«Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι η προπόνηση του ΠΑΟΚ, η μοναδική για την ομάδα ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο χρόνος άλλωστε που υπήρχε δεν ήταν αρκετός για κάτι περισσότερο. Η αποστολή ξεκινώντας το μεσημέρι της Πέμπτης από το Παρίσι, έφτασε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ στο Ρέθυμνο και σήμερα ουσιαστικά έγινε η μοναδική προπόνηση προετοιμασίας για τον αυριανό αγώνα.
Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Jamal Jones ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.»
O προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings τόνισε: «Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό και κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι για το Ρέθυμνο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Θα βρούμε μία ομάδα που θα έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε το επιθετικό τους transition, καθώς παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι μία ομάδα που το επιδιώκει. Να κοντρολάρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιον ικανών σκόρερ που έχουν και ταυτόχρονα να τρέξουμε με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
Αν δε βγαλουμε αιμα τα κορακια δε σφυρανε γμω τα σπιτια τους.
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 19, 2019, 06:08:45 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/DxSMpA_X0AYVtDz.jpg)
Τι έκανε ο άνθρωπος ρε.....
RESPECT
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 20, 2019, 12:43:08 πμ
Νικη με πολυ μετρια ως κακιστη εμφανιση χαρις στον ΑΠΙΘΑΝΟ ΧΑΤΣΕΡ και τον Γκος στο δευτερο ημιχρονο. Τα οσα πετυχε ο Χατσερ στην επαναληψη, απλα δεν γινονται! Εχει χτυπησει φορμα.
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιανουαρίου 20, 2019, 11:52:51 πμ
Για ακομα μια φορα, καποιοι ηθελαν να χασει ο ΠΑΟΚ. Αλλα δεν υπολογιζαν στον Χατσερ κυριως και στον Γκος! Παντως κα ιεμεις ημασταν πολυ χαλια, πολλα λαθη, μεγαλη αστοχια. Δεν ξερω αν ηταν κουραση η κατι αλλο. Παρολα αυτα γυριζαμε την διαφορα του Ρεθυμνου σχετικα γρηγορα. Θελουμε 5αρι, πρεπει καποιος να ερθει εκει, δεν γινεται με Μαργαριτη και Γκαρετ μονο.
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 20, 2019, 12:30:29 μμ
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 20, 2019, 08:19:31 μμ
Συνεχιζουμε για μια ακομα νικη με την αεχ! >:D
Τίτλος: Απ: Ρέθυμνο CRETAN KINGS - ΠΑΟΚ 78-88 (14η αγων. Basketleague)
Αποστολή από: jim στις Ιανουαρίου 20, 2019, 08:33:55 μμ
Φρεσκαδα δεν δειξαμε, το αντιθετο θα ελεγα και ειχαμε μονο τον Χατσερ και τον Τζοουνς να εοχυν την ομαδα κοντα στο σκορ. Στο δευτερο ημιχρονο βελτιωθηκαμε καπως, μπηκαμε λιγο πιο ζωντανοι και με ενεργεια και πηραμε την νικη με μια εξωπραγματικη εμφανιση του Χατσερ συν την βοηθεια του Γκος. Σημαντικη νικη καθε αλλο.