"Ειναι δυνατός στις μονομαχίες, είναι γρήγορος, έχει καλές τοποθετήσεις και «διαβάζει» τις φάσεις"Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Sport» και εκθείασε τον Μιγκέλ Βίτορ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και ζητήθηκε από τον Μιλιβόγεβιτς να εκφράσει την άποψή του για τις ικανότητες του στόπερ του «Δικεφάλου».
«Παίξαμε αντίπαλοι τρεις φορές και για να είμαι ειλικρινής, ο Μιγκέλ Βίτορ είναι ένας από τους αντιπάλους που με την απόδοση του μου τράβηξε το βλέμμα. Ο Πορτογάλος είναι δυνατός στις μονομαχίες, είναι γρήγορος, έχει καλές τοποθετήσεις και «διαβάζει» τις φάσεις. Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν, όμως μαζί τους είχαν πρόβλημα.
Έπαιξε στις ακαδημίες της Μπενφίκα, μετά στην Λέστερ και είναι στον ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια. Έκανε εντύπωση στα ματς του Europa League και είμαι σίγουρος ότι αν ο Ερυθρός Αστέρας τον αποκτήσει θα δυναμώσει πολύ μαζί του. Σύμφωνα με όσα λένε στην Ελλάδα, ο Βίτορ θέλει νέες προκλήσεις.
Αν υπάρχει περίπτωση για τον Ερυθρό Αστέρα να τον πάρει, δεν πρέπει να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Αφού ταιριάζει με τα καυτά γήπεδα εδώ, τότε δεν θα έχει πρόβλημα μαζί μας στον Ερυθρό Αστέρα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πληρωθεί κάπως πιο ακριβά γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιλιβόγεβιτς.
Να τον παρετε τοτε, αφου σας αρεσει!