PAOKForum

LIVE PAOK => PAOK FOOTBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Ιουνίου 23, 2017, 03:35:25 μμ

Τίτλος: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 23, 2017, 03:35:25 μμ
Σοβαρή αναστάτωση φέρνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ η διατήρηση της τιμωρίας των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας και αυτό έχει προβληματίσει τους αρμοδίους σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας, αλλά, κυρίως στον τρόπο διαχείρισης και διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας  της νέας περιόδου.

Μια σκέψη που είναι υπό εξέταση είναι να προσφύγει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να πετύχει εκεί τη μείωση της ποινής λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Βόλου, που δεν πέτυχε με την κατάθεση έφεσης η οποία και απορρίφθηκε χθες.

Μια δεύτερη σκέψη είναι να μειωθεί αναλογικά και η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, αφού στα 5 πρώτα παιγνίδια πρωταθλήματος και δύο του Κυπέλλου οι κερκίδες της έδρας του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν φιλάθλους.

Μια τρίτη σκέψη είναι να δοθούν κίνητρα στους φιλάθλους, υποψήφιους αγοραστές εισιτηρίων διαρκείας, με δώρα από προϊόντα από την μπουτίκ της ομάδας, σε ποσοστό που να εξισορροπεί την απώλεια των αγώνων ή και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων με βάση τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα που να αντισταθμίζουν την απώλεια εσόδων από τις άδειες κερκίδες.

Και βέβαια υπάρχει πάντα η υπόμνηση και προτροπή μεγάλου αριθμού φιλάθλων προς την διοίκηση της ΠΑΕ να πάρει σοβαρές πρωτοβουλίες για την εκκαθάριση του τοπίου από τους μόνιμους ταραχοποιούς της εξέδρας, εξαιτίας των οποίων όχι μόνο η ίδια η ΠΑΕ πληρώνει υπέρογκα πρόστιμα και η ομάδα χάνει το παραδοσιακό της όπλο, δηλαδή τη στήριξη του κόσμου της, αλλά και χιλιάδες φίλαθλοι χάνουν την κυριακάτικη συνήθεια τους να είναι στις θέσεις τους στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ με την τιμωρία της έδρας του θα ξαναδώσει αγώνα με κόσμο στο πλαίσιο των ελληνικών υποχρεώσεων του στα μέσα Δεκεμβρίου, λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Και ώς τότε, μόνο τα παιγνίδια του Εuropa League θα είναι προσβάσιμα για τους θεατές.




Μειωμένα πρέπει να είναι και μάλιστα κατά πολύ....
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 23, 2017, 10:58:29 μμ
Ποια μεσα Δεκεμβρη ρε? >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 24, 2017, 12:12:42 μμ
Τι κινητρα και μ@λ@κιες, δωστε τα με μια εκπτωση 25% σε ολους.
Το αμεσο οφελος ειναι το καλυτερο.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουνίου 25, 2017, 11:40:51 πμ
Τι 25% και 50%.ετσι που τα εκαναν...Κουραστηκαμε αηδιασαμε.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 25, 2017, 09:17:59 μμ
Αυτο θελουν ρε Κατ, να αηδιασουμε, να κουραστουμε !!!! ::)
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 25, 2017, 09:53:01 μμ
Εχω αποφασισει να παρω οτι και να γινει.
Το γηπεδο ειναι συνδεδεμενο με πολλα πραγματα.
Θα ειμαι εκει για οσα παιχνιδια μενουν και τα ΛΕΜΕ!! >:D >:D >:D
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουνίου 27, 2017, 08:31:46 πμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αυτο θελουν ρε Κατ, να αηδιασουμε, να κουραστουμε !!!! ::)
Ε το καταφεραν.Οτι δε μπορεσαν οι αλλοθρησκοι τοσα χρονια το κατορθωσε(κατορθωμα ειναι) η δικη μας διοικηση.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 27, 2017, 09:04:22 μμ
Οπως λεει και ο Μπιλυ, το γηπεδο ειναι διαφορα πραγματα.
Τα της διοικησης τα αφηνω στην ακρη - οχι οτι δεν με ενδιαφερουν- αλλα το γηπεδο οσο μπορω και οσο με αφηνουν, δεν θα το εγκαταλειψω.
Ειναι εθισμος, δεν μπορω να σκεφτω Κυριακη να παιζει ο ΠΑΟΚ και εγω να ειμαι σπιτι.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 13, 2017, 05:05:54 μμ
Ακόμα και σήμερα Πέμπτη (13/7) αναμένεται να γίνουν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έτοιμη την ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018 και τον τρόπο διάθεσης τους.
 
Από τη στιγμή που δεν έπεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ποινή-μαμούθ για τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Μάιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πλέον δεν υπάρχει άλλος  λόγος καθυστέρησης και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και σήμερα (13/7) η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα με όλες τις λεπτομέρειες.
 
Είναι δεδομένο ότι οι τιμές θα είναι μειωμένες από τη στιγμή που για επτά αγώνες ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 13, 2017, 08:16:54 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/DEoAySYXcAEpB4R.jpg)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Στην πρώτη περίοδο ως τις 05.08 οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και νέοι κάτοχοι να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για θέσεις που δεν δεσμεύονται από την σεζόν 2016-17. Από τις 07.08 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν θα διατίθενται σε νέους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Η διάθεση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 14.07.2017 στις 09:00 από τον ειδικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την ίδια μέρα θα ανοίξει και η διαδικτυακή πώληση, που για πρώτη φορά θα παρέχει και 10 άτοκες δόσεις.

Αναλυτικά:


Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες.

Εισιτήρια
Θύρα   Ανανέωση   Κανον.   Παιδικό   ΑΜΕΑ

1   €365*   €405   €230   €230
1 χαμηλής ορατότητας   €330*   €370   €215   €215
2-3   €230*   €265   €150   €150
4-4α   €80*   €100   –   –
5-6   €150*   €175   €100   €100
7   €80*   €100   €60   €60
VIP   €1550   €1650    –    –   Οικογενειακά Εισιτήρια
Θύρα   Θ7α/1   Θ7α/2   Θ7α/3
7α   €110   €175   €190 *Η τιμή αυτή ισχύει μέχρι τις  05.08 οπότε και εκπνέει η προθεσμία ανανέωσης θέσης για τους κατόχους διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 περιλαμβάνουν:
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.
Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
Τους προκριματικούς αγώνες του Uefa Europa League
Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
Τους αγώνες κατάταξης της Super League σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1.Εισιτήριο ανανέωσηςΚάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2016-17 έχει ως τις 05.08 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του με ειδική τιμή.2.Νέο εισιτήριοΔιατίθενται στις θύρες 1 ως 7 και στα VIP. Εξαιρείται η θύρα 7α στην οποία θα πωλούνται μόνο οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας και τα VIP Α του 4ου ορόφου, στα οποία δε θα εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας.Την πρώτη περίοδο διάθεσης δεν θα διατεθούν νέα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7 καθώς όλα είναι προς ανανέωση.3.Παιδικό εισιτήριο (Έως 12 ετών)Κάθε κάτοχος διαρκείας της σεζόν 2016-2017 μπορεί να προμηθευτεί ταυτόχρονα ΚΑΙ  παιδικό εισιτήριο διαρκείας για το παιδί του με έκπτωση. Τα παιδικά εισιτήρια δεν πωλούνται μεμονωμένα και δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα (πατέρας, μητέρα, αδερφός άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού με την προϋπόθεση ότι έχει γεννηθεί από 01.01.2005 κι έπειτα. Τα παιδικά εισιτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α και στα VIP. Ο αριθμός των διαθέσιμων παιδικών εισιτηρίων διαρκείας  είναι περιορισμένος.

4.Εισιτήριο ΑΜΕΑ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη 31.05.2018. Τα εισιτήρια διαρκείας ΑΜΕΑ έχουν έκπτωση, δεν πωλούνται στο διαδίκτυο και για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Τα εισιτήρια διαρκείας ΑΜΕΑ δε θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4Α -7Α και στα VIP. Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας ΑΜΕΑ είναι περιορισμένος.

5.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α/

1Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ενός κηδεμόνα με 1-3 παιδιά (γεννημένα 01.01.2005 κι έπειτα).  Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/1 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ (κηδεμόνα & παιδιών) και πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης . Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.

6.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α/

2Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων με 1-2 (γεννημένα 01.01.2005 κι έπειτα). Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/2 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ (κηδεμόνων & παιδιών) πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.

7.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α /3

Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων και τριών παιδιών (γεννημένα 01.01.2005 κι έπειτα).  Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/2 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ (κηδεμόνων & παιδιών) και πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ1η περίοδος (14.07.2017 ως 05.08.2017)Τη συγκεκριμένη περίοδο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την θέση που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, του εισιτηρίου διαρκείας ,του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ) και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το εισιτήριο διαρκείας του κατόχου, τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και το ΑΜΚΑ του κατόχου.Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ) και του ΑΜΚΑ.

2η περίοδος (07.08.2017 ως 06.09.2017)Από τις 07.08.2017 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση, τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου.Τη δεύτερη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ ισχύει η ειδική τιμή ανανέωσης.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ1.Γραφεία γηπέδου Τούμπας Από 14.07.2017 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο: Καθημερινά: 09.00 – 19.00Σάββατο: 09:00 – 15.00Κυριακή: Κλειστά2.Mέσω διαδικτύουΤο ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα «ανοίξει» στις 14.07.2017 09:00. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας μέσα από το paokfc.gr, την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.Για νέα αγορά εισιτηρίου διαρκείας πατήστε εδώ.Για ανανέωση του εισιτηρίου σας πατήστε εδώ.Για τις αγορές μέσω διαδικτύου υπάρχει πλέον η δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκων δόσεων.Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων θα κλείσει για την πρώτη περίοδο διάθεσης στις 05.08.2017 15:00 και θα ξανανοίξει για την δεύτερη περίοδο διάθεσης στις 07.08.2017 09:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1.Μετρητά για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2
2. Επιταγή (λήξης έως 30.09.2017)
3. Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις (για συναλλαγές από τα εκδοτήρια και από την επίσημη ιστοσελίδα μας). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες με άτοκες δόσεις εκτός από την AMERICAN EXPRESS και CITIBANK. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με κάρτα DINERS CLUB.
4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις ακόλουθες τράπεζες:

• ΕΘΝΙΚΗ (λογαριασμός: 21447028594 – ΙΒΑΝ: GR6901102140000021447028594
• ALPHABANK (λογαριασμός: 412002002000895 – ΙΒΑΝ: GR9001404120412002002000895)
• EUROBANK (λογαριασμός: 00260148690200518946 – ΙΒΑΝ: GR1502601480000690200518946)
• ΠΕΙΡΑΙΩΣ (λογαριασμός: 5232026156455 – ΙΒΑΝ: GR0501722320005232026156455)Η πώληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνο μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (2310 954099) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αγοραστής θα πρέπει να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

• Σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας μας με απαγόρευση εισόδου και διάθεσης εισιτηρίων σε συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, οι κάτοχοι των εισ.διαρκείας της θύρας θα μεταφερθούν (ή θα έχουν πρόσβαση) σε άλλη θύρα.

• Σε περίπτωση τιμωρίας σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, κανείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου.

• Κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2016-2017. Κατά τη δεύτερη περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.• Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.

• Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: 1/2 μετρητά – 1/2 πιστωτική).

• Αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ για ιδιώτες και για εταιρίες, υποχρεωτικά (βάσει νόμου) πρέπει να γίνονται μέσω τραπεζικής συναλλαγής.

• Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να ενημερώνουν σχετικά πριν την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και να προσκομίσουν τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας προκειμένου να γίνει η τιμολόγηση. Η εξόφληση για αγορές άνω των 500 ευρώ θα γίνονται μέσω εταιρικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή εταιρικής επιταγής ή κατάθεση της εταιρίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης στα VIP Α 4ου ορόφου δεν θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας.

• Οι μόνες θέσεις που θεωρούνται χαμηλής ορατότητας είναι στη Θ1/ Σειρές 2-6/ Θέσεις 10-33 , 36-42, 53-62, 65-85 & Θ1/ Σειρές 2,4/ Θέσεις 101-117.

• Η επανέκδοση εισιτηρίου διαρκείας χρεώνεται 10€. Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίσει οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης. ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τηλέφωνο: 2310 954099
Φαξ: 2310954090Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 13, 2017, 08:19:43 μμ
100 ευρω για την 4....
Καλά είναι αν και με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 13, 2017, 09:15:39 μμ
10 ατοκες δοσεις στην καρτα.
Το θεμα ειναι οτι τα φραγκα λιγοστευσαν εικινδυνα για ολους μας, αλλα ακομα και ετσι ειναι μια ευκολια.
Παμε για 15  χιλ και


Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕ
  smilepaok
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 14, 2017, 07:42:33 πμ
365 και



ΕΜΠΡΟΣ :eagle:
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 14, 2017, 10:53:25 πμ
Ακόμα και με 7 κεκλεισμενων σας ζηλεύω
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 14, 2017, 12:17:01 μμ



You are not allowed to view links. Register or Login
Ακόμα και με 7 κεκλεισμενων σας ζηλεύω

Τυχερος ο Μοικανος, ακομα πιο πολυ! >:D



Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 14, 2017, 07:02:50 μμ
(http://i64.tinypic.com/15p0rjr.jpg)



Και φετος διπλα στην ομαδα! pano
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 14, 2017, 07:57:21 μμ
Μπραβο Μπιλυ!
Και εγω διαδικτυακα θα ανανεωσω!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ   smilepaok



360 εισιτήρια διατέθηκαν σήμερα κατά την πρώτη ημέρα πώλησης αυτών, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 19, 2017, 12:14:32 πμ
Συνολικά έχουν διατεθεί 1515 διαρκείας και η κατανομή τους ανά μέρα διάθεσης έχει ως εξής:

1η μέρα: 360
2η μέρα: 240
3η μέρα: 365
4η μέρα: 550


Οσο πλησιαζει προς το ευρωπαικο θα ανεβαινει ο αριθμος.

Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 22, 2017, 12:08:04 πμ
Μόνο την Παρασκευή, στο φιλικό ματς με την Ανόρθωση στην Τούμπα, 820 φίλοι του ΠΑΟΚ ανανέωσαν το διαρκείας του, ενώ συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν «φύγει» περίπου 3.550.


Ανοδικη η ταση! :)
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 22, 2017, 11:51:17 μμ
Κανενα 12αρι αν κανουμε θα ειναι παρα πολυ καλα με 7 αγωνιστικες τιμωρια! >:(
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 25, 2017, 03:14:15 μμ
Και φέτος 1000 εισιτήρια σε ανέργους

(https://pbs.twimg.com/media/DFk3lj2XcAE7Iti.jpg)

Η προσφορά των διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση ανάμεσα σε όσους είναι άνεργοι ως τις 7/8/2017, καταθέσουν εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ακολουθήσουν την εξής διαδικασία που θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 31/7/2018:

 1.Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία.

 2.Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:

 Α. Τον αριθμό δελτίου ανεργίας (16ψήφιος ή 18ψήφιος χωρίς τις καθέτους)

Β. Τον αριθμός αναφοράς που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο εκτυπωμένο αποδεικτικό ανανέωσης . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr. Π

αράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 31.07.2017 στις 09.00 ως τις 04.08.2017 στις 19.00. Στις 07.08.2017 θα ακολουθήσει η κλήρωση και στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με email και sms βάσει των δηλωθέντων στοιχείων τους.



Μπραβο στην ΠΑΕ για αυτην την κινηση.
Μπορουμε ακομα περισσοτερα.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 25, 2017, 08:52:12 μμ
Έγινε σήμερα γνωστό, οι ανανεώσεις στα διαρκείας  έφτασαν στις 4.375



Ωραία.... paokara
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 27, 2017, 03:32:18 μμ
Λογικα στο 10αρικο θα κλεισουν!
Θα εξαρτηθει και απο το τι θα κανουν οι πανηγυρτζηδες. facepalm
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 31, 2017, 01:39:11 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/DGDI8J6XoAAjtG9.jpg)


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Στην πρώτη περίοδο ως τις 05.08 οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και νέοι κάτοχοι να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για θέσεις που δεν δεσμεύονται από την σεζόν 2016-17. Από τις 07.08 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν θα διατίθενται σε νέους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Η διάθεση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 14.07.2017 στις 09:00 από τον ειδικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την ίδια μέρα θα ανοίξει και η διαδικτυακή πώληση, που για πρώτη φορά θα παρέχει και 10 άτοκες δόσεις.


Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες.

Εισιτήρια
Θύρα   Ανανέωση   Κανον.   Παιδικό   ΑΜΕΑ
1   €365*   €405   €230   €230
1 χαμηλής ορατότητας   €330*   €370   €215   €215
2-3   €230*   €265   €150   €150
4-4α   €80*   €100   –   –
5-6   €150*   €175   €100   €100
7   €80*   €100   €60   €60
VIP   €1550   €1650    –    –
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουλίου 31, 2017, 01:42:17 μμ
Τ αργησες λιγο ε?  :grin1:
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 31, 2017, 02:14:44 μμ
Την δημοσίευση λες?
Την έβαλα και νωρίτερα....δεν παρακολουθείς μου φαίνεται... :grin1:
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 31, 2017, 09:55:05 μμ
Όπως ενημέρωσε σήμερα και επίσημα  έχουν φύγει 6.170 κάρτες, κάτι που ικανοποιεί αρκετά τους υπεύθυνους της ομάδας.


Καλά πάμε....
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 01, 2017, 10:58:52 πμ
10-12 θα ειναι, εκει που ελεγα πανω κατω.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 01, 2017, 08:16:50 μμ
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 6850 διαρκείας.


Πολλά θα φύγουν την ημέρα του αγώνα...
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 02, 2017, 10:53:03 πμ
Θα ερθω αυριο μονο για τον αγωνα, διαρκειας πηραμε κτλ ειμαστε κομπλε.
Το θεμα ειναι να παρουν και αλλοι. pano
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 02, 2017, 08:28:48 μμ
7600 ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! paokara
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 05, 2017, 04:39:37 μμ
9.030 σήμερα.... :)
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 07, 2017, 06:50:07 μμ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε η κλήρωση των 1000 δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους. Οι νικητές κληρώθηκαν από την λίστα όσων συμπλήρωσαν έγκαιρα και σωστά την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής και θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω των δηλωθέντων email για τη διαδικασία παραλαβής του εισιτηρίου.

Δοθηκαν τα 1000!
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 05, 2017, 04:26:12 μμ
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2017-18 θα παραταθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στις 17:00.



Σε νούμερο δεν ξέρουμε πόσα δόθηκαν...
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 18, 2017, 01:46:21 μμ
Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και ο συνολικός αριθμός όσων προμηθεύτηκαν ένα είναι 11.396.

«Σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα, σε μια χρονιά που για το μισό σχεδόν πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από συγκινητική.

Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ και η ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτού του Συλλόγου δεν έχει ανάγκη διαφήμισης. Όμως πάντα ο κόσμος μας βρίσκει νέους τρόπους να μας εκπλήσσει» .

Σας ευχαριστούμε!

Εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

Γιώργος Σαββίδης




Πολυ καλα βασει τιμωριας κτλ!
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: jim στις Σεπτεμβρίου 18, 2017, 08:08:29 μμ
Αν ειχαν γινει οι μεταγραφες νωριτερα, ο αριθμος θα ηταν ενδεχομενως μεγαλυτερος γιατι ως γνωστον οι πανηγυρτζηδες τετοια θελουν. facepalm
Ηταν στην μεση ομως και η τιμωρια οποτε, παλι καλα.
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 18, 2017, 10:45:36 μμ
Τα εισιτήρια διαρκείας επί Σαββίδη

Εισιτήρια διαρκείας ανά σεζόν:

2013-2014: 12.820

2014-2015: 8.219

2015-2016: 9.103

2016-2017: 12.103

2017-2018: 11.396


Το ρεκορ παραμενει ακομα δηλαδη! >:D
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Billysm-4 στις Σεπτεμβρίου 18, 2017, 11:00:07 μμ
Λιγοι λιγοτεροι απο περσι που δεν ειχε τιμωρια, και δεν ειχε και.... Βιερινια (επικοινωνιακο) !!!
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 19, 2017, 08:10:42 πμ
Είχε αποκλεισμό από Ευρώπη επίσης...
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: Kat6 στις Οκτωβρίου 09, 2017, 02:32:02 μμ
Ενας γνωστος που παιρνει διαρκειας εδω και χρονια διαπιστωσε οτι το εισιτιριο του ηταν κακοτυπωμενο δηλ δε φαινοταν η θυρα και η σειρα .Ζητησε λοιπον να το αλλαξει γιατι στα μεγαλα παιχνιδια με τον πολυ κοσμο καθονται ολοι οπου ναναι και δε μπορουσε ν αποδειξει οτι εκει ηταν το καρεκλακι του.Ζητησε 2 φορες ν αλλαχτει κι απ την ΠΑΕ του παν οτι δε γινεται.Ουσιαστικα του ειπαν δηλαδη δε μας νοιαζει τραβα να μαλωνεις με τον καθε περιεργο.Κοστος αλλαγης μικροτερο του ευρω.    facepalm facepalm
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 09, 2017, 03:00:26 μμ
Οποιος του ειπε οτι δεν γινεται ειναι καραγκιοζης!
Θα τους "στολιζα" κανονικα! >:( >:(
Τίτλος: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 09, 2017, 07:19:13 μμ
Το σκεπτικό δεν κατάλαβα.
Για ποιο λόγο του είπαν όχι, γιατί δεν είναι θέμα κόστους...