21. Diego Biseswar

Αποστολέας Θέμα: 21. Diego Biseswar  (Αναγνώστηκε 37564 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 21. Diego Biseswar
« Απάντηση #230 στις: Δεκεμβρίου 19, 2017, 11:13:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σημερα τι εγινε, ετρεχε, μαρκαρε, τι εκανε πως πηγε? facepalm
ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ οτι δεν κανει.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #231 στις: Δεκεμβρίου 23, 2017, 07:41:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δύσκολη η σεζόν για μένα, θέλω να παίζω»

Ντιέγκο ποια εικόνα σου αφήνει η παρουσία της ομάδας στον πρώτο γύρο;

«Νομίζω ότι είχαμε μια καλή πορεία αν και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδο μας. Είναι όμως σημαντικό το ότι αν και παίξαμε έξι αγώνες χωρίς τη βοήθεια του κόσμου μας δεν χάσαμε βαθμό στην έδρα μας».

- Ο κόσμος που έδειξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην προσπάθεια για τον τίτλο.

«Το χαρήκαμε εκείνο το παιχνίδι αφού η Τούμπα γέμισε και πάλι και αυτό είναι ευχάριστο. Αλλά δε θα πρέπει να κλείσει ξανά με νέα τιμωρία και εύχομαι να είναι μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε».

- Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος;

«Από τη στιγμή που είμαστε τόσο κοντά στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο του. Αν πάρουμε αυτά τα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό αφού με αυτές τις ομάδες παλεύουμε για τον τίτλο».

- Χρειάζονται όμως και περισσότερες νίκες μακριά από την Τούμπα;

«Αυτό δεν το συζητώ και είναι απαραίτητο. Κάναμε μόλις δυο στον πρώτο γύρο, θέλουμε πολλές περισσότερες πλέον και αν τις πετύχουμε στο τέλος θα είναι όλα τέλεια για εμάς και τον κόσμο μας και είναι το μόνο βέβαιο αυτό».

Ο περσινός MVP του τελικού  στον Βόλο αγωνίζεται ως αλλαγή και όπως παραδέχεται αυτό το πρώτο μισό της σεζόν ήταν δύσκολο για τον ίδιο: «Είναι μια δύσκολη σεζόν για μένα αφού όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω και εγώ να αγωνίζομαι. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που παίρνει ο προπονητής και οφείλω να τη σεβαστώ. Από την πλευρά μου περιμένω τη στιγμή που ο προπονητής θα μου δώσει ευκαιρίες και για να τις εκμεταλλευτώ θα πρέπει να είμαι πανέτοιμος. Για αυτό και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου στο ματς με τα Τρίκαλα όπως και για την εικόνα όλης της ομάδας κυρίως στο δεύτερο μέρος».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά το 1-5 στα Τρίκαλα και το δεύτερο παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία. Ο Μπίσεσβαρ μίλησε για τον θεσμό: «Φυσικά και είμαστε στην επόμενη φάση και έχουμε τον ίδιο στόχο. Να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα ακόμη όπου θα πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να περιμένουμε την κλήρωση. Οποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να βρεθούμε ξανά εκεί που θέλουμε. Να το σηκώσουμε και πάλι».

Πρεπει να παιζει.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #232 στις: Δεκεμβρίου 24, 2017, 01:52:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αμα μεινει τον Γεναρη, μην το πει πουθενα.
Δεν υπολογιζεται, το εχω ξαναγραψει, αν και εδειξε με τον Πελκα οτι παιζει πολυ καλα.

« Απάντηση #233 στις: Δεκεμβρίου 25, 2017, 05:13:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δεν ξερω τι μπορει να περιμενει παραπανω, ειλικρινα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #234 στις: Ιανουαρίου 09, 2018, 09:17:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χάζεψε κόσμο ξανά το παλικάρι μες την αφάνα που δεν....τρέχει και δεν μαρκάρει  facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #235 στις: Ιανουαρίου 09, 2018, 10:04:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ξεφτιλα τον εκανε σημερα τον Λουτσεσκου.
Ναι αυτον που τον εχει στα χαμενα.
Περισσοτερες τελικες απο καθε αλλη φορα εκανε ο Πριγιοβιτς.
Τυχαιο? ::)
Τελικες εβγαλε σε ολους σχεδον τους παικτες!

Δεν λεω να μην παιζει ο Πελκας που ειναι πολυ καλος, αλλα μπορει να χωρεσει και αυτος.

« Απάντηση #236 στις: Ιανουαρίου 09, 2018, 10:54:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
-Ποιος καταλαβαίνει καλύτερα τη σκέψη σου στη διάρκεια του αγώνα;

“Ποιος μου έδωσε περισσότερες ασίστ; Νομίζω ο Μάτος και ο Μπίσεσβαρ μου έδωσαν πολλές ασίστ.

Τα δε εφη Πριγιοβιτς.
Σημερα το απεδειξε κιολας.
5 τελικες - 2 γκολ ο Σερβος.
Τις 3 του τις εδωσε ο Μπισεσβαρ και αλλες 2 που δεν βγηκαν στην γραμμη πανω.

« Απάντηση #237 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 11:09:21 πμ »

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Ξεφτιλα τον εκανε σημερα τον Λουτσεσκου.
Ναι αυτον που τον εχει στα χαμενα.
Περισσοτερες τελικες απο καθε αλλη φορα εκανε ο Πριγιοβιτς.
Τελικες εβγαλε σε ολους σχεδον τους παικτες!

Δεν λεω να μην παιζει ο Πελκας που ειναι πολυ καλος, αλλα μπορει να χωρεσει και αυτος.

Παλι παγκο θα φαει αδερφε.
Χθες που γυριζε στην αμυνα και εκοβε, τα ειδε κανενας αυτα η θα λεμε οτι "δεν τρεχει, δεν μαρκαρει κτλ? facepalm

« Απάντηση #238 στις: Ιανουαρίου 26, 2018, 03:49:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την ετοιμότητα του: Αισθάνομαι καλά είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες μέρες είχα ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, προπονήθηκα σήμερα και θα δούμε αν θα παίξω είναι και θέμα του προπονητή αλλά εγώ θεωρώ ότι θα είμαι έτοιμος.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας εντός έδρας είμαστε πιο δυνατοί από ότι εκτός έδρας και θα είναι πιο δύσκολο το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε δεν δεχόμαστε γκολ και γινόμαστε καλύτεροι.

Για την δύναμη της έδρας: Ναι νομίζω είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να κερδίσουμε τον τίτλο  ότι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά μέσα στην έδρα μας και να είμαστε δυνατοί κανένας δεν θα μπορεί να μας κερδίσει στην έδρας μας.

Για το παιχνίδι της Κυριακής και αν είναι πιο δύσκολο ααπό αυτό του Κυπέλλου: Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο ο Παναιτωλικός είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται βαθμούς εγώ προσωπικά δεν έχω χάσει μέσα στην έδρα τους και ελπίζω να συνεχιστεί.

Για τις απουσίες: Ναι ίσως θα δούμε την Κυριακή αλλά νομίζω έχουμε αρκετή δύναμη και κάλους παίκτες θα μας λείψει και ο Πέλκας και ο Τσίμιροτ μας έχουν βοηθήσει αρκετά αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ έχει αρκετό βάθος και νομίζω ότι έχουμε 18 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: Δύσκολη ερώτηση γενικά είμαστε δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα είμαστε καλά σε όλους τους τομείς καλά πρέπει να σκοράρουμε για να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίς για να μην βάζουμε πίεση στα τελευταία 30 λεπτά αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και στο τέλος θα παλέψουμε να για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Για τον ανταγωνισμό: Είναι καλές ομάδες ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος. Όλοι πρέπει να έρθουν όμως να παίξουν στην έδρα μας, όλες έχουν καλή ομάδα αλλά εμείς πιστεύω ότι εμείς έχουμε την πιο δυνατή ομάδα από όλες.

Για τον κόσμο που θα έρθει στο Αγρίνιο: Ας έρθει ο κόσμος και εγώ θα είμαι έτοιμος

« Απάντηση #239 στις: Ιανουαρίου 26, 2018, 04:43:14 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Αν ειναι καλα θα τον βαλει και θα τον κανει αλλαγη με τον Καντουρι.
Μακαρι να ξεκινησει γιατι εχουμε κενο στον επιτελικο μεσο.
Το ιδανικο θα ηταν να σκοραρει κιολας.