PAOKForum

LIVE PAOK => Άλλα Αθλήματα => PAOK BASKETBALL => Μήνυμα ξεκίνησε από: m01can4 στις Νοεμβρίου 21, 2016, 11:25:38 πμ

Τίτλος: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 21, 2016, 11:25:38 πμ
(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czo1NjoidXBsb2Fkcy8yMDE2LTE3L2NoYW1waW9uc19sZWFndWUvb2xkZW5idXJnX3RlYW1waG90by5qcGciO3M6NToicHJvcHgiO2k6NDIwO3M6NToicHJvcHkiO2k6MzUwO3M6MjoiemMiO2k6MTt9)

Μπορεί πέρσι, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Oldenburg, η γερμανική ομάδα να ήταν ένας σχετικά άγνωστος αντίπαλος, αλλά αυτή την φορά δεν ισχύει το ίδιο. Η αυριανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε ουσιαστικά την πορεία της το 1954, όταν εμφανίστηκε τμήμα μπάσκετ στην Oldenburrg TB sports club. Ωστόσο, από το 2001 το τμήμα μπάσκετ απέκτησε μία εντελώς ξεχωριστή μορφή, ενός ξεχωριστού club, με την ονομασία EWE Baskets Oldenburg, την σημερινή δηλαδή ονομασία της ομάδας.
 
Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Oldenburg ήταν αναμφισβήτητα η σεζόν 2008-09, όταν κατάφερε για πρώτη, αλλά και μοναδική έως τώρα φορά να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας. Και την επόμενη σεζόν (2009-10) η Oldenburg αγωνίστηκε για πρώτη (και μοναδική έως τώρα) φορά και στην Ευρωλίγκα!
 
Η δεύτερη μεγάλη στιγμή για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ήρθε το 2015, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, μέσα από την διαδικασία του Φάιναλ Φορ, το οποίο και διοργάνωσε η Oldenburg. Η Oldenburg είχε νικήσει 77-71 την Telekom Basket Bonn στον ημιτελικό και στον τελικό επικράτησε με 72-70 της Bamberg!
 
Η Oldenburg χρησιμοποιεί δύο γήπεδα. Βασική της έδρα είναι η Large EWE Arena, που μπορεί να φιλοξενήσει 6.069 θεατές, ωστόσο το αυριανό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο μικρότερης χωρητικότητας (περίπου 3.200) Kleine EWE Arena. Στο ίδιο γήπεδο είχε πραγματοποιηθεί και ο περσινό αγώνας του ΠΑΟΚ με την Oldenburg.
 
Η Oldenburg κράτησε σημαντικό κομμάτι του περσινού ρόστερ και ουσιαστικά πάνω στον κορμό που διατήρησε, δημιούργησε την φετινή ομάδα. Ο εκρηκτικός Αμερικανός γκαρντ Chris Kramer που έκανε αρκετή ζημιά στον ΠΑΟΚ πέρσι είναι και φέτος ένας από τους βασικούς στην προσπάθεια της Oldenburg, όπως και οι επίσης παραμένοντες Αμερικανοί Rickey Paulding (35, 1μ.96), Vaughn Duggins (30, 1μ.88) και Brian Qvale (29, 2m.11). Σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας είναι ο Βέλγος διεθνής φόργουορντ Maxim de Zeeuw (30, 2μ.06), αλλά και ο «ρούκι» Αμερικανός γκαρντ Frantz Massenat (24, 1μ.92).
 
Ο 52χρονος Mladen Drijencic (με καταγωγή από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη) είναι και φέτος ο προπονητής της Oldenburg.
 
Στο Basketball Champions League η Oldenburg έχει ρεκόρ 3 νίκες (όλες σε εκτός έδρας αγώνες) και 2 ήττες (στο γήπεδό της) μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ στο πρωτάθλημα Γερμανίας και μετά από 11 αγώνες, έχει 5 νίκες και 6 ήττες, ενώ στον τελευταίο της αγώνα, το απόγευμα της Κυριακής ηττήθηκε με 97-92 στην παράταση από την Bremehagen.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 21, 2016, 11:26:54 πμ
Και στη Γερμανία χωρίς Peiners…

(http://www.paokbc.gr/thumb/YTo0OntzOjM6InNyYyI7czozNzoidXBsb2Fkcy8yMDE2LTE3L3BlaW5lcnNfbGl0aHVhbmlhLmpwZyI7czo1OiJwcm9weCI7aTo0MjA7czo1OiJwcm9weSI7aTozNTA7czoyOiJ6YyI7aToxO30)

Χωρίς τον Zanis Peiners θα ταξιδέψει για τη Γερμανία η αποστολή του ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την Oldenburg με μία ακόμη σημαντική απουσία. O Λετονός παίκτης του ΠΑΟΚ ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας, δοκίμασε αλλά δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.
 
Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν το αναμενόμενο πρόγραμμα με βίντεο και προπόνηση τακτικής και αύριο νωρίς το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για τη Γερμανία. Η αποστολή θα «πετάξει» στις 08:15 και μέσω Φρανκφούρτης αναμένεται να φτάσει στη Βρέμη στις 13:25, ενώ οδικώς θα μεταβεί στο Oldenburg.
 
Το βράδυ της Δευτέρας (21:00) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην EWE Arena, στο γήπεδο όπου την ίδια ώρα (21:00) την Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας με την EWE Baskets Oldenburg για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.
 
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant και Keith Clanton.




Πέρσι χάσαμε 83-71....
Φέτος τι θα κάνουμε? ::)
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 21, 2016, 02:02:03 μμ
Σωματικα και ψυχολογικα στο χειροτερο σημειο.
Τωρα τι μπορει να βγει απο αυτο, δεν ξερω.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Νοεμβρίου 21, 2016, 05:07:00 μμ
Καπου πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι, δεν μπορει να συνεχιστει αυτο.
Μακαρι να ειναι αυριο.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 22, 2016, 03:38:59 μμ
Πιστευω πως σημερα θα ειμαστε διαφορετικοι.
Μακαρι να ειναι ετσι.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 09:07:41 μμ
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%E2%84%96f%E2%20%84%96f&hc_location=ufi
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 09:53:26 μμ
27-33 ημίχρονο με πολύ κακό 2ο δεκάλεπτο, σχεδόν αυτοκτονικό....
Από 9 πόντους ο Σαιμπερτ και ο Κλάντον.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 22, 2016, 10:00:51 μμ
Καλα ξεκιναμε παντα και στο 4ο δεκαλεπτο χανουμε! >:(
Ελπιζω να σταματησει αυτο το αστειο σημερα.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 10:29:34 μμ
48-51 στο 3ο δεκάλεπτο...
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 22/11, 21:00 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: nikolasf4 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 10:56:47 μμ
Η συνήθεια που έχει καταντήσει  facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm facepalm
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 22, 2016, 11:01:10 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Καλα ξεκιναμε παντα και στο 4ο δεκαλεπτο χανουμε! >:(
Ελπιζω να σταματησει αυτο το αστειο σημερα.



Αμ δε! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 11:08:44 μμ
Κουράστηκε ο Χρυσικόπουλος, ο Τσόχλας το ίδιο, ο Γλυνιαδάκης έπεσε και μείναμε με Σαιμπερτ και Κλάντον και ενίοτε Μπραιαντ!
Καληνύχτα ....

(https://pbs.twimg.com/media/Cx5T3TyXUAAmPaj.jpg)
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 22, 2016, 11:12:22 μμ
5η σερί ήττα  και 3η στο Champions League

(http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-11/7a367994-71d4-4734-a3db-0ef1f2eb5108_800.jpg?itok=P8tJHygQ)


Το ακουγα στο ραδιοφωνο μιας και επεστρεφα απο ταξιδι.
Τι χαλι ηταν αυτο ρε, τι λαθη καναμε, τι αμυνα ηταν αυτη που παιζαμε!!!!!
ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Δεν μπορουμε να κανουμε μια νικη! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: Kat6 στις Νοεμβρίου 22, 2016, 11:49:23 μμ
Την τελευταια περιοδο προλαβα.Χαλια ο λινος ,τραγικος ο Τσοχλας ,μπασκετ καφενειου .Αλλα ρε πστ μου ειναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καφενειο.Κουτσο στραβο (πλεον) αυτο αγαπησαμε ,απο τοτε, που ταν πρωτη μαγαζαρα στην ευρωπη.Δε σβηνει αυτο.
Στ αληθεια το χαρηκα(φταιει κι η στερηση τοσο καιρο) εστω κι αυτο το 10λεπτο που ειδα.Γιατι?Γιατι μεσα στην αμαπαλοσυνη τους ειδα καποιους να το παλευουν (Μπραιαντ) και καποιους αλλους να λιωνουν στον παγκο(Σουλης) απ την αγωνια.Αλλος στη θεση του θα λεγε δε γ......ρε μ@@@@κες κι εσεις κι ο γρυλος σας.Ε αυτος τρελενεται.Γι αυτονα (που ειναι αληθεια δε γουσταρω  αρκετα πραγματα στη διαχειρηση του) και για ολους τους υπολοιπους που παρα την αμαπαλοσυνη τους, το παλευουν κοντρα σε ομαδες με 5πλασια μπατζετ ,θα στηριζω οσο μπορω κι αντεχω.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 23, 2016, 10:58:09 πμ
Μειοψηφία είσαι πάντως να ξέρεις...
Λίγοι στηρίζουν, λίγοι αγαπούν το τμήμα, γι αυτό είναι μεταξύ συγγενών και φίλων...
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: Billysm-4 στις Νοεμβρίου 23, 2016, 12:13:09 μμ
Δεχνουμε λιγοι στο τελος των αγωνων.
Πλεον δεν ειναι συμπτωση αυτο που συμβαινει.
Δεν γινεται να χανουμε τα παιχνιδια στο τελος παντα και να ειναι τυχαιο.
Επιπλεον καποιοι παικτες, επεσαν σε αποδοση και η ομαδα εμεινε να την τραβαει ο Κλαντον.
Αυτο δεν γινεται βεβαια, αλλα τι να κανουμε.
Πολλοι θα κραξουν, αλλοι τοσοι θα πουν για "μπασκετακι" αλλα τι να κανουμε, ετσι ειχαν και μαλλον ......θα εχουν τα πραγματα για πολυ καιρο ακομα.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: Kat6 στις Νοεμβρίου 23, 2016, 02:08:33 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Λίγοι στηρίζουν, λίγοι αγαπούν το τμήμα, γι αυτό είναι μεταξύ συγγενών και φίλων...


Παντρευεσαι μια ωραια γκομενα αλλα με τα χρονια εσπασε,εκανε ρυτιδες,χαλαρωσε το σωμα,παχυνε , κλπ
Σου λεει "Μ αγαπας ?" κι εσυ απαντας  "Σ αγαπαω αν φτιαχτεις και ξαναγινεις οπως ησουν".
Κι οταν  ζητησει φραγκα για να κανει  αυτο που της  ζητας(γυμναστηριο ,καλλυντικα κλπ)  εσυ της γυρνας την πλατη.
Καπως ετσι αγαπαμε (οι περισσοτεροι) και την ομαδα μας.
 Προσωπικα οσο βλεπω οτι καποιοι παλευουν(οσο μπορουν) και δεν ειναι αδιαφοροι θα στηριζω.
Γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια

ΥΓ Καποτε στηριζαμε στο ποδοσφαιρο κατι Αμαφουλε,κατι Κοντεον και κατι Φιλομενους.
Για τον Μπανε που του χρωσταμε τοοοσα δε θα το κανουμε?


Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: BW Dragon son στις Νοεμβρίου 23, 2016, 06:50:59 μμ
+ 1926 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 23, 2016, 08:24:07 μμ
Δυστυχως τον Μπανε Κατ, τον Ματζικ και καποιους ακομα και δεν τους στηριζουν και τους βριζουν !
Και ενταξει απο ανιστορητα παιδακια που δεν ξερουν την τυφλα τους, καπου το δικαιολογω, αλλα ανθρωπους της ηλικιας μας να λεμε οτι μ@λ@κια τους κατεβει δεν το δεχομαι.
Και εγω θα τρελαθω, θα στεναχωρεθω, αλλα δεν θα φτασω στο σημειο να πω "αντε γ@μηθειτε"
Οποιος εχει @@ να παει να τους το πει στα μουτρα, η το καλυτερο να παει να αναλαβει αυτος τον ΠΑΟΚ!
Αλλα απο τζαμπα μαγκες στον ΠΑΟΚ, να φανε και οι κοτες!! facepalm
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 23, 2016, 08:34:42 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Λίγοι στηρίζουν, λίγοι αγαπούν το τμήμα, γι αυτό είναι μεταξύ συγγενών και φίλων...


Παντρευεσαι μια ωραια γκομενα αλλα με τα χρονια εσπασε,εκανε ρυτιδες,χαλαρωσε το σωμα,παχυνε , κλπ
Σου λεει "Μ αγαπας ?" κι εσυ απαντας  "Σ αγαπαω αν φτιαχτεις και ξαναγινεις οπως ησουν".
Κι οταν  ζητησει φραγκα για να κανει  αυτο που της  ζητας(γυμναστηριο ,καλλυντικα κλπ)  εσυ της γυρνας την πλατη.
Καπως ετσι αγαπαμε (οι περισσοτεροι) και την ομαδα μας.
 Προσωπικα οσο βλεπω οτι καποιοι παλευουν(οσο μπορουν) και δεν ειναι αδιαφοροι θα στηριζω.
Γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια

ΥΓ Καποτε στηριζαμε στο ποδοσφαιρο κατι Αμαφουλε,κατι Κοντεον και κατι Φιλομενους.
Για τον Μπανε που του χρωσταμε τοοοσα δε θα το κανουμε?


Λιγοι στηριζουν, λιγοι αγαπουν γιατι την εχουμε δει νεοπλουτοι!
Μας χαλαει ο φθηνος παικτης γιατι θελουμε Ιβαν να νουμε αλλα δεν ερχεται ο Ιβαν!!
Εγιναν "πελατες" αυτοι που πηγαιναν στο μπασκετ και θελουν παικταραδες, τι να βλεπουμε ρε ουμ τον Κονιαρη? (λες και στο ποδοσφαιρο βλεπει τον Ντανι Αλβες  facepalm )
Αλλα ενταξει μωρε, εχουμε τον Μπανε εκει, τρωει τα σκ@τα και μετα ριχνουμε και μπινελικι απο πανω. facepalm

Προσωπικα παιρνω διαρκειας τα τελευταια χρονια, και το σημαντικοτερο για εμενα, πηγαινω συνεχως, οχι γιατι εχω διαρκειας γιατι γουσταρω με την παρεα το μπασκετ, και δεν ξεχνω οτι σε δυσκολα χρονια αυτο μας κρατησε (θα μου πει τωρα καποιος, τι μας μας λες μωρε μ@λ@κα) αλλα τεσπα.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: Kat6 στις Νοεμβρίου 24, 2016, 08:49:37 πμ
You are not allowed to view links. Register or Login

Εγιναν "πελατες" αυτοι που πηγαιναν στο μπασκετ και θελουν παικταραδες, τι να βλεπουμε ρε ουμ τον Κονιαρη? (λες και στο ποδοσφαιρο βλεπει τον Ντανι Αλβες  facepalm )

Αυτη νομιζω οτι ειναι και η αιτια του κακου Τεο.Εχουμε δει τοσο Τσου λου και ξενα πρωταθληματα που μας εγινε συνηθεια και νομιζουμε οτι ολοι πλεον ΠΡΕΠΕΙ να παιζουν σα το Ντανι Αλβες.Και το ζηταμε αυτο επιτακτικα απ τον Κιτσιου των 200 χιλιαδων (αν παιρνει και τοσα).Τα ιδια και στο μπασκετακι.
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 24, 2016, 10:29:16 πμ
Κακό κάνει επίσης και το PRO όπως και το FIFA.
Έχουν μπερδέψει την π@τσα με την βούρτσα μερικοί....
Τίτλος: Απ: Oldenburg - PAOK 67-62 (Bas.Cham.Leag)
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 24, 2016, 01:50:06 μμ
Ανοιξαμε και το τοπικ με το Ρεθυμνο!
Παμε εκει! smilepaok