PAOKForum
LIVE PAOK => Ευρώπη => Αγωνιστικά => PAOK FOOTBALL => 2014-15 => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Οκτωβρίου 02, 2014, 07:37:15 μμ
-
Στην ψηφοφορία συμμετέχουν ΟΛΟΙ!
(https://pbs.twimg.com/media/By9kOjRIIAIDn23.jpg)
Μπλακ άουτ 3 λεπτών…
Δεν έφτασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων του ο ΠΑΟΚ και μοιραία ηττήθηκε από τη Γκινγκάμπ στη Γαλλία, που έμοιαζε να κυνηγάει περισσότερο το αποτέλεσμα που της διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο. Ακόμη όμως και με μέτρια απόδοση ο Δικέφαλος θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι αν δεν είχε ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο.
Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να επιλέγουν… αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες. Στην πραγματικότητα, φάση καθαρή για γκολ δημιούργησε μόνο η Γκινγκάμπ, που ωστόσο ήταν περισσότερο αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ, παρά από τη δημιουργικότητα των Γάλλων. Όσο η ώρα περνούσε η Γκινγκάμπ πίεζε όλο και ψηλότερα και προσπαθούσε να βρει ρήγματα προς την περιοχή του Γλύκου, που μάλιστα είδε το δοκάρι του να τον βοηθά να μη δεχτεί γκολ.
Η ανωτερότητα των Γάλλων που επέβαλαν τον ρυθμό τους ολοκληρωτικά φάνηκε με την έναρξη της επανάληψης. Στο 47ο ο Γλύκος γλιτώνει τη…λόμπα του Σβαρτς, αλλά ο Μαρβό στην επαναφορά πλασάρει άψογα για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης 3 λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η λογική αντίδραση του ΠΑΟΚ δεν έφερε καθαρές φάσεις, πέρα από ένα σουτ του Κλάους κι ένα άστοχο πλασέ του Τζανδάρη και ο Δικέφαλος υπέστη μια από τις σπάνιες εκτός έδρας ήττες.
Η συνθέσεις:
Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Ματίς, Μποβί, Πιέ (54′ Γιαταμπαρέ), Μαρβό, Σβαρτς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (70′ Γκολάσα), Κατσικάς, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης (55′ Μάρτενς), Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ (62′ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
http://www.paokfc.gr/news-el/20141002-black-out-3-lepton/
Εικόνες από τον αγώνα http://www.paokforum.gr/index.php?action=gallery;cat=120
-
Τί έχουν πάθει τα χαφ μας σήμερα;;; Κοιμούνται;;; :o :o :o
-
Δεν πατάμε καλά στο παιχνίδι.
Ο Γλύκος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και μάλλον είναι φοβισμένος από τον τραυματισμό του.
Ο Μακ μόνος και έρημος και τα χαφ δεν κυκλοφορούν την μπάλα.
Επίσης ελάχιστες φορές ανέβηκε ο Ρατ.
-
Μας έχουν αποσυντονίσει γιατί δεν δουλεύει καλά το κέτρο και βγάζουν αντεπιθέσεις με βαθιές στα άκρα, Έτσι οι χαφ μας είναι μονίμως απασχολημένοι αμυντικά και δεν συμμετέχουν επαρκώς στο επιθετικό παιχνίδι!!!
Πρέπει να δουλέψει το κέντρο, να κρατήσει και να προωθήσει μπάλα!!! Έτσι θα ανοιχτούν και αυτοί!!
Τζιόλης πολύ αργός σήμερα για αυτή την ομάδα!
Αργά πλέον.... Τώρα θέλουμε νίκη -ες με φιορε!!!
Ψήφισα Γλύκο γιατί κράτησε το σκορ σε νορμαλ επίπεδα!!! >:(
-
Κακα τα ψεματα το παιχνιδι φανηκε ότι δεν παει καλα από την αρχη.
Ο Γαλλος προπονητης παντως διαβασε πολύ καλα το παιχνιδι του ΠΑΟΚ
Εξαφανισε Μακ και Ρατς και κολλησαμε αν και στο Β κατι πηγαμε να κανουμε αλλα ετσι δεν γινεται δουλεια.
Ψηφισα Παπαδοπουλο γιατι εδώ σε ενεργεια στην επιθεση.
-
-
Αυτα που ειπε ο Αγγελος αρκουν.
Πολυ χαλι το σημερινο, ευτυχως που ηταν καλο το αμυντικο διδυμο.
Ψηφισα Κατσικα!
-
(http://gzt-cdn3.wefiles.net/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-10/olympiakos1-604x345.jpg?itok=2cWperDj)
Η αλήθεια είναι πως η έδρα της Γκινγκάμπ δεν θεωρείται και φυσικά δεν είναι και από τις πιο... καυτές. Ωστόσο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μια σημαία του Ολυμπιακού που είχαν μαζί τους οι Γάλλοι έφερε μια, έστω και μικρή, αναστάτωση. Με το που είδαν την συγκεκριμένα σημαία οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της ΟΥΕΦΑ και στην συνέχεια όπως φαίνεται και από την φωτογραφία πήγαν και την πήραν χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
gazzeta.gr
Γιατί δεν την έβαζαν στον πάτο τους? >:(
-
Ευκαιρία να σκουπίσουν τον κ#λο τους! 8)
-
Αλλο η Ευρώπη αλλο η σουπαλιγκ .Οι Γαλλοι δε κλείστηκαν πισω ,πιεσαν ψηλά και η ελλειψη ποιότητας στα χαφ φάνηκε.Η μπαλα δε περνούσε μπροστά ,τα κενα στα πλευρά λογω ανεβάσματος σκονδρα ρατς μεγάλα και ευτυχώς σε δε φάγαμε κι αλλα.
Τα παθήματα να γινονται μαθήματα.Εχουμε δρόμο ακόμα.
-
Το έγραψα και αλλού και το επαναλαμβάνω και εδώ:
Έχουμε ένα τρόπο ανάπτυξης που απαιτεί τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και έτσι πνιγούμε τον αντίπαλο βάζοντας πολλούς παίκτες στην περιοχή!!! Παράλληλα τα χαφ εμποδίζουν τον αντίπαλο να βγεί από το κέντρο με αξιώσεις κόβοντας της μπαλιές, και ειδικά της μακρινές και κερδίζοντας μονομαχίες, βασιζόμενα στην δύναμη στην ταχύτητα και στο πρώτοι στην μπάλα.
Δεν είμαι προπονητής ούτε εξπέρ του EVO PRO αλλά μέσες άκρες αυτός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ.!!!
Οι γάλλοι το διάβασαν αυτό και το αντιμετώπισαν είτε βγαίνοντας από τα πλάγια απασχολώντας τα πλάγια μπακ, και ειδικά τον RΑΤ σε αμυντικά καθήκοντα, είτε υπερφαλλαγγίζοντας την μεσαία γραμμή με μακρινές μπαλιές, και φυσικά μαρκάροντας στο κέντρο με μεγαλύτερη δύναμη, ταχύτητα και αποφασιστικότητα από ότι τα δικά μας χαφ.
Κοινώς διάβασαν το παιχνίδι μας και κατάφεραν να ακυρώσουν τα πλεονεκτήματά μας.
Σε αυτό συντέλεσε η καλύτερη προετοιμασία τους για το παιχνίδι και η κακή μέρα ορισμένων δικών μας παιχτών.
Στο πρώτο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να έχει plan b ανάπτυξης και στο δεύτερο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να δει πιο νωρίς τη αδυναμία ορισμένων παιχτών και να κάνει ίσως νωρίτερα αλλαγές. >:(
Τί πιο απλό!!!!
Χωρίς να απαξιώνω τον ΑΑ σήμερα είναι ο κύριος υπεύθυνος της ήττας, αλλά δικαιούται και αυτός μια κακή εμφάνιση!! ;)
Δεν είμαι Αγγελόσκυλο αλλά ούτε και κράζω με την πρώτη στραβή... Έχω δηλώσει ότι για μένα ο ΑΑ είναι αναγκαίος για μια μεταβατική περίοδο. Δεν είναι ούτε το Α ούτε το Ω στην θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Συνεχίζω να στηρίζω και είμαι σίγουρος ότι από τις δύο ήττες που κάναμε τελευταία σε κύπελλο και Ευρώπη ο ΑΑ βγάινει σοφότερος και ο ΠΑΟΚ κερδισμένος!!! ;)
ΤΕΣΠΑ
-
Με καλυψες απολυτως.... Εξαφανισαν τον Ρατ και τον Μακ οι Γαλλοι και εκει ελαβε τελος η σεμνη τελετη...
Σαν MVP ψηφισα τον Γλυκο, oχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι απεσοβησε 3-4 καλες ευκαιρες των Γαλλων και απετρεψε ωστε να παρει μεγαλυτερες διαστασεις το σκορ.... Απο κοντα και ο Βιτορ αλλα λογω επεμβασεων , Γλυκος....
Πιο κερδισμενοι απο αυτη την κατασταση οπως και στο ματς με την Καλαμαρια σιγουρα θα βγουμε....
Το συμπερασμα που βγαινει υστερα απο αυτα τα χαστουκια ειναι οτι δεν γιναμε Μπαρτσα και καλο ειναι να το εχουν κατα νου παικτες , διοικηση και προπονητης....
Αυτα.....
Παμε για αλλα....
-
Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Νικόλας.
Αν δεν τραβήξουν Ρατ και Μακ, είμαστε δύσκολα...
-
Σε αυτό συντέλεσε η καλύτερη προετοιμασία τους για το παιχνίδι και η κακή μέρα ορισμένων δικών μας παιχτών.
Στο πρώτο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να έχει plan b ανάπτυξης και στο δεύτερο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να δει πιο νωρίς τη αδυναμία ορισμένων παιχτών και να κάνει ίσως νωρίτερα αλλαγές. >:(
Νikola θα διαφωνήσω για το plan B .Εδω καλα καλά δεν εχουμε plan A.Με τρικάκια σκεπάζει ο Αγγελος τις ελλείψεις του ροστερ.
Προετοιμασία με την Κ20 καναμε μη το ξεχνάς.Αν θα πιασουν ρυθμο Μαντουρο,Μαρτενς,Γκολάσα και βρουμε και κανα εξτρεμάκι
(Ποζο ?,μεταγραφή) τότε ναι.Για τις αλλαγές συμφωνώ.
-
(http://www.sport24.gr/incoming/article3060993.ece/BINARY/w620/unnamed.jpg)
Ένας φίλος της Γκινγκάμπ με κινητικά προβλήματα βρέθηκε έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων με σκοπό να έρθει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Μόλις έγινε αντιληπτός του παραδόθηκαν δύο φανέλες, μία του Ιτάνζ και μία του Κίτσιου, υπογεγραμμένες απ' όλους τους παίκτες του Δικεφάλου, στην πιο όμορφη εξωαγωνιστική στιγμή του χθεσινού (2/10) ματς.
sport24.gr
Μπράβο!
-
Γενικως δεν ημασταν σε καλη ημερα και σε τετοια παινχιδια θελεις και λιγη τυχη αλλα και αυτή πρεπει να την προκαλέσεις.
Η ομαδα δεν είναι σε τετοιο βαθμο που αν επιτρεπει να εχουμε πολλες εναλλακτικες.
Γλυκος mvp για τον λογο που προαναφερθηκε.
-
Χάλασε το σερί του o ΠΑΟΚ
Τέσσερα χρόνια είχε να ηττηθεί ο ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ήταν 21 Οκτωβρίου όταν ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε για τελευταία φορά στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Από τότε ξεκίνησε ένα αήττητο σερί της ομάδας τους στα εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των ομίλων.
Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:
12 Δεκεμβρίου 2010
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 0-1
29 Σεπτεμβρίου 2011
Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2
3 Νοεμβρίου 2011
Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ 1-3
30 Νοεμβρίου 2011
Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2
3 Οκτωβρίου 2013
Αλκμάαρ-ΠΑΟΚ 1-1
7 Νοεμβρίου 2013
Μακάμπι Χάιφα-ΠΑΟΚ 0-0
28 Νιεμβρίου 2013
Σαχτέρ Καραγκάντι-ΠΑΟΚ 0-2
contra.gr
Θα το ξαναφτιάξουμε με το παιχνίδι στην Φλωρεντία! ;)