PAOKForum

LIVE PAOK => Άλλα Αθλήματα => PAOK BASKETBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Νοεμβρίου 30, 2015, 12:11:56 μμ

Τίτλος: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 30, 2015, 12:11:56 μμ
O Παντελής Μπούτσκος αναλύει τον αγώνα με την Besiktas

(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czoyODoidXBsb2Fkcy8yMDE1LTE2L0lNR18wOTE5LkpQRyI7czo1OiJwcm9weCI7aTo0MjA7czo1OiJwcm9weSI7aTozNTA7czoyOiJ6YyI7aToxO30)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του στο Eurocup και την Τετάρτη το βράδυ στο αχανές Sinan Erden της Κωνσταντινούπολης παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, προπονητής Παντελής Μπούτσκος αναλύει στο paokbc.gr όλες τις παραμέτρους του αγώνα με την Besiktas…

 «Απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμη για τη λήξη της πρώτης φάσης του Eurocup και ταξιδεύουμε στην Κωνσταντινούπολη με στόχο την υπέρβαση κόντρα στην Besiktas. Μια υπέρβαση που προσπαθήσαμε πολύ να κάνουμε κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μέσα στο σπίτι μας αλλά είναι κάποιες φορές που ο αντίπαλος είναι σε σπουδαία μέρα και απλά πρέπει να παραδεχθείς την ήττα, να του δώσεις συγχαρητήρια και να πάρεις τα διδάγματα που θα σε κάνουν καλύτερο.

 Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που ειδικά στην έδρα της παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό το παιχνίδι, παράγοντας πολύ σκορ στον αιφνιδιασμό. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τον ρυθμό, κάτι που θα επιτευχθεί κερδίζοντας τα αμυντικά μας ριμπάουντ και κυκλοφορώντας με υπομονή την μπάλα στην επίθεση μας, χωρίς λάθη, ψάχνοντας κάθε φορά την καλύτερη επιλογή.

 Τα περιθώρια στενεύουν αλλά όταν κινδυνεύεις οφείλεις να αντιδράσεις και να δείξεις ποιος είσαι. Έχουμε παίκτες πολεμιστές, παίκτες με τη νοοτροπία του νικητή, που σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε, η νίκη είναι ο μοναδικός μας στόχος. Αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι και βρίσκουμε την χημεία μας. Όσο κι αν κοστίζει αρχικά, ο καρπός της υπομονής είναι γλυκός και με σκληρή δουλειά κι επιμονή θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4647
Απο αναλυσεις παντως καλα παμε! :grin1:
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 01, 2015, 03:55:41 μμ
Μαρκόπουλος και Duvnjak για τον αγώνα με την Besiktas

(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czoyODoidXBsb2Fkcy8yMDE1LTE2L0lNR18wODYxLkpQRyI7czo1OiJwcm9weCI7aTo0MjA7czo1OiJwcm9weSI7aTozNTA7czoyOiJ6YyI7aToxO30)


Στην Κωνσταντινούπολη και απέναντι στη Besiktas, αύριο το βράδυ στις 8μ.μ., θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο Eurocup και να μείνει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου εξελίχθηκε με έναν πολύ άσχημο τρόπο για μας και σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό τον αγώνα, που είναι και μία από τις τελευταίες ευκαιρίες μας, αν όχι η τελευταία, για να μείνουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Θα πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και στα ριμπάουντ, να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Υπάρχουν παίκτες στη Besiktas που μας έκαναν μεγάλη ζημιά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η προσοχή δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτούς, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα που μπορούν να σε καταστρέψουν εάν δεν δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Ο όμιλός μας εξελίσσεται με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, με αποτελέσματα που κάθε αγωνιστική ανατρέπουν τα δεδομένα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κάνουμε ως το τέλος».

 

Για το παιχνίδι με την Besiktas μίλησε και ο Uros Duvnjak αναφερόμενος στις σημαντικές παραμέτρους του αυριανού αγώνα… «Για μας αυτός ο αγώνας είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ξέρουμε ότι για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Besiktas και μάλιστα στην έδρας της. Ο όμιλος έχει πολλά αποτελέσματα που ανατρέπουν διαρκώς την κατάσταση, οπότε όλα είναι πιθανά, αλλά μία νίκη θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες στο ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας. Πιστεύω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας, φτιάχνουμε την χημεία μας σαν ομάδα, καθώς ο χρόνος είναι απαραίτητος όταν γίνονται αλλαγές σε μία ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο γήπεδο για να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προσοχή στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 07:06:52 πμ
ΜΟΝΟ με νίκη υπάρχουν -κάποιες ελπίδες...
Μακάρι!
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 06:48:59 μμ
Η προθέρμανση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε..

(https://pbs.twimg.com/media/CVPCXrmU8AA0785.jpg)
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 08:16:42 μμ
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 10:02:14 μμ
William Hatcher το νέο αλάνι!!!!!
 flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag flag smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 2/12 20:00 (Eurocup)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 10:06:46 μμ
(http://s18.postimg.org/n1y7qc9ax/BLqoe_UR.png)
(http://s2.postimg.org/kvibrj621/Mle_Xhjg.png)
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 10:57:39 μμ
Μεγάλος Hatcher  smilepaok smilepaok




Ο “Δικέφαλος” τελείωσε και τα τρία πρώτα δεκάλεπτα με το σκορ να είναι εις βάρος του, όμως μπόρεσε και οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο. Μάλιστα θα μπορούσε να νικήσει αν ο Ακιόλ δεν ισοφάριζε (62-62) στα 7'' πριν από το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup. Είναι ισόβαθμος με τους Τούρκους, αλλά και με την Ζολνόκι, η οποία ηττήθηκε από την Ζενίτ. Οι Τούρκοι και οι Ούγγροι υπερέχουν στην ισοβαθμία έναντι του ΠΑΟΚ.
Ο “Δικέφαλος” μετά την ήττα της Λιέτουβος από την Αβτοντορ, είναι πάνω από τους Λιθουανούς στη βαθμολογία με ένα βαθμό.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 34-20, 45-41, 62-62 (κ.α.), 73-75
Μπεσίκτας (Ουλούγκ): Ουόλτερς 16, Γκιουλέρ 2, Τασκιράν, Ακιόλ 12 (2), Ελονού 8, Χάμιλτον 9 (1), Ντάρντεν 11, Μέρφι 14 (3), Σενλί 1.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς, Λιάπης, Βασιλειάδης 10 (2), Κακαρούδης, Τσόχλας, Μαργαρίτης 8, Δέδας 5 (1), Σχορτσανίτης 9, Ντούβνιακ 4 (1), Μάρκοβιτς 7, Χάτσερ 32 (3).
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Δεκεμβρίου 02, 2015, 11:10:11 μμ
Π@τσα εκει που δεν το περιμεναν, ακομα και καποιοι απο εμας!
Στηριξη στην ομαδα ρε, το λεω θα το λεω συνεχεια!
Αυτος ο Χατσερ τους πηρε μονος του σημερα! smilepaok
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 03, 2015, 09:30:45 πμ
Τεραστια νικη που μας βαζει ξανα στο παιχνιδι της προκιρισης.
Απιστευτα ψυχικα αποθεματα ειχε η ομαδα και το παλεψε στα ισια με μια πολυ καλη ομαδα.
Το παιχνίδι της ζωής του εκανε ο Χατσερ
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 03, 2015, 09:49:15 πμ
«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»

(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czoyMjoidXBsb2Fkcy8yMDE1LTE2L3A0LmpwZyI7czo1OiJwcm9weCI7aTo0MjA7czo1OiJwcm9weSI7aTozNTA7czoyOiJ6YyI7aToxO30)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Besiktas και την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε ηττηθεί στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό μας και με μεγάλη διαφορά και έπρεπε να δουλέψουμε οπωσδήποτε σε ορισμένα πράγματα που μας πόνεσαν στο πρώτο παιχνίδι. Αν και ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, παίζοντας καλή άμυνα, δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν μία διαφορά και να γίνουν φαβορί για το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον ρυθμό, περιορίσαμε τον Wolters που είχε 14 πόντους στο πρώτο μέρος, αλλά δεν συνέχεια το ίδιο και μετά. Μπήκαμε πλέον στο παιχνίδι και έτσι όπως ο αγώνας, πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα, εάν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί στην άμυνα, όπου τους επιτρέψαμε να κάνουν τρίποντο και να ισοφαρίσουν. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη»

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4652
Ακριβως.
Οταν σοβαρευτηκαμε στην αμυνα, τα αλλαξαμε ολα!
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 03, 2015, 10:05:02 πμ
Τίτλος: Απ: Besictas - PAOK 73-75 (Eurocup)
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 04, 2015, 03:17:48 μμ
Ολόκληρος ο αγώνας από τον freepaok