21. Diego Biseswar

Αποστολέας Θέμα: 21. Diego Biseswar  (Αναγνώστηκε 37576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 21. Diego Biseswar
« Απάντηση #270 στις: Απριλίου 20, 2018, 01:17:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη σημερινή μέρα και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε μέρα το κλαμπ μεγαλώνει, έχουμε παντού φιλάθλους και είμαι περήφανος για αυτό. Νομίζω η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και πρέπει να συνεχίσουμε και το σερί μας στο πρωτάθλημα, για να δούμε τι θα γίνει και στο τέλος".

Για τον τελικό με την ΑΕΚ: "Δεν το σκέφτομαι ακόμη, έχουμε μπροστά μας και το ματς με την Ξάνθη. Σε 2-3 εβδομάδες θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε. Είχαν ειπωθεί πολλά από τη μεριά τους, ότι είναι οι καλύτεροι κλπ, αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι φάνηκε ποιος είναι ο καλύτερος. Είναι ένα παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει".

Για την έδρα του τελικού: "Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι η έδρα της ΑΕΚ, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι η ασφάλεια των φιλάθλων, αλλά και των παικτών. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς. Το πιο σημαντικό κομμάτι πάντως είναι η ασφάλεια όλων".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει εύκολα στα τελευταία 5-6 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος, αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Για την αναμονή της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ: "Είναι περίπλοκο, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να το κάνουμε για να μην μπορεί να πει και κανείς τίποτα για εμάς...".

Για την αλλαγή στην εμφάνιση του: "Σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου μου, θα πρέπει να βγάλουμε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να ξυριστώ (γελάει)".

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #271 στις: Απριλίου 20, 2018, 06:47:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οπως περσι παικταρα!!!! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #272 στις: Απριλίου 22, 2018, 09:54:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τον βάλει στον αγωνιστικό χώρο:

«Ο Κόουτς μου είπε πριν μπω στο παιχνίδι αυτά που μου λέει κάθε φορά, να μείνω στην πλευρά να διατηρήσω την θέση και να δώσω γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.
Σε κάποια κομμάτια του αγώνα παρατήρησε πως δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι, για αυτό μας έβαλε στο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνιση που έκαναν ο Σάκχοφ και ο Κουλούρης που μπήκαμε στο παιχνίδι».

Για τον αν έχει πετύχει ποτέ γκολ αμέσως μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για το πότε σκόραρε τελευταία φορά με κεφαλιά:

«Δεν έχει τύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν να σκοράρω με το που μπω στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που έχει συμβεί είναι να δώσω ασίστ. Όσον αφορά το γκολ, η τελευταία φορά που πέτυχα γκολ με το κεφάλι πρέπει να ήταν όταν ήμουν 17-18 χρονών».

Για το που θέλει να αφιερώσει το γκολ του:

«Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον μεγάλο γιο μου, Τζούλιαν, ο οποίος είχε γενέθλια την Παρασκευή. Τώρα είναι περασμένη η ώρα και δεν θα προλάβει να δει το γκολ μου, αλλά αύριο θα καθίσω μαζί του και θα το δούμε μαζί».

Για το γεγονός πως η Ξάνθη έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ:

«Ισχύει ότι σήμερα δυσκολευτήκαμε γιατί η Ξάνθη δεν μπήκε για να μείνει πίσω στην άμυνα. Στόχευσε τον επιθετικό της, μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς δεν είχαμε καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή. Θέλουμε μέχρι το τέλος να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση για νίκες αλλά και με την ίδια προσπάθεια».

Τι εβαλες ρε ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #273 στις: Απριλίου 22, 2018, 11:15:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
ΧΥΝΕΙΣ....ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #274 στις: Απριλίου 23, 2018, 03:35:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #275 στις: Απριλίου 23, 2018, 09:42:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΧΥΝΕΙΣ....ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ  :)) :))
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #276 στις: Απριλίου 25, 2018, 01:15:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το τέρμα του Ολλανδού άσου συγκέντρωσε το 25,29% των ψήφων κοινού και επιτροπής και κατέκτησε την κορυφή στον σχετικό διαγωνισμό που διοργανώνουν ο ΠΣΑΠ, η Super League και η Nova.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Λουτσιάνο Νέβες του Παναθηναϊκού και στην τρίτη ο Χρήστος Αλμπάνης του Απόλλωνα Σμύρνης.Παράλληλα, ο  Μπίσεσβαρ ήρθε τρίτος στην ψηφοφορία για τον MVP της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πίσω από τον Μπακασέτα της ΑΕΚ και τον Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης.

« Απάντηση #277 στις: Απριλίου 26, 2018, 10:06:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #278 στις: Απριλίου 26, 2018, 02:27:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ»

Για την πρώτη του παρουσία σε αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Ναι είναι η πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν ξεκινούν τα πλέι οφ, ξεκινά και το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Είμαι εδώ για να στηρίξω τους φίλους μου παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Δεν είδα όλο τον τελικό, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τα πήγαν τέλεια κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, όπως έκαναν και σήμερα (σ.σ στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου χθες). Εύχομαι να παραμείνουν όλοι υγιείς και να έχουν μία πολύ καλή σεζόν».

Για την παρουσία του κόσμου στους αγώνες της ομάδας βόλεϊ, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Ελπίζω να έρθουν. Αν δεν πάνε όλοι στο βόλεϊ (!), ελπίζω και θέλω να έρθουν στο δικό μας παιχνίδι. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να στηρίξουν την ομάδα βόλεϊ, γιατί το αξίζει. Έχουμε ένα καταπληκτικό γήπεδο και πρέπει σε κάθε αγώνα να έχει όλο και περισσότερο κόσμο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ το αξίζουν αυτό».

Για το πως είναι το κλίμα στην ποδοσφαιρική ομάδα περίπου 20 μέρες πριν τον τελικό με την ΑΕΚ: «Όπως και στο βόλεϊ, έτσι και στο ποδόσφαιρο το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε χαρούμενοι. Αισθανόμαστε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τότε, όλα μπορούν να συμβούν».

Για το πως αισθάνεται μετά από μία επεισοδιακή εκτός αγωνιστικών χώρων σεζόν με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν αισθάνομαι πολύ καλά για όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά και παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και παίρνεις πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που αξίζεις, δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να παραπονιόμαστε. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμη δύο ματς, που θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές».

Για το αν άλλαξε η άποψή του για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα μετά απ’ όσα συνέβησαν στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Όχι. Είμαστε πάνω απ’ όλα ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και κάθε παίκτης συμπαθεί τον άλλον πολύ. Αν συνέβαινε το αντίθετο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εγώ και οι συμπαίκτες είμαστε καλά μεταξύ μας κι επικοινωνούμε. Η κατάσταση είναι αυτή που περιγράφω και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει όσα βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά και τη γνώμη που έχει ο ένας παίκτης του ΠΑΟΚ για τον άλλον. Έχουμε την δική μας άποψη και μένουμε μόνο σε αυτήν».

Ξεκ@λιασε τους ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! >:D >:D >:D >:D

« Απάντηση #279 στις: Απριλίου 28, 2018, 04:05:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον τελικό με την ΑΕΚ:

«Μας απομένουν δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα ακόμα, θέλουμε να τα κερδίσουμε, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να τελειώσουμε ιδανικό το πρωτάθλημα».

Για τους Κάτσε – Μυστακίδη που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Παναθηναϊκό:

«Τους ξέρω πολύ καλά, είναι δυο πολύ καλοί παίκτες, χαίρομαι που θα τους αντιμετωπίσουμε και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, πρώτα να ολοκληρωθούν αυτές οι αναμετρήσεις και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό στον Κύπελλο».

Για την χρονιά που ολοκληρώνεται:

«Ήταν μια δυνατή σεζόν, δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά από τα μέσα και μετά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ένα μεγάλο σερί, ήταν μια πολύ καλή χρονιά την οποία θέλουμε να σφραγίσουμε με ένα τίτλο».

Για τον κόσμο:

«Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί για εμάς, τους θέλουμε να είναι δίπλα μας και να κατακτήσουμε μαζί αυτό που αξίζουμε».

Για την έδρα του τελικού που θα είναι το ΟΑΚΑ:

«Είναι ένα γήπεδο που πρέπει να παίξουμε, το μοναδικό που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια για ένα τέτοιο ματς, είναι σημαντικό να γίνει ένας τελικός χωρίς να σημειωθούν απρόοπτα, είναι ένα γήπεδο που έχουμε δυσκολευτεί, αλλά δεν θα μας επηρεάσει αυτό. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους πάντες και παντού».