"Εύχομαι το καλύτερο για τον Στέφανο και την ομάδα"Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Το να κρίνω την προσφορά του Στέφανου και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή είναι περιττό γιατί ο καθένας γράφει την ιστορία του και είναι γνωστή σε όλους. Από κει και πέρα ο καθένας το βλέπει θετικά ή αρνητικά, αν του αρέσει ένας ποδοσφαιριστής. Από την άλλη έχουμε μία ομάδα που κάνει τον προγραμματισμό της και παίρνει αποφάσεις, ούτε αυτό θα κρίνω. Εύχομαι το καλύτερο για τον Στέφανο και την ομάδα. Αν συμφωνούν στο να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καλώς. Αν διαφωνούν, αν ισχύει αυτό που λένε ότι διαφωνεί ο Στέφανος, εύχομαι να κάνει την καλύτερη επιλογή για την πορεία του. Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι θετική ή αρνητική η απόφαση μίας ομάδας γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Η κάθε ομάδα κάνει το πλάνο της. Τώρα για ποιο λόγο απομακρύνει ή θέλει να απομακρύνει κάποιο ποδοσφαιριστή, είναι ένα άλλο κομμάτι».
Για τα καλά λόγια που έχει πει για αυτόν ο Στέφανος Αθανασιάδης: «Το να πω θετικά για πρώην συμπαίκτες μου είναι ό, τι καλύτερο για μένα. Όσο παίξαμε μαζί και όσο στάθηκα δίπλα του το έκανα γιατί το ήθελα και όχι για να κερδίσω κάτι. Από κει και πέρα αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τον ευχαριστώ για τις καλές του κουβέντες».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δε βάζει εύκολα γκολ: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να στιγματίζουμε ποδοσφαιριστές. Το γκολ το βάζουν όλοι και το τρώνε όλοι. Θα πρέπει να βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα και τις απαιτήσεις που έχουμε από την ομάδα μας. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, εμένα μου αρέσει, αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Ο προπονητής και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει να απαντήσουν σε αυτό, αλλά σίγουρα φταίνε και οι συγκυρίες. Υπάρχει περίοδος με ρέντα και χωρίς. Το πόσο θα κρατήσει και αν θα χρειαστεί ενίσχυση μία ομάδα το ξέρουν οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή. Το θέμα είναι να μην υπάρχει μιζέρια. Οι πολλές αλλαγές σε οποιοδήποτε πόστο απαιτούν περισσότερο χρόνο για να χτιστεί αυτό που θέλεις. Ας δείξει ο κόσμος παραπάνω υπομονή. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μία αδυναμία την οποία πρέπει να λύσει. Υπάρχουν άνθρωποι που θα αποφασίσουν πώς θα λυθεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο».
Για το αν πηγαίνει η μπάλα στους φορ για να σκοράρουν: «Είναι αυτό που είπα. Το γκολ δεν το βάζει ο φορ, το βάζει η ομάδα. Το γκολ δεν το τρώει ο αμυντικός και ο τερματοφύλακας, το τρώει η ομάδα. Το θέμα είναι πώς το έχει ο καθένας στο μυαλό του. Και δεν στοχοποιούμε το σέντερ φορ. Σίγουρα γκολ χάνονται, λάθη γίνονται και ο καθένας κρίνεται σε βάθος χρόνου, εκ του αποτελέσματος και σύμφωνα με τα όσα πρόσφερε μέχρι τότε που αποφασίστηκε να μείνει ή να πουληθεί».