PAOKForum

LIVE PAOK => PAOK FOOTBALL => Διοικητικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Μαρτίου 17, 2015, 07:07:39 μμ

Τίτλος: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 17, 2015, 07:07:39 μμ
"Ο Γεωργιάδης είναι από τους πιο ταλαντούχους"


(http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-03/kyriakoskyriakos_0.jpg?itok=H-vK6p0F)

Ο Κυριάκος αρχικά για το σκεπτικό της αλλαγής προπονητή: «Το πρώτο που πρέπει να σας πω είναι ότι μόνο ευγνώμονες μπορούμε να είμαστε στον Άγγελο Αναστασιάδη και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσους ανθρώπους προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, είτε όσο δουλεύουν εδώ, αλλά ειδικά όταν φεύγουν άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία. Του αξίζει να μας αφήσει ως ανάμνηση τα θετικά σημεία και όσο κι αν τα αποτελέσματα είναι που παίζουν ρόλο ειδικά στο πρωτάθλημα μας έδειξε πως, η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Όταν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να πάμε ψηλά και φυσικά το γεγονός της αλλαγής έχει να κάνει με την εικόνα που δεν ήταν καλή, υπάρχει το κλισέ πως δεν μπορούν να αλλάξουν οι παίκτες στην διαρκείς της σεζόν. ‘Ήταν αναγκαία η αλλαγή ενόψει πλει οφ αυτός ο στόχος έχει μείνει πια, είναι υπαρκτός και πρέπει να επιτευχθεί αν και είναι το μίνιμουμ γι’ αυτήν την ομάδα».

Γιατί πάρθηκε τώρα η απόφαση της αλλαγής: «Είναι εύκολο να βρίσκεις εξιλαστήριο θύμα κάτω από την πίεση των αποτελεσμάτων. Την περίοδο της παραίτησης θα ήταν εύκολη λύση για λόγους εντυπωσιασμού αλλά η ιστορία του έδειξε πως μπορούσε να ανατρέψει την εικόνα μέσα από την δουλειά αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ενόψει πλέι- οφ χρειαζόταν μια αλλαγή, αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά του και το γεγονός ότι ο ίδιος ανέβασε τον πήχη αν και δεν μπόρεσε να επιτευχθεί ο στόχος».

Γιατί η ανακοίνωση που αφορούσε το τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη ανέφερε και το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Ξέρετε πως έχουμε προσπαθήσει πολύ να αποκτήσουμε μια άλλη σχέση με τα ΜΜΕ και θέλουμε να εξηγούμε τις κινήσεις για να μην νομίζετε ότι είναι κινήσεις πανικού. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και το αργότερο μέχρι αρχές Μαΐου θα υλοποιηθεί καινούργιος άνθρωπος που θα αναλάβει το σχεδιασμό, θα αξιολογήσει την υπάρχουσα κατάσταση,  τα θετικά και θα βελτιώσει όπου χρειάζεται, την οργάνωση, την  στελέχωση, θα κάνει συμπληρωματικές κινήσεις για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν πατώντας βάσιμα και όχι συγκυριακά".

Γιατί επέλεξε ο ΠΑΟΚ ως υπηρεσιακό τον Γεωργιάδη:
«Ο Γεωργιάδης επιλέχθηκε γιατί ξέρει ότι ο στόχος που είναι ανοιχτός τώρα, τον έχει διεκδικήσει δύο φορές. Όπως λέω ότι ο Αναστασιάδης είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και γι’ αυτό έχει μείνει στο προσκήνιο, έτσι και ο Γεωργιάδης είναι από τους πιο ταλαντούχους, έχει αξιολογηθεί από διαφορετικά στελέχη στον ΠΑΟΚ. Έχει μάλλον την ατυχία να προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ως μια μεγάλη και πετυχημένη προσωπικότητα με πολύ καλά δείγματα γραφής, με τους ποδοσφαιριστές ακόμη και εκείνους που έχουν φύγει, να έχουν καλή άποψη γι’ αυτόν μπορείτε να ρωτήσετε, είναι λοιπόν πολύ ταλαντούχος και για μας επιτυχημένος στο έργο που ανέλαβε. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά. Αναλαμβάνει σε μια τέτοια εποχή μετά από κρίσεις και λαϊκά δικαστήρια και έχοντας καταφέρει δυο φορές τον στόχο αλλά και να πάει και σε έναν τελικό αποδεκατισμένος μετά από πολλά χρόνια, έστω και να χάσει. Εμείς κρατάμε τα θετικά. Είναι η αυτονόητη και πιο σωστή επιλογή αυτήν την στιγμή.

Δεν θέλω να κάνω ιστορική αναδρομή τι λέγεται και τι γράφουν, προσπαθώ να εξηγώ τι γίνεται στο μέλλον, το σωστό είναι να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, όπου υπάρχει κενό θα καλυφθεί, όπως του τεχνικού διευθυντή. Εκείνος θα πάρει απόφαση για νέο ή θα αξιολογήσει την κατάσταση που υπάρχει. Πρώτα θα αξιολογήσει τι καλά εργαλεία έχει στα χέρια του και σε δεύτερο επίπεδο θα βελτιώσει. Υπάρχουν πολλά μπορούν να βελτιωθούν, δεν είναι όλα μαύρα.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ελαχιστοποιηθεί η πίεση στην ομάδα. Με την είσοδο του Σαββίδη, δημιουργήθηκε πίεση γιατί λύθηκαν τα οικονομικά αλλά δεν γίνεται μέσα σε μια με μιάμιση σεζόν να υλοποιηθούν όλα. Τεστάρετε η υπομονή του αλλά και οι αντοχές του.  Καλό θα είναι όλοι μας όσοι είμαστε εδώ να αναρωτηθούμε πόσο ευπρόσδεκτος νιώθει, πόσο σίγουρος είναι για τους ανθρώπους που βρήκε και αξιολόγησε, πόσο τον βοηθήσαμε να πάρει αποφάσεις με καθαρό μυαλό και πόσο με αυτά τα 45 εκ. ευρώ τον βοηθήσαμε να προωθήσει ένα πλάνο ανάπτυξης. Είναι επίμονος και πανέξυπνος επιχειρηματίας και πρέπει να αντλήσουμε την πίστη και στην αισιοδοξία μας από εκείνον, και αυτό θα γίνει μόνο αν προσπαθήσουμε να μην επιβάλλουμε όλοι μας την άποψη για ποιον συμπαθούμε και στο τέλος της ημέρας όλοι να θέλουμε να έχουμε κερδίσει».

Ο ρόλος του Γιώργου Σαββίδη το τελευταίο διάστημα: «Δεν μπορώ να μιλήσω εξ’ ονόματος του, είναι κατά 50% ιδιοκτήτες μαζί με τον αδερφό του και γενικά η οικογένεια του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει σπουδές πάνω στο αντικείμενο και είχε το μικρόβιο πολύ πριν ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του μόνο καλό μπορεί να κάνει. Η παρουσία γενικώς της οικογένειας έχει αναπτερώσει το ηθικό του οργανισμού αν και έπρεπε να γίνει το αντίστροφο. ‘Όλοι εμείς να τον κάνουμε να αισθανθεί ότι η επένδυση του έχει μέλλον. Και αυτό φαίνεται από το πόσο συνεπής και... γαλαντόμος έχει υπάρξει. Δεν έχει επιδιώξει να γίνει ο λαοπρόβλητος ηγέτης που θα τραγουδάνε όλοι στην Τούμπα».

Για το αν η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη ενεργά στον ΠΑΟΚ συνδέεται με το θέμα των χρεών: «Δεν έχει σχέση με τα χρέη. Το να εμπλακεί ενεργά με την ομάδα και στο διοικητικό συμβούλιο δεν είναι κάτι που χρειάζεται εξουσιοδότηση, η καθημερινότητα τρέχει από στελέχη που έχουν επιλεχθεί από την οικογένεια Σαββίδη. Το να τον θεωρεί κανείς αφελή ή ότι έχει αφήσει ανθρώπους να φυλάνε τα πρόβατα –όπως αρέσκεται να ακούγεται- δεν βγάζει πουθενά και δεν πατάει πουθενά στην κοινή λογική. Έχει ενεργή ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ, λίγοι έχουν καταλάβει το επιχειρηματικό του μέγεθος. Ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας του αναλώνεται στον ΠΑΟΚ, δυσανάλογο δυσανάλογο των δραστηριοτήτων του, ξέρει τα πάντα, όποιος νομίζει ότι δεν έχει ενημέρωση καθημερινή πλανάται. Καθορίζει το παρόν και το μέλλον της ομάδας και αυτό που χρειάζεται είναι υποστήριξη, αυτό που δέχεται όμως είναι η κριτική, κάτι που δεν τον πειράζει γιατί είναι ένας άνθρωπος επίμονος».

Για το εάν η απόφαση της απομάκρυνσης του Αναστασιάδη έγινε με εισήγηση του Γιώργου Σαββίδη: «Παρουσιάζουν ενδιαφέρον αυτές οι κουβέντες, αλλά η απόφαση ανήκει στον ιδιοκτήτη. Έχει «κρυώσει» το πρωτάθλημα και ειδικά για την οικογένεια μας. Από αύριο που ανοίγουν οι θύρες θα πρέπει να μετρηθούμε μεταξύ μας, να αποκτήσουμε μία πιο αισιόδοξη τροχιά, πιο σίγουρη. Δεν αποφεύγουμε σε καμία περίπτωση την αυτοκριτική, ούτε αφήνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η σχέση των φιλάθλων με την ομάδα δεν είναι σχέση που βασίζεται μόνο στα αποτελέσματα. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό του. Ακόμη και αυτοί που έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα το ξέρουν αυτό και έχουν την τάση να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να δείξει τη ζεστασιά του στον κόσμο, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το δεύτερο ρόστερ και σύντομα η ομάδα θα το αποδείξει. Η απαξίωση μπορεί να βολεύει τα συμφέροντα κάποιων, αλλά αν είμαστε πραγματικά συσπειρωμένοι, μπορούμε να δώσουμε τα διαπιστευτήρια μας. Αύριο είναι μία ευκαιρία η ομάδα του βόλεϊ να καταλάβει τι σημαίνει το χειροκρότημα στην Τούμπα. Πανηγυρίσαμε όλοι τον τίτλο όχι από ζήλια, αλλά πρέπει να εμπνευστούμε. Είναι ένας αντρίκειος τίτλος και μία ομάδα που δούλεψε πάρα πολύ. Ειδικά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό παράδειγμα».



Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 17, 2015, 09:18:32 μμ
Ο Κυριακος το χει το μπιρι μπιρι γι αυτο βρισκεται και σε αυτη την θεση αλλα δεν πειθονται και ολοι με αυτα που λεει, ετσι? ::)
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Μαρτίου 17, 2015, 10:12:14 μμ
Είναι η τρύπα των όποιων διαρροών προς τους ΑΡΔ!
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 31, 2015, 08:04:52 μμ
"Αυτός ο νόμος απελευθερώνει τον ΠΑΟΚ"

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στη σημασία του νόμου που έγινε και με την οποία ο "Δικέφαλος" θα μπορεί να πληρώσει το πρωτογενές χρέος του προς το Δημόσιο ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νόμο που έγινε από την κυβέρνηση και ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει το πρωτογενές χρέος προς το Δημόσιο:
"Όλα τα τελευταία χρόνια, τα 6-7 κυρίως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μια πάγια ατζέντα για συζήτηση με τους εκάστοτε φορείς και προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτό που θεωρούσαμε ηθικό. Να πληρώσουμε τα χρέη μας και όχι τα πρόστιμα τα οποία έγιναν και με τα στραβά μάτια του κράτους. Θέλαμε τα χρέη να ρυθμιστούν με δίκαιο τρόπο και για το κράτος και για εμάς.

 Αυτός ο νόμος διορθώνει ρυθμίσεις που δεν κάλυπταν τον ΠΑΟΚ από την προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτό ωφελεί όλη την αγορά και τις επιχειρήσεις. Σε αυτή την ρύθμιση θα μπει η ΠΑΕ και αυτό δίνει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα για μας έστω κι αν τα 10,4 εκ. ευρώ φαίνονται λίγα στα 42,7 εκ. ευρώ που έχουν μπει στην ομάδα".

Για το ότι λέγεται από διάφορους βουλευτές πως έχει γίνει "φωτογραφική" ρύθμιση που ωφελεί τον ΠΑΟΚ: "Είναι αδύνατο για κάποιους που δεν μπορούν να πληρώσουν το αρχικό κεφάλαιο, να πληρώσουν και τα πρόστιμα. Αν αυτοί λειτουργούν προπαγανδιστικά κατά του ΠΑΟΚ και θέλουν να κάνουν πόλεμο στην ομάδα, να μας πουν αν αυτοί λειτούργησαν παλαιότερα για να αφήσουν τον ΠΑΟΚ εκτός αυτής της ρύθμισης".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τα χρέη του και αν αυτό απελευθερώνει τον Σαββίδη στις κινήσεις του για το μέλλον της ομάδας: "Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να μετρηθεί ο βαθμός δυσπιστίας που υπάρχει σε ένα πρόσωπο.  Η Πολιτεία άργησε να καταλάβει το μέγεθος του Σαββίδη σε αυτά που θέλει να κάνει στη χώρα αλλά και στον ΠΑΟΚ. Τα 42,7 εκ. ευρώ δείχνουν πως ο Σαββίδης δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για να κοροϊδέψει κανέναν. Πληρώθηκαν μάλιστα και πρόστιμα σε ληξιπρόθεσμες οφειλές όταν άλλες ομάδες έπεσαν κατηγορίες για να γλιτώσουν.  Η απόφαση για να πληρώσει η ΠΑΕ εφάπαξ το χρέος της΅ είναι συνέχεια όσων έχει δεσμευτεί και κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτά τα χρήματα αποτελούν ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το κράτος και θα πρέπει να πιάσουν τόπο. Το να μην χρωστάς στο κράτος, απελευθερώνει ένα κομμάτι της σκέψης σου και των υποχρεώσεών του, ενώ προηγουμένως είχες τον φόβο να μην σκάσουν αποφάσεις από τα δικαστήρια για τα χρέη".

Για το πότε θα πληρωθούν τα χρέη: "Δεν θα πάρει περισσότερο από το τέλος του μήνα (σ.σ. Απρίλιος). Είναι θέμα ημερών. Δεν εξαρτάται από εμάς το πόσο γρήγορα θα τρέξει η υπόθεση, είναι και θέμα το τι θα γίνει από τα δικαστήρια".

Για το αν ο κόσμος πρέπει να "αγκαλιάσει" τώρα περισσότερο την ομάδα: "Ο κόσμος μπορεί να είναι δύσπιστος απέναντι στις κινήσεις της ΠΑΕ. Ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα τον εμπνέουν. Η προσπάθεια δεν έχει σταματήσει, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά ως τώρα. Είναι στο χέρι μας να βγούμε από αυτή την κατάσταση και είναι σίγουρο πως ο κόσμος θα χειροκροτήσει στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον κόσμο, άλλη χωρίς αυτόν".

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: "Ένας από τους λόγους που δεν έχει έρθει η αγωνιστική επιτυχία είναι γιατί η πίεση μας έφερε μια βιασύνη. Αυτό άλλαξε και έχουμε πει πως οι αποφάσεις για να είναι σωστές δεν πρέπει να είναι γρήγορες. Για την περίπτωση του τεχνικού διευθυντή, θέλουμε τον καταλληλότερο. Θα διαψεύσω τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Οι κινήσεις μας είναι μυστικές γιατί περιμέναμε και το θέμα των χρεών για να δούμε σε τι βάση επένδυσης μπορούμε να κινηθούμε την νέα σεζόν. Από σήμερα θα μπορέσουμε να βάλουμε σε λειτουργία την προεργασία που κάναμε. Δεν θα βιαστούμε... Θα ακολουθήσουμε την φιλοσοφία που θέσαμε για την νέα σεζόν".

Για το αν "τελειώσει" το θέμα αυτό στις αρχές Μάη: "Το βλέπω ρεαλιστικό"'.

Για τις επενδύσεις Σαββίδη: "Θα μείνω στην δήλωση που έκανε ο Σαββίδης αν και κάνει περισσότερα από όσα λέει. Και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι. Περισσότερες πράξεις, λιγότερα λόγια. Μετά από αυτή την λύση με τα χρέη η οποία ξεμπλοκάρει την ΠΑΕ, θα ανακοινωθεί και η στρατηγική ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα".

Για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο που είναι κοντά στην ομάδα και το αν "μπει" στο Δ.Σ.: "Η οικογένεια είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει θέση στο Δ.Σ.. Τους νιώθουμε πάντα κοντά, ζούμε με το βάρος να εκπροσωπούμε τον Σαββίδη και μακάρι η ομάδα να τους δώσει πίσω χαρές όπως αυτή η ρύθμιση των χρεών και τους τίτλους άλλων τμημάτων του ΠΑΟΚ. Ο γιος του έχει δείξει ένα άλλο πάθος για την ομάδα και έχει το μικρόβιο. Τώρα αν θέλουν να κάνουν κάτι και που να έχει και μία άλλη σημειολογία αυτό είναι δικό τους θέμα".

Για τον νέο αθλητικό νόμο και τις επαφές της κυβέρνησης με την FIFA και την UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Οι προθέσεις φαίνονται καλές. Σε ένα ποδόσφαιρο που έχει πολλά προβλήματα, είναι καλό να υπάρχει ένα άνθρωπος που θέλει να παρέμβει. Το θέμα είναι να χτυπηθούν οι αιτίες για τα θέματα βίας. Τα βήματα που γίνονται είναι σωστά, όλοι πρέπει να καταλάβουν πως υπάρχει πρόβλημα. Ηρθε ένας άνθρωπος της FIFA και τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα σε θέματα διαφθοράς και βίας. Βλέπουμε σωστά βήματα, αλλά βλέπουμε και ανθρώπους να είναι αντίθετοι σε οποιαδήποτε πρόθεση για λύση".

Για τις αποφάσεις που αναμένονται από τα δικαστήρια για θέματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο: "Είναι κρίσιμες αυτές οι αποφάσεις και οι διαδικασίες θα έπρεπε να είναι εξπρές. Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν έχουν όλα τα εφόδια σε χέρα τους. Προχωράνε με καλά, αλλά αργά βήματα. Θα πρέπει να τελειώσουν όλες οι διαδικασίες πριν το νέο πρωτάθλημα".

Για το θέμα το χρεών με τον νέο νόμο που έγινε και τι αλλάζει: "Απελευθερώνει τον ΠΑΟΚ. Είναι ζήτημα μεγάλης ανάπτυξης. Ο ΠΑΟΚ γίνεται ανεξάρτητος και αλλάζει επίπεδο".
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 23, 2015, 08:36:28 μμ
"Δεν φταίει ο υφυπουργός για το Grexit"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Το ποδόσφαιρο δεν έφτασε σε οριακή κατάσταση λόγω της πρωτοβουλίας του Υφυπουργού. Είχε φτάσει από πριν και έτσι έγινε αναγκαία η παρέμβαση της Πολιτείας. Αν υπήρχε διάθεση αυτοκάθαρσης, θα είχαν γίνει κινήσεις από πριν. Βλέπουμε ύποπτα αργές διαδικασίες και ήταν απαραίτητη η κρατική παρέμβαση. Το να ξυπνήσεις ένας κοιμώμενο γίγαντα όπως η UEFA χρειάζονται και κάποια πυροτεχνήματα".

Για ένα ενδεχόμενο Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Είναι απευκταία η υπόθεση ενός Grexit. Αν δεν βάλεις στο παιχνίδι αυτό τις Εθνικές Ομοσπονδίες, δεν μπορείς να κινήσεις διαδικασίες για να μπορείς να κινήσεις διαδικασίες κάθαρσης.  Έχει ξεκινήσει η διαδικασία της παραδοχής του προβλήματος που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός καλά κάνει και κινεί τις διαδικασίες ώστε να ξυπνήσει η κοινή γνώμη και να προχωρήσει η εγχώρια ομοσπονδία σε αυτοκάθαρση. Δεν μιλάμε τώρα για ένα υγιές ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχουμε κάνει τις κινήσεις μας σαν ΠΑΕ.

Το Grexit δεν το δημιουργεί ο Υφυπουργός. Το δημιουργεί από μόνο του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοιτάξτε τι έγινε σε έξι μήνες με την Εθνική ενώ ο πρωταθλητής την μεθεπόμενη σεζόν θα παίζει προκριματικά. Όλα έγιναν με ευθύνη της Ομοσπονδίας. Δεν είναι πως θα χαθούν λεφτά από τις ελληνικές διοργανώσεις. Θα πρέπει να δούνε όλοι το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κανείς δεν θέλει να φτάσουμε στο Grexit. Το να πετροβολείται ένας άνθρωπος και μετά να αποβληθεί (Κοντονής), το μόνο που θα γίνει είναι να αυξηθούν τα άδεια καθίσματα".

Για το ότι κατηγορούνται πολλοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ήπια στάση της ΠΑΕ: "Εμείς ζητάμε αποτέλεσμα. Το να κάνεις τοποθετήσεις συνεχώς δεν λέει κάτι αν δεν έχει ουσία. Θα έρθει η ώρα που θα μπορέσει να αναλυθεί όλη η στρατηγική μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε κοντά σε ένα οριστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξουν αποτελέσματα μετά από αποφάσεις και συμβιβασμούς. Θέλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό. Επειδή ξέρουμε την πραγματικότητα, είναι λίγο το διάστημα για να υπάρξουν οριστικές λύσεις.

Εμείς έχουμε πει πως έχουμε μια ξεκάθαρη στάση. Από την αρχή θα έπρεπε να έχουν γίνει κινήσεις στοχευμένες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει όλοι να συμφωνούν μαζί της. Πριν δύο χρόνια μεταφέραμε τις προτάσεις μας και κάναμε και συναντήσεις με τον νυν υφυπουργό. Είμαστε χαρούμενοι που η συνέπειά μας βρίσκει συμμάχους. Είναι κάποιοι απέναντι από αυτούς που φωνάζουν για κάθαρση".

Για την επιστολή Ολυμπιακού και την θέση του Παναθηναϊκού για το Grexit: "Το θέμα είναι αν αυτοί θα συμπράξουν μαζί μας. Οι σύμμαχοι γίνονται με βάση τις αρχές. Θέλουμε ενέργειες από την Ομοσπονδία για να γίνει κάθαρση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα σενάρια. Στη δική μας καθημερινότητα δεν άλλαξε τίποτα".

Για την στάση της ΠΑΕ: "Η λύση δεν υπάρχει δίχως παρέμβαση της Πολιτείας. Δεν σταματήσαμε να πιέζουμε. Στο τέλος θα αναλυθούν οι λεπτομέρειες".

Για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ και το πότε θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ: "Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε χρήση της ρύθμισης. Εξαρτάται από τις προετοιμασίες από τις Εφορίες. Δεν μπορεί να πω πόσο θα κρατήσει. Είμαστε έτοιμοι και μπορεί να γίνει άμεσα".

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: "Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανοχύρωτος για το σχέδιο της επόμενης σεζόν. Ίσως αλλάξουν πρόσωπα αλλά δεν χάνεται χρόνος. Το να διαρρέεις ονόματα ή το να μοιράζεις ονόματα δεν θα οδηγήσει πουθενά. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως ο ΠΑΟΚ κάνει τα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα τον ΠΑΟΚ. Πρέπει όλοι να ξέρουν το πλάνο μας και πως θα γίνουν βάσει αυτού. Ο τεχνικός διευθυντής μπορεί να είναι ξένος ή Έλληνας".

Για τις μεταγραφές: "Συζητήσεις γίνονται για την στελέχωση και για παίκτες. Εχουν γίνει επαφές που αφορούν την στελέχωση για την επόμενη σεζόν και μπορεί σύντομα να ανακοινωθούν μαζί με άλλες ειδήσεις που μπορεί να είναι ευχάριστε, όπως τα χρέη. Θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα πλάνο. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ιδιοκτήτη που σε δύσκολες στιγμές κάνει μια μεγάλη επένδυση στην ΠΑΕ. Επίσης θέλουμε να τιμήσουμε τα 90 χρόνια μας και αυτό το σημείο να είναι κίνηση μιας νέας εποχής".

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ: "Το ποδόσφαιρο έχει συγκεκριμένους κανόνες και αρχές. Η στελέχωση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και να γίνει σε επίπεδο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Ο στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε κορυφαία μοντέλα".
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 29, 2015, 07:23:05 μμ
"Είναι στρατηγική τους να κάνουν τους χαζούς"!

(http://www.sport24.gr/incoming/article3429286.ece/BINARY/w620/kyriakos%2Bkyriakos.jpg)


Τοποθετήθηκε δημόσια με δηλώσεις του στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

"Όλοι όσοι κινδυνολογούσαν για πιθανό Grexit μάλλον έπεσαν από τα σύννεφα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το πιο ουσιαστικό κέρδος είναι ο καταλυτικός ρόλος των διεθνών Ομοσπονδιών. Πραγματικά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα αποτελούν σπουδαία εξέλιξη" σημείωσε σε ένα πρώτο σχόλιο πάνω στις τελευταίες εξείξεις.

Όταν ρωτήθηκε τι μπορεί να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, σημείωσε: "Ο ΠΑΟΚ εδώ και μήνες όπως σας έχουμε πει κυνηγάει και διεκδικεί τα συμφέροντά του, τα οποία δεν είναι μόνο πρόσκαιρα (σ.σ. με απλά λόγια δεν είναι μόνο η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη). Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς θα είναι συνολικά μία κάθαρση ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, που θα δίνει την δυνατότητα σε μια ομάδα που θέλει να επενδύσει πραγματικά στο ποδόσφαιρο να μπορέσει να το πράξει. Φυσικά, όσα μας έχουν στερηθεί μέχρι στιγμής και αποδειχθεί αδίκως μας στερήθηκαν θα τα διεκδικήσουμε''.

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, τόνισε: "Δεν σταματούν ποτέ οι κινήσεις, είτε είναι προετοιμασίας, είτε εκτέλεσης των αποφάσεων. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει μία συνολική θεώρηση των πραγμάτων και να αξιολογούνται σωστά. Υπάρχει ένας Υφυπουργός που έχει ελάχιστη στήριξη από την κοινή γνώμη, είτε από τα μίντια, είτε από τους φιλάθλους. Βρήκε απέναντί του και ομάδες. Τελικά, όμως, η δική του πρακτική έκανε την UEFA να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει κάποια στιγμή η αθλητική δικαιοσύνη να σταματήσει να λειτουργεί σαν να κατέβηκε από τον πλανήτη Κρόνο.

Το πόσο γρήγορα ο Ινφαντίνο προέβλεψε τι θα γίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αθλητική δικαιοσύνη τιμωρεί μόνο τις ομάδες που καταγγέλλουν το σύστημα. Δεν έχει ασχοληθεί με όλα όσα συμβαίνουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ούτε αθωωτική απόφαση μπορεί να βγάλει, ούτε επιβαρυντική. Γιατί στην πρώτη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνη, ενώ αν βγάλει επιβαρυντική θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Δεν είναι χαζοί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, αλλά προφανώς τους παριστάνουν".

Τέλος, σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έκανε κινήσεις για να βοηθήσει στο να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε έναν δρόμο επίλυσης των προβλημάτων του, υπογράμμισε: "Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε λύση, απλώς, έχουμε φτάσει σε αρχή της λύσης. Είμαι μπροστά στο πραγματικό διακύβευμα που θα είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καμία άλλη δικαίωση, το να επιχαίρεται κάποιος ότι συνέβαλε με κινήσεις του, δεν θα είναι μεγαλύτερη. Εμείς θεωρώ ότι λειτουργήσαμε ουσιαστικά".
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 13, 2015, 06:56:23 πμ
«Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/05/12/183107.jpg)

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Κυριάκος, ύστερα από την αποπληρωμή των χρεών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, ξεχρέωσε, πληρώνοντας το ποσό των 10,8 εκατ. ευρώ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, να τονίζει ότι πλέον η επόμενη ημέρα τους ανήκει, καθώς οι προοπτικές για μια ομάδα που δεν χρωστάει είναι εντελώς διαφορετικές.

Αναλυτικά

-Τι σηματοδοτεί η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ;

«Είναι μια μέρα λύτρωσης και η ιστορικότερη της τελευταίας 15ετιας. Οι προοπτικές για μια ομάδα που δεν χρωστάει πουθενά είναι εντελώς διαφορετικές. Έχω ζήσει τις εποχές που δημιουργήθηκαν τα χρέη και γνωρίζοντας το πώς το κράτος επέλεξε να βοηθήσει τις ομάδες που χρωστάνε, αν και κάποιες από αυτές επέλεξαν να μην εξοφλήσουν το πρωτογενές χρέος προς το κράτος».

-Για τα χρέη που είχε η ομάδα.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ίσως η μόνη ομάδα διαχρονικά η οποία πλήρωσε μαζικά τόσα συσσωρευμένα χρέη και μάλιστα χωρίς καμία δόση, άσχετα αν το νομοσχέδιο έδινε αυτή τη δυνατότητα.

Είναι "λυτρωτική" ημέρα η σημερινή. Οποιαδήποτε κουβέντα ανάπτυξης δεν μπορούσε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια, γιατί πάντα υπήρχε ο κίνδυνος, μέσω των δικαστηρίων και των προσαυξήσεων το χρέος να έφτανε τα 40 εκατ. ευρώ και να είναι δυσβάσταχτο, ειδικά στα μάτια οποιουδήποτε επενδυτή.

Ο κύριος Σαββίδης πάντως είπε το 2012 ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το χρέος θα τελείωνε και το έκανε πράξη και μόνο γι' αυτό, θα πρέπει να θεωρηθεί ίσως ο μοναδικός ευεργέτης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

-Πως μεταφράζεται η ανάπτυξη;

«Όλα μπορούν να μεταφραστούν όπως ο καθένας τα ονειρεύεται. Άλλος μπορεί να ονειρεύεται μεταγραφές, άλλος εγκαταστάσεις και άλλος υποδομές. Όλα μπορούν να γίνουν καθώς η ανάπτυξη θα έρθει σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές. Όλα πρέπει να γίνουν παράλληλα και επειδή ζούμε σε μια περίοδο που όλα είναι σημαντικά για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ θα δράσει παράλληλα».

-Που στοχεύει ο ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιους στόχους και ο κύριος Σαββίδης έχει δείξει ότι κοιτάζει ψηλά, αν και καμιά φορά παρεξηγείται με τα λόγια του από τους καχύποπτους που ψάχνουν να βρουν ευκαιρίες να τον κατηγορήσουν.

Αυτό που είπε σήμερα είναι η πραγματικότητα. Ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, ώστε να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες τις Ευρώπης, κάτι που θα γίνει μέσω της κορυφής στην Ελλάδα και μέσω ενός χρονοδιαγράμματος με ενέργειες καλά στοχευόμενες και ένα σωστό στρατηγικό πλάνο».

-Θα υπάρξει βοήθεια στα άλλα τμήματα του συλλόγου;

«Θα μείνουμε σε αυτό που είπε ο πρόεδρος σήμερα, ότι βοηθάει όποιο τμήμα του συλλόγου έχει ανάγκη. Είναι όντως κοντά σε όλα τα τμήματα. Για εκείνον ο ΠΑΟΚ είναι ένας, μια οικογένεια, δεν ξεχωρίζει το τμήμα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ ή του βόλεϊ. Δεν είναι απλά μια εξαγγελία στον αέρα, όντως το κάνει.

Επειδή πολλοί τον παρερμηνεύουν, ας καταλάβουν ότι είναι ένας ομογενής επενδυτής. Από την αρχή είπε ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ θα γίνουν δικά του χρέη και δεν σκοπεύει να χρωστάει πουθενά.

Υποσχέθηκε μία ανάπτυξη στον σύλλογο η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Έχουμε την τάση όλα να τα περιμένουμε μέσα σε 90 λεπτά ή σε μία μόλις σεζόν. Μέχρι στιγμής όμως, έχουν γίνει αρκετά βήματα μπροστά καθώς έχει δημιουργηθεί το έδαφος ώστε τα πάντα να είναι εύκολα από δω και πέρα. Πλέον υπάρχει η θέληση, η οικονομική ισχύς αλλά και οι άνθρωποι για να κάνουν πράξη όποια απόφαση παρθεί».

-Το μέλλον του «Δικεφάλου του Βορρά»

«Με ενέργειες σαν τη σημερινή και ενέργειες που θα συμβούν τις επόμενες μέρες, το μέλλον θα είναι δικό μας. Έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο. Δεν λέμε πράγματα για να τα λέμε ούτε κάνουμε πράξεις για να τις κάνουμε. Υπό αυτήν την ηγεσία από δω και πέρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει βήματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον έχουμε πολύ συγκεκριμένη στρατηγική για να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε.

Όπως είπα, είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που εξόφλησε μαζικά τόσο συσσωρευμένα χρέη. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το 100% των χρεών που δημιούργησε. Η μέρα είναι σημαντική και σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα, αθλητικό και επιχειρηματικό, προμηνύοντας κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Αυτό το μέλλον πλέον περιμένουμε όλοι....
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 28, 2015, 06:40:28 μμ
«Ήρθε στον ΠΑΟΚ ο κορυφαίος»

(https://pbs.twimg.com/media/CGGpYasWIAAINYS.jpg)


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα μετά την αρνητική εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα  από τον Παναθηναϊκό. Ενώ αναφέρθηκε  στο πλάνο της επόμενης χρονιάς, με την πρόσληψη του Φρανκ Αρνεσεν στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Για το κακό κλίμα μετά το άσχημο ξεκίνημα: «Δεν πρέπει να υποτιμούμε τους εαυτούς μας και να σκεφτόμαστε ως ομάδα μόνον τα χειρότερα. Είμαστε μια ομάδα που στοχεύει στα καλύτερα σύμφωνα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται. Ήταν ακόμη μια δύσκολη χρονιά και είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες τρεις χρονιές τελειώνουν με πανομοιότυπο τρόπο. Με απογοήτευση και πίεση τη στιγμή που κρίνεται ο τελευταίος στόχος. Θα έπρεπε ο κόσμος αλλά και αυτοί που διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου να έχουν πειστεί ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να χαιρόμαστε όλοι μαζί με τις νίκες και να λυπόμαστε όλοι μαζί με τις ήττες. Να μην περιμένει κάποιος στη γωνία κάποιον άλλον για να το παίξει δικαιωμένος ή έξυπνος ότι τα έλεγε νωρίτερα. Ας ελπίσουμε αυτό να τελειώσει φέτος».

Για τον στόχο της δεύτερης θέσης στα Play Offs: «Η ομάδα θα πρέπει να έχει πάντα μέσα της το πάθος για διάκριση και για νίκη. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την δεύτερη θέση, ωστόσο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η πρόκριση απευθείας στους ομίλους του Europa League είναι ένας στόχος. Αυτό έχει να κάνει και με τον χρόνο που θα έχει στη διάθεσή της η ομάδα για να δουλέψει. Και από ότι φαίνεται θα χρειαστεί αυτή η νέα ομάδα χρόνο».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια: «Η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα τουρνουά που κρίνεται στις λεπτομέρειες, οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Αλλιώς θα μιλούσαμε αν υπήρχαν οι νίκες με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα που νομίζω ότι τις δικαιούνταν η ομάδα. Υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια, εννιά διεκδικήσιμοι βαθμοί και τους θέλουμε. Αυτό θα κάνει η ομάδα και υπάρχουν μέσα σε αυτήν πολλοί άνθρωποι που το δικαιούνται, έχουν δώσει και την ψυχή τους».

Για τη συμφωνία με τον Φρανκ Αρνεσεν: «Είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος είναι χαρούμενος που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ προστίθεται ίσως ο κορυφαίος εν ενεργεία σε βιογραφικό και όνομα αθλητικός διευθυντής στην Ευρώπη. Ένας από τους πρώτους που εισήγαγαν τον όρο αυτό, ο Φρανκ Αρνεσεν. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τις συνομιλίες του με τον ΠΑΟΚ και πολύ σύντομα, την επόμενη ίσως βδομάδα θα είναι έτοιμος να αναλύσει και τα σχέδιά του όπως αυτά έχουν συναποφασιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από εκείνον».

Για την εμπειρία της γνωριμίας μαζί του: «Δε θα ήθελα από μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα να αφαιρέσω κάτι από το ενδιαφέρον που θα έχει η δική του τοποθέτηση. Να είστε σίγουροι ότι στις 24 ώρες που τον ζήσαμε είδαμε έναν άνθρωπο με πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως μια καινούρια πρόκληση και με στοιχεία διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες προκλήσεις που έχει φέρει εις πέρας. Είμαστε κι εμείς ανυπόμονοι για να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του».

Για το παρασκήνιο της συμφωνία με τον Αρνεσεν: «Σας είχα πει και σε άλλες μας συναντήσεις ότι υπήρχε ένας ξεκάθαρος στόχος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ήταν εκείνος από την αρχή. Ήταν η καλύτερη πρόταση που προκρίθηκε, με πολλές δυσκολίες υλοποίησης, αφού δεν είναι εύκολο να προσελκύσεις στην Ελλάδα τα μεγάλα ονόματα, ούτε σε επίπεδο ποδοσφαιριστών, ούτε σε επίπεδο παραγοντικό. Έγιναν πολλές προσπάθειες, πολλές συζητήσεις και από τις δύο πλευρές που μας έφεραν ακόμα πιο κοντά.

Το πολύ ενθαρρυντικό ήταν ότι και ο ίδιος έδειξε μεγάλη διάθεση να μάθει όλες τις λεπτομέρειες της ομάδας και παράλληλα να μπει στη διαδικασία να παρουσιάσει ένα αρχικό σχέδιο για το πως σκέφτεται να εξελιχθεί ο ΠΑΟΚ. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε μεγάλο βαθμό και, όπως είπε και ο ίδιος, ο τρόπος προσέγγισης του ΠΑΟΚ μέσω του προέδρου, Ιάκωβου Αγγελίδη, του Γιώργου Σαββίδη αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, τον έπεισαν ότι το πρότζεκτ είναι αυτό που του προκαλεί όρεξη και ενθουσιασμό για να δουλέψει».



Οντως κορυφαιος.
Απλα εμεις πρεπει να τον προστατευσουμε απο τους ασχετους και τους κομπλεξικους...
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 18, 2015, 10:31:53 μμ
«Αυτά που έχουμε στα χέρια μας είναι ήδη αρκετά»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/06/18/212629.jpg)

Τη θέση του ΠΑΟΚ γύρω από τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και τους περιοριστικούς όρους στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι αδιανόητο να μην έχει κάνει κινήσεις από μόνο του το ποδόσφαιρο». Επίσης, αναφέρθηκε στις συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με στόχο το καλό του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

-τον Τούντορ: «Εντάξει η διαδικασία των συμβολαίων είναι πάντα λίγο χρονοβόρα, αλλά ναι τελειώσαμε και θα είναι προπονητής για τα επόμενα τρία χρόνια».

-τον Ραΐκοβιτς: «Δεν θα ήθελα να μπω σε σχολιασμό δημοσιευμάτων. Είμαστε από τις πιο δραστήριες ομάδες και είναι λογικό να γράφονται πολλά ονόματα. Δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία για όλα τα ονόματα».

-τη θέση του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Πρέπει να αλλάξουν οι παθογένειες οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθούν παράκεντρα γύρω από τους Θεσμούς του ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μια θεώρηση γύρω από το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια θα έλεγα. Πριν περάσουν όλα αυτά στις δικαστικές αίθουσες. Για εμάς είναι άλλο πράγμα η ποινική δικαιοσύνη και άλλο η ποδοσφαιρική. Έχει πολλά στοιχεία στα χέρια της η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με τα οποία θα μπορούσε να είχε μπει σε διαδικασία αυτοκάθαρσης εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και για αυτό η ελπίδα ήρθε από την ποινική δικαιοσύνη, η οποία μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιο… βίαια τη διαδικασία.

Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι λίγο-πολύ γνωστές. Έχουν κατατεθεί πολλές φορές και είναι λίγο κουραστικό να τις επαναλαμβάνουμε, όπως και το να πούμε το ποιος τις πρότεινε πρώτος. Η ΕΠΟ δείχνει να είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, με τον τρόπο εκλογής του προεδρείου, αλλά και των επιτροπών της. Όπως και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Είναι πρόβλημα η όλη διαδικασία και κάνει τον κόσμο δύσπιστο, τον κάνει να έχει καχυποψία, αλλά όχι άδικη καχυποψία, καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία που δημιουργούν απαξίωση του ποδοσφαίρου μας. Δημιουργείται ένα ποδόσφαιρο άδειων κερκίδων.

Όλη αυτή η διαδικασία που ξεκίνησε από τον κύριο Κορέα και τον κύριο Ανδρεάδη πρέπει να περάσει τώρα επί του πρακτέου και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Πρέπει να κάνει η ΕΠΟ είτε επειδή το θέλει ή επειδή αντιλαμβάνεται ότι είναι αναγκαίο ή επειδή δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς θα πρέπει να κάνει τα πρώτα της βήματα μεγάλων-συνταρακτικών αλλαγών και σε πρόσωπα και σε τρόπο λειτουργίας.

-τη συνάντηση των τριών (σ.σ. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ): «Ζούμε σε ένα ποδόσφαιρο που σε οποιοδήποτε όργανο τεθεί το θέμα για το αν πετάει ο γάιδαρος θα ψηφιστεί 16-2 υπέρ. Αν ζητάμε από τα ίδια ποδοσφαιρικά όργανα να πάρουν αποφάσεις είναι σαν να ζητάμε από τον ίδιο τον εγκληματία να παραδοθεί. Όμως καμία φορά από την πίεση της κοινής γνώμης και από τις αποδείξεις που υπάρχουν και να υπάρχει κάποιο ίχνος ευθιξίας θα κάνουν κάποιες κινήσεις. Είναι αδιανόητο το ότι δεν έχει κάνει από μόνη της κινήσεις για το θέμα η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Εγώ προσωπική εξήγηση, αλλά είναι από τα παράδοξα. Θα περίμενα να ξεκινήσει κάποια έρευνα για τα μάτια του κόσμου και να τους αθωώσουν όλους αν είναι αυτός ο σκοπός τους. Δεν είναι λογικό να κωφεύουν. Υπάρχει συστημική υποβάθμιση του γεγονότος, αλλά υπάρχει η κοινή γνώμη που καταλαβαίνει. Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη έχει δεμένα χέρια αυτή τη στιγμή, διότι δεν μπορεί να αθωώσει ούτε να πάρει κάποια καταδικαστική απόφαση.

-την απόφαση τίθεται «η παρουσία του ΠΑΟΚ υπό αμφισβήτηση»: «Θα είναι ανεύθυνο να μην κάνουμε τίποτα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπό τέτοιες συνθήκες, το να μην κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πείσουμε και άλλες ομάδες για να ενεργήσουμε από κοινού για να αλλάξει το ποδόσφαιρο και να πάμε να ζήσουμε άλλη μια χρονιά με τέτοιες συνθήκες.

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο. Υπάρχουν για να καθίσουμε και να μιλήσουμε για τέτοια ζητήματα. Υπάρχουν ενδείξεις σημαντικές για ενοχή και για αυτό υπάρχουν περιοριστικοί όροι. Η κοινή λογική πολλές φορές είναι η πιο επαναστατική πράξη και λέει ότι βλέπει ένα πράγμα που το ένιωθε τα τελευταία χρόνια. Αυτά που έχουμε στα χέρια μας είναι ήδη αρκετά για να κινηθούν οι διαδικασίες. Είτε αλλάζουμε τις δομές, είτε... Νομίζω ότι έχουμε απτά πράγματα στα χέρια μας για να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να πούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι να είναι όλοι μαζί μας. Θεωρώ ότι δεν θα είναι μόνος ο ΠΑΟΚ. Καταρχάς δεν είναι μόνος, γιατί υπήρχαν λίγες ΠΑΕ στην αρχή, αλλά σιγά-σιγά γίνονται περισσότερες και με πιο βροντερή φωνή. Υπήρχε ένας μικρός πυρήνας από την αρχή».

-το αν είναι σίγουροι οι τρεις (σ.σ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ): Πολλοί το βλέπουνε με το πρίσμα λυκοφιλίας που μπορεί να ξεκινάν από την εποχή του ΠΟΚ. Δεν γίνονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Είναι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Συμφωνούν σε αυτό το βασικό θέμα. Όσο συμφωνούν θα είναι μαζί, όταν διαφωνήσουν δεν θα είναι. Αλλοιώνεται το βασικό επιχείρημα με τέτοια … παιχνίδια. Υπάρχουν αρχές, κοινοί στόχοι και κοινές επιδιώξεις. Δεν είναι το θέμα να είναι τρεις. Ας είναι δεκατρείς ή διακόσιες τρεις. Δεν πρόκειται για λυκοφιλία».

-τους περιοριστικούς όρους στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όποιος αναφέρεται στο τεκμήριο της αθωότητας που είναι σωστό, θα πρέπει να μιλάει και για νομική επάρκεια. Και νομικοί για να κρίνουν αν ήταν σωστή η απόφαση. Θα ήμουν πολύ λίγος για να κρίνω, όπως και για τις άλλες υποθέσεις. Η δικαιοσύνη κάνει καλή και σοβαρή δουλειά. Ελπίζω να γίνει το καλύτερο για το ποδόσφαιρο».


Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 08, 2015, 06:59:35 μμ
«Δεν θα ανεχτούμε όσους δημιουργούν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ»


(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/10/08/180833.jpg)

Στην πρόθεση του ΠΑΟΚ να «τελειώσει» από την Τούμπα όσους δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, αλλά και στο ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών των «ασπρόμαυρων» στο «Καυτανζόγλειο» για το ντέρμπι με τον Ηρακλή, που είναι ακόμη υπαρκτό, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟK:

Για την ανταλλαγή εισιτηρίων με τον Ηρακλή: «Δε γνωρίζω που δημιουργήθηκε παρανόηση. Αντιλήφθηκα χτες το βράδυ ότι υπήρξε μία λάθος εντύπωση. Ο Ηρακλής μας είχε στείλει νωρίς μις πρόταση. Χτες απαντήσαμε θετικά στην πρόταση που έγινε από τον Ηρακλή για ανταλλαγή 7 χιλιάδων εισιτηρίων και θεωρούσαμε ότι υπήρξε συμφωνία. Αργήσαμε λίγο γιατί είχαμε δύο μεγάλα παιχνίδια νωρίτερα να διοργανώσουμε. Το βράδυ άνθρωπος του Ηρακλή δημιούργησε ασάφεια κάτι που δε μεταφέρθηκε στη σημερινή μας σύσκεψη. Όλα κύλησαν και σήμερα ομαλά και πλέον η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα στα μέτρα τάξης. Η αστυνομία έχει μία μόνιμη άρνηση για να έχει πιο εύκολο έργο. Όμως στις δυσκολίες δεν πρέπει να κόβεις το κεφάλι, αλλά να δίνεις ένα χρώμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να καταφέρνεις να ολοκληρώνεις αυτές τις μετακινήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει φόρμουλα να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι μία μετακίνηση 400 μέτρων έχει τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας με μετακίνηση χιλιομέτρων. Όλοι θέλουμε αυτά τα παιχνίδια που έλειψαν από την πόλη να γίνονται με φιλάθλους των δύο ομάδων. Υπάρχει η δυνατότητα και η διάθεση και από τους συνδέσμους να γίνονται με ασφάλεια αυτά τα παιχνίδια με οπαδούς και των δύο ομάδων και το δείξαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τα μέτρα που πρόκειται να παρθούν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της Τούμπας: «Μέσα σε τρεις ημέρες είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες παιχνιδιών, με την Ντόρτμουντ και με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω ότι και στα δύο παιχνίδια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά η εικόνα ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαφώς βελτιωμένη. Στον αγώνα της Ευρώπης έγινε πολύ αυστηρός έλεγχος στους Γερμανούς σε μία υποδοχή 1400 οπαδών. Έστω και με αυτούς τους ελέγχους πέρασαν πυρσούς και προκάλεσαν αναστάτωση δημιουργώντας αδικαιολόγητη αντίδραση μερίδας δικών μας οπαδών. Τρεις ημέρες μετά πήραμε το μήνυμα και από τους δικούς μας οργανωμένους ότι μπορούν να σκληρύνουν τη στάση τους και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό με τον Ολυμπιακό. Δεν έγιναν όλα τέλεια γιατί υπήρχαν προβλήματα έξω γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τον περιβάλλοντα χώρα του γηπέδου και ελπίζω ότι και σε αυτό θα υπάρξει σύντομα λύση. Υπάρχει πλάνο και μέτρα για αυτούς που θέλουν να παρανομήσουν και αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς που σέβονται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δε θα επιτρέψουμε να ταλαιπωρηθεί κόσμος που έχει αγοράσει εισιτήριο. Βέβαια δε θα ανακοινώσουμε τα μέτρα που θα πάρουμε για να μην προετοιμάσουμε αυτούς που μας δημιουργούν πρόβλημα, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε να συνεχίσουν να μας δημιουργούν πρόβλημα».

Για την απολογία στην UEFA και την καταγγελία της Ντόρτμουντ: «Η απολογία θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου, όταν αγωνιζόμαστε με την Κράσνονταρ. Είναι περίεργο ότι δεν έγινε σε εμάς ή σε κάποιον παρατηρητή καταγγελία από την Ντόρτμουντ. Ίσως να έγινε σαν κίνηση για την υπεράσπιση τους ενώπιον της UEFA. Για τις συγκεκριμένες απώλειες που έκαναν λόγο πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι τα σακίδια υπάρχει εντολή να τοποθετούνται σε ειδικό χώρο όπου υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι ασφαλείας αλλά και της Ντόρτμουντ. Εκεί τοποθετούνται πορτοφόλια και οι τσάντες. Δε μας έγινε καμία καταγγελία ότι δεν πήραν τα πράγματα τους όπως έπρεπε».

Για τη ρεβάνς στην Γερμανία: «Υπάρχει συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων. Υπολογίζεται ότι θα πάρουμε περίπου 3,5 χιλιάδες εισιτήρια, αλλά είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε και τις αποφάσεις της UEFA».

Για την στάση του ΠΑΟΚ στις εν εξελίξει υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι εδώ και δύο χρόνια το πρώτο πράγμα στην ατζέντα μας, δεν τα παρακολουθούμε μόνο αλλά θέλουμε να προκαλέσουμε την αποκάλυψη τους. Κάτω από το χτίσιμο της ομάδας μας δε γίνεται να μη μας απασχολούν. Εξάλλου υποσχεθήκαμε στον κόσμο μία καλή ομάδα σε καθαρό πρωτάθλημα. Το πρώτο το παλεύουμε το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με το δεύτερο, αλλά εκεί θα πρέπει να περιμένουμε τις εκκρεμοδικίες και θα βάλουμε στις επόμενες συνεδριάσεις στο τραπέζι το θέμα να πιεστεί η δικαιοσύνη να ενεργήσει γρήγορα. Αυτοί που κατηγορούνται θα θέλουν να αποδείξουν την αθωότητα τους και άρα αν δεν υπάρχει κάτι πονηρό θα πρέπει γρήγορα να κινηθούν οι διαδικασίες και να φύγουν οι σκιές πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη συνάντηση ενώσεων με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη:
«Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τη θέση των ενώσεων που ζήτησαν προσκλήσεις και ήρθαν στο γήπεδο. Όταν μας ζητούν εισιτήρια σε μεγάλα παιχνίδια, παρότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι, διευκολύνουμε τη διαδικασία και είμαστε φιλόξενοι όπως πρέπει. Ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Σαββίδη. Στο περιθώριο του αγώνα έγινε μία συζήτηση για τις προτάσεις και τις αρχές που θέλει να φέρει ο κ. Σαββίδης στο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Παπαθανασάκη έγινε για την ανταλλαγή εισιτηρίων στους αγώνες με τον Ηρακλή που έρχεται, σε μία κουβέντα γενικότερα για αυτό το παιχνίδι».

Για τα χρέη ομάδων προς το Δημόσιο και τον ρόλο της Πολιτείας: «Σχόλιο δεν μπορούμε να κάνουμε για τα χρέη άλλων ομάδων. Εμείς δείξαμε τη στάση μας για τα χρέη. Η πολιτεία έχει τον ρόλο για τον έλεγχο και δεν τον εξάσκησε ποτέ. Όταν ήρθαν και μας ρώτησαν εμείς πληρώσαμε και ήμασταν συνεπής και αυτό μας διαφοροποιεί από το 90% του υπόλοιπου ελληνικού ποδοσφαίρου».
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 27, 2015, 03:41:43 μμ
(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/10/27/145647.jpg)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, κατηγόρησε την πλευρά του Παναθηναϊκού για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ευκαιριακή πολιτική σχετικά με τα παράπονα που εξέφραζε πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για τον διαιτητή Αρετόπουλο. Παράλληλα πρόσθεσε πως «…θέλουμε να τελειώσει αυτό το σύστημα και φαίνεται ότι η δύναμη του εξασθενεί», αλλά και ότι «… θέλουμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μία διεκδικήτρια ομάδα για όλους τους εγχώριους τίτλους».

Αναλυτικά, στον Libero 107,4 μίλησε για:

- τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επικοινωνία: «Επικοινωνία σημαίνει να δίνεις στον κόσμο να καταλάβει ποιος είσαι και που θες να φτάσεις και με ποιους τρόπους. Ο ΠΑΟΚ είναι απέναντι σε ένα σύστημα που έχει ο ίδιος καταγγείλει και αυτό το ξέρουν όλοι. Ήδη κερδίσαμε ένα δικαστήριο απέναντι στον Ολυμπιακό σε μία μικρή διαμάχη που είχαμε. Στους τρόπους που πολεμάς αυτό το σύστημα υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες. Εμείς αποφασίσαμε ότι τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα παιχνίδι με το παιχνίδι δε φέρνουν αποτέλεσμα. Χαλάς τη σχέση με τους αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που είναι εκτός συστήματος. Αυτό βγαίνει και στο γήπεδο και μπορεί να επηρεάζει την εικόνα της ομάδας. Η αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο θρέφει το προϊόν, αλλά υπάρχουν κανόνες μέσα στους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Όταν ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια του με τις πρακτικές του να καταπολεμήσει το σύστημα, το κάνει μέρες πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με μία ευκαιριακή λογική, ενδεχομένως εκεί κάποιοι ψάχνουν αντίδραση από τον ΠΑΟΚ. Αλλά εμείς έχουμε διαφορετική αντίληψη και στρατηγική».

-το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε από μερίδα του Τύπου ευνοημένος από τη διαιτησία: «Θεωρώ ότι μόνο χαριτολογώντας μπορεί να ειπωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι ευνοημένος από τη διαιτησία. Για να συζητήσουμε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αδικημένοι είμαστε εμείς, στο 13’ υπάρχει πολύ πιο καθαρό πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής δε δίνει ως όφειλε. Καταλαβαίνεις πότε ένας διαιτητής μπαίνει με στόχο να σε καταστρέψει και πότε έχει μία καλή και κακή εμφάνιση. Είναι κακές οι κουβέντες αυτές τώρα για εμάς γιατί έχουμε παιχνίδι με την Τρίπολη. Συνήθως αν φανεί προς το σύστημα ότι φαίνεσαι ευνοημένος μπορεί δήθεν για να το ισορροπήσει να σε αδικήσει».

- τη διαφορετική στάση που ενδεχομένως ήθελε ο κόσμος ως απάντηση στην επικοινωνιακή επίθεση του Παναθηναϊκού:
«Το ποδόσφαιρο είναι πολλές παράμετροι, δεν είναι μόνο η επικοινωνία. Είναι το πώς σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου οπαδοί και οι υπόλοιποι. Το μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε είναι ότι το πραγματικό ποδόσφαιρο είναι όμως στις τέσσερις γραμμές όσες προσπάθειες και αν γίνουν αλλού. Εκεί μέσα δεν υπάρχουν επικοινωνιακά τρικ και διαφορετικές ερμηνείες. Εμείς από εποχής Ζαγοράκη-Βρύζα μάθαμε ότι το άλλοθι στον ποδοσφαιριστή αυξάνει τις πιθανότητες να χάσεις. Εμείς δε θέλουμε να μπαίνουμε εύκολα σε αυτή τη διαδικασία και να δικαιολογούμε έτσι ήττες μας. Εμείς χτίζουμε μία ομάδα που θεωρούμε σε γερές βάσεις με υγιή νοοτροπία και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται εξισορρόπηση και όχι να δίνεται δικαιολογία στους παίκτες που πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό. Ενδεχομένως να παλέψουν και με χειρότερες διαιτησίες μέχρι σήμερα. Ο αντίπαλος μας μπορεί να διάλεξε στρατηγική, εμείς έχουμε μία άλλη. Αν όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα θεωρώ ότι η στρατηγική μας πριν και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με βάση το αποτέλεσμα είναι δικαιωμένη, παρότι δε κρίνονται όλα από το αποτέλεσμα κατά την άποψη μου. Εξάλλου και διαφορετικό να ήταν για εμάς δε θεωρώ ότι όσα ενδεχομένως θα μας χρέωναν θα ήταν σωστά και θα είχαμε κάνει λάθος».

-τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια: «Αν μιλάμε για τα προηγούμενα δύο χρόνια το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό κρίθηκε τις περισσότερες φορές μέσα στις τέσσερις γραμμές γιατί ήμασταν χειρότεροι αγωνιστικά. Εννοείται ότι υπάρχει και πρόπερσι η απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρηθούμε για τα πλέι οφ και να αποδεκατιστούμε πριν τον τελικό Κυπέλλου, κάτι που ήταν εκτός του πραγματικού παιχνιδιού. Έχουν καταλάβει ότι έστω και καθυστερημένα τότε αδικηθήκαμε και εκμεταλλεύτηκαν μία ασάφεια του νόμου για να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ. Δεν ήμασταν βέβαια τότε και όσο συσπειρωμένοι έπρεπε απέναντι στον πραγματικό εχθρό γιατί είχαμε και τα δικά μας».

-το πώς θα αντιμετώπιζαν τις αντιδράσεις του κοινού σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα μετά την επικοινωνιακή στρατηγική που ακολούθησαν κόντρα σε αυτή του Παναθηναϊκού: «Δεν πρέπει να κρίνονται όλα από το αποτέλεσμα. Σας το ανέφερα και πριν. Οι προθέσεις σε οδηγούν σε μία σειρά κινήσεων που κρίνονται στο τέλος σε κάθε Μάιο. Ακόμα και να ήταν κακό το αποτέλεσμα δε θα αλλάζαμε στρατηγική. Το να θεωρείς ότι μπορεί ένας διαιτητής να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα πιόνι που στο σύστημα μπορεί κάποιοι να το κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό στον ισχυρό ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Κάνουμε ότι μπορούμε για να δείξουμε και τις διαφωνίες, αλλά και για να αλλάξουμε πράγματα κόντρα στο σύστημα. Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι για να κερδίσουν τον σεβασμό και υπάρχουν κινήσεις που έχουν ουσία. Κι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έχει πει ότι θα έρθει η ώρα που κανείς δε θα μπορεί να αδικήσει τον ΠΑΟΚ».

-το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ μέσω της λίγκας και για τις ανακοινώσεις που αποφεύγει να βγάλει ο ΠΑΟΚ πλέον: «Έχει ανοίξει η κουβέντα στον συνεταιρισμό και σε αυτές τις κουβέντες ο ΠΑΟΚ τράβηξε όπου το έκρινε το σωστό τον δικό του δρόμο. Στις περιπτώσεις με τη Nova και με τον ΟΠΑΠ. Δεν έχει φέρει αποτέλεσμα ο πόλεμος ανακοινώσεων, το κάναμε και εμείς σε χρόνια με λιγότερες προοπτικές. Ασφαλώς το να ικανοποιείς το αίσθημα των οπαδών χρειάζεται, αλλά δεν μπορεί αυτό να ορίζει μία στρατηγική με μακροπρόθεσμες επιδιώξεις. Και εμείς έχουμε μία τέτοια, βλέποντας σταδιακά να κερδίσουμε πράγματα που προσπαθούμε για το καλύτερο».

-το αν θα πρέπει η ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές: «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φτάσουμε την ομάδα της στο ταβάνι της αγωνιστικά. Όχι να μην κάνουμε ομάδα να κερδίζουμε και τους διαιτητές, γιατί αν σε βάλουν στο στόχαστρο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Να κάνεις ομάδα για να μη δίνεις δικαιολογία να μιλούν για δική σου αδυναμία και να τους αναγκάσεις να πάνε σε ακραίες κινήσεις για να σε περιορίσουν και να εκτεθούν. Θεωρούμε ότι με την ομάδα που χτίζουμε ότι ως τώρα έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που δουλεύει πολύ για να βελτιώνεται συνεχώς και να γίνεται καλύτερο. Σε αυτό το πρωτάθλημα ξέρεις από την αρχή ποια χαρτιά είναι σημαδεμένα και έχεις να επιλέξεις αν θα παίξεις ή όχι. Υπήρξαν και οι δύο σκέψεις στο τραπέζι. Εμείς θέλουμε να τελειώσει αυτό το σύστημα και φαίνεται ότι η δύναμη του εξασθενεί. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μία διεκδικήτρια ομάδα για όλους τους εγχώριους τίτλους».

-τον τρόπο που χαράσσεται η στρατηγική και στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Σε οποιαδήποτε εταιρεία με μεγαλομέτοχο όλες οι στρατηγικές κινήσεις ορίζονται από εκείνο μέσω των δομών που έχει. Δίνει μία γενική φιλοσοφία και στρατηγική παρότι δεν μπορεί να ασχολείται με όλα τα μικρά, γιατί έχει στελέχη να το κάνει αυτό».

-τις πιέσεις που δέχτηκε η ΠΑΕ την προηγούμενη εβδομάδα:
«Εμείς έχουμε μία διαφορετική θεώρηση. Μία ομάδα μπορεί να προβλέψει αν μία κίνηση θα της κάνει καλό η κακό. Δεν ήταν για εμάς η προηγούμενη εβδομάδα πιεστική. Πιεστική ήταν για τον Τύπου που ήθελε κάτι άλλο και μας πίεζε για αυτό, αλλά για εμάς ήταν ξεκάθαρη η στρατηγική μας. Όταν μας ρώτησαν γιατί δε βγάζουμε ανακοινώσεις και πως αισθανόμαστε για όσα κάνει ο Παναθηναϊκός, απαντάμε και αυτό δεν είναι διαρροή. Η σχέση μας με τον Παναθηναϊκό πριν το παιχνίδι δεν μπορούσε να οριστεί όπως το προσπαθούσε ο Παναθηναϊκός γιατί θα είχε αντίκτυπο στο παιχνίδι. Ο Αρετόπουλος είναι διαιτητής συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Έχασε φάσεις, όπως το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 13, έδωσε περισσότερα φάουλ σε βάρος εμάς. Αν καθίσουμε να δούμε αντικειμενικά τη διαιτησία μάλλον πρέπει να διαμαρτυρόμαστε εμείς, αλλά δεν μπορείς να μπεις σε αυτή τη συζήτηση».

-την εικόνα της Τούμπας με λιγότερο κόσμο: «Την Πέμπτη ήταν αργά το παιχνίδι σε εργάσιμη ημέρα με τους φιλάθλους της επαρχίας να έχουν δυσκολία να μετακινηθούν και ενώ είναι μεγάλο ποσοστό στην Τούμπα. Ήταν και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα και το περιμέναμε. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε περισσότερο κόσμο και το καταλάβαινες ως έδρα. Έχουμε την υπομονή ο κόσμος να πειστεί από την απόδοση και τα αποτελέσματα. Θέλω να φτάσουμε στο σημείο να μας παίρνουν για προσκλήσεις σε μικρά παιχνίδια. Είναι η αλήθεια ότι τα αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα «κρύωσαν» λίγο τον κόσμο. Η στήριξη στην Τούμπα είναι απαραίτητη, μπορεί να γυρίσει μόνη της ένα παιχνίδι, στο τέλος όμως».

-την ομάδα που χτίζει ο ΠΑΟΚ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τον περασμένο Μάιο: «Μακάρι όλες οι κινήσεις να γίνονται στο τάιμινγκ που πρέπει, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και δε θα πρέπει να χάνεις από τα μάτια σου από τον στόχο και τα βήματα προς αυτόν. Αν είχες την επιλογή να φέρεις έναν από τους πιο έμπειρους αθλητικούς διευθυντές όπως τον Άρνεσεν και έπρεπε να περιμένεις ως το Μάιο από το να επιλέξεις κάποιον όχι τόσο εγνωσμένης αξίας, δε θα τον περίμενες; Αν ήξερες ότι στο και 5 του τέλους των μεταγραφών θα πάρεις τον Μπερμπάτοφ θα έπαιρνες νωρίτερα επιθετικό; Πρέπει να περιοριστεί η γκρίνια χωρίς νόημα για τις αποφάσεις στην ομάδα. Τον Μάιο έφταιγε ότι άργησε ο αθλητικός διευθυντής, το καλοκαίρι οι μεταγραφές. Κάθε μήνα για κάτι έπρεπε να γκρινιάζουμε. Δεν είναι έτσι, υπάρχει μία ομάδα που πάλεψε με νέους παίκτες να πετύχει από νωρίς και ως τώρα έχει καταφέρει αρκετά πράγματα. Είναι αδικία προς τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή την ομάδα, προπονητές και παίκτες, να γίνεται τέτοια κριτική».

-τον στόχο του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει υπομονή από τον κόσμο να περιμένει:
«Χτίζω ομάδα σημαίνει ότι θέλω να έρθει η ώρα να πάρω το πρωτάθλημα και να το διεκδικώ συνεχώς και να είμαι εκεί σε υψηλό επίπεδο. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 30 χρόνια δε σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να βαραίνει τις πλάτες παικτών που ήρθαν μόλις. Ήρθαν νέοι παίκτες με κίνητρο και στόχο την υπεραξία που πρώτα θέλουν να τη δώσουν στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει χτίζω ομάδα και υπάρχει και σχετικό χρονοδιάγραμμα».

-την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς στην επικοινωνία, είναι στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ επαγγελματικά, σας θέλουμε απόλυτα ενημερωμένους και όχι να κάνετε το άσπρο μαύρο και να περνάτε τη δική μας γραμμή. Σας θέλουμε καλά ενημερωμένους για τη θέση του ΠΑΟΚ για να απαντάτε σε κουτσομπολιά και παραπληροφόρηση. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι κάνουμε τα πάντα για να είστε καλά ενημερωμένοι, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε. Δε θέλουμε να κάνουμε στρατό δημοσιογράφων, γελάμε με αυτά, αυτά τα κάνουν άλλες ομάδες. Απλά να ξέρει ο κόσμος γιατί μας κρίνει και που θέλει να γίνουμε καλύτεροι».



Μου αρέσει όπως τοποθετείται στα θέματα της ομάδας.
Ήθελα να το πω από καιρό γιατί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχουμε βελτιωθεί κατά πολύ χωρίς να σημαίνει ότι πιάσαμε τον στόχο...
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: jim στις Οκτωβρίου 27, 2015, 06:19:03 μμ
Ο Κυριακος εχει ωραιο λογο εξου και η θεση που βρισκεται- και περναει σωστα και ωραια μυνηματα αρκει να τα κατανοουν ολοι- αν και αμφιβαλλω.
Επρεπε ομως να τους ρωτησει ποιος τους ειπε οτι ο Τουντορ θα απολυθει αν δεν κερδισει τον βαζελο?
Αλλα μ@νοπανα ειναι!
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 08, 2016, 03:00:29 μμ
«Από τον ΠΑΟΚ λείπουν συσπείρωση και υπομονή»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/01/08/144312.jpg?w=880&f=bicubic)

Έχει τα χρήματα, έχει τον κόσμο, έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται… πλην όμως της συσπείρωσης και της υπομονής για να φτάσει στο στόχο του ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ επανέλαβε πως δεν τίθεται θέμα Τούντορ, πως το έργο του Κροάτη προπονητή θα αξιολογηθεί τον Ιούνιο και πως δεν είναι δυνατό να δημιουργηθεί ομάδα τίτλου μέσα σε λίγους μήνες, αν και παραδέχτηκε πως οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη δεν έχουν μετουσιωθεί σε διακρίσεις.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το αν τίθεται θέμα Τούντορ: «Έχω κουραστεί να λέω πως δεν υπάρχει θέμα Τούντορ κι αυτή είναι η θέση του μεγαλομετόχου, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος περισσότερο των πράξεων και λιγότερο των λόγων, όπως έχει αποδείξει. Νομίζω ότι είναι στα όρια του λαϊκισμού σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα να ανακινούμε θέμα προπονητή. Καταλαβαίνω τη δυσπιστία των ΜΜΕ και των φιλάθλων, να θεωρούν δηλαδή ότι ένας άνθρωπος της ΠΑΕ δεν θα παραδεχόταν ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

-τα δημοσιεύματα περί Αναστασίου και Χάβου: «Θα διαψεύσω τα ονόματα χωρίς καμία διάθεση κρίσης απέναντι στους δύο αξιόλογους προπονητές. Το ίδιο θα έκανα ακόμη κι αν ακούγονταν ο Μουρίνιο και ο Γκουαρντιόλα».

-τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Όποιος πίστευε πως αυτή η ομάδα, με τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, θα έχει την απόλυτη σταθερότητα στην πορεία της σε ένα πρωτάθλημα, πετάει στα σύννεφα. Ενδεχομένως η ίδια η ομάδα ανέβασε τον πήχη με την εικόνα της στην αρχή της σεζόν, αλλά στη συνέχεια ίσως η κούραση και το καθαρό μυαλό που ίσως δεν υπήρχε την ανάγκασαν να γίνει πιο κυνική. Το ποδόσφαιρο έχει κάποιες αρχές, που τις ακολουθείς και ελπίζεις πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ο δρόμος να χτίσεις μια ομάδα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όταν μιλάμε για πλάνο τριετίας, αξιολόγηση δεν μπορείς να κάνεις σε έξι μήνες, αλλά τον Ιούνιο. Όποιος θέλει ένα παιδί πρέπει να περιμένει εννιά μήνες, δεν μπορεί να το κάνει από τη μια μέρα στην άλλη. Όταν θες να φτιάξεις ομάδα, δεν μπορείς να θες να πάρεις τίτλους αμέσως, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 1-2 χρόνια».

-τη μη μεταγραφή του Γκαλίτσιου:
«Κρίθηκε ότι με τους συγκεκριμένους όρους που πήγαινε να γίνει η μεταγραφή του Γκαλίτσιου, που είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, δεν μας συνέφερε. Η ομάδα έχει άλλες προτεραιότητες και δεν θα αλλάξει τον προγραμματισμό της πολύ για να καλύψει προβλήματα από τραυματισμούς. Όλες οι ομάδες του κόσμου συζητούν με ποδοσφαιριστές για μεταγραφές, με άλλους τα βρίσκουν, με άλλους όχι».

-τη δήλωση του μεγαλομετόχου πως δεν έχει πάρει πίσω σε αποτελέσματα όσα χρήματα έχει βάλει στην ΠΑΕ: «Είναι αλήθεια πως τα περίπου 70 εκατ. ευρώ που έχει διαθέσει ο κ. Σαββίδης δεν έχουν επιστρέψει σε αγωνιστικές επιτυχίες. Ποιος θα το αμφισβητήσει, ποιος δεν έχει τον πήχη πιο ψηλά και ποιος δεν είναι απογοητευμένος όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά;».

-τις διαρκείς προσθήκες προσώπων/στελεχών στην ΠΑΕ: «Εγώ θα συνιστούσα να κρίνεται πρώτα οποιοσδήποτε για τις πράξεις και μετά τα λόγια του. Ο κ. Σαββίδης οραματίστηκε μια οικογένεια από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ. Το ότι στον ΠΑΟΚ θέλει να βάλει όλα τα δυνατά στελέχη της ιστορίας και της επικαιρότητας του συλλόγου είναι μια άποψη που έχει εκφραστεί πολλές φορές στο παρελθόν, γι’ αυτό και είδατε να περνάνε ονόματα όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Γεωργιάδης, ο Γκαρσία και άλλοι. Το ζητούμενο είναι πώς θα συνεργαστούμε όλοι μαζί αρμονικά και πώς θα προχωρήσει όλος ο οργανισμός αυτός με ομόνοια, γιατί αυτό που λείπει περισσότερο στον ΠΑΟΚ είναι η συσπείρωση. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει τέτοια δυναμική για να κατακτήσει την κορυφή πίσω από τον Ολυμπιακό».



Η φωνή της λογικής είσαι ελπίζω να σε ακουλουθήσουν και οι υπόλοιποι...
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιανουαρίου 08, 2016, 03:31:09 μμ
Με ικανοποιούν απόλυτα οι δηλώσεις του... Αρκεί να μην είναι μόνο δηλώσεις αλλά και κατασταλαγμένες απόψεις της διοίκησης και του μεγαλομετόχου!!!! ;)

Και για να γίνω λίγο κακός παραθέτω κάτι που δανείστηκα από αλλού:

"Φλεβάρης 2015
ΠΑΟΚ: Η διοίκηση στηρίζει Αναστασιάδη
Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ όσο και ο Ιβάν Σαββίδης του ξεκαθάρισαν πως δεν τίθεται θέμα αποδοχής της παραίτησής του

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης όπου είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, όσο και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, όπως αφήνουν να εννοηθεί από τον σύλλογο.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασαν την στήριξή τους στον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά και του ξεκαθάρισαν να συνεχίσει την προσπάθεια και πως δεν τίθεται θέμα αποδοχής της παραίτησής του.

«Συνεχίζουμε, το μυαλό όλων μας είναι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό», ήταν κάποια από τα λόγια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου προς τον Άγγελο Αναστασιάδη.


Φλεβάρης 2014
ΠΑΟΚ: Στήριξη Σαββίδη σε Στέφενς
Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδης απολαμβάνει ο Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ, παρά τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως έγινε γνωστό από τους «ασπρόμαυρους», ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ολλανδό προπονητή, όπου του εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πλάνο που έχει ο έμπειρος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε προς τον Χουμπ Στέφενς, πως η ομάδα θα πρέπει άμεσα να παρουσιαστεί στο καλύτερό επίπεδό της, καθώς ακολουθούν κρίσιμη ματς στην συνέχεια, τόσο στην Ελλάδα και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη στο Europa League.

Πάντως, οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς και έχει το ταλέντο και τον χαρακτήρα για να το πετύχει, αρκεί να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Για να δούμε αν η στήριξη το 2016 θα είναι μόνο λόγια.
"
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιανουαρίου 08, 2016, 06:24:17 μμ
 Εαν βγαλεις τα ονοματα των προπονητων και του Ιβαν, χαλαρα την περναγες για ανακοινωση στηριξης προπονητη απο τον Κροκους.... 8)
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιανουαρίου 08, 2016, 09:09:06 μμ
Τον ωραιο και μεστο λογο του Κυριακου ερχονται σε αντιπαραβολη οι....διαψευσεις! facepalm
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 02, 2016, 04:23:32 μμ
«Το ΠΑΟΚτσήδικο DNA έχει γίνει κουρελόχαρτο στα χέρια κάθε χθεσινού...»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/02/02/143657.jpg?w=880&f=bicubic)

Ο Κυριάκος Κυριάκος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω του Facebook για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα όσα συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα του και αναρωτιέται αν όλοι έχουν τον ίδιο στόχο και αν έχει γίνει του DNA του ΠΑΟΚτσή κουρελόχαρτο στα χέρια του κάθε χθεσινού.

Αναλυτικά

«Αναρωτιέμαι πραγματικά αν όσοι αυτοπροσδιοριζόμαστε ΠΑΟΚτσήδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Αν χαιρόμαστε με τις ίδιες χαρές, αν λυπόμαστε με τις ίδιες λύπες, αν ελπίζουμε στις ίδιες μέρες...

Αναρωτιέμαι πότε ξεκίνησε και που θα φτάσει ο διαγωνισμός δικαίωσης στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι πόσο γλυκιά μπορεί να είναι μια "δικαίωση" όταν συνοδεύεται από φθορά στον Σύλλογο.

Αναρωτιέμαι πότε το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα" έγινε "εγώ σας τα λεγα για τον ΠΑΟΚ".

Αναρωτιέμαι τελικά αν το περιθρύλητο "ΠΑΟΚτσήδικο DNA" που έχει γίνει κουρελόχαρτο στα χέρια κάθε χθεσινού λέει ότι αν μια μέρα δεν έχουμε προβλήματα θα πρέπει να τα δημιουργούμε μόνοι μας και χωρίς λόγο...»
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Kat6 στις Φεβρουαρίου 02, 2016, 09:19:49 μμ
Μιλαει κι αυτος για DNA? :o :o
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Φεβρουαρίου 02, 2016, 10:01:20 μμ
Τα λέει σωστά όμως!!!
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 09, 2016, 08:08:28 μμ
«O ΠΑΟΚ είναι μαζί με τον Κοντονή, αλλά έχει καθυστερήσει. Βρώμικη η ΕΠΟ»


(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/02/09/172250.jpg?w=880&f=bicubic)

Για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου:

"Κακό κάνει να στέκεσαι σε ήττες ή κακές διαιτησίες. Πρέπει για το αγωνιστικό κομμάτι να πέσουν οι τόνοι".

Για το αν ο Τύπος άργησε να αναδείξει το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο:

"Αν κάνουμε κουβέντα για τον Τύπο θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Άργησε να τα αναδείξει ο Τύπος τα θέματα της εγκληματικής οργάνωσης. Δεν θέλω να κάνω κριτική απέναντι στον Τύπο, αλλά δεν το έχει αναδείξει όπως πρέπει και ούτε με την ένταση που πρέπει. Από Μέσα τα οποία θέλουν να λέγονται αντικειμενικά περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι το ρεύμα της κάθαρσης δεν είναι όσο έντονο ήταν στην Ιταλία. Αν η καθυστέρηση οφείλεται στη δικαιοσύνη, να πιέσει την δικαιοσύνη. Και οι κρίνοντες, κρίνονται".

Για το ρόλο της πολιτικής ηγεσίας:

"Λίγοι πίστεψαν ότι κάπου θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Θέλω να πω ότι πέρα από τη δικαιοσύνη υπάρχει και η πολιτική ηγεσία που πρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία. Σας λέω ότι γενικότερα το ρεύμα προς τη μεριά της κάθαρσης, θα έπρεπε να είναι εντονότερο. Δεν με ικανοποιεί η ένταση της ανάγκης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Ο κ. Κοντονής μου έδωσε την εντύπωση ότι το έβαλε στην ατζέντα του, κάτι που είναι θετικό. Το γεγονός είναι ότι μιλάμε για κάποιες αποφάσεις και κάποιους υπόπτους, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι μέσα στο ποδόσφαιρο".

Για την ΕΠΟ:

"Και στην UEFA υπήρξαν μεγάλα προβλήματα. Εμείς έχουμε απευθυνθεί στις Αρχές. Το πρόβλημα είναι ότι η Ομοσπονδία θεωρεί ότι είναι αθώα ή θεωρεί ότι απλά κερδίζοντας χρόνο θα φτάσει στο σημείο μιας καθολικής παραγραφής. Η πρακτική του να σε φτύνουν και να κρατάς ομπρέλα ίσχυε στο παρελθόν που δεν υπήρχε πληροφόρηση. Θα έπρεπε να γίνουν κάποιες κινήσεις για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο".

Για τις εκλογές στην Ομοσπονδία:

"Κάθε εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ μπορεί να φέρει αλλαγές. Οι διαδικασίες εξαρτώνται από το πρόσωπο που είναι πρόεδρος. Θα πρέπει να υπάρχει μια διάθεση ότι ο στόχος είναι κοινός. Αν απλά αλλάξουμε ένα πρόσωπο το οποίο θα λερωθεί από την βρώμικη ΕΠΟ δεν έχει κανένα νόημα. Πολλές φορές τα πρόσωπα έχουν καλές ιδέες αλλά το σύστημα τους διαφθείρει. Σας λέω και πάλι ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμμαχία ομάδων, αλλά αρχών. Δεν θα είναι μόνο οι τρεις ομάδες, αλλά περισσότερες. Όλες όσες θέλουν να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο".

Για τον Κοντονή:

"Στηρίξαμε τη διάθεση του Κοντονή να βάλει στο τραπέζι την κουβέντα περί διαφθοράς. Για πολλά μικρά θέματα που έχουν να κάνουν με την τακτική και την στρατηγική. Να πολεμήσει τη διαφθορά. Θα είμαστε μαζί του. Οι προθέσεις κρίνονται από το αποτέλεσμα. Έχει καθυστερήσει πολύ το πράγμα. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια αντιδράσεων. Υπάρχουν και οι αθλητικοί δικαστές. Αν εμείς βγάλουμε ανακοίνωση θα τιμωρηθούμε. Εμείς έχουμε ένα περιθώριο στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε".

Για τις θλάσεις:

"Μακάρι να υπήρχε τρόπος να προβλεφθούν. Μόνο εικασίες και μόνο αναλύσεις μπορούν να γίνουν".

Για τις δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη:

"Από την πλευρά του συναισθήματος έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του. Αν μπούνε σε μια λογική σειρά, απαντήθηκαν από τα λεγόμενά του και φαίνεται τι έκανε η ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα".

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο:

"Έχει πέσει το βάρος στο κύπελλο. Το αγωνιστικό βάρος. Προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις. Περιμένω να έχει κόσμο. Προσωπική μου εκτίμηση. Και την Κυριακή θα έχει. Χάσαμε όπως χάσαμε με τον Ολυμπιακό. Η θετική ενέργεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά".

Με αφορμή το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη, ο Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής:  «Είναι σίγουρα μέσα στις δυο πιο άσχημες ημερομηνίες της ιστορίας μας, οι πιο μαύρες στιγμές, οι πιο άδικες απώλειες που είχε ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο συμβόλιζε πολλά, τον γνώριζα και προσωπικά και η θλίψη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Έτσι μένουν οι άνθρωποι αθάνατοι ,όταν τους θυμάσαι, και προσπαθούμε κάθε χρόνο να του δώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής, σε ένα παιδί που θα θέλαμε ακόμα να είναι στην οικογένεια μας».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, η μισή χρονιά. Δυο στόχοι απομένουν και εδώ κρίνεται ο ένας. Η ομάδα όσο και αν δεν φαίνεται βρίσκεται σε μια καλή στιγμή που αναλαμβάνουν όλοι τις ευθύνες τους. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, έχουμε πολλά προβλήματα και είναι κρίμα που όλα ήρθαν στο συγκεκριμένο κομβικό στάδιο της σεζόν, αλλά θα επιστρέψουν και αυτοί και θα βοηθήσουν της ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Λούμπος Μίχελ: «Δεν νομίζω ότι λέει κάτι ότι είναι αλλοδαπός, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα κάποιου χωριού, είναι ομάδα γνωστή σε όλη την Ευρώπη και δεν νομίζω ότι έχει διαφορά αν διοικεί κάποιος Έλληνας ή κάποιος ξένος. Πολλές ομάδες έχουν ξένους προέδρους. Θεωρώ ότι είναι ένας καθαρός ποδοσφαιράνθρωπος, με μεγάλες παραστάσεις, γνώστης της ιδιαίτερης μυρωδιάς του αγωνιστικού χώρου και τον αποδυτηρίων. Όλες του οι εμπειρίες νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον ΠΑΟΚ».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Δεν υπήρχε ποτέ καμία επίσημη ανακοίνωση ότι ο Τούντορ φεύγει. Ο ΠΑΟΚ είχε μια άσχημη περίοδο, ένα κακό διάστημα και είναι λογικό ότι ο τύπος προσπαθούσε να προλάβει τις εξελίξεις, αλλά μέσα στην ομάδα δεν επικρατούσε τέτοια λογική. Ο δρόμος είναι πιο δύσκολος και δεν πιστεύαμε ότι η απομάκρυνση του προπονητή θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολλούς προπονητές τα τελευταία χρόνια και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι, οι επιτυχίες χτίζονται με χρόνο και πολύ δουλειά. Για μένα εν έτη 2016 δεν υπάρχει καλός και κακός προπονητής. Όλοι είναι διαβασμένοι, της Μπαρτσελόνα τις προπονήσεις μπορεί να της δει ο καθένας, πτυχία έχουν όλοι. Ένας προπονητής είτε ταιριάζει σε έναν σύλλογο είτε δεν ταιριάζει. Για μένα ο Τούντορ ταιριάζει και με το παραπάνω στον ΠΑΟΚ και έχει όλα τα εχέγγυα να είναι για πολλά χρόνια στην ομάδα».
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Φεβρουαρίου 09, 2016, 08:54:07 μμ
Για τον Λούμπος Μίχελ: «Δεν νομίζω ότι λέει κάτι ότι είναι αλλοδαπός, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα κάποιου χωριού, είναι ομάδα γνωστή σε όλη την Ευρώπη και δεν νομίζω ότι έχει διαφορά αν διοικεί κάποιος Έλληνας ή κάποιος ξένος. Πολλές ομάδες έχουν ξένους προέδρους. Θεωρώ ότι είναι ένας καθαρός ποδοσφαιράνθρωπος, με μεγάλες παραστάσεις, γνώστης της ιδιαίτερης μυρωδιάς του αγωνιστικού χώρου και τον αποδυτηρίων


 Ο ΠΑΟΚ είχε μια άσχημη περίοδο, ένα κακό διάστημα και είναι λογικό ότι ο τύπος προσπαθούσε να προλάβει τις εξελίξεις, αλλά μέσα στην ομάδα δεν επικρατούσε τέτοια λογική. Ο δρόμος είναι πιο δύσκολος και δεν πιστεύαμε ότι η απομάκρυνση του προπονητή θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολλούς προπονητές τα τελευταία χρόνια και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι, οι επιτυχίες χτίζονται με χρόνο και πολύ δουλειά. Για μένα εν έτη 2016 δεν υπάρχει καλός και κακός προπονητής. Όλοι είναι διαβασμένοι, της Μπαρτσελόνα τις προπονήσεις μπορεί να της δει ο καθένας, πτυχία έχουν όλοι. Ένας προπονητής είτε ταιριάζει σε έναν σύλλογο είτε δεν ταιριάζει. Για μένα ο Τούντορ ταιριάζει και με το παραπάνω στον ΠΑΟΚ και έχει όλα τα εχέγγυα να είναι για πολλά χρόνια στην ομάδα».



Απο οτι ειπε μενω σε αυτα που εχω υπογραμμισει....Φυσικα μονο στον ΠΑΟΚ θεωρειται "λογικο" οι δημοσιογραφοι να προσπαθουν να προλαβουν τις εξελιξεις...Οι οποιες εξελιξεις ποιες θα ηταν ? Να φυγει ο προπονητης και να φερουν εναν αλλον προπονητη , πιθανως τον αγαπημενο τους και του κυρ-Νικου.....

Ευχομαι ο Ιβαν να τα διαβαζει αυτα γιατι αν μη τι αλλο βγαζουν μια σοφρωσυνη....
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Φεβρουαρίου 09, 2016, 10:16:14 μμ
Συνεχίζω να είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!!!!! 8)
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 25, 2016, 05:31:34 μμ
"Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα και όλα θα είναι καλά"

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/02/02/143657.jpg?w=880&f=bicubic)

Ο κ. Κυριάκος μιλώντας στο «Libero 107,4» σχολίασε την κατάσταση της ομάδας μετά από αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα, τόνισε ότι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, στο οποίο όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λειτουργήσει υποστηρικτικά προς το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τη επίσημη στάση του «Δικεφάλου» στο θέμα της διαιτησίας, στις δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, αναφερόμενος στον ρόλο του Λούμπος Μίχελ και εξηγώντας την ανάγκη του Ιβάν Σαββίδη να εξηγήσει τη στάση του τελευταία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κυριάκου:

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά από 8 αγώνες χωρίς νίκη: Όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο είτε οπαδικά είτε επαγγελματικά είναι λογικό όταν η ομάδα σου δεν πάει καλά είσαι τρελαμένος. Δεν μπορείς όμως να εκφράζεις τη χαρά ή τη λύπη σου όταν είσαι γύρω από την ομάδα, στο περιβάλλον της εννοώ. Όταν κερδίζεις πρέπει να δώσεις το σύνθημα ότι θα πρέπει να παραμείνει σοβαρή η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι και όταν χάνεις να δώσεις το μήνυμα ότι μπορούν να σηκωθούν οι παίκτες και να πιστέψουν στους εαυτούς τους για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Για το πώς αντιμετωπίζει το αγωνιστικό τμήμα τη συγκεκριμένη κατάσταση: Η φετινή ομάδα είναι σαν το γαλατικό χωρίο. Έχει δικούς της ρυθμούς και αρχές σε χαρές και λύπες και κρατάει αυτούς τους ρυθμούς και για αυτό διατηρεί αυτή τη χημεία και το δέσιμο της. Αυτό για όσους έχουν ζήσει για χρόνια τον ΠΑΟΚ είναι προσόν.

Για την αντιμετώπιση στις κρίσεις: Είναι άλλο πράγμα το αγωνιστικό κομμάτι και άλλο οι κρίσεις, οι περισσότερο επικοινωνιακές και την εκτίμηση που έχει ή δεν έχει ο κόσμος στην ομάδα. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ και θέλουν όλοι τους το κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους. Μετά τον Ηρακλή μπορεί να βλέπατε όλοι ότι υπήρχε αρνητική ενέργεια, αλλά ίσως ήταν η καλύτερη εβδομάδα δουλειάς του τελευταίου εξαμήνου και αυτό λειτούργησε όπως είδατε πολύ θετικά.

Για προπώληση των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με τον Αστέρα: Μέσω ίντερνετ και στα εκδοτήρια μπορεί κανείς να βρει τα εισιτήρια πριν από τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να σχολιάσω αν είναι μεγάλη ή εντυπωσιακή η προπώληση μία εβδομάδα πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι. Δε με ενδιαφέρει προσωπικά η πληρότητα του γηπέδου αλλά η ενέργεια του. Και το λέω και για το ματς με την Τρίπολη είναι ιδιαίτερο, είναι σημαντικό για τη βαθμολογία, προηγείται του ημιτελικού και η ομάδα έχει απουσίες. Με μία νίκη ο ΠΑΟΚ κλειδώνει μάλλον τα πλέι οφ και μπορεί να κάνει καλύτερα διαχείριση για τα πλέι οφ.

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσα λένε και προσβάλλουν την ομάδα και τη λειτουργία της, χωρίς να υπάρχει απάντηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ επίσημα: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφράζεται από μικρό κομμάτι της μερίδας του κόσμου. Αυτός που είναι γεννημένος να φωνάζει θα το κάνει ό,τι κι αν κάνεις. Ένα άλλο κοινό που είναι πιο ήρεμο στις αντιδράσεις, είναι αδρανοποιημένο όσον αφορά στην επικοινωνία. Έχουμε να απαντήσουμε σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία να κρατήσουμε σε καταστολή την γκρίνια των φωνακλάδων και από την άλλη να τροφοδοτήσουμε το κοινό που ψάχνει τη θετική είδηση για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε και τους εαυτούς μας και τον κόσμο ότι αυτή η ατμόσφαιρα αυτών που φωνάζουν δεν είναι αυτή που επικρατεί και υπάρχει μόνο. Με ψυχραιμία θα πρέπει να κρίνεις την κατάσταση και τα προβλήματα που έχεις και να προχωράς ανάλογα.

Γιατί δεν απαντήσατε στον κ. Αναστασιάδη για τα υπονοούμενα που άφησε για τη λειτουργία της ομάδας; Πρώτον υπάρχει ένα δεδομένο ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στη διαδρομή του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Είναι μία προσωπικότητα που έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη της. Όλα όσα είπε αν τα βάλουμε σε μία σειρά το ένα αναιρεί το άλλο. Για κάποιον που θέλει να πιαστεί από το ιντριγκαδώρικο που είπε θα πιαστεί έτσι κι αλλιώς. Εμείς θέλουμε όποιος φεύγει να φεύγει με ψηλότερα το κεφάλι και δε θέλουμε να ασχοληθούμε μεμονωμένα. Κάνει κακό στον ίδιο και όχι στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει περίπτωση οι πιστοί φίλοι του κ. Αναστασιάδη αν τους πω εγώ κάτι να αλλάξουν άποψη; Είμαστε στον ΠΑΟΚ του 2016 και στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. «Οι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση», είπε,  άρα όταν έφυγε πρέπει να πετούσε η ομάδα, η οποία βγήκε πέμπτη. Αν απομαγνητοφωνήσεις αυτά που είπε ο κ. Αναστασιάδης θα καταλάβεις ότι το ένα αναιρεί το άλλο και δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια.

Γιατί χτες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τον Αρετόπουλο: Είναι μία τοποθέτηση που δε θα αλλάξει τον διαιτητή, ούτε αν φωνάξουμε παραπάνω θα κάνουμε κάτι παραπάνω από το να χαϊδέψουμε τα αυτιά του κόσμου μας. Η ουσία είναι ότι το συγκεκριμένο σύστημα έχει συγκεκριμένες δράσεις, άρα προσπαθείς να αλλάξεις το σύστημα. Επίσης δεν πιστεύουμε ότι οι διαιτητές είναι εκ των προτέρων κακοί. Ενδεχομένως διαιτητές με τραγικές διαιτησίες στο παρελθόν να είναι ικανοί και να μπορούν να το δείξουν παίζοντας όπως πρέπει σε επόμενους αγώνες. Δεν πιστεύουμε στο σύστημα σε καμία περίπτωση. Εξάλλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έχουμε πολλά χρόνια κακίες διαιτησίες, καθώς ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός έχουν τις καλύτερες για αυτούς διαιτησίες στην Τούμπα με αρκετά λάθη σε βάρος μας στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα είναι μία επιφύλαξη αυτή, αλλά από την άλλη δεν σημαίνει ότι ο Αρετόπουλος δεν μπορεί να παίξει όπως πρέπει.

Για το αν έχουν ενημερωθεί ξεχωριστά οι ποδοσφαιριστές: Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δε θέλουμε να δώσουμε άλλοθι στους παίκτες. Όταν οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο με την άποψη ότι θα χάσουν ό,τι κι αν γίνει θα χάσουν σίγουρα και θα βγάλουν λάδι και τον όποιο διαιτητή.

Για τη διάθεση του Σαββίδη να δώσει μία απάντηση για την απουσία του τελευταία: Υπήρξαν δημοσιεύματα που ερμήνευσαν λανθασμένα την απουσία του το Σάββατο μετά από την κακή του ψυχολογία και από όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το συζήτησε με δικούς του ανθρώπους και ήθελε να βγει προς τα έξω. Θα είναι στη Νέα Υόρκη και θα το χαρεί πολύ με τους ομογενείς και τα παιδιά του συνδέσμου. Θα είναι πίσω στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δε χάρηκε κιόλας για όσα έγιναν με τον Ηρακλή, Είναι όμως γνωστός πεισματάρης και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τρόπος διεξόδου αυτό. Μάλλον έδειξε ότι πείσμωσε περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Θέλοντας να τρέξει άμεσα πράγματα που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για το πότε θα τοποθετηθεί δημόσια ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το αν θα είναι και αθλητικός διευθυντής της ομάδας: Το σχέδιο είναι ότι ο κύριος Μίχελ θα κάνει μία συνέντευξη Τύπου. Επειδή όμως παραιτήθηκε πρώτα ο κ. Αγγελίδης, χρειάζεται ένα διάστημα που θα πρέπει να ενημερωθεί. Έχει δικαίωμα υπογραφής και σε συνδυασμό με τον κ. Σαββίδη θα πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις. Το πώς θα οργανώσει ο ίδιος την ομάδα θα το οργανώσει σε συνέντευξη Τύπου. Αν θα χρειαστεί αθλητικός διευθυντής ή όχι, τεχνικός διευθυντής ή αν θα εμπιστευτεί τον προπονητή με διευρυμένο ρόλο και ως μάνατζερ. Θα δούμε. Σύντομα θα παρθεί απόφαση. Το πιο σωστό βέβαια είναι να υπάρχει ένα πλάνο και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων που το τρέχουν. Το αγωνιστικό πλάνο που ξεκίνησε δεν το ξεχνάμε γιατί σου αφήνει μία παρακαταθήκη. Στα πρόσωπα είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Μπορεί να έφυγαν οι κύριοι Αγγελίδης και Άρνεσεν, αλλά η κεντρική φιλοσοφία μπορεί να συνεχίσει με διαφορετικά πρόσωπα. Το πλάνο που δημιουργήθηκε πέρυσι έλεγε ανανέωση, χαμηλότερες ηλικίες και να βρεθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Όταν χτίζεις δε σημαίνει ότι αφήνεις μία μεγάλη ομάδα χωρίς στόχους. Έχετε ζήσει τη χρονιά που χτίζαμε ομάδα χωρίς στόχους και κινδυνέψαμε να υποβιβαστούμε και την επομένη σεζόν κάναμε πρωταθλητισμό. Είναι σημαντικό να καθοδηγήσεις τους νεαρούς παίκτες που έχεις να πάρεις τους στόχους που έχεις.

Για όσα ανέφερε ο Άρνεσεν για το «διαζύγιο» του με τον ΠΑΟΚ: Ο κ. Άρνεσεν μιλάει για την αξιολόγηση των μεταγραφών από ό,τι είδα και όχι για τους στόχους. Και το καλοκαίρι όταν μίλησε ο ίδιος σε διαφορετική βάση, είχε μιλήσει για τριάδα στο πρωτάθλημα και για πρόκριση στην Ευρώπη χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, άρα έβαζε στόχους. Ρεαλιστικά όμως θα πρέπει παράλληλα να βλέπουμε και την ομάδα και αν μπορεί να κάνει η ομάδα στη φάση που είναι αυτά που της ζητάμε, κάτι που ανέφερε πρόσφατα και ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για την προπονητολογία, για τις δηλώσεις Λίπι και Αρβελάτζε που μπλέκουν τον ΠΑΟΚ και γιατί δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ: Αν είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε επαφές με ανθρώπους που μιλούν τόσο άνετα για ομάδα που έχει προπονητή, θα κάναμε επαφές με ασόβαρους ανθρώπους. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν προταθεί, ειδικά για τον κ. Αρβελάτζε δεν γνωρίζει κανείς ούτε ο κ. Μίχελ ούτε ο κ. Σαββίδης κάτι.  Σας αποκαλύπτω ότι ενημέρωσα εγώ τον κ. Μίχελ και επικοινώνησε με τον κ. Σαββίδη και είναι σίγουρο ότι κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον κ. Αρβελάτζε. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρές επαφές ζητάει εμπιστευτικότητα από την άλλη πλευρά. Υπάρχει μία τέτοια ρήτρα. Ακόμα και αν διαρρεύσει το όνομα υποψηφίου, θα θυμάστε ότι ποτέ κανείς που μιλούσαμε μαζί του δεν έκανε δηλώσεις. Πολλοί ατζέντηδες πανευρωπαϊκά μυρίζονται τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και πηγαίνουν σε υποψηφίους και συζητούν αν θα τους ενδιέφερε η προοπτική του ΠΑΟΚ. Όταν μεσάζοντες αισθάνονται ότι έχουν την εξουσιοδότηση να μιλάνε με κάποιον, αυτός ο κάποιος νομίζει ότι μιλάει με τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι βγήκε το όνομα του Αργεντινού προπονητή και του Τούντορ πριν πάρουμε την οριστική μας απόφαση και τότε κανείς δε μίλησε. Προσπαθώ απλά εγώ με αυτά που λέω να να εκπαιδεύουμε το κοινό για να αξιολογεί κάποια πράγματα μόνο του. Εμείς δε θα ασχοληθούμε με την επικοινωνία και το παρασκήνιο όπως κάνουν άλλοι. Υπάρχουν κάποια πράγματα αυτονόητα και σε αυτά πάνω δεν μπορούμε να μαλώνουμε πάνω σε αυτό.

Για τη στήριξη προς το πρόσωπο του Τούντορ: Ο κ. Τούντορ δε χρειάζεται επιπλέον στήριξη γιατί έχει τη στήριξη του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη. Όταν όλοι τον είχαν τελειωμένο ο κ. Σαββίδης του είπε προχώρα. Ο προπονητής έχει μία χημεία με τα αποδυτήρια και τον ιδιοκτήτη και αυτό είναι σπάνιο.

Για τη μεταγραφή που ζήτησε ο Τούντορ και δεν έγινε: Για τον παίκτη που ήθελε ο προπονητής και δεν πήρε, αυτό δε σημαίνει ότι βρέθηκε ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλαμε και για αυτό δεν πήραμε τον συγκεκριμένο παίκτη.

Για το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: Το σημείο που βρισκόμαστε είναι το εξής. Είμαστε στο μεταίχμιο ή θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά σε επίπεδο αποτελεσμάτων ή αποτυχημένη. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες αδυναμίες και δυνατά σημεία και τώρα δεν αλλάζει. Η τελική ευθεία στη σεζόν θέλει τη συμμετοχή όλων μας. Όσοι λειτουργούν υποστηρικτικά σε μία ομάδα, όλος ο οργανισμός θα πρέπει να δουλέψει στην κατεύθυνση να πετύχει αυτή η ομάδα. Δε ζητήσαμε ποτέ στρατευμένα μέσα, αλλά ψύχραιμα μέσα που να μην υποκύπτουν σε αυτό που θέλουν κάποιοι εύκολα να ακούν. Δε θέλουμε να θεωρηθεί βέβαια και ότι ο ΠΑΟΚ είναι αδύναμος και να κάνει τα χατίρια σε αυτούς που φωνάζουν μόνο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα και όλα θα είναι καλά. Ο κόσμος περίμενε να έρθει αυτή η ισοπαλία και να πιστέψει στα θετικά στοιχεία αυτής της ομάδας και να διώξει την γκρίνια. Υπάρχει κόσμος που περιμένει την καλή είδηση.



Δεν βρεθηκε παικτης με τα χαρακτηριστικα που ηθελε ο Τουντορ!!
Δηλαδη τι παικτη ζητησε και δεν βρεθηκε?
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 03, 2016, 08:14:13 μμ
«Θα φύγουν αυτοί ή εμείς»

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-03/kyr-kyriakos_0.jpg?itok=KxtZeKlL)
 
Ο Κυριάκος Κυριακός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6», αρχικά για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί στη ρεβάνς: «Υπήρχε μια σχετική φημολογία, και θέλαμε να προλάβουμε να ήμασταν εμείς αυτοί που θα ανακοινώσουμε αυτή την απόφαση. Θέλουμε να αναλάβουμε τις συνέπειες της απόφασής μας. Και τις ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Αν δεν ματώσεις δεν κερδίζεις έναν πόλεμο. Και από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος δεν λογαριάζει την οικονομική φθορά, δεν υπάρχει άλλη γνώμη. Απλώς, δεν θέλει κανείς να τον κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα.

Για την γνώμη των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Και ο κόσμος θέλει τέτοιες αντιδράσεις. Ο κόσμος βέβαια είναι περισσότερο αυθόρμητος γιατί δεν έχει να υπολογίσει τι θα γίνει με το οικονομικό κόστος, με τους παίκτες, μια διοίκηση όμως οφείλει να λειτουργεί διαφορετικά. Είναι μια απόλυτα συνειδητή απόφαση από τη διοίκηση».


Για τη διαιτησία του Παππά:
«Πρέπει να λάβουμε υπόψη άλλα πρώτα. Από που έχει ξεκινήσει το κακό. Το πρόβλημα έχει αρχίσει από το 2010-11 που έχουν ξεκινήσει αδικήματα για το ποδόσφαιρο, με άτομα που κατηγορήθηκαν και άτομα που έχουν κατηγορηθεί και βρίσκονται σε διοικήσεις συλλόγων. Υπάρχει και μια έρευνα με ξεκάθαρους υπόπτους που έχουν θέσεις με ευθύνες. Το άλλο σημείο είναι ότι εμείς έχουμε τα χέρια μας δεμένα και προσπαθούμε να οδηγήσουμε το ποδόσφαιρο σε μια κατάσταση καλύτερή. Η θα τα καταφέρουμε ή θα καταλήξουμε εκτός ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα σύστημα. Και το σύστημα είναι έτοιμο και ψάχνει να βρει αφεντικό. Αν ο Σαββίδης ήθελε να σταματήσει για τον βρίζουν κάποιοι λίγοι οπαδοί θα μπορούσε να μην έχει βάλει 70 εκατ. στην ομάδα, να μην έπαιρνε τον Νάτχο αλλά να έβαζε δέκα εκατομμύρια».

 

Για τα όσα έγιναν χθες και εάν ο Ιβάν Σαββίδης τα έχει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν δικαιολογεί τον κόσμο, αλλά δεν τα έχει αποκλειστικά με αυτούς. Γιατί αυτό είναι το παιχνίδι όσων θέλουν να δικαιολογήσουν τας άλλα. Δεν κινδύνεψε κανείς. Στο 89ο λεπτό μπήκαν λίγοι άνθρωποι μέσα, για να διακοπεί ο αγώνας. Φυσικά και είναι κάτι κακό γιατί χάνεις το δίκιο σου και ως εικόνα. Αλλά αυτά είναι τα απόνερα.

Δεν κινδύνεψε κανείς. Δεν είναι τυχαίο όμως: το άρωμα του δακρυγόνου στη Θεσσαλονίκη είναι συνδυασμένο με το άρωμα της αποστολής του Ολυμπιακού. Θα υπάρχουν επεισόδια και τιμωρίες, και εμείς ζητάμε αυστηρές τιμωρίες. Αλλά αυτά είναι κατά ένα βαθμό μέρος της φυσιολογικής ζωής του ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα ποδόσφαιρο καθαρό. Το πέναλτι θα το έδινε και ο Φουστέρ. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Θα φύγουν αυτοί από το ποδόσφαιρο ή θα φύγουμε εμείς και θα χτίσουμε ένα μαγαζί δίπλα αφήνοντας τους όλα τα προνόμια. Το ποδόσφαιρο αυτό μας οδηγούν σε άλλες λύσεις. Πρέπει να ταράξουμε τα νερά. Διαβάζεις Media και τρελαίνεσαι».

Για τον Μακ: «Χθες ο Μακ με όλη την κατάσταση αυτή, που δεν την έζησε και για πρώτη φορά, πάνω στα νεύρα του ναι είπε ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει. ‘’Αγαπώ την ομάδα αλλά δεν μπορώ να παίξω άλλο εδώ’’, είπε. Δεν έχει κανέναν λόγο να μείνει. Ενώ μπορεί να φύγει, να μείνει να περιμένει τι; Να πάρει τίτλους με τον ΠΑΟΚ; Πότε; Όταν πέσει ο Γκιρτζίκης;»

Για τις αποφάσεις του ΠΑΟΚ: «Ουσιαστικά το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να επισημάνεις ποιος είναι ο στόχος σου. Το θέμα είναι πως θα φτάσεις εκεί».

Για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Γκιρτζίκης ότι δεν έχει δει το ματς και όσα έγιναν χθες στην Τούμπα: «Νομίζω ότι ειδικά το θέμα του Γκιρτζίκη με το ποδοσφαιρικό του ανάστημα να φτάσει χαμηλότερα από το γρασίδι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω τι έκανε και δεν είδε το ματς. Έβλεπε μπρούσκο; Κόσμος πήγε στα κρατητήρια. Παίκτες δεν θέλουν να παίξουν ξανά και εκείνος δεν έχει δει τίποτα. Είναι να τρελαίνεσαι.

Το πρόβλημα είναι τέτοιο το σύστημα που ακόμη κι όταν έχει εκτεθεί τόσο πολύ κάτι θα έπρεπε να έχει γίνει. Αντ’ αυτού φαίνεται είναι τόσο οργανωμένο και τόσο φοβιστικό που σκεφτόμαστε ότι αντί να σκέφτεται αυτό να φύγει από το ποδόσφαιρο, το σκεφτόμαστε εμείς να φύγουμε.  Μέρα με την ημέρα μας απορροφά το σύστημα. Μας αλλοιώνει αυτό. Και συζητάμε τα αυτονόητα. –δηλαδή- πείσουμε ότι ο Παππάς έκανε μπάχαλο το παιχνίδι».

Για τις σκέψεις που έκανε ο Παππάς να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι: «Επεισόδια εκείνη υη στιγμή δεν υπήρχαν. Όμως καλά έκαναν και μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια. Με την καθυστέρηση της απόφασης μπορούν να δημιουργηθούν εστίες επεισοδίων όπως και έγινε. Μετά υπήρξε μια συναισθηματική αντίδραση από κάποιους οπαδούς για να μην συνεχιστεί το ματς. Χωρίς όμως να κινδυνέψει κανείς από την αποστολή του Ολυμπιακού. Αν έχουνε παντελόνια να βγουν και να το πουν».

Για το αν υπάρχουν κουβέντες με ΠΑΟ και ΑΕΚ για μια αντίδραση: «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Υπάρχει μια ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσοι έχουν την ίδια σκέψη. Εκτός του ΠΑΟ και της ΑΕΚ υπάρχουν και άλλες ομάδες που συμφωνούν και αυτές πρέπει να βγουν από το καβούκι τους. Δεν πρέπει όμως αυτές να το κάνουν για να αναζητήσουν τον νέο τους μπαμπά. Δεν θα κάνουμε εμείς ό,τι κατηγορούμε. Εδώ μιλάμε και υπάρχουν άτομα που στις εκλογές της ΕΠΟ κάποια άτομα θα ψηφίσουν και πάλι Γκιρτζίκη».





Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 06, 2016, 11:39:39 μμ
«Προς όφελος του Ολυμπιακού δρα η ΕΠΟ»

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-03/kyr-kyriakos_2.jpg?itok=s0AfVb6x)

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Kick Off», αρχικά για το εάν υπάρχει κάποια διαφωνία με την απόφαση του Κοντονή: «Σε γενικές γραμμές είμαστε της άποψης πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Όχι τώρα όμως, το λέμε τρία χρόνια. Όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε πάρει την απόφασή μας πριν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της οποίας τύχαμε. Δεν πρέπει να μείνουμε πάνω σε αυτήν την απόφαση. Η πηγή της βίας είναι η διαφθορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν. Οι διαδικασίες είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το θέμα είναι που θα καταλήξουν».

Για το εάν συμμερίζεται την αγανάκτηση μερίδας του κόσμου απέναντι σε διαιτησίες όπως εκείνης στην Τούμπα: «Εγώ συμμερίζομαι την αγανάκτηση όλου του κόσμου όποτε υπάρχουν ανάλογες διαιτησίες. Δεν δικαιολογούμε τις αντιδράσεις. Σκοπός μας είναι όμως να βρούμε την αιτία για την οποία το ποδόσφαιρο είναι στον πάτο».


Για το τι προκάλεσε τη ρίψη του αντικειμένου στον Σίλβα:
«Αν κάποιος έχει δει το παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το 13ο που έχουμε πάρει το σφύριγμα καταλαβαίνει γιατί υπήρχε μία κακή διάθεση κι αντίδραση προς τον διαιτητή που αρνήθηκε να δώσει πλάγιο μπροστά στα μάτια του. Η ιστορία ξεκινάει από τον ορισμό της πεντάδας και ποιος επέλεξε τους διαιτητές εκείνους γενικά για τα σημαντικά ματς. Για τον λόγο αυτό υπήρχαν αντιδράσεις πριν καν γίνει το ματς, πριν πέσε το ποτήρι που κακώς έπεσε. Ζητούμε συγνώμη προς τον κ. Σίλβα και σε όποιον αισθάνθηκε που κινδύνεψε. Όπως είπε όμως ο Ρομπέρτο, παρότι κανείς δεν αισθάνεται καλά για τα όσα συμβαίνουν, κανείς από την αποστολή δεν κινδύνευσε. Δεν ήρθε κάποιος σε επαφή με την αποστολή ή παράγοντα, όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Περέιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”».

Για το ότι μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκη» υπήρξε διαμαρτυρία του Σαββίδη για τα συνθήματα κι αν είναι τώρα λογικό για τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται: «Προς Θεού δεν μπαίνω σε διαδικασία εάν ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να αντιδράσει. Είμαστε εκνευρισμένοι με αυτούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάμε τόση ώρα για τα όσα έγιναν από το 89' και μέχρι να φύγουν οι ομάδες. Μας αφαιρεί το δικαίωμα να συζητήσουμε αυτό που θεωρούμε σημαντικό».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Ήδη έχουμε αργήσει ως προς το να υπάρξουν εξελίξεις. Κακώς συζητάμε μεμονωμένα περιστατικά, δεν εννοώ βίας, καλά κάνουμε και συζητάμε μέχρι να εξαλειφθούν. Εάν θέλουμε ευρωπαϊκό αγώνα πρέπει οι συνθήκες να αλλάξουν και να είναι καλύτερες. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει κι αυτό που γίνεται στη διοίκηση και στο χορτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μην προκαλεί την παραμικρή δυσπιστία. Κι αν μπορεί να πει κάποιος πως αδικαιολόγητα υπάρχει δυσπιστία προς εκείνη (σ.σ. τη διοίκηση) ή εάν το κοινό που ασχολείται ενεργά έχει τη δυναμική σήμερα που είχε πριν πολύ καιρό, τότε κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας».

Για το γεγονός πως ο κ. Κοντονής δεν διέκοψε το κύπελλο λόγω βίας, αλλά λόγω του ότι δεν υπάρχει ισονομία, αλλά και για τις «συμμαχίες» των ομάδων: «Ασφαλώς κι οι συμμαχίες δεν είναι κλειστών γκρουπ κι αφορούν μόνο τρεις ομάδες. Αφορούν όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανατροπής και να οικοδομηθεί κάτι καινούριο. Δεν είναι θέμα προσώπων, δεν θέλουμε να ρίξουμε κανένα Ολυμπιακό, θέλουμε να ξέρουμε πως όταν ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με συγκεκριμένους στόχους, θα πληρώνουμε ποδοσφαιρικά ό,τι πρέπει να πληρώνουμε. Θα είναι όλα ανοιχτά. Το πρόβλημα είναι οι αρχές, οι δομές που αφήνουν σε όποιον αποφασίζει να εκμεταλλευτεί ένα σύστημα το οποίο υπάρχει».

Για το εάν πιστεύει πως η ΕΠΟ ελέγχεται από τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως η ΕΠΟ δρα προς όφελος του Ολυμπιακού, εδώ και τρία χρόνια. Εμείς όταν χάσαμε το τελευταίο μας πρωτάθλημα το 2010 και δεν το χάσαμε από τον Ολυμπιακό, το διεκδικήσαμε. Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει 70 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, από αυτά τα 35 πήγαν σε υποχρεώσεις προς το κράτος, 15 σε παλιές υποθέσεις και τα 20 σε τρέχουσες και τα υπόλοιπα 35 στην ομάδα. Πόσα δηλαδή πρέπει να βάλει ο οποιοσδήποτε Σαββίδης για να ρισκάρει το οτιδήποτε σε ένα ποδόσφαιρο που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως ακόμα κι αν διεκδικήσεις κάτι, δύσκολα θα τα καταφέρεις. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε πάνω σε μία ΕΠΟ που δεν θα μπορούμε να την πιάσουμε πουθενά, από καμία σκιά».
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 23, 2016, 07:43:00 μμ
«Το θέμα είναι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο με αρχές»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/16/06/23/183420.jpg?w=880&f=bicubic)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» με τους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου:

Για το ότι δημοσιοποίησε την κίνηση του Γιώργου Σαββίδη να δώσει χίλια διαρκείας σε ανέργους: «Τα “άκουσα” γιατί δεν έπρεπε να το αποκαλύψω. Κάποιες φορές, όμως, πρέπει να ξεπερνάς τη σεμνότητα κάποιων ανθρώπων και να δημοσιοποιείς κάποια πράγματα. Διαφορετικά μένουν στην αφάνεια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και φαίνονται άλλα που δεν θα έπρεπε. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, στον γάμο του Γιώργου γράφτηκαν σημεία και τέρατα. Η οικογένεια Σαββίδη έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στην επιχειρηματική Ελλάδα. Ο Γιώργος στενοχωρήθηκε σε προσωπικό επίπεδο, είναι άνθρωπος πολύ κοντά στη νοοτροπία τη δική μας. Η κίνηση είναι αποκλειστικά δική του. Τα αγόρασε για να τα διαθέσει με έναν τρόπο που θα γνωστοποιήσουμε τις επόμενες μέρες, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Κάποια στιγμή αγανακτείς με το ότι κάποιοι στέκονται μόνο στο κακό και στο περίεργο. Είναι μια κίνηση που πρέπει να μαθευτεί και να γίνει παράδειγμα για όλες της ομάδες. Σίγουρα, δεν δίνει λύση στο πρόβλημα, ούτε είναι το μόνο πράγμα που κάνει ο ΠΑΟΚ για να βοηθήσει την κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας, μέσω της οικογένειας Σαββίδη,. Δεν μπορεί να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να κοιτάς μόνο τα έσοδα και τις μεταγραφές. Πρέπει να ανταποδίδεις κάποια πράγματα στην κοινωνία που σε στηρίζει».

Για την κοινωνική προσφορά του ΠΑΟΚ: «Καθήκον μας είναι να ανταποδίδουμε αυτή την αγάπη, που δίνει ο κόσμος στον ΠΑΟΚ και να βελτιώσουμε ένα κομμάτι της ζωής τους. Να τους διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα τους κάνουν να φεύγουν λίγο καλύτερα από το γήπεδο. Αυτές οι κινήσεις ακούγονται πιο ευχάριστες, αλλά γίνονται και πολλές άλλες κινήσεις. Ως μεγάλη ομάδα, αναγκάζεσαι να πολεμήσεις νόμιμα τα παράνομα συστήματα που μολύνουν το ποδόσφαιρο. Πέρα από το επιχειρηματικό κομμάτι πρέπει να φέρεις και τον εξαγνισμό για την κοινωνία».

Για την σύμπραξη των ομάδων ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ: «Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι η συμμαχία περιγράφει συναντήσεις σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου οι άνθρωποι μοιράζουν αξιώματα. Ο όρος συμμαχία δεν είναι ο πιο ακριβής, εγώ θα το έλεγα συμφωνία αρχών. Τα βασικά είναι ότι το υπάρχων σύστημα πρέπει να τελειώσει, αλλά και ότι η επόμενη μέρα πρέπει να έχει κάποια αυτονόητα πράγματα, που λείπουν από το τριτοκοσμικό μας ποδόσφαιρο. Μια συμφωνία που θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, θα είμαστε αντίπαλοι στη διεκδίκηση τίτλων, αλλά κάτω από ένα σύστημα αξιοπιστίας. Εκεί να περιορίζεται η αντιπαλότητά μας. Δεν είμαστε μόνο εμείς, βέβαια, αφού έχει γίνει και μια πολύ ωραία κίνηση από τις 12 ομάδες. Είναι μια συμφωνία των υγιώς σκεπτόμενων ομάδων, για να πάει το ποδόσφαιρο παραπέρα».

Για το αν υπάρχει ρήξη μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: «Είναι ουτοπικό να περιμένεις από τον Γκιρτζίκη στο παρά ένα της οριστικής αποχώρησης του από το ποδόσφαιρο να μην κάνει λίγο τον καλό, ή να πιστέψεις στις αγνές του προθέσεις. Αυτή τη στιγμή θα έβγαζε ανακοίνωση και εναντίον του εαυτού του για να κερδίσει χρόνο. Η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει κινήσεις και όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι συμφωνούμε πως αυτό το σύστημα πρέπει να αποχωρήσει και να εισαχθούν στο ποδόσφαιρο αρχές και νόμοι.

Δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πει πως ευνοήθηκε από κάποιο σύστημα, ή ότι δεν ήταν αντιπολίτευση στο υπάρχον σύστημα. Υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι πρώτον υπάρχει απόλυτη διαφθορά στην ηγεσία της ΕΠΟ και ότι οι μέρες της τελειώνουν. Πριν λίγο καιρό ούτε χώρος στα μίντα υπήρχε, ούτε αυτό το ρεύμα ανατροπής.

Για δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ που μεταφέρθηκε από τον Γκαγκάτση στον Παναγόπουλο: «Έγινε μια μεταξύ τους συνομιλία, όπως γίνεται μεταξύ των παραγόντων που ενδιαφέρονται για την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Ζητήθηκε η γνώμη του ΠΑΟΚ για την κίνηση αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συναντήσεις. Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν το πρώτο χαστούκι που θα δεχτεί η υπάρχουσα ΕΠΟ. Ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε στον Οκτώβριο -που δεν το πιστεύω- υπάρχει ο χρόνος να συζητηθεί μια ομαλή διαδοχή στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση θα υποχωρήσει».

Για την δυσπιστία που υπάρχει απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση από τον κόσμο: «Ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει ένα τρομερά αρνητικό στοιχείο στο χαρακτήρα του. Δεν του αρέσει να προβάλλει τον εαυτό του. Οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται επαγγελματικά λένε για τις μεγάλες του ικανότητες και του προτείνονται κομβικές θέσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν του αρέσει αυτό. Έχει το ήθος και την προσωπική διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να γνωρίζει ποιο είναι το καλό και το κακό. Μπορεί πολλοί να στέκονται στο επίθετό του, αλλά είναι τρομερά άδικο να κουβαλά την αρνητική χροιά ενός ονόματος και να ξεχνιούνται όλα τα άλλα. Μέσα από την καρδιά μου τον θεωρώ αξιόλογο, έχει να προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Αντίπαλοι εχθροί και φίλοι -δεν χρησιμοποιώ τυχαία αυτές τις λέξεις- τον έχουν προτείνει για αξιώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτός αρνείται και επικεντρώνεται στη δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθε ο Σαββίδης αυτός εργαζόταν ήδη στον ΠΑΟΚ και τον αναβάθμισε. Μια μικρή γνωριμία μαζί του αρκεί».

Για την Γενική Συνέλευση: «Η αυριανή μέρα είναι πολύ σημαντική. Όχι για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης, αλλά ότι είναι η πρώτη εικόνα που θα έχει το σύστημα για το τι έχει απέναντί του. Υπάρχει συντονισμένη αντιπολίτευση που έχει συγκροτηθεί νόμιμα, βασισμένη σε αρχές. Από αύριο το ρεύμα που θα δημιουργηθεί –γιατί ακόμα φοβούνται κάποιοι να εκδηλωθούν- θα κάνει πιο έντονη την αίσθηση ότι θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα».
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 12, 2016, 11:42:01 μμ
«Το σύστημα υπέγραψε ότι τελείωσε από το ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου στον Arena FM

Για την αλλαγή δεδομένων στην ΕΠΟ: «Είναι αναμενόμενο το σύστημα να κάνει κάποιες κινήσεις αυτοπροστασίας του. Βέβαια με την... ρέντα που έχει τους τελευταίους μήνες, πιθανότατα αυτό που νομίζει ότι είναι υπέρ του, θα επισπεύσει ακόμα πιο πολύ το να φύγει. Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτή η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο από την πλευρά του κ. Βίκτορα Μητρόπουλου, έγινε με τις ευλογίες του συστήματος της ΕΠΟ, νομίζω ότι απλά με αυτό υπέγραψαν ότι έχουν τελειώσει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Περίμεναν όλο αυτό το διάστημα να δουν το πώς διαμορφώνονται οι συσχετισμοί και μόλις είδαν ότι χάνουνε τις εκλογές, έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Το οποίο καίγεται εύκολα».

Αναφορικά με την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη: «Θα περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις γιατί δεν υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει και θα γίνει μια επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την παρέμβαση της ΦΙΦΑ. Η πληροφόρησή μας λέει ότι δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης και η ΦΙΦΑ θα αποφασίσει να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ μέσω μίας προσωρινής διοίκησης. Οι κινήσεις του συστήματος είναι σπασμωδικές και μεγαλώνουν το ρεύμα Γραμμένου».


Για τις τελευταίες δυο διαιτησίες στα παιχνίδια του «δικεφάλου»: «Είχα πει αμέσως μετά το ματς με την Τρίπολη, ότι όταν φωνάζεις συνεχώς κατά τους διαιτητές χάνεις το δίκιο σου. Ήμασταν μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και ήμασταν επιφυλακτικοί από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα μέσα στο ποδόσφαιρο άτομα του συστήματος. Μόλις είδαμε όμως ότι υπάρχει ένα σχέδιο επαναφοράς ανθρώπων που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ποδόσφαιρο, διαιτητές όπως ο Παπάς, αντιδράσαμε. Τα κραυγαλέα λάθη με την Ξάνθη και στην Βέροια έγιναν μόνο κατά του ΠΑΟΚ και γι’αυτό βγάλαμε και την ανακοίνωση».

Για το αν γίνονται κινήσεις για μεταγραφές τον Γενάρη: «Οι μεταγραφές είναι μια συνεχή δουλειά και το σκάουτινγκ, δεν σταματάει ποτέ».

Αναφορικά με όσα έγιναν στο φιλικό με την Παρτιζάν: «Δεν έγινε κάτι καινούργιο, η αδελφοποίηση των φιλάθλων υπάρχει και οι πολύ καλές σχέσεις των δυο ομάδων ισχύουν. Ήταν εντυπωσιακή η φιλοξενία τους, είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας νιώθουν δικούς τους ανθρώπους. 15.000 κόσμος να τραγουδάει ολόκληρα συνθήματα στα Ελληνικά ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Είδα φίλους από το παρελθόν και πραγματικά αισθανθήκαμε σαν να ήμασταν σπίτι μας.

Θα ήταν ευχής έργο αν οι ομάδες συνεργάζονταν σε επίπεδο ακαδημιών όπως είπε και ο κ.Ίλιεφ. Πρόκειται για δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων, πέραν από τα κοινά χρώματα και κοινή θρησκεία υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία στους δυο λαούς. Η Παρτιζάν είναι μια τεράστια σχολή παραγωγής ποδοσφαιριστών».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει να βγάλει ο ΠΑΟΚ: «Οι μεγάλες ομάδες έτσι θέλουν να ζουν, έτσι είναι τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθει σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Για μας το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να αυξηθεί αυτή η συσπείρωση που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Ο κόσμος ξεκίνησε ξανά να …διψάει για την ομάδα, να θέλει και πάλι να την ακολουθεί παντού, είδαμε αύξηση στα εισιτήρια και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Δεν άξιζε τα δυο άσχημα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα, ήταν καλύτερη και από τους δυο αντιπάλους, είχε να αντιμετωπίσει αντιξοότητες αλλά συνεχίζουμε, ενωμένοι όλοι»

Για το αν θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο Γιώργος Σαββίδης: «Δεν το ξέρω, δεν έχω τέτοια ενημέρωση, αλλά έφτασε ο καιρός, θα φανεί…»




Να δω ποιον θα μας ορισουν στην Τουμπα με την ΑΕΠΗ.
Αυριο να δω. >:D
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 31, 2016, 01:20:04 μμ
Τίτλος: Απ: Κυριάκος Κυριάκος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Σεπτεμβρίου 10, 2019, 06:28:20 μμ
Η επανοδος του ντοκτορ απεναντι στον πρεζεμπορα ειναι οτι καλυτερο.
Απλα να ασχοληθει πλεον εκει που πρεπει και να μην αναλωθει σε αλλα οπως πιο παλια.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ! smilepaok
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 10, 2019, 06:35:42 μμ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Δούκας.



Διαφορετικο στυλ απο του Κυριακου, ειμαι μια επιλογη που ηταν και επι Ζαγορακη.
Τον ξερουμε ολοι, μου εχει ξενισει παντως πως δουλευε στο σαιτ του πρεζεμπορα.
Τεσπα, για να "γλεντησει" κατι μ@νακια ειναι οτι πρεπει.
 pano
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Σεπτεμβρίου 10, 2019, 06:45:46 μμ
Την δουλεια του εκανε Τεο, στα @ του.
Ξερεις ομως καλα οτι τωρα θα πανε ακλαυτα τα μ@νοπανα.
ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ.
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 10, 2019, 06:50:29 μμ
Το μονο σιγουρο! >:D
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: jim στις Σεπτεμβρίου 10, 2019, 10:33:16 μμ
Ξερουμε ποιος ειναι οπαδικα, θα τον δουμε πλεον και απο αυτη την θεση αφου επιστρεφει.
Σιγουρα καποιοι ΑΡΔ παντως .....ΔΑΓΚΩΘΗΚΑΝ! >:D
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 11, 2019, 09:27:17 πμ
Νομίζω είναι μια καλή επιλογή απέναντι στον κάθε πεταμένο που περνούσε την προπαγάνδα του...
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 22, 2019, 02:38:00 μμ
(https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2019/09/4896474.jpg)



Για το PAOK TV:

Ήταν μια κίνηση αντίδρασης σε αυτούς που έβγαλαν τον ΠΑΟΚ μακριά από την ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση. Είναι αυτή
η φιλοσοφίας σαν σύλλογος όταν μας αδικούν συσπειρωνόμαστε και αυτό το επιβεβαιώνει η ζήτηση που υπάρχει για το PAOK TV.

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη:

«Εμείς δεν το ονομάζουμε ντέρμπι αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τον αντίπαλο είναι το παιχνίδι της χρονιάς
αλλά για εμάς είναι απλά ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και το φαβορί».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το πρωτάθλημα των «Πρεσπών»:


«Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα μιλήσω για το πρωτάθλημα των «Πρεσπών» να υπάρχει και ένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού απέναντι μου. Η συμφωνία των Πρεσπών να θυμίσω ότι συνέβη δύο χρόνια πριν όταν έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο ανάλογα με την πορεία του ΠΑΟΚ βρίσκουν κάτι καινούργιο

Με την ίδια λογική όλα τα πρωταθλήματα μετά το 2008-2009 είναι τα πρωταθλήματα των μνημονίων».

Για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος:

«Είναι γεγονός ότι είναι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από ότι πέρυσι και επίσης είναι γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προπονητή με ότι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω ότι κανείς δεν αμφιβάλει ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος».




Ετσι, γ@ματα τα μ@νια!
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 12:23:11 πμ
Για τον Ιβάν Σαββίδη, το μεταγραφικό πλάνο της φετινής σεζόν, την πολιτική που ακολουθείται αλλά και τη Νέα Τούμπα μίλησε ο Λευτέρης Δούκας στην ιντερνετική εκπομπή των ΣΦ του ΠΑΟΚ στο «Ok» Radio.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΠΑΟΚ, απαντώντας στην πολιτική που ακολουθείται από πλευράς Δικεφάλου, για τους στόχους της χρονιάς, για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Πάολο Φερνάντες και τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση αλλά και για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ποτέ, ούτε καμία ομάδα ανακοινώνει επίσημα τους στόχους της, νομίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης το είπε σε μια τηλεδιάσκεψη που έκανε πρόσφατα, ότι θέλει να βγαίνει πάντα πρώτος, αυτός είναι ο στόχος του. Οι επενδύσεις του στον ΠΑΟΚ το δείχνουν από την αρχή...».

Για την στάση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ πάντα είναι δίπλα στο κοινό της, ίσως είναι η εποχή διαφορετική, οι απαιτήσεις διαφορετικές, η ΠΑΕ πάντα είναι κοντά στον κόσμο. Ως προς την στάση του Σαββίδη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μεσολαβήσει μια παγκόσμια πανδημία και η χώρα που κατοικεί έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο, δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπως έκανε το 2014 ή το 2015 κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ, επειδή του λείπει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, ασχολείται ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Οι ώρες που αφιερώνει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ περισσότερες, οι εποχές είναι διαφορετικές, αν ο πόλεμος σταματούσε αύριο, να είστε σίγουροι ότι ο Σαββίδης θα έκανε ό,τι έκανε και πριν την πανδημία και τον πόλεμο, επειδή του λείπει πάρα πολύ η δια ζώσης τριβή, προσπαθεί να το αναπληρώσει με περισσότερες ώρες για την ομάδα. Το κατά πόσο ενδιαφέρεται για την ομάδα, φαίνεται από τις αυξήσεις ΑΜΚ, αυτό δεν μου δείχνει εικόνα ανθρώπου που δεν ασχολείται, αλλά το αντίθετο.

Δεν θεωρώ παράλογη την προσμονή του κόσμου. Θυμίζω ότι στην Τούμπα δεν θα ερχόταν έτσι και αλλιώς ο Ιβάν Σαββίδης λόγω της τιμωρίας του. Ξεκαθαρίζω και τώρα ότι ο Ιβάν Σαββίδης ασχολείται με τον ΠΑΟΚ πιο πολλές ώρες από ότι πιο πριν, επειδή ακριβώς του λείπεει η ομάδα, του λείπει η Θεσσαλονίκη».

Για το αν θα διευκόλυνε τον Ιβάν Σαββίδη η παρουσία ενός «συμπαίκτη» στον ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση του Ιβάν Σαββίδη, όσον αφορά την καθημερινή τριβή, υπάρχει ο Γιώργος Σαββίδης, που ήρθε και πρόσφατα σε παιχνίδια στην Τούμπα. Δεν έχει τεθεί και ούτε θα τεθεί, όσο είναι ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, θέμα συμπαίκτη».

Για την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ πολλές φορές απαντάει με τις συμπεριφορές της, δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσει κάτι. Η ΠΑΕ κλήθηκε σε κάποιες συναντήσεις για το προεδρικό διάταγμα και απείχε επιδεικτικά. Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσαμε να κάνουμε».

Για το αν αισθάνονται πως έγινε βήματα πίσω: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, παίρνει τίτλους, την περσινή χρονιά είχε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, πήγε μέχρι τους 8 του Conference, αυτό δεν μου δείχνει μια ομάδα παρατημένη, ούτε μια ομάδα που κάνει βήματα πίσω. Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι άλλοι, δεν συμμετέχουμε μόνο εμείς, παίζουν και οι άλλοι. Το ότι δεν κατάφερες να πετύχεις έναν στόχο δεν σημαίνει ότι έκανε βήματα πίσω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή».

Για τη μεταγραφή του Κουαλιάτα: «Δίπλα σε κάθε Κουαλιάτα, υπάρχει ένας Κοτάρσκι, ένας Νάρει, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να έρθει να προσαρμοστεί με το... καλημέρα, άλλοι χρειάζονται χρόνια. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επειδή Σεπτέμβριο μήνα, παίζει ο Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ Β, δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να είναι ίδιοι. Ο Κουαλιάτα είναι ένα παιδί που ήρθε από διαφορετική ήπειρο και δεν γνωρίζει καν αγγλικά, ήρθε σε μια χώρα με εντελώς διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικό ποδόσφαιρο και χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί».

Για το μεταγραφικό πλάνο της φετινής σεζόν:«Ο Μπότο είχε δηλώσει πριν το φινάλε της προηγούμενης χρονιάς ότι το 90% του ρόστερ θα πάει στην Ολλανδία, όπως και έγινε. Το να ζητάμε το ιδεατό είναι το τέλειο, για να κάνεις μια μεταγραφή υπάρχει μια διαδικασία, πρέπει να συμφωνήσει ο προπονητής, να συμφωνήσει ο Ιβάν Σαββίδης και πρέπει να τα βρεις και με τον παίκτη».

Για την υπόθεση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο: «Για την περίπτωση Φερνάντες είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βόλο και δεν τα βρήκε με τον μάνατζερ του παίκτη, δεν υπήρχαν 'παρακάλια'. Δεν έχω την εικόνα να γράφτηκε κάπου ή να εννοήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ παρακάλεσε για τον Φερνάντες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Βόλο, δεν τα βρήκε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή».

Για τη Νέα Τούμπα: «Έχω την εντύπωση και στηρίζομαι πέρα από την επιμονή του Σαββίδη ότι θα το καταφέρουμε, το επόμενο διάστημα θα δει και ο κόσμος τις εικόνες από τις μελέτες των εταιριών που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ και θα υπάρξει διαβούλευση, όπου ο κόσμος θα πει την γνώμη του».



Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 09:03:55 πμ
Το τόπικ αυτού του ανύπαρκτου πρέπει να το διαγράψουμε...
Υπάρχει αυτός και πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ ρε, πάμε καλά? facepalm
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 02:47:36 μμ
Ενταξει εκανε το χρεος του χθες, του χρονου παλι. facepalm
Αληθεια το "επικοινωνιας" που κολλαει? :)) :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 04:44:40 μμ
Όταν κάποιος φέρει τον τίτλο του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σαφώς και είναι αναμενόμενο να έχει μία πιο συχνή παρουσία στα ΜΜΕ.

Δεν εννοώ να γίνει "γραφικός μαϊντανός" τύπου καραπ@πάρα, αλλά σίγουρα η εμφάνιση σε media, θα ήταν λογικά αναμενόμενο, να ήταν συχνότερη και ουσιαστικότερη.

Ωστόσο, αυτό στο οποίο κρατώ τις επιφυλάξεις μου,

είναι,

εάν αυτή η απουσία από ΜΜΕ ή γενικότερα η στάση όλου του οργανισμού να κρατάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλό προφίλ σε όλα τα θέματα, ακόμα και σε αυτά που την θίγουν ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ,

αποτελεί στρατηγική επιλογή και "εντολή εξ άνωθεν",

για πολλούς και διάφορους λόγους, που είτε εκ προοιμίου  δεν μπορούμε να ξέρουμε,
 
είτε έτσι αποφασίστηκε, να κινούμαστε όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια. 
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 06:22:23 μμ
Προφανως αποτελει στρατηγικη επιλογη.
Σιγα ολοι αυτοι οι φελλοι μην εχουν το μυαλο ποτε θα επεμβουν η οχι οταν θιγονται τα αυμφεροντα του ΠΑΟΚ.
Ειδικα ο συγκεκριμενος, με τους 4-5 λογαριασμους στο fb να κραζει σκουληκια  facepalm
Και πολυ ασχοληθηκαμε.
Τίτλος: Απ: Λευτέρης Δούκας (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Σεπτεμβρίου 21, 2022, 07:53:08 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αληθεια το "επικοινωνιας" που κολλαει? :)) :)) :)) :)) :)) :))


Εδω υπαρχει το "υπευθυνος" , το επικοινωνιας σε πειραξε? :)) :)) :)) :)) :))