Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα στη θερινή μεταγραφική περίοδο παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ. Ψηλά στη λίστα των Θεσσαλονικέων βρίσκεται ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν έχει κάποια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως γράφει σήμερα το Sportime, βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του 32χρονου γκολκίπερ και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά οι «ασπρόμαυροι» το παλεύουν, αφού θεωρούν πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που θα καλύψει επάξια τη θέση στον «1». Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός διευθυντής, και μέσω μάνατζερ προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή του, ενώ η του Πάμπλο Γκαρσία δίνει τη μάχη για το καλύτερο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.
Άντε να ανοίξουμε το τόπικ να διαβάσουμε και τίποτα.....αληθινό :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 14, 2021, 09:23:38 μμ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική ο ΠΑΟΚ και η Γαλατασαράι, ενδιαφέρονται για τον Ντουντού που ανήκει στην Παλμέιρας. Την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Ντουντού εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα συνδέει τον 29χρονο άσο με την ομάδα του Δικεφάλου αλλά και την Γαλατασαράι.
Ο Ντουντού ανήκει στην Παλμέιρας ωστόσο την φετινή σεζόν αγωνίζεται στα Εμιράτα και την Αλ Ντουχαΐλ ως δανεικός, πετυχαίνοντας 14 γκολ και 10 ασίστ σε 22 εμφανίσεις.
Απο ποιον προταθηκε ?
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 15, 2021, 03:57:18 μμ
Αναφορά Ουκρανού δημοσιογράφου το πρωί της Πέμπτης (15/04) κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σχετικά με την περίπτωση του 22χρονου ντόπιου τερματοφύλακα της Βόρσκλα Πολτάβα, Ντμίτρο Ρίζνικ. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ είναι γραμμένο από τον Ουκρανό δημοσιογράφο Άλεξ Ιβαντσένκο, ο οποίος αναφέρεται στους μνηστήρες του Ντμίτρο Ρίζνικ.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, η περίπτωση του 22χρονου τερματοφύλακα της Βόρσκλα Πολτάβα ενδιαφέρει τη Σαχτάρ Ντονέτσκ, τη Λέγκια Βαρσοβίας αλλά και τον ΠΑΟΚ, ενώ σημειώνει πως η Βόρσκλα κοστολογεί τον ντόπιο πορτιέρο στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ρίζνικ έχει 20 συμμετοχές στη φετινή σεζόν.
22 χρονών....? :)) :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 15, 2021, 09:16:56 μμ
Οτι να ναι για ακομα μια φορα. Ονοματα που ακουγονται και θα ερθουν καποιοι.........αλλοι! :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 20, 2021, 03:15:50 μμ
Καπαγιαννίδης: «Προαναγγελία επιστροφής στον ΠΑΟΚ από τον Πρίγιοβιτς!»
Για τις ευχές του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ και το «θα τα πούμε ξανά»:
«Είναι σαν μια αναγγελία, σαν να ξέρει κάτι. Αυτά που λέει πιστεύω ότι τα πιστεύει. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ και βοηθήθηκε και ο ΠΑΟΚ από τον Αλεξ. Έτσι μου ακούστηκε αυτό που είπε, σαν μια προαναγγελία του. Η φιλοσοφία μου είναι, όταν προτείνω κάποιον, να γνωρίζω καλά και τον άνθρωπο που προτείνω. Όπως τον γνώρισα είχε τρομερά υψηλά κίνητρα. Ήθελε να κερδίζει τίτλους, να ανέβει σε σκαλί οικονομικό και το πέτυχε μέσω του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς».
Για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ;
«Αυτό δείχνει. Είναι θέμα της διοίκησης του ΠΑΟΚ, των προπονητών του τεχνικού διευθυντή. Η φιλοσοφία μου είναι να βρίσκουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές με κίνητρα και φιλοδοξίες που δημιουργούν υπεραξία. Αν γυρίσει πίσω με τους ίδιους στόχους, να πετύχει 47 γκολ ξανά, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Βγάζω το συμπέρασμα προαναγγελίας επιστροφής».
Για το ότι ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τον Δικέφαλο ο Πρίγιοβιτς:
«Όταν κάναμε πριν 4 χρόνια τη συζήτηση, μας είχε δείξει ότι η επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ θα ήταν η καλύτερη. Είναι στην ίδια φιλοσοφία με την ελληνική πραγματικότητα ο χαρακτήρας του Πρίγιοβιτς και γι’ αυτό «κούμπωσε». Βάζουμε μέσα πολύ και τον χαρακτήρα. Δεν μπορεί να πετύχει κάθε παίκτης στον ΠΑΟΚ».
Για την Ελλαδα ειναι λιρα 100, για κατι παραπανω δεν ξερω αν μπορει να σταθει πλεον.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 20, 2021, 06:53:10 μμ
Το έχει ψάξει να επιστρέψει, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί όμως για να γίνει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 20, 2021, 10:13:51 μμ
Λογικο ακουγεται. Πηραμε το πακετο εμεις, το πηρε αυτος, τελειωσε τωρα το ντιλ, οποτε που θα επιστρεψει? Στον ΠΑΟΚ. ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 27, 2021, 02:13:23 μμ
Τι ισχύει στις περιπτώσεις των Πάμπλο Γκαλδάμες και Σεμπάστιαν Σονλάου, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή ο Γκαλδάμες δεν αποδέχεται την πρόταση της ομάδας του για ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος του Ιούνη. Και αυτό εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτησή του ο Δικέφαλος.
Δεν είναι όμως μόνο ο 24χρονος Χιλιανός αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Σεμπάστιαν Σόνλαου, του στόπερ της Πάτερμπορν που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία ενδιαφέρει τον Δικέφαλο.
Και αυτός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες (Αμβούργο, Ανόβερο, Σάλκε και Βασιλεία είναι οι υπόλοιπες) που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.
Για την ώρα πάντως δεν έχει προκύψει κάτι απτό από την πλευρά του ΠΑΟΚ που να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Πάντερμπορν. Δεν αποκλείεται πάντως να είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες ασχολήθηκε ο Όλαφ Ρέμπε πριν αποχωρήσει από την Τούμπα.
Γι αυτους ,ποιος ρωτησε? Υπαρχει Τ.Δ? :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 27, 2021, 03:41:20 μμ
Δεν νομίζω ότι ισχύουν οι περιπτώσεις που ακούστηκαν, σήμερα γίνεται λόγος για επιστροφή Πρίγιο....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: ace79grpaok στις Μαΐου 29, 2021, 02:26:58 μμ
Πρώτα οι πωλήσεις μετά οι άγορες αγαπητέ
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 30, 2021, 11:58:47 πμ
Μπορεί να υπάρξει και συνδυασμός....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 31, 2021, 02:01:26 μμ
Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Σέρβοι τον ΠΑΟΚ και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού.
ΕΡΧΕΤΑΙ 8)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαΐου 31, 2021, 08:05:43 μμ
Ξερουμε ποιος ειναι και τι εχει κανει. Μπορει να κανει τα ιδια η και περισσοτερα ομως προσωπικα θα ηθελα να μεινει ο Κρμεντσικ. Γιατι προσαρμοστηκε ευκολα και εδειξε ολα εκεινα τα στοιχεια που θελαμε. Τωρα να πω την αληθεια το ποστ του Τεο ειναι .....ανησυχητικο ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 31, 2021, 08:13:09 μμ
Ο ΠΑΟΚ πάει για έξι μεταγραφές σε πρώτο χρόνο
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δύο πλάγιους μπακ, έναν κεντρικό χαφ, δύο εξτρέμ και επιθετικό πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, που θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες αργότερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Ο επιθετικός είναι πολύ πολύ πιθανό να είναι ο Πρίγιο... Είναι 1η επιλογή.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 01, 2021, 12:59:17 πμ
Ίδια συνταγή με τα ίδια υλικά ούτε στη μαγειρική δίνει πάντα το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα... Από την άλλη στις επιστήμες συνήθως αλλά όχι πάντα το ίδιο πείραμα με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες δίνει το ίδιο αποτέλεσμα... Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε ρατατούλι, ούτε φυσική ή χημεία!!! 8)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 01, 2021, 11:39:19 πμ
Συμφωνω αν και εδω μιλαμε για επιστροφη ενος και μονο παικτη. Αν επιστρεψει (το θεωρω πολυ πιθανο) ο Τσεχος αποχαιρεταει λογικα.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 01, 2021, 03:24:54 μμ
Συνολικά τοοο λέω
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 02, 2021, 03:14:28 μμ
Πολλοί είπαν πως είναι ο Πρίγιο, αλλά δεν είναι. Είναι ο Βιερίνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν "παίζει" το ονομά του ζεστά.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 02, 2021, 09:18:44 μμ
Προετοιμαζει το εδαφος ρε. Το επομενο θα ειναι με ενα παρομοιο χερι ;) Απο που να ξερουν απο προμοσιον οι αμπαλοι :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 03, 2021, 09:22:51 μμ
Φορτούλα: «Πρότεινα στον ΠΑΟΚ τον Μπουφόν, στο... παιχνίδι και ο Ολυμπιακός»
Eδώ ο Μπουφόν, τον οποίο δεν σας κρύβω ότι τον πρότεινα για τον ΠΑΟΚ τώρα, παίζει ακόμη. Είναι φοβερό παιδί, θα βοηθούσε τους νέους παίκτες. Είναι και άλλες ομάδες στο παιχνίδι, όπως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα. Ο μάνατζέρ του λέει ότι θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Σε 2-3 χρόνια όταν κρεμάσει τα παπούτσια του μπορεί να αναλάβει πόστο. Μακάρι να δω τον ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με μεγάλα σωματεία».
Ποσα θελει δεν μας λεει ο μανατζερ :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2021, 11:56:42 πμ
«ΠΑΟΚ, Ουντινέζε και Τζένοα για Πάμπλο Γκαλντάμες»
Ο 24χρονος Χιλιανός χαφ, Πάμπλο Γκαλντάμες, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βελέζ Σάρσφιλντ και δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ ως μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Μηπως ηταν στοχος με προπονητη τον Γκαρσια γιατι μαλλον κατι τετοιο μου μυριζει ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 06, 2021, 03:12:13 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
«ΠΑΟΚ, Ουντινέζε και Τζένοα για Πάμπλο Γκαλντάμες»
Ο 24χρονος Χιλιανός χαφ, Πάμπλο Γκαλντάμες, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βελέζ Σάρσφιλντ και δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ ως μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Μηπως ηταν στοχος με προπονητη τον Γκαρσια γιατι μαλλον κατι τετοιο μου μυριζει ::)
Κλασικη περίπτωση βλάβης για την διοίκηση Στον Φερέιρα φέραν παίκτες που πιθανόν θα ταίριαζαν στο Λουτσέσκου, στον Γκαρσία αυτούς που πιθανόν θα ήθελε ο Φερέιαρα και στον Λουτσέσκου κάτι που πιθανόν πρότεινε ο Γκαρσία. Αλλά αφού δεν υπάρχουν παίκτες κατάλληλοι για το σύστημα που παίζει κάθε προπονητής - έχει ειπωθεί εδώ μέσα- τι μας πειράζει;;; ;)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2021, 07:00:16 μμ
Υπαρχουν παικτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, οχι παικτες που παιζουν συγκεκριμενα συστηματα. Αληθεια αυτος τι παιζει ξερει κανεις, να δουμε αν μας κανει?
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 06, 2021, 08:35:30 μμ
Γουργια παιζει! :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 07, 2021, 10:09:18 μμ
Ο Ολιβέιρα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, που περιμένει τον Κρμέντσικ
Οι επιδόσεις του δεν είναι άσχημες πάντως (70 συμ., 26 γκολ, 10 ασίστ)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 08, 2021, 10:16:44 μμ
Στη Σερβία επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καταφέρει τελικά να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ.
Το ιδιο πιστευω και εγω. Θεωρω πως θα βρεθει η λυση και θα ερθει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 09, 2021, 03:52:25 μμ
Αμα τον θέλει ο Λουτσέσκου θα γίνει προσπάθεια....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 10, 2021, 09:12:06 πμ
Ο Τ.Δ εχει καθυστερησει παρα πολυ. Τι γινεται αραγε?
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 10, 2021, 10:35:37 πμ
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , σε σοβαρες ομαδες πρωτα βρισκουν τον ΤΔ και μετα αυτος κανει εισηγηση για το ποιος προπονητης θα ερθει....
Στην Ελλαδα ηρθε ο Μπολονι και εφερε δικο του ΤΔ, τον Ντρεοσι....Τωρα ο Λουτσεσκου θα φερει και αυτος δικο του ΤΔ....Στα ιδια χναρια παταει και η κουλα...
Με λιγα λογια ο προπονητης πρεπει να βρει στην ομαδα που παει τον ΤΔ και οχι το αντιθετο...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 10, 2021, 12:21:18 μμ
Μπα διαφωνω για τον Λουτσεσκου. Αν εφερνε δικο του Τ.Δ θα ηταν ηδη την αλλη μερα. Απλα στα π@π@ρια του ποιος θα ερθει. Αυτος εχει ζητησει καποιους παικτες και θελει να ερθουν. Το θεμα ειναι ....ποιος διαπραγματευεται για να ερθουν! ::) Εκτος και ο Τ.Δ εχει προσληφθει αλλα δεν εχει ανακοινωθει. Ισως για να γινει μαζι με τις μεταγραφες? Δεν ξερω, ειναι μ@λακια παντως.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 11, 2021, 10:28:45 πμ
Παντως με βαση την προηγουμενη εμπειρια με τον Λουτσεσκου, οποια ονοματα ακουγονταν δεν ενδιεφεραν τον ΠΑΟΚ. Τα ονοματα τα εβγαζε η ΠΑΕ στους ΑΡΔ οταν ηταν ηδη τελειωμενη η μεταγραφη. Μεχρι τοτε δεν ακουγοταν τιποτα. Τοτε ειχαμε και Μιχελ ομως. Παρολα αυτα κατι παρομοιο πιστευω συμβαινει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 11, 2021, 08:06:13 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , σε σοβαρες ομαδες πρωτα βρισκουν τον ΤΔ και μετα αυτος κανει εισηγηση για το ποιος προπονητης θα ερθει....
Στην Ελλαδα ηρθε ο Μπολονι και εφερε δικο του ΤΔ, τον Ντρεοσι....Τωρα ο Λουτσεσκου θα φερει και αυτος δικο του ΤΔ....Στα ιδια χναρια παταει και η κουλα...
Με λιγα λογια ο προπονητης πρεπει να βρει στην ομαδα που παει τον ΤΔ και οχι το αντιθετο...
Στον ΠΑΟΚ εχουμε δικο μας τροπο λειτουργιας. Σου λεει ο "Τ.Δ θα φυγει αργα η γρηγορα", κατσε να εχω κλεισει εγω τον προπονητη να ειμαστε σιγουροι! :)) :)) :)) Παντως και εγω το θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα κινειται για μεταγραφικους στοχους με καποιον Τ.Δ που εχει κλεισει αλλα δεν ανακοινωνεται.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 12, 2021, 10:52:45 πμ
Σημερα ολοι γραφουν οτι ειμαστε κοντα σε δεξι μπακ, η FORZA αναφερει τον ΛΟΥΚΑΣ ΤΕΙΛΟΡ
Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντνίπρο, ωστόσο το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του και μένει ελεύθερος.
Είναι 26 ετών και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας, ενώ η Ουκρανική ομάδα τον απέκτησε από την Εστορίλ. Η Καρπάτι Λβιβ ήταν αυτή που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 17 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.
Τη φετινή σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος, καταγράφοντας 24 συμμετοχές με δύο ασίστ.
Εδωσε το ΟΚ ο Λουτσεσκου και ερχεται!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 12, 2021, 01:21:35 μμ
Καλο ποδι φαινεται να εχει, αν ερθει θα τον δουμε και στο γηπεδο.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 12, 2021, 05:22:29 μμ
Το σκεπτικό λένε πως ο Βιερίνια θα πάει αριστερά , γι αυτό χρειάζεται δεξί μπακ... Οσο για τον Βραζιλιάνο, η αγορά στην οποία κινούμαστε είναι γνωστή. Και ο Μάτος από εκεί ήρθε.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 12, 2021, 11:27:37 μμ
Εχουμε Ροντριγκο, θελουμε ακομα εναν. Οποτε μπορει να ειναι και αυτος. Η αγορα Ρωσιας - Ουκρανιας ειναι γνωστη στον Λουτσεσκου και απο τον πατερα του.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 13, 2021, 11:00:12 μμ
Βλέπω να σκάνε μαζί οι μεταγραφές όπως παλιά...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 14, 2021, 11:15:32 πμ
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού, Αντράζ Σπόραρ φέρεται να έχει δείξει ο Δικέφαλος του βορρά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.
Ο Σπόραρ αγωνίζεται στη Μπράγκα με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2020 από την Σλόβαν Μπρατισλάβας (με τη φανέλα της οποίας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ) έναντι 6.000.000 ευρώ.
Παρά το καλό του ξεκίνημα την περασμένη σεζόν οι φετινές του εμφανίσεις, οδήγησαν τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να τον δώσουν δανεικό στη Μπράγκα με την οποία σημείωσε 3 τέρματα ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ φορ με το deal να φαντάζει πολύ πιθανό.
Όσον αφορά την καριέρα του παίκτη, ο Σπόραρ έκανε εκπληκτικές χρονιές με τη Σλόβαν, σημειώνοντας συνολικά 60 γκολ σε 78 παιχνίδια, ενώ μοίρασε και 17 ασίστ.
Τη φετινή σεζόν στην Πορτογαλία σκόραρε 7 φορές σε 41 αναμετρήσεις ενώ η παραγωγικότερη του χρονιά ήταν αυτή του 2018-2019 με το φοβερό, 34 γκολ σε 36 αναμετρήσεις με τη φανέλα της ομάδας από τη Σλοβακία.
Αν έρθει σε εμάς, θα ανέβει ξανά....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 14, 2021, 11:41:08 πμ
Μέσο της Πορτογαλίας κάνει λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Ρενάν Ριμπέιρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας record, ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον Ρενάν Ριμπέιρο, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας , ένα ενδιαφέρον που είναι παλιό. Όπως αναφέρει το μέσο της Πορτογαλίας, ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο χειμώνα για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και επανέρχεται και αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση του πορτιέρε.
Ο Ριμπέιρο δεν υπολογίζεται εδώ και αρκετό καιρό από τη Σπόρτινγκ και τον τεχνικό της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ και ψάχνονται στην ομάδα για να τον παραχωρήσουν, παρά το ότι το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2023.
Μας πήραν φαλάγγι οι Πορτογάλοι :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 14, 2021, 05:37:10 μμ
Πρώτη μεταγραφή ο Τέιλορ!
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τσεκάρει τον παίκτη μέσα από παρακολούθηση αρκετών αγώνων του σε βίντεο και είχε δώσει το «ΟΚ» και από την στιγμή που δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός-δύο άλλων δεξιών μπακ με αγορά, οι επιτελείς του Δικεφάλου προχωρούν εντατικά και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με τον 26χρονο Βραζιλιάνο που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει την συνεργασία του με την Ντνίπρο.
Αντε να δουμε!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 14, 2021, 08:47:00 μμ
Τέιλορ στο Gazzetta: «Kλείνω στον ΠΑΟΚ, βλέπω video με την Τούμπα και έχω τρελαθεί»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω στον ΠΑΟΚ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ξέρω το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και η μετακόμιση στον ΠΑΟΚ μου δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο.Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανατικοί και πολύ τρελοί. Ήδη έχω λάβει τόσα μηνύματα στους λογαριασμούς μου στα social media. Είναι τρέλα, αλλά καλή τρέλα. Μου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, είναι το καλύτερο καλωσόρισμα.Ανυπομονώ να παίξω σε μια καυτή, κατάμεστη Τούμπα. Έχω δει videos και έχω τρελαθεί. Τέτοιος πάθος, θέλω να μπω και να το ζήσω. Φαντάζομαι ότι αυτός ο κόσμος σου δίνει με την ατμόσφαιρα αυτή απίστευτη ώθηση για να νικήσεις. Δεν γνωρίζω καλά τον Λέο προσωπικά. Τον ξέρω φυσικά ως παίκτη και γνωρίζω τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Μου βάζει δύσκολα, φυσικά γιατί ξέρω ότι είναι ένας παίκτης ίνδαλμα για τον κόσμο της ομάδας και για την ίδια της την ιστορία. Θα το παλέψω όμως να τον φτάσω και ν' ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου».
Αυτός παρουσιάστηκε από μονος του :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 14, 2021, 09:12:35 μμ
Ξεροσταλιαζει στα βιντεακια. :)) Που να δει και το ντουμανι απο τις καντινες smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 15, 2021, 08:42:10 μμ
Τέιλορ στο SDNA: «Αύριο υπογράφω στον ΠΑΟΚ για 3 χρόνια»
Έρχεσαι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψεις στον ΠΑΟΚ;
Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Με βάση αυτά που γνωρίζω από τους μάνατζερ μου αύριο θα υπογράψω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα ταξιδέψω για τη Θεσσαλονίκη. Φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα, αλλά πρώτα πρέπει να πάνε όλα καλά και να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο.
-Ποια θα είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου σου;
Από τις συζητήσεις που έχουν γίνει θα υπογράψω για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό έχουμε συμφωνήσει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι ακόμα κομμάτι της ομάδας. Πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα και εγώ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
-Έχεις μιλήσει με τον Λέο Μάτος που αγωνιζόταν στη θέση σου στον ΠΑΟΚ; Ή τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο με την ομάδα και παραμένει στο ρόστερ της;
Γνωρίζω ότι ο Μάτος πέτυχε σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟΚ και αγωνιζόταν στη θέση μου. Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά ως Βραζιλιάνοι έχουμε αρκετούς κοινούς γνωστούς. Με ενδιαφέρει πρώτα να υπογράψω, δεν έχω μιλήσει με κάποιον Βραζιλιάνο από τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλον Βραζιλιάνο που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
-Έχουμε δει πως είσαι ένας πολύ επιθετικογενής μπακ και ότι στην Ουκρανία έπαιζες και πιο μπροστά στα δεξιά. Πού προτιμάς να αγωνίζεσαι;
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Για εμένα είναι το ίδιο, μου αρέσει να συμμετέχω στην επίθεση. Έχω πολλά να πω για τον ΠΑΟΚ, τους λόγους που θέλω να έρθω στην ομάδα και τι θέλω να πετύχω, αλλά πρώτα πρέπει να περιμένουμε να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Άντε να ανοίξουμε κανένα τόπικ..... :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2021, 09:08:22 πμ
Ματος Νο2.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 18, 2021, 08:15:09 πμ
Του πεντοχιλιαρου :o ;;; Οψόμεθα... Λένε επιλογή προπονητή, θα κριθεί
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 18, 2021, 09:16:32 μμ
Αυτό που απασχολεί σοβαρά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι το θέμα του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, η περίπτωση του οποίου χαρακτηρίζεται προχωρημένη και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει οριστική εξέλιξη,αν και οι αρχικές απαιτήσεις του ιδιόρρυθμου προέδρου της Κάλιαρι, Τομάσο Τζουλιάνι, μοιάζουν το ίδιο υπερβολικές μ’ αυτές που είχε και πριν δύο χρόνια στην υπόθεση του Μπράνταριτς.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα, ο Τζουλιάνι ζητάει τριπλάσια χρήματα απ’ αυτά που θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, οι απαιτήσεις του φτάνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!
Ο 25χρονος υψηλόσωμος (1.90 μ.) Ιταλός χαφ είπε «όχι» στην τελευταία πρόταση ανανέωσης και ετοιμάζεται για πρώτη φορά να περάσει τα σύνορα και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν εδώ καιρό σημειωμένο στην «transfer list» το όνομά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το «ΟΚ» για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων πρώτα με την Κάλιαρι και ακολούθως μετά τον Μίνο Ραϊόλα.
Ο πασίγνωστος Ιταλός ατζέντης, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων για την ανανέωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ξανακάθισε στο τραπέζι για τη μεταγραφή του Ντεϊόλα.
Που πάμε και μπλέκουμε με τον κάθε τρελό...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 18, 2021, 09:25:01 μμ
3ετές συμβόλαιο του κάνουμε λένε.... Άρα ειναι σοβαρό.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 19, 2021, 10:47:55 πμ
Όπως αποκαλύπτει η στήλη παρασκηνίων στο σημερινό φύλλο του Sportime,o Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην Ελλάδα αφότου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Από τον περασμένο Οκτώβρη βρίσκεται στην κροατική Λοκομοτίβα, με το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβρη.
Ενταξει τωρα δεσαμε! :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 19, 2021, 10:52:10 πμ
Ειλικρινά.... Είναι κάποιος εδώ μέσα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα μεταγραφική κίνηση;;;; Ειλικρινά όμως γιατί έχω αρχίσει να αισθάνομαι χαζός.... :Banging Head On Wall:
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 19, 2021, 11:21:59 πμ
Καθε χρονο αυτο γινεται Νικολα. Ποτε οι μεταγραφες δεν γινονταν απο την πρωτη ημερα. Απο κει και περα, στο χορταρι θα κριθουν ολα.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 19, 2021, 03:43:22 μμ
Απλά δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα των δυο αυτών μεταγραφών, εκτός αν προορίζονται για την Β ομάδα, ή έχουμε πρόταση για, Αουγκουστο πχ η και για Ροντρίγκο... Επίσης ποιος εισηγείται και ποιος αποφασίζει και εν τέλει ποιος διαπραγματευεται όλα αυτά έλλειψη ΤΔ. Το παρελθόν μεταγραφών ποι γίνανε από εισήγηση κάποιου κυρ Μήτσου ή κυρ Νίκου ή πρώην φίλου φίλης ή ακόμα και από καύλες του μεγαλομετουχου ή του γιου του δεν με κάνει αισιόδοξο.. Τεσπα συμφωνώ το χορτάρι θα δείξει
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 19, 2021, 08:43:39 μμ
Γιατι να ειναι για την Β ομαδα, δεν το καταλαβαινω. Για την ομαδα προκειται και θα δειξει αργοτερα αν θα υπαρξει προταση για να αποχωρησει καποιος. Τωρα για τις μεταγραφες, προφανως και θεωρω πως ο Τ.Δ κανει τις κινησεις απλα δεν εχει ανακοινωθει. Το θεωρω δηλαδη λογικο. Θα φανει αν οντως βγει το σκεπτικο μου.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 19, 2021, 08:56:30 μμ
Για αυτους δεν εχω αποχη εκτος απο τον Παπαδοπουλο που θεωρω τελειωμενο. Τωρα αν ερθει οντως και με τα παιχνιδια του με κανει να κανω κ@λοτουμπα, ΟΚ.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 20, 2021, 08:27:48 μμ
Η Κάλιαρι κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή γεγονός που φέρνει όλο και πιο κοντά τον Ντεϊόλα στον ΠΑΟΚ!
Σιγά το γεγονός ρε :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 20, 2021, 08:36:10 μμ
Ο «Δικέφαλος», σύμφωνα με τους Σέρβους φέρεται να εξετάζει για την επίθεση τον Στέφαν Βούκιτς της Ζλάτιμπορ.
Σέρβο επιθετικό έχει στη μεταγραφή του λίστα ο ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «republika.rs».
Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Στέφαν Βούκιτς, τον 26χρονο φορ της Ζλάτιμπορ. Ο Βούκιτς, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1995 κι έχει ύψος 1,89, είχε 9 γκολ και 1 ασίστ στη σεζόν που πέρασε.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα ότι ο πρόεδρος της Ζλάτιμπορ Βέλικο Ραντούλοβιτς έχει ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Ο Βούκιτς έχει συμβόλαιο έως το τέλος του έτους και το κόστος για την απόκτησή του δεν είναι υψηλό. Δεν είναι, πάντως, ο φορ με το τρομερό βιογραφικό και την ικανότητα στο σκοράρισμα που αναζητεί ο ΠΑΟΚ.
Δύσκολα...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 20, 2021, 09:57:15 μμ
Συγνώμη αλλά τί ρόλο παίζει κάποιος Παντελής Θωμαρέης ;;; Γιατί όπου διαβάζω στα ΜΜΔ εμφανίζεται πίσω από τα μεταγραφικά;;; Τρολιά είναι;; Εάν δεν είναι με τί προσόντα και τί ρόλο παίζει στα μεταγραφικά;;
Μπήκα στο Likedin και τον βρήκα. Ιστορικός και biusness manager για sports director με εμπειρία τηλεπωλήσων στον ΟΤΕ!!! Τρέμω στο βιογραφικό του... :opaokara: :opaokara: Οκ συμπεραίνω ότι τρολάρουν όσοι γράφουν ότι ανακατεύεται στις μεταγραφές...μόνο για κακοήθεια και εμπαιγμό της ΠΑΕ μπορώ να το εκλάβω
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 21, 2021, 08:44:39 μμ
Υπευθυνος Μαρκετινγκ και πωλησεων λενε. Τι γινεται θα φανει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 22, 2021, 06:15:53 μμ
«Όχι μόνο τον Ντεϊόλα, ο ΠΑΟΚ θέλει και τον Ολίβα»
Σύμφωνα με το cagliarinews24 «η διοίκηση του ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με αυτήν της Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα του οποίου το μέλλον, φαίνεται να ανήκει μακριά από την πατρίδα του» και στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Η ελληνική ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη και βάζει στα ραντάρ της τον Κριστιάν Ολίβα που είχε αρνητικές εμπειρίες στη Σαρδηνία και τη Βαλένθια».
2 μύρια λένε δίνουμε για τον Ντειολα... ::)
You are not allowed to view links.
Register or Login
Συγνώμη αλλά τί ρόλο παίζει κάποιος Παντελής Θωμαρέης ;;; Γιατί όπου διαβάζω στα ΜΜΔ εμφανίζεται πίσω από τα μεταγραφικά;;;
Νικόλα που ακριβώς αναφέρθηκε?
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 22, 2021, 07:00:11 μμ
Πολλα ακουγονται και για παικτες και για αυτους που εμπλεκονται. Θα περιμενω να δω στο τελος τι θα γινει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 22, 2021, 10:12:10 μμ
Παράθεση
Προσφορά μη διαπραγματεύσιμη για Ντεϊόλα
Θα μας πρηξει τα @ρχδια αυτος ο μ@λακς της Καλιαρι παλι? >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 23, 2021, 06:49:11 μμ
Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ τα ουκρανικά ΜΜΕ, που αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 26χρονου εξτρεμ της Ζόρια Λουχάνσκ, Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ουκρανοί, για τον Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν, υπάρχει ενδιαφέρον από την Βενέτσια και τον ΠΑΟΚ, με τους συμπατριώτες του 26χρονου ποδοσφαιριστή να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος «είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ζόρια πληρώνοντας τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ».
Ο Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο ουκρανικό πρωτάθλημα, καταγράφοντας σε 33 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και την Βενέτσια.
παππας! :whistiling:
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 23, 2021, 08:52:24 μμ
Εχουν ξεσαλωσει οι μανατζερ ρε :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 24, 2021, 08:26:55 μμ
Για προχωρημένες επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 24χρονου αμυντικού μέσου της Βέλεζ, Πάμπλο Γκαλντάμες, κάνει λόγο νέο δημοσίευμα στη Χιλή. Ο Πάμπλο Γκαλντάμες βρίσκεται στη Βραζιλία και αγωνίζεται στο Copa América με την εθνική ομάδα της Χιλής, παράλληλα όμως έχει δεχθεί δύο συγκεκριμένες προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: Η μια είναι από την Ευρώπη και η άλλη από την Σαουδική Αραβία.
O διεθνής Χιλιανός αμυντικός μέσος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «encancha.cl», έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και την Αλ Τααβόν. Σ’ ότι αφορά την ελληνική ομάδα οι Χιλιανοί επιμένουν να θεωρούν έντονο το φλερτ των δύο πλευρών, επισημαίνοντας ότι είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει αυτή την στιγμή από την Ευρώπη για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.
O Πάμπλο Γκαλντάμες κατέγραψε 16 συμμετοχές με ένα γκολ την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ, όμως αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο από την Αργεντινή, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος. Κι όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ θέλει άλλες δύο εβδομάδες για να πάρει την τελική απόφασή του…
Τον παίκτη τον είχε προτείνει ο Κοντρέρας την εποχή Γκαρσία. Σε σχέση με τον Ιταλό, νομίζω έχει άλλα χαρακτηριστικά καθώς παίζει και στο 8 πιο πολύ.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 26, 2021, 10:45:43 πμ
Έχει πει το «ναι» ο Νέλσον Ολιβέιρα και περιμένει στο ακουστικό του!
Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ και περιμένει στο ακουστικό του κλήση από Τούμπα για να πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και ουσιαστικά υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες μένει να ξεκαθαριστούν, που δεν αναμένεται να αποτελέσουν εμπόδιο.
Ο Δικέφαλος κινήθηκε γρήγορα για τον 29χρονο Πορτογάλο χάρη στη μεγάλη επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.
Καλή περίπτωση, ξέρει το πρωτάθλημα, είναι αρκετά δυναμικός... Για να δούμε...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 26, 2021, 11:01:10 πμ
Κατάντια
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 26, 2021, 11:17:10 πμ
Ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές με 10 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά με τους ΚΛΕΦΤΕΣ στα 2 χρόνια παρουσίας του είχε 70 ματς με 26 γκολ και 10 ασίστ.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 26, 2021, 11:49:04 πμ
Με Λουτσεσκου θα κανει ακομα καλυτερες σεζον. Γιατι θα εχει παικτες που θα τον υποστηριζουν εκει που χρειαζεται.
Θετικο οτι δεν χρειαζεται (πολυ) χρονο προσαρμογης
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 26, 2021, 02:17:49 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές με 10 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά με τους ΚΛΕΦΤΕΣ στα 2 χρόνια παρουσίας του είχε 70 ματς με 26 γκολ και 10 ασίστ.
Πέρσι όμως έκανε τη χειρότερη χρονιά του και είχε και θεματάκι με κοιλιακούς
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 27, 2021, 12:20:36 πμ
"Κόλλησε" του Ντεϊόλα, στη λίστα οι Μενσά και Ρόθγουελ
Ήδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτό του Μπερνάντ Μενσά που από πέρυσι, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Καϊσέρισπορ, βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του Δικεφάλου αλλά και του Άγγλου Τζο Ρόθγουελ που αγωνίζεται στην Championship με την φανέλα της Μπλάκμπερν.
Τον Μενσά ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε πέρυσι το καλοκαίρι, αφού ο Γκανέζος αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε δανεικός στην Μπεσίκτας με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μην κάνει τη χρήση της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Ο Ρόθγουελ από την άλλη πλευρά δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπλάκμπερν μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Μπορει να ειναι η τακτικη του "αποχωρω" απο την διαπραγματευση, αλλα ουσιαστικα δινω χρονο.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 27, 2021, 11:30:44 πμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
"Κόλλησε" του Ντεϊόλα, στη λίστα οι Μενσά και Ρόθγουελ
Ήδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτό του Μπερνάντ Μενσά που από πέρυσι, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Καϊσέρισπορ, βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του Δικεφάλου αλλά και του Άγγλου Τζο Ρόθγουελ που αγωνίζεται στην Championship με την φανέλα της Μπλάκμπερν.
Τον Μενσά ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε πέρυσι το καλοκαίρι, αφού ο Γκανέζος αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε δανεικός στην Μπεσίκτας με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μην κάνει τη χρήση της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Ο Ρόθγουελ από την άλλη πλευρά δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπλάκμπερν μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Μπορει να ειναι η τακτικη του "αποχωρω" απο την διαπραγματευση, αλλα ουσιαστικα δινω χρονο.
Πάντως για Μενσά που έχω θετική άποψη και για Ροθγουελ που έχω δει μόνο βιντεάκια και βιογραφικό τους προτιμώ από Ντειόλα που επίσης τον ξέρω από βιντεάκια και βιογραφικό Μπορεί του Ντειόλα να είναι τα παιχνίδια πάρε δώσε που παίζονται για να γίνει τελικά η άλλη μεταγραφή ... Οψόμεθα
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 27, 2021, 05:42:41 μμ
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 27, 2021, 06:50:04 μμ
Μενει να δουμε αν ο Ολιβειρα θα ειναι ο παικτης της επιθεση με τον Σβιντερσκι η καποιος αλλος. Ο συγκεκριμενος δε μπορει να αποτελει επιλογη καθως εχει τα χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου βασει των οσων ειχαμε δει με τον Πριγιοβιτς. Στους δε χαφ.............μυλος! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 27, 2021, 08:18:09 μμ
Πάει για χαφ ενός εκατομμυρίου!
Όπως αποκαλύπτει η σημερινή Metrosport, ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στην μάχη της απόκτησης ενός χαφ πρώτης γραμμής, με εμπειρία και παραστάσεις, που θα ανεβάσει άρδην την δύναμή του στην μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Δικέφαλος έχει ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη, μέσω του ατζέντη του, για συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ και από την άλλη πλευρά η πρώτη απαίτηση ήταν για 1,5 εκατομμύριο.
Υπάρχουν, όμως, βάσιμες ελπίδες ότι ο παίκτης μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του και να βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συνεργασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλο σύλλογο, αλλά όπως έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μπορεί να το σπάσει και να γίνει κάτοικος Τούμπας. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την υπόθεση για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς να εμπλακούν ανταγωνιστές και εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 28, 2021, 10:05:36 πμ
Κάτσε περιμένουμε απάντηση ίσως και σήμερα! :D
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 28, 2021, 10:04:36 μμ
Οπως παντα οι μεταγραφες θα γινουν οταν η ομαδα θα φυγει στην Ολλανδια. Θα δειτε.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 29, 2021, 04:04:21 μμ
Οι ΑΡΔ λενε προχωραει του Ολιβειρα. Ιδωμεν.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 30, 2021, 09:02:41 πμ
Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ! Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή και θεωρείται πως είναι τέτοια που θα ξεπεραστεί για να υπογράψει ο 29χρονος σέντερ φορ στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Βλεπω να κλεινει συντομα το θεμα.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 30, 2021, 09:47:05 μμ
Σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του ταλαντούχου Παναγιώτη Τζίμα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 να είναι κοντά στη συμφωνία.
Ο Τζίμας ο οποίος είναι 20 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001) είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα και θεωρείται ένας εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της γενιάς του.
Βρίσκεται στους Αρκάδες από το 2015 και συγκεκριμένα πήγε στους Αρκάδες από την Πρέβεζα καθώς η πρώτη του ομάδα ήταν ο Άρης Πρέβεζας ενώ υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές καθώς και αρχηγός της εθνικής Νέων.
Στα τμήματα υποδομής του Αστέρα φόρεσε τη φανέλα της Κ15, της Κ17 και της Κ20 και εν συνεχεία έγινε επαγγελματίας από τους Αρκάδες όπου τη σεζόν 2020-21 είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ.
Το θετικό με τον Τζίμα είναι πως μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά και ως φορ αλλά και ως μέσος αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις του άξονα και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση. Ο Τζίμας τη φετινή σεζόν μέτρησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μέτρησε και ένα γκολ στη Super League Interwetten.
Αν αποκτηθεί ίσως πάει στον ΠΑΟΚ Β και με προοπτική να ανεβαίνει στην 1η ομάδα προφανώς.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 30, 2021, 11:17:48 μμ
Το θεωρω τελειωμενο του Ολιβειρα καθως εδωσε οκ ο Λουτσεσκου. Ελπιζω να μας δικαιωσει γιατι εχει και τα θεματακια του. Ο Τζιμας δε ειναι μια περιπτωση για το μελλον που μπορει να εχει μεγαλη εξελιξη στον ΠΑΟΚ. Αναμενουμε το χαφ! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 01, 2021, 08:47:11 πμ
Μέσα στο Σ/Κ μπορεί να τελειώσει του Ολιβείρα αν δεν προκύψει κάτι.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 01, 2021, 12:32:01 μμ
Λενε για συμφωνια με Τζιμα. ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 01, 2021, 03:25:45 μμ
Έκλεισε η συμφωνία του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ Β' με προοπτική την ανδρική ομάδα.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Αν αποκτηθεί ίσως πάει στον ΠΑΟΚ Β και με προοπτική να ανεβαίνει στην 1η ομάδα προφανώς.
Μας βιαβάζουν Vol 125563232
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 01, 2021, 08:54:25 μμ
Μας εχουν διαβασει σε πιο σημαντικα. Σιγα την ειδηση ρε :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 02, 2021, 10:25:37 πμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Μας εχουν διαβασει σε πιο σημαντικα. Σιγα την ειδηση ρε :))
Μου αρέσει ο 1ος πληθυντικός πάντως :))
You are not allowed to view links.
Register or Login
Μέσα στο Σ/Κ μπορεί να τελειώσει του Ολιβείρα αν δεν προκύψει κάτι.
«Συμφωνία με Ολιβέιρα» Ο παίκτης αναμένεται το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 02, 2021, 04:01:47 μμ
Ειμαι ευγενικος γι αυτο! smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 03, 2021, 11:23:27 πμ
Άστα αυτά και πες μας για το χαφ κάτι :)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 03, 2021, 09:27:26 μμ
Ο Ολιβειρα ρε παπατζηδες ποτε ερχεται? :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 04, 2021, 12:43:50 μμ
Γιατι χρησιμοποιεις πληθυντικο φιλαρακι? Ρωτα αυτον που το γραψε! >:D
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 04, 2021, 03:10:52 μμ
Υπομονή Τζιμάκο.... 8)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 05, 2021, 06:31:12 μμ
Το Σ/Κ περασε και ο Ολιβειρα δεν ηρθε. Συνεχισε τον παπα! :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 06, 2021, 07:45:20 πμ
Μην φωνάζετε... Δουλεύει ο ΤΔ :grin1:
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 06, 2021, 05:43:52 μμ
Ύπο άκρα μυστικότητα... 8)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 06, 2021, 07:32:51 μμ
Σόρρυ Ινδιάνε αλλά δεν βλέπω φως στη άκρη του τούνελ ...Μακάρι να είναι μόνο προσωπικό αλλά νοιώθω πολύ απογοητευτικά με την όλη κατάσταση.
Επικείμενες μεταγραφές, 40+ επαγγελματικά συμβόλαια, ανανεώσεις, ενδεχόμενες αποδεσμεύσεις ή δανεισμοί, προγραμματισμός για δύο ομάδες Α και Β, ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και πλεονάζοντες σε άλλες, η προετοιμασία ξεκινάει και δεν υπάρχει σε όλα αυτά ο άνθρωπος που θα τα διαχειριστεί δλδ ο Τεχνικός Διευθυντής...
Αν όλα αυτά δεν είναι απαισιόδοξα τί να πω;;;
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 06, 2021, 10:58:18 μμ
Ο Τ.Δ προφανως και υπαρχει και δεν εχει εμφανιστει. Για πολλους λογους που θα μαθουμε. Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 07, 2021, 11:25:34 πμ
Φυσιολογικά πράγματα καθημερινής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας δηλαδή. Και εμένα η άποψή μου είναι ότι υπάρχει θεός αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω ..παρότι, πίστευε και μη, ερεύνα!!!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 07, 2021, 03:25:45 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ο Ολιβειρα ρε παπατζηδες ποτε ερχεται? :)) :)) :)) :))
Σε συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε ο ΠΑΟΚ, με την υπόθεση του Πορτογάλου φορ να κλείνει θετικά για τους Θεσσαλονικείς!
You are not allowed to view links.
Register or Login
Υπομονή Τζιμάκο.... 8)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΙΚΑΝΟ :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 07, 2021, 10:12:33 μμ
Εχει καλο βιογραφικο ο Ολιβειρα και σαν ονομα ειναι μεγαλυτερο του Κρμεντσικ Εγω θα ηθελα τον Τσεχο, δεν με χαλαει ομως και ο Ολιβειρα. Θα τον σουλουπωσει ο Λουτσεσκου και θα δουμε ωραια πραγματα.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 08, 2021, 01:57:58 πμ
Με το πρόβλημα που ακουγόταν για κοιλιακούς τι παιζει;;;
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 08, 2021, 08:35:55 πμ
Δεν έχει θέμα λογικά, αλλά θα περάσει και ιατρικές εξετάσεις.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 08, 2021, 02:13:46 μμ
Σε λιγη ωρα θα ειναι Θεσ/νικη.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 08, 2021, 03:11:43 μμ
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Forza, στη λίστα της ομάδας βρίσκεται ο Πορτογάλος μέσος, Αντριέν Σίλβα. Ο ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια είναι όντως στο στόχαστρο του Δικεφάλου αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα της Serie A, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.
Γενικά είναι μία ακριβή υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ, όμως να προσπαθεί και είναι διατεθειμένος να την κυνηγήσει μέχρι τέλους.
Μιλαμε για παικτη Τ.Λ. Εξαιρετικα δυσκολο ως απιθανο το θεωρω.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 10, 2021, 11:10:22 πμ
Όντως πολυ καλη περίπτωση αν είναι υγιής
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 10, 2021, 04:47:04 μμ
Τελικα δικαιωθηκε ο Μοικανος με μια εβδομαδα καθυστερηση! :)) Παμε τωρασ για το χαφ! smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 10, 2021, 07:01:52 μμ
Δεν με πιστεύατε ε? >:D
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 11, 2021, 10:54:07 μμ
«Ζεστό» του Αντριέν Σίλβα υπό προϋποθέσεις
Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή. Ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, επιθυμεί να τσεκάρει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Όπως τονίζει συγκεκριμένα το primocanale.it «ο Ντ’ Αβέρσα φαίνεται να πιστεύει στον Αντριέν Σίλβα. Αλλά εάν τελικά δεν πειστεί από αυτόν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τότε η περίπτωση του ΠΑΟΚ θα ήταν η ιδανική λύση για τον ποδοσφαιριστή» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει στο βιογραφικό του μία σπουδαία καριέρα. Υπήρξε εμβληματικός αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 239 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λέστερ, Μονακό και Σαμπντόρια. Έχει 14 συμμετοχές στο Champions League και άλλες 16 στο Europa League ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, που σήκωσε το Euro 2016.
Με.........."εαν" δεν γ@μισε κανεις! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 12, 2021, 10:19:53 μμ
Ο 32χρονος Σλοβένος χαφ Γιάσμιν Κούρτιτς είναι πολύ ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει από τον ιταλικό σύλλογο, όπως αναφέρει και οπαδική ιστοσελίδα της Πάρμα.
Ο 32χρονος διεθνής (69 φορές) Σλοβένος μέσος, έχει περάσει από ουκ ολίγες ιταλικές ομάδες (Παλέρμο, Σασουόλο, Τορίνο, Φιορεντίνα, Αταλάντα, ΣΠΑΛ) και από τον Ιανουάριο του 2020 ανήκει στο δυναμικό της Πάρμα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Από το 2010 που βρίσκεται στην Ιταλία μετρά 358 επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ πέρσι ήταν από τα πολύ βασικά γρανάζια της Πάρμα με 34 συμμετοχές σε 4 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε παίξει αντιμέτωπος και της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Nations League.
Πρεπει να κλεισουμε χαφ, ο χρονος κυλα αντιστροφα. Οσο για τον συγκεκριμενο, εχει καλα στοιχεια.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 12, 2021, 10:44:59 μμ
Με Σιλβα ανεβαζουμε πολυ την ποιοτητα. Η μαλλον ακομα πιο πολυ. Για τον Σλοβενο, δεν εχω εικονα. Σιγουρα ομως πρεπει να ενσωματωθει το χαφ.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 13, 2021, 11:43:56 πμ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «metrosport.gr», ο 32χρονος Σλοβένος μέσος, για τον οποίο υπάρχει το ΟΚ του Λουτσέσκου, δέχεται πλέον ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΟΚ για να πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την Πάρμα να διαπραγματεύεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι με απόφαση της διοίκησης δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Πάρμα στο καμπ του Καστερλότο που βρίσκεται η ιταλική ομάδα, προκειμένου να βρει ομάδα για να λύσει το συμβόλαιό του. Η σχετική άδεια του έχει δοθεί μέχρι την Τετάρτη και αυτό κάνει ακόμη πιο κρίσιμες τις ώρες που διανύουμε.
Σύμφωνα με όσα παραδέχονταν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Πάρμα, ο ΠΑΟΚ και ο Κούρτιτς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται την Τρίτη (12/7) να έχουμε οριστική εξέλιξη. Οι τζιαλομπλού, μετά τον υποβιβασμό στην Serie B, θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο των 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως (με διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2023) και ο ΠΑΟΚ αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία τους. Ετσι, ο Κούρτιτς παίρνει σοβαρό προβάδισμα έναντι του Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια, τον οποίο η ιταλική ομάδα δεν αφήνει να φύγει και έχει και μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τον Κούρτιτς (αμείβεται στην ομάδα της Γένοβας με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως).
Να δούμε τι κατάληξη θα έχει...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 13, 2021, 11:08:32 μμ
Πες εσυ Μοικανε, μπας και γινει :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 14, 2021, 03:47:06 μμ
Παράθεση
Δεν υπολογίζεται ο Κούρτιτς στην Πάρμα
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό και να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του αφού η Πάρμα θέλει να γλιτώσει χρήματα. Η υπόθεση φαίνεται να βρίσκεται προς το τέλος της αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τον παίκτη το συντομότερο δυνατό.
Αντε να τελειωνουμε!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 15, 2021, 06:48:12 μμ
Παράθεση
Προχωρημένες επαφές με Πάρμα για δανεισμό διετίας του Κούρτιτς!
Είμαστε κοντά πλέον....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 16, 2021, 06:33:56 πμ
Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιάσμιν Κούρτιτς για την απόκτησή του, με την Πάρμα να προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιο που έχει ο 32χρονος Σλοβένος χαφ το οποίο υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θεωρείται δεδομένη και ο Κούρτιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις ερχόμενες ημέρες για να επικυρώσει την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και να ενσωματωθεί στη συνέχεια στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Ολλανδία. Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση από τον ΠΑΟΚ, που βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλη εμπειρία από την Serie A και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον «δικέφαλο του βορρά».
Έρχεται πολύ καλός παίκτης....ή καλύτερα ΠΑΙΚΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 16, 2021, 08:09:26 πμ
Απο οτι ειδα, ειναι ενα πολυ καλο και ποιοτικο 8αρι. Η πρωτη σκεψη που εκανα ειναι οτι με Σβαμπ θα κανει οργια. smilepaok Αλλα και με Καντουρι θα δεσει. Αντε να τελειωνουμε να παμε για εξτρεμ τωρα!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 16, 2021, 03:16:16 μμ
Κλείνει και πετάει για Ολλανδία ο Γιασμίν Κούρτιτς
Σχεδον τελειωσαμε!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 16, 2021, 11:15:57 μμ
Δυνατο κορμι, καλη τεχνικη, παταει περιοχη. Για ολα τα υπολοιπα θα πρεπει να μπει στην ομαδα και να περιμενουμε να προσαρμοστει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 17, 2021, 03:03:22 μμ
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 18, 2021, 09:59:36 πμ
Λεει θα μας δωσει στοιχεια που δεν έχουμε στο παιχνιδι μας. Για δουμε.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 20, 2021, 11:14:51 πμ
Πλησιάζει σε αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ
Oπως αναφέρει η “Live Sport”, τα τελευταία 24ωρα είχαν συνεχείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση, έχοντας πάρει τη συγκατάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Μάλιστα, φέρονται να έχουν ξεχωρίσει μία περίπτωση, με την οποία βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, καθώς ο Ρουμάνος προπονητής έχει ανάψει το “πράσινο φως”.
Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς ακόμη να έχει διαρρεύσει το όνομα του ποδοσφαιριστή, και αν όλα κυλήσουν όπως μέχρι τώρα, είναι πολύ πιθανό να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Ελλάδα.
Το ποσο κοντα ειμαστε δεν ξερω :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 20, 2021, 08:49:47 μμ
Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ, Ράφα Σοάρες, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Πόρτο, ανήκει στη Βιτόρια Γκιμαράες από το 2018 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Ειμπάρ ως δανεικός. Έκανε 19 συμμετοχές στη La Liga, τις οποίες συνδύασε και με μια ασίστ, ενώ πραγματοποίησε και τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο Ισπανίας. Είναι παίκτης, ο οποίος είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.
Λυθηκε το μυστηριο. :)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 21, 2021, 10:09:27 πμ
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΟΚ, αποτελώντας μια επιλογή από το πάνω ράφι για την ενίσχυση του Ραζβάν Λουτσέσκου! Μπορεί τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να επιστρέφει στην Ιταλία όπου έχει περάσει αρκετά χρόνια σπουδαίας ποδοσφαιρικής καριέρας, ωστόσο, στο πλάνο του Τζιοβίνκο υπάρχει και ο ΠΑΟΚ!
Ο Τζιοβίνκο αγωνίζεται από το 2019 στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο. Ως εκ τούτου είναι μια περίπτωση που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο προπονητής του ΠΑΟΚ! Από την άλλη, ο Δικέφαλος είναι σαφές πως ψάχνει ένα second striker που μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια της επίθεσης!
Στην παρούσα φάση ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους και Πάρμα ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη για οικογενειακούς λόγους και η παράμετρος Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ -δεδομένης της άκρως παραγωγικής συνεργασίας τους- φαντάζει σημαντική για εκείνον στα 34 του και η υπόθεση είναι σε κρίσιμο σημείο για τους Θεσσαλονικείς!
Αυτος καποτε αποτελουσε την μεγαλη ελπιδα της Ιταλιας. Δεν ξερω ομως πως καρακυλησε και πηγε εκει κατω. Για το χρημα? Παντως ξερει 100 κιλα μπαλα και ισως λιγα λεω! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 21, 2021, 12:04:34 μμ
« Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Τζιονβίκο από την Αλ Χιλάλ» μετέδωσε το αραβικό Sky Sports.
Ο μικρόσωμος αλλά και πολύπειρος Ιταλός επιθετικός έχει παίξει 57 παιχνίδια κάτω από τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου στα οποία έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ.
Ο Τζιονβίκο μετά από μια σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του σε Πάρμα και Γιουβέντους κυρίως, αποφάσισε το 2015 να αφήσει την Ευρώπη αρχικά για το MLS και το Τορόντο και από εκεί το Γενάρη του 2019 βρέθηκε στην Αλ Χιλάλ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ και στην Ιταλία στα 34 του πλέον θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του και τον ΠΑΟΚ που θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός.
Υπόψιν πως στο MLS κατέκτησε το πρωτάθλημα με το Τορόντο και μετά πήγε Αραβία... Προσωπικά τον θέλω, δεν το συζητάμε, πόσο εφικτό να γίνει είναι δεν ξέρω.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 21, 2021, 05:24:03 μμ
Παράθεση
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : «Με ξέρετε χρόνια δεν θέλω να μπαίνω σε μεταγραφικές κουβέντες. Με τον Τζιοβίνκο έχω μια εξαιρετική σχέση, δουλέψαμε μαζί στην Σαουδική Αραβία και ήταν μια άψογη συνεργασία. Η ομάδα έχει ένα πλάνο, ακολουθεί μια στρατηγική και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμη ενίσχυση».
Αρα ισχυει smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 21, 2021, 10:45:29 μμ
Το κυνηγούν το θέμα καιρό, απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια γιατί έχει πάρει πιο επίσημη μορφή... Έχει κάποιες πιθανότητες πάντως, θα φανεί.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 21, 2021, 11:49:27 μμ
Αν ερθει το θεμα "επιπεδο-ποιοτητα" ανεβαινει και αλλο.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 22, 2021, 10:08:39 πμ
Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο
O πρώην διεθνής φορ ψάχνεται να επιστρέψει για οικογενειακούς λόγους στην Ευρώπη και φαίνεται πως βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ. Η Αλ Χιλάλ, από τη μεριά της, δεν έχει πρόβλημα να δώσει τον παίκτη, αρκεί να πάρει ένα μικρό αντίτιμο για την παραχώρηση του παίκτη. Ο παίκτης, μάλιστα, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Το........μικρο αντιτιμο φοβαμαι! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουλίου 22, 2021, 10:15:35 πμ
Οταν μιλαμε για Αλ Χιλαλ , μιλαμε για την Μπαρτσα της Αραβιας....Ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ , μου το ελεγε προσφατως...Δεν ειναι κανεναν τυχαιο ονομα...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 22, 2021, 10:49:29 πμ
Αν ο παίκτης έχει ψηθεί, θα γίνει το ντιλ... 8)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 22, 2021, 03:59:59 μμ
Συνεχείς δημοσιεύσεις στη Σ.Αραβία για ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο!
Ρε λες? smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 22, 2021, 04:54:06 μμ
Την περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο εξετάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ! Πρόκειται για 26χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να κινείται για την απόκτησή του σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο Ρεμπότσο βρίσκεται πλέον ψηλότερα από κάθε άλλον μπακ στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφήνοντας… πίσω του και τον Ράφα Σοάρες που έμοιαζε φαβορί προ ημερών.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, έφτασε να αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα ενώ έχει περάσει και από Μορεϊρένσε, Γκινγκάμπ, Μπεσίκτας, Πάσος Φερέιρα. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. O Ρεμπότσο έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Γκινγκάμπ, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει ένα ποσό στον γαλλικό σύλλογο για να συναινέσει στην μεταγραφή του.
Παμε για αλλα :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 22, 2021, 10:39:14 μμ
«Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 500.000 ευρώ για Ρεμπότσο», γράφει η L' Equipe
Ελπίζω μην πέσουμε σε περίπτωση.... Λεβεκ ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 24, 2021, 05:09:41 μμ
Παράθεση
Ο Τζιοβίνκο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το δυνατόν χαρτί των Θεσσαλονικέων αφού έχουν «σύμμαχο» τον άλλοτε διεθνή Ιταλό άσο.
Περιμενουμε το ΜΠΑΜ :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 24, 2021, 08:47:21 μμ
Οι Αραβες πάντως βρήκαν η ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Εγώ λέω πως παίζει να έρθει....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 25, 2021, 12:30:34 μμ
Παράθεση
Αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο οι Σαουδάραβες!
Παράθεση
Σε συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ για το «διαζύγιο», οι Ιταλοί βλέπουν... ΠΑΟΚ!
Ε-ε-ε-ε ερχεταί.... smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 25, 2021, 06:00:56 μμ
Μακαρι! paokara
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 26, 2021, 01:43:23 μμ
Παράθεση
Σίγουροι οι Ιταλοί: «Ο Τζοβίνκο πηγαίνει στην Ελλάδα»
«Το συμβόλαιό του με τον αραβικό σύλλογο Αλ Χιλάλ θα λήξει τον Δεκέμβριο, αλλά το «μυρμήγκι» ήθελε να επιστρέψει για να παίξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εκτός Ιταλίας. Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες από την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης».
smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 26, 2021, 03:34:57 μμ
Παράθεση
«Βουίζει» η Ιταλία για ΠΑΟΚ-Τζιοβίνκο: «Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία»
Ο "γέροντας" έχει μιλήσει μέρες τώρα 8)
You are not allowed to view links.
Register or Login
Οι Αραβες πάντως βρήκαν η ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Εγώ λέω πως παίζει να έρθει....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 26, 2021, 11:11:58 μμ
Αν ερθει οντως παει πισω απο τον Ολιβειρα. Εκει τον ειχε ο Λουτσεσκου αλλα μπορει να παει και στις πτερυγες. Μιλαμε για παικταρα !! smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 27, 2021, 02:12:25 μμ
Παντως εβλεπα βιντεακια του χθες, εχει και τα δυο ποδια, αλλα το δεξι ειναι ΦΑΡΜΑΚΙ! smilepaok
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 27, 2021, 03:43:36 μμ
Ο Τζοβινκο ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει ερθει στην ομαδα τα τελευταια χρονια. Μακαρι να τον δουμε απο κοντα γιατι θα μας αλλαξει επιπεδο.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 27, 2021, 09:43:05 μμ
Όλα ανοικτά είναι στο θέμα του αριστερού μπακ που αναζητά ο ΠΑΟΚ. Προς το παρόν οι «ασπρόμαυροι» βάζουν στην άκρη το θέμα του Πέδρο Ρεμπότσο, ενώ δημοσιεύματα επαναφέρουν το όνομα του Μιγκέλ Τραούκο.
Ο Περουβιανός διεθνής (59 συμμετοχές) αριστερός μπακ έχει απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ και όπως γράφεται στη Γαλλία η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν, δέχθηκε εκ νέου κρούση από την Ελλάδα.
Για τον Τραούκο που πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές με 2 ασίστ δείχνει ενδιαφέρον και η Τραμπζονσπόρ.
Πρέπει να κλείσουμε μπακ. Μας έχει πσαιδέψει αυτό το θέμα...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 28, 2021, 11:53:11 πμ
«Ο Τζιοβίνκο απαιτεί τα οφειλόμενα από την Αλ Χιλάλ» Νομικές διαδικασίες για να λάβει από την Αλ Χιλάλ τα χρήματα που του οφείλονται κίνησε ο Τζιοβίνκο.
Πληρωστε βρε μ@νια και εσεις γ@μω τα σκ@τολεφτα σας! >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 28, 2021, 04:19:48 μμ
Ναυαγεί η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ιταλούς! Όπως αναφέρει το «Sportitalia» και αναπαράγεται από αρκετά ιταλικά Μέσα την τελευταία ώρα, υπάρχει οριστική διακοπή στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον «δικέφαλο του βορρά» και στον 34χρονο μεσοεπιθετικό!
Αλλαγή τακτικής...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 28, 2021, 11:45:56 μμ
Μπηκε λενε στην διεκδικηση οι π@τανας γιοι. Μονο και μονο για να ανεβασουν την τιμη του ε? Αυτος θα τους γ@μησει >:D
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 29, 2021, 04:08:44 μμ
Φεύγει έχοντας 1 Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, 1 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 04, 2021, 10:21:52 μμ
Παράθεση
«Τα βρήκε με Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ» To αραβικό «Sky Sports» υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.
Προλαβαίνει να έρθει και να παίξει την Πέμπτη? :grin1:
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 05, 2021, 02:14:28 πμ
Μακάρι αλλά είναι ντροπή να χρειαστεί να παιξει ο Τζιοβινκο για να κερδίσεις ένα μάτσο μποεμηδες ερασιτέχνες φοιτητές Ιρλανδους τσιγγάνους
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 05, 2021, 09:32:15 πμ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του “Δικέφαλου” του Βορρά έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σλάβια Πράγας, για την απόκτηση του 30χρονου αριστερού μπακ. Ο Μπόριλ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους “ασπρόμαυρους”. Ο έμπειρος μπακ περιμένει να ολοκληρωθούν οι επαφές των δυο διοικήσεων, προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Μπόριλ δεσμεύεται έως το 2023 με την τσεχική ομάδα.
Αν δεν τον δουμε να ερχεται, τιποτα δεν ειναι σιγουρο!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 05, 2021, 02:56:21 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Μακάρι αλλά είναι ντροπή να χρειαστεί να παιξει ο Τζιοβινκο για να κερδίσεις ένα μάτσο μποεμηδες ερασιτέχνες φοιτητές Ιρλανδους τσιγγάνους
Χιουμοριστικά το λέω. Αλίμονο αν χρειάζεται αυτός για να περάσουμε αυτούς στην επόμενη φάση...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 05, 2021, 10:14:36 μμ
Ας φερουν οτι ειναι να φερουν γιατι δεν παει αλλο. Εχουμε ηδη αργησει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 08, 2021, 05:52:57 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Παράθεση
«Τα βρήκε με Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ» To αραβικό «Sky Sports» υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.
Προλαβαίνει να έρθει και να παίξει την Πέμπτη? :grin1:
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ? >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 11, 2021, 08:12:10 πμ
Το Saudi Sky Sport με tweet του σημειώνει πως ο Ιταλός άσος που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να μείνει στο Ριάντ και να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ.
Αυτοι δεν ειχαν βρει τον αντικαταστατη του? Αν ισχυει ειναι.........Ηττα! >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 11, 2021, 01:11:59 μμ
Θα φανεί σύντομα...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 11, 2021, 09:22:04 μμ
Εξετάζουν τον Γιαν Μπορίλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Παράλληλα αγωνίστηκε και στο Euro2020 με την Τσεχία και είχε μόνιμη θέση βασικού.
Τον σπουδαίο Σουηδό winger, Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, με χρηματιστηριακή αξία 11 εκατ.ευρώ! Παίκτη που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει ο ΠΑΟΚ και ο στόχος αποκαλύπτεται σήμερα από το SDNA. Ο 29χρονος άσος είναι πλέον βασικός υποψήφιος για τη θέση, μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα αλλάξει επίπεδο μεσοεπιθετικά τον Δικέφαλο.
Η διοίκηση Σαββίδη εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει αίσθηση στη μεταγραφική αγορά, στοχεύοντας σε περιπτώσεις από το πάνω ράφι που απαιτούν πολλά χρήματα αλλά θα δώσουν πινελιές πολυτελείας στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό τουλάχιστον «μαρτυρά» και η περίπτωση του 29χρονου Σουηδού που βρίσκεται στα ραντάρ του Δικεφάλου και εξετάζεται από τους επιτελείς της ομάδας.
Η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του, εν προκειμένω η πώληση του Χρήστου Τζόλη ανήκει στα βιβλία της ιστορίας για τους Θεσσαλονικείς που προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα, «χτυπώντας» ονόματα που θα «σηκώσουν» την Τούμπα στο πόδι. Και το όνομά αυτού; Bίκτορ Γιόχαν Αντόν Κλάεσον! Ένας ντριμπλέρ για τα αριστερά της επίθεσης, με θέαμα και ουσία στο παιχνίδι του που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και φαντάζει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή!
Μια υπόθεση που δεν φαντάζει καθόλου εύκολη δεδομένου πως η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ και ο Κλάεσον δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, επιχειρεί να ταράξει τα μεταγραφικά νερά, δουλεύοντας εντατικά την περίπτωσή του και με βάση τις προθέσεις του να βάλει βαθιά το χέρι, μοιάζει πιθανό να γίνει πραγματικότητα, παίζοντας με καλές πιθανότητες γι' αυτήν την εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή!
Ο Bίκτορ Γιόχαν Αντόν Κλάεσον, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Βάρναμο της Σουηδίας και «μυήθηκε» στις ακαδημίες της IFK Värnamo, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο.
Με την IFK Värnamo, ο Κλάεσον κατέγραψε συνολικά 70 συμμετοχές, σημειώνοντας και 29 γκολ, που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την Έλφσμποργκ το 2012, όπου και αγωνίστηκε έως το 2017, με συνολικά 177 συμμετοχές, 45 γκολ και 37 ασίστ. Η Κράσνονταρ δεν το πολυσκέφτηκε, απέκτησε τα δικαιώματά του και έκτοτε το κοντέρ δεν σταματά να γράφει, γκολ και ασίστ!
Ο Κλάεσον είναι διεθνής με την Σουηδία, μετρώντας 50 συμμετοχές και 10 γκολ, με πιο πρόσφατη την παρουσία του στο EURO, όπου κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ. Και για εκείνους που το όνομά του φαντάζει οικείο στα αυτιά τους, αρκεί να θυμηθούν πως ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε από την άσπρη βούλα στην πρώτη αναμέτρηση της Κράσνονταρ κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play off του Champions League.
Να κλαψω η να γελασω ? ::) ::) ::) facepalm facepalm
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 14, 2021, 12:01:36 μμ
Παιχταράς, αλλά φοβάμαι ότι είναι Πάπας για να πεσουν οι τόνοι... Αναμένω "πολυ κοντά ο ΠΑΟΚ, μια ανάσα κλπ" Και τελικά δεν έρχεται... ΠροτιμάειCL
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 14, 2021, 04:40:06 μμ
Εξετάζει την επιστροφή του Άκπομ μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ στρέφεται ξανά στη λύση του Τσούμπα Άκπομ, που πριν λίγους μήνες δήλωνε ότι θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν είναι ικανοποιημένος με το χρόνο συμμετοχής του στη Μίλντρεσμπρο.
Ο Άγγλος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Championship έως τον Ιούνιο του 2023, κάτι που ενδέχεται να δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις για μία πιθανή επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι με την πίεση του παίκτη μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να ξαναντύσει τον Άκπομ στα ασπρόμαυρα.
Αυτός πάλι πως προέκυψε? ::) (5 γκολ και 2 ασίστ σε 38 ματς στην Championship) Όσο για τον Σουηδό, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει ένα τέτοιο ντιλ....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 14, 2021, 04:51:14 μμ
ΝΕΕΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" και μάλιστα...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ....
Ο Βίκτορ Κλάεσον «ψήθηκε» να παίξει στον ΠΑΟΚ!
Παράθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Σουηδό που… ψήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ασπρόμαυρα, αφού έτσι κι αλλιώς τείνει να χάσει τη θέση του βασικού στην Κράσνονταρ ενώ παράλληλα το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα συμβόλαιο, πάνω-κάτω, του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο. Αυτό που απομένει πια είναι η συμφωνία και με την Κράσνονταρ και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει –το πιθανότερο είναι αυτό ήδη να έχει συμβεί- ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έχει την τελική και ουσιαστική επαφή με τον ομόλογο του της Κράσνονταρ Σεργκέι Γκαλίσκι παρότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες για κακή σχέση των δύο επιχειρηματιών. Εδώ όμως το θέμα έχει να κάνει με τις ομάδες και βέβαια με το οικονομικό. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκτιμούν ότι με ένα ποσό από 1 ως 1,5 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να κλείσει το deal.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 14, 2021, 06:13:34 μμ
Να αφησουν τις μ@λακιες και να κοιταξουν να παρουν παικτες. Το ξεφτιλισαν ρε, τοσος καιρος περασε. Οχι ο Τζοβινκο, οχι ο Κλαεσον οχι ο ενας , οχι ο αλλος. Τελειωνετε ρε με εναν επιθετικο μειναμε και με τον Καντουρι στα.........αριστερα! >:( >:( >:( >:( facepalm facepalm facepalm
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 14, 2021, 06:25:11 μμ
Άκπομ ή Μούσα για αντί - Ολιβέιρα
Ο Πέταρ Μούσα ανήκει στη Σλάβια Πράγας. Ο 23χρονος Κροάτης (1,90 μ.) αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στην Bundesliga, φορώντας τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και το 2017 τον απέκτησε η Σλάβια. Αγωνίστηκε κατά σειρά δανεικός σε Βικτόρια Ζίζκοβ και Σλόβαν Λίμπερετς. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 4 γκολ σε 14 ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές στο γερμανικό.
O Μούσα αναλογικά έχει βάλει περισσότερα γκολ...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 14, 2021, 06:32:44 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Να αφησουν τις μ@λακιες και να κοιταξουν να παρουν παικτες. Το ξεφτιλισαν ρε, τοσος καιρος περασε. Οχι ο Τζοβινκο, οχι ο Κλαεσον οχι ο ενας , οχι ο αλλος. Τελειωνετε ρε με εναν επιθετικο μειναμε και με τον Καντουρι στα.........αριστερα! >:( >:( >:( >:( facepalm facepalm facepalm
+++++++++++
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Kat6 στις Αυγούστου 14, 2021, 07:45:23 μμ
Τ ειχες ΠΑΟΚ τι χα παντα. Τρεις μηνες στο περιμενε κι αμα ρθει καμια σφαλιαρα απο ριεκα θα γινει της μ@ρουπας
Στάλθηκε από το KOB-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 15, 2021, 11:04:01 πμ
Στις λεπτομερειες θα κριθει ειναι ξεκαθαρο εδω που φτασαμε.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 15, 2021, 06:51:31 μμ
Πρίγιοβιτς: Ελεύθερος και έχει προτάσεις από την Ελλάδα λένε οι Πολωνοί
Η ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl αποκαλύπτει ότι ο 31χρονος φορ έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του, οι οποίες έχουν έρθει μεταξύ άλλων από Ελλάδα, Τουρκία και Ρωσία.
Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, αποτελεί διακαή πόθο των οπαδών του ΠΑΟΚ στον οποίο πέτυχε 55 γκολ σε 86 εμφανίσεις, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν η πρόταση προέρχεται από τον Δικέφαλο.
Μετά τον Άκπομ, ο Πρίγιοβιτς, αύριο θα ακούσουμε για Κλάους και μεθαύριο για Σάλπι :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 16, 2021, 10:05:24 πμ
Μας δουλεύουν αγριως
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 16, 2021, 10:08:14 πμ
Παράθεση
Σερβικά ΜΜΕ: «Μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ»
Το θέμα είναι ότι πάμε να παίξουμε χωρίς 2ο επιθετικό την Πέμπτη...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 16, 2021, 12:30:43 μμ
Εγω βλεπω πως αν αποκλειστουμε θα εχουμε "μανουρες" και οχι αδικα.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 17, 2021, 01:14:21 πμ
Όταν εγώ γκρινιάζω οι υπόλοιποι νομίζουν ότι έχω περιοδο....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 17, 2021, 05:28:21 μμ
Ελπίζω να μην αποκλείσουμε γιατι δεν είναι και το καλυτερο να εχουμε μανουρες. Στις δε μεταγραφες τα σκ@τωσαμε.Ηρθε και ο τραυματισμος του Ολιβέιρα και γ@μηθηκε εντελως.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 18, 2021, 10:42:39 πμ
Πηραμε κανεναν σημερα?Ο Πριγιοβιτς δηλωσε και επισημα ελευθερος ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 18, 2021, 12:05:16 μμ
Παράθεση
Τσορμπατζόγλου: «Ο Πρίγιοβιτς μπόρει να θέλει να αγωνιστεί και πάλι στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι... ζεστός στο ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.
Καλά μας τα έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτά...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 18, 2021, 03:14:46 μμ
Παράθεση
«Βόμβα» με Κλάους η Αναγέννηση Καρδίτσας
Οχι ρε............δεν προλαβαμε! >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 18, 2021, 09:46:39 μμ
Εναν φορ και ενα αριστερο μπακ.................ΧΘΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 18, 2021, 10:20:08 μμ
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω ....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 19, 2021, 12:46:36 πμ
Σαν παρατημενη γκομενα νιώθω :'(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 19, 2021, 11:33:11 πμ
Παμε ετσι σημερα στο παιχνιδι και ελπιζουμε να εχουμε ενα καλο σκορ προκρισης ετσι ωστε να δυναμωσει η ομαδα καποια στιγμη.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 19, 2021, 07:27:51 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ο παικταράς Κλάεσον!
Να κλαψω η να γελασω ? ::) ::) ::) facepalm facepalm
Παράθεση
Αλλαγή στάσης από Κράσνονταρ, διατηρούν Κλάεσον οι Ρώσοι!
Έτοιμος να κλείσει οριστικά το θέμα του αριστερού μπακ είναι ο ΠΑΟΚ, αφού οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Τσέχου Γιαν Μπορίλ από την Σλάβια Πράγας.
Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και το μόνο που απομένει είναι να πει και τυπικά το ΟΚ η ομάδα του, αφού πρώτα λάβει ένα μικρό ποσό περίπου 100.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του.
Και αυτος μια..."ανασα"? facepalm Ολοι μια ανασα ειναι αλλα παντοτε χαλαει!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 21, 2021, 02:49:36 μμ
Συζητήσεις με Μιτρίτα και Σίντκλεϊ
Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Δικέφαλο να εξετάζει ενεργά τις περιπτώσεις του Αλεξάντρου Μιτρίτα και Σίντκλεϊ για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ και του αριστερού μπακ.
Όπως αποκαλύπτει η FORZA, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 26χρονο Ρουμάνο εξτρέμ της New York FC, Αλεξάντρου Μιτρίτα, αλλά και τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Σίντκλεϊ της Ντιναμό Κιέβου.
Τα ονόματα των Αλεξάντρου Μιτρίτα και Σίντκλεϊ Περέιρα Φερέιρα έχουν «πέσει στο τραπέζι» για τον ΠΑΟΚ, με την FORZA να αποκαλύπτει, ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι προσωπικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αριστερή πλευρά του Δικεφάλου.
Γεμίσαμε ονόματα....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 21, 2021, 05:43:06 μμ
Οι δυό τελευταίοι συμφωνα με προσωπικές πληροφοριες είναι προτάσεις μπαμπά Λουτσέσκου... Πιθανόν για αυτό πουλαμε ασημικά μέχρι και τραπεζομάντηλα.... Πάντως ο Ρουμάνος Μιριτικα λίγο τσίρκο Μεντράνο μου φάνηκε από βιντεάκια και ο Σινγκλ είναι έπεσε σε δυσμένεια εκεί που ήταν για αυτό πουλιεται... Ψάξτε το λίγο
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 21, 2021, 09:20:19 μμ
Τελευταια στιγμη τρεχουμε να μπαλωσουμε τρυπες. Εμειναν δεκα μερες να κλεισουμε τεσσερεις παικτες ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 21, 2021, 09:21:20 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Οι δυό τελευταίοι συμφωνα με προσωπικές πληροφοριες είναι προτάσεις μπαμπά Λουτσέσκου... Πιθανόν για αυτό πουλαμε ασημικά μέχρι και τραπεζομάντηλα.... Πάντως ο Ρουμάνος Μιριτικα λίγο τσίρκο Μεντράνο μου φάνηκε από βιντεάκια και ο Σινγκλ είναι έπεσε σε δυσμένεια εκεί που ήταν για αυτό πουλιεται... Ψάξτε το λίγο
Παράθεση
Μιτρίτα: «Ο ΠΑΟΚ μου έκανε μια μεγάλη πρόταση, εγώ αγαπώ την Κραϊόβα»
Ο ενας παει Νικολα, παμε για τον επομενο :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 21, 2021, 10:09:57 μμ
Όλα τα δεδομένα για Άκπομ
Ο Άγγλος πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» ανήκει στην Μίντλεσμπρο, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία να αναφέρουν ότι είναι η οριστική η απόφαση του Νιλ Γουόρνοκ για να παραχωρηθεί, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.
Για τον Άκπομ υπήρξε δεδομένη κρούση από τη Γαλατάσαραϊ, αλλά η πρόταση αγοράς του απορρίφθηκε από την αγγλική ομάδα, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει στάση και συζητά εκ νέου την παραχώρηση του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του εμφανίζεται να είναι θετικός ως προς το ενδεχόμενο να αφήσει την Αγγλία και να βρεθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη και να ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με την οποία μέτρησε 18 γκολ και 10 ασίστ σε 79 συμμετοχές τη διετία 2018-2020.
Για να δουμε τι θα γινει.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 22, 2021, 10:41:21 πμ
Δυστυχώς από ότι βλέπω.. Σανό μας ταΐζουν για μεταγραφές... Ακουγεται πως τα ονόματα είναι φούσκες που βγαίνουν ΣΚ για να ηρεμεί το ποπολο.... Κρίμα δεν περιμενα τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα λέγεται πως αν λέω αν περάσουμε Ριεκα θα δουμε κανένα δανεικό η κανένα ελευθερο και εφόσον.... Μακάρι να μην επαληθευτουν οι Κασσάνδρες... Αλλά μέχρι τώρα τίποτα δεν αφήνει αμφιβολίες για κάτι τέτοιο... Κρίμα
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 22, 2021, 05:18:17 μμ
Παράθεση
Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ της Ντιναμό Κιέβου, Σίντκλεϊ Φερέιρα, βρίσκεται στο τραπέζι του ΠΑΟΚ, με τα ΜΜΕ της Ουκρανίας να ασχολούνται εκτενώς με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου λόγω Μίρτσεα και Ραζβάν Λουτσέσκου!
Παράθεση
Ο Άκπομ είναι πιο κοντά στο να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Σε δημοσίευμα στη northernecho, παράλληλα, γίνεται αναφορά στο γεγονός είναι εκτός πλάνων του Γουόρνοκ, ο οποίος δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στον αγώνα με την Ντέρμπι.
ΑΡΔ...
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 22, 2021, 08:53:20 μμ
Γερμανικά ΜΜΕ: «Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πογιάνπαλο»
Ο Φινλανδός φορ της Λεβερκούζεν απασχολεί έντονα τον «δικέφαλο του βορρά» και είναι μία από τις επιλογές που έχει στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πέραν του ΠΑΟΚ, η «Bild» υποστηρίζει πως για τον Πογιάνπαλο έχουν δείξει ενδιαφέρον άλλες τρεις γερμανικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Στουτγάρδη, Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης. Η τελευταία, πάντως, δείχνει να μην απασχολεί τον 26χρονο Φινλανδό φορ αφού αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και η εν λόγω προοπτική δεν τον ενδιαφέρει.
Ο Πογιάνπαλο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελσίνκι και έχει αγωνιστεί σε Άλεν, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ουνιόν Βερολίνου και Λεβερκούζεν. Επίσης, είναι 45 φορές διεθνής με τη Φινλανδία, μετρώντας 10 τέρματα.
Εχει προτασεις απο Γερμανια αλλα θα ερθει στον ΠΑΟΚ! facepalm
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 23, 2021, 10:21:19 πμ
Έρχεται ο Ακπομ λένε οι ΑΡΔ... ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 23, 2021, 12:37:32 μμ
Μπα στο παιχνιδι του Ακπομ και η Γαλατά
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 23, 2021, 04:42:12 μμ
Ναι έχει μπει αλλά το θέμα με τον ΠΑΟΚ λένε πως έχει προχωρήσει πιο πολύ. Ίδωμεν.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 23, 2021, 07:32:01 μμ
Παράθεση
Με θετικό μάτι βλέπουν την πιθανότητα επιστροφής του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ οι Άγγλοι, με την υποσημείωση πως πρόκειται για μία κίνηση που θα ωφελήσει τους πάντες.
Εδω που φτασαμε, τι να πουμε. Κατσε ομως να τον δουμε να ερχεται. ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 24, 2021, 10:22:08 πμ
Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είναι ο Σίντκλεϊ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, αφού όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν υπάρχει συμφωνία του Δικεφάλου με την Ντιναμό Κιέβου για τον δανεισμό του 28χρονου μπακ. Ο Σίντκλεϊ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ουκρανικά ΜΜΕ οι «ασπρόμαυροι» κατέληξαν σε συμφωνία με την Ντιναμό για τον δανεισμό του έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι ο Σίντκλεϊ το πρωί της Τρίτης, θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο της Ντιναμό Κιέβου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.
Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ από την Ουκρανία η συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Κιέβου προβλέπει μονοετή δανεισμό του Σίντκλεϊ στον Δικέφαλο, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μπακ για το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτός πως προέκυψε τώρα και.....δανεικός...? ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 24, 2021, 07:49:17 μμ
Μα, η δανεικους θα παρουμε η ελευθερους! Μειναμε με ενα ροστερ 30+ και ακομα περιμενουμε να δουμε ποτε θα ερθουν οι μεταγραφες. Προφανως θα μας καταπληξουν με τρεις συνεχομενες ε? facepalm
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 24, 2021, 08:13:45 μμ
Παράθεση
Προχωράει η υπόθεση του Αλεξάντρου Μιτρίτα για τον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Νέας Υόρκης που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για το δανεισμό του στην Ελλάδα.
Με λίγα λόγια πάμε για 3 ....δανεικούς. Ακπομ, Μιτρίτα, Σίντκλεϊ... ::) ::) ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 24, 2021, 08:26:45 μμ
Παράθεση
Ο Ακπομ, όπως είχαμε αναφέρει και χθες, μείωσε τις απαιτήσεις του και συμφώνησε να εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 700.000 ευρώ ετησίως από τον ΠΑΟΚ για να έρθει δανεικός. Απομένει το τελικό Ο.Κ. της Μίντλεσμπρο, που είναι φανερό πως δεν τον υπολογίζει για τη φετινή σεζόν.
Μείωσε και τις απαιτήσεις. Τι άλλο θέλουμε, έκανε και ψαλίδι! :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 24, 2021, 10:01:48 μμ
Παράθεση
Ο Άκπομ επιστρέφει απόψε στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, και από αύριο αναμένονται εξελίξεις στην επικύρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ καθώς προηγείται το τυπικό της διαδικασίας και τα ιατρικά. Ο Άκπομ θα ενταχθεί υπό το καθεστώς του δανεισμού από την αγγλική ομάδα ενώ προβλέπεται και οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ!
Τον αγορασαμε, τον πουλησαμε και θα τον ξαναγορασουμε! Αυτο θα πει........... σοβαρος σχεδιασμος :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 24, 2021, 10:53:38 μμ
Πάντως φέτος ρισκάρουμε με τόσα που ξοδεύουμε ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 25, 2021, 12:16:55 μμ
Ακούγεται τίποτα για Μάτος; :)) :))
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 25, 2021, 06:42:00 μμ
Παράθεση
Η υπόθεση φορ έκλεισε με την άφιξη του Τσούμπα Άκπομ στη Θεσσαλονίκη, με τους ασπρόμαυρους να δρομολογούν τις εξελίξεις για Μιτρίτα και Σίντκλεϊ.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 25, 2021, 07:50:36 μμ
Εγω ξερω οτι επιστρεφει σαν αποτυχημενος ο Ακπομ. Εφυγε γιατι ηθελε Αγγλια. Απο κει και περα, βλεπω οτι επειδη το γ@μισαν με τις μεταγραφες παμε σε ασφαλεις επιλογες που ξερει ο Λουτσεσκου η εμπιστευεται ανθρωπους που τους ξερουν. ::) ::)
Μακαρι να βγει και μακαρι οι μεταγραφες (οταν γινουν) να μην χρειαστει να παιζουν μονο στην Ελλαδα γιατι θα μιλαμε για αποτυχια!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 25, 2021, 08:21:39 μμ
Συμφωνία επετεύχθη και αναμένεται να επικυρωθεί με την άφιξη του Αλεξάντρου Μιτρίτα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μια ακόμη μεταγραφική υπόθεση και ενισχύεται με τον 26χρονο Ρουμάνο winger της New York City!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 26, 2021, 07:58:56 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Οι δυό τελευταίοι συμφωνα με προσωπικές πληροφοριες είναι προτάσεις μπαμπά Λουτσέσκου... Πιθανόν για αυτό πουλαμε ασημικά μέχρι και τραπεζομάντηλα.... Πάντως ο Ρουμάνος Μιριτικα λίγο τσίρκο Μεντράνο μου φάνηκε από βιντεάκια και ο Σινγκλ είναι έπεσε σε δυσμένεια εκεί που ήταν για αυτό πουλιεται... Ψάξτε το λίγο
Δεν τα έλεγα Για Σινκλευ και Μίτικα...επιλογές μπαμπά Λούτσέσκου
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 27, 2021, 03:30:12 μμ
Ο Ισπανός προτάθηκε στους ανθρώπους του Δικεφάλου, είναι μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως και αποτελεί αναμφίβολα μια επιλογή από το πάνω ράφι.
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές, αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, ωστόσο το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό και συνιστά υπέρβαση, με βάση τα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει οι Θεσσαλονικείς.
Στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα, ωστόσο είναι σαφές πώς ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται», αν κρίνει κανείς από τις κινήσεις που έχουν γίνει, προκειμένου να απασφαλίσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ....
ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!
ΥΓ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 29, 2021, 09:46:17 μμ
Πισω απο τον φορ θα γ@μαει και θα δερνει, αν παιξει ο Ρουμανος στα αριστερα.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 30, 2021, 01:15:26 πμ
ΜΑΚΑΡΙ
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 30, 2021, 02:28:46 μμ
Δίνει 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας για τον Λιάγιτς ο ΠΑΟΚ!
Μεταγραφικό… ντεμαράζ προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε των μεταγραφών. Ο Άντεμ Λιάγιτς βρίσκεται στο στόχαστρο για την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον «δικέφαλο του βορρά» να καταθέτει στην Μπεσίκτας προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Η Μπεσίκτας θα απαλλαγεί από το ήμισυ σχεδόν του συμβολαίου του εάν τελειώσει η δουλειά», αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους οι Τούρκοι σχετικά με την πρόταση του ΠΑΟΚ, ενώ αυτά τα χρήματα που δίνουν οι «ασπρόμαυροι» είναι κάτι περισσότερο από το μισό συμβόλαιο που έχει ο Λιάγιτς. Η Μπεσίκτας υπενθυμίζεται πως είχε ξοδέψει 6,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να αποκτήσει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό από την Τορίνο.
Το 1,5 μπροστα στα 6,5 που ειχαν δωσει μοιαζει σαν σταγονα στον ωκεανο! ::) Μακαρι.
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 30, 2021, 07:07:39 μμ
Σε δημοσίευμά του το Tuttomercato αναφέρει πως η Μπεσίκτας έχει αποδεχθεί την πρόταση 1,5 εκατ.ευρώ από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:
«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αγοράσει τον Αντεμ Λιάγιτς. Σύμφωνα με την τουρκική Fanatik, η Μπεσίκτας έχει αποδεχθεί την πρόταση 1,5 εκατ.ευρώ του ΠΑΟΚ και μένει να τα βρει η ελληνική ομάδα με τον παίκτη. Ο 29χρονος Σέρβος είναι εκτός πλάνων στη Μπεσίκτας.
Μακάρι να γίνει το deal....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 30, 2021, 10:30:57 μμ
Τελευταια στιγμη τρεχουμε να καλυψουμε τις τρυπες. ΣΚ@ΤΑ τα εκαναν φετος. >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 30, 2021, 10:43:08 μμ
Προς ναυαγιο με Λιαγιτς!
Ο Σέρβος άσος δεν ήθελε να πει άμεσα το «ναι» στον ΠΑΟΚ, είναι διατεθειμένος να περιμένει και για μέρες μετά τις 31 Αυγούστου για να βρει ομάδα (προφανώς για να πάρει και περισσότερα χρήματα), ενώ στην Τούμπα θέλουν άμεσα απάντηση γιατί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα διαδικαστικά μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου ο παίκτης που θα αποκτηθεί να δηλωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας στην λίστα για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Conference League.
Ενα δικιο το χεις ρε Μπιλ :-\
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 31, 2021, 11:58:26 πμ
Τελευταία μέρα και περιμένουμε....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 31, 2021, 03:15:25 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Προτάθηκε και εξετάζεται η υπέρβαση με Λούκας Πέρεθ!
Για αεροδρομιο θα πρεπει να πας.............Ισπανια. Τον ανακοινωσε η Ελτσε!
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 31, 2021, 06:45:50 μμ
Δεν βρίσκει… άκρη και στρέφεται στην αγορά των ελεύθερων
Βλεπω να ερχονται ΦΑΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ. >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 01, 2021, 04:07:58 μμ
Το 10αρι που θα κανε την διαφορα, ποτε θα ερθει? facepalm facepalm
Μ@ΝΟΠΑΝΑ ΑΡΔ >:( >:(
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 01, 2021, 09:09:10 μμ
Η πολιτική που ακολούθησε η ομάδα φέτος, είναι σαφώς σφιχτή και κάπου αποσκοπεί. Δεν είναι τυχαίο νομίζω οι δανεικοί και ο ένας ελεύθερος (Ολιβέιρα) Τώρα που θα βγει όλο αυτό αγωνιστικά, εύχομαι να μην έχουμε "δράματα"....
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 02, 2021, 09:11:08 πμ
Την Πεμπτη πρεπει να δηλωσουμε την λιστα για τα ευρωπαικα νομιζω. Θα δηλωσουμε τον Καντουρι και τον Ολιβειρα και ας ειναι τραυματιες μου φαινεται facepalm
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Σεπτεμβρίου 02, 2021, 08:48:13 μμ
Βρε θα τα γλιτωσουν τα καντηλια λεμε ::) Ειμαστε η μονη ομαδα με 4 προσθηκες οταν οι αλλοι εκαναν 9 και 10!! ::)
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 07, 2021, 07:49:57 μμ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ.
Το καλοκαίρι έφυγε, οι μεταγραφές τελείωσαν και πλέον οι ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για την πολύ αναμενόμενη σέντρα του πρωταθλήματος
Τίτλος: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αποστολή από: jim στις Σεπτεμβρίου 07, 2021, 08:16:23 μμ
Τα μπινελικια που θα ακουσουν δεν πιστευω να τους ενοχλησουν. Γιατι και λεφτα πηραν φετος, και ffp δεν ειχαμε και μεταγραφες δεν καναμε! facepalm