PAOKForum

LIVE PAOK => Superleague => Αγωνιστικά => PAOK FOOTBALL => 2015-16 => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 11:55:50 πμ

Τίτλος: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 11:55:50 πμ
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος


(https://pbs.twimg.com/media/CVIa3U_UsAAIpYM.jpg)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (02.12) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, που θα διεξαχθεί την Kυριακή (06.12 /15:00) μέσω των εκδοτηρίων της Τούμπας.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι το ακόλουθο :

 Τετάρτη 02/12/2015 εως και Παρασκευή 04/12/2015 9πμ-5μμ

Σάββατο 05/12/2015 9πμ-3μμ Κυριακή 06/12/2015 9πμ εως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα   Τιμή
1   €30
2, 3   €20
5, 6   €15
4, 4α   €10
7,8   €10
7Α   €15
VIP 3ου:   €70
VIP 4ου:   €70

  Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια της Τούμπας,παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό. Να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους μας ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της ιστοσελίδας της Tickethour αλλά και μέσω των καταστημάτων Γερμανός. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151201-ta-eisitiria-tou-paok-panionios/
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 12:02:36 μμ
Περιμενω να ερθει καποιος σε "ειδικη αποστολη" οπως το μ@νοπανο ο Δελφακης χθες γιατι ο νιονιος ειναι υποκαταστημα του γαυρου στην χαβουζα..
Και περσι ειχαν γινει σημεια και τερατα. >:(


Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 12:13:19 μμ
Kερδισε προχθες οποτε δεν υπαρχει λογος....Φυσικα το θεμα ειναι τι θελει ο προισταμενος στον Πειραια...


Υ.Γ. Το πιο ωραιο ειναι το διπλο του πανθρακικου στον Ατρομητο....Την αλλη εβδοαμαδα το υποκαταστημα της Κομοτηνης παιζει με τον προισταμενο και αρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...Το δωρακι το πηρε στο Περιστερι οποτε το μονο που μενει ειναι να απολαυσει το φιλικο με τον ψευτο-πρωταθλητη.... Τον δε Ατρομητο απο τωρα τον εχω παιξει διπλο στο Αγρινιο....
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 04:13:43 μμ
Και χθες ο Δελφακης, π@στικα επαιξε, δεν περιμενω τιποτα περισσοτερο και από αυτόν τον κ@ριολη που θα ερθει.
Μολις τον ορισουν τα λεμε.
Εμεις είναι το θεμα να μπουμε με τσαμπουκα και να τους τελειώσουμε.
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 03, 2015, 03:29:48 μμ
Βάτσιος, α' Τάτσης, β' Ποντίκης


Tι φρουτο ειναι αυτος τωρα? Καινουριος?
Καλα οι βοηθοι γνωστοι τσατσοι του γαυρου!!! >:( >:( >:(


(http://www.grandsport.gr/wp-content/uploads/2014/05/%CE%92%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg)
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 04, 2015, 09:05:18 μμ
«Είμαστε σε καλό δρόμο»

(https://pbs.twimg.com/media/CVZszEMU8AAr_q2.jpg)


Για την εμφάνισή του στην Κρήτη και αν έχει προλάβει να ξεκουραστεί ενόψει συνέχειας: «Είχαμε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΑΟ Χανίων, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ότι έγινε, έγινε όμως και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς» .

Για το ότι άργησε να δείξει πράγματα και πως το δικαιολογεί αυτό: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή, άλλες απλά μπαίνεις και παίζεις, ενώ μπορεί να προσπαθείς πολύ και να μην σου βγαίνει. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω το πρώτο μου γκολ και θα δουλέψω για να πετύχω πολλά περισσότερα. Όπως είπα χρειάζεται χρόνος και τύχη» .

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά τις δύο τελευταίες νίκες: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα έρχεται συνεχής βελτίωση της εικόνας και των εμφανίσεων της ομάδας» .

Για το κλειδί της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Η ενότητα της ομάδας. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, πράγμα το οποίο συμβαίνει ήδη» .

Για το αν αποτελούν η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου και η δυνατότητα του Δικεφάλου να  ανέβει στην βαθμολογία με νίκη, κίνητρα για τους παίκτες: «Φυσικά και είναι κίνητρα. Ο Πανιώνιος δεν έχει κακή ομάδα και το ότι δεν συγκαταλέγεται στις ισχυρές, βάσει ονόματος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ψηλά στον πίνακα. Αποδίδουν καλά και το αξίζουν. Όμως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα πάμε για την νίκη» .

Για την κακή εντός έδρας πορεία της ομάδας στην φετινή σεζόν: «Έτσι έχει το ποδόσφαιρο. Πότε κερδίζεις πότε χάνεις, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ότι έγινε στο παρελθόν ανήκει εκεί και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου έδρας» .
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 11:06:02 πμ
Ο τεχνικός του Πανιωνίου προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Τάσο Καραμάνο πίσω από τον Ανσαριφάρντ σε σύστημα 4-4-1-1, με τους υπόλοιπους να είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

2 γραμμες αμυνας βλεπω!
Αλλα θα φατε την ψ@λη οτι και να γινει! >:D
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 11:07:23 πμ
Ο αγώνας για την 13η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο (Κυριακή 06.12, 15:00) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.laola1.tv/en-int/live/paok-thessaloniki-fc-panionios-fc/432661.html


Μπραβο! :)
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 12:57:44 μμ
«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/12/05/124312.jpg?w=880&f=bicubic)


Στην Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή ήταν εξαιρετικός. Στα Χανιά πήρε ανάσες και τώρα σειρά έχει ο Πανιώνιος.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ανέλυσε τις σκέψεις του για την επικείμενη αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι στο συνδρομητικό κανάλι

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Νομίζω ότι όλα είναι καλά στην ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα Χανιά και σκοράραμε πολλά τέρματα, πράγμα πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σύνολο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό» .

Για το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε δύο διπλά σε μικρό χρονικό διάστημα και που το αποδίδει: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Πρέπει να είμαστε σε όλα σοβαροί. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος ή ο θεσμός στον οποίο αγωνίζεσαι. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αποδώσαμε καλά και στα δύο παιχνίδια, πράγμα σημαντικό για την συνέχεια και το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι εξαιρετικά σημαντικό» .

Για την σημασία της συμμετοχής παικτών στα Χανιά, που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο: «Παίξανε πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Ο κάθε παίκτης χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο για να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έντονο ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για όλους. Πρέπει να παίρνει μία ομάδα το 100% από τους παίκτες της» .

Για το αν έχει δει τον Πανιώνιο και τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στην νίκη: «Όχι δεν έχω δει τον αντίπαλο. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, αλλά η τρίτη θέση στην οποία βρίσκονται δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε όμως στην έδρα και είμαστε σε καλή κατάσταση όπως και ο Πανιώνιος, άρα πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να πάρουμε την νίκη».
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 12:58:10 μμ
Γ@μήστε το νιόνιο τον π@στ@ρ@ τον αιώνιο!!!!

Αύριο έχω την γιορτή μου και κερνάω τα ΠΑΟΚΙΑ στο Άλσος.... Περιμένω το δώρο μου από την ΠΑΟΚΑΡΑ..
 musicrocker

Μην με πληγώσει την μέρα της γιορτής μου
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:10:14 μμ
Νικόλα άστο πάνω μου...
Κάτσε να πω 2 φωνήεντα σε 2-3 παίκτες, να το έχουν υπόψιν τους... 8)


 paokara
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:20:21 μμ
 :paokeisai: paokara paokara paokara paokara paokara
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 05:31:22 μμ


Ουσιαστικά με μία προπόνηση μετά το ματς με τα Χανιά για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση που τον φέρνει αντιμέτωπο με την έκπληξη της Super League ως τώρα, τον Πανιώνιο.

Ο Ίγκορ Τούντορ δοκίμασε τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (06.12) δουλεύοντας στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του βάσει των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Ετσι, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το μίνι δίτερμα… χάντμπολ , το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλα και βασικές αρχές παιχνιδιού.Οι Μπερμπάτοφ , Χαρίσης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και ο Κίτσιου έμεινε στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα καταλύσουν το βράδυ του Σαββάτου στο Μακεδονία Palace.

Στην αποστολή είναι οι: Όλσεν , Γλύκος , Μαλεζάς , Τζαβέλλας , Βίτορ , Σκόνδρας , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης , Γκολάσα , Κάτσε , Σάμπο , Τζιόλης , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μακ , Μυστακίδης , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Αθανασιάδης .
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 06:32:45 μμ
(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-12/mpakasetas.jpg?itok=iWebRk9H)


Χωρίς  τον Μπακασετα θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος επιθετικός θα εκτίσει την τιμωρία του και αποτελεί την μοναδική απουσία για το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ποζατζίδης, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μπλέτσας.
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: jim στις Δεκεμβρίου 05, 2015, 06:36:04 μμ
Τι λες ρε παιδι μου λειπει ο Μπακασετας! facepalm
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 10:05:23 πμ
(http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler2.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzEyLzA1L3R1ZG9yLmpwZw%3d%3d&t=635849343066000714&w=772)

Ο Ίγκορ Τούντορ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ, στηριζόμενος και στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας μετά δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του "novasports.gr":

Για το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τις δύο σερί νίκες:

"Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική σε επίπεδο ψυχολογίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τους παίκτες σου καλά ψυχολογικά εάν δεν κερδίζεις ακόμη κι αν παίζεις καλά. Οι δύο νίκες ήταν κάτι απαραίτητο που θα μας δώσει και κουράγιο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μένει να το επιβεβαιώσουμε αυτό στο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε να επιστρέψει λίγος από τον ενθουσιασμό που είχε η πολύ καλή ομάδα που ήμασταν, όχι πολύ πίσω στο παρελθόν, αλλά πριν από ένα μήνα".

Για τις πολλές αλλαγές σε συστήματα και πρόσωπα τον προηγούμενο μήνα:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλάζουν τα δεδομένα αγώνα με τον αγώνα και εσύ πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να βρίσκεις τους τους κατάλληλους. Αλλάζεις κάποιες φορές λόγω νοοτροπίας, άλλες λόγω τραυματισμών ή ορισμένες γιατί πρέπει να διαλέξεις τους καλύτερους. Πάντως, σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να κάνεις μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βρίσκεις την καλύτερη φόρμουλα για τη νίκη".

Για το σχήμα χωρίς φορ που χρησιμοποίησε στα Χανιά και έφερε πολλά γκολ κι αν αυτό τον βάζει σε σκέψεις:

"Έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους στο παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι αλήθεια ότι είδαμε πράγματα. Ήταν ένα ενδιαφέρον πείραμα αυτό με τους τέσσερις μέσους και μαζί με τους δύο ακραίους. Είναι μία σκέψη που μπορεί να προκύψει και από την αρχή στα παιχνίδια, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων".

Για τις απώλειες βαθμών στη  Τούμπα και το ματς με τον Πανιώνιο:


"Μιλήσαμε πολύ μέχρι σήμερα για τους λόγους που χάθηκαν οι βαθμοί στην έδρας μας. Ας το αφήσουμε πίσω αυτό κι ας κοιτάξουμε το μέλλον. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για μας".
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 10:29:13 πμ
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου με την ομάδα της Νέα Σμύρνης.

#8 διαδοχικές νίκες επί του Πανιωνίου μετρά ο ΠΑΟΚ. Η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μην ηττηθούν στην Τούμπα ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2006, όταν η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη 1-1. Η επίδοση με τις 11 διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης από τις 18 Ιανουαρίου 1987 μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2002 είναι αυτή που θέλει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ.

#54 αναμετρήσεις έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει επικρατήσει στις 41, τον Πανιώνιο στις τέσσερις, ενώ εννιά έχουν τελειώσει ισόπαλες.


#4 νίκες έχει ο Πανιώνιος στην Θεσσαλονίκη, αλλά οι τρεις από αυτές είναι στην πρώτη δεκαετία της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Τότε είχε δυσκολέψει αρκετά τον ΠΑΟΚ που δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει των Κυανέρυθρων στις πρώτες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις. Στο διάστημα από το 1959 έως το 1968 οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό η συγκομιδή με τις 9 ισοπαλίες και 4 νίκες που έχει ο Πανιώνιος.

#10 γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Κούδας κόντρα στον Πανιώνιο εντός και εκτός έδρας και είναι ο πρώτος σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ακολουθούν οι Γιώργος Κωστίκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης με έξι γκολ, ενώ από πέντε γκολ έχουν ο Νέτο Γκουερίνο και ο Χρήστος Δημόπουλος. Την δυνατότητα να τους ξεπεράσει στον αγώνα της Τούμπας έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος έχει ήδη πέντε γκολ.

#Τα 5 γκολ αυτά ο Κλάους τα έχει σημειώσει στα τελευταία τρία ματς που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης άνοιξε λογαριασμό στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, όπου σημείωσε το πρώτο γκολ. Στις 21 Ιανουαρίου 2012 σημείωσε το μοναδικό γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα. Στις 4 Νοεμβρίου 2012 πέτυχε και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-1 στην Νέα Σμύρνη. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν αγωνίστηκε.
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 10:37:13 πμ
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος. Οι Βίτορ, Μαλεζάς και Τζαβέλλας θα είναι η τριάδα μπροστά του, έχοντας τους Λέοβατς και Ροντρίγκες στα άκρα ως φουλ μπακ. Στην μεσαία γραμμή, οι Τζιόλης και Γκολάσα θα είναι στον άξονα, με τους Μακ και Πέλκα να δίνουν βοήθειες στον Αθανασιάδη, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.


Οχι Λεοβατς.
Βαλε Ζαιρο!
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 11:00:56 πμ
Θα προτιμούσα και Σάμπο ειδικά μετά την εμφάνιση που έκανε, αλλά τίποτα μην δένουμε κόμπο... 8)



ΥΓ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! :-\ :-\

PAOK Action – Βοηθάμε την μικρή Ανδριάνα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση κάποιου παιδιού που έχει άμεση ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και υποστήριξης.

Στο αγώνα εναντίον του Πανιωνίου (06.12, 15:00) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 12χρονη Ανδριάνα που πάσχει από βαρεία και συνεχώς επιδεινούμενη συγγενή σκολίωση και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν και την οικογένειά της!


Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 12:08:36 μμ
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη.
Δεν με νοιαζει ποιοι θα παιξουν.
Νικη και τιποτε αλλο !

Παμε γηπεδο! pano pano
Τίτλος: Απ: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6/12, 15:00 NS2 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 06, 2015, 01:48:12 μμ