ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 30/10, 19:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 30/10, 19:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 3816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 30/10, 19:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2016, 04:56:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η  ΑΕΚ θα επιστρέψει στο 4-2-3-1, έχοντας μάλιστα και αλλαγές στα πρόσωπα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Συγκεκρικένα, με βάση τη δοκιμή ενδεκάδα που έκανε ο Ζοσέ Μοράις στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10), αναμένεται να επιστρέψει στα δοκάρια ο Γιάννης Ανέστης με τους Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιο και Τσιγκρίνσκι στην άμυνα. Ο Γιόχανσον με τον Σιμόες αναμένεται να πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, με τριάδα μπροστά, την οποία απαρτίζουν ο Πατίτο Ροντρίγκες αριστερά, ο Πέτρος Μάνταλος δεξιά και ο Τάσος Μπακασέτας πίσω από τον Ούγκο Αλμέιδα.

Φοβαται ο καρναβαλος τον ΠΑΟΚ.
Οσο για τον Αλμειδα, θα τον μονταρει ο Βαρελα! >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 28, 2016, 07:51:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Λογικα καπου θα ξεμπουκωσουμε.Σιδηροπουλος ο διαιτητης (παιζουν και τα σημαικακια βεβαια) οποτε....αρθρο 4 4
Ανοιγει και η 4
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 28, 2016, 09:59:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ακόμη πιο δύσκολος ο αγώνας της Κυριακής ... "

Για το τι μένει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το παιχνίδι με προβλημάτισε πολύ, και κυρίως ο τρόπος που χάσαμε τον αγώνα. Από την άλλη όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που ήταν πειθαρχημένοι. Έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι μία ομάδα, η οποία μπορεί να παίζει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο χωρίς πρόβλημα. Θεωρώ ότι απέδειξαν πως έπρεπε να κερδίσουν αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Όπως είπα όμως στην αρχή προβληματίστηκα γιατί όλοι εδώ κάνουμε μία προσπάθεια από την αρχή της σεζόν και δεν μου αρέσει αυτή η προσπάθεια να μην έχει επιτυχία με αυτόν τον τρόπο» .

Για το αν το ματς στο Καραϊσκάκη ήταν ένα δείγμα για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος στο πρωτάθλημα: «Στόχος είναι, όποιον και αν έχουμε απέναντί μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Και εκεί πήγαμε λοιπόν, θέλοντας να κερδίσουμε. Αυτό είναι κάτι που ζητάω από τους παίκτες μου, γι αυτό δουλεύουμε και γι αυτό έχουμε προετοιμαστεί» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας: «Προερχόμασταν από δύο σερί ήττες και η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στόχος ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βγάλουμε θετική εικόνα» .

Για το πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων: «Δεν θεωρώ πως έχω κάποιο πρόβλημα. Είμαι ικανοποιημένος από όλους. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε σωστά. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα είναι πολλά τα παιχνίδια που δώσαμε και θα δώσουμε. Προσπαθώ πάντα να συγκεντρωθώ και να βρω την καλύτερη 11άδα. Αυτό που είπα σε δηλώσεις μου για τον Μυστακίδη , μπορούσα να το πω και για τον Περέιρα , για τον Χαρίση και οποιονδήποτε άλλο. Μπορεί να είναι. Έχουμε ακόμα δύο μέρες και θα προσπαθήσω να βρω τους καλύτερους 11 για το παιχνίδι» .

Για το αν ο Τζαβέλλας υπολογίζεται για την Κυριακή: «Ο Τζαβέλλας είναι σε καλό δρόμο. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Τον παρακολουθούμε και θα δούμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε ή όχι. Αν δεν είναι έτοιμος για την ΑΕΚ θα είναι για το ευρωπαϊκό κατά 99%» .

Για την ΑΕΚ: «Αυτό το παιχνίδι κατά την γνώμη μου θα είναι πιο δύσκολο από αυτό της περασμένης Κυριακής. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει διαφορετικά και έρχεται από μία ισοπαλία, που είναι αρνητικό αποτέλεσμα, όπως και εμείς. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη. Έχουμε ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Μιλήσαμε για το παιχνίδι και γνωρίζουν ότι είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πάνω από όλα να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» .

Για την 28η Οκτωβρίου και τι αισθάνεται: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Η γυναίκα είναι Ελληνίδα και τα παιδιά είναι κατά το ήμισυ Έλληνες. Είμαι εδώ και σέβομαι τους Έλληνες και την Ελλάδα. Μπορεί να μην σέβομαι βέβαια κάποιους δημοσιογράφους, αλλά σέβομαι την χώρα. Αισθάνομαι ότι η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη. Θα παραμείνω Σέρβος, καθώς αυτό είμαι, αλλά δεύτερή μου χώρα είναι η Ελλάδα» .
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 08:38:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σκίστους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ >:D

« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 03:17:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στο ματς εναντίον της ΑΕΚ (30.10, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 11χρονη Ευαγγελία, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στην Ευαγγελία και την οικογένειά της!

Ολοι ενα εισιτηριο ρε παιδια!
Για την μικρουλα! :-\

« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 07:41:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό:«Μου μένουν καλά πράγματα. Παίξαμε καλά σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα» .

Για το αν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη φανερώνει τις δυνατότητες του Δικεφάλου την φετινή σεζόν:«Δείξαμε σε όλους ότι έχουμε μία καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μία επίσης καλή ομάδα. Κατά την γνώμη μου όμως είμαστε καλύτεροι. Βλέπω πολλές προοπτικές και ποιότητα στην ομάδα μου και πρέπει να το δείξουμε και πάλι αυτό την Κυριακή. Παίζουμε κόντρα σε μία επίσης δυνατή ομάδα και θέλω να συνεχίσουμε δυνατά» .

Για την νίκη επί της ΑΕΛ και την ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών:«Νομίζω ότι είναι φυσικό για έναν παίκτη που έπαιξε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα να πρέπει να ξεκουραστεί. Κανείς δεν είναι ο…Σούπερμαν. Πρέπει να παίρνουμε ανάσες για να ανακτούμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν επίσης παίκτες που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και είμαστε ευχαριστημένοι» .

Για το θέμα της αστοχίας:«Το συζητάμε συνεχώς και μας έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς, όπως έγινε και την Κυριακή. Δημιουργούμε πολλές καλές ευκαιρίες και μας ανησυχεί το ότι δεν βρίσκουμε γκολ. Όπως είπα όμως και πριν δύο εβδομάδες, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, είμαστε συγκεντρωμένοι και θα βρούμε γκολ. Κάνουμε σωστά όλα τα υπόλοιπα, αλλά πρέπει και να σκοράρουμε. Πιστεύω όμως ότι τα γκολ θα έρθουν. Θέλει λίγο χρόνο αλλά αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, θα βρούμε γκολ» .

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:«Δεν τους έχω παρακολουθήσει πολύ φέτος. Ξέρω όμως από πέρυσι ότι είναι μία καλή ομάδα και τα παιχνίδια εναντίον τους είναι πάντα δύσκολα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε» .

« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:41:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας

Υπάρχουν δύο οπτικές. Η μία πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει την εβδομάδα. Η δεύτερη πως εγκαινιάζει μια ακόμα πιο δύσκολη σειρά αγώνων με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά κι ένα κοινό στόχο. Τη νίκη.

Τα ματς με Καραμπάγκ και Ολυμπιακό ανήκουν στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ μπροστά του έχει προκλήσεις από αυτές που δεν διεκδικείς. Απλώς κερδίζεις. Η πρώτη είναι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.  Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα για τη Super League. Ο Βλάνταν Ίβιτς – που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έδωσε προτεραιότητα στην τακτική – δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιώργο Τζαβέλλα που προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί. Αυτή και του Δημήτρη Πέλκα είναι οι μοναδικές απουσίες του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (30.10).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κάνιας , Χαρίσης , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Τιάμ , Κάμπος , Ροντρίγκες , Περέιρα , Αθανασιάδης .

Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ! smilepaok

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 11:22:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Είμαι χαρούμενος στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.... »

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος χαφ στην κάμερα της Nova:

Για την εβδομάδα του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, όπου ερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και τώρα έχουμε ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις μέρες για να είμαστε έτοιμοι και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δύο ασίστ που έκανε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης»: «Προσπαθώ. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πιο σημαντικό ήταν να είμαστε πιο συμπαγής και σωστοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Και σε αυτό το παιχνίδι προσπάθησα να περάσω την μπάλα στην επίθεση και να βοηθήσω την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Όλοι εδώ με βοηθούν από την πρώτη στιγμή. Δουλεύουμε σαν οικογένεια και αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, δεν είναι στο μυαλό μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:09:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μπαινουμε μεσα και τους παταμε απο την αρχη οπως εμεις ξερουμε! >:D
Θελω να δω Φακουντο και Μυστακιδη μεσα!

αεκ αεκ αντε γ@μισου αεκ!  :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:11:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

#26 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στις 58 αναμετρήσεις που έχει υποδεχθεί την ΑΕΚ για την πρώτη κατηγορία. Οι μάχες τους ξεκίνησαν το 1959-60 και τελείωσαν την σεζόν 2012-13 με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μέχρι τότε ήταν μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό οι μοναδικές σταθερές ομάδες από καταβολής της Α’ Εθνικής τον Οκτώβριο του 1959.

#9 νίκες με σκορ 2-1 έχει ο ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ. Ακολουθεί το 1-0 που έχει εμφανιστεί οκτώ φορές. Εκτός από αυτές τις 19 νίκες με διαφορά ενός γκολ (2 φορές 3-2) υπάρχουν και ευρύτερες, με το 5-0 της σεζόν 1982-83 να είναι αυτή με τα περισσότερα γκολ διαφορά.

#3 γκολ είχε σημειώσει σε αυτή την αναμέτρηση της σεζόν 1982-83 ο Χρήστος Δημόπουλος που είχε εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα αυτό το χατ τρικ και ένα ακόμη γκολ την σεζόν 1984-85 τον διατηρούν στην πρώτη θέση των σκόρερ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, μαζί με τον Σταύρο Σαράφη και τον Νέτο Γκουερίνο με τέσσερα γκολ συνολικά. Από την πλευρά της ΑΕΚ ο Μπλάνκο και ο Νεστορίδης έχουν στείλει την μπάλα τέσσερις φορές στα δίχτυα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

#2 φορές αντιμετώπισε ήδη ως προπονητής του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς την ΑΕΚ για τους περσινούς αγώνες των Play Offs της Super League και ο Δικέφαλος επικράτησε 2-1 στην Θεσσαλονίκη και αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) στο ΟΑΚΑ.

#8 διαδοχικές εντός έδρας νίκες με αντίπαλο την ΑΕΚ έχει ο ΠΑΟΚ μαζί με τις αναμετρήσεις για τα play off του πρωταθλήματος. Μάλιστα στις 4 από αυτές χωρίς να δεχθεί ούτε γκολ. Η τελευταία του ήττα έγινε στις 21 Μαρτίου 2010 με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπλάνκο. Από τότε πέρασαν εξίμισι χρόνια μαζί με την διετή απουσία της ΑΕΚ από την Super League.

#4 μόλις φορές έχουν τεθεί οι δύο αντίπαλοι πάλι αντιμέτωποι μήνα Οκτώβριο. Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει και στα δύο ματς που έγιναν στην Θεσσαλονίκη, το 2012-13 (1-0 / 51’ Αθανασιάδης ) και το 1979-80 (4-0 / 9’, 37’ Γκουερίνο, 68’ Ορφανός, 73’ Βασιλάκος). Στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στην Αθήνα Οκτώβριο ο ΠΑΟΚ είχε μια νίκη το 1968-69 (1-0) και μια ήττα 1967-68 (2-0).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20161030-facts-figures-gia-to-paok-aek/