Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Terran Petteway, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.
Ο Terran Petteway, ξεκίνησε την φετινή σεζόν από το Γαλλικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Nantere, με την οποία έλυσε την συνεργασία του πριν από μέρες ημέρες και πρόκειται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Terran Petteway γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1992 στο Galveston του Texas, έχει ύψος 1.98 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και του φόργουορντ.
Ο Petteway ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στον Texas Tech, στο οποίο όμως, έμεινε μόλις μία σεζόν (2011-2012), μετρώντας 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 13.2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Από την επόμενη σεζόν, μετακόμισε στο Nebraska και μετά την πρώτη χρονιά που έμεινε εκτός αγώνων λόγω των κανονισμών του NCAA, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 18.1 πόντους (48% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 82% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 31.7 λεπτά ανά αγώνα, ενώ την επόμενη και τελευταία κολεγιακή του σεζόν (2014-2015) είχε 18.2 πόντους (47% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 71% στις βολές), 4.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά αγώνα). Στην τελευταία του σεζόν, μάλιστα, οδήγησε το Nebraska στην τελική φάση του NCAA για 7η φορά στην ιστορία του.
Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην NBA G-League με τους Fort Wayne Mad Ants (θυγατρική ομάδα των Indiana Pacers), έχοντας 11.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Pistoia στην Ιταλία με 14.6 πόντους (41.9% στα δίποντα, 35.3% στα τρίποντα και 84.4% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34 αγώνες της LegaBasket.
Ο Petteway ξεκίνησε την φετινή χρονιά (2017-2018) στη Nanterre, μετρώντας 10.8 πόντους (63.8% στα δίποντα, 26.2% στα τρίποντα και 81.3% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα στο γαλλικό πρωτάθλημα και 8.8 πόντους (46.4% στα δίποντα, 33.9% στα τρίποντα και 63% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 22, 2018, 05:32:40 μμ
Ξαφνικη η αποκτηση του, εχει καλα στατιστικα εκτος απο τα 3ποντα. Μακαρι να βοηθησει.
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 22, 2018, 05:59:47 μμ
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 22, 2018, 08:39:25 μμ
Πάνω από 35% δεν έχει στα 3πόντα αλλά όπως και να είναι θα δώσει μια ακόμη βοήθεια στην ομάδα. WELCOME. :)
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Φεβρουαρίου 22, 2018, 09:16:10 μμ
Θα φανει για το τι ειδους παικτης ειναι. Με μια πρωτη ματια εχει μετρια στατιστικα αλλα μενει να το δουμε και στο γηπεδο. Θελουμε και ενα 5αρι ακομα. Ελπιζω να γινει και εκει μεταγραφη.
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Φεβρουαρίου 22, 2018, 09:38:17 μμ
Καθε παικτης που ερχεται ειναι καλοδεχουμενος, δεν εχουμε την πολυτελεια να μπορουμε να παρουμε παικτη και να μην το κανουμε. Αρκει ο παικτης να ειναι ικανος. Δεν θελω προσωπικα να σταθω στα στατιστικα, θελω να τον δω στο παρκε. Καλως ηρθε.
Τίτλος: Απ: Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 23, 2018, 12:53:05 μμ
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
-Ποιες είναι οι σκέψεις για την νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
-Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;
Ξέρω για την μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη. Γνωρίζω επίσης τον Phil Goss, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία.
-Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;
Ναι έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ.
-Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka για τη φάση των 16 του Basketball Champions League. Τι πιστεύεις για αυτά τα παιχνίδια;
Ναι το γνωρίζω! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας. Ανυπομονώ για τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka.
-Τι ξέρεις για την Basket League;
Ξέρω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπη. Έχει πολύ καλή φήμη.
-Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;
Έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας.
Γνωριζετε με τον Γκος. :)
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 23, 2018, 07:30:21 μμ
Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Terran Pettaway.
Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στη Γαλλία, θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Παρίσι και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 17:55.
Ο Terran Pettaway θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ από την Δευτέρα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με Τρίκαλα (3/3, 16:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Ο Pettaway θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο "2".
Θα τον δουμε δηλαδη. :)
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 26, 2018, 10:04:49 πμ
(https://pbs.twimg.com/media/DW8iCtrX0AABcf4.jpg)
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 27, 2018, 05:12:06 μμ
Είμαι εντυπωσιασμένος από την πόλη, από την οργάνωση της ομάδας κι από το ποσό με βοήθησαν όλοι να νιώσω καλοδεχούμενος. Στόχος μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν νίκες στην ομάδα και να προχωρήσουμε στο Basketball Champions league.
Μίλησα με τον προπονητή. Mου είπε να έχω υπομονή, να μάθω ακριβώς πως παίζει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη, αλλά και με έναν προπονητή από την Ιταλία που εμπιστεύομαι πολύ. Μου είπε πως είναι καλή ευκαιρία γιατί είναι ομάδα με παράδοση που αξίζει να έχεις συμμετοχή".
Για το τι γνωρίζει για το πρωτάθλημα της Basket League: "Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρω πολλά πράγματα. Με ενημέρωσε ένας συμπαίκτης μου στη Γαλλία για την Καρσίγιακα και μου είπε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επομένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση".
Για τα δικά του χαρακτηριστικά: "Δεν μου αρέσει να προσδιορίζω τον εαυτό μου. Θέλω να τα κάνω όλα στο παρκέ αλλά σίγουρα φέρνω πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση".
Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: "Παρ'όλο που είναι αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσω το 100%. Θα μπω να παίξω όπως ακριβώς μου ζητηθεί! Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη ένα πολύ καλό σύνολο. Θα είμαι το μέρος που χρειάζεται η ομάδα για να πάει ακόμα παραπέρα στην Ευρώπη".
Για τις φήμες για κακή σχέση με τον προπονητή του στη Ναντερ: "Δεν συμφωνούσα σε πολλά πράγματα μαζί του . Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Είναι μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν κι εδώ θα είναι όλα διαφορετικά".
Θα τον δουμε στο παρκε. Ελπιζω να μην εχουμε θεματα
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 03, 2018, 08:29:51 μμ
Τηρουμενων των αναλογιων, εκανε καλη εμφανιση αν και επιχειρησε και καποια τραβηγμενα σουτ. Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 04, 2018, 11:41:47 πμ
Εκανε μια ωραια κινηση, σπασιμο μεσης και καλαθι! Αν εβαζε και 2-3 καλαθια που επιχειρησε, θα ηταν καλυτερα. Θα τον δουμε.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 06, 2018, 11:01:34 μμ
Θετικη εμφανιση. :)
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 07, 2018, 09:03:33 μμ
Εχει ξεκινησει ζεστα. Αν συνεχισει ετσι, θα ββοηθησει πολυ.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 07, 2018, 11:00:11 μμ
Ανεβηκε ακομα ενα κουτακι στην εκτιμηση που εχω.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 31, 2018, 07:49:19 μμ
Καλος και οχι αστεια. 16 ποντους και καλο σουτ και με την ταχυτητα που εχει βοηθησε στην επιθεση. Ειναι ευελικτος :))
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 15, 2018, 07:13:48 μμ
34 πόντους, σε μία μέρα που του βγήκαν πολλά από όσα δοκίμασε... Εδωσε την νίκη μόνος του ουσιαστικά.
Ήταν μια πολύ μεγάλη νικη η 7η συνεχόμενη για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή θέση πλέον. Για μένα ήταν καλό που πέτυχα πολλούς πόντους και θέλω να χτίσω πάνω σε αυτό. Πέρυσι δεν είχα πετύχει τόσους, είχα βάλει 33…
Μπορώ να είμαι ηγέτης αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ο ρολος μου είναι να έρχομαι απο τον πάγκο και να δίνω ενέργεια όπως μπορώ. Μία απο τις κυρίες μου ικανότητες που έχω, είναι να τρέχω στο ανοιχτό γηπεδο».
Για το στόχο της 3ης θέσης:
«Πιστεύω οτι μπορούμε να βγούμε 3οι..Έχουμε δείξει οτι μπορούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια».
Για το αν νιώθει καλύτερα στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την παρουσία του στη Γαλλία:
«Χωρίς καμιά αμφιβολία! Τα πάντα είναι καλύτερα εδώ. Έχω καλύτερη σχέση με τους παίκτες, το προπονητικό σταφ με όλους…»
Για τη δική του συμβολή στο σερί του Δικεφάλου:
«Πιστεύω ότι έχω παίξει τον ρόλο μου., αλλα αυτό που μετράει, είναι ότι έχουμε σιγουριά σε καθε ματς κι ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα».
Για την εικόνα της ομάδας παρά τις απουσίες των Τζόουνς και Κόνιαρη:
«Δείχνει οτι είμαστε δεμένοι σαν ομαδα. Χωρίς τον καλύτερο αμυντικό μας κερδίσαμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή».
Μεγαλη εμφανιση, με καλα ποσοστα! Ελπιζω απο εδω και περα να ανεβαινει ολοενα και πιο πολυ.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 16, 2018, 07:34:36 μμ
MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ....
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Kat6 στις Απριλίου 17, 2018, 01:03:04 μμ
Εσυ ρε μορτη απο προχτες μου φερνεις κατι περιεργους συνειρμους στο μυαλο
Από τον Αμερικανό ζητήθηκε να ερμηνεύσει τις τρεις νίκες του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ παρότι η «Ένωση» διαθέτει υπερδιπλάσιο μπάτζετ. «Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο γήπεδο δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ του αντιπάλου ή αν ο αντίπαλος του παίρνει ένα εκατομμύρια δολάρια κι αυτός εκατό χιλιάδες δολάρια. Και οι δύο πρέπει να μπουν και να παίξουν μπάσκετ. Τους κερδίσαμε τρεις φορές που σημαίνει ότι πετύχαμε».
Σε ερώτηση για την απόδοσή του και το γεγονός ότι παρουσιάζει αυξομειώσεις, απάντησε: «Όλοι οι παίκτες, χρειάζεται να βρουν ρυθμό. Θα έλεγα ότι είμαι ένας παίκτης που όταν μπαίνει στο γήπεδο αλλάζει την ενέργεια και τον ρυθμό του αγώνα. Είτε μέσα από διαδοχικά καλάθια ή κάνοντας πράγματα που έχουν αξία σε κάθε σημείο του γηπέδου».
Σχετικά με την κυριαρχία της ομάδας του μετά το 25ο λεπτό σημείωσε ότι… «μέχρι τότε απλά ανταλλάσσαμε καλάθια. Μετά από εκείνο το σημείο αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνα, σταματήσαμε επιθέσεις του αντιπάλου και μέσα από την άμυνά μας τρέξαμε στην επίθεση. Εκεί πιστεύω ότι άλλαξε το παιχνίδι».
Εχει βοηθησει παντως περισσοτερο απο κατι αλλους τουριστες που ερχονταν! Μπραβο ρε αλανι smilepaok
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Kat6 στις Μαΐου 18, 2018, 11:02:34 μμ
Ο αρχοντας του κουλ. Καποιες στιγμες μοιαζει να βρισκεται αλλου. Αν η ομαδα επαιζε γι αυτον θα γραφε 25ρες για πλακα.
Πουλεν
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 19, 2018, 06:01:06 μμ
21 πόντους με 3/3 δίποντα , 4/7 τρίποντα και 3/4 βολές....4 ριμπάουντ και 2 ασίστ
ΓΑΜΙΑΣ!
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 19, 2018, 06:43:46 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
ΓΑΜΙΑΣ!
Λαθος Μοικανε,
ΓΑΜΙΑΣ
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Kat6 στις Μαΐου 19, 2018, 07:02:32 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
Ο αρχοντας του κουλ. Καποιες στιγμες μοιαζει να βρισκεται αλλου. Αν η ομαδα επαιζε γι αυτον θα γραφε 25ρες για πλακα.
Πουλεν
8) 8) 8)
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 19, 2018, 07:24:44 μμ
«Ανυπομονώ για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό»
Ο Terran Petteway ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και σήμερα, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους.
Ο Αμερικανός μίλησε για τη σειρά με την ΑΕΚ αλλά και για την επερχόμενη σειρά με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά:
Για το πώς νιώθει μετά την πρόκριση: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθαμε εδώ και νικήσαμε την ΑΕΚ, η οποία ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε το Basketball Champions League. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα».
Για το τι έφερε το 2-0: «Έχουμε μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια, κάτι που δείχνει ότι είμαστε σε φόρμα και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».
Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω σε εμάς. Αν παίξουμε όπως μπορούμε μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το γεγονός ότι είναι αήττητος μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει στο μέλλον. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όπως είπα είμαστε καλή ομάδα και αν δώσουμε το 110% μπορούμε να τα καταφέρουμε». Για το αν αισθάνεται έτοιμος: «Είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και σίγουρα ανυπομονώ για τη σειρά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».
Εχει παρει φορα λεμεεεεε smilepaok
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 19, 2018, 09:03:15 μμ
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Μαΐου 19, 2018, 11:20:41 μμ
ΤΟΝ ΕΧΥΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ! >:D
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαΐου 20, 2018, 12:50:26 μμ
Ακομα ενα καλο παιχνιδι, με πολυ καλα ποσοστα. Αυτος και ο Μαργαριτης τους γ@μισε!
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2018, 09:21:05 μμ
Για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Προμηθέα: «Θέλαμε να επιστρέψουμε μετά τη χαμένη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Ένας από τους στόχους μας, είναι να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, ήμασταν ακόμα πιο καλοί σήμερα στην έδρα μας και τώρα, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στο τρίτο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε τη σειρά».
Για το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα: «Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο. Όντας επαγγελματίας δεν πιστεύω ότι θα χαλαρώσουν, απλά επειδή σήμερα κερδίσαμε με 40 πόντους διαφορά. Πιστεύω ότι θα το κάνουν δύσκολο για εμάς μαζί με τον κόσμο τους. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική ότι έχει έχουμε κερδίσει τη σειρά, πρέπει να πάμε με την ίδια νοοτροπία, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και να κάνουμε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που πρέπει, για να πάρουμε τη νίκη».
Για το γεγονός ότι ο Προμηθέας αγωνίστηκε με νέους παίχτες: «Δεν έχει σημασία αν είναι έφηβοι, μικρά παιδιά ή μεγάλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι το παιχνίδι του μπάσκετ. Εμείς απλά βγήκαμε για να παίξουμε μπάσκετ».
Για την φάση του καρφώματος: «Δε μπορώ να πω τι φώναξα. Ήμουν, απλά, πολύ ενθουσιασμένος. Δε γίνεται όμως να επαναλάβω εδώ, αυτό που φώναξα. Φάσεις όπως αυτή, μου βγαίνουν κυρίως μέσα από ένστικτο. Διαβάζω και βλέπω τι θέλει να κάνει η άμυνα. Μόλις βλέπω ότι προσπαθεί να πάει για τάπα ο αντίπαλος, εγώ προσπαθώ να καρφώσω. Δεν είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου».
Για το μέλλον του: «Το ελπίζω να είναι εδώ, θέλω να μείνω, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας. Πραγματικά, απολαμβάνω το μπάσκετ εδώ, από τότε που ήρθα».
Και εμεις το ιδιο! smilepaok Μια εκανες κατι κουφα, μια τρελαινες κοσμο ρε π@στη! musicrocker musicrocker
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 06, 2018, 10:18:49 μμ
2η φορα που κανει καρφωμα μεσα στα μουτρα του αλλου! Ε ρε μουρλια λεμε smilepaok
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2018, 11:02:54 μμ
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 06, 2018, 11:11:55 μμ
ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ smilepaok
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 07, 2018, 10:30:03 μμ
You are not allowed to view links.
Register or Login
ΤΟΝ ΕΧΥΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ! >:D
Και ξανα! musicrocker musicrocker
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 09, 2018, 07:51:25 μμ
"Δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη, γράφεται στα... βιβλία! Τι διαδρομή ήταν αυτή! Τελείωσα την σεζόν καλύτερα από ότι είχα φανταστεί, με έναν εξαιρετικό οργανισμό όπως ο ΠΑΟΚ και μερικούς εξαίρετους συμπαίκτες. Τελειώσαμε την χρονιά δυνατά και γνωρίζω ότι η 3η θέση στην Ελλάδα, είναι σαν πρωτάθλημα. Ευχαριστώ ΠΑΟΚ για όλα".
Ότι και να πουμε ειναι περιττο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 10, 2018, 10:23:47 πμ
Εντυπωσιακός παίκτης με μεγάλο ενθουσιασμό. Κάποιες φορές που του έβγαινε, δεν υπήρχε αντίπαλος να τον σταματήσει.... Το χει όμως, μακάρι να μείνει.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 10, 2018, 05:41:08 μμ
Μεγαλη η προσφορα του οχι μονο στα τελευταια παιχνιδια, αλλα με το που ηρθε. Αν θυμαμαι στο 2-3 παιχνιδι που επαιξε, εκανε οργια. Ερχοταν απο τον παγκο και ηταν ουσιαστικος. Οποιος και αν ηταν αυτος που τον εφερε, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Θα ηθελα να μεινει.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 11, 2018, 09:39:32 μμ
Ενας τρελος παντα χρειαζεται σε μια ομαδα! musicrocker Και αυτος ο τρελος ειναι παικταραςςςςςςςςςςς smilepaok smilepaok
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 13, 2018, 12:02:56 μμ
Την απόκτηση του Τεράν Πέτεγουεϊ, που από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Ντινάμο Σάσαρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Κριμα! :( :( :( :( :( ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ παικταρα! Θα θυμομαστε τα καρφωματα σου. :(
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 13, 2018, 02:05:14 μμ
Πραγματικά ήταν δύσκολο να μείνει η παικτούρα.... πολύ μακριά από εκεί που φτάνουν τα πόδια μας για συμβόλαιο. Έμεινε για λίγο ελεύθερος και ήρθε. για να μείνει παραπάνω θέλει άλλα δεδομένα που εμείς δεν έχουμε...! ??? Καλή τύχη μάγκα! paokara
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 14, 2018, 10:07:58 πμ
Προφανώς θα είχε ενημερώσει την ομάδα από πριν. Δεν έγινε ξαφνικά. Καλή τύχη να έχει, βοήθησε και με το παραπάνω.
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 14, 2018, 10:37:48 μμ
Τον ηθελα αλλα ειχε αλλες προτεραιοτητες φαινεται. Ευχαριστουμε και καλη τυχη,
Τίτλος: Απ: 2. Terran Petteway
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 15, 2018, 06:41:06 μμ
Σιγουρα και τα λεφτα θα ηταν περισσοτερα. Σε βαθμο που δυσκολα κοντραρεις. Κριμα ηταν παικταρας και πιστευω θα εδειχνε περισσοτερα του χρονου. Τεσπα, συνεχιζουμε. Ευχαριστουμε