PAOKForum
LIVE PAOK => Ευρώπη => Αγωνιστικά => PAOK FOOTBALL => 2014-15 => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Νοεμβρίου 06, 2014, 09:17:47 μμ
-
Στην ψηφοφορια μπορουν να συμμετεχουν και τα ΜΗ ΜΕΛΗ!
(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p235x350/1380243_10152815898139687_6202280792043088872_n.jpg?oh=96f810a96a3094dc956b63c96d4df7d6&oe=54EDC17E&__gda__=1425128149_2349370565576d88a409bf24e99202ce)
(https://pbs.twimg.com/media/B1yKDnHIEAAgYMY.jpg)
FIORENTINA: Tatarusanu, Gonzalo, Vargas, Pizarro, Cuadrado, Kurtic, Basanta, Pasqual, Lazzari, Gomez, Tomovic
(https://pbs.twimg.com/media/B1x7KQrCAAAOwHt.jpg)
Με τη μαγκιά του σε τροχιά πρόκρισης!
(http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2014/11/1MB_7206.jpg)
Για να πάρεις αποτέλεσμα σε μια από τις παραδοσιακότερες έδρες της Ιταλίας, το Αρτέμιο Φράνκι, χρειάζεσαι ποιότητα, ψυχραιμία, πάθος, τύχη και πίστη…Ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος -και- σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση και μάλιστα στο τέλος μπορεί να νιώθει και άτυχος, γιατί όποτε χρειάστηκε είχε τις απαντήσεις στην πίεση της Φιορεντίνα. Το τελικό 1-1 δίνει όλες τις δυνατότητες στον Δικέφαλο να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους 32 του Europa League εφόσον κερδίσει τα ματς με Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ.
Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που δέχτηκε άμεσα την ασφυκτική πίεση των Βιόλα. Και μπορεί εκείνος να έκανε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς, όταν στο 14ο ο Κλάους έβγαλε… “μάτι” τον Περέιρα, με τον Αργεντίνο να σουτάρει άουτ, ωστόσο στη συνέχεια και μέχρι το 35′ περίπου οι ποδοσφαιριστές του Μοντέλα έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Γλύκος και Τζιόλης έκαναν καταπληκτικό ματς ανασταλτικά και μάλιστα ο τελευταίος γυρνώντας ως τρίτος στόπερ με εντολή του προπονητή του, συμμάζεψε αρκετά την αμυντική λειτουργία.
Στην επανάληψη παίχτηκε…άλλο ματς! Ο ΠΑΟΚ λες και δέχτηκε ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια μπήκε για να κάνει εκείνος το παιχνίδι του. Με ένα 3-5-2, ενίοτε και 3-6-1 έκλεισε τις τρύπες προς την εστία του και με ωριμότητα και ψυχραιμία βρήκε τις… “ανάσες” να επισκεφθεί με αξιώσεις την εστία του Ταταρουσάνου. Θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίς αλλά ο Κλάους υποδείχθηκε οριακά οφσάιντ πριν σκοράρει με σουτ στις… “αράχνες”, ωστόσο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστρωσε -μετά την καταπληκτική ατομική ενέργεια του Γκολάσα από δεξιά- στον Μάρτενς που πλάσαρε εύστοχα στο 81ο λεπτό.
Η πολύ ποιοτική Φιορεντίνα σκόνταψε μερικές φορές σε καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, είτε πάνω στον Γλύκο, είτε πάνω στον Τζιόλη και τον Κατσικά αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν κατάθεση ψυχής μέχρι το τέλος. Λίγο πριν αυτό έρθει με μια μεγάλη νίκη, η Φιορεντίνα πήρε αυτό που διεκδίκησε με πείσμα ως το τέλος, ένα γκολ ισοφάρισης με καταπληκτικό φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Πασκουάλε να εκτελεί καταπληκτικά. Το τελικό 1-1 με τον τρόπο που ήρθε αφήνει γλυκόπικρη μεν γεύση, αναδεικνύει όμως ακόμη μια φορά το ευρωπαϊκό “μέταλλο” που έχει… εξορύξει από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ…
Πλέον ο Δικέφαλος εξακολουθεί να κρατά 100% την τύχη στα χέρια του και με δυο νίκες (υπό προϋποθέσεις και με συγκεκριμένο σκορ απέναντι στους Γάλλους στο χειρότερο σενάριο) περνάει στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League, στην ελίτ της Ευρώπης. Εκεί που σίγουρα ανήκουν οι 2500 και πλέον οπαδοί του που έκαναν το μωβ γήπεδο της Φιορεντίνα…ασπρόμαυρο!
Οι συνθέσεις:
Φιορεντίνα (Μοντέλα): Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς (86′ Μπαμπακάρ), Πασκουάλε, Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Βαργκας (70′ Μπόρχα Βαλέρο), Πιζάρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Λατσάρι (58′ Μαρίν), Γκόμεζ.
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (90′ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα (46′ Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71′ Μάρτενς), Αθανασιάδης.
http://www.paokfc.gr/news-el/20141106-me-tin-magkia-tou-se-troxia-prokrisis/
-
Καλά είμαστε, αν το έβαζε και ο Περειρα ακόμα καλύτερα! 8)
-
Στην πλευρα του Σπυροπουλου μπαζουμε παντως!
-
Τις μακρινές μπαλίες των 30 μέτρων αν περιορίσουμε.... :-\
-
MVP Glykos? ::)
-
Είναι και αυτοί κάτι μλκες!
Γενικά έχουμε τον Γλύκο σε καλή βραδιά και αρκετή τύχη ως τώρα...
-
1 φαση και ενας Γλυκος μεχρι στιγμης για εμας!
Παμε για το 2ο!
-
Πιο οφσαιντ ρε πλακα κανουμε? >:( >:( >:(
-
Ήταν λίγο, αλλά έχουμε μπει πιο ζεστά στην επανάληψη! ;)
-
Λιγο στην φαντασια σου! :)
-
Μπορεί ρε φίλε, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε ,το κυριότερο είναι ότι δεν μέτρησε. >:(
-
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ flag flag
-
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Κρίμα αλλά κια πάλι είμαστε καλά...
-
Δεν πιανοταν, ασε που η κουραση εχει βαρεσει κοκκινο
-
MVP ψήφισα τον Γλύκο γιατί κράτησε το 0 από νωρίς με πολύ καλές επεμβάσεις.
Στο Β παίξαμε καλύτερα, κόψαμε τις μακρινές μπαλιές πο έγραψα στην αρχή και σκοράραμε σε μια πολύ όμορφη ενέργεια του Γκολάσα.
Το 1-1 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσει αν δεν ήταν ο Γλύκος.
-
MVP Golasa γιατί έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Σαφώς ο Γλύκος κράτησε το σκορ, όλοι όμως κατέθεσαν ψυχή. Τζιόλης, Κατσικάς, Κλάους, Τσανδάρης, ΚΙίτσιου Σπυρό, και καλή επιστροφή Μαντούρο, Μάρτενς!!!!!
Κακώς δεν μέτρησε το 1ο γκολ και να ήταν το σκορ όπως είχα προβλέψει!!!!!
flag flag flag :eagle: :eagle:
-
(http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/9806fb91b01bc963e46951d0efe4f8c9_XL.jpg?v=1)
Μπραβο στην ομαδα μας που για ακομη μια φορα κρατησε ψηλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια σε ολη την Ευρωπη!
-
Ρε Σπυροπουλε..ΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ...ΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ
-
MVP ο Γκόμεζ που έχασε τα κέρατά του.
Τι ταγάρι είναι αυτό ρε....
-
Ξεκιναω λιγο αναποδα.
Παικτης με την εμπειρια του Σπυροπουλου να κανει τετοια χαζομαρα στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο, ειναι για φαπες ξεκαθαρα!
Δηαλδη αν ηταν ο Ποζογλου π.χ τι θα επρεπε να περιμεναμε?
Και το αναφερω με το σκεπτικο οτι ο πιτσιρικας δεν εχει την αναλογη εμπειρια.
Δευτερον μας ακυρωθηκε πεντακαθαρο γκολ που σημερα το εθαψαν πολλες φυλλαδες και μμε.
Τριτον ειχαμε Γλυκο σε παραπολυ καλη βραδια και μας εσωσε απο πολλα γκολ και 4ον ψηφισα τον Τζιολη για MVP γιατι εκανε τα παντα! :grin1:
-
Στην ψηφοφορια της ΠΑΕ βγηκε ο Τζιολης ο οποιος οντως ηταν φοβερος αλλα και εγω βρηκα τον Γλυκο πιο φοβερο! :grin1:
Γιατι το σκορ θα ειχε ξεφυγει.
Φυσικα οπως ειπε ο Ασπρομαυρος ( καλως ηρθες φιλε με την ευκαιρια :) ) τετοιο ταγαρι δεν συναντας ευκολα!
Η εικονα του Β ημιχρονου μου αρεσε και με γεμισε με αισιοδοξια για την συνεχεια
Σπυροπουλε, >:( (http://www.smilys.net/fussball_smilies/smiley1163.gif)