28. Evgen Shakhov

Αποστολέας Θέμα: 28. Evgen Shakhov  (Αναγνώστηκε 14651 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 28. Evgen Shakhov
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 23, 2016, 01:49:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πως αισθάνεσαι ως ο πρώτος Ουκρανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ μετά από 90 χρόνια ιστορίας:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρω πως δεν είναι μια απλή ομάδα, αλλά ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να επιλέξεις την πρόταση του ΠΑΟΚ και να βγεις για πρώτη φορά στην καριέρα σου εκτός Ουκρανίας;

«Από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα, ο πατέρας μου που είναι πρώην ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με το φίλο του, Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος ήταν πολλά χρόνια στην Ελλάδα ως παίκτης του Ολυμπιακού και ως προπονητής».

Τι ήταν αυτά που σου είπε και σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση της ομάδας;

«Πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιδιοκτήτη που έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχο να πετύχει με το σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η γνώμη του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε επίσης πως ο ΠΑΟΚ έχει εντυπωσιακούς οπαδούς. Πως είναι τρελοί με την καλή έννοια».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 15, 2016, 07:07:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πώς σχολιάζεις τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άγιαξ, μεγάλο όνομα;

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αλλά και από την άλλη και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, γνωρίζω ότι  και στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα και έδειξε την ποιότητά του. Πιστεύω ότι έχουμε μερικές μέρες ακόμη για να δουλέψουμε και να βγάλουμε και εμείς τα καλά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα».

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από την ομάδα. Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι χαρούμενος».

-Η συνεργασία σου  έως τώρα με τον Βλάνταν Ιβιτς;

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή μου, τον καταλαβαίνω και με καταλαβαίνει και θα παίξω όπου αυτός κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω».

-Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς στο πρώτο παιχνίδι; Ξεπέρασες τις ενοχλήσεις σου;

«Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω. Ξεπέρασα τις ενοχλήσεις στο πέλμα και με την κατάλληλη θεραπεία».

-Συμπαίκτης και στον ΠΑΟΚ με τον Μάτος.  Πόσο θετικό είναι αυτό;

«Είναι θετικό γιατί παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα. Τον ξέρω και με ξέρει καλά και  αυτό  είναι  σημαντικό και για τους δυο».

-Ο Σάχοβ δεν είχε θέση στην Εθνική Ουκρανίας στο Euro;

«Θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε τον τεχνικό της Εθνικής Ομάδας. Φυσικά και με πείραξε που δεν ήμουν εκεί. Ούτε και εγώ ξέρω το γιατί αλλά πιστεύω ότι παίζοντας στον ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσω μια θέση στην Εθνική».

-Ποια είναι τα στοιχεία που σε διακρίνουν στο παιχνίδι σου;

«Καλύτερα να μην μιλάω, αλλά να αποδείξω μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητες μου. Αν λες μεγάλα λόγια και δεν μπορείς να τα αποδείξεις μέσα στο γήπεδο δεν είναι ότι καλύτερο».

-Πώς κρίνεις την οργάνωση του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με αυτή της Ντνιπρο όπου αγωνιζόσουν τα περασμένα χρόνια;

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ βρήκα πράγματα που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη ομάδα και οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά και η οργάνωση εδώ με έχει εντυπωσιάσει».

-Στον ΠΑΟΚ θα έχεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αγχώνει αυτό;

«Ξέρω ότι εδώ θα έχω έναν ρόλο. Ξέρω την ιστορία ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός αλλά αυτό δεν με αγχώνει και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Ο πατέρας σου ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θα ήθελες να τον ξεπεράσεις;

«Τον έχω πρότυπο αλλά θα ήθελα να γίνω καλύτερος και να πάρω και εγώ κάτι από αυτόν».

« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 16, 2016, 01:28:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Τον γουσταρισα πολυ απ τη πρωτη στιγμη.Φαινεται σοβαρος και μετρημενος.Μακαρι να ναι υγιης .
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 16, 2016, 06:15:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΓΚΟΛΑΡΑ πετυχε ο ατιμος!!
Σαν 8αρι στο κεντρο ειναι πολυ δυνατος!

« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 16, 2016, 11:38:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Προσωπικά τολμάω να τον βαφτίσω κι ας μου πείτε ότι βιάζομαι... 8)

Νέος Σκαρτάδος στον Π.Α.Ο.Κ. επιτέλους!!!!  :paokeisai:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 31, 2016, 09:22:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Ουκρανός διεθνής μέσος μετράει λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά δείχνει να έχει προλάβει να εντοπίσει τις διαφορές, μεταξύ των δύο ομάδων, της Ντνίπρο και του ΠΑΟΚ.

«Είδα μια μεγάλη διαφορά. Στην Ελλάδα, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν υπήρχαν στην Ντνιέπρ. Είμαι έκπληκτος, γιατί τα πάντα είναι φτιαγμένα από μικρές λεπτομέρειες. Το επίπεδο της οργάνωσης είναι υψηλότερο από ό, τι στη Ντνιέπρ»

8) 8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 23, 2016, 11:40:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εθνικη Ουκρανιας για το παιχνιδι με την Ισλανδιας!!!

« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 26, 2016, 12:29:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

"Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστώ"

«Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν λίγο μουδιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε ανοιχτά και βάλαμε δύο γκολ. Και τα δύο παιχνίδια ήταν δυνατά. Κοιτάμε να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε».Η απογοήτευση έμεινε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιχνίδια. Με τον Αγιαξ παίξαμε περισσότερο αμυντικά, με αντεπιθέσεις, αλλά αν είχαμε ευστοχήσει στις ευκαιρίες θα προκρινόμασταν εμείς. Εμείς από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε πιο δυνατά.

Στο μέλλον θα υπάρχει περισσότερη συνεννόηση μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο. Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστώ. Είναι μια φυσική διαδικασία, θα κοιτάξω να προχωρήσω μπροστά» .

Πολυ αναλαφρος σημερα, ετρεχε στο πρωτο ημιχρονο παντου και συνεχως.

« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2016, 09:52:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ ο Σάχοφ»

Την άποψη ότι ο Εβγέν Σάχοφ είναι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξή του στην Ουκρανία ο μάνατζέρ του, Βαντίμ Σαμπλί.

«Ο Εβγέν είναι ένας χρήσιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Όλοι στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του και πραγματικά του αρέσει η ομάδα. Παίζει και στο Europa League.Για τον Σάχοφ η Ελλάδα είναι μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική ζωή, η νοοτροπία της χώρας, επίσης διαφορετική. Αυτή τη στιγμή νομίζω, ότι βρίσκεται στο 95% της προσαρμογής του»

Καλος παικτης.

« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2016, 09:17:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αθορυβος!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!