«Ο ΠΑΟΚ νίκησε εδώ μέσα και είδατε τι έγινε, εμείς χάσαμε στη Θεσσαλονίκη με 0-3 σετ και δεν έγινε τίποτα, δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».
«Είχαμε πάθος και κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πιστεύαμε στους εαυτούς μας και ξεπεράσαμε τα προβλήματα τραυματισμών με τους διαγώνιους και δείξαμε ότι έχουμε κοθόνες».
"Eίμαστε πολύ χαρούμενοι. Καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα σε μία δύσκολη έδρα. Εκλεισε η σεζόν επιτυχημένα. Αφιερώνω τον τίτλο στον γιο μου που μου είπε πως θέλει να είμαι πρωταθλητής, στον πατέρα μου και στη σύζυγό μου που είναι βράχος και πάντα δίπλα μου»
«Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι μετά το 0-3 στο Παλατάκι. Δεν το βάλαμε κάτω. Είχαμε μια ακόμη ευκαιρία. Πολλά συγχαρητήρια και στον Χάρη (σ.σ Σακόγλου) που μας κράτησε έναν ολόκληρο γύρο. Είμαι τυχερός γιατί είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και έχω τρία διαδοχικά πρωταθλήματα. Πέρσι που ήρθαμε μας πατούσαν αντικείμενα, όπως και πρόπερσι. Δε θα μπορούμε να ερχόμαστε στα γήπεδα. Κάποιοι μας αμφισβήτησαν. Μιλήσαμε μέσα στο γήπεδο. Είχψαμε μια δύσκολη χρονιά. Όσοι μας πίστεψαν μπορούν να γιορτάσουν μαζί μας»
«Ολα τα παιδια πρωταγωνίστησαν, έπαιξαν όλοι εκπληκτικά. Δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη νίκη, είναι απίστευτο αυτό (σ.σ. εκείνη την ώρα έπεφταν αντικείμενα). Ευχαριστώ το Θεό και την οικογένειά μου που με στηρίζει.
Πιστεύουμε στην ομάδα, η ομάδα μπορεί να παίξει. Το δείξαμε αυτό. Κανείς δεν μας πίστευε. Τους διαψεύσαμε και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα δύσκολα. Φαίνεται πως μας αρέσουν τα δύσκολα».
Κυπελλούχοι χθες, πρωταθλητές σήμερα. Μπράβο @PAOKVOLLEY. Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία #PAOKfamilyΤακουρίδης στη NOVA: «Αποδείξαμε ποιοι είναι άντρες και ποιοι αγοράκια. Αναφέρομαι στους παίκτες του Ολυμπιακού, που έλεγαν διάφορα πράγματα μετά τον τέταρτο τελικό. Δεν θέλω να προσβάλλω τα παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά να θίξω κάποιες συμπεριφορές που δεν ήταν όμορφες».
Δηλώσεις έκανε και ο Τερζής: «Προχθές χάσαμε στη Θεσσαλονίκη και δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Θεωρώ ότι έγιναν πάρα πολλές δηλώσεις χωρίς λόγο. Σε αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι άντρες από τους άντρες με... φρύδια. Κερδίσαμε δύο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού».
Παντακίδης «Δεν υπάρχουν αυτά. Το αφιερώνω σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά στον Νάσο, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Μόνο ΠΑΟΚ»