PAOKForum
LIVE PAOK => Superleague => Αγωνιστικά => PAOK FOOTBALL => 2014-15 => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 02, 2015, 09:48:32 πμ
-
Δεν ξέρω αν θα έχουμε και after game αλλά εγώ το άνοιξα!
Σιγά μην μας αφήσουν να πάρουμε 3 βαθμούς έτσι χαλαρά και ξεκούραστα!
-
Δηλαδη ποτε θα ξερουμε αν θα παιξουμε, την Τεταρτη? >:(
Ιβαν δωσε 200-300 στον ΟΦΗ να τους "βοηθησουμε" και εμεις! ;)
-
Ενδιαφέρουσα άποψη! smoking
-
Δηλαδη ποτε θα ξερουμε αν θα παιξουμε, την Τεταρτη? >:(
Ιβαν δωσε 200-300 στον ΟΦΗ να τους "βοηθησουμε" και εμεις! ;)
Δηλαδη ο ΟΦΗ μεχρι χθες δεν γινοταν να αγωνιστει αλλα την Τεταρτη θα είναι τακτοποιημένος??????????
Συμφωνω με Μπιλυ, δωστε χρημα στον ΟΦΗ ;)
-
Το ποσό που οφείλει η Κρητική ομάδα στους δυο ποδοσφαιριστές είναι 55.000 ευρώ και εφόσον το πληρώσει τότε η Super League θα ορίσει κανονικά το ματς ΟΦΗ - ΠΑΟΚ.
Παράλληλα στον ΟΦΗ προσπαθούν να πάρουν πίσω τους βαθμούς 10 βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες από την FIFA (-6 λόγω Πέσιτς και -4 λόγω των δυο Ισπανών) έτσι ώστε να συνεχίσει η ομάδα να έχει ελπίδες για την παραμονή στην Super League κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο.
Επιπλέον είναι ακόμα ανοικτά τα θέματα των μεταγραφών που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ καθώς το ρόστερ είναι αρκετά μικρό. Πάντως ούτε σε αυτό το κομμάτι είναι ενθαρρυντικά τα πράγματα, μετά και το "ναύγιο" της μεταγραφής του Τσουκάνη.
cretalive.gr
Μαλιστα, καταλαβαμε!
-
(http://www.athleticradio.gr/wp-content/themes/athletic/scripts/timthumb.php?src=http://www.athleticradio.gr/wp-content/uploads/2012/02/kominis.jpg&h=425&w=679&zc=)1
Ο Γιώργος Κομίνης (Πρέβεζας) θα είναι ο διαιτητής στην αναμετρηση της Τετάρτης εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας) και Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)
Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! :)
-
Οκτώ παίκτες ανακοίνωσε ο ΟΦΗ!
Ο Στέφανος Μαρτσάκης που την Δευτέρα (2/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, είναι περιφερειακός επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες. Αν και δεξιοπόδαρος παίζει περισσότερο στην αριστερή πλευρά.
Ο 20χρονος (20/6/95) Κυριάκος Σαββίδης που θα μεταβεί την Τρίτη (3/2) στο Ηράκλειο για να ενταχθεί στο ρόστερ είναι μέσος, και φέτος είχε 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι έπαιξε σε έναν αγώνα. Αποκτήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για το επόμενο εξάμηνο.
Ο Παντελής Θεολόγου παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος (7/5/91) κεντρικός αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί με τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι είχε μία συμμετοχή με την ομάδα του Περιστερίου. Τη διετία 2012 – 14 είχε 17 συμμετοχές με την Καλλιθέα.
Ο Στέλιος Τσουκάνης (27/2/90) αγωνίζεται ως αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος μετά τη διάλυση της Νίκης Βόλου με την οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε 14 συμμετοχές, ενώ με τον Άρη είχε 13 συμμετοχές την τριετία 2011 – 2014.
Ο Κώστας Κρητικός (21/10/93) αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο Φωστήρα ενώ έχει εμπειρία από το εξωτερικό καθώς πέρυσι είχε αγωνιστεί στη Γερμανική FC Pommern Greifswald.
Εμπειρία από το εξωτερικό έχει και ο αμυντικός μέσος Νίκος Μουστάκης (5/4/90) ο οποίος την περίοδο 2012 – 13 βρίσκονταν στο ρόστερ της Ρουμανικής Turnu Severin, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Φωκικός.
Ο 20χρονος (25/7/95) Γιάννης Ασλανίδης αγωνίζεται και από τα δύο άκρα της άμυνας και προέρχεται από τον ΠΑΟ Ρουφ.
Επίσης ο μέσος Γιάννης Γεωργόπουλος (10/5/92) ο οποίος είχε τελευταίο "σταθμό" τον Πανηλειακό.
Η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης του ΟΦΗ θα συνεχιστεί και στο μέτωπο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών με την προθεσμία στην συγκεκριμένη κατηγορία να εκπνέει στις 13/2. Η προσπάθεια έχει να κάνει με 2 - 3 ποδοσφαιριστές.
Ολοι αυτοι θα παιξουν με μας? :o
-
Παιδάκια πήρε ρε, εσύ τι νόμισες ότι πήρε? :)) :)) :))
-
Σεβασμός στον αντίπαλο, ειδικά όταν παίζει με πλάτη στον τοίχο!!
Δεν ταιριάζουν αυτά σε μας!!!
-
Εννοώ νεαρούς σε ηλικία ρε Νικόλα, ο πιο μεγάλος είναι το 90...
-
Ξαφνικα - Ω, του Θαυματος- βρεθηκαν λεφτα , πληρωσε , πηρε και παικτες και ετοιμαζεται - κατα συμπτωση- να δωσει τον "υπερ παντων αγωνα" για την επιβιωση του κοντρα στον ΠΑΟΚ...
Απορω που και η Νικη Βολου δεν βρηκε λεφτα να παιξει με εμας και μετα να μηδενιστει για τα υπολοιπα...
-
Ειδες κατι πραγματα που γινονται στην π@τανα την Ελλαδα? ::)
Πιστευω πως θα περασουμε ψιλοχαλαρα!
-
Η αποστολή για την Κρήτη
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2015/02/NIVE9110.jpg)
Την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΟΦΗ αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Παναγιώτης Γλύκος, Σαρλς Ιτάνζ, Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργος Κατσικάς, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Θεοφάνης Τζανδάρης, Κριστιάν Νομπόα, Χέντβιγκες Μαντούρο, Εγιάλ Γκολάσα, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φακούντο Περέιρα, Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης.
http://www.paokfc.gr/uncategorized/apostoli-gia-kriti/
-
"Ο ΠΑΟΚ είναι φιλικό σωματείο"
(http://cretalive.s3.amazonaws.com/222761/8d42528cb29f6ed1a9be122aef30cb4f_l.jpg)
Συνέντευξη του Νίκου Μαχλά που αποκαλύπτει ότι θα γίνει κανονικά το ματς της Τετάρτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς μίλησε στον arena fm όπου ανέφερε ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς:
Για το αν η εμπλοκή του στον ΟΦΗ είναι παρόμοια με αυτή του Θόδωρου Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ:
«Η κάθε ομάδα έχει προβλήματα. Το αν εμείς είμαστε παλιοί ποδοσφαιριστές και εμπλακήκαμε στις ομάδες είναι άλλο θέμα. Είναι εύκολο πράγμα να κατηγορούμε και είδαμε πως ο Θοδωρής βγήκε μπροστά με τιμιότητα και πήρε πάνω του τα χρέη. Την διοικητική εμπειρία δεν μπορείς να την έχεις από την πρώτη στιγμή και η διοίκηση μιας ομάδας δεν μπορεί να συσχετιστεί με την διοίκηση μιας ανώνυμης εταιρείας. Αυτό που επικρατεί είναι το να μπορείς να βρεις τα χρήματα και να μπορείς να υπάρχεις σαν μια ομάδα».
Για το αν θα γίνει το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ:
«Θα γίνει κανονικά το παιχνίδι. Είπαμε να γίνουν κάποια πράγματα σωστά και να τα βάλουμε σε μια σειρά. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος είναι κρίμα να δημιουργούνται προβλήματα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Πληρώνουμε αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε και δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας κόψει την ελπίδα και την προσπάθεια που κάνουμε».
Για τις σχέσεις ΟΦΗ – ΠΑΟΚ:
«Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ συμπαθής στο Ηράκλειο και ειδικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ένα με αυτούς του ΟΦΗ. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις».
Για την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη:
«Είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με την Βέροια. Ο ΠΑΟΚ είναι φιλικό σωματείο και ο κ. Βρύζας, ο κ. Ζαγοράκης είναι φίλοι μου, έχουμε μεγαλώσει μαζί ενώ χάρηκα που γνώρισα και τον κ. Σαββίδη».
Για τις μεταγραφές του ΟΦΗ:
«Τις μεταγραφές τις κάνουμε για να μπορέσουμε τουλάχιστον ηθικά να είμαστε εντάξει στην ιστορία και στον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να το τελειώσουμε αν φυσικά μας αφήσουν και δεν μας βάζουν τρικλοποδιές. Δεν μου αρέσει να λαϊκίζω αλλά νομίζω πως αυτή η ομάδα είναι περήφανη και πρέπει να παραμείνει περήφανη. Αν κάνει μια επανεκκίνηση η ομάδα θα την κάνουμε εμείς. Σκοπός είναι να μην γίνει αλλά να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος».
Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:
«Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τώρα τελευταία ο ΠΑΟΚ κάνει μια κοιλιά που ευνόησε τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει κριθεί, είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και πολλές καλές ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ και κερδίσει μπαίνει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να κερδίσει στην έδρα του».
Για την ποιότητα της Σούπερ Λιγκ:
«Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και βλέπουμε ομάδες όπως η Τρίπολη, ο Παναιτωλικός η Ξάνθη και άλλοι παλεύουν για την Ευρώπη. Ποιοτικά δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα είναι συναρπαστικό».
Για το αν έχει καλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ:
«Δεν έχει κάτι να ζηλέψει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο ομάδα αυτή την στιγμή αλλά φέτος δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές».
Για το ποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα:
«Κλείνω στα ασπρόμαυρα… του ΟΦΗ»!
Αυριο ξυριζουν τον γαμπρο κ Μαχλα!
Να σε δω! 8)
-
Όπως λέμε και στο νησί μας Ηρακλειώτες:
"Δεν επιστεύω ανε μου λες το γάλα γαλάνο 'ναι"
Μτφρ "Δεν σε πιστεύω ακόμα και αν μου λες ότι το γάλα είναι άσπρο"
-
Τον φετινο Οφη τον συγκαταλεγω στα επισημα παραρτηματα 'η οχι ?
-
Οχι δεν ειναι! 8)
-
Αυτα τα φιλικα κτλ μας φαγανε! facepalm
-
Με δεκαπέντε παίκτες θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για την 22η αγωνιστική της Superleague. Οι Κρητικοί μπορεί να ήταν αρκετά δραστήριοι την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Γενάρη, ωστόσο όλα τα νέα αποκτήματα έχουν μόλις μία προπόνηση με τη νέα τους ομάδα, κάτι που ανάγκασε το Νίκο Αναστόπουλο να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Πέρα από τους καινούργιους ποδοσφαιριστές των Ηρακλειωτών, εκτός αποστολής παρέμεινε και ο τραυματίας Περογαμβράκης.
Αναλυτικά, η αποστολή: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανό
-
Αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή
Μέχρι την έναρξη του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ έχουν διορία οι Κρητικοί από τη Super League να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ότι εξόφλησαν την οφειλή προς τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ.
Το χρέος προς τους δύο Ισπανούς, που κατέφυγαν στη FIFA για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους καλείται να πληρώσει ο ΟΦΗ την Τετάρτη (4/2, 17:15) για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ποσό που καλείται να βρει η ομάδα του Ηρακλείου, ανέρχεται στις 56.000 ευρώ.
Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» έχουν διαβεβαιώσει τη Λίγκα ότι θα τακτοποιήσουν την οφειλή και πως θα καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα. Μέχρι να γίνει αυτό, το παιχνίδι βρίσκεται στον... αέρα, με τη Super League να έχει το δικαίωμα ανάκλησης του ορισμού του αγώνα στο Ηράκλειο.
onsports.gr
Θα τα βρουν! 8)
-
Σε περιπέτειες, αλλά περήφανος…
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2015/02/1081746.jpg)
Στην περίοδο του μεσοπολέμου, το φθινόπωρο του 1925, ιδρύθηκε ο ΟΦΗ σ΄ένα γυμναστήριο του Ηρακλείου. Αθλητές όλων των αθλημάτων (άρση βαρών, στίβος, πάλη, ποδόσφαιρο) εμπνεύστηκαν την ίδρυση ενός σωματείου, που όμως δεν θα έμοιαζε με τα άλλα. Θα ήταν μια πρωτοβουλία και θα ανήκε στους ίδιους τους αθλητές του, γι΄αυτό το λόγο επιλέχθηκε το “Όμιλος“. Ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου έγινε γρήγορα η πιο αγαπητή ομάδα της Κρήτης με πολλές επιτυχίες σε πολλά αθλήματα κι έστω κι αν ειδικά το ποδοσφαιρικό τμήμα έγινε πολύ αργότερα γνωστό στην Ελλάδα (τα ταξίδια με τα βαπόρια της εποχής καθιστούσαν σχεδόν αδύνατη τη συμμετοχή του ΟΦΗ σε πρωταθλήματα με τις ομάδες της Ηπειρωτικής Ελλάδας), αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του Κρητικού αθλητισμού.
Σήμερα ο ΟΦΗ περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του. Τα χρέη του παρελθόντος από κακές διοικητικές χρήσεις του έχουν αφήσει ανοιχτές πληγές και μόλις πρόσφατα του αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί λόγω χρεών σε πρώην ποδοσφαιριστές που κατέφυγαν σε δικαστήρια. Η επιτροπή σωτηρίας, με το Νίκο Μαχλά επικεφαλής, προσπαθεί να καλύψει όσες περισσότερες “τρύπες” μπορεί, επιλέγοντας πρώτα να παλέψει με τα προβλήματα, πριν κολουθήσει τον εύκολο δρόμο της πτώχευσης. “Θα πέσουμε μόνο αν εμείς το αποφασίσουμε κι όχι κάτω από πιέσεις”, δήλωσε πρόσφατα ο πρώην διεθνής επιθετικός.
Ο Τζενάρο Γκατούζο τελικά άφησε μόνο τη φήμη του στο νησί, αφού δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά ούτε και τους επενδυτές που υποσχέθηκε, αφήνοντας σε άσχημη κατάσταση και αγωνιστικά την ομάδα. Ανέλαβε να συμμαζέψει την κατάσταση ο Νίκος Αναστόπουλος, που ήδη πέτυχε μια μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Πανθρακικού και καλείται να αντιστρέψει μια κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα που φαίνεται απελπιστική. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Θα ενισχυθεί με 8 ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν τους 14 που έφυγαν. Την προσπάθεια των Κρητικών θα βοηθήσει και ο “δικός” μας Κυριάκος Σαββίδης που θα προσπαθήσει αυτό το εξάμηνο να βγάλει την ποιότητα και τον ενθουσιασμό του κάτω από συνθήκες πίεσης σε μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έχουν συναντηθεί συνολικά 83 φορές (οι 4 στο Κύπελλο) και το ρεκόρ είναι 38-19-22 για τον Δικέφαλο. Το “Γεντί Κουλέ” είναι από τις δυσκολότερες έδρες για τον ΠΑΟΚ. Σε 39 αγώνες Πρωταθλήματος ο ΟΦΗ έχει κερδίσει 21 φορές, 12 ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ μόλις 6 φορές απέδρασε ο ΠΑΟΚ με το “διπλό” . Μια ισοπαλία και μια νίκη έχει ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο σε κρητικό έδαφος.
Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στηριχθεί σε 15 μόλις ποδοσφαιριστές στο σημερινό ματς, καθώς οι νεοαποκτηθέντες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός.
http://www.paokfc.gr/news-el/20150204-se-peripeteies-alla-perifanos/
-
Ο ΟΦΗ έβαλε τα χρήματα, γίνεται το ματς με ΠΑΟΚ
Με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθου Πουλινάκη, αλλά και του μέλους του ΔΣ Μιχάλη Λελεδάκη, οι «Ομιλίτες» κατέθεσαν τα χρήματα τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 54.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει το θέμα με τις οφειλές στους πρώην παίκτες του συλλόγου, Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ.
Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΟΦΗ να συγκεντρωθεί το παραπάνω ποσό στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και έτσι δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 17.15.
Πρόκειται για ανάλογη περίπτωση με αυτή του Πέσιτς που κόστισε έξι βαθμούς στον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά τα αντανακλαστικά του συλλόγου λειτούργησαν σωστά και βρέθηκαν τα χρήματα.
Απομένει η τελική επικύρωση της Super League, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους οκτώ νεοαποκτηθέντες, ενώ δεν υπολογίζεται ο Περογαμβράκης.
gazzetta.gr
Εδω και ωρα περιμενα αυτη την ειδηση.
Απομενει το οριστικο!
-
Εαν δεν κερδισουμε , θεωρω οτι οι οποιες τυχον αντιδρασεις συνοπαδων μας δικαιολογουνται απολυτως....
-
Facts & Figures για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ [Infographics]
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2015/02/featured_info_ofi.jpg)
Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.
#3 νίκες με 2-0 μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ έχει ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι το αγαπημένο του σκορ πλέον, με τις δύο από τις τρεις να έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο 0-2 είχε γραφτεί στις 30 Νοεμβρίου 1980 με δύο γκολ του Βασίλη Βασιλάκου και τα δύο τελευταία ήταν το 2008-09 και το 2011-12. Το 1-1 είναι ο νικητής στις ισοπαλίες με έξι εμφανίσεις, ενώ ο ΟΦΗ έχει επικρατήσει με 2-1 σε οκτώ από τα 39 ματς των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.
#12 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες τον Φεβρουάριο και ο ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες, 3 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα και 2 επικράτησε ο ΟΦΗ. Τα 12 ματς έχουν γίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ τους και αυτή είναι η 13η με το παράδοξο να είναι πως έχουν αγωνιστεί και στις 29 Φεβρουαρίου το 2004 και ο ΠΑΟΚ επικράτησε τότε με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας.
#9 ματς χωρίς ήττα εντός και εκτός έδρας έχει συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από τα πέντε ματς που έχει δώσει στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 39 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στις 18 (6 νίκες – 12 ισοπαλίες).
#8 γκολ έχει σημειώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης απέναντι στον ΟΦΗ σε αγώνες πρωταθλήματος και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Ακολουθεί ο Γιώργος Κωστίκος με έξι γκολ κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.
#5 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Φραντζέσκος και ακόμη δύο ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κόντρα στους Κρητικούς. Την σεζόν 1996-97 που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την ομάδα του Ηρακλείου και το δεύτερο με τον Δικέφαλο, κατάφερε να σκοράρει στον πρώτο γύρο με τον ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΠΑΟΚ και στον δεύτερο ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πλέον να σημειώσει δύο γκολ με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ και να κρίνει το 2-0 επί του ΟΦΗ μέσα στν Τούμπα.
#5 από τις έξι νίκες που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Ηράκλειο είναι χωρίς να δεχθεί γκολ από τον ΟΦΗ. Η μοναδική που σκόραρε και ο ΟΦΗ ήταν την σεζόν 2002-03, όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα γκολ των Καφέ, Οκκά και Σαλπιγγίδη και η ομάδα της Κρήτης μείωσε σε 3-2 με γκολ των Σολίς και Γκόμεζ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2015/02/infographics_ofi.jpg)
http://www.paokfc.gr/news-el/20150204-facts-figures-gia-to-ofi-paok-infographics/