PAOKForum
LIVE PAOK => PAOK FOOTBALL => Roster => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Δεκεμβρίου 04, 2014, 07:54:43 μμ
-
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2014/12/image1.jpg)
Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις τησ ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 χρόνια!
Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United, Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη.
Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ύψους 1,90 αμυντικός δήλωσε:
“Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο”
http://www.paokfc.gr/news-el/20141204-ston-paok-o-papagiannopoulos/
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! smilepaok
-
Με το καλο και ευχομαι να εισαι καλα!
Καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ!
Νωρις ξεκινησαμε μεταγραφες! smilepaok
-
Καλώς τον .... Ήρθες σε καλή εποχή και θα έχεις και καλό δάσκαλο!!! pano
-
Τον είδε ο Άγγελος και πείστηκε ότι πρόκειται για παίκτη που θα βοηθήσει!
Μακάρι, θα φανεί στο γήπεδο.
Καλώς ήρθες! :)
-
«Ονειρεύομαι πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»
(http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-12/pap1.jpg?itok=Rp3ZcEje)
Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος στα 24 του έκανε πράξη το ποδοσφαιρικό του όνειρο του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Ο υψηλόσωμος στόπερ κατάφερε να πείσει τον Άγγελο Αναστασιάδη πως δικαιούται μία θέση στο ρόστερ του «Δικεφάλου» περνώντας με άριστα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε.
Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος ήταν εκλεκτός μέλος της χρυσής γενιάς της ΑΪΚ Στοκχόλμης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας στους τζούνιορς πριν από μία δεκαετία υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε.
Το όνομα του ακούστηκε για Ατρόμητο και ΑΕΚ, ωστόσο η τρίτη απόπειρα του να μετακομίσει στην Ελλάδα αποδείχθηκε... τυχερή.
Ο πρώην παίκτης της Ασιρίσκα λίγο πριν πετάξει για τη Σουηδία παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη του ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr.
«Ήταν το μεγάλο μου όνειρο να φύγω από την Σουηδία και να παίξω ποδόσφαιρο. Τα κατάφερα μέσω του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα μου ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».
Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αποφεύγει τα μεγάλα λόγια προτιμώντας να χτίσει βήμα-βήμα την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
«Δεν βιάζομαι, έχω να αποδείξει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Θα φανεί στο μέλλον αν αξίζω. Αυτό που θέλω, όπως κάθε ποδοσφαιριστής είναι να αγωνίζομαι και όταν ο προπονητής κρίνει να μου δώσει ευκαιρίες».
Ο ομογενής σέντερ μπακ από τη Σουηδία αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θέτοντας τον μεγάλο στόχο του.
«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έδειξε τις δυνατότητες του. Ονειρεύομαι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, όμως έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».
Ο Παπαγιαννόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Αναστασιάδη. «Είναι ένας πάρα πολύ καλός κόουτς, ο οποίος μου δίνει μία τεράστια ευκαιρία.
Δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο, όμως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το στιλ του και αποτελεί για μένα τιμή η συνεργασία μαζί του».
Ο νεοφερμένος άσος του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του «Δικεφάλου».
«Είναι οι καλύτεροι οπαδοί. Όλοι στη Σουηδία για αυτούς μιλάνε και έχω ακούσει πάρα πολλά. Ξέρω πόσο στηρίζουν την ομάδα. Προσωπικά θέλω να αποφύγω τα μεγάλα λόγια και να τους δείξω στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητες μου».
gazzetta.gr
-
Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος το βράδυ της Πέμπτης είχε την πρώτη του εμπειρία ως παίκτης του ΠΑΟΚ.
Ο αμυντικός του Δικεφάλου δέχτηκε την πρόσκληση του συνδέσμου ΠΑΟΚ Σουηδίας και παρακολούθησε το ματς με τη Γκινγκάμπ στη Στοκχόλμη μαζί με τον κόσμο της ομάδας που τον καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.
(https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10302025_10152891573819687_135195283376538381_n.jpg?oh=ad979de975f519b67947efec955959e4&oe=54FE31AD)
(https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10846279_10152891573739687_6607890207729384796_n.jpg?oh=119d6b8b553f0a60fa2ad1cef44e319a&oe=550ECACB)
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL
-
«Σύντομα θα είμαι έτοιμος»
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο μέχρι πρότινος κεντρικός αμυντικός της Ασιρίσκα, μίλησε στα κανάλια "novasports" κάνοντας λόγο για τη σφοδρή του επιθυμία να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, για την κατάσταση που βρίσκεται όπως και για το πότε θα είναι έτοιμος ν? αγωνιστεί αλλά και συστήθηκε σε όσους δε γνωρίζουν πολλά για τον ίδιο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομογενής κεντρικός αμυντικός στο Novasports
Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».
Για το διάστημα της δοκιμής του στον «Δικέφαλο του Βορρά»
«Από μικρός όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ελλάδα. Μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».
Για τις δυνατότητες της ομάδας και των συμπαικτών του
«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Τα τελευταία τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, όμως ελπίζω τη νέα χρονιά να πάνε πιο καλά».
Για την ετοιμότητά του:
«Εγώ σιγά-σιγά προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και τώρα είμαι έτοιμος».
Για τους προσωπικούς του στόχους και τον εαυτό του γενικότερα
«Με την έλευσή μου εδώ είναι να καθιερωθώ και να πάρω παιχνίδια. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που είναι καλός με την μπάλα, γρήγορος και καλός στο ψηλό παιχνίδι».
-
Ποτε θα τον δουμε αυτον?
Δεν ειναι ετοιμος ακομη?
-
Καλο το παλικαρι σημερα που ειπε και ο Αγγελος αν και ισως να ειχε και λιγο τρακ αλλα εδειοξε καλα στοιχεια στις τοποθετησεις του.
Μπραβο.
-
"Εχω προσαρμοστεί..."
(http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article3257040.ece/ALTERNATES/w460/papagiannopoulos.jpg)
Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος στο ματς με τον Πλατανιά κλήθηκε να δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ αμυντικά.
Ο ομογενής στόπερ δήλωσε χαρακτηριστικά για την παρουσία του στον κυριακάτικο αγώνα:
"Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε όπως θέλουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την "μάχη" τίτλου από τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Σίγουρα μπορεί. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από σκληρή δουλειά και σκληρές προπονήσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο".
Οσο για το αν έχει προσαρμοστεί: "Ναι, έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και όπως έχω καταλάβει ήδη έχει τους καλύτερους οπαδούς που υπάρχουν", απάντησε ο Παπαγιαννόπουλος ο οποίος για τον βαθμό ετοιμότητάς του υπογράμμισε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής, βέβαια, θα κρίνει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Εγώ είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο".
Αν παίξει παραπάνω παιχνίδια θα είναι και καλύτερος!
-
«Κοιτάζουμε μπροστά»
(http://www.novasports.gr/media/2015/2/084a07b2-9e71-4b98-b435-d254e6ca8ad4.png)
Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό κανάλι:«Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Τώρα τελευταία τα αποτελέσματα δεν έχουν πάει όπως τα θέλαμε, αλλά δουλεύαμε για να βγάλουμε κάτι θετικό. Δεν έχουμε να κρατήσουμε τίποτα απολύτως από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου. Η Βέροια είναι μία καλή ομάδα, θα κάνουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε μία ομάδα να τρέχουμε όλοι μαζί και να πάμε σαν μία ομάδα όπως στην αρχή».
Φοβάμαι πως ο Παπα θα βγει πιο ουσιαστική μεταγραφή από τον Κόστα (και με πιο λίγα λεφτά)...
-
Παλίκαρε, πήγες πολύ καλά αν και χωρίς να αγωνίζεσαι στην θέση σου.
Και ψηλά και χαμηλά και έτρεξες πολύ.
Μπράβο σου...
-
Και εμενα μου αφησε θετικη εντυπωση.
Το πιο σημαντικο για εμενα δεν κωλωσε και μπηκε στις φασεις με τσαμπουκα!
Μπραβο ρε! 8)
-
Ελπιδοφόρος!
-
Αθόρυβος και ουσιαστικος.
Συνεχισε ετσι και στο μελλον!
-
THE WALL. :grin1: Οποιος πεφτει πανω του ειναι σα να τρακαρει σε τοιχο. :))
-
«Να μη μείνουμε στη Βέροια»
(http://www.novasports.gr/media/2015/2/6038f9f2-8cba-4108-94eb-5a98b2e77e8d_3.jpg)
Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες κόντρα στη Βέροια μίλησε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο νεαρός αμυντικός του δικεφάλου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη θέση του αμυντικού μέσου στο συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη θέση στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά:
Για την παρουσία του στο βασικό σχήμα: "Στην ομάδα υπάρχουν καλοί παίκτες. Όλοι θέλουμε να παίζουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σίγουρα χάρηκα για την συμμετοχή μου στην ενδεκάδα και τη νίκη επί της Βέροιας αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".
Για το ότι αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ και όχι ως στόπερ: "Είχα μιλήσει με τον προπονητή μου για αυτή τη θέση. Δεν είχα πρόβλημα να αγωνιστώ σε αυτή και προσωπικά θεωρώ ότι τα πήγα καλά. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιξα στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα".
Για τη νίκη επί της Βέροιας: "Πιστεύω ότι ήμασταν ομάδα, όπως δηλαδή συνέβαινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Παίζαμε ο ένας για τον άλλο και γι' αυτό βγήκε η εικόνα αυτή. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουμε εδώ αλλά να συνεχίσουμε ως ομάδα..."
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Όλα είναι καλά για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".
Μπράβο Σώτο... 8)
-
Παλικαρε, οτι επαιξες επαιξες.
Μετα το χθεσινο στεγνο καθαρισμα του Γκουαρντιολα των παγκων, θα φας παγκο με το κουταλι!
Σε 2 εβδομαδες θα δεις τον Τζαβελλα να παιζει στην θεση σου. ;)
-
Παιζει να μην φαει καν παγκο!
(http://i57.tinypic.com/1hh81.jpg)
Μετροπορδ
Αν ισχυει μιλαμε για σχεδιασμο και οργανωση!!!! facepalm
ΠΑΟΚ - ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠ@ΡΔΕΛΟ!
-
Πρωτη φορα το βλεπεις φιλτατε?
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ο επομενος ξυλωνε τους προηγουμενους που ηταν επιλογες του.!!
-
Οχι δεν το βλεπω, αλλα ξερεις τι με τσαντιζει?
Ποτε κιολας κριθηκε ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για το facepalm επιπδο του ΠΑΟΚ!!
Ενω ο Τζαβελλας π.χ κρινεται επαρκης και ο Παπαδοπουλος ε?
Αντε ρε λ@μογια!!!!!! >:(
-
:-X :-X
-
Τελικά αναρωτιέμαι να αξίζει να ασχολούμαι άλλο με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ >:( >:( >:( >:( >:(
-
Στον ΠΑΟΚ μπορούν να υπολογίζουν σίγουρα για τη νέα περίοδο στους Γλύκο, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Ρατς, Παπαγιαννόπουλο,
http://www.paokforum.gr/index.php?topic=280.msg15286#msg15286
sport24.gr
Το καλοκαίρι αν θυμάστε τον Μαντούρο τον είχαν τελειωμένο όταν ήρθε ο Άγγελος.
Εν ολίγης μην ασχολέιστε με μ@λ@κες είτε γράφουν φεύγει ο ένας, είτε μένει...
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, απλά κάνουν συνειρμούς και με βάση ότι κουτσομπολιά ακούνε από τους ρουφιάνους του ΠΑΟΚ....
-
Γιατί έμεινε εκτός αποστολής?
Επειδή έκανε ένα λάθος στην Κομοτηνη? Τον Βίτορ και τον Κόστα δηλαδή τι έπρεπε να τους κάνουν?
Αλλά ξέχασα εκεί έγινε η δουλειά με μανατζερ, του Παπαγιανόπουλου, όχι επειδή είναι μεταγραφή του Άγγελου...
ΟΥΣΤ ΡΕ Λ@ΜΟΓΙΑ!
-
Τα παμε, μην τα ξαναλεμε ::)
Παιζει να μην φαει καν παγκο!
([url]http://i57.tinypic.com/1hh81.jpg[/url])
Μετροπορδ
Αν ισχυει μιλαμε για σχεδιασμο και οργανωση!!!! facepalm
ΠΑΟΚ - ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠ@ΡΔΕΛΟ!
-
ΟΥΣΤ ΡΕ Λ@ΜΟΓΙΑ!
-
Εμεινε εκτος αποστολης γιατι είναι στο πλαισιο της απομυθοποίησης του Αγγελου.
Το πρωτο σταδιο ηταν τα ραβασάκια των παικτων που ταχα δεν μπορουσε να διαχειριστεί την ψυχολογια τους μετα τις ηττες facepalm και τις όχι καλες προπονήσεις αποτέλεσμα της κόπωσης! facepalm
Το επομενο βημα είναι η απαξιωση ενός παικτη που σε 3 κιολας παιχνίδια ειδαμε ότι δεν κανει και είναι λιγος! :o
Εξαλλου τωρα είναι η ωρα του Τζαβελλα! facepalm
Γ@μησατε τον ΠΑΟΚ ρε λ@μογια!
-
Δε ξερω αν το προσεξατε αλλα τελευταία στα περισσότερα σχολια που αφορουν την ομαδα παιζει πολύ το facepalm
-
Οντως!
Γιατι αραγε? facepalm
-
Για περάστε κλείνει το τόπικ από ότι δείχνει εκτός και αν.....
-
Μην τα ξαναλεμε π@στικα τον φαγανε τον παικτη.
Σε 2 παινχιδια και απο 1 λαθος καταλαβαν οτι δεν κανει ε?
Ελπιζω ο νεος προπονητης που θα ερθει να κρινει αντικειμενικα. ;)
-
Κανένα θέμα με Γ.Χ
Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο, το γεγονός ότι τον αφήνει διαρκώς εκτός αποστολής δεν περνά απαρατήρητο. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Γ.Χ προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον νεαρό, Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ήταν πιο έτοιμος από τον Παπαγιαννόπουλο!
Ο ομογενής αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κέρκυρα, αφού, προφανώς, ο Γεωργιάδης έκρινε πως του αρκεί να έχει ένα στόπερ στον πάγκο (Ρικάρντο Κόστα). Όπως γίνεται κατανοητό η παραμονή του Παπαγιαννόπουλου στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι είναι κάτι που θα συζητηθεί στην Τούμπα με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή.
Βέβαια, αν ο Γ.Χ δώσει ευκαιρίες στα πλέι οφ στον υψηλόσωμο αμυντικό, τότε τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, εφόσον, φυσικά, ο παίκτης τις εκμεταλλευτεί!
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 45'
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 1-0 10'
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 4-3 90'
Βέροια - ΠΑΟΚ 1-3 89'
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0 1'
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0 22'
Καλλονή ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2 1'
sport24.gr
Ενω οι αλλοι που πηραν ευκαιριες τις εκμεταλλευτηκαν πολυ καλα! facepalm
-
Κανενα θεμα αλλα 4ο συνεχομενο παιχνιδι εκτος αποστολης! facepalm
-
«Οι Έλληνες δεν κατανοούν ακόμα το ΟΧΙ»
(http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e46bccb2654d504b6bf6d30dd1dd9842_L.jpg)
Εύθραυστη χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ελλάδα ο Σωτήρης Παπαγιανόπουλος του ΠΑΟΚ.
Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα dn.se για τα προβλήματα στη χώρα μας και εμφανίστηκε προβληματισμένος, καθώς θεωρεί ότι δεν έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή.
«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι είναι ήρεμα τα πράγματα. Στη συνέχεια όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορεί ξαφνικά να γίνουν έτσι τα πράγματα ώστε να γυρίσουμε στο παλιό νόμισμα. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αργότερα», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρόβλημα είναι ότι ψήφισαν «όχι». Οι άνθρωποι το γιόρτασαν να ήταν μία νίκη, αλλά δεν πιστεύω πως οι Έλληνες κατανοούν ακόμα τι σημαίνει. Σε περίπτωση που βρεθούν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομίζω ότι θα έχουν πολλά να χάσουν».
onsports.gr
Τώρα είμαστε στην φάση του ΝΑΙ.
Μετά θα εξετάσουμε το ΟΧΙ! :grin1:
-
Με αυτον τελικα τι εγινε?
Θα μεινει ? ::)
-
Μπα! 8)
-
"Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκα"
(http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article3418801.ece/BINARY/w620/1217808.jpg)
Το απόγευμα της Τρίτης (4/8) λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο με τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος αμυντικός πήγε στη Μεσημβρία και αποχαιρέτησε όλη την ομάδα στην οποία έμεινε για σχεδόν οκτώ μήνες. Απόδειξη του ότι φεύγει σαν φίλος είναι και όσα λέει στο Sport24.gr λίγες ώρες μετά το διαζύγιο.
«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκα. Ήθελα να αγωνίζομαι σε περισσότερα παιχνίδια, ήθελα να είμαι στην ενδεκάδα και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να συμβεί αυτό. Γι’ αυτό και η λύση συνεργασίας είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές» είπε αρχικά στο Sport24.gr, ο ομογενής αμυντικός.
-Θεωρείς ότι έπαιξε αρνητικό ρόλο το γεγονός ότι γύρω από το όνομά σου πέρυσι είχε δημιουργηθεί διχογνωμία μεταξύ στελεχών του ΠΑΟΚ;
«Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα αν επηρέασε κάτι τέτοιο».
-Με τι σκέψεις αποχαιρετάς τον ΠΑΟΚ;
«Ήταν μία μεγάλη εμπειρία στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα και μου έχει αφήσει πολλά».
-Ξέρεις καλά και την φετινή ομάδα. Που πιστεύεις μπορεί να φθάσει;
«Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και πιστεύω ότι στο τέλος θα φθάσει πολύ ψηλά. Εύχομαι το καλύτερο».
-Έκανες αρκετούς φίλους μέσα στην ομάδα. Ποιος θα σου λείψει περισσότερο;
«Με όλα τα παιδιά περάσαμε διάφορα, σίγουρα όμως θα μου λείψει ο Κουλούρης. Μακάρι να βάλει πολλά γκολ φέτος (γέλια)".
-Κλείνοντας, θέλω να σε ρωτήσω για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Θα είναι στην Ελλάδα ή τη Σουηδία;
«Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που μιλάμε. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα».
Σόρρυ αλλά από τον Κόστα δεν είναι χειρότερος...
Καλή τύχη.
Τον θεωρώ πάντως αδικημένο γιατί στιγματίστηκε..