Η παράδοση μίλησε για μια ακόμα φορά στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη ΧΑΝΘ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά διατήρησε το αήττητο του για 18ο συνεχόμενο ματς κόντρα στην αντίπαλο του για τους «16» του Κυπέλλου Ανδρών. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 30-20 εκτός έδρας δείχνοντας πολύ καλή εικόνα από την αρχή του αγώνα, στον οποίο είχε τον πλήρη έλεγχο.
Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ ο οποίος μετά το 28-23 επί του Αερωπού είναι στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.
Για 3η φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ημιτελικού ΑΕΚ- Διομήδη Άργους. Ο «δικέφαλος» επικράτησε δύσκολα 28-23 του Αερωπού Έδεσσας και πήρε την πρόκριση για τον 33ο τελικό στην ιστορία του αθλήματος.
Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς μέχρι το 40' με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα μετά από πολύ ώρα στο 44' (18-19). Στη συνέχεια η εμπειρία των φιλοξενούμενων μέτρησε και έτσι ο Νίκος Γεωργιάδης που είχε σήμερα τα γενέθλια του πήρε ένα όμορφο δώρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι είχε διακοπή στα πρώτα πέντε λεπτά, αλλά και προς το τέλος αφού απειλήθηκε επεισόδιο μεταξύ των παικτών μετά την αποβολή του Δέλλιου των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα γράφτηκε «Στο 5:56 υπήρξε προσωρινή διακοπή διότι 3 οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο διότι σπρώχθηκαν από άλλους. Στο 57:50 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής του γηπεδούχου σωματείου, Δέλλιος Χαρίλαος, διότι σε προσπάθεια αντιπάλου μετά από σουτ δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο και εκνευρισμένος αποπειράθηκε να λακτίσει τον αντίπαλο. Κρατήθηκε το δελτίο του».
Κίνδυνος νέας αναβολής για το ματς του ημιτελικού Κυπέλλου, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αφού αφενός δεν έχει άδεια το Κλειστό της Αγίας Βαρβάρας και αφετέρου η αστυνομία δεν έδωσε το οk για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Ο εξ αναβολής αγώνας είχε οριστεί για την προσεχή Τετάρτη 4/3, ωστόσο σήμερα διαπιστώθηκε ότι η περιφέρεια δεν έχει δώσει άδεια στην συγκεκριμένη εγκατάσταση, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι καθ' ύλην αρμόδιοι, του Δήμου...
Παράλληλα, βέβαια και η αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεση της για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Το εντυπωσιακό ωστόσο, είναι πως στο συγκεκριμένο γήπεδο διεξάγονται αγώνες άλλων αθλημάτων, όπως μπάσκετ φερ' ειπείν. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας του ημιτελικού έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, η πρώτη ήταν στις 4 Φεβρουαρίου (κλειστό Χαλκίδας) και η δεύτερη δύο εβδομάδες μετά (κλειστό Έσπερου Καλλιθέας). Πάντως στην ΑΕΚ δεν το βάζουν κάτω και πιστεύουν ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχει δοθεί λύση.
gazzetta.gr
Οπως και να εχει παντως, κοντα η μεσα στην χαβουζα πρεπει να γινει ε? >:(
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 11, 2015, 07:44:22 μμ
Ορίστηκαν οι ώρες των τελικών χάντμπολ
(https://pbs.twimg.com/media/B_1c-f1WEAATVxP.jpg)
«Η ΟΧΕ ανακοινώνει τις ώρες διεξαγωγής των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τον τρόπο διάθεσης των διαπιστεύσεων.
Οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και γυναικών θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena στις 27 και 29 Μαρτίου 2015 και θα μεταδοθούν ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Ο 29ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών ΠΑΟΚ- ΟΦ Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 17:30 και ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 15:00».
2 κουπες δικες μας σηκωνουμε!!! smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 11, 2015, 08:00:15 μμ
Μεσα θα ειμαστε!! ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! paokara paokara
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 13, 2015, 02:30:07 μμ
Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του 33ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 στο «Παλατάκι».
Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr οι δύο ομάδες θα πάρουν από 1.700- 1.800 εισιτήρια, ενώ η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος 1.000 εισιτήρια και 500 προσκλήσεις. Δηλαδή στο γήπεδο θα εισέλθουν περίπου 5.000 φίλαθλοι σε σχέση με την χωρητικότητα του που ξεπερνά ελάχιστα τις 8.000.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι από την Αστυνομία, την Ομοσπονδία και τις δύο ομάδες.
Για τον ακριβή αριθμό των θεατών καθώς και λεπτομέρειες από την σύσκεψη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.
Λίγα είναι αλλά θα το σηκώσουμε! pano
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 20, 2015, 05:02:11 μμ
Στην τελευταία σύσκεψη ασφαλείας συμφωνήθηκε οι δύο φιναλίστ να πάορυν από 1.000 εισιτήρια αντί για 1.800, η ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ) θα πάρει 1.600 εισιτήρια, ενώ θα δοθούν και 500 προσκλήσεις.
Την ερχόμενη Παρασκευή (27/3) θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Νέα Ιωνία επίσης στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει 1.500 εισιτήρια, η Νέα Ιωνία 1.000. Η ΟΧΕ θα πάρει 1.200 εισιτήρια μαζί με 500 προσκλήσεις. Παράλληλα θα δοθούν και 600 μηδενικά εισιτήρια για τμήματα υποδομής συλλόγων της περιοχής.
sport24.gr
Σε λιγο βρε μ@λ@κες θα το κανετε και χωρις κοσμο! Ελεος! >:(
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 24, 2015, 03:36:32 μμ
Με ένα στόμα, μία φωνή ζήτησαν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο να έχουν κόσμια συμπεριφορά, ενώ εξέφρασαν την σιγουριά τους, τόσο για την ανδρική, όσο και για την γυναικεία ομάδα, ότι θα τα καταφέρουν κόντρα σε ΑΕΚ (την Κυριακή 29/3) και Νέα Ιωνία (την Παρασκευή 27/3) αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:
Γρηγόρης Πετρίδης (έφορος ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ):
"Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε όλοι μαζί με τον κόσμο να το γιορτάσουμε γιατί το αξίζουμε. Ανεβήκαμε στο τρένο και δε θα κατεβούμε αν δεν πάρουμε το Κύπελλο. Μας άνοιξε την όρεξη το βόλεϊ, εύχομαι καλή επιτυχία και στα δύο τμήματα".
Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος γυναικείας ομάδας ΠΑΟΚ):
"Θελω να σταθώ στη διοίκηση και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη πρώτα, η δουλειά των οποίων αποτυπώνεται αυτό το τριήμερο, στο οποίο ο σύλλογος θα διεκδικήσει δύο Κύπελλα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Όσον αφορά στον κόσμο, θέλω να τον καλέσω να είναι όσο το δυνατόν πιο ένθερμος και κόσμιος και στις δύο γιορτές που θα γίνουν την Παρασκευή και την Κυριακή. Θα γίνει μία μεγάλη "μάχη",αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω, τέλος, τους χορηγούς των δύο τμημάτων".
Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ):
"Θα ξεκινήσω με ευχές, καλή επιτυχία στους άνδρες πιστεύω και εύχομαι ότι θα το κατακτήσετε το Κύπελλο, το ίδιο εύχομαι και για εμάς. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο".
Μυρτώ Νούλα (παίκτρια ΠΑΟΚ):
"Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και αυτή είναι διαφορά μας. Ο κόσμος κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και θέλουμε να είναι εκεί να μας δώσει δύναμη, ενέργεια και πόρωση για να κατακτήσουμε το Κύπελλο".
Ελένη Προκοπίδου (παίκτρια ΠΑΟΚ):
"Καλή επιτυχία στους άντρες και σε εμάς. Είναι μεγάλη υπόθεση ο τελικός και έρχεται μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να έχουμε κίνητρο και να προβληθεί το άθλημα σε όλους. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά".
Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ):
"Αυτό που θα ζήσουμε θα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και για τον ΠΑΟΚ και για το χάντμπολ γενικότερα. Δε θυμάμαι να έχουν γίνει τελικοί με αυτή τη διαδικασία και είναι για εμάς μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε έναν τίτλο. Μας λείπει πολύ, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Με τον αντίπαλο έχουμε ιστορία και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που θα έρθει με κόσμο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αλλά ελπίζω ότι θα είναι μία πολύ όμορφη γιορτή για όλους. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, τη φωνή του για να κερδίσουμε. Η ομάδα κουβαλάει ακόμη κάποια γεγονότα από το παρελθόν και αυτά πρέπει να μείνουν εκεί. Μπορεί να προκληθούμε, αλλά εμάς πρέπει να μας νοιάζει να πάρουμε τα δύο Κύπελλα".
Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ): "Για το αγωνιστικό αυτό που θέλω να πω είναι ότι προετοιμαζόμαστε εδώ και έναν μήνα για αυτό το παιχνίδι. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, θα γίνει ένας ωραίος τελικός και θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Θα δώσουμε το 101% για να αφήσουμε τον κόσμο ικανοποιημένο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣ, δεν έχουμε λόγια να μιλήσουμε για τη φετινή του στήριξη. Μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά θέλουμε και μία κόσμια, αθλητική στήριξη".
Αλέξης Αλβανός (παίκτης ΠΑΟΚ): "Ευχόμαστε όλοι να μας φέρει δύο τίτλους αυτό το τριήμερο. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο κόσμημα και περιμένουμε πολύ κόσμο. Θα είναι μία διαφήμιση για το άθλημα, αλλά αυτό προυποθέτει ότι δε θα υπάρχουν επεισόδια, πρέπει οτιδήποτε άλλο να μείνει έξω από το γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ".
flag flag
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: Telis Stallone στις Μαρτίου 24, 2015, 06:39:26 μμ
Ο ΠΑΟΚ 1500 εισιτηρια και η Νεα Ιωνια 1000 !!!!! facepalm
Και σε ευρωπαικο τελικο να επαιζε η Νεα Ιωνια δεν θα μαζευε 1000 ατομα....
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 25, 2015, 01:28:22 μμ
2 κουπες ρε ΠΑΟΚΑΡΑ και φουλ για το Logo του φορουμ! smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 26, 2015, 11:08:30 πμ
«Ενδεχόμενο βίας θα ζημιώσει τις ομάδες»
Ο ίντερ του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλβανός, μίλησε στο gazzetta.gr για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, τα σχέδια του για το μέλλον.
Ανησυχείς για το αν θα είναι κόσμια η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του PAOK Sports Arena;
«Είναι λογικό να υπάρχουν ανησυχίες, αφού δεν είναι στο χέρι μας να μην γίνουν επεισόδια, αλλά σε αυτό των οπαδών. Θεωρώ πάντως ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι η βία δεν αρμόζει στον αθλητισμό. Όσοι αγαπάμε το άθλημα θέλουμε να γίνει ένας όμορφος τελικός. Ενδεχόμενο βίας θα ζημιώσει τις ομάδες, αρκεί αυτό να σκεφτούν οι οπαδοί, για να είναι κόσμιοι. Άλλωστε να μην ξεχνάμε τα βαριά χρηματικά πρόστιμα και τις τιμωρίες που έχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λόγω επεισοδίων στο παρελθόν... Υπάρχει κάποιος που θέλει να επαναληφθούν;» Ένας αθλητής όπως εσύ που έχεις αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο (στη Γερμανία για οκτώ χρόνια), έχεις ιδιαίτερα συναισθήματα παίζοντας απέναντι στη πρώην ομάδα σου; «Τα συναισθήματα είναι σίγουρα ιδιαίτερα. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα το διάστημα που ήμουν στην ΑΕΚ, προβλήματα διοικητικά να διευκρινίσω, διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Με κάποιους εξ αυτών έχουμε βαθιές φιλίες που ξεκινούν από την εθνική ομάδα, στην οποία ήμασταν συμπαίκτες και πριν από την συνύπαρξη μας στην ΑΕΚ. Επομένως στον αγωνιστικό χώρο αντίπαλοι για 60 λεπτά και μετά πάλι φίλοι».
Ήταν σοκ για σένα η επιστροφή σου στην Ελλάδα το 2012 από την Γερμανία; «Το χάντμπολ στην Γερμανία είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα, μετά το ποδόσφαιρο και λειτουργεί σε επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Ωστόσο, το να επιστρέψω ήταν μία συνειδητή απόφαση, ήξερα εκ των προτέρων ότι ουδεμία απολύτως σχέση θα είχαν οι συνθήκες εδώ, με τις συνθήκες εκεί. Εχω δύο παιδιά και ήθελα να μεγαλώσουν στην Ελλάδα. Για οκτώ χρόνια η γυναίκα μου και τα παιδιά μου (ηλικίας 7,5 και 5 ετών) με στήριξαν στις επιλογές μου και είχε φτάσει η ώρα θα βάλω και εγώ σε προτεραιότητα την οικογένεια μου».
Έφτασες στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης, σκέφτηκες να επιστρέψεις; «Όχι, ποτέ, γιατί όπως είπα από τη στιγμή που η κόρη μου έπρεπε να πάει σχολείο, είχαμε αποφασίσει να πάει σε ελληνικό. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να είναι ευτυχισμένη η οικογένεια μου. Ευτυχώς, τα χρόνια στη Γερμανία ήταν δημιουργικά τόσο από οικονομικής όσο και συναισθηματικής άποψης. Πάντως δεν θα επέστρεφα στη Γερμανία για οικονομικούς λόγους, παρόλο που ακόμη το τηλέφωνο μου χτυπάει από γερμανικές ομάδες για να επιστρέψω. Θα επέστρεφα όμως για να ξαναζήσω όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια». Γιατί το χάντμπολ στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και πιστεύεις μπορεί να αλλάξει αυτό;
«Σίγουρα μπορεί να αλλάξει και μάλιστα με απλά πράγματα. Καταρχάς οι ομάδες θα πρέπει να πάψουν να περιμένουν τις χορηγίες της ΟΧΕ και θα πρέπει μόνες τους να αναζητούν πηγές εσόδων, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις ομάδες του εξωτερικού. Για να πουλήσεις ένα brand name, πρέπει πρώτα να το φτιάξεις. Και για να το φτιάξεις πρέπει πρώτα να ψάξεις πόρους. Παράλληλα, τα σωματεία θα πρέπει να δημιουργήσουν γερές βάσεις, δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες τους, οι οποίες αργότερα θα στελεχώνουν τις πρώτες ομάδες. Τέλος, και ίσως το βασικότερο και δυσκολότερο είναι η νοοτροπία. Στην Γερμανία που έζησα τόσα χρόνια είδα τα παιδιά να προπονούνται στα σχολεία και να έχουν υγιή πρότυπα. Οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά με καλά σχεδιασμένα, αργά και προσεκτικά βήματα. Ολοκληρώνοντας την αθλητική σου καριέρα έχεις σκεφτεί αν θες να συνεχίσεις να είσαι στο χώρο του χάντμπολ από κάποιο άλλο πόστο; «Σίγουρα σκέφτομαι την επόμενη μέρα. Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική και να αναλάβω μία ομάδα της Α1 ανδρών. Έχω πολλά πράγματα που θέλω να κάνω για να βοηθήσω το άθλημα. Κάθε πράγμα όμως τον καιρό του».
Τα παιδιά θα τα πάρεις στο γήπεδο την Κυριακή; «Προτιμώ να αγωνιστώ απερίσπαστος στην περίπτωση που δημιουργηθεί ένταση. Ευτυχώς η Χριστίνα (σ.σ. η πρωτότοκη) είχε την ευκαιρία να ζήσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2009 (EHF με την Γκούμπερσμπαχ). Παρότι ήταν πολύ μικρή θυμάται αμυδρά κάποια πράγματα».
Ο πιο έμπειρος παίκτης... Πρέπει να κάνει ένα καλό παιχνίδι...
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 26, 2015, 11:15:05 πμ
Παράθεση
Υπάρχει κάποιος που θέλει να επαναληφθούν;»
Στανταρ!
Ελπιζω να το παρουμε γιατι το αξιζουμε και γιατι με αυτη την κ@λοομαδα εχουμε προηγουμενα. >:(
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 28, 2015, 07:40:39 μμ
"Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό τον τελικό"
(https://pbs.twimg.com/media/CBM8FiCVAAAMzqR.jpg)
Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ)
«Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που είναι εδώ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για όσα έχει καταφέρει φέτος. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό τον τελικό. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα σηκώσει κύπελλο σε αυτό το γήπεδο και θα το πάρουμε».
Για τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Νομίζω ότι θα είναι σημαντικό ποια ομάδα θα ελέγξει το ρυθμό. Περιμένουμε την ΑΕΚ να κρατήσει ένα χαμηλό ρυθμό, εμείς θα επιδιώξουμε να είμαστε πιο γρήγοροι. Θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο αναφορικά με το ρυθμό που θα επικρατήσει. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για τα μυστικά τους».
Για το γεγονός ότι διεκδικεί το κύπελλο με δεύτερη διαφορετική ομάδα, δέκα χρόνια μετά τη νίκη του με το Κιλκίς «Είναι διαφορετικές καταστάσεις, πολύ διαφορετικό το άθλημά μας. Ακόμη κι εγώ τότε είχα μαλλιά. Ήμουν πολύ πιο άπειρος. Θεωρώ τον εαυτό μου εξίσου τυχερό που συνεργάζομαι με αθλητές που ήθελα να συνεργαστώ, σε μία ομάδα που μπορεί να βάζει το χάντμπολ σε τέτοια μεγάλα γήπεδα».
Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ) Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και στο Χριστόφορο που μία ακόμη φορά κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Α1. Προετοιμαστήκαμε για τον τελικό, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μία γιορτή και ας κερδίσει ο καλύτερος. Για την επιστροφή στο PAOK Sports Arena μετά τους προ πενταετίας αγώνα στο τσάμπιονς λιγκ « Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό από εκείνα, ίσως τότε ακόμη δεν είχαμε πείσει τον κόσμο για το μέγεθος της ομάδας»
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 01:29:25 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/CBQi6hrXIAAqF_C.jpg)
Πλήθος οπαδών του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε πριν λίγη ώρα στην πλατεία Καμάρας με αποτέλεσμα η Εγνατία να έχει κλείσει.
Οι οπαδοί ξεκίνησαν πριν από λίγο μηχανοκίνητη πορεία από το κέντρο της Θεσσαλονίκης προς το Παλατάκι, όπου στις 3 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου χάντμπολ, στον οποίο θα αναμετρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 01:52:46 μμ
PAOK BC the official Έχουμε και σήμερα αγώνα στο "Παλατάκι". Στις 3μ.μ. ξεκινά η προσπάθεια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου. Καλή επιτυχία!!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 01:53:37 μμ
Γ@μηστε τις κιτρινες μαιμουδες με τον Δικεφαλο!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 02:12:52 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/CBQsSwbWwAAszlt.jpg)
paokara paokara
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 02:47:20 μμ
PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ. Σε λίγο (15.00) αρχίζει ο αγώνας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του #PAOK στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Καλή επιτυχία!!!
smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 03:04:34 μμ
Οι οπαδοι μας προκληθηκαν εχοντας δεχτει φωτοβολιδες με πιστολι...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. Τα χανουμια μπηκαν καθυστερημα υποτιθεται- λογω ελεγχου της ΕΛ.ΑΣ.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ!
8-7 8-6 8-5 Παλασκας 7-5 Τσιλης 6-5 Τσακιρης, με παικτη παραπανω ο ΠΑΟΚ
Χαμενο σουτ του Παλασκα 5-5 5-4 5-3 Τσακιρης 4-3 4-2 Κοκωνης 3-2 με πεναλτι η κουλα 3-1 Αλβανος 2-1 2-0 Κεσιδης 1-0 Αλβανος
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 03:40:21 μμ
Καλα ρε αυτο στημενο ηταν! Τι σορ ελεγχοι ειναι αυτοι! Ρεζιλι σε κανουν με το που μπαινουν πετωντας φωτοβολιδες!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 04:01:26 μμ
O αγώνας διακόπτεται οριστικά όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα...Πέτυχαν αυτό που ήθελαν τα χανούμια...
Σχολιο του Μοικ στο facebook
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 04:03:53 μμ
Διατάχθηκε πλήρης εκκένωση του γηπέδου ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα, με εντολή της αστυνομίας. Οι αρχηγοί των δύο ομάδων ζήτησαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, κεκλεισμένων των θυρών αλλά η αστυνομια δεν συναινεί γιατί φοβάται για επεισόδια εκτός του γηπέδου Eνας οπαδός της ΑΕΚ συνελλήφθη και οδηγήθηκε εκτός γηπέδου από τους αστυνομικούς, ο κρότος ήταν αποτέλεσμα ρίψης βαρελώτου
gazzetta.gr
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 04:06:38 μμ
ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!!!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 04:15:17 μμ
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΕΛΕΝΧΟ!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 04:22:57 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/CBRJ7B_UUAEFoWV.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRJ58fUYAA0bTJ.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRJ6j9UMAAwBbR.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRJ6ExUIAAwPqp.jpg)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 04:28:11 μμ
Ο "αγωνας" θα συνεχιστει εξω πλεον. Μακαρι να κανω λαθος!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 04:31:14 μμ
Το θέμα είναι ότι έγινε αυτό που ήθελαν τα χανούμια... Τι έλενξε η ΕΛ.ΑΣ αυτά είναι μ@λ@κιες.... Είδαμε τι έγινε, τώρα τι θα γίνει έξω δεν με ενδιαφέρει...
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 04:33:53 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/CBRL-mkUYAEjz48.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRL-_yVIAAwyWf.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRL_DOU8AAJgN2.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBRL_EwU8AAzgqW.jpg)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 04:38:48 μμ
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμφωνούν να γίνει ο τελικός μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ και είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν βγει κανονικά για ζέσταμα, ενώ από την ΑΕΚ στο παρκέ είναι οι Μπακαούκας και Τσαούσης Ο αγώνας σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες θα αρχίσει και πάλι και στις εξέδρες θα υπάρξουν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ
gazzetta.gr
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 04:55:01 μμ
Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής είναι θορυβημένος και θα ζητήσει να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες παραδειγματικά.
Ο Γιάννης Αρβανίτης ζητά την πλήρη εκκένωση του γηπέδου, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα βγει να παίξει η ομάδα της ΑΕΚ.
Αντε στο δι@ολο ρε π@σταρια!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 04:58:53 μμ
Ο ΠΑΟΚ γιατι να τιμωρηθει? Απο ποιον ξεκινησαν? Τι επρεπε δηλαδη να κανουμε εμεις? Αι στο δι@ολο ρε >:(
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 05:02:37 μμ
Ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ έχει αποχωρήσει, αφού το έργο επιτελέσθηκε... δεν υπήρχε λόγος να μείνουν παραπάνω. Ο αθλητικός εισαγγελέας συμβάλλει στην σύνταξη του φύλλου αγώνα, λένε οι πληροφορίες Πληροφορίες θέλουν το φύλλο αγώνα να «καίει» την ΑΕΚ αφού θεωρούν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν με υπαιτιότητα των οπαδών της Ένωσης
gazzetta.gr
Όχι ρε βάλτε και τον ΠΑΟΚ μέσα μ@νοπανα!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 05:04:58 μμ
Ακουγονται μλκιες αριστερα και δεξια οτι τα χανουμια μπηκαν μεσα εκνευρισμενα επειδη ηταν 15 λεπτα εξω και περιμεναν! ΚΑΙ? Ειναι η πρωτη φορα? Ποιος εχει παει σε εκτος εδρας εκδρομες σε τετοιες περιπτωσεις και δε νεγινε αυτο? Πρωτη φορα τα χανουμια εχουν χασει ενα τεταρτο?
Αντε ρε γ@μηθειτε τσογλανια, π@στρακια του κερατα!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 05:22:07 μμ
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 05:26:26 μμ
Ο αγωνας θα γινει κανονικα, αποχωρησαν και οι δικοι μας οπαδοι! Η συνέχεια του ματς θα μεταδοθει μαγνητοσκοπημενα από τη ΝΕΡΙΤ
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 05:33:44 μμ
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε πληροφόρηση ότι ο Σταύρος Κοντονής είχε δώσει εντολή για οριστική διακοπή του αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το ρεπορτάζ του Onsports αναφέρει πως ο υφυπουργός αθλητισμού δεν είχε καμία επικοινωνία με κανέναν, παρακολουθεί ωστόσο τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα (30/03) για τα νέα θλιβερά επεισόδια που αμαυρώνουν τον ελληνικό αθλητισμό.
Μάλιστα.
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 05:41:17 μμ
ΤΕΛΟΣ
29-27
29-26 Αλβανός
Λιγότερο από 2 λεπτά
Τάιμ άουτ για την ομάδα μας
28-26
28-25
28-24
Τάιμ άουτ για την κουλα
28-23 Κοκώνης
27-23
27-22 Τσακίρης
26-22 Αλβανός με πέναλτι
7 λεπτά για το τέλος
Τάιμ άουτ για την ομάδα μας
25-22
25-21 Αλβανός
24-21
24-20
24-19 Τσακίρης
23-19 Τσακίρης
22-19 Τσίλης
21-19
21-18 Αλβανός
20-18
20-17
20-16
Κίτρινη κάρτα στον προπονητή μας, Νίκο Γεωργιάδη
Όσοι ελάχιστοι έχουν απομείνει φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα μας.
20 λεπτά για το τέλος του τελικού..
Τάιμ άουτ από την κουλα
20-15 Τσίλης
19-15 Πετρίδης
18-15 Κοκώνης
17-15
17-14 Τσακίρης
16-14
16-13
15-13 Κοκωνης
14-13
14-12
Έναρξη του β' ημιχρόνου
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
14-11
13-11
13-10 Τσίλης
12-10
12-9
Δεύτερη δίλεπτη για τον Τσακίρη
12-8 Αλβανός
Τάιμ άουτ για την ομάδα μας
11-8 Πετρίδης
6 λεπτά για το ημίχρονο
Δίλεπτη ο Τσακίρης
10-8 Τσίλης
9-8
8-8
Δίλεπτη στον Μπακαούκα για τράβηγμα
Mετά από 2,5 ώρες ακούστηκε το σφύριγμα των διαιτητών για την επανέναρξη του αγώνα..
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ~
You are not allowed to view links.
Register or Login
Οι οπαδοι μας προκληθηκαν εχοντας δεχτει φωτοβολιδες με πιστολι...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. Τα χανουμια μπηκαν καθυστερημα υποτιθεται- λογω ελεγχου της ΕΛ.ΑΣ.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ!
8-7 8-6 8-5 Παλασκας 7-5 Τσιλης 6-5 Τσακιρης, με παικτη παραπανω ο ΠΑΟΚ
Χαμενο σουτ του Παλασκα 5-5 5-4 5-3 Τσακιρης 4-3 4-2 Κοκωνης 3-2 με πεναλτι η κουλα 3-1 Αλβανος 2-1 2-0 Κεσιδης 1-0 Αλβανος
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 06:54:11 μμ
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015
(https://pbs.twimg.com/media/CBRtCrMUIAAVsRD.jpg)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 07:00:25 μμ
Μπράβο στην ομάδα μας, δυστυχώς δεν μπορώ να το χαρώ τόσο ήταν μεγάλη ευκαιρία να το χαρεί ο κόσμος μας στο γήπεδο.... Δεν πάυει όμως να είναι ένας τίτλος για την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΥΓ. Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ 8)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 07:07:27 μμ
Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ο Αλέξης Αλβανός που πέτυχε εννέα (9) γκολ!
(https://pbs.twimg.com/media/CBRvZIXU8AAkoMV.jpg)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 07:09:04 μμ
αεκ αεκ ΑΝΤΕ Γ@ΜΙΣΟΥ αεκ, Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕς- ΖΩΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ!
ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ!
ΕΜΠΡΟΣ :eagle:
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 07:12:38 μμ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φορούν αναμνηστικά μπλουζάκια που γράφουν "Κυπελλούχος Ελλάδας 2015"!!!
paokara smilepaok flag pano paokflag
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2015, 07:17:39 μμ
"ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, Κύπελλοοο"
smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 07:20:25 μμ
Οσο για την νεριτ, το γρaψαμε απο πολυ νωρις στο facebook. Ο τελικός θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ΝΕΡΙΤ αφού από την ώρα που διέκοψε δεν έχει ενημερώσει για την τύχη του τελικού και φρόντισε να μας μάθει για το πως μαγειρεύεται... πίτσα σοκολάτα με μπανάνα... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2015, 07:32:57 μμ
Αντε ρε Logo θελουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 07:42:42 μμ
Κατσε ρε ανυπομονε! :grin1:
(https://pbs.twimg.com/media/CBR6XHpVEAAsMKP.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBR6Xo6UcAAeX-Q.jpg)
(https://pbs.twimg.com/media/CBR6XcRVEAAz5vX.jpg)
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2015, 08:32:51 μμ
Συμφωνα με τον τεχνικό του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Νίκο Γεωργιάδη, ο "Δικέφαλος" άξιζε το Κύπελλο στον τελικό του χάντμπολ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του παίκτες με στοιχεία που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Εμείς αξίζαμε να πάρουμε το Κύπελλο, γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς. Αυτά που έγιναν δεν είναι προβλήματα του χάντμπολ, αλλά του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Είναι ωραίο να προσπαθεί η Ομοσπονδία και το άθλημα να μπει σε μεγάλα γήπεδα, αλλά όχι όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα".
"Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα"
(https://pbs.twimg.com/media/CBRvZIXU8AAkoMV.jpg)
Ο ηγέτης του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ και MVP του τελικού, Αλέξης Αλβανός, είπε: "Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει φέτος η ΑΕΚ. Είναι αξιοζήλευτοι και έχουν μία πολύ καλή αντιμετώπιση σε όσα συμβαίνουν στον σύλλογό τους φέτος. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, αλλά αυτό μετριάζεται από την βία που είδαμε στο γήπεδο. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε το άθλημα σε ένα γήπεδο κόσμημα. Δυστυχώς, κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν μας άφησαν. Είμαστε υπέρ των γεμάτων γηπέδων, αλλά θέλουμε υγιή κόσμο στο πλευρό μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε όλοι το άθλημά μας και να βρούμε λύσεις στα επεισόδια που γίνονται απ' όλες τις ομάδες".
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: nikolasf4 στις Μαρτίου 29, 2015, 09:02:58 μμ
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας!!!! Μακάρι κάθε χρόνο να πανηγυρίζουμε τίτλους μέσα στο Παλατάκι. Δυστυχώς σοβαρά προσωπικά προβλήματα δεν μου επιτρέπουν να χαρώ όσο θα έπρεπε αυτή τη μεγάλη επιτυχία... Ίσως κάποτε μιλήσω για αυτά ... Χαρείτε το με την ψυχή σας αδέλφια!!!!!!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 29, 2015, 10:36:29 μμ
Ημουν απο νωρις στο πεταλο που ημασταν μαζεμενοι. Χωρις μανουρες, χωρις μ@λκιες ξεκινησαμε απο την Καμαρα και μπηκαμε στο γηπεδο μας. Και ενω ολα κυλουσαν κανονικα, με το που μπηκαν τα χανουμια, αρχισαν τις φωτοβολιδες και να μας προκαλουν απο απεναντι. Καποιοι απο εμας αντεδρασαν ανταποδιδοντας την φωτοβολιδα, αλλα ο τελικος εγινε μπ@ρδελο εξαιτιας της ανικανοτητας των μπατσων και των χανουμιων που ανεβηκαν αποκλειστικα για τα κανουν π@τανα! Ναι ενδεχομενως καποιοι απο εμας να ηρθαν για μανουρες αλλα οποιος ηταν στο γηπεδο μπορει να γραψει αν λεω κατι ψεματα. Εξαλλου αν εχετε δει τα βιντεο, θα εχετε καταλαβει! Αποτελεσμα ηταν να μας διωξουν και μου στερησουν την δυνατοτητα να χαρω το Κυπελλο στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 30, 2015, 06:47:14 πμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας!!!! Μακάρι κάθε χρόνο να πανηγυρίζουμε τίτλους μέσα στο Παλατάκι. Δυστυχώς σοβαρά προσωπικά προβλήματα δεν μου επιτρέπουν να χαρώ όσο θα έπρεπε αυτή τη μεγάλη επιτυχία... Ίσως κάποτε μιλήσω για αυτά ... Χαρείτε το με την ψυχή σας αδέλφια!!!!!!
Νικόλα, ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.. Αν μπορείς και θέλεις, στείλε ένα μαιλ.... :-\
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: Kat6 στις Μαρτίου 30, 2015, 08:56:57 πμ
Μπραβο στα παιδιά.
Νικόλα, περαστικα να ναι παλικαρε.
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 30, 2015, 06:22:20 μμ
Ετσι ρε αυτο ειναι Logo! :grin1:
Νικολα ευχομαι να ειναι ολα καλα!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 30, 2015, 06:32:01 μμ
Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι τρεις οπαδοί της ΑΕΚ που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον χθεσινό τελικό Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την «Ένωση», στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας.
Οι συλληφθέντες -ηλικίας 20, 27 και 39 ετών- οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων περί Αθλητισμού και περί φωτοβολίδων-κροτίδων, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση και απρόκλητη σωματική βλάβη.
Δυο εξ αυτών παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο κι ο τρίτος στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Ελα ρε σοβαρα? 3 ηταν μονο αυτοι που εκαναν διαταραξη κοινης ειρηνης, αντισταση και σωματικη βλαβη? Ρε δε πατε να γ@μηθειτε, μια ζωη προστασια γ@.....!
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 30, 2015, 06:55:37 μμ
Ναι 3 οι αλλοι ηταν ψευτικοι σαν τις ταινιες! :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 30, 2015, 07:00:57 μμ
«Κύριος υπαίτιος... η αστυνομία»
Ο Φώτης Τσαούσης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για άνιση συμπεριφορά εκ μέρους των αστυνομικών αρχών.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο πρώτος και ΚΎΡΙΟΣ υπαίτιος για τα χθεσινά γεγονότα ήταν η αστυνομία! Δεν μπορεί να αφήνεις 17 λεπτά εκτός τον κόσμο της ΑΕΚ, να μην ελέγχεις τον κόσμο που ήταν στους επίσημους να προκαλούν και στο τέλος να μαζεύεις και να χτυπάς μόνο την μια πλευρά! :o Θέλουμε ίδια αντιμετώπιση με αυτούς!
Εξαγριώνουν τον κόσμο μας, με αποτέλεσμα να γίνονται κάποιοι αυτοκαταστροφικοί, γιατί δεν επικρατεί η λογική, αλλά ο θυμός! Το ίδιο έγινε στην Λαμία, το ίδιο πέρυσι στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να μας εξοντώσουν με τις τιμωρίες τους! Οκ, ναι, υπάρχουν και κάποιοι που πάνε μόνο για φασαρίες, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!! Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, το έχουμε κάνει όλοι μαζί!!!»
sentragoal.gr
Δεν θα μιλησω για τα προηγουμενα αλλα ρε καραγκιοζη, ποιος προκαλεσε χθες? Αυτοι που ηταν στα επισημα?? Στα επισημα ρε νουμερο ηταν και μικρα παιδια και γυναικες? Αντε ρουφα τωρα και αντιο! paokara
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 30, 2015, 11:45:25 μμ
Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του "Δικεφάλου", ο Άγγελος Τσίλης, μιλάει στο Contra.gr για την κατάκτηση του τροπαίου, καταθέτει την άποψή του για το θέμα της βίας στα γήπεδα, αναφέρεται στην παρουσία του Αλέξη Αλβανού, ενώ θέτει ως μεγάλο στόχο του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ την κατάκτηση του νταμπλ.
Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις τα συναισθήματά σου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου;
"Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Το περιμέναμε πως και πως. Βέβαια υπήρχε αρκετή θλίψη για τα επεισόδια που έγιναν, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας και βγήκαμε νικητές".
Από την πλευρά, πως θεωρείς πως μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα;
"Πρέπει να υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις στους ανθρώπους που δημιουργούν αυτά τα επεισόδια. Δεν γίνεται να έρχονται να βγάζουν τα προβλήματά τους μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρξει μία τιμωρία και η μόνη λύση πλέον, έτσι όπως έχει καταντήσει όλος ο αθλητισμός στην Ελλάδα, είναι η φυλακή. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Φυλακή, κάμερες ασφαλείας και ταυτοπροσωπία. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει ανάπτυξη στον αθλητισμό. Δεν μπορεί πλέον να έρθει ένας γονιός με το παιδί του να δει ένα παιχνίδι, καθώς φοβούνται όλοι μην συμβούν τα χειρότερα".
Πιστεύεις πως τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η πολιτεία ή είναι θέμα και των ομάδων;
"Εννοείται πως μεγάλη ευθύνη έχουν οι ομάδες που επιτρέπουν στους οπαδούς να κάνουν τέτοια έκτροπα. Γιατί στην ουσία, η ίδια η ομάδα τα πληρώνει στο τέλος. Πρέπει πρώτα ο σύλλογος να λάβει υπόψιν όλα όσα γίνονται και στη συνέχεια η πολιτεία, η οποία βέβαια έχει κι αυτή μερίδιο ευθύνης".
Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να αγωνιστείτε ύστερα από 2,5 ώρες αναμονής;
"Αν το πάμε σωματικά, ήταν ανέφικτο. Αλλά είχε αναβληθεί ήδη μία φορά ο τελικός, περιμέναμε ένα μήνα και όταν φτάνεις με τόσο κόπο και ιδρώτα στον τελικό και πάνε να στο πάρουν κάποιοι "ανίδεοι" μέσα από τα χέρια σου, τότε δεν θα κοιτάξεις την κούραση αλλά το να κατακτήσεις το τρόπαιο. Ακόμα κι ας παίζαμε στη 1 το βράδυ".
Θα ήθελα την άποψη σου για τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον τελικό με την ΑΕΚ και είναι "βαρόμετρο" για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
"Είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη εμπειρία στην Α1. Μας βοηθάει στις προπονήσεις, ενώ εμπειρία του μέσα στο γήπεδο είναι εμφανής. Παίρνουμε πάρα πολλά από αυτόν".
Επόμενος στόχος είναι το νταμπλ;
"Ε ναι, τι άλλο. Βασικός στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πιστεύω στο τέλος θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".
Ποιος θεωρείς κυριότερο αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
"Ο Διομήδης είναι πρώτος στη βαθμολογία. Μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να έχει αποδυναμωθεί αλλά παραμένει πολύ επικίνδυνη. Στο πρωτάθλημα έχουμε δύο ήττες από το συγκεκριμένο σύλλογο και αυτό μας πεισμώνει για να νικήσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο".
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 30, 2015, 11:50:55 μμ
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο Χάντμπολ ανδρών και ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, Θοδωρής Πετρίδης, μίλησε στο gazzetta.gr για τα επεισόδια που χάλασαν τον τελικό, για το πως τα έζησε αυτός και οι συμπαίκτες του, αλλά και για την υγεία που αποπνέει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.
Θοδωρή ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο αλλά δυστυχώς ο τελικός στιγματίστηκε από επεισόδια.
«Πράγματι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που τελικά οδήγησε στην εκκένωση του γηπέδου. Οι οπαδοί αντάλλαξαν φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η σωματική μας ακεραιότητα». Εσείς οι αθλητές πως το ζήσατε όλο αυτό το σκηνικό φοβηθήκατε;
«Ήταν άσχημο όλο αυτό το σκηνικό ειδικά για μας τους αθλητές που προετοιμαζόμασταν τόσο καιρό για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ειδικά εμείς στον ΠΑΟΚ κάναμε ειδική μίνι προετοιμασία με τις διαδοχικές αναβολές στο ΑΕΚ-Διομίδης Άργους. Υπήρχε μεγάλη ένταση ειδικά από την πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ».
Εσείς μιλήσατε με τους οπαδούς προσπαθήσατε να τους ηρεμήσετε.
«Πράγματι μιλήσαμε τόσο εμείς όσο και οι παίκτες της ΑΕΚ με τους δικούς τους οπαδούς σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα και να συνεχιστεί ο τελικός. Τους είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο, να μας βοηθήσουν με την φωνή τους και νομίζω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα κατάφερε και κράτησε μια σωστή στάση. Δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί και γιατί καθυστέρησαν να μπουν οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά φάνηκε ότι δεν έγινε και ο καλύτερος έλεγχος». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ομάδες με πολύ κόσμο και φανατικό κοινό ίσως κάνουν κακό στο άθλημα το οποίο πλέον θυμίζει ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.
«Διαφωνώ και νομίζω είναι ακριβώς το αντίθετο. Η παρουσία δύο μεγάλων ομάδων όπως είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κάνουν καλό στο άθλημα. Υπάρχει κόσμος από πίσω ο οποίος γεμίζει τα γήπεδα και δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω μόνο μαθητικές εξέδρες παρότι και σε τέτοιους αγώνες η ατμόσφαιρα είναι όμορφη. Νομίζω ότι αν υπάρχει σωστή αστυνόμευση και λαμβάνονται όλα τα μέτρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ 30.000 φίλοι του ΠΑΟΚ και δεν συνέβη το παραμικρό. Νομίζω ότι αν υπάρχει θέληση και προγραμματισμός από τους αρμόδιους τότε μπορούν να αποφευχθούν όλα αυτά τα άσχημα. Κανείς δεν θέλει να παίζει σε άδειες κερκίδες». Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την πρώτη στιγμή και παρά την διακοπή η ομάδα δεν επηρεάστηκε κι έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου.
«Νομίζω ότι δικαιούμασταν απόλυτα αυτό το Κύπελλο. Στον ΠΑΟΚ έχουμε βάλει στόχο το νταμπλ και πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά από τέλη Αυγούστου. Έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ τον στόχο και ακολουθούν τα τα πλέι οφ. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι και παρά τις διακοπές καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο».
Το Κύπελλο αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι κατακτήθηκε μέσα στην Πυλαία. Επίσης είναι ο δεύτερος τίτλος του ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες ημέρες αφού είχε προηγηθεί αυτός στο βόλεϊ.
«Αυτό είναι δείγμα για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Όλος ο Ερασιτέχνης αποπνέει υγεία οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για εμάς τους αθλητές τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο θέμα των συνθηκών και νομίζω οι τίτλοι αυτοί αποτελούν επιβράβευση γι αυτούς τους ανθρώπους».
Τέλος, θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου τον τίτλο;
«Ξεκάθαρα στον κόσμο ο οποίος ήρθε στο γήπεδο και με την φωνή του υποστήριξε την ομάδα κόσμια χωρίς επεισόδια. Είναι δικό τους».
gazzetta.gr
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 02, 2015, 09:18:09 πμ
Πήρε μετάλλιο και ο οπαδός του ΠΑΟΚ! (vid)
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 06, 2015, 08:32:10 μμ
Τίτλος: Απ: Κύπελλο Ελλάδος Handball 2014-15- ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 15, 2015, 01:57:34 μμ
Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
1α) Αθλητικό Σωματείο "Α.Ε.Κ.", αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει: α) την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.
β)Αθλητικό Σωματείου "Π.Α.Ο.Κ.", αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής. Κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό τα παραπτώματα υπάγονται στο άρθρο 10 παρ.2 περ.i του πειθαρχικού κανονισμού της ο.χ.ε. και επιβάλλει: α) πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος. (αριθμ. απόφασης 38/2015 ) Αριθμ. Αγώνα 15202101
Εμείς γιατί τιμωρηθήκαμε, επειδή μπήκαν και τα έκαναν π@τανα? Και εμείς έπρεπε να τους κοιτάμε?