PAOKForum

LIVE PAOK => PAOK FOOTBALL => Roster => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 03:35:50 μμ

Τίτλος: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 03:35:50 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/DCcZulWW0AA5GJg.jpg)


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στα 43 του μετρά ήδη 12 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, τρεις τίτλους, μια πρόκριση στο Champions League, ενώ θεωρείται ίσως ο κορυφαίος νέος τεχνικός στη Σερβία. Εκεί όπου έχει συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν όντας ο πιο νέος προπονητής που κάθισε στον πάγκο της ομάδας κι άμεσα την οδήγησε στην κορυφή.  Ήταν το 2010 όταν ο σύλλογος του Βελιγραδίου βρισκόταν στη δεύτερη θέση επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αντικατέστησε τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, έκανε το επτά στα επτά νικώντας και το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα και στέφθηκε πρωταθλητής.

Η επιτυχία του τον σταθεροποίησε στον πάγκο παρά την απειρία του και η ανοδική πορεία συνεχίστηκε.  Η Παρτιζάν απέκλεισε κατά σειρά Πιούνικ, Ελσίνκι και Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, στις εγχώριες διοργανώσεις η Παρτιζάν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Στανόγεβιτς να εδραιώνεται και ν’ ανανεώνει το συμβόλαιό του. Την σεζόν 2011-12 η ομάδα του Βελιγραδίου συνέχισε να καταργεί τον ανταγωνισμό στη Σερβία ούσα 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά μια εσωτερική κόντρα διατάραξε τις ισορροπίες του συλλόγου. Η διοίκηση χρέωσε στον Στανόγεβιτς και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Μλάνταν Κράσταϊτς τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο κόσμος πήρε ξεκάθαρα το μέρος του προπονητή πραγματοποιώντας ακόμα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης, ωστόσο, το γυαλί ράγισε κι ο Στανόγεβιτς παραιτήθηκε.


Το ξεκίνημα και η Κίνα 


Στην προ Παρτιζάν εποχή, ο 43χρονος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, ανέλαβε τη Σρεμ και το 2007 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Μίροσλαβ Ντζούκιτς στην Παρτιζάν και την Εθνική Σερβίας.  Το 2008 ανέλαβε την Εθνική Σερβίας U19 και την οδήγησε μέχρι την τρίτη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ουκρανία. Στην μετά Παρτιζάν εποχή, ο Στανόγεβιτς έκανε άνοιγμα στην πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στην Κινέζικη αναλαμβάνοντας την ουραγό Ντάλιαν Αερμπίν την οποία ανέβασε στην πέμπτη θέση. Συνέχισε στην Μπεϊτζίν Γκουοάν που υπό τις οδηγίες του τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έφτασε μέχρι το ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ προκρίθηκε στους ομίλους του ασιατικού Champions League. Το 2014 πέρασε από τον πάγκο της Μακάμπι Χάιφα κι ακολούθως επέστρεψε στην Κίνα προκειμένου ν’ αναλάβει τη νεοσύστατη Μπειτζίν Εντερπράιζ στην οποία παρέμεινε ως το τέλος του 2016

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 03:36:49 μμ
«Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/6/16/44444.jpg?itok=BVtZ9PI5)

Αρχικά τόνισε πως: «Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά».

Σχετικά με την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα».

Για τη σχέση ΠΑΟΚ-Παρτιζάν: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 16, 2017, 03:46:16 μμ
Εχει πεσει συρμα! smilepaok
Καλως ηρθες και ελπιζω να τα πας οσο καλυτερα γινεται!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 16, 2017, 04:48:18 μμ
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εξάλλου έχουμε χορτάσει....
Καλή τύχη και ελπίζω να πάει όσο πιο μακριά γίνεται για το καλό όλων μας.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 16, 2017, 05:04:56 μμ
Καλορίζικος Σιδεροκέφαλος και Πολυνίκης!!!!!! paokara paokara paokara paokara paokara paokara paokara

Ήρθες σε μεγάλη ομάδα και σε ηλεκτρική καρέκλα θα καθίσεις... Εύχομαι για το δικό μας και το δικό σου καλό να επιβιώσεις!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 16, 2017, 05:12:45 μμ
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 16, 2017, 05:54:28 μμ
Όταν ο Στανόγεβιτς απέκλεισε τον Χάσι
 
Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη σημαντικότερη επιτυχία της καριέρας του είχε προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αποκλείοντας την Άντερλεχτ στην οποία εργαζόταν ο Μπέσνικ Χάσι

Ακόμα και σήμερα θεωρείται η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του, πιθανώς πιο πάνω κι από τα δύο πρωταθλήματα Σερβίας που κατέκτησε στον πάγκο της Παρτιζάν.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς το καλοκαίρι του 2010 έγινε ο πρώτος Σέρβος προπονητής που οδηγεί ομάδα της χώρας στους ομίλους του Champions League, περνώντας μάλιστα τρεις γύρους προκριματικών.

Τα εμπόδια της Πιουνίκ Ερεβάν και της Ελσίνκι αποδείχθηκαν εύκολα για τους πρωταθλητές Σερβίας και στα πλέι-οφ ήρθε το εμπόδιο της Άντερλεχτ, στην οποία ο Μπέσνικ Χάσι εργαζόταν τότε ως βοηθός του Άριελ Γιάκομπς.

http://inpaok.com/362196/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B9/ (http://inpaok.com/362196/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B9/)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 06:49:56 μμ


Για το συναίσθημα που κυριαρχεί μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ:

"Αρχικά πρέπει να πω ότι είμαι συναισθηματικός. Πάντα δουλεύω με το συναίσθημα και η πρώτη εντύπωση είναι... ασπρόμαυρη. Έτσι έμαθα από μικρός και δούλευα με το ασπρόμαυρο στοιχείο στην Παρτιζάν. Υπήρχαν και εκεί τα ίδια συναισθήματα. Θέλω να εργαστώ στην Ευρώπη, σε έναν μεγάλο σύλλογο για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Έτσι είναι η κατάσταση. Θέλω να αποδείξω πράγματα και όλοι μαζί να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση για τίτλους που έχει ο ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ έχει όλα όσα χρειάζονται για να κατακτήσει τίτλους. Είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Πριν από εμένα ο ΠΑΟΚ έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. έχω δει όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα και τη δύναμη να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω από την πλευρά μου να δώσω το κάτι παραπάνω και να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας".

Για το τι έχει να πει στον κόσμο που ψάχνει πληροφορίες γι' αυτόν στο internet:

"Πλέον στο internet μπορεί ο καθένας να βρει ό,τι θέλει. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρουν κάτι για μένα το οποίο δεν θα περιλαμβάνει αθλητισμό. Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αυτό είναι το μοναδικό αντικείμενο με το οποίο έχω ασχοληθεί. Ελπίζω να ανακαλύψουν την ποδοσφαιρική πλευρά μου. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο".

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του ως προπονητή:

"Θέλω να βλέπω καταρχήν τους παίκτες μου παθιασμένους. Ειδικά μπροστά σε έναν καταπληκτικό λαό, όπως αυτός του ΠΑΟΚ και σε ένα γεμάτο γήπεδο πρέπει πάντα να μπαίνεις με πάθος στο παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο που θέλω να βλέπω. Θέλω την ομάδα να μπαίνει επιθετικά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό είναι το στυλ μου. Μία επιθετική ομάδα που παλεύει με πάθος μέχρι τέλους".

Για την εμπειρία της Κίνας και τα πέντε χρόνια εκεί:

"Σίγουρα το κινέζικο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Εκεί συναντάς μεγάλα ονόματα, μεγάλους προπονητές. Είχα να προπονήσω σπουδαίους παίκτες που έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα ή σε ομάδες της Premier League. Γνώρισα και αντιμετώπισα πολλούς σπουδαίους ανθρώπους. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία. Σίγουρα "έχασα" την Ευρώπη, το ποδόσφαιρο είναι η Ευρώπη. Η διαφορά επιπέδου είναι σαφώς μεγάλη αλλά κέρδισα πολλά".

Για το ότι η Τούμπα θεωρείται ένα δύσκολο γήπεδο και πώς περιμένει ο ίδιος την παρουσία του εκεί:

"Κανείς δεν μπορεί να με πιέσει όσο μπορώ να πιέσω εγώ τον εαυτό μου. Δούλευα σε ένα σύλλογο όπως η Παρτιζάν που έπρεπε να κυριαρχεί. Μετά θεωρώ ότι είναι εύκολο να δουλεύεις κάπου με παρόμοιες καταστάσεις. Πιστεύω στην δουλειά και τον εαυτό μου, εργάζομαι με πάθος και για μένα η πίεση είναι η ζωή μου. Την θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα. Χωρίς την πίεση δεν είσαι σημαντικός πουθενά. ".   
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 16, 2017, 07:17:22 μμ
Καλως ηρθες και ευχομαι να κλεισεις 365 ημερες στον παγκο της ομαδας ....

Υ.Γ. Δεν ξερω αν ειναι σημαδιακο αλλα εχει γεννηθει στις 28 Οκτωβριου του 1973....Ημερα παρελασης .... 8)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 07:26:41 μμ
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 16, 2017, 07:38:15 μμ
Μια αναβαθμισμενη εκδοση του Βλανταν θεωρω πως ειναι που θα συνεχισει το ροστερ και το συστημα!
Μακαρι ο ανθρωπος να πετυχει, να παρουμε το πρωταθλημα αλλα με τον Σαββιδη δεν εχει μπεσα.
Καλως ηρθε και καλη επιτυχια!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 08:14:29 μμ
Αυτη η "εκδοση" θα γ@μισει Μπιλυ  paokflag



Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 16, 2017, 08:43:26 μμ
Όπως αποκαλύπτουν οι Σερβοι οι Μπάνε Μίκοβιτς και Λιούμπισα Ράνκοβιτς θα είναι οι δύο συνεργάτες του Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος είναι γυμναστής και στη Σερβία θεωρείται από τους top στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ ο δεύτερος θα είναι εκτός απροόπτου ο βοηθός του 43χρονου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου.

Οπως συνεχίζει το δημοσίευμα ο Στανόγεβιτς, έχει ζητήσει να προστεθεί ένα ακόμα άτομο στο τεχνικό τιμ του που θα έχει τον ρόλο του αναλυτή αγώνων.


Στην πραξη θα φανουν ολα.

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 16, 2017, 08:45:40 μμ
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ....Περα απο τους ουσιαστικους λογους που εγραψε ο Νικολας , ο συγκεκριμενος προπονητης ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και των τριων....Και του Βουκιτς που τον εισηγηθηκε , και του Ιβαν που τον ακουσε και του Μιχελ που συμφωνησε και αυτος.... Το μεριδιο συμμετοχης θα αναζητηθει αναμεσα στον 1ο και στον 3ο μονο στην περιπτωση αποπομπης του προπονητη απο τον 2ο.... :grin1:

Δευτερον, ΔΕΝ ειναι επιλογη της τελευταιας στιγμης...Πρεπει να ειναι καποιος αφελης για να πιστευει οτι τον πηραν τηλεφωνο εχθες για πρωτη φορα και σημερα εκλεισε στον ΠΑΟΚ....

Τριτον, επειδη ισχυει το παραπανω έχει ΗΔΗ εικονα της ομαδας....Δεν ειπε τυχαια οτι εχω δει ματς του ΠΑΟΚ...Δεν περιμενει π.χ. να δει τωρα τον Πελκα για να τον αξιολογησει ή να κρινει τον Ματος απο την προετοιμασια....

Τέταρτον, επειδη ισχυουν τα δυο παραπανω εχει καλυψει ΣΧΕΔΟΝ την αποσταση αναφορικα με την ομαδα σε συγκριση με τον Λουτσεσκου που ειχε πιο ξεκαθαρη εικονα καθοσον μας ειχε αντιμετωπισει στη διαρκεια της χρονιας....

Αν τον αφησουν θελω να πιστευω οτι θα πετυχει....Τα υπολοιπα στο χορταρι....


Υ.Γ. Το 3τες συμβολαιο αν τον ρωτησετε ουτε ο ιδιος δεν το πιστευει.... :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 16, 2017, 09:08:15 μμ
Όλα αυτά θα τα χαρακτήριζα θετικά, αναμενόμενα και υγιή δεδομένης της κατάστασης Τέλη.... Για πρώτη φορά μετά τον Τελικό Κυπέλλου που αισθάνθηκα μια ανησυχία και που κορυφώθηκε μετά το τελευταίο ματς των πλέι ωχ θα κοιμηθώ ήσυχος πιστεύοντας ότι το νερό ξαναμπήκε στο αυλάκι!
 ;)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 16, 2017, 09:10:53 μμ
Kαι εγω ετσι θελω να πιστευω Νικολα....Αρκει να τον αφησουν ησυχο τον ανθρωπο...


Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 16, 2017, 09:15:53 μμ
Πιο πολυ με πειθει ο συγκεκριμενος παρα ο Λουτσεσκου και χαιρομαι που δεν εγινε κινηση γι αυτον τον μπαγλαμα.
Απο την αλλη συμφωνω και εγω οτι εχει γινει προεργασια και ο προπονητης ξερει τα παντα για την ομαδα συν του οτι οι 2 Σερβοι που τον προτειναν, μιλησαν κιολας μαζι του!
Το ζουμι ειναι να τον αφησουν να δουλεψει.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 16, 2017, 09:35:37 μμ
ΕΕΕ και αν έχει καμιά αμφιβολία... παίρνει και τον Ίβιτς κανένα τηλέφωνο ;) ;) ;) :)) :))
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 17, 2017, 11:42:45 πμ
«Ο Στανόγεβιτς θα πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/6/16/111111120110724mmtrenin25.jpg?itok=oU9a6Uqf)

Ο 43χρονος προπονητής θεωρείται από τους καλύτερους στην πατρίδα του και σε αυτό δεν διαφωνεί ούτε ο δημοσιογράφος του «hotsport.rs», Πέταρ Λάζιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του Αλεξάνταρ Σανόγεβιτς:

«Ο Στανόγεβιτς έχει ειδικότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές»

«Ο Αλεξάνταρ είναι από τους καλύτερους Ευρωπαίους προπονητές που γεννήθηκαν μετά το 1970. Τον δυναμισμό του και το ταλέντο του το έδειξε όταν ήταν βοηθός προπονητή στην εθνική Σερβίας και μετά στην Παρτιζάν όταν όλοι νόμιζαν πως δεν θα έκανε κάτι καλό επειδή ήταν η πρώτη του δουλειά ως πρώτος τεχνικός. Ο Στανόγεβιτς έχει ειδικότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και με αυτόν στον πάγκο παίζουν πολύ και μπορώ να παραδεχτώ πως κάθε φίλαθλος της Παρτιζάν τον θέλει πίσω στο Βελιγράδι», είπε αρχικά ο Σέρβος δημοσιογράφος στο SDNA.

Στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει την πίεση του πρωταθλητισμού και ο δικέφαλος έχει ως στόχο τη νέα χρονιά τον τίτλο, μπορεί όμως να φτάσει τους ασπρόμαυρους στην κορυφή της λίγκας όπως έκανε με την Παρτιζάν; «Σίγουρα μπορεί. Αν και εργάστηκε τα τελευταία χρόνια στην Ασία, ξέρει πολύ καλά την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ενδιαφέρον. Μην σας ανησυχεί, ξέρει την κατάσταση του ΠΑΟΚ πάρα πολύ καλά. Παίρνει τη θέση του Βλάνταν Ίβιτς τον οποίο είχε συμπαίκτη και με τον οποίο μίλησε πριν αναλάβει. Ενας από τους ανθρώπους που επηρέασε τον Αλεξάνταρ για να έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, φίλος του Ιβάν Σαββίδη και πρώην συμπαίκτης του Στανόγεβιτς».

Τι να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;

«Αυτός ο προπονητής μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην Ελλάδα, λίγοι άνθρωποι τον εμπιστεύτηκαν όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του στην Παρτιζάν. Μέσα σε 24 ώρες αντικατέστησε έναν από τους χειρότερους προπονητές στην ιστορία της ομάδας, τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, και όλα αυτά ως ο νεότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου σε ηλικία 36 ετών. Κέρδισε τους τελευταίους επτά αγώνες της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του ντέρμπι και έκανε ιστορική επιτυχία με την είσοδο της Παρτιζάν στο Champions League. Αρα πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να περιμένει πολλά από τον Στανόγεβιτς».

Τι είναι αυτό που τον ξεχωρίζει ως προπονητή;

«Είναι ένας αυστηρός coach ειδικά στην επαγγελματική σχέση παίκτη και προπονητή. Έχει απαιτήσεις και πέτυχε τόσο νέος επειδή παράλληλα ως ποδοσφαιριστής ήταν και βοηθός προπονητή. Είχε αναλάβει πριν ακόμα κρεμάσει τα παπούτσια του. Καταλαβαίνει τους παίκτες του πολύ καλά και δεν είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, αλλά ήρεμος. Δεν είχε κανένα περιστατικό στο σερβικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι πολύ σπάνιο».

Ποια είναι η τακτική που προτιμάει;

«Όταν εργάστηκε στη Σερβία, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο με πολλές αλλαγές. Πάντως, στο Τσάμπιονς Λιγκ προτιμούσε να αγωνίζεται με σύστημα. Κόντρα στην Άντερλεχτ χρησιμοποίησε πολύ επιθετικό σχήμα και ανέδειξε τον Cle ο οποίος έγινε ο καλύτερος φορ στην ιστορία του σερβικού πρωταθλήματος. Στην Κίνα δεν τους αρέσουν και πολύ σε τακτικές, πάντως είχε νικήσει με 6-0 την ομάδα του Σβεν Γκόραν Έρικσον».

Γιατί άφησε τη Σερβία και πήγε στην Κίνα;

«Στη Σερβία είναι δύσκολο να δουλέψεις λόγω της οικονομικής κατάστασης που είναι κακή. Απλήρωτες υποχρεώσεις, δυσαρέσκεια των παικτών και άλλα πολλά. Πάντως, κανένα τέτοιο πρόβλημα δεν ήρθε στην επιφάνεια ενώ ο Στανόγεβιτς ήταν στην Παρτιζάν. Πήγε στην Κίνα όπου η οικονομική κατάσταση είναι πολύ καλύτερη και η πίεση χαμηλότερη. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η είσοδος της Παρτιζάν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε ο πρώτος Σέρβος προπονητής που τα κατάφερε μιας και ο προηγούμενος ήταν ο Λόταρ Ματέους».

Έχει καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του;

«Είχε στηρίξει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Σκέποβιτς όταν τον αποδοκίμαζαν όλοι, τον στήριξε και τον βοήθησε να κερδίσει ξανά την αυτοπεποίθηση  του. Το μόνο πρόβλημα που είχε με ποδοσφαιριστή ήταν με τον δανεικό από τη Μίλαν, Dominic Adiyiah. Ήταν αντιεπαγγελματίας, του άρεσε η νυχτερινή ζωή περισσότερο από την προπόνηση και ο Στάνογεβιτς σε συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο τον έδιωξε από το σύλλογο».

Ποιοι είναι το μειονέκτημα του;

«Οτι έχει μείνει χρόνια χωρίς τίτλους. Δηλαδή από τότε που έφυγε από τη Παρτιζάν. Σε δύο σεζόν στο Βελιγράδι πήρε δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Στη Κίνα δεν σήκωσε τρόπαιο όπως και στη Μακάμπι Χάιφα. Ξέροντας τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα τον οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών όπως έκανε στην Παρτιζάν».

Τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο;

«Του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να τους κάνει παγκόσμιας κλάσης. Το έκανε με τον Στέφαν Σάβιτς. Τον πήρα από ένα μικρό σύλλογο, την BSK Borca και πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Μαυροβουνίου.

Ο Αλέξανταρ Στανόγεβιτς δεν είναι προπονητής που χρησιμοποιεί μόνο ένα σύστημα. Θα χτίσει την ομάδα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες εκείνη τη στιγμή. Να περιμένετε πολύ καλή συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς και θα αντικαταστήσει επάξια τον Βλάντιμιρ Ίβιτς».



Μεγάλη αισιοδοξία διακρίνω....μακάρι όμως  :)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 17, 2017, 12:43:08 μμ
Απο χθες οι Σερβοι εχουν ξεσαλωσει! :))
Ποιος δεν θελει να πετυχει?
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 17, 2017, 10:22:29 μμ
Ξερουν και οι ιδιοι οτι εχει χρονια να κατακτησει τιτλους αλλα η ευκαιρια ειναι τωρα με τον ΠΑΟΚ.
Σιγα τις ομαδες της π@τσας και τους προπονητες μεγαθηρια! facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 18, 2017, 09:49:38 μμ
Απλα θα αλλαξουμε συστημα.
Απο το 4-2-3-1 παμε στο 4-4-2.
Με 2 φορ παιζει ο Σταν οπως ο Ντουσκο παλια! :)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουνίου 19, 2017, 11:24:21 πμ
Μεγαλο ρισκο η επιλογη. Το ιδιο ηταν και ο βλαντο το ιδιο και ο Τουντορ.  :-\
Ο συγκεκριμενος παντως φαινεται να εχει καποια στοιχεια αρκετα ελπιφοφορα(παθος,πνευμα νικητη κλπ).
Τα υπολοιπα θα φανουν στο χορτο.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 19, 2017, 07:18:46 μμ
Ετσι ακριβως.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 21, 2017, 06:08:31 μμ
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Πέμπτη στις 14.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Αλεξάντερ Στανόγεβιτς από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ.


(https://pbs.twimg.com/media/DC2FLvwWAAAt-kK.jpg)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 21, 2017, 09:25:33 μμ
Περιμενω "σοβαρες" ερωτησεις απο τους ΑΡΔ  facepalm οπως παντα!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 22, 2017, 11:31:46 πμ
Αν στα μεταγραφικά π.χ συμμετέχει ΚΑΙ ο Βούκιτς ή μόνο αυτός και ο Μίχελ....

Μια καλή ερώτηση κατ εμε.... :whistiling:
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 22, 2017, 01:56:40 μμ
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 22, 2017, 02:17:31 μμ
(https://pbs.twimg.com/media/DC7R__YWAAASekA.jpg)

"Δεν έχω έρθει να δω τον ΠΑΟΚ από κοντά σε κάποιο παιχνίδι. Ήμουν εδώ το 2011 ως προπονητής της Παρτιζάν"

"Έχω μελετήσει τους αντιπάλους μας στην Ελλάδα. Γνωρίζω το τρόπο παιχνιδιού τους

"Θα έχω τρεις βοηθούς στο επιτελείο μου. Θα ενημερωθείτε σύντομα γι αυτούς"

"Ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Θα παλέψω για να το πετύχω.

"Έχω κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα στην Σερβία. Ξέρω τι χρειάζεται για να το πετύχεις αυτό"

"Κύριος στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την ομάδα αγωνιστικό επίπεδο και να βελτιωθούμε γενικά"

"Μιλήσαμε με τον Βλάνταν, αλλά αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ δεν ήθελα να του πω πολλά"

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και στην άμυνα και να παίζουμε στον χώρο"

"Θέλω η επίθεση μας να γίνει πιο γρήγορη, πιο άμεση και πιο πιεστική"

"Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και θα τα μάθετε σύντομα"

"Προτεραιότητά μας είναι ο τερματοφύλακας και ίσως και ένας ακόμα επιθετικός"

"Θέλω να σας παρουσιάσω την δουλειά μου και όχι να υποσχεθώ πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε"

"Πέρυσι ο ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά. Φέτος πρέπει να πάμε ακόμα καλύτερα"

"Δεν μπορώ να σας πω τι λείπει από το ρόστερ της ομάδας. Σίγουρα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές"
"Είχα πολλές καλές στιγμές στην Παρτιζάν. Επέλεξα την Κίνα στην συνέχεια, που είχε ποδοσφαιρική ανάπτυξη"
"To σύστημα θα προσαρμόζεται πάνω στον εκάστοτε αντίπαλο"
"Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-4-2 και εναλλακτικά θα χρησιμοποιήσουμε και το 3-4-3"
 "Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη"
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 22, 2017, 03:30:52 μμ
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19399765_714954862030689_8191133629863847152_n.jpg?oh=7cec8b473ea2563661ee75c284507097&oe=59D88F05)

Από την πλευρά του ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ εγώ για τον εαυτό μου, έχετε δει τις απαραίτητες πληροφορίες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Παρτιζάν και ξέρω τι σημαίνει να δουλεύεις σε έναν σύλλογο με μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη, θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Σχετικά με την επιλογή του στο σύστημα 4-4-2 κι αν οι παίκτες προσαρμόζονται στο σύστημα ή συμβαίνει το αντίθετο: «Δεν πιστεύω στα συστήματα, είναι μία κουβέντα από το παρελθόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το σύστημα, αλλά οι παίκτες και οι θεσεις που θες να τους χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους. Σίγουρα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσω το 3-4-3. Όλα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο διάστημα θα καταλάβετε το στυλ μου. Σίγουρα μου αρέσει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Μπορεί ανάλογα με τον αντίπαλο να παίζουμε διαφορετικά στην άμυνα, είναι κάτι που θα το δούμε».

Σχετικά με τους λόγους που επέλεξε να πάει στην Κίνα μετά από τις πετυχημένες χρονιές στην Παρτιζάν: «Ήμουν στην Παρτιζάν σε μια καλή περίοδο, στο τέλος έφυγα και επέλεξα να πάω στην Κίνα γιατί είναι μια χώρα που είχε διαρκεί ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο πέρα από τα οικονομικά οφέλη, αλλά και μπορούσες να συνεργαστείς με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Το κίνητρο μου είναι να πετύχω στην Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα θέλω να πετύχουμε πράγματα με την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να σας πω τώρα τι χρειάζεται. Είμαι εδώ για να δείξω την αξία μου, έχω ότι χρειάζομαι, σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζονται προσθήκες για να τα πας καλύτερα, στο επόμενο διάστημα θα δείτε τι ακριβώς αλλαγές θα γίνουν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτα από όλα, την περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Θέλω φέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγα τα πράγματα που θέλω να αλλάξω σε σχέση με πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δώσεις υποσχέσεις. Θα δείτε το τρόπο δουλειάς μου, θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αν δεν γίνει τότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για πετυχημένη χρονιά».

Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα: «Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, ίσως χρειαστούμε έναν ακόμα καθαρόαιμο στράικερ, έχω εικόνα για την αξία του ρόστερ. Σίγουρα είναι διαφορετικά να τον βλέπεις στην τηλεόραση, μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων θα έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς για την ομάδα: «Φυσικά, πήρα τηλέφωνο τον Ίβιτς επειδή είμαστε φίλοι. Μετά από όσα έγιναν με την ομάδα δεν ήθελα να του κάνω πολλές ερωτήσεις. Απλά είμαστε φίλοι, τον πήρα τηλέφωνο και ήθελα να του εκφράσω τον σεβασμό μου για αυτό που έκανε εδώ. Έχουμε μέρες να μιλήσουμε και θα γίνει».

Σχετικά με το αν τέθηκαν από τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένοι στόχοι όταν υπέγραψε στον Δικέφαλο: «Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, να πάμε ένα βήμα παραπάνω συγκριτικά με πέρυσι. Ακόμα θέλω να παίξει ο ΠΑΟΚ το δικό μου στυλ ποδοσφαίρου. Για τους στόχους του κλαμπ πρέπει να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής».

Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είπε: «Ήμουν δύο φορές πρωταθλητής στη χώρα μου και ξέρω τι θέλει η μάχη για το πρωτάθλημα, ξέρω αυτή την πίεση που υπάρχει. Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ αυτός να είναι ο στόχος. Στα 4 χρόνια μου στην Κίνα ανέλαβα από μία ομάδα στην τελευταία θέση, την πήγα στην 5η κι είχα πρόταση από την καλύτερη ομάδα στην Κίνα, με την οποία αγωνίστηκα στο Champions League της Ασίας. Σε όλες τις ομάδες μου έμεινα για παραπάνω από έναν χρόνο και σχεδόν για όσο διάστημα είχα υπογράψει. Ευελπιστώ να μείνω στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του συμβολαίου μου, θα παλέψω για αυτό. Είμαι έτοιμος να παλέψω για το πρωτάθλημα, να αντέξω αυτή την πίεση».

Σχετικά με τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του στον πάγκο: «Θα μιλήσουμε για το τιμ μου με ονόματα αργότερα με λεπτομέρειες, τις επόμενες ημέρες. Τώρα έχω έναν βοηθό στη φυσική κατάσταση και δύο ακόμα βοηθοί μαζί με ανθρώπους που δούλευαν ήδη στην ομάδα. Έχω δει πολλά βίντεο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά στατιστικά, ξέρω πως παίζουν οι περισσότεροι αντίπαλοι μας. Γνωρίζουμε τις ομάδες και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Για μένα ο κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός γιατί πολλές φορές χρειάζεται να προσαρμοστείς στον αντίπαλο σου. Ξέρω τα πάντα για τη λίγκα».


Για το πότε είδε πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Δεν παρακολούθησα ζωντανά κάποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήμουν το 2011 εδώ ως προπονητής της Παρτιζάν. Έχω δει πως είναι η Τούμπα στα ντέρμπι από την τηλεόραση για το τι σημαίνει ο κόσμος για την ομαδα. Δε θέλω να σχολιάσω την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, θα αφοσιωθώ στη δουλειά μου και σε αυτό που θέλω να δείξει η ομάδα με εμένα».
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 22, 2017, 04:36:14 μμ
Δεν περιμενα να πει κατι διαφορετικο, λιγο πολυ ολοι τα ιδια λενε.
Μαθαμε πλεον καθε χρονο! :))
Στην πορεια ελπιζω να αποδειχτουν ολα οσα ειπε.
Καλη τυχη στην προετοιμασια!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 22, 2017, 07:43:04 μμ
Θα πρέπει να δούμε το τι θέλει να περάσει στην ομάδα και πως αυτό θα λειτουργήσει....
Αν γίνουν και σημαντικές προσθήκες θα πάει καλά....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 22, 2017, 08:34:13 μμ
Οι συνεργάτες του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς

(https://pbs.twimg.com/media/DC8Sy6CW0AIKRDP.jpg)

Ο πρώτος βοηθός του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς. Το ρόλο του δεύτερου βοηθού, μαζί με τον Σνάουτσνερ, και αναλυτή θα αναλάβει ο Μπράνιμιρ Μίτσοβιτς, ενώ γυμναστής θα είναι ο Βλάντιμιρ Τσεπζάνοβιτς. Ως γυμναστής αποκατάστασης παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Βασίλης Καναράς . Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Σκιαθίτης που πήρε «προαγωγή» από τις ακαδημίες. Τέλος, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης παραμένει στον χειρισμό των Stats Sport, Vis Track και στις αναλύσεις μέσω video.



Έμεινε ο Μίρο.... :)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουνίου 22, 2017, 10:24:54 μμ
Ξερει που ηρθε και προφανως και με τι μ@λ@κες ΑΡΔ εχει να κανει!!!! >:( >:( >:( facepalm


Ερωτηση:¨Aν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος



ΟΧΙ ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ!!! >:( >:( >:(


Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 23, 2017, 03:23:39 μμ
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 24, 2017, 12:36:33 μμ
Σαν να βλεπω τον Βλανταν κοντοκουρεμενο με λιγα περισσοτερα κιλα! smoking
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 01, 2017, 02:52:09 μμ




Για τις πρώτες μέρες με τους νέους του παίκτες:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το επίπεδο των παικτών και τη διάθεση και το κίνητρο που έδειξαν στις προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ καλά σε πρώτη φάση και το καλό είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Πλέον είμαστε έτοιμοι για την Ολλανδία».

Έχει παρακολουθήσει πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ πέρσι, αλλά φέτος είναι διαφορετικά βλέποντας τους παίκτες στην προπόνηση. Έχει αλλάξει άποψη;

«Είναι διαφορετικό να τους βλέπει στην τηλεόραση και να τους βλέπεις μέσα στο γήπεδο δουλεύοντας δίπλα τους. Οι προπονήσεις είναι διαφορετικό από τους αγώνες. Την πλήρη εικόνα για τους παίκτες μου θα την έχω μετά τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας. Πάντως όπως είναι φυσιολογικό κάποιοι μπορεί να φαίνονται καλύτεροι από την τηλεόραση και κάποιοι χειρότεροι, αλλά η τελική μου άποψη θα βγει μετά και τους πρώτους αγώνες».

Ποιος είναι ο βασικός στόχος στις δύο εβδομάδες στην Ολλανδία:

«Η πρώτη εβδομάδα θα είναι σημαντική για την φυσική κατάσταση, θα δουλέψουμε σκληρά και θα είναι οι πιο δύσκολες μέρες. Μετά έρχονται οι αγώνες όπου θα προσπαθήσουμε να συντονιστούμε, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Πότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δική του σφραγίδα μέσα στο γήπεδο:

«Από τον πρώτο αγώνα. Είμαι ένας προπονητής που θέλω να πράγματα να γίνονται γρήγορα. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όχι ολοκληρωμένο το πλάνο μας, αλλά θέλω να φανούν πολλά από τον πρώτο αγώνα».
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 01, 2017, 02:55:08 μμ
Λίγος χρόνος θα χρειαστεί.
Στον 1ο αγώνα ενδεχομένως να υπάρξουν (πολλά) λάθη για πολλούς λόγους...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 01, 2017, 05:31:53 μμ
Να παει καλα η προετοιμασια και να δωσουμε χρονο στο να αφοιμοιωθει το 4-4-2!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 04, 2017, 09:23:21 μμ
(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/7/04/1711178.jpg?itok=er3U0IkI)


Ειδα δουλεια μεσοεπιθετικα και αυτο μου αρεσε.
Περιμενω στα πιο σοβαρα φιλικα να δω και μια ελαχιστη βελτιωση.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 04, 2017, 10:16:30 μμ
«Χρειαζόμαστε δυο-τρεις παίκτες»

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/7/04/1711358.jpg?itok=eMVU34GG)

Αρχικά τόνισε ότι: «Σε γενικές γραμμές, για πρώτο φιλικό παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, οι παίκτες προέρχονται από δυο προπονήσεις, ήθελα να δω κάποια στοιχεία όσον αφορά την άμυνα, την ανάπτυξη, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την δουλειά από μια καλή βάση: «Ναι είναι γεγονός ότι ξεκινάμε από μια καλή βάση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουμε, όμως θέλουμε 2 με 3 ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανέβουμε επίπεδο. Ελπίζω ότι θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα δουλέψουμε όπως θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν καλή χημεία, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα με το δεύτερο επιθετικό. Αυτό που θέλουμε να βρούμε τις επόμενες ημέρες είναι το πώς θα δουλέψουμε όλοι μαζί».

Σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα και το νεαρό Σιαμπάνη: «Περιμένω νέα, αλλά είναι και ο κ. Μίχελ εδώ, οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Είναι γεγονός ότι περιμένω τερματοφύλακα. Ο Σιαμπάνης είναι νεαρός και δουλεύει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, έδειξε μια έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να σκεφτόμαστε, πότε μπορούμε να παίξουμε και πότε πρέπει να πάρουμε ρίσκο γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική».

Σχετικά με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Δε θα σας απαντήσω τώρα. Θα δούμε την εικόνα της ομάδας στα επόμενα φιλικά και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο παίκτες».

Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε με διαφορετικό τρόπο τότε, θα δουλέψουμε έως τότε. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για τις θέσεις που θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα το δούμε από τα φιλικά, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου και αν θα έχουν ευκαιρίες, ανέφερε ότι: «Ναι φυσικά και είναι και κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους. Στην προετοιμασία έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους. Είμαι ικανοποιημένος από τον Δημητρίου, αλλά και από τους Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη οι οποίοι συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην πρώτη ομάδα».
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 05, 2017, 10:28:55 πμ



Πιστεύω στο τέλος των φιλικών θα έχει και πιο ολοκληρωμένη άποψη για θέσεις, παίτες κτλ...
Πάντως δουλεύει σωστά για την ώρα.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 05, 2017, 04:17:16 μμ
Πρεπει να παρουσιασουμε μια εξελιξη ως προς τον τροπο παιχνιδιου και εμμεσως πλην σαφως το ειπε χθες.
Περιμενω να το δω.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 07, 2017, 07:28:37 μμ
«Το βασικό σύστημα μας θα είναι το 4-4-2»

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/7/07/1713566.jpg?itok=k-EAeHfV)

«Ήταν το πρώτο δύσκολο ματς για εμάς και ήταν ένας αγώνας κόντρα σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές στον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα, είναι καλά αυτά τα δυνατά παιχνίδια για να δούμε τι χρειαζόμαστε. Δεν με ικανοποιεί βέβαια το αποτέλεσμα αλλά είδα αυτά που ήθελα να δω».

Για τον ρόλο του Πέλκα ως 8αρι και το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη σε αυτή τη θέση απάντησε: «Ο Πέλκας ήταν καλός σε αυτή τη θέση, φυσικά θέλουμε παίκτες με επιθετικά χαρακτηριστικά από εκεί και πέρα το αν θα χρειαστούμε έξτρα παίκτη θα το δούμε στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν θα βάλει στην άκρη το 3-4-3 μετά από αυτή την αναμέτρηση τόνισε: «Όχι δεν θα το βάλουμε στην άκρη το έχουμε δουλέψει μόνο σε 1-2 προπονήσεις. Είναι μια εναλλακτική λύση ανάλογα με το ματς και τον αντίπαλο. Θα δουλέψουμε ξανά σε αυτό αλλά το βασικό μας σύστημα είναι το 4 4 2 και με αυτό θα αγωνιζόμαστε».

Αναφορικά με την συμμετοχή του Μακ και την απόκτηση τερματοφύλακα σημείωσε: «Ο Μακ έκανε την πρώτη του σοβαρή προπόνηση μαζί μας σήμερα. Ήταν επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα γνωρίζουμε οτι μπορεί να μας δώσει γκολ. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα είναι προτεραιότητα για εμάς και πρέπει να αποκτήσουμε έναν άμεσα».

Για τον Λεβέκ είπε: «Ήταν το πρώτο του ματς σήμερα. Έπαιξε στα αριστερά στο 3-4-3, ωστόσο δεν είναι σοβαρό-σωστό να σχολιάζουμε τους ποδοσφαιριστές μετά από ένα τέτοιο φιλικό. Μετά από ματς με τον Άγιαξ θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 07, 2017, 09:11:07 μμ
Μου αρέσει που δεν κολλάς σε ένα σύστημα και παραδέχεσαι όταν κάτι πάει λάθος!!!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 08, 2017, 03:15:48 μμ
Δεν ειναι βλακας, το αντιθετο!
Προφανως και δεν κυνηγησε αποτελεσμα χθες αλλα ηθελε να δει αντιδρασεις των παικτων.
Εγω πιστευω πως μεσα στην χρονια θα δουμε και το 4231 (στα ευρωπαικα π.χ)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 12, 2017, 08:23:04 μμ
«Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες του ΠΑΟΚ και όχι το ανάποδο»

(http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-07/1717456.jpg?itok=_4fd-LXf)

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις, δείχνεις χαρακτήρα. Αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε καλή απόδοση και δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι βαριά τα πόδια, δεν έχουμε τα τρεξίματα που πρέπει, ίσως επειδή είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Πρέπει να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι, δεν είχαμε αυτό που έπρεπε στο αμυντικό κομμάτι».

Για το διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας στα δύο ημίχρονα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν όντως λίγο καλύτεροι, αλλά σίγουρα όχι στο επίπεδο που θέλουμε. Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε, τι κινήσεις θέλουμε να κάνουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για το αν σκέφτεται την αλλαγή συστήματος: «Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Για το δίδυμο Μακ-Πρίγιοβιτς: «Ήταν και οι δύο επικίνδυνοι, ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν, αλλά έχουν παίξει μαζί μόνο σε 2-3 προπονήσεις και δεν ξέρει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις πάνω σε αυτό κι από εκεί και πέρα μπορεί να βάλουμε τον Μακ στο άκρο αν αλλάξουμε σύστημα και να παίξει κάποιος άλλος στο κέντρο, θα δούμε...».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Έχω δει τον Κωνσταντινίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του με ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιαννίδης έχει τώρα ένα αβαντάζ, δουλεύει πάρα πολύ καλά, είναι διεθνής κι αυτός είναι ο μόνος λόγος. Έχουμε 25-26 παίκτες, δεν μπορούν να παίζουν όλοι σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια».

Για τις μεταγραφές: «Είναι γεγονός ότι στη μεσαία γραμμή έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε τριάδα, αν θέλουμε να παίξουμε με δύο όντως θα πρέπει να κινηθούμε για παίκτη. Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τον Ρέι, είναι ηγέτης, το έδειξε στην προηγούμενη ομάδα του κι ελπίζω να έρθει και να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα».

Μου αρέσεις γιατί βλέπεις μπροστά...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 12, 2017, 10:16:33 μμ
Βλανταν εσυ? ::)  :grin1:

Πλεον πεφτουν οι ρυθμοι γιατι θα κλαταρουν!
Επισης στο παλιο συστημα θα δουμε τον πραγματικο ΠΑΟΚ!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 13, 2017, 10:52:08 πμ
Το 442 προυποθετει να εχεις χαφ που θα το υποστηριξουν.
Χθες τα χαφ ηταν χαλια, δεν ξερω ισως να φταιει η κουραση ισως εχουν μπερδευτει με το πρεσινγκ κτλ.
Απο την αλλη στο 442 μενουν εξω παικτες που μπορουν να κανουν σημαντικη δουλεια.
Π.χ Μπισεσβαρ, Ενρικε.
Με Αγιαξ βλεπω το γνωστο συστημα.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 13, 2017, 12:09:14 μμ
Καποτε ο μεγαλος Μπολονι ειχε εξηγησει γιατι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παιξει 442.
Βεβαια απο τοτε αλλαξαν πολλα, αλλα και παλι εχουμ παικτες με τα χαρακτηριστικα των ιδιων παικτων.
Το θεμα ειναι οτι ειδε και αυτος οτι και η ομαδα δυσκολευεται και μενουν εξω παικτες οπως εγραψε ο Τεο που κανουν πολυ δουλεια.
Ο Πλεκας για παραδειγμα χθες εδειψε οτι στον αξονα ειναι πολυ καλυτερος απο τα ακρα (οχι οτι δεν το ξεραμε)
Εχουμε χρονο, θα δουμε, στα @ μου γραφω τον καθε ζαβλακα ξερολα.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουλίου 13, 2017, 02:43:35 μμ
Προσεχε Σταν γιατι  ο τελευταιος που επεμενε σ αυτο το.. ασυμετρο ηταν ο ΓΔ και τον εφαγε η μαρμαγκα.Μπας και βγαλεις την παρελαση στο λεω .
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 13, 2017, 09:26:57 μμ
Ηδη δούλεψε απόψε στο γνωστό σύστημα...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 13, 2017, 09:41:30 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν ειναι βλακας, το αντιθετο!
Προφανως και δεν κυνηγησε αποτελεσμα χθες αλλα ηθελε να δει αντιδρασεις των παικτων.
Εγω πιστευω πως μεσα στην χρονια θα δουμε και το 4231 (στα ευρωπαικα π.χ)

Πολυ νωριτερα τελικα.
Ωραιος. ;)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 14, 2017, 03:07:17 μμ
«Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο Κίεβο»

(https://pbs.twimg.com/media/DEsOJ6wXoAI8DDN.jpg)

"Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί".
 
Για τις πρώτες πληροφορίες που έχει για την αντίπαλο: "Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου".
 
Για το αν είναι καλό που ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα:"Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου".
 
Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: "Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Τέλος, για την άφιξη του Ρέι: "Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση".



Δεν είναι και κανένα μεγαθήριο.....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 14, 2017, 07:08:44 μμ
Εχουμε ακομα 2 εβδομαδες ως τοτε.
Θα διαβασουμε τον αντιπαλο και θα παμε να περασουμε απο αν γινεται, που πιστευω πως γινεται.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 15, 2017, 10:21:54 μμ
"Θα διορθώσουμε τα όποια κενά"

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/7/15/1716132.jpg?itok=tH7_PrMS)

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις και στο σκορ και γενικότερα. Είναι λογικό αυτό, είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είδαμε μία πιο καθαρή εικόνα της ομάδας, την οποία θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και πέρα".
 
Για την εμφάνιση του Ρέι και τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ: "Σχετικά με τον Ρέι, είμαι ευχαριστημένος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι, απέκρουσε κι ένα πέναλτι κι έδωσε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Συνολικά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το ίδιο και ο Άγιαξ. Μπήκαν εύκολα γκολ και από τις δύο ομάδες, αλλά πρέπει να πω ότι είναι καλό που έγιναν τώρα αυτά, γιατί μπορούμε να δούμε τι λείπει από την ομάδα και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα".
 

Για το τι του μένει συνολικά από το παιχνίδι: "Στο τέλος σκεπτόμενος όλο το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος, ωστόσο πιο σίγουρα συμπεράσματα θα έχω αύριο. Απόψε θα κάτσω να δω όλο το παιχνίδι και να αναλύσω όλες τις φάσεις".
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 16, 2017, 05:04:19 μμ



Τα άμπαλα γίδια εμφανίστηκαν ξανά, οι πανηγυρτζήδες του κερατά, να κράξουν....
ΠΑΟΚτσήδες της π@τσας είστε ρε.... >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 16, 2017, 09:01:51 μμ
Μοικανε τι λογια ειναι αυτα, εσυ εισαι ψυχραιμος ρε καρντασι.
Ηρεμησε, μ@λ@κες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν!
So simple my friend  8)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 17, 2017, 12:29:50 μμ
(http://www.metrosport.gr/images/thumbs_large/YjvEcw5rp1UWQeJR2xwm.jpg)

«Ήταν αρκετές οι 14 μέρες για να γνωριστείτε καλά με τους παίκτες σας; Τώρα μπορείτε να πείτε ότι τους ξέρετε καλύτερα;»

Ναι… Βεβαίως. Είχαμε ένα καλό διάστημα να δω τους παίκτες. Κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι βλέπεις και ένα νέο στοιχείο. Περιμένω και το φιλικό με την Ανόρθωση για να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα.

-«Σας προβληματίζει η νοοτροπία των παικτών, όπως αυτή παρουσιάστηκε στα παιχνίδια;»

Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Αυτό βέβαια  είναι κι’ ως ένα βαθμό λογικό. Θα πρέπει να “φρεσκαριστούμε” τις επόμενες ημέρες και να βρούμε την σταθερότητα που θέλουμε.

-«Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποκτήσει τα μεταγραφικά κομμάτια που του λείπουν, σε θέσεις, αλλά και σε χαρακτηριστικά;»

Πρώτα θα πρέπει να δω όλους τους παίκτες σε όλες τις συνθήκες. Μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, θα είναι η ώρα να πω όλα όσα σκέφτομαι, όλα όσα πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν. Για τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη οι παίκτες που έχουμε είναι υπεραρκετοί.

-«Όπως μας είπατε, είδατε τον ΠΑΟΚ στα περισσότερα  περσινά παιχνίδια που ήταν πολύ καλός.  Γιατί μέχρι τώρα η ομάδα δεν παρουσιάζει κάτι κοντά σε αυτό που βλέπαμε πέρυσι;»

Σε αυτό το διάστημα το βάρος πέφτει στις προπονήσεις. Είναι νωρίς να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα... Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη.

-«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θέλετε  από εδώ και πέρα παίκτες ίδιου επιπέδου ή ψάχνετε μόνο το κάτι παραπάνω για να προσθέσετε στην ομάδα;»

Πάντα είναι καλό να αναβαθμίζεις την ομάδα σε κάθε της γραμμή. Δε θέλω να πω τίποτα προς το παρόν… Περιμένω και το τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση. Ακόμα και η πιο πετυχημένη ομάδα, στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, κάνει μεταγραφικές κινήσεις, ψάχνει το κάτι παραπάνω.

-«Ποιος είναι ο τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψει η ομάδα περισσότερο από εδώ και πέρα;»

Στο τελευταίο παιχνίδι είδα κάποια καλά στοιχεία στην επίθεση, αλλά και κάποια κενά στην άμυνα. Αν βέβαια το παιχνίδι με τον Άγιαξ ήταν επίσημο, θα έπαιζα με τελείως διαφορετική λογική. Θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στο παιχνίδι μας. Θέλω να γίνουμε και πιο συμπαγής.

-«Όταν κάνατε τη πρώτη σας συζήτηση με τους κυρίους Σαββίδη και Μίχελ, είχατε κάνει συγκεκριμένες μεταγραφικές εισηγήσεις ή το αφήσατε για το διάστημα της προετοιμασίας;»

Όταν ήρθα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν για τον Μακ και στην συνέχεια για τον τερματοφύλακα. Σκεφτόμουν ότι εφόσον γίνουν αυτές οι κινήσεις, θα έχουμε χρόνο στην πορεία για να δούμε τι ακριβώς θέλουμε περισσότερο.

-«Έχει γίνει αρκετή κουβέντα για τον σχηματισμό και τις αλλαγές. Ποια είναι η θέση σας για όλα αυτά;

Έχω τις δικές μου ιδέες και θα ήθελα να τις εφαρμόσω όμως οι παίκτες δεν αισθάνομαι καλά με τον δικό μου τρόπο και κατάλαβα, όταν μιλήσαμε, ότι νιώθουν καλύτερα με το 4-2-3-1.  Το πρώτο ζητούμενο είναι να νιώθουν οι παίκτες καλά και τώρα, με το συγκεκριμένο σύστημα, αυτό ισχύει. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά συστήματα. Θέλω να βάλω δικά μου στοιχεία και αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

-«Παρά τα  δυο διαφορετικά συστήματα, δεν άλλαξε ο αριθμός των τελικών προσπαθειών του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ πιέζει πολύ ψηλά και φαίνεται αυτό να είναι κάτι που δεν βγαίνει σωστά με τα χαρακτηριστικά των παικτών. Θα συνεχιστεί;»

Θα μπορούσαμε με τον Άγιαξ να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και στο τέλος να χάναμε ίσως με 1-0. Δεν ήταν το θέμα μου το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Το θέμα μου ήταν να δω το τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες στις απαιτήσεις που έχω για την άμυνα. Δεν μπορώ να πω τους παίκτες μου “παίξτε ψηλά την άμυνα“ χωρίς να το έχουν κάνει ποτέ. Στην προετοιμασία χτίζεις για το αύριο. Βλέπεις πράγματα, δοκιμάζεις, τεστάρεις τους παίκτες για να καταλάβεις ποια είναι εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν. Ψάχνουμε πράγματα. Δεν είναι η ομάδα playstation ώστε τη μια μέρα να παίζεις με την άμυνα χαμηλά και την άλλη να την πηγαίνεις ψηλά.

-«Νιώθετε ότι πιέζεστε για να προσαρμοστείτε εσείς στις απαιτήσεις της ομάδας;»

Πάντα υπάρχει αυτή η ίδια ιστορία… Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους με μια απλή κίνηση μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα. Στο παιχνίδι με τον Άγιαξ θα μπορούσα να βάλω τον Πέλκα στα άκρα και τον Μακ πίσω από τον επιθετικό και να γίνει 4-4-2. Το ζητούμενο είναι να βρούμε ισορροπία.

Προτιμώ το 4-4-2 διότι θεωρώ ότι με αυτό μπορείς να μεταφέρεις καλύτερα και γρήγορα τη μπάλα μπροστά. Δεν εγκαταλείπω το 4-4-2, το οποίο μου αρέσει και το προτιμώ, αλλά έχουμε παίκτες με χαρακτηριστικά που τους βοηθάνε να κρατήσουν τη μπάλα και να βγουν με αυτό το τρόπο στην επίθεση, και όχι να την μεταφέρουν γρήγορα στην επίθεση. Στο παιχνίδι με τον Άγιαξ υπήρχαν στιγμές που η ομάδα έπαιξε καλά. Το 2-0 έγινε 2-2 και είχαμε ευκαιρίες για το 3-2. Ναι, δεν φτάνουν 30-40 λεπτά καλού ποδοσφαίρου, αλλά είμαστε στην προετοιμασία. Θα πρέπει μέσα από την δουλειά να αυξηθούν τα καλά λεπτά παιχνιδιού.

-«Μπορείτε να πείτε την άποψή σας για κάποια πρόσωπα της προετοιμασίας όπως είναι οι Μακ, Ρέι, ο Πέντρο Ενρικέ»;

Ο Μακ δεν είναι ακόμα έτοιμος διότι προέρχεται από μια σεζόν που δεν είχε πολλά παιχνίδια. Έδειξε όμως πως είναι ένας παίκτης που ακόμα και έτσι μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει ο Μακ που όλοι γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ. Ο Ρέι έπιασε πέναλτι στο πρώτο του παιχνίδι και έπαιξε καλά με τα πόδια. Θα πρέπει σ’ αυτό το πρώτο διάστημα να αρχίσει να μαθαίνει τους συμπαίκτες του, ειδικά στην άμυνα, για να μπορέσει να συνεργαστεί με όλους. Ο Πέντρο πάντα δίνει το 200% είναι παίκτης σε σπέσιαλ ενέργεια, αλλά θα πρέπει να συμβαδίζει και με το πνεύμα της ομάδας.

-«Αν είχατε τη μαγική δυνατότητα να ξεκινούσατε ξανά την προετοιμασία, θα κάνατε τα ίδια ή θα αλλάζατε κάτι;»

Όταν γυρίζεις το χρόνο πίσω, πάντα υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να αλλάξεις. Αυτί  κυρίως που τώρα θα ήθελα ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για να δω όσους δεν έπαιξαν στα άλλα ματς.

-«Με βάση όλα αυτά, τις καλές και κακές στιγμές της προετοιμασίας, είστε σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πανέτοιμος για τα πρώτα επίσημα ματς;»

Περάσαμε μια περίοδο προσαρμογής. Η προτεραιότητά μου είναι να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα. Κανονικά η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να περάσει αυτό τον γύρο ακόμα και χωρίς προπονητή, αν σκεφτεί κανείς ότι παρέμειναν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ίδιοι παίκτες. Όταν θα έρθει η ώρα για το πρώτο παιχνίδι, θα είναι έτοιμοι όπως τους θέλω εγώ.

-«Αν αυτή τη στιγμή σας ρωτούσε ένας φίλαθλος για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τι θα απαντούσατε;»

Είναι μια δύσκολη ερώτηση και θα του έλεγα ότι είμαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ για να κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Όταν παίξουμε το τελευταίο φιλικό και μιλήσω με τον πρόεδρο, τότε θα μπορώ να δώσω μια συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απάντηση, σε αυτή την ερώτηση. 
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 17, 2017, 12:36:36 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Μοικανε τι λογια ειναι αυτα, εσυ εισαι ψυχραιμος ρε καρντασι.
Ηρεμησε, μ@λ@κες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν!
So simple my friend  8)


Κουράστηκα με το κάθε άμπαλο γίδι του κερατά, τον καθε ασχετο πανηγυρτζή....
Ας χάσει κάνενα παιχνίδι με κανένα λιμό και θα σου πω εγώ...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 17, 2017, 04:26:11 μμ
Δεν λεει κατι περιεργο ο ανθρωπος, θελει να εχει μια ολοκληρωμενη αποψη για την ομαδα.
Ναι μεν ειναι η ιδια ομαδα αλλα δεν παυει να υπαρχει αλλος προπονητης.
Δεν θελω να πιστευω οτι πιεζεται κτλ γιατι θα οδηγησει σε αντιθετα αποτελεσματα.
Ολοι θελουμε το πρωταθλημα και πιστευω πως θα το κυνηγησουμε.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 18, 2017, 04:44:54 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Μοικανε τι λογια ειναι αυτα, εσυ εισαι ψυχραιμος ρε καρντασι.
Ηρεμησε, μ@λ@κες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν!
So simple my friend  8)


Κουράστηκα με το κάθε άμπαλο γίδι του κερατά, τον καθε ασχετο πανηγυρτζή....
Ας χάσει κάνενα παιχνίδι με κανένα λιμό και θα σου πω εγώ...


Μια χρονια υπηρξε που να μην δεις τετοια καραγκιοζιλικια?
Ηδη τον εχουν στριμωξει και πολυ συντομα περιμενω συγκριση με ΙΒΙΤΣ!!!!!
Φετος αν στραβωσει η χρονια, θα γινει της π@τανας!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουλίου 18, 2017, 06:18:44 μμ
Καναμε μια 10ετια να ξεπερασουμε το μοντελο Σαντος....Τωρα θα μας παρει μια ακομα 10ετια για το μοντελο Ιβιτς... Για τους γνωστους αμπαλους δεν το συζηταω... Εδω κοντευουν να βγαλουν παλτο τον Ρει που ηρθε εχθες και με μια προπονηση μπηκε και επαιξε....

Ασε την αλλη π@παρια που ακουσα...." Μα να χασουμε απο τα δευτερα του Αγιαξ" ? Θα σας πω φετος ποσα απο αυτα "τα δευτερα" θα παιξουν φετος στο Ολλανδικο πρωταθλημα με την πρωτη ομαδα...

Καλα καναμε και χασαμε....Ο προπονητης εχει καθε δικαιωμα να κανει δοκιμες και βρει την καταλληλη χημεια για την ομαδα του ...Εκτος αν θελουμε ενα μπιμπελο που να καθεται στον παγκο και να κανει copy-paste την συνθεση και το συστημα της ομαδας αναλογα με τα βιντεακια της περσινης ομαδας στο you-tube....

Δυστυχως ο ανθρωπος θα φαει κραξιμο απο τα λιγα φετος...Με τις κ@βλες μαλιστα που εχουν ολοι, να παρουμε πρωταθλημα σχεδον αηττητοι δεν τον βλεπω καλα....

Και θα ειναι κριμα πραγματικα...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουλίου 18, 2017, 10:28:49 μμ
Δυστυχως με κανα δυο ισοπαλιες με τα χωρια, που θα στησουν παλι λεωφορεια, δε τον βλεπω καλα τον Σταν.
Προσωπικα μου κανει για καλυτερος του Βλαντο και εχει κατι πολυ θετικο.Δεν ειναι αγυριστο κεφαλι.Προσαρμοζεται αντι
να ζηταει αν προσαρμοστουν οι αλλοι.Δειγμα εφυιας ειναι αυτο.Δυστυχως ξαναλεω δε βλεπω να μακροημερευει .Εδω ο Βλαντο  πηρε τιτλο και τον εφαγαν νυχτα.
  Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο Βανιας επιμενει σε προπονητες με ελαχιστη η καθολου εμπειρια.Το μονο σημαντικο προσον που εχουν  ειναι οτι ειναι σχετικα φτηνοι και ευκολα αναλωσιμοι .Εχω την εντυπωση οτι απλα περιμενει μπας και βγει απ τη μεση ο χοντρος και μετα να σπρωξει για προπονητη.Βεβαια η ζημια που γινεται στην ομαδα ειναι μεγαλη οχι μονο γιατι δεν υπαρχει συνεχεια και σταθεροτητα αλλα και γιατι παικτες οπως ο Κιτσιου,ο Πελκας,ο Δελη ,ο Κλαους  κι ο Κουλουρης δε μπορουν να εξελιχθουν απο  απειρους προπονητες.Θελει δασκαλους οπως ο Λαζλο κι ο Χουμπ για να γινουν καλυτεροι ολοι αυτοι.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 19, 2017, 12:21:49 πμ
Απο την στιγμη που "δεσαμε" οτι παμε να παρουμε το πρωταθλημα, ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι τελειωμενος.
Αυτα και δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω.
Ο Ιβαν θα τον φαει νυχτα και σε συνδυασμο τις δηλωσεις Μιχελ για τον Λουτσεσκου, ολα εχουν εξηγηση!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουλίου 19, 2017, 09:50:23 πμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Δυστυχως με κανα δυο ισοπαλιες με τα χωρια, που θα στησουν παλι λεωφορεια, δε τον βλεπω καλα τον Σταν.
Προσωπικα μου κανει για καλυτερος του Βλαντο και εχει κατι πολυ θετικο.Δεν ειναι αγυριστο κεφαλι.Προσαρμοζεται αντι
να ζηταει αν προσαρμοστουν οι αλλοι.Δειγμα εφυιας ειναι αυτο.Δυστυχως ξαναλεω δε βλεπω να μακροημερευει .Εδω ο Βλαντο  πηρε τιτλο και τον εφαγαν νυχτα.
  Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο Βανιας επιμενει σε προπονητες με ελαχιστη η καθολου εμπειρια.Το μονο σημαντικο προσον που εχουν  ειναι οτι ειναι σχετικα φτηνοι και ευκολα αναλωσιμοι .Εχω την εντυπωση οτι απλα περιμενει μπας και βγει απ τη μεση ο χοντρος και μετα να σπρωξει για προπονητη.Βεβαια η ζημια που γινεται στην ομαδα ειναι μεγαλη οχι μονο γιατι δεν υπαρχει συνεχεια και σταθεροτητα αλλα και γιατι παικτες οπως ο Κιτσιου,ο Πελκας,ο Δελη ,ο Κλαους  κι ο Κουλουρης δε μπορουν να εξελιχθουν απο  απειρους προπονητες.Θελει δασκαλους οπως ο Λαζλο κι ο Χουμπ για να γινουν καλυτεροι ολοι αυτοι.




Δεν μπορω παρα να συμφωνησω στο 100% μαζι σου Κατ....Απο την αλλη ας εχουμε υποψιν μας οτι το Brand name του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο το εχει απαξιωσει ο ιδιος ο Ιβαν....Οταν εχει περασει ενας Χουμπ και ενας Αρνενσεν και εσυ τους εχεις στειλει στα αζητητα με την πρωτη ευκαιρια , αυτο ως γεγονος γινεται γνωστο στην ποδοσφαιρκη πιατσα.... Στα μειον, και το απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα της παραγκας και της π@υστιας....

Τωρα γιατι ο Στανογιεβιτς ?

1. Φτηνος και αμεσα αναλωσιμος με μικρες οικονομικες συνεπειες....

2. Οι αντιπαλοι εχουν εναν Κοσσοβαρο, τον Ουζουνιδη ξεδοντιασμενο και τον επιστρατο της προπονητικης απο την Ισπανια....Ως εκ τουτου , δεν θελεις και καποιο μεγαλυτερο ονομα...

Με την γκρινια απο το πρωτο φιλικο το στοιχημα ειναι ποιος θα φυγει πρωτος ...Ο Χασι ή ο Στανογιεβιτς ?

Δυστυχως γιατι και εγω τον θεωρω πολυ καλυτερο του Ιβιτς....

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 19, 2017, 10:33:49 μμ
Πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα ΑΡΧΙΣΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Περιμενω Ορφανο, Φραγκο, Αποστολιδη κτλ να μας πουν την γνωμη τουυς! facepalm



ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ!


(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20106554_728963703963138_7333379325946635541_n.png?oh=68275b3b26512e0874d2648dcdf391b5&oe=5A0A7155)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 19, 2017, 10:47:55 μμ
Το πρωτο στοιχειο που αναφερει ο Τελης ειναι το πιο σημαντικο.
Γιατι να φερει ονομα?
Αφου καποια στιγμη θα τον διωξει, για να πληρωσει και απωζημιωσεις απο επανω?
Παρε Στανογεβιτς και ειμαστε ενταξει.
Να θα βγει και κανενας μ@λακας σαν τον απο πανω και .............εδεσε το γλυκο!
Θα φυγει νυχτα.
Την μεγαλυτερη ζημια θα την παθει αυτος που τον προτεινε! :whistiling:
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 19, 2017, 11:20:45 μμ
Με μια προχειρη γυρα που εκανα απο ΑΡΔοκειμενα, διαρρεεται πως οι σχεσεις με τους παικτες ειναι ....ΧΑΛΑΡΗ!
Τους κανει χατηρια κτλ. ακομα και στο ρεπο των 3 ημερων ηταν επειδη το ηθελαν οι παικτες!!
Ετσι λενε οι ρουφιανοι που προφανως εχουν αρχισει να σκαβουν λακο απο τωρα. >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 19, 2017, 11:22:45 μμ
Ναι ρε Τζιμακο απαγοερευεται ο προπονητης να ακουει τους παικτες!
Θα πρεπει να κανει οτι θελει ο Γιωργος ο Σαββιδης η οι ΑΡΔ!


ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 20, 2017, 03:58:17 μμ
Το αυριανο φιλικο με την Ανορθωση θα κρινει πολλα για την πορεια.
Αν δεν ημαστε καλοι, θα συνεχιστουν οι μουρμουρες, αν δειξουμε καλο προσωπο (που ετσι πιστευω) θα καταλαγιασουν για λιγο.
Παντως μετα απο χρονια ξανα, ξεκινησαμε με την μ@λακια να βαραει ΚΟΚΚΙΝΟ! facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουλίου 20, 2017, 07:56:34 μμ
Θα τολμησω μια προβλεψη....Εαν φετος δεν παρουμε καποιο τιτλο η ευθυνη θα βαρυνει 100% τις επιλογες Βουκιτς και Ιβαν...Με δυο κουβεντες θα ειναι αποτελεσμα λανθασμενων χειρισμων απο πλευρας διοικησης...

Ενα παραδειγμα ειναι το τερματοφυλακας.... Και σας το μεταφερω με απολυτη βεβαιοτητα...Ο Ρει ηταν η 1η επιλογη και σχεδον κλεισμενος απο τον Μιχελ....

Ελα ομως που εχεις να κανεις με τον νεο-πλουτισμο και τις φανφαρες του Ιβαν.... Που αποφασισε να παει σε επιλογη τυπου Οτσοα ? Κατι αναλογο με τον Μπερμπατοφ οσον αφορα την βαρυτητα του ονοματος ....

Φυσικα επειδη - αυτα που λεμε - το Brand name του ΠΑΟΚ και το ελληνικου ποδοσφαιρου εχει καταρρακωθει , ο μεξικανος αποφασισε να παει στο πολιτισμενο Βελγιο και την Στανταρ Λιεγης....

Αυτα....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 20, 2017, 11:27:48 μμ
Ακριβως ετσι Τελη αλλα ειναι τοσο αλλοπροσαλλος που μπορει να την πληρωσει ο Μιχελ!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 21, 2017, 10:42:00 μμ
«Οι παίκτες μου αισθάνονται άνετα με αυτό το σύστημα»

(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/7/21/1721931.jpg?itok=OxEWpb2-)


«Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα, όλα πρέπει να τα δουλέψουμε, σε αυτή την περίοδο είναι λογικό να έχουμε αμυντικά προβλήματα, συνήλκα είμαι ικανοποιημένος σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Είναι φυσικό, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, το ρόστερ είναι έτοιμο, αλλά κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι λογικό η ομάδα να μην είναι εκεί που πρέπει ακόμα, είμαστε στο 60-70% από αυτό που θέλουμε να φτάσουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Σχετικά με τον Λέοβατς: «Ο Λέοβατς είχε πρόβλημα από την προηγούμενη σεζόν, είχε παίξει πολλά παιχνίδι πέρυσι. Εύχομαι ότι θα είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, έμεινε εκτός ώστε να κάνει θεραπεία».

Για την δήλωση που είχε κάνει ότι θα πει σε δέκα μέρες για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή γνωρίζω ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα για να γίνει καλύτερη, εάν αυτό είναι αρκετό για να πάρουμε πρωτάθλημα, θα φανεί. Θα συζητήσουμε με τον κ. Σαββίδη και τον κ. Μίχελ, ώστε να καταλήξουμε στις κινήσεις που θα κάνουμε ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη».

Ρωτήθηκε ξανά για τον Λέοβατς, όπου απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα, ξέρω τι έχει γραφτεί, για μένα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και ο Μαρίν το γνωρίζει. Είναι καλός παίκτης, τον χρειαζόμαστε, είναι καλό παιδί ενώ μπορεί να δώσει πολλά επιθετικά. Τον θέλω στην ομάδα, πέρυσι αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, είναι αρκετοί οι παίκτες που έπαιξαν σε πολλά ματς την περσινή σεζόν, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με την διαχείρηση τους. Θέλω να έχω δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, σε κάποια παιχνίδια θα παίζει ο Λέοβατς σε άλλα ο Λεβέκ, αυτό είναι ξεκάθαρο με όλους τους παίκτες της ομάδας. Σήμερα δεν έπαιξαν τουλάχιστον 4-5 παίκτες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ρωτάτε γι’αυτούς».

Για το πότε θα γίνει η συνάντηση με τους Σαββίδη-Μίχελ: «Είπα και πριν η ομάδα δεν είναι έτοιμη, είμαστε στο 60-70%, θεωρώ ότι θα είμαστε εντάξει για τα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια, όχι σε φουλ ρυθμό που μπορεί η ομάδα, αυτό είναι λογικό. Για τις μεταγραφές δεν έχουμε κάποια επίσημη συνάντηση, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επαφή, έχω τις σκέψεις μου και θα τις μεταφέρω ώστε να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τον Πέλκα και τον ρόλο του στην ομάδα: «Ο Πέλκας ήταν αρκετά καλός στην προετοιμασία, σήμερα ήταν ο μοναδικός έλληνας παίκτης ενώ είναι από τα παιδιά που είναι από τις ακαδημίες, αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που πήρε το περιβραχιόνιο και ο δεύτερος η προετοιμασία που έγινε. Κατά την διάρκεια της σεζόν θα κάνουμε ροτέισον και θα έχουν όλοι οι παίκτες άλλο ρόλο και χρόνο συμμετοχής»

Για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν έλληνες παίκτες και ειδικά από τις ακαδημίες. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους, ωστόσο τώρα κοιτάμε να βρούμε την καλύτερη 11άδα. Στην Παρτιζάν χρησιμοποιούσα περισσότερους από τις ακαδημίες, βέβαια είναι διαφορετική περίπτωση. Εδώ στον ΠΑΟΚ έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε ξένους καλούς παίκτες, οπότε κοιτάμε να βρούμε την καλύτερη ενδεκάδα»

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 21, 2017, 11:18:01 μμ
Στημένη όντως του την είχαν αλλά δεν τους βγήκε.
Θα βρουν κάτι άλλο να τους πειράξει και να τον βγάλουν στην σέντρα που ήδη το έχουν κάνει. >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 21, 2017, 11:55:24 μμ
Διακρινω μια πικρια για το οτι δεν γινονται οι μεταγραφες η ειναι ιδεα μου?
Πρεπει κατι να παιζει παντως με αυτον, τον Μιχελ και τον Βουκιτς! ::)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 22, 2017, 11:58:03 μμ
Οι ισορροπιες ειναι λεπτες.
Ο Ουαρντα επαιξε με 2 προπονησεις στην Ελλαδα και χωρις προετοιμασια!!!
Δεν θελει πολυ καποιοι μεσα στα αποδυτηρια να τον γραψουν στα @@ τους!
Κατα τα αλλα, λιγο η αμυνα να συνεχισει την δουλεια και θα αρχισουμε να ανεβαζουμε αποδοση.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 23, 2017, 03:19:52 μμ
Θα δειξει Τζιμ, δεν πιστευω οτι ειναι χαζος και δεν το ξερει.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 24, 2017, 05:04:30 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Το αυριανο φιλικο με την Ανορθωση θα κρινει πολλα για την πορεια.
Αν δεν ημαστε καλοι, θα συνεχιστουν οι μουρμουρες, αν δειξουμε καλο προσωπο (που ετσι πιστευω) θα καταλαγιασουν για λιγο.
Παντως μετα απο χρονια ξανα, ξεκινησαμε με την μ@λακια να βαραει ΚΟΚΚΙΝΟ! facepalm


Στην γωνια περιμενουν.
Απαντες ειναι προετοιμασμενοι  >:D
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 27, 2017, 09:41:08 μμ
Αν δεις σεντερ μπακ και χαφ, εγω θα γινω αστροναυτης!
Αν προλαβεις δηλαδη γιατι δεν σε βλεπω.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 28, 2017, 12:50:39 πμ
«Καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα»

(http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/17/07/27/223952.jpg?w=880&f=bicubic)

Για την σημασία του εκτός έδρας γκολ και την απόδοση της ομάδας: «Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα. Η απόδοση απείχε από αυτό που θέλω να δω. Θα δούμε την επόμενη βδομάδα πόσο θα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με σήμερα».

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Έχω εικόνα για το τι χρειαζόμαστε, έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για το τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Πάντως, η εικόνα στην άμυνα δεν αφορά μόνο την τετράδα που αγωνίζεται πίσω, αλλά τη συνολική λειτουργία της ομάδας που ξεκινάει από μπροστά».


Για τον επιθετικό χαρακτήρα που λείπει από την ομάδα: «Είναι αλήθεια αυτό. Δεν είναι έτοιμη ακόμη η ομάδα να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή».

Για το τι περιμένει από την ρεβάνς: «Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά, να μπούμε πιο δυνατά και να δείξουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Υπερτερούν σε φυσική κατάσταση οι αντίπαλοι, για αυτό εμείς πρέπει να μπούμε πιο επιθετικοί».

Για το θέμα τον μεταγραφών: «Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, όταν αγοράζεις νέους παίκτες έχεις ένα 30% διαφορά σε σχέση με την ομάδα που θα είχες, αν δεν πάρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις μεταγραφές. Σήμερα δε παίξαμε τόσο καλά. Είναι νωρίς να πούμε τι φταίει και τι όχι πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα»

Για την αλλαγή του Σάκχοφ: «Έπρεπε να περάσουμε έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή στη θέση ενός πιο αμυντικογενή, για αυτό βγάλαμε τον Σάκχοφ και βάλαμε τον Μπίσεσβαρ».



Θα την πληρώσει ο άνθρωπος δυστυχώς.
Από τα φιλικά του την έχουν στημένη....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 28, 2017, 10:53:08 πμ
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ απλα ψαχνουν την αφορμη.
Ε καπου θα το κανει το λαθος ο ανθρωπος, λογικο δεν ειναι?


(https://pbs.twimg.com/media/DFztOi-WsAAM8aS.jpg)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 28, 2017, 03:29:48 μμ
Παράθεση
Μετέφερε τις φοβίες του

Παράθεση
Κάτι δεν πάει καλά

Παράθεση
Ο ΠΑΟΚ της φοβίας δεν αρέσει...


Υπαρχουν και πολλοι ακομα τιτλοι αρθρων ΑΡΔ που τον εχουν στην σεντρα!
ΨΟΦΟΣ Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 28, 2017, 05:03:32 μμ
Μακαρι ο Στανογεβιτς να ηταν η αιτια του προβληματος αλλα οπως φαινεται ο Ιβιτς ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ για οσα ελεγε για καποια καρκινωματα εκει μεσα.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι ξερουμε ποιος θα ερθει και οτι ο προπονητης θα αποχωρησει-εκδιωχθει!
ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουλίου 28, 2017, 05:52:49 μμ
Και ο Ιβιτς το εχει πει....Και ο Αγγελος το εχει πει...Και ο Αρνενσεν το εχει πει...Και παρα πολλοι αλλοι (Βλ. Τουντορ, Στεφενς κλπ) το εχουν καταλαβει....

Και φυσικα το πιο τρελο ειναι να εχεις τελειωσει το πρωταθλημα με -3 απο τον γαυρο , να εχεις παρει κυπελλο, να εχεις παιξει απιστευτη μπαλα για κανα 2-3 μηνες οπου απο 5ος βρεθηκες 2ος ( δεν βρεθηκες στη 2η θεση με κληρωση) και με κερασακι στην τουρτα κατι απιστευτα ιστορικα διπλα μεσα στη Φλωρεντια....

Και ξαφνικα ο προπονητης φευγει....Και η αιτια ? Οτι δεν βγηκαμε 1οι στα πλει-οφ για να διεκδικησουμε την εισοδο μας στους ομιλους του Τσ.Λ.....

Και τωρα ? Φυσικα φταιει ο Στανογιεβτις γιατι δεν πεταει η ομαδα απο το 1ο λεπτο σε ολα τα φιλικα και φυσικα γιατι δεν ριξαμε 3μπαλο στους Ουκρανους....  Και δυστυχως απο οτι φαινεται , θα αποτελεσει και αυτος παρελθον...Αν οχι τωρα σε λιγο καιρο...Ειναι θεμα χρονου....

Και φετος θα πληρωσει η ομαδα τον ιδιοτυπο "εμφυλιο" Βουκιτς - Μιχελ που με ευθυνη - ΚΑΙ ΜΟΝΟ- του Ιβαν ξεκινησε και συνεχιζεται εως αυτη τη στιγμη....


Και ενα τελευταιο.... Μακαρι να ξεραμε ποιος θα ερθει.... Γιατι δυστυχως δεν ξερουμε....Και αν ειναι να ερθει καποιος, θα προτιμουσα - εστω και αν ειναι ολοκληρωτικα αντιπαθης- να ειναι καποιος που γνωριζει τα πεπραγμενα του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαιρου....

Με δυο κουβεντες:

Ραζβαν Λουτσεσκου...


Υ.Γ. Οτι συμβαινει εχει ονοματεπωνυμο και αιτια....Ιβαν Σαββιδης και η νεοπλουτιστικη αμπαλιαση του....
 Και αφηστε τον καθε λογης αμπαλο να λεει και να γραφει οτι του κατεβει....Και φυσικα οτι μας λειπει ενας προπονηταρας και παικταραδες ναουμε, ξερω , γω ενταξει....

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 29, 2017, 03:20:42 μμ
Μέσα σε λίγες γραμμές όλη η αλήθεια....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Ιουλίου 30, 2017, 11:57:37 πμ
Εγω εχω και στο μυαλο του την περιπτωση του Ιβιτς μιας και δεν ειναι πουθενα προπονητης και με βαση οτι ειμαστε οι ιδανικοι κ@λοτουμπες με πρωτο τον Σαββιδη.
Αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ανθρωπος ειναι με το πιστολι στον κροταφο. >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουλίου 31, 2017, 01:34:53 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Και ενα τελευταιο.... Μακαρι να ξεραμε ποιος θα ερθει.... Γιατι δυστυχως δεν ξερουμε....Και αν ειναι να ερθει καποιος, θα προτιμουσα - εστω και αν ειναι ολοκληρωτικα αντιπαθης- να ειναι καποιος που γνωριζει τα πεπραγμενα του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαιρου....

Με δυο κουβεντες:

Ραζβαν Λουτσεσκου...


Υ.Γ. Οτι συμβαινει εχει ονοματεπωνυμο και αιτια....Ιβαν Σαββιδης και η νεοπλουτιστικη αμπαλιαση του....
 Και αφηστε τον καθε λογης αμπαλο να λεει και να γραφει οτι του κατεβει....Και φυσικα οτι μας λειπει ενας προπονηταρας και παικταραδες ναουμε, ξερω , γω ενταξει....

Δεν εχει καμια σημασια ποιος θα ρθει εκει ειναι το θεμα.Οποιος κι αν ειναι Λουτσεσκου,Κοντε η Μουρινιο την ιδια τυχη θα χουν.Οι πρωταγωνιστες αλλαζουν το εργο που βλεπουμε μενει ιδιο κι απαραλλαχτο. 7 χρονια ,15 προπονητες και μια καραβια παικτες κι ακομα στην αρχη του χτισιματος ειμαστε.Καθε χρονο το ιδιο.Συμπτωση που επαναλαμβανετε 7 φορες....


ΥΓ Ρε το φουκαρα τον ΠΑΟΚ

Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 31, 2017, 02:50:57 μμ
Πετυχημένο τελικά το άβαταρ του Τέο... 8)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 31, 2017, 07:02:10 μμ
Καθε χρονο ιδιο εργο αλλα οι ΑΡΔ και αυτοι στο ιδιο εργο!
Τυχαιο ειναι? >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 03, 2017, 11:49:14 μμ
"Ηταν λογικό να είμαστε καλύτεροι μετά από μια εβδομάδα,δεν είμαστε σίγουρα 100% έτοιμοι"

(http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article4791788.ece/BINARY/w620/stanojevic.jpg)


«Είμαι γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, από την ενέργεια που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν λογικό να είμαστε καλύτεροι μετά από μια εβδομάδα γιατί παίζαμε και στην έδρα μας. Δεν είμαστε σίγουρα 100% έτοιμοι, θα δουλέψουμε αλλά με σύγκριση το πρώτο ματς, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες και από το γεγονός ότι αρκετοί έδειξαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα στην Ουκρανά», σχολίασε αρχικά.

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ έκανε σήμερα αρκετά και εύκολα λάθη: «Ναι κάναμε αρκετά λάθη, αλλά δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι κάτι που μου άρεσε. Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι για να αγωνιζόμαστε στο ίδιο τέμπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, οπότε όταν τα πόδια είναι κουρασμένα, είναι λογικό να κάνεις κάποια λάθη. Είναι φυσιολογικό για το σημείο που βρισκόμαστε, γι’αυτό είδαμε σήμερα αυτά τα λάθη».

Για την αυριανή κλήρωση: «Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετος, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πίεση, έχουμε 15 μέρες μπροστά μας στις οποίες θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι, έχω μιλήσει και με τους παίκτες, είμαστε ο ΠΑΟΚ και ανεξαρτήτως αντιπάλου, θα είμαστε το φαβορί. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και αισθανόμαστε άνετοι για αυτή την κλήρωση».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Βιεϊρίνια: «Από όσο γνωρίζω, η συζήτηση για τον Βιεϊρίνια διαρκεί αρκετά χρόνια και ίσως να έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα αν τον αποκτήσουμε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην χρησιμοποίηση του, μια απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη θα μας δώσει πολλές δυνατότητες και έχουμε παίκτες μια διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις, μπορεί ο Μακ να πάιξει ως επιθετικός.

Για έναν προπονητή είναι εύκολο να εκμεταλλευτεί έναν τέτοιο παίκτη και να φτιάξει την ομάδα του, όταν διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κατάλληλο σύστημα ώστε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες».

Για το αν θα υπάρξει συνάντηση με τους Σαββίδη-Μίχελ για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας: «Κάναμε συζήτηση αυτές τις ημέρες και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, να ενισχυθούμε, όπως είχαμε πει από την αρχή που ήρθα, είχαμε αρκετούς παίκτες καλούς για τα πρώτα παιχνίδια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσουμε την ομάδα, να κάνουμε κάποιες ποιοτικές προσθήκες, έχω κάποια ονόματα στο μυαλό μου, έχουμε μιλήσει και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει»



Μολις βγηκε ο Μπισεσβαρ που ειχε κουραστει, χαθηκε το κεντρο, η ομαδα γυρισε πισω και κοντεψαμε να κινδυνευσουμε!!!
Αλλα ηταν αθλια και τα μπακ!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Kat6 στις Αυγούστου 04, 2017, 10:41:55 πμ
Ναι μεν αργησαμε να καταληξουμε σε συστημα ,ναι μεν βαρια προετοιμασια αλλα περιμενα να δω κατι παραπανω στο πως η ομαδα αναπτυσεται .Μονο ατομικες ενεργεις ,γιομες και διωξιμο κουτουρου.Τωρα εχουμε χρονο να δουλεψουμε ελπιζουμε οτι θα δουμε κατι καλυτερο.Τωρα το πως ενας επιθετικογενης προπονητης θα παιξει καλυτερα το τεμπελικο 4231 απ οτι ο προηγουμενος ωστε να δουμε κατι καλυτερο μου φαινεται κομματακι δυσκολο.Θα προτιμουσα να ειχανφερει τα χαφ που χρειαζοταν και να δοκιμασει αυτο που θελει και γνωριζει καλυτερα.

"Οταν περπατας κατα μηκος ενος δρομου καλο ειναι να διαλεξεις ενα πεζοδρομιο.
Αν αλλαζεις συνεχως πλευρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σε πατησει καποιο καρο"

Αρχαιο Κινεζικο γνωμικο
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 04, 2017, 11:44:11 πμ
You are not allowed to view links. Register or Login

Για την αυριανή κλήρωση: «Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετος, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πίεση, έχουμε 15 μέρες μπροστά μας στις οποίες θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι, έχω μιλήσει και με τους παίκτες, είμαστε ο ΠΑΟΚ και ανεξαρτήτως αντιπάλου, θα είμαστε το φαβορί. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και αισθανόμαστε άνετοι για αυτή την κλήρωση».


Ευτυχώς το κατάλαβες... Αν το καταλάβουν και άλλοι θα κεντάμε φέτος! pano pano
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 04, 2017, 01:00:34 μμ
Έγιναν συνδυασμοί και μάλιστα καλοί σε κάποιες στιγμές αλλά χρειάζεται χρόνος.
Τώρα αν θα τον έχει, είναι ένα θέμα...
Είναι πάντως ακόμα υπό αμφισβήτηση (κακώς, πολύ κακώς)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 04, 2017, 04:32:55 μμ
«Σεβόμαστε τον αντίπαλο, να πάρουμε την πρόκριση»

(https://pbs.twimg.com/media/DGY3XiDXkAAacTb.jpg)

«Γνωρίζουμε ακόμη πριν την κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός οφείλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Τώρα, μετά την κλήρωση, επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Παίζουμε όμως με μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση εναντίον της Γαλατά κι αυτό σε διπλά παιχνίδια δεν γίνεται τυχαία. Θα μελετήσουμε πολύ καλά την Έστερσουντς και πρέπει να υπολογίσουμε πως θα έχουν σίγουρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν παίξει ήδη 17 ματς πρωταθλήματος.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και συγκεντρωμένοι, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους να μπούμε στους ομίλους του Europa League» .


Να ειμαστε ακομα καλυτεροι πρεπει.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 04, 2017, 07:38:38 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Ναι μεν αργησαμε να καταληξουμε σε συστημα ,ναι μεν βαρια προετοιμασια αλλα περιμενα να δω κατι παραπανω στο πως η ομαδα αναπτυσεται .Μονο ατομικες ενεργεις ,γιομες και διωξιμο κουτουρου.Τωρα εχουμε χρονο να δουλεψουμε ελπιζουμε οτι θα δουμε κατι καλυτερο.Τωρα το πως ενας επιθετικογενης προπονητης θα παιξει καλυτερα το τεμπελικο 4231 απ οτι ο προηγουμενος ωστε να δουμε κατι καλυτερο μου φαινεται κομματακι δυσκολο.Θα προτιμουσα να ειχανφερει τα χαφ που χρειαζοταν και να δοκιμασει αυτο που θελει και γνωριζει καλυτερα.

"Οταν περπατας κατα μηκος ενος δρομου καλο ειναι να διαλεξεις ενα πεζοδρομιο.
Αν αλλαζεις συνεχως πλευρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σε πατησει καποιο καρο"

Αρχαιο Κινεζικο γνωμικο


Μακαρι να φερουν χαφ αλλα δεν δειχνει για την ωρα πλην Βιερινια.
Ακομα και ετσι μπορει να παιξει 442, βεβαια βγαινει εκτος ο Μπισεσβαρ που ειναι το Α και το Ω του ΠΑΟΚ.
Αρκει να τον αφησουν γιατι οι αμπαλοι δεν εχουν τελος!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 05, 2017, 06:17:07 μμ
Το λαθος που εκανε για εμενα στο παιχνιδι ηταν στην αλλαγη του Μπισεσβαρ.
Σωστα τον εβγαλε, αλλα ο Καμπος στον αξονα ηταν ανυπαρκτος, δεν μπορεσε να κανει τιποτα.
Πηγε να το διορθωσει μετα με τον Πελκα αλλα και εκει λιγα πραγματα.
Κατα τα υπολοιπα, η ομαδα θα διορθωθει ακομα περισσοτερο.
Θελει ομως αυτο που ολοι γραφουμε εδω μεσα.
Ενα @@@ ΧΑΦ!
Γιατι δεν του το φερνουν , υπαρχει λογος? ::)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 09, 2017, 07:17:26 πμ
Και που θα του το φέρουν (Ελ Καντουρι) που είναι και πολύ καλός παίκτης, ο συγκεκριμένος δεν θα πάει πολύ...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 09, 2017, 03:50:50 μμ
Αφου δεν κενταει η ομαδα ρε φιλε  facepalm facepalm facepalm θα χασουμε τους στοχους! facepalm facepalm facepalm facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 09, 2017, 10:07:13 μμ
(http://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/8/09/stanogevic.jpg?itok=__OX5Tx2)

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των νέων παιδιών. Είναι θετικό να βλέπεις νέους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από τους Χατζηδίμπα και τον Τσαούση»

Για τη χθεσινή απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι δεν έδειξε κάτι για εμάς ήταν μια προπόνηση. Έχουμε ανεβασει ρυθμούς είναι καλό ότι δεν χτύπησε κάποιος. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε καλά».

Για το αν έχει βρει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ να διασπά τις κλειστές άμυνες: «Είναι καλό που είδα ζωντανά πως θα μας αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Είχαν βαριά πόδια μας έλειπαν παίκτες ικανοί να μας βοηθήσουν σε τέτοια παιχνίδια όπως ο Μπισεσβαρ αλλά και παίκτες που θα ρθουν στην ομάδα»

Αν αισθάνεται πίεση για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζω τη συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωση μας να μπούμε στους ομίλους. Είδα τον αντίπαλο ξέρω τι πρέπει να προσέξουμε είμαστε το φαβορί αλλά στο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να λες μεγάλα λόγια. Για την πίεση ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση»

Για τον Ελ Καντουρί: «Έχουμε επιλογές ευελπιστώ πως θα ρθει κάποιος παίκτης ακόμα από αυτούς που μιλάμε. Για το κέντρο θελουμε παίκτη. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Θελουμε ενίσχυση εκεί. Θα δούμε βήμα βήμα θα πάρουμε παιξτη με ποιότητα που θα μας βοηθήσει και θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον»



Παρέλαση δεν θα προλάβει.....δεν θα τον αφήσουν...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 10, 2017, 12:36:30 πμ
Κατι ακούγεται γι τον Ρουμάνο αρουραίο .... Αν γίνει θα μου κόψουν φέτος τον ΠΑΟΚ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 10, 2017, 11:33:39 πμ
Το χει γραψει ο Μοικανος πιο παλια εδω μεσα οτι ειναι στεντ μπαι Νικολα! ::)



(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20638650_738283633031145_8700526522708669192_n.jpg?oh=e11a1265b382fd1f151fe470830cc5cb&oe=5A34A62A)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 10, 2017, 01:55:30 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Κατι ακούγεται γι τον Ρουμάνο αρουραίο .... Αν γίνει θα μου κόψουν φέτος τον ΠΑΟΚ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(


Νικόλα αυτά είναι τα αποτελέσματα της "κόντρας" Βούκιτς- Μιχελ.....δυστυχώς!
Ως προς τον Ρουμάνο δε, θεώρησε το ΔΕΔΟΜΕΝΟ (εκτός και προλάβει άλλη ομάδα να διώξει τον προπονητή)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 10, 2017, 02:26:52 μμ
Δεν το είχα για τόσο εγωιστη τονΜιχελ
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 10, 2017, 03:20:14 μμ
Δεν είναι θέμα εγωισμού (αν και αυτοί οι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις πάντα θέλουν να μην πλήττεται το "εγώ" τους) αλλά το ότι ο Μίχελ προφανώς δεν τον πίστευε και ήθελε τον Λουτσέσκου.
Το είπε εξάλλου ξεκάθαρα ο Μίχελ.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 10, 2017, 03:31:33 μμ
Άδικη η σκληρή κριτική στον Στανόγεβιτς

(http://www.contra.gr/Columns/Comment/tsary/article4799934.ece/ALTERNATES/w620/4186404.jpg)

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές και να αφήσει για αργότερα την αμφισβήτηση του Στανόγιεβιτς. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να κερδίζει φιλικά.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι περίεργα. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η περσινή σαιζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει το κύπελλο, να απογοητεύει στα πλέι οφ, αλλά η διοίκηση του και ο φιλικός προς τον σύλλογο τύπος να δημιουργεί μία αίσθηση πως ήρθε η ώρα να γίνει ανατροπή σκηνικού. Σε αυτήν την αίσθηση, για να είμαστε ακριβείς, έπαιξε ρόλο και η αλλαγή δεδομένων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που θέλει τον Βαγγέλη Γραμμένο να κερδίζει τις εκλογές της ΈΠΟ και ο τρόπος που κατέκτησε το κύπελλο η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΙΒΙΤΣ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ
Η επόμενη ημέρα ήρθε με την απόφαση της διοίκησης να αντικαταστήσει τον Βλάνταν Ίβιτς και στη συνέχεια να φέρει στην θέση τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς. Η απομάκρυνση ενός προπονητή που δεν έχει φθαρεί 100% είναι από μόνη της ένα ρίσκο. Δεν ξέρω αν ο Ιβιτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το σίγουρο όμως είναι πως δεν έφυγε σαν αποτυχημένος.

Δεν πρόλαβε να έχει μεγάλη φθορά. Αντίθετα κατέκτησε τον ρεαλιστικό στόχο που ήταν το κύπελλο Ελλάδος και διόρθωσε μία από τις αγωνιστικές παθογένειες που ήταν η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ
Δεν έπαιξε επί ημερών του ελκυστικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ, ήταν σταθερά βαρετός, όμως το ταμείο στο τέλος κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι αρνητικό. Όταν φεύγει ένας προπονητής πριν ο χρόνος προλάβει να φθείρει την εικόνα του, είναι φυσιολογικό να έχει αφήσει πίσω του νοσταλγούς. Στην προκειμένη περίπτωση, στη διοίκηση, στους ρεπόρτερ και στους οπαδούς του συλλόγου υπήρχε ένα ποσοστό που ήταν αντίθετο με την απομάκρυνση του Ιβιτς.

Για να μην γίνουν αυτές οι αντίθετες με την απόφαση του συλλόγου σκέψεις, φωνές, χρειαζόταν κάποιο όνομα που θα είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Ίβιτς και θα δημιουργεί προσδοκίες. Το βιογραφικό του θα εξηγεί και τον λόγο που ήρθε η αντικατάσταση του Σέρβου τεχνικού. Το στοιχείο αυτό, στην περίπτωση του Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς, δεν υπήρχε.

Σε όλα αυτά προσθέστε, πως με τον Ίβιτς, είχε πολύ καλές σχέσεις ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελς, που ήταν αντίθετος με την απομάκρυνση του και επίσης πως δεν ήταν δική του επιλογή ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Όλα αυτά εξ αρχής δημιούργησαν ένα δύσκολο κλίμα για τον Σέρβο τεχνικό και μία υπερβολικά γρήγορη αμφισβήτηση.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Εδώ θέλω να σημειώσω πως θεωρώ λάθος να κρίνεται προπονητής αυτή την περίοδο. Επίσης είναι λανθασμένο να γίνονται σοβαρές κρίσεις για φιλικά παιχνίδια, ο κάθε προπονητής, έχει το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τα φιλικά παιχνίδια με τον τρόπο που ο ίδιος θεωρεί σωστό για την ομάδα του.

Αν πάμε στην λογική να κρίνονται οι προπονητές από τα φιλικά, τότε είναι σαν να λέμε σε όποιον έρχεται στην χώρα μας πως πρέπει να κοροϊδεύει. Ξέρετε, το εύκολο είναι να κερδίζεις στα φιλικά, το δύσκολο είναι να καταφέρνεις να χάνεις. Αν ένας προπονητής πάει σε χαλαρές προπονήσεις, βάζει συνέχεια την καλή του ενδεκάδα για να την μοντάρει και δεν κάνει πολλές αλλαγές, είναι λογικό να κερδίζει. Αυτό όμως μακροπρόθεσμα θα φέρει προβλήματα. Αν αποφασίσει να δει όλο το ρόστερ του, να κάνει πράξη στα φιλικά όλες τις σκέψεις, του θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και θα υπάρξουν φιλικά που η εικόνα θα προβληματίζει.

Για παράδειγμα ο Ατρόμητος έφαγε 6 σε φιλικό στην Τρίπολη. Ο Αυστριακός τεχνικός ένιωσε την δυσαρέσκεια και το φιλικό με τον Ολυμπιακό, το διαχειρίστηκε σαν παιχνίδι πρωταθλήματος. Σχήμα με 3 στόπερ, δυνατό παιχνίδι πίσω από την μπάλα, ξύλο και περιορισμένες αλλαγές. Δεν γίνεται να χάσεις σε φιλικό, αν πραγματικά το δεις πιο σοβαρά απ' ότι ο αντίπαλος σου. Αυτό όμως δεν γίνεται να είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο.

Μπορεί ο Στανόγεβιτς, πράγματι να είναι ένας πολύ κακός προπονητής, να αποτελεί μία λανθασμένη επιλογή, όμως η δουλειά του δεν είναι να κερδίζει στα φιλικά, ούτε είναι σωστό αυτή την εποχή να παρουσιάζει μία φορμαρισμένη ομάδα. Ο Στανόγεβιτς πρέπει να κριθεί στα επίσημα παιχνίδια.

ΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...
Θυμίζω απλά το παράδειγμα του Ερνέστο Βαλβερδε. Ο άνθρωπος που σήμερα βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα, τον Αύγουστο του 2008 αποκλείστηκε από την Ανόρθωση. Αν ο Ολυμπιακός τον είχε διώξει, δεν θα καταλαβαίναμε ποτέ τι θα μπορούσε να προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως ο προπονητής πρέπει να έχει άπλετο χρόνο χωρίς να δέχεται κριτική. Ο κάθε εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα κρίνεται καθημερινά από το επίπεδο και την αποτελεσματικότητα της εργασίας του. Πόσω μάλλον ο προπονητής, που είναι υποχρεωμένος με την δουλειά του να κερδίζει αποτελέσματα που θα του προσφέρουν ήρεμο χρόνο. Όμως να μην φτάνουμε στην άλλη άκρη.

Μπορεί να μην έχει το κατάλληλο βιογραφικό ο Στανόγεβιτς, για να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα. Δεν είναι άλλωστε  απλό να προσπαθήσει να κάνεις πρωταθλήτρια μία ομάδα που εδώ και δεκαετίες κάνει πρωταθλητισμό μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη. Από την στιγμή όμως που αυτός επιλέχτηκε ας του δοθεί ένα μικρό διάστημα να δείξει τις ποδοσφαιρικές του σκέψεις.

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ
Στον ΠΑΟΚ έγινε και ένα ακόμα λάθος. Δεν αξιολόγησαν τα πράγματα σωστά. Υπερεκτίμησαν το περσινό ρόστερ και δεν υπολόγισαν πως ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό. Υπήρξε κάποιο μπέρδεμα, γιατί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, το πλάνο μίλαγε για 3 προσθήκες ενδεκάδας. Ευτυχώς για τον σύλλογο έγινε κατανοητό πως η ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θέλει πολύ περισσότερες προσθήκες.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ
Δημιουργείται μία περίεργη ατμόσφαιρα, σε μία εποχή που αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί την ομάδα, είναι πως θα ολοκληρωθεί το ρόστερ. Είναι άλλη συζήτηση αν ο ΠΑΟΚ μείνει ως έχει και τελείως διαφορετική, αν μαζί με τους Μακ, Πρίγιοβιτς, αποκτηθούν και οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια. Αν ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει αυτές τις δύο μεταγραφές και αποκτηθεί και ο γρήγορος στόπερ, τότε ο κάθε Στανόγεβιτς δεν θα έχει καμία δικαιολογία.

Θα έχει στα χέρια του το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μία ομάδα που θα μπορεί να συνδυάζει θέαμα με αποτελέσματα.

5ΑΔΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Αν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ θα έχει μία 5άδα ποδοσφαιριστών Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ που θα έχει την δυνατότητα να αντεπεξέλθει σε όλα τα συστήματα. Οι κουβέντες για το αν ταιριάζει το 4-2-3-1 ή το 4-4-2 δεν θα έχουν καμία αξία. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ποιότητα και πληρότητα που θα δώσει το δικαίωμα για εύκολο το rotation στον προπονητή τους, την δυνατότητα να εφαρμόσει το ποδόσφαιρο που ο ίδιος πιστεύει, με σκοπό να ανοίγει τις μαζικές άμυνες που θα αντιμετωπίσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ένα πρωτάθλημα που για να το κατακτήσεις χρειάζεσαι ένα τεράστιο ποσοστό νικών, το να ανοίγεις τις κλειστές άμυνες είναι και το πιο σημαντικό ζητούμενο.

Το αν είναι λανθασμένη επιλογή ο Στανόγεβιτς ή όχι δεν μπορεί να κριθεί από τα φιλικά. Δεν γίνεται άλλωστε μία ομάδα που παίζει δύο φιλικά σε δύο μέρες, να έχει καλή εικόνα. Επίσης αν δεν το καταλαβαίνει ο Σέρβος τεχνικός θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει πως στο 4-2-3-1 ο Τζάλμα Κάμπος δεν μπορεί να παίξει πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Ο Κάμπος δεν έχει την απαιτούμενη τελική δημιουργία για εξτρέμ, πόσω μάλλον να τον βάλεις να σου ενώσει τον άξονα με την επίθεση.

ΤΣΑΡΛΥ



Σοβαρό κείμενο, όχι μ@λ@κιες....
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 10, 2017, 06:02:27 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν είναι θέμα εγωισμού (αν και αυτοί οι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις πάντα θέλουν να μην πλήττεται το "εγώ" τους) αλλά το ότι ο Μίχελ προφανώς δεν τον πίστευε και ήθελε τον Λουτσέσκου.
Το είπε εξάλλου ξεκάθαρα ο Μίχελ.
Ναι αλλά εγώ ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλω τον Ρουμάνο αρουραίο... και άλλοι από ότι ακούω.... >:(
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 10, 2017, 06:05:34 μμ
Ποιός ΈΓΡΑΨΕ με το παραπάνω Ινδιάνε;;
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 10, 2017, 06:50:20 μμ
Ο ΤΣΑΡΛΥ Νικολα.
Και λεει τα πραγματα οπως ακιρβως ειναι, αλλα ποιος απο τους αμπαλους ΠΑΟΚτσηδες θα καταλαβουν?
Αυτοι θελουν μπαλαρα εδω και τωρα! facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 10, 2017, 07:11:03 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν είναι θέμα εγωισμού (αν και αυτοί οι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις πάντα θέλουν να μην πλήττεται το "εγώ" τους) αλλά το ότι ο Μίχελ προφανώς δεν τον πίστευε και ήθελε τον Λουτσέσκου.
Το είπε εξάλλου ξεκάθαρα ο Μίχελ.
Ναι αλλά εγώ ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλω τον Ρουμάνο αρουραίο... και άλλοι από ότι ακούω.... >:(


Η επομενη λυση ειναι ο .....Γκαρσια που μονο προπονητης δεν ειναι!
Μην κοροιδευομαστε εδω μεσα μεταξυ μας!
Ας το κανουν αλλου!
Ποιος Γκαρσια, με τι και απο που?
Επομενως θελοντας και μη θα παμε στην λυση που ηθελε ο Μιχελ.
Ουτε και εγω Νικολα τρελαινομαι αλλα αυτη ειναι η καλυτερη λυση αν παμε σε απολυση Στανογεβιτς που δεν θα προλαβει ουτε λαθος να κανει!
Εδω οι ΑΡΔ τον εχουν στησει στα 3 μετρα !!!!

Σωστο το κειμενο του ΤΣΑΡΛΥ αλλα ο αμπαλος Λαος του ΠΑΟΚ δεν καταλαβαινει απο τετοια να ουμ  facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 11, 2017, 02:54:33 μμ
Α ρε φουκαρα παοκ! facepalm


(Ναι με μικρα)
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 11, 2017, 03:22:42 μμ
Λύνεται άμεσα το συμβόλαιο του Στανόγεβιτς

(http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler2.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE3LzA4LzExLzE3Mjc2ODEuanBn&t=636380492319385795&w=772)

Αμεσα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες του δικεφάλου να αναζητούν τη φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο, προκειμένου να αναλάβει στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ θέλουν να κινηθούν πολύ γρήγορα, ούτως ώστε ο Ρουμάνος τεχνικός να μπορεί να δώσει το "παρών" ακόμα και στην απόγευματινή προπόνηση της Παρασκευής!



Οι ΑΡΔ ξερουν τα παντα γιατι τους εχει ενημερωσει η ΠΑΕ!
Το τοπικ παει για κλειδωμα.
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 11, 2017, 06:19:15 μμ
Το πα, πηγα για καφε και το ανακοινωσαν! facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 11, 2017, 06:30:15 μμ
Στο ίδιο έργο θεατές!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 11, 2017, 07:01:06 μμ
Οι "μπαλαδοφατσες" της ΠΑΕ εκριναν οτι ειναι καλος προπονητης αλλα οχι αυτος που θελει ο ΠΑΟΚ! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Αει στο δι@ολο καρναβαλια! :)) :)) :)) :)) :))


Δυστυχως δεν προλαβες ρε ανθρωπε να κανεις και τιποτα!
Και λαθη που εκανες, δεν σε αφησαν να τα διορθωσεις!
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: nikolasf4 στις Αυγούστου 11, 2017, 09:11:05 μμ
Την ταχύτητα με την οποία έπαιρνες αποφάσεις και έκανες διορθωτικές κινήσεις μέσα στο παιχνίδι έχω να την δω από εποχή Άγγελου.. Αν τελικά πετύχαινες ή όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ ....
Στο καλό!
 
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 11, 2017, 09:57:50 μμ
+1926
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 12, 2017, 06:06:54 μμ
Την Δευτέρα κλειδωνει
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
Αποστολή από: jim στις Αυγούστου 13, 2017, 04:50:32 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν είναι θέμα εγωισμού (αν και αυτοί οι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις πάντα θέλουν να μην πλήττεται το "εγώ" τους) αλλά το ότι ο Μίχελ προφανώς δεν τον πίστευε και ήθελε τον Λουτσέσκου.
Το είπε εξάλλου ξεκάθαρα ο Μίχελ.
Ναι αλλά εγώ ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλω τον Ρουμάνο αρουραίο... και άλλοι από ότι ακούω.... >:(


Εδω μεσα ολα ειναι γραμμενα μηνες νωριτερα.
Οταν καποιοι αλλοι ακομα ετρωγαν το σανο αμασητο.
Ενα εργο με προδιαγεγραμμενο τελος ηταν ο Στανογεβιτς.
Ωρες ωρες μονο ποτε δεν θα πεθανουμε δεν ξερουμε.
Τεσπα, καλη τυχη, ισως θα ηταν προτιμοτερο να μην ειχε ερθει καθολου αλλα ειπε ο Σαββιδης να ακουσει την π@τσα τον Βουκιτς! facepalm facepalm


Η επομενη λυση ειναι ο .....Γκαρσια που μονο προπονητης δεν ειναι!
Μην κοροιδευομαστε εδω μεσα μεταξυ μας!
Ας το κανουν αλλου!
Ποιος Γκαρσια, με τι και απο που?
Επομενως θελοντας και μη θα παμε στην λυση που ηθελε ο Μιχελ.
Ουτε και εγω Νικολα τρελαινομαι αλλα αυτη ειναι η καλυτερη λυση αν παμε σε απολυση Στανογεβιτς που δεν θα προλαβει ουτε λαθος να κανει!
Εδω οι ΑΡΔ τον εχουν στησει στα 3 μετρα !!!!

Σωστο το κειμενο του ΤΣΑΡΛΥ αλλα ο αμπαλος Λαος του ΠΑΟΚ δεν καταλαβαινει απο τετοια να ουμ  facepalm
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 14, 2017, 07:39:45 πμ
Πάντως (το είχα γράψει στο τοπικ των προπονήσεων) το να κάνεις ΔΙΠΛΕΣ προπονήσεις μετά από προετοιμασία είναι πολύ περίεργο....
Δεν το έχω ξανασυναντήσει το έγραφα διαρκώς...
Βγήκαν πάντως και τραυματισμοί (Λεβεκ, Κάνιας), δεν ξέρω αν είναι τυχαίο.
Τώρα πλέον έχει ελάχιστη σημασία για τον ίδιο, η ομάδα μένει να σουλουπωθεί εκεί...
Τίτλος: Απ: Aleksandar Stanojevic
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 14, 2017, 12:12:57 μμ
ΤΕΛΟΣ.