PAOKForum

LIVE PAOK => Superleague => Αγωνιστικά => PAOK FOOTBALL => 2015-16 => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Νοεμβρίου 26, 2015, 03:39:01 μμ

Τίτλος: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 26, 2015, 03:39:01 μμ
Ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκδίας) ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής για την 12η αγωνιστική της ‪#‎SuperLeague‬. Βοηθοί του θα είναι οι Ευθύμιος Κουρνέτας (Τρκάλων) και Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων), τέταρτος ο Σπυρίδων Σέλιμος (Λακωνίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών).


(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12274454_10153722847689687_6935541568225508672_n.jpg?oh=128d09c4a01b38d321c693a2b488af75&oe=56E84A0A)
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 26, 2015, 03:47:55 μμ
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 26, 2015, 03:55:22 μμ
Τρεις απόντες ενόψει ΠΑΟΚ στην Καλλονή και ένας υπό δοκιμή

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/11/26/152144.jpg?w=880&f=bicubic)

Με τρεις ποδοσφαιριστές off (και πάλι) συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το ματς (30/11, 19:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Στιγμιότυπα από προηγούμενα παιχνίδι των νησιωτών έδειξε στους παίκτες του ο Θαλής Θεοδωρίδης, ενώ έγινε παρουσίαση της αμυντικής τακτικής και της επιθετικής ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

Οι Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς και Γουέρε ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ η κατάσταση του τελευταίου μοιάζει να είναι η λιγότερη ανησυχητική. Ο Ισπανός επιθετικός, Μπραούλιο Νομπρέγκα, δοκιμάστηκε για δεύτερη ημέρα από τον 48χρονο τεχνικό.

Passing game, τελειώματα φάσεων σε πολλές εστίες, ασκήσεις τακτικής με στηρίγματα και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το… μενού της Παρασκευής.


sport-fm.gr


Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 26, 2015, 07:42:14 μμ
Καλα το περσινο απο οπου και να το πιασεις ηταν γ@μησε τα.
Απο το π@στοκορακο, απο την ομαδα, απο τον Αγγελο  :-\
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 27, 2015, 10:48:50 πμ
Εκτός του Πέλκα, ακόμα τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν κοιλιακές διαταραχές στο ματς κόντρα στην Γκαμπάλα.
Σα να μην έφταναν όλα τα άλλα στον ΠΑΟΚ, ήρθε και το κρούσμα… ομαδικής γαστρεντερίτιδας να προστεθεί στα προβλήματα του «Δικέφαλου του Βορρά». Πέρα από τον Δημήτρη Πέλκα, που από νωρίς έγινε γνωστό ότι η αλλαγή του έγινε λόγω στομαχικών διαταραχών, υπήρξαν κι άλλοι παίκτες που στο ημίχρονο είχαν παρόμοιες ενοχλήσεις. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Γιώργο Τζαβέλλα και Στέλιο Μαλεζά, ενώ υπάρχουν φόβοι πως μπορεί στις επόμενες ώρες να έχουν θέμα και άλλοι παίκτες που μπορεί να κόλλησαν.



Ωραια! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: Kat6 στις Νοεμβρίου 27, 2015, 11:08:29 πμ
Ασσος ξερος .Χωρις Τζιολη, Μαλε, χαλαρο οβερακι.
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 27, 2015, 11:24:52 πμ
Αν ερθει ασος ξερος, δεν βλεπω να γυρνανε απο την Μυτιληνη!
Εγω λεω πως θα το παρουμε. :grin1:
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Νοεμβρίου 27, 2015, 11:55:57 πμ
Δεν μπορει να συνεχιστει αυτο.
Ενταξει εχουμε θεμα, αλλα δεν θελω να σκεφτομαι ουτε για αστειο οτι δεν θα κερδισουμε την Καλλονη!
Μην τρελαθουμε τωρα! >:(
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 27, 2015, 04:22:51 μμ
Πολυ οριακο το παιχνιδι! :-\
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 27, 2015, 05:35:30 μμ
Δεν διαφωνω αλλα αυτο θα το κερδισουμε.
Καπου θα σπασει και αυτη η γκαντεμια που μας κυνηγαει ετσι?
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Νοεμβρίου 27, 2015, 11:23:25 μμ
Πραγματικά δεν ξέρω τί να περιμένω πια ακόμα και από το συγκεκριμένο παιχνίδι.... :( :( :( ::) ::) ::) :-\ :-\
Άσε που δεν προλαβαίνω όλο το Α' ημιχρόνιο λόγω δουλειάς.... >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 28, 2015, 07:58:20 πμ
Έστω και δύσκολα θα κερδίσουμε.
Αυτήν την αίσθηση έχω....
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 28, 2015, 08:37:45 μμ
Αρκει να εχουμε και λιγη τυχη, οχι πολυ λιγη. :-\
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 29, 2015, 11:07:08 πμ
"Να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα"


(http://www.sport24.gr/incoming/article3743592.ece/BINARY/w620/1334611.jpg)

Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησηςμε την Καλλονή. Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:
 
Για την επανενεργοποίησή του το τελευταίο διάστημα: "Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που είμαι με την ομάδα και παίζω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι".
 
Γιατί δεν είχε προσφέρει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα:  "Ο κόουτς αποφασίζει, εγώ από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι καλά για να είμαι έτοιμος. Αυτός αποφασίζει αν θα είμαι στην ομάδα, στην ενδεκάδα".
 
Για τη θέση που του ταιριάζει: "Η θέση μου είναι στο κέντρο, πάντα εκεί έπαιζα, Μερικές φορές, όμως, όταν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών άλλων παικτών και ο προπονητής με χρειάζεται να παίξω δεξιά ή αριστερά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω".
 
Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τη Γκαμπάλα και τον αποκλεισμό από το Europa League: "Έχει τελειώσει η Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα, να επικεντρωθούμε σ' αυτή τη διοργάνωση και να κερδίσουμε".
 
Για την δύσκολη κατάσταση στην ομάδα τελευταία και τι φταίει: "Η ομάδα έχει να κερδίσει 5, 6 ματς. Όμως, προσπαθούμε μέσα από κάθε προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε στο σύστημα του προπονητή και θέλω να πιστεύω ότι τη Δευτέρα στην Καλλονή θα κερδίσουμε".
 
Για την άποψη που έχει για την Καλλονή: "Κάθε ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να νιώσουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Αν η ομάδα κερδίζει τότε αυτό θα είναι ψυχολογική τόνωση και όλα θα πάνε καλά για μας".


Ειναι καλος, μεενα μου αρεσει, πρεπει να παρει και αλλα παιχνιδια.
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 29, 2015, 12:53:43 μμ
«Το αποτέλεσμα συνέπεια της εμφάνισης»

(http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler3.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzExLzI5LzEzNTI5NjYuanBn&t=635843850574230275&w=728)

Λίγες ώρες μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής του Europa League, που σήμανε και την εξάλλειψη των όποιων, μαθηματικών ελπίδων είχαν απομείνει στον ΠΑΟΚ, η κάμερα του «novasports.gr» συνάντησε τον Ιγκορ Τούντορ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και συζήτησε μαζί του για το τί συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, για το πως ήρθε αυτή η αρνητική εξέλιξη, το πώς αντιμετωπίζεται, με τον Κροάτη τεχνικό να δίνει τη δική του εξήγηση για την αρνητική αλλαγή που έχει υποστεί η ομάδα του σε σχέση με το ξεκίνημά της, να τοποθετείται για το θέμα της πειθαρχίας σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα και να καταθέτει τις σκέψεις του για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας, στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον αποκλεισμό στο Europa League: "Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Η Γκαμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, τύχαμε με την Κρασνοντάρ που είναι καλή ομάδα και την Ντόρτμουντ. Κοιτάμε το μέλλον. Είδα σημαντικά πράγματα στο ματς με την Γκαμπάλα. Ανυπομονώ για το  επόμενο ματς με την Καλλονή".

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στο ματς με την Γκαμπάλα: "Μου άρεσε η αυτοθυσία, τα τρεξίματα, το κουράγιο και η ψυχολογία. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και την Δευτέρα περιμένω να σκοράρουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει εδώ και πολύ καλό καιρό: "Υπάρχει ψυχολογικό μπλοκάρισμα στην ομάδα. Πρέπει να δούμε το κομμάτι των χαμένων ευκαιρία, Με τον Παναθηναϊκό με τις πρώτες ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Αυτό με την Γκαμπάλα δεν το κάναμε. Τα στοιχεία που δουλέψαμε πάντως βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις".

Για τον τομέα της πειθαρχίας μετά την φωτογραφία του Αθανασιάδη με τις... μπαλαρίνες και τα νεύρα του Μπερμπάτοφ όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Γκαμπάλα: "Το θέμα με τον Κλάους ήταν θετικό και ωραίο αστείο που κάναμε στην ομάδα. Στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ, ξέρουμε πως οι παίκτες λειτουργούν κάπως εγωιστικά και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους εκείνη την στιγμή. Βέβαια στην πορεία καταλαβαίνουν πως ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει 11 παίκτες και όχι μόνο έναν. Αυτό που έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θα συνεχίσει να είναι για την διάρκεια της σεζόν. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγινε".

Για την συνέχεια: "Είδα διαφορετική νοοτροπία απέναντι στην Γκαμπάλα και περιμένω να το δω και την Δευτέρα".

Για το ματς με την Καλλονή: "Είναι ομάδα έδρας που είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας εμφάνιση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 29, 2015, 06:28:09 μμ
Η αποστολή για Μυτιλήνη

(https://pbs.twimg.com/media/CU_RMBpUYAEx7jW.jpg)

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αυριανού ματς εναντίον της Καλλονής στη Μυτιλήνη.Με απόντες λόγω προβλημάτων τους Μπερμπάτοφ , Κίτσιου , Χαρίση , Βίτορ και Κόστα , ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα, η οποία αποτελείται από τους:

Όλσεν , Γλύκο , Σκόνδρα , Μαλεζά , Τζαβέλλα , Κωνσταντινίδη , Κοροβέση , Λέοβατς , Σάμπο , Κάτσε , Τζιόλη , Τσίμιροτ , Γκολάσα , Ροντρίγκες , Μακ , Πέλκα , Μυστακίδη , Αθανασιάδη , Ζάιρο .Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7:30 με πτήση τσάρτερ για τη Μυτιλήνη.


Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151129-i-apostoli-gia-mitilini/
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 29, 2015, 06:34:17 μμ
«Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»

(http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler3.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzExLzI5LzEzMzM4MzYuanBn&t=635843853585885923&w=728)

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για το εκτός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής αναφερόμενος και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρίν Λέοβατς:

Για το αν είναι καλά και το πώς νιώθει καθώς έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών:

«Ήμουν άτυχος στη σεζόν, επέστρεψα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά και προπονούμαι καλά».

Για το πώς προέκυψε ο τραυματισμός του:

«Εχει να κάνει με την κούραση γιατί είχα μια γεμάτη σεζόν με την Ριέκα, έπειτα υπήρχε η Εθνική. Μετά όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα ήταν σε φάση προετοιμασίας. Κάπως έτσι προέκυψε ο τραυματισμός μου καθώς δεν είχα χρόνο ξεκούρασης».

Για το ματς με την Καμπάλα:



«Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Κρασνοντάρ ξέραμε πως δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Μπήκαμε στο ματς για να παίξουμε για τον κόσμο και για το πρεστίζ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, όμως υπήρχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας».

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα:

«Ολες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Είμαστε σε μια κακή περίοδο τώρα. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλύτερα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας».

Για το αν υπάρχει κάποιο μήνυμα αισιοδοξίας:

«Εγιναν αλλαγές το καλοκαίρι, με νέους παίκτες και νέο προπονητή και γίνεται μια νέα αρχή. Χρειάζεται χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το ματς με την Καλλονή:

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εύκολα ματς και πρέπει σε κάθε ματς να μπαίνουμε με την νοοτροπία πως παίζουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν προσέξεις, μπορείς να χάσεις οποιαδήποτε ματς».


Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 29, 2015, 07:36:45 μμ
(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-11/leovats.jpg?itok=NOqeXY45)

Ο Ιγκορ Τούντορ στη σημερινή προπόνηση έδειξε σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού. Με δεδομένες τις απουσίες πέντε παικτών που οι περισσότερες είναι στην άμυνα, θα δούμε τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή ο Τζιόλης ως κόφτης και μπροστά του οι Κάτσε και Σάμπο.  Οι Λέοβατς και Ροντρίγκες θα είναι στις πτέρυγες και στην επίθεση οι Μακ και Αθανασιάδης.

 gazzetta.gr

Θα ήθελα Ζαιρο μέσα αντί Λεοβατς...
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Νοεμβρίου 29, 2015, 07:46:49 μμ
Ινδιάνε, όχι στον Ζάιρο, είναι ευέξαπτος και οι λέσβιοι  :grin1: θα κάνουν το παν για να τον εκνευρίσουν. !!!
Πάμε για ουζάκι με σαρδέλα αύριο!!! ;)
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 29, 2015, 11:08:39 μμ
Κατά την άφιξη στη Μυτιλήνη, παιδιά από την ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου υποδέχτηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ.

(http://www.sport24.gr/football/article3795379.ece/BINARY/w620/ipodoxi+se+paok+2.jpg)

Πιστευω ο Ζαιρο θα παιξει!
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 29, 2015, 11:12:02 μμ
Χωρίς Χογκ η Καλλονή με ΠΑΟΚ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (30/11, 19:30) πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου και στημένες φάσεις.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο αλλά και τον Άντριου Χογκ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα στη διάθεσή του τέθηκε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς μετά από πολύμηνη απουσία.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί": Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι, Μάρκοβιτς.

contra.gr

Σημαντικη απουσια γι αυτους.
Ειναι καλος τερματοφυλακας ο συγκεκριμενος.
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: Kat6 στις Νοεμβρίου 30, 2015, 08:01:36 πμ
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

 flag flag


ΥΓ Για ποσο καιρο ακομα θα γ@@@ται το συμπαν?Καπου θα σπασει η γκινια.
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Νοεμβρίου 30, 2015, 10:16:37 πμ
Κοιταξτε να δωσετε κανα λινκ και για εμας που θα δουλευουμε εκεινη την ωρα....


Υ.Γ. Κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα ενδιεφερε το αποτελεσμα ...Με την λογικη οτι ειμαστε νεα ομαδα , με νεο προπονητη.... Φοβαμαι ομως οτι ενδεχομενο αρνητικο αποτελεσμα θα βαλει φωτια στο ηδη αναστατο οπαδικο θυμικο του Ιβαν ....Τι μπορει να σημαινει αυτο ? Αποπομπη Τουντορ και ενδεχομενη απομακρυνση Αρνενσεν....

Μονο για αυτο το λογο ανησυχω...Για κανεναν αλλο....Ελικρινα....


Υ.Γ. Επειδη το φοβαμαι παρα-παρα πολυ το παιχνιδι μηπως να προθερμαιναμε το τοπικ "νεος προπονητης" .... :grin1:
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 30, 2015, 01:10:20 μμ
Facts & Figures για το ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΟΚ

(https://pbs.twimg.com/media/CVDhhViWoAAtOOd.jpg)

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 12ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα των Νησιωτών.


#4 συναντήσεις έχουν μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με την Καλλονή και έχουν συναντηθεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Τα δύο ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει στην Τούμπα (1 νίκη – 1 ισοπαλία), ενώ η Καλλονή έχει υποδεχθεί τον Δικέφαλο την πρώτη χρονιά στη Νέα Σμύρνη (2-5 o ΠΑΟΚ) και μια στην φορά στη Λέσβο (1-2 νίκη ΠΑΟΚ).

#5 γκολ είχε σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με γηπεδούχο την Καλλονή που έγινε στη Νέα Σμύρνη στις 15 Δεκεμβρίου 2013. Δύο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και από ένα οι Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς. Για την ομάδα της Λέσβου είχαν σκοράρει οι Περόνε – Μανούσος. Η προηγούμενη φορά που είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ πέντε γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ήταν στις 28 Μαϊου 2000 στο Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 0-5 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.


#3 γκολ είχε σημειώσει την περσινή σεζόν εναντίον της Καλλονής ο Φακούντο Περέιρα που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ του Δικεφάλου στα δύο παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης. Σκόραρε τόσο στο 1-1 της Τούμπας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και στην έναρξη του δεύτερου γύρου, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

#Η εκτός έδρας αναμέτρηση στο νησί, ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενος στο Δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης σε επίσημο ματς, ενώ το έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος για αγώνα που ήταν τιμωρημένη η έδρα του και υποδέχθηκε εκεί την Παναχαϊκή στις 23 Απριλίου 2000 (1-1).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151130-facts-figures-gia-to-ael-kallonis-paok/
Τίτλος: Απ: Καλλονή - ΠΑΟΚ 30/11. 19:30 NS1 (Pregame)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 30, 2015, 03:55:50 μμ