PAOKForum

LIVE PAOK => PAOK FOOTBALL => Roster => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Ιουλίου 10, 2021, 11:18:48 πμ

Τίτλος: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 10, 2021, 11:18:48 πμ
(https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-07/tzimas_welcome_feat.jpg?itok=ZLS0fmp9)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Δικέφαλο.

Ο Παναγιώτης Τζίμας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 στην Πρέβεζα. Εντάχθηκε στην Ακαδημίας της τοπικής ομάδας από οκτώ ετών και ξεχώρισε γρήγορα με το ταλέντο του.Στα 14 του εντυπωσιάσε με τις εμφανίσεις του στον Άρη Πρέβεζας και οι κηνυγοί ταλέντων του Αστέρα Τρίπολης τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον κάνουν κάτοικο Αρκαδίας.Εκεί ήταν εξαιρετικός τόσο με την Κ15, όσο και με την Κ17 του Αστέρα, αλλά το αγωνιστικό ξέσπασμα ήρθε τη σεζόν 2018-19 όταν με την Κ20 των Αρκάδων σημείωσε 20 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Ο Τζίμας δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τον προπονητή της Α Ομάδας, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος τον κάλεσε για προπονήσεις, ενώ τον πήρε και στην αποστολή στο πρώτο και στο τελευταίο παιχνίδι της Super League.Το πρώτο ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, το δεύτερο ήταν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κόντρα στον Πανιώνιο, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε κι έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.Την επόμενη σεζόν συνέχισε να είναι βασικό στέλεχος της Κ19 του Αστέρα, ενώ έπαιξε και σε πέντε αγώνες στα Play Out της Super League.

Την σεζόν 2020-21 ήταν κατά κύριο λόγο μέλος της Α Ομάδας, μέτρησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ στις 26.01, πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα, το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19, έχοντας τέσσερα γκολ σε οκτώ αγώνες, ενώ έχει πάιξει και στις Κ18 και Κ17.

Καλώς ήρθες Παναγιώτη!
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 10, 2021, 11:22:55 πμ
Ειναι καλο παικτακι μπορει με δουλεια να αξιοποιηθει καταλληλως.
Μαλλον για τον ΠΑΟΚ Β ειναι η κινηση για την ωρα.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 10, 2021, 04:32:14 μμ
Για εκει παει, μαζι με καποιους που θα φυγουν απο την πρωτη ομαδα.
Καλως ηρθε!
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 10, 2021, 07:36:58 μμ
Καρφί πάει για ΠΑΟΚ Β όπως και μερικοί ακόμα.
Ας δουλέψει και ευκαιρίες θα πάρει.
Καλώς ήρθε.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 08, 2022, 11:29:39 πμ
Ο Παναγιώτης Τζίμας συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής στα πρώτα φιλικά, αλλά είναι πιθανό η νέα σεζόν να τον βρει αλλού.

O ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε από τον ΠΑΟΚ, το δανεισμό του 21χρονου επιθετικού για ένα χρόνο και από πλευράς ΠΑΟΚ,  αναμένεται απόφαση για το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή.



  Κανένα Μούργκ, κανένα Τέιλορ, κανένα Νινούα, κανένα Ζαμπά δεν θέλουν για δανεικό, εκεί στον ΠΑΣ ;
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 08, 2022, 11:53:51 πμ
Θα τον δωσουν.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 08, 2022, 06:39:18 μμ
Παράθεση
Ο Λουτσέσκου βλέπει το μέλλον του ποδοσφαιριστή ως δεξί μπακ. Το είπε δημόσια μετά το ματς με την Αλκμααρ. Επομένως μπορεί να αρνηθεί  ο  ΠΑΟΚ τον δανεισμό του ώστε να συνεχίσει να δουλεύει με την πρώτη ομάδα και σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ Β’ να αγωνίζεται εκεί ως δεξί μπακ για να μάθει τη θέση και να εξελιχθεί.



Τον εχουμε ξεφτιλισει τον παικτη μιλαμε.
Μονο τερματοφυλακα δεν τον εχουμε βαλει να παιξει.
Ας κατασταλαξουν.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 14, 2022, 11:43:03 μμ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε με τη μορφή δανεισμού τον Παναγιώτη Τζίμα προκειμένου να του δώσει έναν πιο... ενεργό ρόλο και παρά τις δεύτερες σκέψεις του ΠΑΟΚ, ο κύβος ερρίφθη.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό πως η περίπτωση του Παναγιώτη Τζίμα αρέσει ιδιαιτέρως στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα, καταθέτοντας πρόταση στον Δικέφαλο για τον δανεισμό του.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πήραν το χρόνο τους δεδομένου πως υπήρχαν σκέψεις παραμονής του στην ομάδα προκειμένου να παίζει όποτε χρειαστεί και κυρίως στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου,
ως δεξί μπακ,
 καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε δημοσίως πως βλέπει προοπτική για εκείνον σε αυτήν την θέση, εν τέλει αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την πλευρά τους, οι Ηπειρώτες πίεσαν για την απόκτηση σε μία λογική να του δώσουν βασικό ρόλο ως δεξί εξτρέμ και το deal επετεύχθη.
Μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει προσεχώς για Ιωάννινα...
(sdna)



(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220714/dccacc28aebf0ff2a35df698322e78fe.jpg)

Απλά να θυμίσω ότι όπως είχε γραφτεί στη forza, o Λουτσέσκου του είχε πει ότι αν θέλει να μείνει, θα πρέπει να γίνει δεξί μπακ.
Αντιλαμβάνομαι ότι η απάντηση του Τζίμα, ήταν αρνητική.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 15, 2022, 06:58:38 πμ
Μπορεί να μην ήταν αρνητική αλλά να του είπαν ότι υπάρχει αυτή η πρόταση με περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 15, 2022, 03:54:41 μμ
Δεν θα επαιζε εξαλλου, θα κατεληγε ξανα στον ΠΑΟΚ Β αν και εκανε καλη προετοιμασια.
Ευκαιρια να εξελιχθει.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 19, 2022, 03:10:57 μμ
Εκλεισε το ντιλ, παει στον Πας.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 20, 2022, 10:14:40 πμ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.



Και επίσημα....
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 20, 2022, 10:34:13 πμ
Μακάρι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, να εξελιχθεί και να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί στον ΠΑΣ στην επιθετική γραμμή ή αν υπάρχουν σκέψεις για εξέλιξή του στην αμυντική γραμμή,
όπως είχε γίνει κάποτε και με τον Γιαννούλη.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 20, 2022, 03:22:38 μμ
Παράθεση
  «Για τον Τζίμα, νομίζω πως το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν αυτόν. Έχει ταχύτητα, ποιότητα και δύναμη. Αυτό πρότεινα στον Τζίμα να γίνει αμυντικός και να ακολουθήσει τα παραδείγματα του Τσιμίκα και τον Γιαννούλη.

Ο Τζίμας αποφάσισε πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του ως εξτρέμ και να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ και να παίξει στην Β ομάδα και όποτε τον χρειαζόμασταν να μας βοηθούσε στην πρώτη ομάδα, όμως πήρε την απόφασή του»
.

Τελικώς με τον πιο επίσημο τρόπο, από τα χείλη του Λουτσεσκου, στη σημερινή συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Λέφσκι,
επιβεβαιώθηκε, το δίλημμα που είχε τεθεί στον Τζίμα, από τον Λουτσέσκου.


Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 20, 2022, 03:53:39 μμ
Φοβαμαι πως στο τελος θα δικαιωθει ο Λουτσεσκου και θα την πατησει ο Τζιμας.
 ::)
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 20, 2022, 04:14:01 μμ
Προσπαθώ να θυμηθώ,
σε ποιές περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών,
έχει πραγματικά δικαιωθεί ο Λουτσέσκου και δεν μπορώ να θυμηθώ (σχεδόν) καμία.

Από την άλλη πλευρά όμως, ναι,
θα ήταν πολύ πιο safe επιλογή για την καριέρα του,
ο Τζίμας να μείνει κοντά στην ομάδα και να κάνει αυτό που του έλεγε ο Λουτσέσκου.

Μένοντας κοντά στην ομάδα και σε ενδεχόμενο τραυματισμό Λύρατζη ή Σάστρε,
ο Λουτσέσκου θα τον έβαζε μέσα στην αποστολή ή και την ενδεκάδα,
για να τον ανταμείψει με την εμπιστοσύνή του,
που (υπ) άκουσε (σ) την προτροπή και παραίνεσή του να γίνει μπακ από εξτρέμ.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 21, 2022, 10:56:16 πμ
Αν ο Λουτσε τον υπολογίζει σαν μπακ και τον έχει στο μυαλό του έτσι, δύσκολα θα παίξει στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν σαν εξτρέμ βάλει 10 γκολ....
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Ιουλίου 21, 2022, 11:01:32 πμ
Συμφωνώ. Έτσι είναι.

Ενώ αν τον (υπ) άκουγε,
μπορεί να "έτρωγε" και τη θέση του Σάστρε σύντομα.

Το μέλλον θα δείξει,
εάν έπραξε σωστά ή όχι.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: Bersekeros στις Σεπτεμβρίου 17, 2022, 10:43:08 μμ
Βλέποντας σήμερα, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΣ στην Λεωφόρο, έχω να πω ότι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος παίκτης που αγωνίζεται στον ΠΑΣ, είναι μακράν ο Τζίμας.

Τον έχει βάλει αριστερό εξτρέμ, τρέχει ασταμάτητα πάνω κάτω, ντουμπλάρει και βοηθάει το  ακραίο αριστερό μπακ του ΠΑΣ (Poznanski), τρώει απίστευτο ξύλο από τους βάζελους, υπό την "ανοχή" του διαιτητή Κουτσιαύτη και γενικά δείχνει απίστευτη μαχητικότητα και τρεξίματα.

Μπροστά μου άρεσαν οι πολύ καλές σέντρες που έβγαλε, που αν ο ΠΑΣ είχε επιθετικούς αξιώσεων, ήταν πάρε βάλε.

Είναι κρίμα, να μην αγωνίζεται αυτός ο Τζίμας στον ΠΑΟΚ και στη θέση του, να παίζει ο Μπίσεσβαρ.

Μπράβο στο Τζίμα. Πάρα πολύ καλός.
Τίτλος: Απ: Παναγιώτης Τζίμας (Δανεικός στον Πας)
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 18, 2022, 12:03:03 μμ
Συμφωνω 100%.