Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)  (Αναγνώστηκε 35973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙI (President)
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 15, 2017, 07:31:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αγαπητοί συμπατριώτες! Δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές με αφορμή τη λαμπρή Ανάσταση του Χριστού! Είθε αυτή η γιορτή να γεμίσει τον κόσμο μας με αγάπη, αρμονία και ζεστασιά. Προστατεύστε και φροντίστε ο ένας τον άλλον, κρατήστε στις ψυχές σας τα πιο φωτεινά και καθαρά συναισθήματα, εκτιμήστε κάθε στιγμή της ζωής σας. Σας εύχομαι να εκπληρωθούν όλες οι προσδοκίες σας και να ευοδωθούν όλα τα σχέδιά σας. Χριστός Ανέστη!

Με τις καλύτερες ευχές, Ιβάν Σαββίδης

Αμην.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 24, 2017, 10:24:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θέλω κάθε χρόνο να κατακτάμε τίτλους»

«Κάθε χρονιά, σε κάθε γενέθλια και ειδικά σε αυτά των 91 χρόνων τονίζουν τη σοφία την ωριμότητα και στο υποσυνείδητο μου αναρωτιέμαι πόσους τίτλους θα κατακτήσουμε μέχρι να φτάσουμε στα 100 χρόνια;

Θα ήθελα για τα 91 χρόνια του ΠΑΟΚ να ευχηθώ σε όλους τους μη αδιάφορους για την τύχη του ΠΑΟΚ ανθρώπους κάθε χρόνος να συνοδεύεται από έναν τίτλο. Να ευχηθώ αυτά τα χρόνια μέχρι τα 100 να είναι τα πιο λαμπρά για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή την περίοδο επίσης εύχομαι να χαρακτηριστεί ο ΠΑΟΚ ως μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Εγώ θα κάνω από την μεριά μου τα πάντα. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι υπάλληλοι, όλοι όσοι περιβάλλουν τον σύλλογο, θα κάνουν τα πάντα.

Τις επόμενες ημέρες  θα περάσουμε τα παιχνίδια μας με αξιοπρέπεια και θα πάρουμε έναν τίτλο. Ο δικός μας στόχος είναι κάθε χρόνο να φέρνουμε τίτλους. Αν θα δούμε με προσοχή την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ εκτιμώ πως το αξίζουμε. Μπορώ να σας πω πως μερικές ημέρες πριν είπα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πως αν μου λέγανε με μία λέξη να περιγράψω το τι νιώθω ακόμα και τώρα που δεν έχουμε τους κάποιο τίτλο θα έλεγα: Είμαι περήφανος».

« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 27, 2017, 09:51:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μελισσανίδη, περίμενέ μας και ερχόμαστε»

«Θέλω να πω σε όλους Χριστός Ανέστη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και ολόκληρο τον ΠΑΟΚ, γιατί μας χάρισαν μια πραγματική γιορτή. Σήμερα είδαμε έναν ΠΑΟΚ με χαρακτήρα. Χθες είπα ‘η Μπαρτσελόνα τα κατάφερα, εσείς δεν μπορείτε;’. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και σήμερα έδειξαν πως δεν είναι απλώς φίλαθλοι, αλλά φίλαθλοι της μεγάλης και δυνατής ομάδας. Δεν θα πω ψέματα, μερικές φορές αισθανόμουν την αναπνοή τους και την καρδιά τους να χτυπά. Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη γιορτή, επειδή τώρα γίνονται μεγάλα σκάνδαλα και μεγάλες αντιδικίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είπαμε ότι πρέπει να ενωθούμε σαν μια γροθιά για να δείξουμε πως κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να μας σπάσει. Ζήτησα να μου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Υποσχέθηκα στον κόσμο πως θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους για να καθαρίσουμε εντελώς αυτό το προβληματικό και βρώμικο ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ο προπονητής, η Μαρία, ο Μάκης, η ασφάλεια, η φυσιοθεραπευτές και όλοι. Επιτέλους αισθανόμαστε πως είμαστε μια ενιαία ομάδα.

Σήμερα οι φίλαθλοι να απολαύσουν τα αισθήματα που αξίζουν πραγματικά. Η Τούμπα σήμερα ήταν υπέροχη κι όχι επειδή φώναζαν ‘Ιβάν Σαββίδης’. Ανάγκασαν τους παίκτες να παίξουν όπως μπορούν και εκείνοι απέδειξαν πως αξίζουν τα χειροκροτήματα και τη δική μας καλή διάθεση. Να ξεχάσουμε το παιχνίδι από αύριο, εγώ έχω το δικό μου αγώνα, δυστυχώς είναι μακριά από το τέλος, αλλά με τέτοια Τούμπα, με τέτοια ομάδα και τέτοια συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο, θα υλοποιήσω όλα όσα έχω υποσχεθεί. Όλα τα λόγια που έχω πει τα θυμάμαι. Δεν θα ντραπώ να πω ότι δεν τα κατάφεραν αν δεν υλοποιήσω κάτι. Είδαμε ότι δυστυχώς, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και το δικαστικό σύστημα είναι άρρωστο. Και το σύστημα της εισαγγελίας είναι άρρωστο. Το μόνο υγιές σύστημα είναι το εγκληματικό. Αυτοί μου δίνουν την πρόκληση, αλλά δεν θέλω να αποδεχτώ τέτοια μορφή. Θέλω με καθαρές σκέψεις να είμαι άξιος των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα. Θέλω να ακούσουν τον τόνο μου αυτοί που πρέπει να ακούσουν.

Εγώ ποτέ δεν κάνω πίσω, δεν παραδίνομαι. Και είναι κρίμα ότι δείξατε πως το έγκλημα δεν τιμωρείται και το πως να είσαι έντιμος στην Ελλάδα δεν συμφέρει. Αυτές είναι πρακτικές του παρελθόντος. Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη στάση πιστεύω πως θα καταφέρει πολλά πράγματα. Πέρσι ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε για να γίνει μια αρχή, αλλά γι’ αυτό και είναι έτσι ο ΠΑΟΚ. Ρίξαμε την πρόκληση, θυσιαστήκαμε, λίγοι μας στήριξαν. Θέλω όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να γνωρίζει πως η ιδέα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου γεννήθηκε στην Τούμπα», τόνισε στο αρχικό του... διάγγελμα.

Όσο για το πού θα γίνει ο τελικός το επόμενο Σάββατο, είπε: «Η άποψή μου είναι πως δεν πρέπει να παίξουμε στο γήπεδο της μιας ομάδας. Το πιο κατάλληλο από την άποψη του αριθμού των φιλάθλων είναι το ΟΑΚΑ. Πρέπει να ευχαριστήσω την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, που άκουσε τι σημαίνει ΕΠΟ. Είναι εργαλείο για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο. Ο τελικός πρέπει να γίνεται εκτός Αθηνών, έτσι γίνεται πιο δημοφιλές το ποδόσφαιρο. Ένα από τα πιο έτοιμα γήπεδα είναι το ‘Καραϊσκάκη’, αλλά δεν είναι λογικό. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα εκεί, ούτε ενδεχομένως στον εαυτό μας. Δεν θέλω να γίνει ο τελικός ούτε στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μπορούσαμε να προτείνουμε το Καυταντζόγλειο. Θα έχω συζητήσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα και με τους φιλάθλους μας. Θέλουν να φέρουμε το Κύπελλο από την Αθήνα, όπως κι εγώ, όπου και να παίξουμε».

Ερωτηθείς για το τι σημαίνει για τον ίδιο το ότι το όνομά του έγινε σύνθημα, απάντησε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από φίλαθλοι, κάτι μεγαλύτερο από την έννοια ολόκληρου λαού. Δεν ξέρω ποιος ήταν ιδεολόγος και φώναζε ο κόσμος το όνομά μου, αλλά μου έχουν δώσει τέτοια προκαταβολή που πλέον δεν έχω άλλη επιλογή, παρά μόνο να φανώ άξιος των ανθρώπων που φώναζαν Ιβάν Σαββίδης. Μετά από αυτό δεν έχεις δικαίωμα να ξεγελάσεις τις προσδοκίες τους. Αρχίζαμε να σκεφτόμασταν να φύγουμε και να γίνουμε απλά χορηγοί του ΠΑΟΚ, αλλά αυτές οι κακές σκέψεις έφυγαν. Θα αντιδράσω σε αυτές τις απλές φωνές με υπευθυνότητα και θα κάνω έτσι ώστε να μη λυπηθείτε ποτέ που φωνάξατε το όνομά μου. Έκλαψα αυτά που είδα στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά αυτά που άκουσα σήμερα τα άκουσα και η μητέρα μου. Θα τα καταστρέψω όλα αυτά και δεν ξεχνάω ποτέ. Ούτε τα θετικά συναισθήματα που μου έχουν χαρίσει οι φίλαθλοι. Ας καταλάβουν ότι είμαι άνθρωπος της τιμής και της αξιοπρέπειας. Ας με συγχωρέσουν όλοι, αυτοί έχουν αρχίδια».

Σχετικά με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είπε: «Ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο γήπεδο δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι θέμα χρόνου. Ίσως κάνουμε κάτι με αργούς ρυθμούς, αλλά βλέπετε ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από την κατεδάφιση του γηπέδου της ΑΕΚ. Δυστυχώς στην Ελλάδα ξεκινάς κάτι και δεν σε αφήνουν να το ολοκληρώσεις. Θα γίνει όμως, 100%. Εγώ θέλω να γίνει εδώ, γιατί εδώ χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο έχει την ηλικία μου, από το 1959, γι΄αυτό το αντιμετωπίζω πολύ συναισθηματικά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ γίνει σαν την Μπαρτσελόνα, είπε: «Όλη η οικογένειά μου ζει με τον ΠΑΟΚ και ειδικά ο μεγάλος γιος μου είναι άρρωστος ΠΑΟΚτζής. Με ρωτά γιατί δεν συμβαίνει κάτι καλό σε μας κι εγώ του απαντώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ πλούσιος. Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με μεγάλες επιχειρήσεις είναι φίλαθλοι αθηναϊκών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ πάντα προσπαθούσε να ζήσει με τις δυνατότητες της τσέπης του. Όταν εμφανίστηκα στον ΠΑΟΚ είπα πως η ομάδα δεν θα έχει απολύτως καμία ανάγκη. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να δείξουμε τη δύναμή μας σε άλλα πράγματα, όπως σήμερα. Ήταν λίγοι όσοι πίστευαν και ο γιος μου έχει ήδη πει πως έχει ξαναγίνει το 1985 να χάσουμε 2-0 εκεί και να κερδίσουμε 4-0 εδώ. Το 4-0 το έχουμε αφιερώσει στη Θύρα 4. Σήμερα έκαναν λίγες φασαρίες, αλλά και αυτό θα περάσει. Θα δει και η Ευρώπη πως είμαστε ποιοτικό τμήμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήδη έχει έρθει η μέρα και σε λίγους μήνες θα είναι σπόνσοράς μας το λιμάνι. Υπομονή, υπομονή και ξανά υπομονή».

Τέλος, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη είπε: «Περίμενέ μας και ερχόμαστε Μελισσανίδη, να πάρουμε αυτό που μας ανήκει».

Πανηγυρτζης! smilepaok

« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 27, 2017, 10:41:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Απο την χαρα του, οτι να ναι ειπε!
Αλλα εχω μια διαφωνια.
Πεισματαρης Ποντιος και "σκεφτηκαμε να μεινουμε μονο χορηγοι στον ΠΑΟΚ"............. δεν κολλαει! >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 28, 2017, 12:25:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Eνα κραταω απο το χθεσινο.... Η εποχη του "τιμιου αδικημενου ΠΑΟΚ"  τελειωσε ή τουλαχιστον οδευει προς το τελος της....

Τη μια χρονια σε ματς ροντεο με τον γαυρο στην Τουμπα παιρνουμε την προκριση , φτανουμε στον τελικο , αγκαλιες και φιλακια ο Ιβαν με τον Αλαφουζο , παρε την 4αρα στο χαλαρο και εντελως φιλικα....Συν το προστιμο για τα "αισχη" της Τουμπας...

Την αλλη χρονια γινεται η σφαγη του αιωνα με τον γαυρο, δεν κατεβαινουμε στον επαναληπτικο, ξεκιναμε με -3 το επομενο πρωταθλημα συν το προστιμο , αγκαλιες και φιλακια με τον Τιγρο-φραγκοφονια , συμφωνιες οτι χωρις ξενους διαιτητες δεν κατεβαινουμε ουτε εμεις , γινεται ο τελικος κεκλεισμενων των θυρων , και τσακ παιρνει το κυπελλο η κουλα....

Και αν μου πει κανεις για fair play και λοιπες παπ@ριες απαντω οτι δεν με ενδιαφερει....Πεναλντι και αποβολη απο το 5ο λεπτο και στους τρεις τους και ας ερθει ο Πας Γιαννινα να μας κερδισει με αυτογκολ του Κρεσπο 1-0 στην Τουμπα στο 93' και ας εχουμε χασει 30 ευκαιριες και 20 δοκαρια....

Αυτα τα 3 μ@υνοπανα πρεπει να τελειωνουν.....

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2017, 12:44:05 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 28, 2017, 02:05:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σημερα του την πεφτουν ολοι που μιλησε για το μπ@ρδελο!
Τι εγινε θιχτηκαν?
Ποιοι?
Οι εισαγγελείς, οι δικαστες?
Απλά τα ξεπλυμενα μ@νοπανα που τα παιρνουν?
Απο και περα, το οτι ο Σαββιδης καταλαβε οτι ηταν, ειναι και θα ειναι ΜΟΝΟΣ ειναι μια προοδος!

Και οπου τους βρισκει θα πρεπει να τους γ@μαει!

« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 30, 2017, 11:03:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού"

Για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ

«Έχουμε πολύ σοβαρές προθέσεις για τον τελικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο σκοπός μας να παιχθεί όμορφο ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο. Μαζί με την ΑΕΚ πρέπει να οργανώσουμε καλά τους φιλάθλους μας και τη διαιτησία για να μην υπάρξει κάποιο θέμα».

Για την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό

«Όλο το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να είναι κατάλληλο. Αν το Καυτανζόγλειο ήταν έτοιμο, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να παίξουμε εκεί, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι από τα μη αθηναϊκά γήπεδα, μόνο η Κρήτη και ο Βόλος ήταν διαθέσιμα, πιστεύω ότι θα ήταν πιο λογικό να πάμε στο Βόλο».

Την ενδεχόμενη τιμωρία με αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού

«Εγώ έχω πει την άποψή μου. Εμείς θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού. Όλοι παίζουμε ποδόσφαιρο, όλοι πρέπει να τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο. Έχω πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από εκείνες τις ομάδες που σε όλη του την ιστορία έχει τιμωρηθεί πιο πολύ από όλες τις άλλες, εξάλλου και φέτος ξεκινήσαμε με -3 βαθμούς το πρωτάθλημα.

Είναι περίεργο ότι όταν τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι άλλες οι υπόλοιπες ομάδες πλην Ολυμπιακού, δεν υπάρχει καμία υστερία. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει κάποια υστερία. Μην παραβιάζετε το νόμο, να συμπεριφέρεστε με σωστό τρόπο και δεν θα τιμωρηθείτε.

Στη συνάντηση που είχα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όταν χάσαμε τρεις βαθμούς και μία πρόκριση στο Champions League τους είπα το ίδιο πράγμα. Εσείς αφαιρέσατε την πρόκριση στο Champions League. Εσείς φταίτε.

Αν ο Ολυμπιακός έκανε κάποια ενέργεια, στο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν έμπαινα εγώ στα αποδυτήρια. Πρέπει να έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Στο θέμα αυτό δεν αλλάζω άποψη. Δε μιλάω για το πρωτάθλημα.

Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά κι από εμάς αφαίρεσαν βαθμούς όχι με αγωνιστικά κριτήρια. Κι από αυτούς λοιπόν πρέπει να αφαιρέσουν βαθμούς. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακού, δεν λέμε «ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό». Λέμε πως για τις ίδιες πράξεις, πρέπει να υπάρχει ίδια τιμωρία. Υπάρχει κανονισμός, τον οποίο έχουμε σαν οδηγό. Έχουμε βαρεθεί από όλα αυτά. Πρέπει να βάλουμε μία τελεία κι όχι να δημιουργούμε υστερία».

« Απάντηση #187 στις: Μαΐου 04, 2017, 10:32:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Είμαι λυπημένος με μία τέτοια αίθουσα γεμάτη που δεν κερδίσαμε. Απ’ το ματς φαινόταν ότι η τύχη ήταν με τη μεριά του Ολυμπιακού. Ο Στάροβιτς που τραυματίστηκε καθόρισε το αποτέλεσμα και είναι λογικό, έτσι υπάρχει μία στενοχώρια μέσα μου. Θέλω το Σάββατο να κερδίσουμε και θα περιμένουμε γι’ αυτό.

Το τι θέλω το Σάββατο το έχω εκφράσει. Θέλουμε την κούπα, αυτό σκέφτομαι, πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά είναι θέμα και ψυχολογίας και τύχης. Σήμερα είδαμε ότι ψυχολογικά ήμασταν πεσμένοι, κάναμε πολλά λάθη εκεί που δεν έπρεπε αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Θέλω να περάσουν όλα ήρεμα και να πάρουμε την κούπα. Αυτό τον στόχο μπορούμε να τον πετύχουμε και μετά θα δούμε μαζί με τον Ερασιτέχνη ποια τμήματα χρειάζονται τη στήριξή μου και θα βοηθάμε και σιγά σιγά θα ανεβαίνουμε.

Πέρυσι η ομάδα του βόλεϊ είχε εξαγοράσει την καρδιά μου γι’ αυτό φέτος ήμουν παρόν εδώ, είχα ελπίδα, πίστευα αλλά δεν πειράζει. Δυστυχώς αναγκάζομαι να μιλά για τα δικαστικά, μερικές φορές μου φαίνεται αστείο και αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτούς, ενενήντα χρόνια δούλευε το σύστημα στα συμφέροντα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Έχει τόσο βαθιές ρίζες που σήμερα δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάποιες ενέργειες και αυτό είναι αστείο.

Σήμερα έχουμε πραγματικά δεδομένα και αυτά λένε ότι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να μιλούν με σεβασμό, πρέπει να σέβονται την άποψη του ΠΑΟΚ και να μιλούν στον πληθυντικό. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν, με εμπλέκουν σε κάτι πολιτικά παιχνίδια, δεν βρίσκω λόγια, για ποιο λόγο το πολιτικό σύστημα μπορεί να φοράει κόκκινα κασκόλ και δεν μπορεί κανένας υπουργός να φορέσει ασπρόμαυρο κασκόλ. Αν το δικαστικό σύστημα δείξει σεβασμό στο νόμο αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. Εμάς πάντα μας τιμωρούσαν και εμείς δεχόμασταν αυτή τη τιμωρία, μας έχουν αφαιρέσει εννιά πόντους, μας έχουν αφαιρέσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε με μείον τρεις βαθμούς αλλά ποτέ δεν κλάψαμε. Αυτοί τώρα γιατί κλαίνε;

Πρέπει να αποδέχονται τη μοίρα τους και η μοίρα τους είναι η χθεσινή μέρα. Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι. Χαιρετώ το φαν κλαμπ του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί όταν πήγα εκεί τους υποσχέθηκα ότι θα τους καλέσω στον τελικό του Κυπέλλου και σήμερα είναι μαζί μας και αυτό είναι πολύ καλό. Πρέπει το Σάββατο να πάμε με καλή διάθεση, θέλω να απευθύνω το λόγο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κοιτώντας στα μάτια τους να μη δεχτούν τις προβοκάτσιες, το ματς είναι πολύ σοβαρό, πρέπει να είμαστε μια γροθιά και να δούμε τη δύναμή μας.

Το Σάββατο θέλω εμείς όμορφα και σωστά και πάρουμε την κούπα και να τη φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Τα τρομακτικά πράγματα που έμαθα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό σαν άνθρωπο με αγγίζουν, μη σκοτώνετε ο ένας τον άλλο, κοστίζει και αξίζει πολύ περισσότερο και δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα χθεσινά γεγονότα. Το παιδί ήρθε από την Κύπρο και έγινε αυτό που έγινε. Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα, και με κάθε ενέργειά μας και πράξη μας θα δείχνουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και τα συμφέροντα κάθε μέλους μας είναι και δικά μας συμφέροντα. Σήμερα με τον Κο Μελισσανίδη στείλαμε μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους και ότι είμαστε δεμένοι με την ιστορία και την Κωνσταντινούπολη. Βεβαίως θα στεναχωρηθώ αν συμβεί κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά πιστεύω απόλυτα πώς θα είμαστε όπως και με τον Παναθηναϊκό. Ο καημένος ο διαιτητής, καημένος γιατί στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκαναν λάθος και σε εμάς, ακόμα υπάρχουν υστερίες και δάκρυα στην Αθήνα λες και δεν είχαμε δει πώς έκαναν λάθη στο παρελθόν ή και σήμερα. Πολύ ψύχραιμα πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτό.

Εύχομαι καλή τύχη, απόλυτη ψυχραιμία αλλά τα λόγια ανήκουν σε εσάς, σαφώς πέρυσι ήταν πιο εύκολο να μιλήσετε, είμαι όμως πολύ χαρούμενος που σε όλες τις κατευθύνσεις του αθλητισμού χαιρόμαστε και στενοχωριόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα συναντήθηκα με το χάντμπολ και μιλήσαμε για τα προβλήματα που έχει. Η ομάδα του βόλεϊ μου χαρίζει όμορφα συναισθήματα και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά να μου στέλνει μήνυμα ο γιος μου και να μου λέει να μην ξεχάσω να πάω στο βόλεϊ. Εύχομαι πολλές αγωνιστικές επιτυχίες».

Οτι και να γινει το Σαββατο, πρεπει να βαδισουμε στον δρομο που χαραξαμε!

« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 07, 2017, 08:56:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μετά από λάθη και μ@λακιες, ήρθε η δικαίωση...
Ελπίζω να συνεχίσει να βάζει λεφτά και τίποτε άλλο
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 07, 2017, 10:31:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Συμφωνω Μοικανε  :)