3. Leo Matos (C)

Αποστολέας Θέμα: 3. Leo Matos (C)  (Αναγνώστηκε 26175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 3. Leo Matos
« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 18, 2017, 06:48:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με τέτοια άμυνα δεν πας πουθενά, αυτό δεν τον ξέρει? ::)
Μας έκαναν αντεπίθεση και κάναμε τον σταυρό μας..... :-\
Καλή απόδοση πάντως και ωραίο γκολ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 27, 2017, 10:20:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ προσποιηση, πολυ τριπλα, πολλα μαγικα!
Καλα ηταν με το νησι που παιζαμε αλλα να σοβαρευτουμε στα επομενα, οκ? ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 30, 2017, 06:42:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Μάτος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 29,25% των ψήφων και κέρδισε το πρώτο του ατομικό τίτλο, έπειτα από σκληρή μάχη με τον Εργκούς Κάτσε . Ο Αλβανός μέσος, που αναδείχθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως ο Vodafone MVP του αγώνα, έμεινε στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας, μετά την θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους Φαίακες, με πολύ τρέξιμο σε όλες τις γραμμές, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας , που έκανε δυναμική επανεμφάνιση με ένα γκολ και μία ασίστ.

Σώμα με σώμα με τον Κάτσε πάλεψε .... :))

« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 11:07:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, έκανε live μετάδοση στο Instagram και αποκάλυψε πως ο Λέο Μάτος έχει ήδη συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον δικέφαλο.

Ετσι, ο Βραζιλιάνος μπακ θα αγωνίζεται στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι τα 35 του. Ο Μάτος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2016 και είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ!

10 γκολ και 8 ασίστ σε 58 συνολικά επίσημα παιχνίδια!

« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 06:41:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σωστή κίνηση η ανανέωση αλλά όχι μέχρι και τα 35! ::)
Νομίζω για 2 θα είναι ως το 2021...

« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 10:13:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ως το 2021!! smilepaok
Θα πουλησει τρελα μπολικη ακομα! musicrocker
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 22, 2017, 11:53:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχει αφουγκραστει την φιλοσοφια της ομαδας, εχει μπει στην ψυχοσυνθεση του κοσμου.
Ελπιζω να ειναι γερος και να βαλει και αλλα γκολ. pano
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 10:09:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε άλλα μας έλειψε το γκολ… Ο Ολυμπιακός από μια κόντρα κατόρθωσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Κρατάω τη διάθεση που είχαμε στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση και αυτοπεποίθηση και θα πάμε μέχρι τέλους τη μάχη για τον τίτλο»

Το πάλεψε με ατομικές ενέργειες στο 2ο ημιχρονο , αν δεν ήταν και ο Κάμπός εκεί..... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 03:02:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η απόδοσή του τον έκανε να ξεχωρίσει στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App. Ο  Μάτος  διέλυσε τον ανταγωνισμό συγκέντρωσε το 64,04% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Δεύτερος ήρθε ο Φερνάντο Βαρέλα που ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του και τρίτος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που πάλεψε αρκετά σε επίθεση, αλλά και άμυνα.

Ποιοι ΑΜΠΑΛΟΙ ΖΑΒΛΑΚΕΣ ψηφισαν τον Βιερινια δηλαδη? facepalm

« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 04:46:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Είμαι αισιόδοξος λόγω δουλειάς και ρόστερ"

Για το πως θα μπορούσε να μεταδώσει το πάθος και την προσωπικότητά του στην υπόλοιπη ομάδα: «Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Κάθε παίκτης το ίδιο, αλλά ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του. Εμένα το στυλ μου είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να το επιβάλλω σε κανέναν» .

Για το τι λείπει από την ομάδα ώστε να βελτιωθεί και να αποδείξει πράγματα μέσα στο γήπεδο:«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε καλή ομάδα. Και πέρυσι ίσχυε αυτό αλλά φέτος έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες και πιστεύω ότι στο φινάλε θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τους στόχους μας» .

Για την ευκαιρία που έχασε στο Καραϊσκάκη και τι είπε στον Κάμπος μετά το παιχνίδι:«Δεν του είπα κάτι μετά το παιχνίδι. Ήταν σε μία θέση που θεώρησε ότι μπορούσε να πάρει την μπάλα και εγώ δεν τον ειδοποίησα ότι έρχομαι. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Πρέπει να δούμε την συνέχεια» .

Για το τι τον κάνει να αισιοδοξεί σχετικά με την ομάδα:«Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται, την ποιότητα του ρόστερ και την δουλειά που κάνει ο προπονητής. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά» .

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους με βοήθησαν να έχω αυτή την εικόνα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα αυτή την απόδοση. Είμαι χαρούμενος εδώ, υπέγραψα για 3+1 και είμαι ευτυχισμένος. Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά εδώ είμαι πολύ καλά, αισθάνομαι ολοκληρωμένος και δεν ήθελα να φύγω. Δεν θέλω να σταματήσω στα 35, άρα ελπίζω να μην είναι το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψα με τον ΠΑΟΚ» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:«Είναι μία δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας. Μας λείπουν πολύ. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε την νίκη» .

Τι θα παιζεις μεχρι τα ....40? facepalm