PAOKForum
LIVE PAOK => Άλλα Αθλήματα => PAOK BASKETBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Μαρτίου 27, 2017, 04:05:21 μμ
-
Ωρα να φανε ψ@λη οι απογονοι! >:D
-
Μαζί σου... 8)
-
Ωρα να φανε ψ@λη οι απογονοι! >:D
Μ ενα ασσο επιπεδου Κουπερ τους ειχαμε.Αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ κι εχεις Σουλη.
-
Συμφωνω και με ενα ακομη βοηθητικο 5αρι!
Αλλα παμε για την νικη pano
-
Πολύ φοβάμαι ότι θα χάιρουν πάλι της προστασίας των γκρι αν και εφόσον ζορίσουν τα πράγματα >:( >:( >:( >:(
-
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/17523456_1395189227204984_5957173348502003568_n.jpg?oh=8297ac5db94daa39e4883aee4d7d7075&oe=59693CFC)
Με δύο προπονήσεις ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας στο PAOK Sports Arena. Το πρωί το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και το απόγευμα προπόνηση τακτικής. Ο Keith Clanton για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Nenad Miljenovic βρίσκεται στο Βελιγράδι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για ενοχλήσεις στον αυχένα και την ωμοπλάτη. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται για την επόμενη Δευτέρα.
Ελπιζω ο Κλαντον να ειναι οκ!
-
Ζορικο καθως και εγω πιστευω πως αν παει να γινει η στραβη (γι αυτους) θα επεμβουν τα κορακια-φιλιπιννεζες τους. >:(
-
Ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής και με την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ, το απόγευμα (14:00) της Παρασκευής...
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17553774_1397188877005019_1254414137786485024_n.jpg?oh=3f3329fb87800f3245f5975bea7a6d0f&oe=599A6D7F)
Ο παραπάνω εικονιζόμενος πρέπει να πιάσει καλή απόδοση για να έχουμε ελπίδες για την νίκη...
-
Το παιχνιδι με αυτον τον καρκινο το κερδιζεις με σουπερ αποδοση ολης της ομαδας.
Τωρα αν θα το πετυχουμε αυτο ειναι αλλο θεμα.
Πρεπει να επιδιωξουμε το τελειο!
-
Η διαρκεια για εμενα κερδιζει τετοια παιχνιδια.
Να αντεξουμε την πιεση, τα σφυριγματα, τα παντα!
Τι να το κανω να ειμαστε στον ποντο στο 1ο ημιχρονο και στην επαναλαψη να καταρρευσουμε!
Βεβαια, ολα ειναι πιθανα.
-
Προπόνηση με... Sibert!
(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czozMzoidXBsb2Fkcy8yMDE2LTE3L2pvcmRhbl9wYW9rXzIuanBnIjtzOjU6InByb3B4IjtpOjQyMDtzOjU6InByb3B5IjtpOjM1MDtzOjI6InpjIjtpOjE7fQ)
Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.
Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που είναι στη διαθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Nenad Miljenovic αναμένεται να επιστρέψει από το Βελιγράδι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο Jordan Sibert που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για τις ΗΠΑ, βρέθηκε στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλα τα στελέχη της ομάδας.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση (15:30) το Σάββατο. Πριν από την προπόνηση, αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφθεί την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκατασάσεις της Sportexpo.
Η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:20.
-
Με Κονιαρη στον ασο θα δυσκολευτουμε αρκετα αλλα και ο Μιλιενοβιτς να ηταν λιγα πραγματα θα ηταν διαφορετικα!
Ωστοσο Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! pano
-
(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czoyODoidXBsb2Fkcy8yMDE2LTE3L0lNR182MzMwLkpQRyI7czo1OiJwcm9weCI7aTo0MjA7czo1OiJwcm9weSI7aTozNTA7czoyOiJ6YyI7aToxO30)
Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, στις 2/4 στις 17:00 για την 24η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση τακτικής, με την συμμετοχή όλων των διαθέσιμων παικτών του ΠΑΟΚ.
Το απόγευμα (19:20) η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στην Αθήνα.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Sobey, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Μαργαρίτης, McFadden, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Peiners, Clanton και Aska.
Πάμε ρε pano
-
Και Τσοχλα στον ασο.
Θα μοιραστει το παιχνιδι πιστευω απο τον Σουλη.
Το θεμα ειναι οτι θα ειμαστε στην Τουμπα και δεν θα εχουμε εικονα του παιχνιδιου. :-\
-
Ενω εγω στο καφε θα τα βλεπω και τα 2!
Γ@μησε τους ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
-
Χωρις τα κορακι θα ταν διπλο απο δω μεχρι την τρουμπα ,αλλα βλεπεις....Συνηθισαμε πλεον
Γμται ο θρυνος κι ο πειραι@ς
-
Θα είναι διπλό!!!! :paokeisai:
-
Γ@μω τους μ@λ@κες που το έβαλαν ίδια ώρα! >:(
(https://pbs.twimg.com/media/C8aQ8ThWsAAZZWF.jpg)
-
80-57
72-51
67-51
4η περίοδος
67-49
64-43
56-37
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
51-31
47-29
42-25
40-21
35-18
33-16
30-16
2Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ
26-16
23-14
21-12
16-12
16-9
12-7
10-7
7-6
5-2
Πάμε για την νίκη......
Sobey
Koniaris
Peiners
Clanton
Margaritis
-
Μόνο ο Άσκα με 14 και ο Πεινερς με 11.....
-
Αναμενόμενη ήττα αλλά όχι και έτσι.... Ντροπή!
:-[ :-[ :-[
-
Εριξα μια-δυο κλεφτες ματιες στο σκορ που εβαζε ο Μοικ, και καταλαβα απο την αρχη πως κατεβηκαμε να παιξουμε.
Μπραβο στον Ασκα που για 2η φορα παιζει με τον καλυτερο τροπο.
-
«Δε μας επέτρεψε να κάνουμε τίποτα»
(http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20170402/engine/pegasus_LARGE_t_1301_107583944_type12905.jpg)
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά μετά από το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση και τη νίκη του. Εμείς ως ομάδα δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, ξέραμε πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Αυτά τα οποία είχαμε σχεδιάσει και έχουμε ως φιλοσοφία, δεν μπορέσαμε να το υλοποιήσουμε, η πίεση του Ολυμπιακού δεν μας επέτρεψε να κάνουμε τίποτα.
Πήραμε βεβιασμένες αποφάσεις και αυτό ήταν το χειρότερο. Πήραμε σουτ εκτός ισορροπίας και πλάνου. Ο Ολυμπιακός έκλεψε πολλές μπάλες, πήρε αποφάσεις στο ανοιχτό γήπεδο και εμείς δεν είχαμε οργανωμένη άμυνα και δεχτήκαμε πολλούς εύκολους πόντους. Την εβδομάδα που έρχεται πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια και στα playoff».
Από την πλευρά του ο Ζάνις Πέινερς σχολίασε πως: «Παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Φανέρωσαν όλες μας τις αδυναμίες, είχαμε μερικούς παίκτες που εντάξαμε στην ομάδα, το ματς ήταν εκτός έδρας και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμάς γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν έτοιμοι»
-
Ν πω την αμαρτια μου μετα τα μισα της πρωτης περιοδου δεν κοιτουσα αλλο στην οθονη.
Μονο στο ημιχρονο και στο τελικο σκορ.
Κακη εμφανιση δυστυχως αυτος δε ο ΚΛαντον καλος χρυσος, αλλα ρε φιλε σε καθε παιχνιδι θα κανει 3-4 φορες βηματα!
Αυτο ειναι χουι στανταρ! >:(
-
Λες και έκαναν τις δηλώσεις πρόβα.... facepalm
Τεσπα προχωράμε.
-
>:( >:( >:( >:( >:( ευτυχως δε το δα.Ειδα το ποδοσφαιρο και με πηρε λιγο ο υπνος
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
-
Ν πω την αμαρτια μου μετα τα μισα της πρωτης περιοδου δεν κοιτουσα αλλο στην οθονη.
Μονο στο ημιχρονο και στο τελικο σκορ.
Κακη εμφανιση δυστυχως αυτος δε ο ΚΛαντον καλος χρυσος, αλλα ρε φιλε σε καθε παιχνιδι θα κανει 3-4 φορες βηματα!
Αυτο ειναι χουι στανταρ! >:(
Ημουν Τουμπα και ετσι δεν ξερω αλλα καταλαβαινω.
Για τον δε Κλαντον δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια, νομιζω το εχω αναφερει και τις πιο πολλες φορες, τα βηματα ειναι και χωρις αντιπαλο! :o
-
(http://www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2016-08/11111.jpg)