Slovan Liberec - PAOK, 29/9 20:00 OTESPORT4 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Slovan Liberec - PAOK, 29/9 20:00 OTESPORT4 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 5127 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Slovan Liberec - PAOK, 29/9 20:00 OTESPORT1 (Pregame)
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 04:38:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς από τα ματς με ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σλόβαν αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα του με την ασθένεια τόσων ποδοσφαιριστών: "Δεν το έχω ζήσει στην καριέρα μου και δε θέλω να το ξαναδώ. Τρεις μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση και φυσικά μας έχει επηρεάσει όλο  αυτό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι δυσάρεστο για όλους μας και φυσικά θα φανεί κατά τη διάρκεια του αγώνα πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Σίγουρα όμως κάποιοι παίκτες θα είναι επηρεασμένοι από αυτό ακόμη και αύριο".

Για το αν υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζει λόγω της ίωσης: "Συνολικά 16 παίκτες είχαν πρόβλημα και σίγουρα κάποιοι από αυτούς δε θα εμφανιστούν. Σήμερα κάναμε μόλις την πρώτη μας προπόνηση και περιμένω αύριο να πάρω τις τελικές μας αποφάσεις για την ενδεκάδα".

Ρωτήθηκε επίσης για το αν σκέφτηκε η ομάδα του να καταθέσει αίτημα αναβολής του αγώνα με δεδομένο ότι 16 ποδοσφαιριστές του προσβλήθηκαν από την ίωση: "Την Παρασκευή ήμασταν σε κακή κατάσταση και σκεφτόμασταν να ζητήσουμε την αναβολή και σε αυτό το ματς όπως έγινε και στο  Πρωτάθλημα. Επειδή όμως την Τρίτη τέλειωσε η καραντίνα με απόφαση των γιατρών, οφείλαμε να παίξουμε σε αυτό το ματς και για αυτό προετοιμαζόμαστε".

Δεν έχει εξήγηση για το πώς προέκυψε το θέμα υγείας τόσο ποδοσφαιριστών λέγοντας: "Εμφανίστηκαν μετά την επιστροφή μας από το Μπακού αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε ακόμη..."

Συνεχίζοντας ρωτήθηκε για τα πιο  δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην Ευρώπη από ότι παίζει στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι μια  δυνατή ομάδα, κρατά τη μπάλα και έχει πολύ καλούς παίκτες και κυρίως στο ένας εναντίον ενός και πολύ καλύτερη επίθεση σε σχέση με την άμυνα του".

Για το αν το ματς αυτό είναι κλειδί για τη συνέχεια και θα κρίνει το αν η Σλόβαν μπορεί να προκριθεί, ο προπονητής της ομάδας είπε:"Υπάρχουν έξι αγώνες και όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Αλλά δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το ματς. Εχουμε μπροστά μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και αυτό που θέλουμε είναι να χάσουμε".

Τέλος του ζητήθηκε να πει αν ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί με δεδομένες τις συνθήκες στο στρατόπεδο της Σλόβαν λόγω της ασθένειας τόσο ποδοσφαιριστών: "Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν φαβορί. Αλλά όταν αρχίσει το ματς άπαντες ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα και δε θα σκεφτεί κανείς γιατί δεν κάναμε καλή προετοιμασία".

Ο προπονητής της Σλόβαν σχολίασε και την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ: "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Ολοι χαίρονται να παίζουν σε ωραία ατμόσφαιρα. Είδα τον κόσμο στο ματς με την Φιορεντίνα και ξέρω τι σημαίνει αυτός ο κόσμος. Είδα και σε video πόσο θερμοί είναι και ανυπομονούμε και για αυτό το ματς αλλά και  για εκείνο  της Τούμπας"

Μπα σε καλό του..... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 05:46:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καπου διαβασα οτι ειναι για μπουλο, οποτε λογικο να πει οτι θελει 4 βαθμους.
Βλεπω αυριο να χαιρεταει παντως, ειδικα αν μπουμε δυνατα και ψαξουμε ενα γρηγορο γκολ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 06:07:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Όλο μπορεί να μας κάνει πιο πεισματάρηδες και να έχουμε και καθαρό μυαλό"

Ο Μίλαν Μπάρος ήταν ένας από τους παίκτες που αντιμετώπισαν το πρόβλημα με την ίωση. Στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί: "Μετά από τις δυο προπονήσεις θα φανεί αν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Σίγουρα όλοι είμαστε επηρεασμένοι από  αυτό. Εχω κάποια προβλήματα αλλά δεν νομίζουν ότι θα με εμποδίσουν να παίξω. Αυτή είναι η πρώτη εμπειρία που έχω βιώσει, ποτέ δεν κλείστηκα σε καραντίνα και ήταν κάτι που το έζησα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ολα αυτά έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το καταλάβαμε. Φυσικά δεν ήταν όλοι στην καραντίνα και επομένως κάποια παιδιά προπονήθηκαν. Νομίζω ότι αυτό όλο μπορεί να μας κάνει πιο πεισματάρηδες και να έχουμε και καθαρό μυαλό".

Ρωτήθηκε για το αν θυμάται κάτι από το ελληνικό ποδόσφαιρο ως δυνατή ανάμνηση: "Εχω δυο αναμνήσεις όταν έπαιξα απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισα και το άλλο αφορά απέναντι στην Εθνική Ελλάδας όπου χάσαμε στον ημιτελικό του Εuro".

Ρωτήθηκε αν το 2013 είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ όπως είχε γραφεί στον Τύπο: "Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω και ποτέ δεν μίλησα με κάποιον από τον ΠΑΟΚ για τέτοιο θέμα".

« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 07:31:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δε βλέπουμε διαφορετικά τα παιχνίδια της Ευρώπης από το πρωτάθλημα"

Για την κατάσταση της Λίμπερετς: «Έχουμε ακούσει το τι έχει συμβεί, αλλά δεν έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά είμαι συγκεντρωμένος στη δική μας ομάδα και στο τι θα κάνουμε εμείς».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο τι πρέπει να κάνω, αφήνω πίσω μου ότι συμβαίνει, έχουμε καινούριο παιχνίδι την Πέμπτη, καινούριο την Κυριακή, εγώ έτσι λειτουργώ. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε όλοι μαζί και είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του είπε: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε συζητήσει. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε όπως στο προηγούμενο ματς. Όπως είπα όμως κάθε ματς είναι διαφορετικό, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μην σκεφτόμαστε πως θα σκοράρουμε, τα γκολ θα έρθουν».

Για το αν υπάρχει διαφορετική ψυχολογία ανάμεσα σε ένα ματς πρωταθλήματος και ένα ευρωπαϊκό: «Όχι δεν θεωρώ πως υπάρχει τέτοιο θέμα, παίζουμε σε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτου διοργάνωσης».

Για το αν τους προβληματίζει το ότι είναι μικρό το γήπεδο: «Δεν έχει να κάνει το πόσο μεγάλο η μικρό είναι το γήπεδο, σχεδόν όλα είναι ίδια μόλις μπεις στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να νικήσεις όταν μπεις μέσα σε αυτό»

« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 08:00:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για την νίκη"

"Είχαμε ένα παιχνίδι πριν τρεις μέρες, από την αρχή βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Ξάνθη δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε αν θα παίξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και δεν μίλησα με τους παίκτες για τον αγώνα αυτόν που έχουμε αύριο, ξεκινήσαμε να μιλάμε για αυτό το παιχνίδι από την Δευτέρα, περιμέναμε την απάντηση αν θα παίξουμε, την οποία πήραμε χθες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί τέτοια πράγματα όταν συμβαίνουν σε μια ομάδα, μπορεί να την ενώσουν πιο πολύ. Το γνωρίζω από την εμπειρία μου, όταν μια ομάδα έχει ένα τέτοιο πρόβλημα βγαίνει πιο δυνατή".

Για το αν οι απουσίες της Λίμπερετς εφησυχάζουν τον ΠΑΟΚ, είπε: "Η ομάδα μου δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρή, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, είτε φιλικό ποσό μάλλον για το αυριανό".

Για το πόσους βαθμούς θεωρεί πως χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να περάσει στην επόμενη φάση:

"Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε για την πρόκριση, είναι νωρίς, είναι 2η αγωνιστική, όλες οι ομάδες έχουν ένα βαθμό, εμείς προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, ακόμα δεν ξέφυγε καμία ομάδα, όλοι είμαστε στα ίδια και κάθε πόντος για εμάς είναι σημαντικός".

Για την ετοιμότητα των παικτών του: "Προσπαθούμε μετά από κάθε παιχνίδι, όταν έχουμε και τρεις αγώνες μέσα στην εβδομάδα, να ξεκουράζουμε τους παίκτες για να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω πως λειτούργησε αυτό πέρυσι, φέτος έχουμε τελείως διαφορετικά πράγματα, έχουμε πράγματα τα όποια τους βοηθάνε, οι παίκτες δεν έχουν παράπονα,  δεν έχουν ιδιαίτερη κούραση. Μέχρι τώρα όλα είναι εντάξει, δεν έχω κάποια πρόβλημα".

Για το αυριανό παιχνίδι: "Εμείς κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το κερδίζουμε, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είναι δεύτερη αγωνιστική, δεν είναι η 5η για να κρίνει κάτι, ότι θα νικήσουμε δηλαδή και θα πάρουμε πρόκριση. Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι, το πως θα γίνει αυτό, θα το δούμε αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και ο καθένας θα δώσει το 100%".

Για το πως περιμένουν την Λίμπερετς: "Εξαρτάται από την ομάδα, δεν ξέρω πόσες μέρες δεν έκαναν προπόνηση οι παίκτες του αντιπάλου μας, δεν ξέρω πόσοι παίκτες ήταν εκτός δράσης, έμενα με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα. Ήταν καλύτερο που παίξαμε την Κυριακή, έχουμε παιχνίδι στα πόδια μας, δεν με προβληματίζει καθόλου. Αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε τον εαυτό μας, κ να προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι".

Για το πως σκέπτεται να παρατάξει την 11άδα του: "Έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό είναι καλό για τον προπονητή, βλέπω και στην διάρκεια της εβδομάδας πως δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές μας, σε τι κατάσταση είναι, ποιος είναι ο αντίπαλος μας, και έτσι σκάφτομαι την 11άδα".

Είπε ακόμα ότι: "Είναι κάτι που θα μας δώσει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια, άλλοι δώδεκα βαθμοί, οπότε δεν θα είναι κάτι το οποίο θα σε χαλαρώσει και πάντα θα θέλεις κάτι παραπάνω, αυτό ζητάω και από τους παίκτες μου".

Σχετικά με τους Αθανασιάδη και Κουλούρη:
"Είναι δύο παίκτες που δύσκολα χωράνε μαζί στην ενδεκάδα. Δε λέω ότι δε γίνεται, αλλά έτσι όπως σχεδιάζω εγώ την ενδεκάδα αυτοί οι δύο δύσκολα μπορούν να παίξουν μαζί. Πάντα εξαρτάται από τον αντίπαλο και από αυτό που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι".

Για τον κόσμο της ομάδας που ταξιδεύει για την Τσεχία και την αναμέτρηση την αυριανή, ανέφερε: "Όσους περισσότερους θα έχουμε, θα είναι το καλύτερο για μας, ιδιαίτερα όταν παίζεις εκτός έδρας και έχεις στήριξη από τους οπαδούς είναι θετικό. Το μήνυμα που ήθελα να τους περάσω είναι να συνεχίσουνε να έρχονται να βλέπουν την ομάδα γιατί και η ομάδα δίνει το 100% όπως βλέπουν σε κάθε παιχνίδι. Δυστυχώς όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι δεν κερδίζεις πάντα και ας είσαι καλύτερος στον αγώνα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα δεν έκανε προσπάθεια από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα και ότι δεν κυνηγήσαμε τη νίκη. Αυτός είναι και ο στόχος μας σε κάθε αναμέτρηση".

Πρόσθεσε πως: "Όπως είδατε και εσείς, μπορεί κάποιοι παίκτες να μην είναι στο 100%, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, για διαφορετικούς λόγους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί κάποιος παίκτης δεν έβγαλε την απόδοση που θα θέλαμε. Για μένα είναι σημαντικό ότι υπάρχει θέληση από όλους και όλοι ήταν μετά το παιχνίδι στεναχωρημένοι γιατί δεν κάναμε τη νίκη".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, κάνουμε ότι μπορούμε και στις προπονήσεις, μιλάμε μαζί τους, προσπαθώ να τους εξηγήσω τι χρειάζεται όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο είναι να βάλεις γκολ".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτό. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορούν να απειλήσουν τους τέσσερις μεγάλους και πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το προηγούμενο".

« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 08:03:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Προπόνηση....

« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 09:15:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Απλες εξηγησεις απο τον Βλανταν.
Ισως αυριο ξεσπασουμε κιολας δεν ξερω, θα δω τι feeling θα εχω το πρωι  :grin1:  O0
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 10:39:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συγκεντρωμένοι στο στόχο

Ο καιρός, η υγρασία, ακόμα και τα κουνούπια θύμιζαν Νέα Μεσημβρία, οπότε το σκηνικό ήταν γνώριμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν το περιβάλλον ήταν ξένο.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League σαν να μην υπήρχε ποτέ η περιπέτεια υγείας των παικτών της Σλόβαν Λίμπερετς. Κάτι που ξεκαθάρισε και ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του.Η προπόνηση στο γήπεδο U Nisy είχε κομμάτια αερόβιας έντασης, κυκλοφορία της μπάλας, γεμίσματα και τελειώματα φάσεων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει πως για να πάρει η ομάδα του το αποτέλεσμα που θέλει πρέπει να είναι συγκεντρωμένη 100% κι αυτό επεδίωξε να περάσει στους παίκτες του.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160928-sugkentromenoi-ston-stoxo/

« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2016, 11:44:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γι' αυτό και φρόντισε πριν την έναρξη της προπόνησης να περάσει και μήνυμα στους παίκτες του: "Εσείς μην ακούτε τι λένε δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να ματώσουμε για τη νίκη"

Και ετσι πρεπει.

« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2016, 09:27:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
 flag flag flag
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.