"Έχουμε δύο παιχνίδια για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να τα κερδίσουμε και να κάνουμε καλές γιορτές"«Ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα σήμερα, μετά το πιεστικό παιχνίδι της Πέμπτης. Ήμασταν και ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι και μας βγήκε ένας πανηγυρισμός στο τέλος».
Για το καλύτερο κλίμα μετά τις δύο νίκες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες:«Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ίδια ένταση και συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος, ειδικά στα εκτός έδρας, γιατί εντός έδρας το κάνουμε πιο εύκολα. Θέλουμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι και αυτά πολύ σημαντικά».
Για το αν η ένταση και η συγκέντρωση ήταν τα μοναδικά στοιχεία που έλειπαν και γιατί δεν υπήρχαν και πριν:«Αυτή είναι η πραγματικότητα, ότι δεν είχαμε συγκέντρωση σε κάποια παιχνίδια. Αυτό έγινε με τον Ατρόμητο από το 75’ και μετά, έγινε και σε κάποια άλλα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Έλειψε σε 1-2 περιπτώσεις και ίσως σε κάποια άλλα παιχνίδια δε φάνηκε γιατί είχαμε παίκτες που έχουν ποιότητα, που με μία ενέργεια μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση υπέρ μας. Το σημαντικό είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια, είχαμε ένταση και στα 90 λεπτά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη συνέχεια».
Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ομάδα και το πρώτο γκολ που ήρθε σήμερα πιο αργά:«Μετά το γκολ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και γενικότερα ισχύει αυτό όταν παίζουμε στην έδρα μας. Συνήθως έρχονται ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά και αυτό μας δυσκολεύει πολύ. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα και πάντα μετά το γκολ έχουμε περισσότερους χώρους, με τους πολύ γρήγορους παίκτες που έχουμε και βρίσκουμε πιο εύκολα τις ευκαιρίες και τα γκολ. Για τη νίκη, είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Έχουμε δύο παιχνίδια για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να τα κερδίσουμε και να κάνουμε καλές γιορτές».
Για τα πέντε γκολ ενεργητικό και το μηδέν παθητικό στα δύο τελευταία παιχνίδια:«Θα έλεγα ότι είμαι λίγο πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ, γιατί είμαι αμυντικός και αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως και για τα πέντε γκολ και τις νίκες όμως».
Για τον Μπανανά που έβαλε το αυτογκόλ και του στέρησε την ευκαιρία να σκοράρει:«Είναι κρίμα, γιατί θα ήταν το πρώτο μου γκολ εδώ… Θα προτιμούσα να την έβαζα εγώ μέσα, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς»