Για το βραβείο που πήρε: «Μετά από τη Σεβίλλη δεν έχω αγωνιστεί τόσο σε ομάδα, είναι η τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ και περνάω καλά. Τα ατομικά βραβεία δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για εμένα, θέλω όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα».
Για την είσοδο του στο γήπεδο με τη νεογέννητη κόρη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ένιωσα πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι, αλλά δεν το είχα κάνει. Της άρεσε και της μικρής γιατί με το που μπήκε στο γήπεδο κοιμήθηκε. Πλέον ξέρω ότι αν έχει πρόβλημα με τον ύπνο θα την φέρνω στην Τούμπα».
Για το ότι τελειώνει το συμβόλαιο: «Ξέρω ότι το κλαμπ θέλει να μιλήσουμε, έως τώρα δεν κάναμε κάποια κουβέντα. Άλλωστε δεν έχουμε και χρόνο γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μέσα στις προθέσεις μου και της ομάδας. Αισθάνομαι όμορφα και ικανοποιημένος και μακάρι να μείνω και άλλο».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Για εμάς σε όλα τα παιχνίδια, ένα είναι το αποτέλεσμα, η νίκη. Να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε βαθμούς γιατί ξεκινήσαμε με -2».
ΤΟ αξιζε!