16. Alves Maciel Dorvalino

Αποστολέας Θέμα: 16. Alves Maciel Dorvalino  (Αναγνώστηκε 10755 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 16. Alves Maciel Dorvalino
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 24, 2014, 10:16:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εισαι σιγουρος ?  8)

«Ένιωσα ότι δεν έχω μεγάλη αξία»

Ο Λίνο αναχώρησε για την πατρίδα χωρίς να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου και μέσω συνέντευξης του εμφανίστηκε στενοχωρημένος από την πρόταση που του έγινε. Ο 38χρονος μπακ-χαφ τόνισε ότι ζήτησε συμβόλαιο από το περυσινό, διότι έκανε γεμάτη χρονιά και ότι δεν θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο του χρόνου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον προορίζει για σκάουτερ.

«Η πρόταση που μου έγινε με έκανε να νιώσω ότι δεν έχω τόσο μεγάλη αξία», ανέφερε μέσω των «Σπορ του Βορρά», αλλά έκανε την εκτίμηση πως στο τέλος θα τα βρουν οι δύο πλευρές.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Η διαφωνία ήταν στο οικονομικό;

«Όχι μόνο. Ύστερα από μία γεμάτη αγωνιστικά χρονιά για μένα και σύμφωνα με αυτά που προσέφερα, ζήτησα ένα λίγο καλύτερο συμβόλαιο από το περσινό. Λογικό δεν είναι; Οι παίκτες αμείβονται για αυτά που προσφέρουν. Επίσης δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο του χρόνου και σε αυτά που μου πρόσφεραν ήταν από του χρόνου να κρεμάσω τα παπούτσια μου για να γίνω σκάουτερ στη Νότια Αμερική. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο για άλλα 2-3 χρόνια παρότι τον Ιούλιο μπαίνω στα 38 μου! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να κλείσουμε πιο εύκολα το θέμα της παραμονής μου, αλλά κάθε χρόνο πάει όλο και πιο πίσω. Φέτος είχαμε πει από τον Μάρτιο να μιλήσουμε για την παραμονή μου και τώρα τελειώνει ο Μάιος και συμφωνία δεν κάναμε. Αυτό με στεναχωρεί λίγο, γιατί περίμενα να συμφωνήσουμε πιο εύκολα».

Τελικά πιστεύεις ότι θα μείνεις;

«Όλοι μου είπαν ότι είμαι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, ότι πρέπει να μείνω και να βοηθήσω και την επόμενη σεζόν, αλλά η πρόταση που μου έγινε με έκανε να νιώσω ότι δεν έχω τόσο μεγάλη αξία. Θεωρώ ότι στο τέλος θα τα βρούμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα να έχει κλείσει ήδη αυτό το θέμα. Το γεγονός είναι ότι και οι δύο πλευρές θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί οπότε όταν υπάρχει θέληση πάντα βρίσκεται μία λύση. Αλλά αυτή η συζήτηση με την ομάδα έπρεπε να είχε γίνει ήδη…».

Οπότε τι περιμένεις για να μείνεις;

«Ο,τι είχα να πω το είπα στη διοίκηση. Πλέον το αν θα μείνω (που θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω) είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω πως μπορώ να παίξω περισσότερο από ακόμη ένα χρόνο μπάλα».

Σχεδιάζεις να δεις από κοντά κάποια ματς στο Μουντιάλ;

«Φυσικά! Δεν ήταν δυνατόν να γίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο στη χώρα μου, να είμαι εγώ εκεί και να μην πάω σε κάποια παιχνίδια. Θα πάω να δω και την Εθνική Ελλάδας! Η αλήθεια είναι ότι τώρα τα λέω αυτά, αλλά όταν βρίσκομαι στην πατρίδα μου για διακοπές μετά τεμπελιάζω και μένω μόνο στο σπίτι για να ξεκουραστώ. Άλλωστε οι αποστάσεις στη Βραζιλία είναι τεράστιες και για να δεις κάποια ματς μπορεί να χρειάζεται και 4-5 ώρες με το αεροπλάνο! Πάντως έχω στο πρόγραμμα μου να πάω να δω το ματς της Ελλάδας με την Ιαπωνία και το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κροατία».

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 24, 2014, 10:54:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έτσι λέω ρε Τεο.
Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει ένα ποσό για ένα χρόνο και μία θέση για την επόμενη χρονιά.
Τώρα αν ο Λίνο πιστεύει ότι μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 είναι άλλο θέμα.
Για φέτος θα μείνει πάντως  8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 24, 2014, 11:02:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Και αν ο Λινο ζητησε συμβολαιο 2 ετων π.χ, ο ΠΑΟΚ τι θα κανει?

« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 24, 2014, 11:34:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ζήτησε συμβόλαιο...
Θα δούμε θα βρεθεί λύση πιστευώ.

« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 01, 2014, 12:44:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χρόνια Πολλά Λίνο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα χρόνια πολλά στον Λίνο για τα σημερινά του γενέθλια, με υγεία, επιτυχίες και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!

Ποιός είναι ο Λίνο

Ήταν Ιούλιος του 2009 και νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Είναι εκτός αποστολής στον αγώνα εναντίον της Βαλερένγκα και παρακολουθεί τον Lino να σκοράρει με φάουλ εναντίον των Νορβηγών…Λέει με ενθουσιασμό στους δίπλα του: «Αυτός ο παίκτης θα κάνει μεγάλη καριέρα»! Έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε ότι ο Βραζιλιάνος έκλεινε τότε τα 32…

Όποιος γνωρίσει τον Lino καταλαβαίνει ότι πρόκειται για άνθρωπο «χαρά Θεού» με μια έμφυτη καλοσύνη και παιδικότητα. Αν ανατρέξεις στη ζωή του, ίσως επιφανειακά μπορείς να βρεις τους λόγους που ο 37χρονος αριστερός μπακ διατηρεί αυτά τα στοιχεία στην προσωπικότητά του και δε λέει να κουραστεί…

Διατηρεί αυτήν την παιδικότητα ίσως γιατί δεν πρόλαβε να τη χαρεί στην ώρα της….Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του Adao Alves Maciel που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα ενώ η μητέρα του Conceicao Aparecida Maciel ήταν έγκυος. Γεννήθηκε ορφανός, στο Sao Paolo της Βραζιλίας και από πολύ μικρός, μέχρι τα 15 του, δούλευε σε σούπερ μάρκετ, τοποθετώντας τα ψώνια σε σακούλες και μεταφέροντάς τα για χάρη των πελατών. Ήταν ένας τρόπος να βοηθήσει την οικογένειά του. Έχει δυο ακόμη αδερφές.

Με τη μπάλα παρότι Βραζιλιάνος μέχρι μεγάλη ηλικία δεν είχε σχέση. Λίγο παιχνίδι με τα παιδιά της γειτονιάς, αλλά σε ακαδημία γράφτηκε στα 15. Ίσως επειδή άργησε, δε λέει ακόμη να το βάλει κάτω για να βγάλει τα σπασμένα! Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ceret ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που διέγνωσαν ταλέντο στον ψηλόλιγνο Βραζιλιάνο. Μετά από 2 χρόνια…ταχύρυθμης εκπαίδευσης, πήγε στις Ακαδημίες της Κορίνθιανς, όπου έμεινε για 2 χρόνια. Ήδη το ταλέντο του γίνεται γνωστό και στην Ευρώπη και ήρθε η ώρα των δοκιμών. Γκλάντμπαχ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα τον δοκιμάσουν, χωρίς τελικά να του προσφέρουν συμβόλαιο. Όμως στην Ισπανία, το 1999 θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Pablo Garcia…Από τότε κρατούσαν επαφή και έμελλε να βρεθούν μια δεκαετία μετά στον ΠΑΟΚ…

Επαγγελματικά θα ξεκινήσει να παίζει το 2000 στην Mauense, τον επόμενο χρόνο στην Ipaty και η καθιέρωση έρχεται το 2001 με τη μεταγραφή στη Sao Paolo στην οποία μένει ένα χρόνο, πριν τον παραχωρήσει δανεικό σε Figuerense και Bahia (πατρίδα του Etto) για τα επόμενα δυο χρόνια. Άλλος ένας χρόνος στη Sao Paolo (2004), μετά στη Fluminense (2005) και τη Juventude (2006). Είναι ήδη 29 ετών και το πολυπόθητο ευρωπαϊκό άλμα δεν έχει πραγματοποιηθεί….

Την ευκαιρία θα του τη δώσει η Πορτογαλική Ακαντέμικα τον Ιούνιο του 2006 και η πόρτα της Ευρώπης έχει ανοίξει για τα καλά. Του χρειάστηκε ένας μόλις χρόνος για να κάνει την Πόρτο να ενδιαφερθεί για εκείνον, παρότι είναι γνωστό ότι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας επενδύει κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με περιθώριο μεταπώλησης. Κάνει καλές εμφανίσεις εκεί, παρότι λογίζεται ως εναλλακτική λύση. Μέσα στις σημαντικές του στιγμές, ένα γκολ στο Champions League εναντίον της Fenerbahce…Έμελλε να την αποκλείσει ξανά ως παίκτης του ΠΑΟΚ, της ομάδας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του τον Ιανουάριο το 2009…

«Μόνο στον ΠΑΟΚ έμεινα τόσα πολλά χρόνια, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια ομάδα υποστηρίζω ποια, για το τι χρώμα θα έχει η καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου» λέει ο Βραζιλιάνος στο paokfc.gr. Εξαιρετικά συναισθηματικός άνθρωπος, ίσως ο μεγαλύτερος πλακατζής της ομάδας, αυτός που θα τη βοηθήσει να αποσυμπιεστεί στις δύσκολες στιγμές, πραγματικός πυλώνας των ιδιαίτερων αποδυτηρίων τα τελευταία χρόνια. Άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για τον χαρακτήρα του δεν θα βρεί κανείς στη Θεσσαλονίκη…

Γνώρισε τη γυναίκα του, Giovana, στην Coritiba το 2001 και παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά. Το 2003 γεννήθηκε ο μοναχογιός τους Eduardo, που είναι η μεγαλύτερη μορφή των VIP του τετάρτου ορόφου. Ο “Dudu” και η Giovana δεν χάνουν αγώνα του ΠΑΟΚ και έχουν πάντα διακριτική παρουσία δίπλα στον Lino.

Η Θεσσαλονίκη μπήκε στη ζωή τους μετά από πρόσκληση του Fernando Santos που ήξερε καλά τα χαρακτηριστικά του παίκτη και του ζήτησε να μετακομίσει εδώ. Οι βραδιές στο σπίτι τους στους Ταγαράδες, με παρέα την οικογένεια Garcia, ενίοτε και άλλους Λατινοαμερικάνους, είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος διασκέδασής τους. Καλοφαγάς και ειδήμων στα ψητά κρέατα ο ίδιος, έχει αγαπημένα στέκια στην πόλη, ενώ τα καλοκαίρια πάντα πηγαίνει σε καλά resort της Χαλκιδικής για να ευχαριστηθεί τις παραλίες και να παίξει με το γιό του.

Για πόσο θα τον βλέπουμε ακόμη; «Η ομάδα ξέρει…» λέει ο ίδιος. Η ίδια ομάδα «που με έκανε να αισθανθώ τι σημαίνει αγάπη πέρα από τα όρια, αγνή αγάπη από άγνωστο κόσμο στο δρόμο, σε μένα και την οικογένειά μου».

Και ίσως ο Θανάσης Παπάζογλου (από τις κερκίδες στο Όσλο) άθελα του τότε είχε πει μια μεγάλη αλήθεια…Ίσως τότε όντως να ξεκινούσε μια μεγάλη καριέρα!».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/news-el/20140601-xronia-polla-lino/
Χρονια Πολλα παικταρα

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 10, 2014, 03:18:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ποιο Μουντιάλ; Ιδού ο ΠΑΟΚ Σάο Μιγκέλ του Λίνο

Τα πάντα (θα έπρεπε να) είναι έτοιμα. Η Βραζιλία αφήνει για λίγο στην άκρη τις στεναχώριες, οι φαβελάντος ξεχνούν τη σκληρή καθημερινότητά τους, τη βαναυσότητα της ζωής των απόκληρων κι έστω κι ως ακάλεστοι επισκέπτες περιμένουν την γιορτή. Τη στιγμή που θα κυλίσει η μπάλα στο χορτάρι.

Ο κόσμος όλος κοιτά την χώρα της σάμπα. Συζητάει για το Μουντιάλ, φορά τη φανέλα της αγαπημένης του Εθνικής, στοιχηματίζει για το νικητή, προσπαθεί να προβλέψει την έκπληξη. Ο κόσμος όλος; Λάθος. Μια παρέα φίλων θέτει σε δεύτερη μοίρα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως κάθε καλοκαίρι προέχει η προετοιμασία της δικής τους ομάδας. Του ΠΑΟΚ Σάο Μιγκέλ.

Ντύνονται, λοιπόν στ’ ασπρόμαυρα κι εξορμούν στα ξερά γήπεδα της γειτονιάς. Ο ορισμός του old school football. Εμπνευστής αυτής της παρέας στην καρδιά της Βραζιλίας είναι ο Λίνο. Ο MVP της σεζόν που τελείωσε έχει κολλήσει στους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του το… μικρόβιο του ΠΑΟΚ φτιάχνοντας τη δική του ομάδα. Τον δικό του ΠΑΟΚ που αποτελείται από μικρά παιδιά και φίλους του.

Εδώ και μερικές μέρες, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ Σαο Μιγκέλ έχει αποκτήσει και τις δικές του φανέλες, προσφορά του Λίνο και ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις.

http://www.paokfc.gr/news-el/poio-mundial-idou-o-paok-sao-miguel-tou-lino/
 :paokeisai:

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 10, 2014, 05:19:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Outsider

• Silver Member
  • 350
Τον θέλω και του χρόνου για πολλούς λόγους.
Α) Γιατί τιμούμε όσους μας βοήθησαν και πρόσφεραν.
Β) Γιατί έχει ακόμα να δώσει.
Γ) Γιατί μου θυμίζει την ομάδα του Γκαρσία.
Δ) Γιατί θέλω και φέτος να φωνάζω "Λίνοοοοο"

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 10, 2014, 11:01:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Τον θέλω και του χρόνου για πολλούς λόγους.
Α) Γιατί τιμούμε όσους μας βοήθησαν και πρόσφεραν.
Β) Γιατί έχει ακόμα να δώσει.
Γ) Γιατί μου θυμίζει την ομάδα του Γκαρσία.
Δ) Γιατί θέλω και φέτος να φωνάζω "Λίνοοοοο"
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!! musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker musicrocker
ΛΙΝΟ ΛΙΝΟ ΛΙΝΟ ΛΙΙΙΙΙΝΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 15, 2014, 11:22:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Περιμένω τον ΠΑΟΚ"

Aπό την Βραζιλία όπου βρίσκεται ο Αλβες Λίνο δήλωσε ότι περιμένει να μάθει τι θα γίνει με το νέο του συμβόλαιο.

"Από την ημέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, περιμένω να μάθω τι θα γίνει με το συμβόλαιό μου. Μακάρι να μείνω και για άλλα δυο χρόνια, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά περιμένω", είπε αρχικά στον Arena FM 89.4 και συνέχισε:

"Χαιρετισμούς σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ξέρω ότι με αγαπάνε, τους αγαπώ κι εγώ. Θα επιστρέψω μάλλον στις 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσω με την ομάδα".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/lino_perimenw_ton_paok.2845459.html
Αλλα 2 χρονια?  :o

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 16, 2014, 12:42:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λογικά, ΤΕΛΟΣ  :(