Ajax- PAOK 26/7 -21:45, OTETV1, 3rd Q.Round C.League (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Ajax- PAOK 26/7 -21:45, OTETV1, 3rd Q.Round C.League (Pregame)  (Αναγνώστηκε 5717 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ajax- PAOK 26/7 -21:45, OTETV1, 3rd Q.Round C.League (Pregame)
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 25, 2016, 01:04:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με 21 ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Το κουραστικό, αλλά ουσιαστικό κομμάτι της δουλειάς έγινε. Τώρα αρχίζει η δράση. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Άγιαξ και το πρωί της Δευτέρας (25.07) αναχωρεί για το Άμστερνταμ για τα πρώτα 90′ μιας μεγάλης “μάχης”.

Η προπόνηση της Κυριακής (24.07) αφορούσε την τεχνική, την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και φυσικά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της Τρίτης (26.07).  Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκαν και οι Λέο Μάτος , Τζάλμα Κάμπος που προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και φαίνεται να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα των προηγούμενων ημερών.Ο Φερνάντο Βαρέλα  έχει μεταβεί στην Ρουμανία για την τακτοποίηση διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν το τέλος της συνεργασίας του με την Στεάουα και επιστρέφει τη Δευτέρα (25.07) προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του μαζί με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στη λίστα για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ βρίσκονται οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μελίσσας , Λέοβατς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Κουλούρης .Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 09:30 με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η προπόνηση στο Άμστερνταμ Αρένα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 ώρα Ελλάδας και θα είναι ανοικτή 15′ για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς και του Στέφανου Αθανασιάδη .  Ο Άγιαξ θα προπονηθεί στις 17:00, ενώ στις 16:15 θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο προπονητής του Πίτερ Μπος.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160724-me-21-podosfairistes-stin-ollandia-o-paok/

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 25, 2016, 09:32:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εφυγε η ομαδα.

« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 25, 2016, 07:05:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα βγάλουμε όσα θέλουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Για το αν φοβάται κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα:
"Δε φοβάμαι τίποτα...".

Για τον Βέστερμαν: "Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι".

Για τις επιλογές του αύριο: "Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει".

Για το δεύτερο παιχνίδι:
"Απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα για το πως θα παίξουμε. Αν το αποτέλεσμα αύριο είναι θετικό, θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το αύριο, σε αυτό έχουμε αφιοσιωθεί και αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή".

Για τον Μίλικ: "Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει... Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις".

Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το δεύτερο παιχνίδι, ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα: "Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όχι να τη γυρίσουμε πίσω, για παράδειγμα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

Για τον Σερέρο: "Παίζει στους νέους του Άγιαξ, δεν ήταν δική μου επιλογή να μην μπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή...".

Για το λόγο που επέλεξε να προπονηθεί νωρίς η ομάδα του: "Διάλεξα το απόγευμα για να μην υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ της προπόνησης και του αγώνα. Είναι λίγο αργά ο αγώνας, οπότε επέλεξα να προπονηθούμε τώρα. Πολλές φορές κάναμε και το πρωί του αγώνα προπόνηση, αλλά τώρα επέλεξα να προπονηθούμε πιο αργά".

Για το αν ξεχώρισαν κάτι από τον ΠΑΟΚ: "Κοιτάξαμε γενικά τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και είδαμε και κάθε παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος ότι πρέπει να το κάνεις και στο γήπεδο αυτό που θες. Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ. Μάθαμε πολλά και θα το βγάλουμε και στο παιχνίδι μας αύριο".

Για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του: "Έχω καλή αίσθηση για τους αγώνες αυτούς, γιατί προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε διάφορες ευκαιρίες. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν υπάρχει ιδανικός αγώνας. Αύριο θα είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το πόσο διαφορετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Άγιαξ: "Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις 4 τελευταίες εβδομάδες για αυτό".

Ο Ντέιβι Κλάασεν ανέφερε από την πλευρά των παικτών:

Για το περσινό σοκ στο φινάλε της σεζόν και το νέο ξεκίνημα: "Είναι καλό που θα παίξουμε ξανά μπάλα και θα το ξεχάσουμε γρήγορα. Προσπαθούμε πάντα όλοι να μαθαίνουμε και φυσικά το συζητήσαμε και μεταξύ μας".

Για την αλλαγή προπονητή: "Σίγουρα υπάρχει μία μικρή διαφορά σε σχέση με πέρυσι, αλλά παίζουμε το ίδιο είδος ποδοσφαίρου. Στις μικρές λεπτομέρειες φαίνεται η διαφορά, πρέπει να πιέσουμε λίγο παραπάνω και να παίζουμε πιο μπροστά. Μας κοστίζει λίγο παρταπάνω ενέργεια αυτό, αν δεν το κάνουμε σωστά. Αύριο θα δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε λίγο καλύτερα".

Για το αν έχουν εικόνα από τον ΠΑΟΚ: "Είδαμε τον ΠΑΟΚ με την Τβέντε και τον Απόλλωνα Λεμεσού και μας φάνηκε πολύ καλός".

2 πολύ σημαντικές ελλείψεις για τον Άγιαξ που μας αρέσει.... :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 25, 2016, 07:57:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Καμία ομάδα αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται στο 100%.Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι και πιστεύω σε αυτούς.Πρέπει να φανούμε έξυπνοι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο"

« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 25, 2016, 10:42:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Πιστεύω ότι οι παίκτες το έχουν καταλάβει. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά όλες αυτές τις μέρες. Είναι το πρώτο παιχνίδι και ξέρουμε ότι η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πάμε τον αγώνα στο δικό μας ρυθμό».

- Ως μέλος – ως ποδοσφαιριστής τότε – της ομάδας που αγωνίστηκε εδώ πριν από έξι χρόνια, πιστεύετε πως η τύχη χρωστάει κάτι στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του τότε και με τον τρόπο που είχε έρθει;

«Η ομάδα που παίξαμε εμείς πριν από έξι χρόνια δεν έχει καμία σχέση. Ούτε εμείς, ούτε ο Αγιαξ. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, όπως κάνει κι ο αντίπαλος. Δε νιώθω πως μας χρωστάει κάτι η τύχη. Οπως τότε έτσι και σήμερα θέλουμε να προκριθούμε, όπως το θέλει κι ο Αγιαξ, ότι κι αν είχε γίνει το 2010».

- Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πώς κρίνετε την ομάδα σας από άποψη ετοιμότητας;

«Οπως είμαστε εμείς έτσι είναι κι αυτοί. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ζενίθ της απόδοσης μας, όπως και καμία ομάδα τέτοια περίοδο».

- Εχετε δει κάτι στον Αγιαξ που θα θέλατε να σταματήσετε εξ αρχής αύριο;

«Φυσικά, αλλά μην περιμένετε να σας το πω τώρα (σ.σ. γέλια)».

- Εχοντας βρεθεί κι από τις δυο πλευρές, δηλαδή και του τεχνικού αλλά και του ποδοσφαιριστή, χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερο κίνητρο από τον προπονητή στους ποδοσφαιριστές για έναν τέτοιο αγώνα;

«Πάντα χρειάζεται ο προπονητής. Δεν μπορούν από μόνοι τους οι παίκτες. Είναι πολλά θέματα τακτικής που μπορεί να μην τα ξέρετε. Πρέπει να μιλήσεις με τους παίκτες, να ακούσεις τις ερωτήσεις τους και να τους δώσεις τις σωστές οδηγίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιες στημένες φάσεις, κάποιες αδυναμίες του αντιπάλου ή κάτι άλλο. Αλλά σίγουρα χρειάζονται κάποιες σημαντικές κουβέντες από τον προπονητή».

- Επηρεάζουν οι δεδομένες απουσίες που θα έχει η ολλανδική ομάδα;

«Το δικό μας πλάνο δεν αλλάζει. Ο Aγιαξ διαθέτει πολλούς παίκτες κάτι που σημαίνει ότι όποιος και να μπει θα δώσει το 100%».

- Αποφασίσατε για τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που θα δηλώσετε στnν UEFA γι’ αυτούς τους αγώνες;

«Δηλώσαμε τον Φακούντο Περέιρα. Ο αρχικός αποκλεισμός έχει να κάνει με το ότι δε θα μας χρησιμεύσει σε έναν αγώνα όπως ο αυριανός και τα δεδομένα που περιμένουμε να συναντήσουμε. Ετσι αφήσαμε τη θέση ‘ανοιχτή’, μήπως προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής».

- Αν μπορούσατε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα γκολ ή μηδέν παθητικό, τί θα διαλέγατε;

«Σίγουρα και τα δύο είναι σημαντικά, αλλά αν είναι να σκοράρουμε δε θα πρέπει να χάσουμε».

- Εχετε αποφασίσει για την αυριανή 11άδα;

«Εχω αποφασίσει … αλλά δεν μπορώ να την ανακοινώσω».

- Ο στόχος του ΠΑΟΚ αύριο:

«Εμείς πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει συνέχεια, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα κριθούν όλα».

- Το καλοκαίρι του 2010 ήσασταν πρωταγωνιστής. Αισθάνεστε ότι ‘χρωστάτε’ κάτι;

«Eχω απαντήσει σ’ αυτήν την ερώτηση. Πάντως δεν πιστεύω ότι ‘χρωστάμε’ κάτι, αλλά ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση, ότι κι αν είχε γίνει τότε. Οσον αφορά εκείνους τους αγώνες, πολλοί λένε για τότε πως ήμουν ο μοιραίος, αλλά αυτό κάνετε πάντα. Κρατάτε μόνο τα αρνητικά και τα θετικά δεν τα αναφέρετε. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε έχω κάτι με κάποιον. Απλά το λέω».

- Είστε αγχωμένος ως πρώτο παιχνίδι που δίνετε σ’ επίσημο επίπεδο σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση;

«Αγχος υπάρχει, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε κι εμείς και οι παίκτες, ώστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα».

- Θα θέλατε να μπορούσετε να αγωνιστείτε αύριο;

«Εχω σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Είμαι άνθρωπος που όταν τελειώνει κάτι το τελειώνει. Εχω να παίξω από την ημέρα που σταμάτησα. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί που παίζουν μετά την απόσυρσή του, αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς».

« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 25, 2016, 10:43:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν φοβόμαστε τον Άγιαξ!»

«Έχουμε δουλέψει μετά την κλήρωση πάνω στον αντίπαλο και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω πως η ομάδα θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αν έχει συγκέντρωση και πειθαρχία. Πιστεύω ότι αυτά τα δύο στοιχεία θα βοηθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ποιο θα είναι το κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Αν είσαι συγκεντρωμένος και έχεις πειθαρχία μπορείς να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια θα έχεις λίγες ευκαιρίες, αν τις αξιοποιήσεις μπορείς να βάλεις το γκολ και να φύγεις με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Που θα κριθεί το παιχνίδι; Στο τρέξιμο; στο γκολ; Στην πίεση;

«Σας είπα και πριν το κλειδί είναι η συγκέντρωση και η πειθαρχία. Ο Άγιαξ είναι μια μεγάλη ομάδα, τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Δουλέψαμε στις προπονήσεις και ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το 2010 δεν αγωνίστηκες, τώρα θα είσαι στη βασική ενδεκάδα ποια τα συναισθήματα σου;

«Τότε ήμουν πιο μικρός, είχα μείνει εκτός τελευταία στιγμή. Είναι από τα παιχνίδια που θες να αγωνιστείς και δεν τα ξεχνάς εύκολα. Είναι τα παιχνίδια που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί».

Είσαι έτοιμος για αύριο;

«Ναι είμαι 100% έτοιμος, είχα έναν ερεθισμό στον τένοντα του προσαγωγού, προφυλάχθηκα στο φιλικό με τον Απόλλωνα και τώρα είμαι έτοιμος».

Τι σημασία έχουν αυτά τα ματς για την ομάδα;

«Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και εμείς οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν ως ένα βήμα παραπάνω. Ο στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Πως περιμένεις τον Άγιαξ;

«Έχουμε δει κάποια στοιχεία, πιέζουν από την αρχή πολύ ψηλά και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα γιατί έχουμε μελετήσει πάνω σε αυτό».

« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 25, 2016, 10:46:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έτοιμοι για την πρώτη μάχη

Και τώρα ώρα για δράση. Παίκτες και τεχνικό τιμ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ, με προπόνηση στην έδρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, στο θρυλικό Amsterdam Arena.

Το πρόγραμμα που ετοίμασαν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις αποφόρτισης και τεχνικής, στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις. Παράλληλα ο Δικέφαλος δήλωσε τον 25ο παίκτη του στην λίστα της UEFA, ο οποίος είναι ο Φακούντο Περέιρα .

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160725-etoimoi-gia-tin-proti-maxi/

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 26, 2016, 10:27:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο
Στα @ρχδια μου να γραφω τον καθε Ολλανδο

λιμανι και το αμστερνταμ  ;)

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
 flag flag
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2016, 10:30:20 πμ από Kat6 »
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 26, 2016, 10:51:52 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
 paokflag Ποια αμστελ τωραααα...

Δεν περναει η ωρα λεμεεεε
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 26, 2016, 10:57:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σήμερα σταματάνε ΟΛΑ!!!

ΕΜΠΡΟΣ  :eagle: