43. Fernando Lopes dos Santos Varela

Αποστολέας Θέμα: 43. Fernando Lopes dos Santos Varela  (Αναγνώστηκε 27000 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 43. Fernando Lopes dos Santos Varela
« Απάντηση #300 στις: Μαρτίου 20, 2022, 09:52:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν νομιζω να ειχε λαθος  ::)

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #301 στις: Μαρτίου 21, 2022, 10:43:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν είχε λάθη, προσωπικά με έχει πικράνει η ιστορία με τον γιο του.
Έπαιξε με συναίνεση του Σαββίδη, ο Λουτσ είπε ότι θα μείνει να βοηθήσει την ομάδα....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #302 στις: Μαρτίου 22, 2022, 03:26:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Υπέφερα που ήμουν εκτός - Δεν θα πω ποτέ κακό λόγο για τον ΠΑΟΚ»

«Ένιωσα όπως την πρώτη φορά που ήρθα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Έχω τόσα πολλά συναισθήματα γι' αυτό το κλαμπ, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, για εμένα είναι ότι καλύτερο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έκαναν την επιστροφή μου πραγματικότητα».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πλησίασε καθώς φαινόταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος: «Ναι, έκλαψα, επειδή εγώ από αυτό ζω, από το να παίζω ποδόσφαιρο. Όλο αυτό το διάστημα υπέφερα, αλλά πάντα πίστευα πως θα επιστρέψω πίσω στην ομάδα. Πίστευα στον προπονητή και στα όσα μπορεί να κάνει για εμένα. Δούλευα σαν τρελός για να είμαι πανέτοιμος όταν και αν με καλούσαν να επιστρέψω πίσω. Ήμουν σωματικά εκτός ΠΑΟΚ, αλλά ψυχικά ήμουν πάντα εδώ».

Όσο για το τί του είπε πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού; «Μου είπε να παίξω όπως όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Μου είπε πως γνωρίζει ότι έχω κατακλυστεί από συναισθήματα, αλλά πρέπει να παίξω το ποδόσφαιρό μου, να το ευχαριστηθώ. Ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Και αυτό έκανα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον μπορεί να συγκριθεί με αυτή που είχαμε όταν ήρθα. Πλέον είμαστε καλύτεροι και αυτό το βλέπουν. Για μένα ήταν εύκολο να παίξω γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τα θέλω του προπονητή. Μετά το παιχνίδι δεν μου είπε κάτι...».

Σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ με αφορμή εκείνον, δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, γιατί είναι παρελθόν, δεν χρειάζεται να μιλάμε για το παρελθόν, αλλά πρέπει να κοιτάμε το μέλλον. Το μέλλον ήθελε να είμαι εδώ σε αυτό το παιχνίδι. Ζω το παρόν, δεν ξέρω τι θα μας φέρει το μέλλον. Ελπίζω να μείνω στην πρώτη ομάδα, αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και καταλαβαίνω τι έγινε. Το αποδέχομαι. Ποτέ δεν θα πω κακό λόγο για τον ΠΑΟΚ και τα άτομα που δουλεύουν σε αυτόν.  Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το καταλαβαίνω και το δέχομαι».

Μετανιωσε βλεπω, αλλα τωρα δεν αλλαζει κατι.

« Απάντηση #303 στις: Μαρτίου 22, 2022, 07:22:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ισως μια δημοσια συγνωμη να βοηθουσε, αλλα δεν ξερουμε τι εχει πει στους υπευθυνους της ομαδας.
Αγωνιστικα, παρα το μεγαλο διαστημα, ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #304 στις: Μαΐου 17, 2022, 11:06:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έζησα στον ΠΑΟΚ»

«Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα.

Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορει ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου.

Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε έναν τελικό. Σε αυτά τα ματς πρέπει να παιξεις και να τα κερδίσεις. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό διαφορετική εικόνα και απόδοση. Θα είναι ένα πιο έντονο ματς. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο».

Σημερα εκανε παιχνιδαρα.
ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.
Απο την αλλη, ηρθε το πληρωμα του χρονου.
Μενει μονο η πικρα για την υποθεση του γιου του.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ φερε ακομα ενα ΚΥΠΕΛΛΟ!

« Απάντηση #305 στις: Μαΐου 18, 2022, 08:21:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγιναν πολλα αλλα τι σημασια εχει?
Ευχαριστουμε για ολα και καλη τυχη.

« Απάντηση #306 στις: Μαΐου 24, 2022, 11:22:03 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

«Δεν λέμε αντίο σε αυτούς που έγραψαν ιστορία. Ο Βαρέλα και ο Πασχαλάκης θα είναι πάντα ξεχωριστά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πραγματικοί αρχηγοί και legends»

« Απάντηση #307 στις: Μαΐου 24, 2022, 03:15:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το «αντίο» του Βαρέλα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Έξι απίστευτα χρόνια, σας ευχαριστώ»

«Αφήνω πίσω εξαιρετικούς ανθρώπους. Όλα αυτά τα 6 χρόνια έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Κάποιοι ποδοσφαιριστές φεύγουν, αυτό είναι το νορμάλ στο ποδόσφαιρο Τώρα ήρθε η δική μου ώρα να αποχωρήσω. Από τώρα θα είμαι ένας ακόμα φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δικός σας, όλων των ποδοσφαιριστών που θα παίζουν για την ομάδα, που θα είναι φίλοι μου.

Ήταν 6 απίστευτα χρόνια, ακόμα και το τελευταίο διάστημα που υπέφερα περισσότερο.  Έμαθα πάρα πολλά αυτούς τους 4 μήνες που ήμουν εκτός ομάδας και μου έδωσε περισσότερη δύναμη, για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να πω «ευχαριστώ» σε όλους εσάς, επειδή οι στιγμές που έζησα εδώ θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου. Σε εσάς παιδιά εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ελπίζω και του χρόνου να είστε εδώ, στο ΟΑΚΑ, για έναν τελικό. Να κατακτήσετε τον τίτλο, να πάτε ακόμα πιο μακριά στο Conference League.

Nα έχετε μια καλή προετοιμασία, δώστε τα όλα, γιατί η ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο είναι μικρή. Πριν από 6 χρόνια ήμουν 28, τώρα είμαι 34. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, τις στιγμές, αλλά και τη ζωή και την οικογένεια σας. Εύχομαι σε όλους σας, ό,τι καλύτερο στις ζωές σας»

Καλή συνέχεια....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #308 στις: Μαΐου 25, 2022, 08:22:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πολλες κουπες και ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ που "ακυρωθηκε" στερωντας ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Στην ιστορια της ομαδας εχει μπει.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

« Απάντηση #309 στις: Μαΐου 26, 2022, 06:32:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Και αργησε να φυγει.
Τεσπα, καλη συνεχεια.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!