PAOKForum
LIVE PAOK => Άλλα Αθλήματα => PAOK BASKETBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Νοεμβρίου 19, 2015, 10:50:36 μμ
-
Χριστοδούλου-Μπήτης-Καλδίρης
Αυτος ο Χριστοδουλου ειναι για φαπες, αλλα και εμεις μετα την ηττα δεν ξερω τι θα παρουσιασουμε!
-
:grin1: :grin1: :grin1:
-
Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχασε στην Ουγγαρία και θα συνεχίσει κόντρα στον Παναθηναϊκό τις υποχρεώσεις στη Basket League ). Η προετοιμασία, όμως, για το συγκεκριμένο ματς δεν εξελίσσεται ιδανικά, καθώς -όπως έγινε γνωστό- 7 παίκτες ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.
"Με πολλά προβλήματα & 7 παίκτες εκτός μάχης (με συμπτώματα ίωσης & γαστρεντερίτιδας) ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον @paobcgr
Α, μόνο 7? :-\ :(
-
Ακόμη και αναβολή σκέφτεται να ζητήσει ο ΠΑΟΚ!
(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-11/soulis_0.jpg?itok=FhrnJNdA)
Ύστερα από τους Δέδα, Τσόχλα, Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και ο Λιάπης τέθηκε νοκ άουτ και δεν μπορεί να προπονηθεί.
Η ίωση που δεν είναι ακριβώς γαστρεντερίτιδα, όπως αρχικά είχαν πιστέψει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, χτύπησε και τον βοηθό προπονητή του Σούλη Μαρκόπουλου, Χρήστο Νίκου, αλλά και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας.
Όλοι οι παθόντες επισκέφτηκαν το νοσοκομείο και οι γιατροί εξέτασαν την ομάδα για περίπου τρεις ώρες. Ο Μαρκόπουλος έχει στην διάθεση του στην προπόνηση μόλις τέσσερις παίκτες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσους θα έχει στην διάθεση του την Δευτέρα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
gazzetta.gr
Τι εγινε ρε γμτ? :-\ :-\ :-\
-
:o :o :o :o :o :o :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(
-
Δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι ακόμα και αν αναρρώσουν όλοι....
-
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Αναμενομενο!
-
:) :)
-
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας. Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη.
Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.
Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές».
-
Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός
Ρε αντε στο διαολο μ@λ@κες! >:( >:( >:( >:(
-
Η εξ’ αναβολής συνάντηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 και θα μεταδοθεί από το NS2-NS2HD live
-
Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται... Ο Κώστας Κακαρούδης συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στο πέλμα).
Ο Nikola Markovic υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή. Ο Σέρβος φόργουορντ που τραυματίστηκε (μυϊκός σπασμός στην οσφυϊκή μοίρα) στη διάρκεια του αγώνα με την Avtodor, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο τουλάχιστον μέρες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή.
(https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12375985_1007070726016838_9041598416203748699_n.jpg?oh=ec6c9db80214fef132fa8959093fcd2a&oe=571FBDF3)
-
Με Markovic στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ...
(http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article3813190.ece/ALTERNATES/w460/markovic-paok.jpg)
Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13/12) κι έπειτα ταξίδεψε για την Αθήνα για ν' αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (14/12, 17:30) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Νίκολα Μάρκοβιτς (μυϊκός σπασμός στην οσφυϊκή μοίρα) που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος φόργουορντ ακολούθησε την αποστολή της ομάδας, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μιλένκο Τέπιτς, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Ούρος Ντούβνιακ, Νίκολα Μάρμκοβιτς, Γουίλιαμ Χάτσερ.
-
Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΑ....
(https://pbs.twimg.com/media/CWFt-lzXAAAe2US.jpg)
-
Ξεκινήσαμε την προθέρμανση στο ΟΑΚΑ. Στις 17:30 ξεκινά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!
(https://pbs.twimg.com/media/CWMbD_FWoAAjvQh.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CWMbEUnWUAAVNoD.jpg)
-
Hatcher, Schortsanitis, Margaritis, Vasileiadis, Tepic smilepaok
-
Χωρίς τον Markovic επίσης....
-
25-22 στο Α δεκάλεπτο, μπορούσαμε και καλύτερα πάντως...
-
Βασιλειαδης 9, Μαργαριτης- Χατσερ απο 5!
-
49-47 στο 3ο δεκάλεπτο γ@μω το ρεύμα μου μέσα!! >:( >:(
-
Τέλος 3ου δεκαλέπτου στο ΟΑΚΑ, 52-57 μπροστά η ομάδα μας με τον Βασιλειάδη να έχει 18 πόντους και τον Χάτσερ 16.
(http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/5a7f5c409692981d0ba44f70e5f85239_L.jpg)
-
58-65 , 6 λεπτά πριν το τέλος!
-
62-65, 4 ακομη.
Αν χαθει θα προκειται περι αυτοκτονιας!
(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2015/12/14/1366643.jpg?itok=nRaqAq5S)
-
66-68, 1 λεπτό..............
ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ
-
Μας εχουν φορτωσει με φουλ, για να πηγαινουν στις βολες οι βαζελοι, αλλα υπαρχει Θεος ρε μ@νια! >:(
-
68-68, 17 δευτ
5-11 τα φάουλ, γελάνε και οι πέτρες!!!!
-
Στο 66-68 κερδισαν 3 ή 4 φαουλ ρε, τι λεμε τωρα! >:( >:( >:( >:( >:(
68-69, ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ 16,3 μενουν
-
Κρίμα :(
-
Μπαστραδοι θα τα πουμε στον τελικο! >:D >:D >:D >:D >:D
-
Djordjevic: "Δεν αξίζαμε τη νίκη εμείς, αλλά ο ΠΑΟΚ"
(https://pbs.twimg.com/media/CWNHq02WsAAnsed.jpg)
Αντε στο δι@ολο ρε μ@λ@κα! >:(
-
«Να νικάμε όχι να λέμε ότι είμαστε καλή ομάδα»
(http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/baefe004fad03217a3816216e4e49d73_L.jpg)
Απογοητευμένος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ακόμα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση και ξεκαθάρισε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του για να μπορεί να παίρνει αυτά τα κλειστά ματς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την πρόκρισή του. Είναι μία πολύ καλή ομάδα έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη όταν παίζει σαν Παναθηναϊκός. Θέλαμε σήμερα να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Όταν σταμάτησε τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».
Για το γεγονός ότι στα τελευταία τρία λεπτά δεν μπήκε καλάθι από τον ΠΑΟΚ: «Ό,τι και να πεις έτσι παίξαμε. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη, είναι πολλά θέματα, ενώ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ».
Για το αν έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης οι δύο αυτές ομάδες βλέπουν διαφορετικά το πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
Από την πλευρά του ο Μιλένκο Τέπιτς υπογράμμισε:
«Νομίζω είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά έχουμε καταφέρει να χάσουμε πολλές φορές τέτοια παιχνίδια, στο τέλος του δρόμου ελπίζω να κάνουμε ένα σερί νικών και να κλείσουμε τη σεζόν καλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό».
:-\ :-\ :-\ :-\
-
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.... ΚΡΙΜΑ!!!! :( :( :( :( :(
-
Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές,
Εκ των οποιων 2 ο Χατσερ!!!
Παντως ειτε με τα κορακια που τους εσπρωξαν ειτε οχι, ειναι αυτοκτονια!
Χασαμε δικο μας παιχνιδι!
-
Περα απο τα τραγικα μας λαθη στο τελος, οτι δεν θα αφηναν τα κορακια να παρουμε το παιχνιδι ηταν φανερο.... Μονο τα φαουλ να δεις φτανει και περισσευει....Το προβλημα ειναι οτι παιρνουμε διαφορες , παρουσιαζουμε σταθερη εικονα και 3 λεπτα πριν το τελος τα κανουμε - με εναν απιστευτο τροπο- καθε φορα π@υτανα...
Αν θυμαμαι αλλη μια φορα στο προσφατο παρελθον - παλι μεσα στο ΟΑΚΑ- κατι αναλογο συνεβη....
-
Highlights
https://www.facebook.com/264359340423579/videos/vb.264359340423579/471370299722481/?type=2&theater
-
Εν τω μεταξυ καθε φορα που παει να στραβωσει ενα ματς κατεβαινει ο Κυρ- Θανασης στο γηπεδο κοντα στον παγκο του βαζελου...
-
Σωστη παρατηρηση!
Οτι και να πουμε ειναι λιγο.
Παρακαλαω να βρεθουμε στον τελικο και εκει θα τα πουμε γ@μω το σπιτι τους!
-
Πολυ πριν φτασουμε σε αυτο το σημειο, εχουμε κολλησει στο σκορ ενω χανει ο Χατσερ 2 ελ ελευθερες βολες!!
Ασχετα αν τα κορακια εσπρωξαν τον βαζελο να παρει μια νικη που δεν την δικαιουταν, και εμεις βγαλαμε τα ματια μας με τα χερια μας.
Τωρα θα μου πεις αν ηθελε ας εμπαινε του Βασιλειαδη στο τελος να πανε να γ@μηθουν ολοι μετα, αλλα δυστυχως δεν μπηκε! :(
Τεσπα πιστευω θα μας γυρισει και η τυχη καποια στιγμη!
-
Τελος γιατι εχουμε πολυ σημαντικο αγωνα σημερα.