21. Diego Biseswar

Αποστολέας Θέμα: 21. Diego Biseswar  (Αναγνώστηκε 37517 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 21. Diego Biseswar
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 02, 2016, 10:31:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Είμαι απογοητευμένος γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να αλλάξουμε κάτι για να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι αρχή της σεζόν. Είναι δύσκολο να παίζεις με τέτοιες ομάδες. Θέλεις να κάνεις ευκαιρίες και να σκοράρεις, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Στο Γιουρόπα Λιγκ κάναμε το παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να κερδίζουμε και αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σε μερικές εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να κερδίζουμε αυτά τα ματς.

Δεν παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά πιο αργά απ' ότι έπρεπε. Έπρεπε να παίζουμε πιο γρήγορα και να αλλάζουμε πλευρές για να κουράσουμε τον αντίπαλο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι δημιούργησα κάποιες φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 02, 2016, 11:21:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αλλαξε την εικονα της ομαδας, επρεπε να ξεκινησει και οχι να ερθει απο τον παγκο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 10, 2016, 10:25:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Στην πορεία θα δείξουμε την πραγματική δύναμη του ΠΑΟΚ"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απέδωσε την απώλεια βαθμών στα ματς με την Ξάνθη και τη Βέροια, στην έλλειψη τύχης από την πλευρά των «ασπρόμαυρων». Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη νίκη 2-1 επί της Παρτιζάν, καθώς επίσης και στην εμφάνισή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη δική του απόδοση και τα δύο γκολ που σημείωσε: «Φυσικά πάντα όταν σκοράρεις, ακόμη και στην προπόνηση είναι ωραίο συναίσθημα. Χαίρομαι που πέτυχα δυο γκολ έστω και στο φιλικό παιχνίδι και αυτό που κοιτώ είναι να σκοράρω και στους επίσημους αγώνες και να δείξω πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχετε δει μέχρι στιγμής από μένα».

Για το αν βοήθησε το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα της Παρτιζάν:
«Φυσικά γιατί και αυτή ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν κλείστηκε πίσω, θέλησε και αυτή να δημιουργήσει επιθετικά και έτσι έχεις ως ομάδα την ευκαιρία να βρεις χώρους και να το εκμεταλλευτείς».

Για το πρόβλημα που έδειξε να έχει ο ΠΑΟΚ με την κλειστή άμυνα της Ξάνθης και της Βέροιας: «Ναι, χάσαμε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς. Πιστεύω όμως ότι σε αυτά τα δυο ματς μας έλειψε και η τύχη και θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Πράγματι διακρίνω ότι ναι μεν στα περισσότερα παιχνίδια παίρνουμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι θετικό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευόμαστε αυτό τον έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ. Αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά στάνταρ. Σταδιακά αποκτούμε και ομοιογένεια. Άρα, θα γινόμαστε καλύτεροι και στην πορεία θα δείξουμε την πραγματική δύναμη του ΠΑΟΚ».

Για το αν αγχώνει τους παίκτες το γεγονός ότι χάθηκαν τέσσερις βαθμοί με Βέροια και Ξάνθη:
«Δεν θα πω ότι δεν μας πειράζει. Πολύ απλά διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία αν το δει κανείς έτσι ψυχρά. Αλλά από την άλλη είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν ανησυχώ όμως γιατί βλέπω την ομάδα. Άλλωστε έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος καθώς θα παίξουμε με τους διεκδικητές του τίτλου και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά».

Για το ματς με τον Ηρακλή που αναμένεται να παίξει κλειστά στην Τούμπα: «Το γνωρίζω. Για αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να είμαστε καλοί και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε την νίκη που τη χρειαζόμαστε».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:
«Πίσω από τον φορ. Εκεί μπορείς να πασάρεις, να δημιουργήσεις. Ειδικά όταν οι άμυνες δεν είναι κλειστές είναι εύκολο να δημιουργείς. Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνουμε και όταν ο αντίπαλος παίζει μαζικά στην άμυνα. Σε κάθε περίπτωση εκεί μου αρέσει να αγωνίζομαι. Πάντως νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, μου αρέσει που είμαι εδώ και θέλω να βγάλω τον καλό μου εαυτό στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ: «Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον επόμενο επίσημο αγώνα, να δούμε και ποια θα είναι η κατάσταση των διεθνών που έλειπαν όλο αυτό το διάστημα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του Πρωταθλήματος και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν».

« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 10, 2016, 10:37:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Πολυ μυστηριο ο τυπος.Πως γινεται αυτη η παικτουρα να μη βρηκε καλυτερο συμβολαιο απ την κασερισπορτ,την 15η της Τουρκιας?Θεμα χαρακτηρα,κατι αλλο?Πως και τον ειδαμε μονο εμεις?  ???
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 10, 2016, 12:02:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Μετά το 60' χρειάζεται λίγη συντήρηση-τρίψιμο (και βερνίκωμα άμα βρέχει) το αριστερό του...αφού... smoking
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 10, 2016, 08:11:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Πολυ μυστηριο ο τυπος.Πως γινεται αυτη η παικτουρα να μη βρηκε καλυτερο συμβολαιο απ την κασερισπορτ,την 15η της Τουρκιας?Θεμα χαρακτηρα,κατι αλλο?Πως και τον ειδαμε μονο εμεις?  ???

Ενταξει λαθη κανουν και αλλοι, οχι μονο εμεις!
Εδω τον Βιερινια, τον πηραμε σαν ξοφλημενο! >:D
Παντως ο τυπος κινειται με πολυ ανεση στο γηπεδο, και τους βλεπει κατευθειαν!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 10, 2016, 11:18:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ο μοναδικος που μπορει να περασει καθετη, να δει γηπεδο και να ψαξει διαδρομους.
Παιζει απλα και δινει ωθηση στην ομαδα, και σκοραρει επισης! :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 11:22:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Έπρεπε να είχαμε σκοράρει πιο πολλά τέρματα"

Ο Μπίσεσβαρ είπε στη Nova για:

Τις εντυπώσεις του και το ματς με Ηρακλή: Μου αρέσει να παίζω μπάλα. Το απολαμβάνω πολύ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει πιο πολλά τέρματα. Έπρεπε να είχαμε πιο ευρεία νίκη. Ο αντίπαλος μας πίεσε. Ελπίζω με την βοήθεια του Θεού να σκοράρουμε περισσότερο στην συνέχεια. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και για άλλα τέρματα.

Την δυσανολογία τελικών προσπαθειών με γκολ: Μέσα από την προπόνηση δουλεύουμε αυτό το πράγμα και προσπαθούμε νε βελτιώσουμε. Πιστεύω πως μπορεί να βελτιωθούμε. Είναι ένα πράγμα που μπορεί να αλλάξει σε αγώνα σε αγώνα.

Το εάν η θέση του είναι δεκάρι και το κατά πόσον μπορεί να είναι ηγέτης στον ΠΑΟΚ: Ναι νομίζω πως μπορώ να σηκώσω το βάρος. Μου αρέσει αυτή η θέση. Μπορώ να παίξω καλά. Η ομάδα με βοηθάει. Ελπίζω οι άνθρωποι να δουν το πόσο καλός είμαι σε αυτήν την θέση. Μπορώ να αντεπεξέλθω ως δεκάρι. Είναι αυτή η θέση μου. Καιρό με τον καιρό γνωρίζομαι πιο καλά με την ομάδα.

Μωρε πολλα ΕΠΡΕΠΕ αλλα  >:D

« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 17, 2016, 10:22:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κάνει ωραίο παιχνίδι ο άτιμος.
Μοιράζει και βλέπει γήπεδο ωραία...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 17, 2016, 10:40:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Εχουμε να δουμε τετοιο παικτη σε αυτη τη θεση απο την εποχη Μαγκντι , Καμπς και ισως και του Σικα... 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών