PAOKForum
LIVE PAOK => PAOK BASKETBALL => Άλλα Αθλήματα => 2021-22 => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Δεκεμβρίου 13, 2021, 07:18:07 μμ
-
Ακομα να κανουμε σεφτε εκτος εδρας.
Εχουμρ αργησει πολυ, ημασταν ομως και ατυχοι.
Ελπιζω ο Γκριφιν να επιστρεψει.
-
Περιμένουμε νεότερα για να δούμε...
-
Σημερα θα εχουμε μια εικονα τι γινεται.
-
Παντως ειμαστε σε οριακο σημειο, θελουμε μια εκτος εδρας νικη εστω και με τυχη!
-
Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μπήκε ήδη στο αρχείο και το μυαλό όλων πλέον στον ΠΑΟΚ mateco είναι στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας. Αυτή την φορά υπάρχουν περισσότερες ημέρες για τον κόουτς Λυκογιάννη προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα, αλλά και λίγη παραπάνω ξεκούραση για τους καλαθοσφαιριστές.
Τα προβλήματα δεν λείπουν, αλλά η επιθυμία είναι πολύ μεγάλη, προκειμένου η ομάδα να κλείσει το 2021 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας μάλιστα υποχρεώσεις και πολύ σημαντικά παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Basketball Champions League.
Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Malcolm Griffin.
Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).
Ακόμα εκτός είναι...
-
Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν δινεται καμια αλλη πληροφορια ::)
-
Τρια κρουσματα η ομαδα, αυτα τα μ@νοπανα τα σκουληκια κολλησαμε? >:(
-
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι από τα αποτελέσματα των νέων διαγωνιστικών τεστ, πέντε ακόμη μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19. Τα πέντε μέλη του αγωνιστικού τμήματος απομονώθηκαν, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.
Για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και καθώς ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι ήδη πολύ μεγάλος, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (18/12) αγώνα με τον Ιωνικό.
ΕΛΕΟΣ Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΟΥ , Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! >:( >:( >:( >:(
-
(https://scontent.fskg1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/267058321_1849340678592096_6098842519892722201_n.png?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KK1dKTnBD74AX_LIA_n&_nc_ht=scontent.fskg1-2.fna&oh=00_AT_r-ADgGOeshJlMBvbGQgXRE9ikHURkw85HlpCIiV1Cwg&oe=61C0F29D)
Αναμενόμενο.
Το θέμα είναι αν θα γίνει το παιχνίδι Κυπέλλου στις 27/12....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
-
Τρια κρουσματα η ομαδα, αυτα τα μ@νοπανα τα σκουληκια κολλησαμε? >:(
Ναι γιατι αυτοι ανακοινωσαν πρωτοι κρουσματα.
Δεν φτανει η π@τσα που τους ριξαμε, μας κολλησαν οι βρωμιαρηδες. >:( >:( >:(
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
-
Δυο παιχνιδια στο καπακι.
-
Ίδια ώρα με το ποδόσφαιρο!! >:( >:( >:( >:( >:(
-
Μα τοσο ηλιθιοι να ειναι! >:( >:( >:( >:(
-
Με προβλήματα η σημερινή προπόνηση
Με προφανή στόχο την ανασύνταξη της ομάδας και την επιστροφή της σε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θετικά αποτελέσματα, ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco αυτή την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.
Την Τετάρτη (26/1 στις 17:00) είναι προγραμματισμένος ο εξ αναβολής αγώνας με τον Ιωνικό, ενώ το ερχόμενο Σάββατο το παιχνίδι με το Λαύριο MEGABOLT (29/1 στις 17:00), με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Stoiximan Basket League.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ακολούθησε προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική. Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι ο Malcolm Griffin.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με προπόνηση στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τρίτης, ενώ αμέσως μετά είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.
Πάει αυτός..... :( :( :( :(
-
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή και του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».
Δευτερη φορα που αναβαλλεται!
-
Με το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ mateco, που αντιμετωπίζει αυτή την Τετάρτη (9/2 στις 17:00) τον Ιωνικό, σε εκτός έδρας εξ αναβολής αγώνα.
Και η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Βασίλη Τολιόπουλο, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο 25χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (υπέρηχο), από όπου διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο το αιμάτωμα που υπέστη στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού, καθιστά δύσκολη την συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης.
Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Το πρωί της Τρίτης (8/2) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Ειπα και εγω, δεν θα μας τυχει κατι? >:( >:( >:( >:( >:(
-
Με στόχο την 2η εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτων» και θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας, στην οποία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones και Βλάντο Γιάνκοβιτς.
Τυχεροι που ειμαστε >:D >:D
-
(https://pbs.twimg.com/media/FLKnr6fXoAg3brL?format=jpg&name=small)
Εχω βαρεθει να βλεπω μονο τον Τζοουνς να παιζει.
Οι αλλοι ΤΙΠΟΤΑ.
Ενας Γιανκοβιτς μονο.
Οσο για τα ποσοστα, ΑΘΛΙΑ για ακομα μια φορα. >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
Όταν ξυπνήσουν, ίσως κερδίσουμε...
-
Για να δουμε, 56-52 στο 3ο δεκαλεπτο.
Ο Γκριν εχει ανεβει πολυ, μακατι να συνεχισει.
-
Αδιανόητο, χάσαμε τόσες επιθέσεις μόνοι μας... facepalm
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Μονο ο Γκριν και ο Ριβερς.
Αν και ειχαμε τασεις αυτοκτονιας.
Και απο κοντα και ο κοουτς που ειχε ξεχασει και τον Λοβ αν και ανυπαρκτος ξανα.
-
Αυτός ο Γκριν πάντως έχει ωραίο στυλ, ωραίο σουτ.
Επιτέλους και ένα παιχνίδι που το γυρίσαμε και μας βγήκε.
-
(https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/default/public/2022-02/1555.jpg?itok=-dBB0cui)
2 νικες να ειχαμε κανει ακομα facepalm
-
2η σερι νικη?
Τσιμπηστε με να ξυπνησω! smilepaok
Παντως το παλεψαμε να το χασουμε και αυτο, αλλα ο Γκριν με τον Ριβερς ειχαν αλλη αποψη paokara