Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)  (Αναγνώστηκε 35906 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)
« Απάντηση #490 στις: Απριλίου 24, 2018, 06:43:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Νικολα καταλαβαινεις και εσυ οτι η ολη ιστορια ειναι "δικοπο μαχαιρι".....Αν με ρωταγες θα σου ελεγα : " δεν κατεβαινουμε και να πανε να γ@μηθουνε. Μου εκλεψαν πρωταθλημα και με στελνουν να παω να παιξω τελικο στο ΟΑΚΑ ?  Παρτε και το κυπελλο και βαλτε στον κ@λο σας ".....

Αυτη ειναι η μια αναγνωση.....

Η αλλη ειναι να κατεβεις με το "μαχαιρι στα δοντια" και να τους βρεις το Σημειο G σε πανελλαδικη εμβελεια....Αλλα θα το βρεις ? Και αν το θελεις, θα σε αφησουν να το βρεις ?

Ας μην ξεχναμε οτι ολα τα παρασιτα (βλ. διαιτητες, παραγοντες, ΕΠΟ, δικαστικη και πολιτικη εξουσια ) εχουν ταχθει με το μερος τους....Το momentum για την απομιμιση της Φενερμπαχτσε ειναι το καλυτερο....

Εμενα ο κινδυνος τιμωριας που ελοχευει με απασχολει....Γιατι οπως καταλαβαινεις πολυ χαλαρα το -2 για την επομενη χρονια μπορει να γινει -5 και 10 αγωνιστικες ως υποτροπος....

Η κουλα οπως εχω ξαναγραψει ξερει οτι δεν περναει στους ομιλους , οτι δεν θα πεσει χρημα και οτι θα της φυγουν ικανες μοναδες .....Ως εκ τουτου , πρεπει την επομενη χρονια να εχεΙ εναν "αερα " 5-10 βαθμων απο τον ΠΑΟΚ....

Αν για παραδειγμα ξεκινησουμε με -7 και στις τρεις πρωτες αγωνιστικες εχουμε ολοι νικες , η κουλα και ο γαυρος θα ειναι στους 9 βαθμους  και εμεις στους 2....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2018, 07:24:19 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #491 στις: Απριλίου 24, 2018, 08:27:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχει βαση το σκεπτικο Τελη, και μεγαλη μαλιστα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #492 στις: Απριλίου 24, 2018, 09:27:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
'Έγραψα ότι κατά 99% συμφωνώ με Τέλη .... αλλά υπάρχει αυτό το γαμημένο 1% που θέλω να το ψάξω λίγο.... Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση!
 ::) ::) ::)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #493 στις: Μαΐου 04, 2018, 11:27:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, που ήταν περίπλοκη και αντιφατική.Αυτή η περίοδος έχει αποκαλύψει με σαφήνεια τα οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας παλαιότερα άγνωστα προβλήματα και υπόγειες διαδρομές. Και μια μέρα θα σας μιλήσω γι ‘αυτά.Αλλά παράλληλα αυτή η σεζόν μας συσπείρωσε γύρω από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι μπροστά μας.Αυτός είναι ο λόγος που σας παροτρύνω να έρθετε στην Τούμπα το Σάββατο.

Σχεδόν ένα χρόνο ήταν άδεια και ήταν αδύνατο χωρίς πόνο στην καρδιά να κοιτάζει κανείς αυτό το κενό. Επειδή 10 παιχνίδια χωρίς εσάς, είναι 10 παιχνίδια χωρίς ζωή. Και η Τούμπα δεν μπορεί να μη ζει …Αυτή τη χρονιά δείξαμε την αγωνιστική μας υπεροχή δείχνοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο και κερδίζοντας το υψηλότερο σκορ. Και σας καλώ να έρθετε στο γήπεδο για να εκφράσετε με τα χειροκροτήματά σας το σεβασμό σας προς τους παίκτες και τους προπονητές μας και για να μπορέσει ο σύλλογος και η ομάδα να ευχαριστήσει εσάς για την άνευ όρων αγάπη, την πίστη και την υποστήριξή σας στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όλοι πρέπει να επαναφορτιστούμε με την ενέργεια και τα συναισθήματα της Τούμπας, να επικεντρωθούμε και να κινηθούμε αποφασιστικά προς τον καθοριστικό νικηφόρο αγώνα της σεζόν. Είναι η υποχρέωσή μας  να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε.Δυστυχώς,  δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την  ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα.

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #494 στις: Μαΐου 14, 2018, 01:51:43 πμ »

• Public Relations
  • 6358

"Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στη γιορτή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφερόμενος στη Νέα Τούμπα, στη νέα μεγάλη ενίσχυση της ομάδας αλλά και στην είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αρχικά αναφερόμενος στον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ότι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία (είπε στην Γκοντσάρεβα)ς; Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίεπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν!»

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε από τους γιους του να του υποσχεθούν πως το νέο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί ακόμα και αν  του συμβεί κάτι και να βάλουν τη καρδιά του στα θεμέλιά της!

Στη συνέχεια τόνισε για τον Παναθηναϊκό πως: «εγώ τον έσωσα γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν», ενώ για τον Μελισσανίδη είπε:  «Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και
καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΑΕΚ:

«Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλα αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητησω συγνώμη γιατί δεν άφησα το οπλο. Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρομιο. Οταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Εκανα αυτή την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό..».

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε συγκινημένος πως η απόφαση των ποδοσφαριστών και των ανθρώπων της ομάδας να εμφανιστούν με μάσκες με το πρόσωπό του τον έκανε να κλάψει, κάτι που είχε να κάνει από τον θάνατο των γονιών του!"
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #495 στις: Μαΐου 14, 2018, 10:29:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Σαββίδης είναι διαφορετικός από όταν ήρθε.
Θες έμαθε, θες τον ....έμαθαν, η ουσία μετράει πάντως...
Υπάρχει ελπίδα φανερή πλέον στον ΠΑΟΚ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #496 στις: Μαΐου 14, 2018, 10:33:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #497 στις: Μαΐου 14, 2018, 02:47:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πες πες πες τοσα χρονια, εμαθε οσο αναφορα την ομαδα.
Στα υπολοιπα, ακομα μαθαινει, αλλα καταλαβε.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #498 στις: Μαΐου 14, 2018, 03:35:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αυτο που εγινε φετος πρεπει να τον πεισμωσει περισσοτερο.
Εμαθε, το παραδεχτηκε και παμε ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΙΣΟΥΜΕ. >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #499 στις: Μαΐου 14, 2018, 04:09:34 μμ »

• Public Relations
  • 6358

Δύο διαφορετικές εκδόσεις μία για τη Β.Ελλάδα και μία για την υπόλοιπη αιλάδα. Πού ακριβώς είναι τα σύνορα;;;
Θεωρείτε ότι δεν υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην υπόλοιπη Ελλάδα; Και που ακριβώς ορίζονται τα σύνορα της Βόρειας Ελλάδας; Ευχαριστώ.
Μου κάνει εντύπωση αυτή η απάντηση. Μου λέτε ότι κάποιος αποφάσισε πως μία εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας έπρεπε να κυκλοφορήσει σε έκδοση ΠΑΟΚ και μη-ΠΑΟΚ, χωρίζοντας την Ελλάδα στα δύο. Και δεν γνωρίζετε κάτι περισσότερο.
Τέτοιου είδους και σημασίας αποφάσεις ποιος τις λαμβάνει; Δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι ρίχνει νερό στον μύλο όσων επιθυμούν διαχωρισμό της χώρας.
Και εγώ που είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και μένω στην Αθήνα γιατί δεν έχω πρόσβαση σε αυτή την έκδοση.
Αν έκανε νταμπλ η ομάδα του Πειραιά θα κυκλοφορούσε έκδοση με την αφίσα του μέχρι εκεί που εσείς θεωρείτε Νότια Ελλάδα;
"Δεν γνωρίζουμε περισσότερα, δυστυχώς. Καλέστε καθημερινά πλην Σαββάτου στο 6986952154 από τις 10 το πρωί ως τις 11 το βράδυ και ζητήστε από τη γραμματεία να σας συνδέσουν με τον αρμόδιο για να σας απαντήσει."

Αυτή την... γιατί περί γυναίκας πρόκειται, πήρα και μου είπε ότι θα ελέγξει αν υπάρχει η δυνατότητα να μου φέρουν την εφημερίδα από "πάνω" ::)

Έδωσα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και περιμένω ενημέρωση. Αν δεν με ενοχλήσουν μέχρι αύριο θα τους "ενοχλήσω" πάλι εγώ!
ΘΥΡΑ 4