Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για την απόκτησή σου;
Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις το μάνατζέρ μου. Αυτό που γνωρίζω ότι είναι πως δεν έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής είχε ρωτήσει τι συμβαίνει με τον «Μπίσε» και δεν αγωνίζεται. Ο μάνατζέρ μου του είπε πως ο προπονητής δεν με χρησιμοποιεί και ίσως να πρέπει να αλλάξω... παραστάσεις. Ακολούθως, ο προπονητής μ’ ενημέρωσε πως δεν με χρειάζεται πια.
Είναι αλήθεια ότι είχες «απαντήσει» μέσω των social media σε κάποιον οπαδό του ΠΑΟΚ για κάτι που είχε γράψει για εσένα;
Ναι, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα «απαντήσει». Σίγουρα είχε γράψει κάτι για τις εμφανίσεις μου. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ που σημειώνεις. Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, όπως νομίζω κι εδώ, όταν δεν σκοράρεις, δεν έχεις παίξει καλά, ενώ όταν σκοράρεις, έχεις παίξει καλά. Αυτό, όμως, δεν είναι ποδόσφαιρο. Γιατί όταν δώσεις πέντε ασίστ και κανένας δεν σκοράρει, τότε τι έγινε; Έκανες τη δουλειά σου, αλλά ο συμπαίκτης σου δεν την έκανε. Ίσως και να μην ήμουν καλός στη θέση μου, δεν ξέρω. Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις είσαι ο καλύτερος και όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος και πρέπει να το αποδεχθείς. Ακόμα και στον ΠΑΟΚ είχαμε κερδίσει πολλά παιχνίδια, ίσως όχι όλα, αλλά και πάλι έλεγαν κάτι για εμάς και πιστεύω ότι κάποτε δεν είναι δίκαιο.
Εμμεσως πλην σαφως μας λεει ΑΜΠΑΛΟΥΣ.