PAOKForum
LIVE PAOK => Άλλα Αθλήματα => PAOK VOLLEYBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Οκτωβρίου 17, 2020, 03:34:20 μμ
-
(http://www.acpaok.gr/sites/acpaok/gms.include/resize.php?src=http://www.acpaok.gr/gallery/Images/Volley_men/PreSeason2020_volleyball/P1040852.JPG&w=960&h=650&zc=1)
Και επίσημα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, η οποία πέφτει στη μάχη του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» της ΕΣΑΠ 2020-2021.
Ο Δικέφαλος, στον πρώτο αγώνα που θα δώσει, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 στο Γήπεδο του Μακροχωρίου ως τυπικά «γηπεδούχος» τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.
Στο δεύτερο αγώνα της Α' Φάσης του Λιγκ Καπ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 και πάλι στο Γήπεδο Μακροχωρίου.
Οι δύο αγώνες του ΠΑΟΚ θα μεταδοθούν μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, Volley League.
Για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:
«Ξεκινάμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Είμαστε το φαβορί για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, και πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με Ηρακλή και Φίλιππο Βέροιας. Οι νίκες με καλή απόδοση θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών».
ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ Μ@ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!
-
(http://www.acpaok.gr/sites/acpaok/gms.include/resize.php?src=http://www.acpaok.gr/gallery/Images/Volley_men/PreSeason2020_volleyball/P1040854.JPG&w=960&h=650&zc=1)
Με νίκη επί του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι και το 10-10. Μετά από εκείνο το σημείο, ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας μία διαφορά της τάξεως των τριών πόντων με 14-11. Στα τέλη του σετ ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά πέντε πόντων 20-15, η οποία ήταν και κομβική, αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν εύκολα το 1-0 με 25-20.
«Καρμπόν» το ξεκίνημα του δεύτερου σετ με αυτό του πρώτου, καθώς οι πρώτοι πόντοι ήταν μοιρασμένοι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 9-9. Ίδιο ήταν το «έργο» και μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ με το σκορ να είναι στο 16-16. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Δικέφαλος έκανε ένα 3-0 σερί παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, 19-16. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν, με το δεύτερο σετ να καταλήγει και πάλι στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το 2-0 με 25-20.
Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που πήρε από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας τριών πόντων, 8-5. Τα πράγματα ισορρόπησαν στην συνέχεια, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, 11-11. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος... πάτησε γκάζι, εκτοξεύοντας την διαφορά στους έξι σε κομβικό σημείο του αγώνα, 20-14. Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 δεν κατάφερε να επιστρέψει, με το τρίτο σετ να καταλήγει και εκείνο στον ΠΑΟΚ με 25-18.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, αναμέτρηση η οποία θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.
ΠΑΟΚ-Ηρακλής Πετοσφαίριση: 3-0
Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-18
ΠΑΟΚ (Κώστας Δεληκώστας): Αγκάνιτς 7π. (5/9επ., 2 μπλοκ), Κουμεντάκης 9 (8/18επ., 1 άσσος, 76%υπ., 53%αρ.), Σωτηρίου 7 (6/15επ., 1 μπλοκ, 69%υπ., 31%αρ.), Τακουρίδης 2 (2 μπλοκ), Ντεσποτόφσκι 2 (2 μπλοκ), Βαν ντε Ντρις 14 (11/28επ., 3 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ. - 62%υπ., 46%αρ.), Παπαλεξίου 2 (1/3ςπ., 1 μπλοκ), Μπούτος.
-
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/121779994_1534374300088737_8029996600514486966_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=110474&_nc_ohc=hbGic_ng1_0AX_VQ-SN&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=3c565577f7ed757b2d308272b384b134&oe=5FAF963E)
-
ΠΑΝΤΑ Π@ΤΣΑ ΣΤΑ Μ@ΝΟΠΑΝΑ.
-
(http://www.acpaok.gr/sites/acpaok/gms.include/resize.php?src=http://www.acpaok.gr/gallery/Images/Volley_men/IMG_20201018_211700.jpg&w=960&h=650&zc=1)
Στο δεύτερο παιχνίδι της Α' Φάσης του θεσμού του Λιγκ Καπ, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Φίλιππο Βέροιας, του οποίου επικράτησε με 0-3 σετ και πετυχαίνοντας το 2x2 των νικών πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού.
Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με τους: Άγκανιτς, Κουμεντάκη, Τακουρίδη, Ντεσποτόφσκι, Σωτηρίου, Ντεν Ντρις και λίμπερο τον Κοκκινάκη, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα +2 πόντων, 2-4. Ο πόντος του Κουμεντάκη άνοιξε τη διαφορά στο +3, 4-7, με τους «ασπρόμαυρους» να τη διατηρούν ως το 7-10, οπότε και οι γηπεδούχοι έβγαλαν τη δική τους αντίδραση, μειώνοντας σε 10-11 και 11-12. Σε εκείνο το σημείο, η ισοπαλία ακολούθησε, 12-12, με τον αντίπαλο Φίλιππο Βέροιας να καταφέρνει να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα, 13-12. Ο Δικέφαλος ακολουθούσε στο σκορ μέχρι το 17-17, όταν πήρε και πάλι το προβάδισμα, 17-18 και έχτισε μία διαφορά των +2 πόντων, 17-19, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος, κάνοντας το 0-1 σετ με 24-26 σκορ.
Στο δεύτερο σετ, ο Δικέφαλος δεν διατήρησε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, επιτρέποντας στον αντίπαλο να πάρει ένα προβάδισμα +3 πόντων, 5-2. Αν και οι «ασπρόμαυροι» επανέφεραν άμεσα την ισορροπία, 5-5, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν, με τον Φίλιππο Βέροιας να εκμεταλλεύεται και πάλι τις συνθήκες και να περνάει μπροστά στο +3, 9-6 και 10-7. Ο Δικέφαλος ανέβασε το ρυθμό του και κατάφερε να ισοφαρίσει, στη συνέχεια, σε 12-12, με τη συνέχεια να είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αφού και οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές, πορευόμενες ισόπαλες μέχρι το 20-20. Στην εκπνοή, το ξέσπασμα των παικτών του Δικεφάλου διαμόρφωσε το τελικό 22-25 και το 0-2 σετ για τον ΠΑΟΚ.
Στο τρίτο σετ, ο Δικέφαλος πήρε ένα προβάδισμα +2 πόντων, 1-3, το οποίο άνοιξε στο +3, 2-5. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παραμένοντας σταθεροί, άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στο +4, 5-9 και 7-11, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκαν με +5 πόντους, 9-14. Οι "ασπρόμαυροι" διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το 11-16, όταν με ένα σερί 3-0, οι αντίπαλοι μείωσαν σε 14-16. Η διαφορά των δύο πόντων διατηρήθηκε μέχρι το 16-18, σημείο στο οποίο ο Δικέφαλος άνοιξε την ψαλίδα στο +4, 16-20 και 17-21 και διατηρώντας το προβάδισμα έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 21-25 και της νίκης-πρόκρισης με 0-3 σετ.
Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, με μία πολύ καλή εμφάνιση στους δύο αγώνες που έδωσε στη Βέροια, απέναντι στον Ηρακλή και τον Φίλιππο, κατάφερε να πετύχει το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού του Λιγκ Καπ.
Πλέον, ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας και οι αθλητές στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.
Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ: 0-3
Αναλυτικά τα σετ: 24-26, 22-25, 21-25
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!
-
Σημερα με τον Φιλιππο Βεροια για μαι θεση στον τελικο.
Μπορουμε την κουπα!
-
Δυο παιχνιδια ειναι, παμε να κλεισουμε την χρονια με την κουπα!
-
ΤΡΑΓΙΚΟΙ!Πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση.
Χάσαμε το 1ο ΣΕΤ 25-19.
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Χάσαμε και το ο ΣΕΤ 25-19.
Ενα μάτσο χάλια....
-
Με το ζόρι αντιδράσαμε 1-2 ΣΕΤ (23-25)
-
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ. >:( >:( >:( >:( >:(
-
Δυσαρέσκεια για τον Νικόλα Ματιάσεβιτς στον ΠΑΟΚ
(https://www.fosonline.gr/media/news/2021/04/17/137111/main/matiacevic.jpg)
Μπορεί ο Νικόλα Ματιάσεβιτς να ψάχνει παίκτες για την επόμενη σεζόν, δύσκολα όμως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό, όπου πήρε μόλις 40 πόντους και πολύ περισσότερο ύστερα από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ.
Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον Ρέντη δικαιολογήθηκε λόγω των αλλαγών, αλλά στην Βέροια ο ΠΑΟΚ έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Φίλιππου και τελείωσε με το χειρότερο τρόπο τη χρονιά.
Ο 67 χρονος προπονητής που διακρίνεται για τις δημόσιες σχέσεις του και είναι πατέρας του κορυφαίου μάνατζερ βόλεϊ Tζόρτζι, ανακάτεψε την ομάδα με επαναφορά σε θέση πασαδόρου του 42 χρονου Θάνου Τερζή που είχε το ρόλο μάνατζερ(ο Δεληκώστας δεν τον υπολόγιζε και στις αποστολές δεν πήγαινε ως παίκτης, αλλά ως παράγοντας), ενώ ως τότε έπαιζαν οι Κομητούδης, Πριγέν, που αντικατέστησε τον Βορειομακεδόνα Ντεσποτόσφκι(που αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο Τέλες).
Πολλά θα κριθούν από το αν θα παραμείνει πρόεδρος ο Θανάσης Κατσαρής, που έχει συμφωνήσει και προφορικά με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, γιατί ακούγεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να προωθήσει δικό του άνθρωπο. Aν αποχωρήσει ο Κατσαρής αναμένεται η επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη.
Ο Ματιάσεβιτς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους Εβάντρο, Βαν Ντε Ντρις, ιδιαίτερα με τον Βέλγο με τον οποίο συνεργάσθηκε ανεπιτυχώς στη γαλλική Ρεν.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ξένο σώμα και το απέδειξε το γεγονός ότι μετά την ήττα από τον Φοίνικα, τον άφησαν μόνο και έκανε μετάφραση στις δηλώσεις του ο πασαδόρος του Φίλιππου Κώστας Προύσαλης
Μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ δήλωσε: «Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν μπορέσαμε να τους πιέσουμε. Μίλησα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι και είχαμε πει πόσο δύσκολο παιχνίδι θα ήταν. Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα μας, ήταν καλύτερος ο Φίλιππος Βέροιας».
ΜΠ@ΡΔΕΛΟ!
-
Το εχουν διαλυσει οι τυποι το τμημα με τις μ@λκιες τους.
Αυτη την στιγμη μας λογαριαζουν ως πυροτεχνημα κα ιοχι ως σοβαρη ομαδα.
Μονη ελπιδα να την παρει ο Αμοιριδης μπας και σωθει γιατι χαιρι δεν εχει με τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ αυτα. >:( >:( >:( >:(
-
Χθες έλεγαν για επιστροφή Καλμαζίδη....
ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...