Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"

Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"  (Αναγνώστηκε 17647 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 10, 2014, 06:23:07 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος m01can4

 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 41
  Τοποθεσία: Aruba
 • 21082
  Μηνύματα
  • Προφίλ
«Δεν βλέπω συλλήψεις»
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης, Βίκτωρ Μητρόπουλος και αναφέρθηκε στα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας αλλά και σε όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Βίκτωρ Μητρόπουλος στον Arena FM 89,4:

«Γεννώνται τεράστια θέματα και αφορούν την λειτουργία των κεντρικών οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου. Τα θέματα είναι ουσιαστικά, δεοντολογικά και όχι τόσο πολύ ποινικά. Εγώ από την μεριά μου δεν βλέπω συλλήψεις. Ο κ.Κορέας που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά , συνένωσε τρεις δικογραφίες. Η πρώτη δικογραφία αφορά του πίνακες διαιτησίας. Όσο αναφορά το καταστατικό της ΕΠΟ , τα όσα ειπώθηκαν εδώ, είναι διαιτητική παράβαση αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να έχει ποινικό αποτέλεσμα γιατί κάποιος θα πρέπει να αποδείξει ότι τον μήνα Αύγουστο, ‘έβγαλαν τους πίνακες αυτοί , έβαλαν συγκεκριμένους διαιτητές για να φέρουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο παιχνίδι . Αυτό το πράγμα είναι δύσκολο να αποδειχτεί.
Στο δεύτερο σκέλος είναι σαφές ότι ο κ.Μαρινάκης ήθελε να βγάλει τον κ.Σαρρή . Αυτό το πράγμα ποινικά δεν αξιολογείται, και εγώ μπορώ να πω τον άλλον ,κοίτα φίλε μην ψηφήσεις ΠΑΣΟΚ, ψήφησε αυτό. Θα μπορούσε να αξιολογηθεί σε περίπτωση που έλεγα πάρε 20.000 ευρώ και ψήφισε αυτόν.  Αυτό είναι δωροδοκία και δωροληψία το οποίο είναι πλημμέλημα, όχι κακούργημα. Το θέμα όμως  γενάτε για τον κ.Σαρρή όταν λέει  βάλε τον Χ στο τάδε παιχνίδι. Αυτό δεν μπορεί να το λέει . Γιατί το είπε; Για να φέρει αποτέλεσμα από τον Α ή τον Β δεν φαίνεται από την συνομιλία. Η προτροπή όμως είναι αυτό που μετράει.
Γενάτε ένα τεράστιο θέμα για το πώς διοικηταί το ποδόσφαιρο, πως οι πρόεδροι παίρνουν εντολές για το ποιον θα βάλουνε και τον ποιον δεν θα βάλουνε. Από ποινική αξιολόγηση πάντως μια περιμένετε να μην κάποιος φυλακή . Είναι σίγουρα τεράστιο το θέμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για αυτό που ακούγεται κάποια στιγμή ,το να βγει ο Πλατανιάς και όχι η Παναχαϊκή : «Εκεί έχει ένα θέμα υπό την έννοια ότι αυτή είναι η επιθυμία μου, αλλά αν η επιθυμία του συνδυάζεται με τον διαιτητή , σημαίνει ότι προτρέπει να βγει η επιθυμία του μέσα από τον διαιτητή. Όλα αυτά τα πράγματα δεν θεωρώ ότι οδηγούν σε συλλήψεις, σε βάζουν σίγουρα σε σκέψεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσουν άμεσα και διώξεις μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα ασκηθούν. 20 Αυγούστου καλούνται οι ύποπτοι να εξετασθούν και όταν μαζευτεί με το καλό όλο το υλικό ,τότε θα αρχίσουν οι διώξεις ».

Για τον αν υπάρχει ηθικό θέμα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ: « Τεράστιο, όφειλαν να δώσουν εξηγήσεις ή να παραιτηθούν. Δεν μπορούν να παραμείνουν στην θέση τους».

Για το αν θα υπάρχουν και άλλα ονόματα που θα βγουν στην φόρα και θα προκαλέσουν εντύπωση: « Η δίωξη ου θα ασκηθεί , τελειώνοντας η ανάκριση , θα είναι μόνο για αυτούς που εμπλέκονται μέσα στο βούλευμα αυτό. Αργότερα όταν ο ανακριτής πάρει στα χέρια του την δίωξη έχει δικαίωμα να επεκτείνει την δίωξη. Αν τώρα είναι πέντε οι κατηγορούμενοι, αν ασκηθεί , μπορεί αυτός να βάλει άλλους 15».

Αναφορικά με τα… Πακιστανικά τηλέφωνα που μιλούσαν: «Οποιοδήποτε θέλει να πει μια κουβέντα παραπάνω ,καταφεύγει σε ένα τέτοιο μέσο για να μην ακούγεται. Σημασία έχει όμως τι λες και όχι σε ποιο τηλέφωνο τα λες. Η νομοθεσία είναι πολύ συγκεκριμένη, λέει ότι επιτρέπεται η παρακολούθηση τηλεφώνου μετά από βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών για δυο μήνες και μπορεί να επεκταθεί για άλλους δυο. Από εκεί και πέρα ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είχε αυτές τις δυο συνομιλίες και αυτές νομιμοποίησε. Αν βρεθούν στο μέλλον κάποιες ανάλογες συνομιλίες έχει δικαίωμα εφόσον είναι νόμιμη η παρακολούθηση να επεκτείνει την δίωξη και σε αυτούς.
Ήμουν πρόεδρος της ΕΠΑΕ, αν είχε βγει για μένα κάποια συνομιλία θα είχα παραιτηθεί την επόμενη μέρα και χαίρομαι γιατί έχουν βρεθεί 180 κατηγορούμενοι και 7.000 ώρες συνομιλίες και το όνομα μου δεν έχει ειπωθεί πουθενά. Κατηγόρησα πολλούς, κυνήγησα πολλούς αλλά το όνομα μου δεν βρέθηκε πουθενά».

Για το αν όλο αυτό πλήξει τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη: «Επικοινωνιακά θα τον πλήξει  σίγουρα, ποινικά είπα την γνώμη μου και προηγούμενος».

Αναφορικά με το αν η συγκεκριμένη έρευνα έχει εντολή του πρωθυπουργού: «Δεν το ξέρω γιατί το 2012 που ξεκίνησε δεν ήταν πρωθυπουργός ο κ.Σαμαράς».

arenafm.gr

Αφού μίλησε και ο Βίκτωρας , περιμένω να μιλήσει ο Κούγιας και ο Μπέος πλέον... facepalm 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 11, 2014, 05:38:53 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος teododo

 • Big BOSS
 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 45
  Τοποθεσία: Θεσ/νικη
 • 21842
  Μηνύματα
 • I Don't παλελεύω it...
  • Προφίλ
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) πες αλευρι Μοικανε ..... :)) :)) :)) :))

Αναφορά Κούγια στον Άρειο Πάγο: "Σχεδίαζαν να με σκοτώσουν"Με αίτησή του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας ζητάει πρόσθετη προστασία γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Ιδού η σχετική αναφορά που κοινοποιείται στους εισαγγελείς Π.Φάκου, Αρ.Κορέα, Χ.Λακαφώση και  στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος):

 "Όπως Σας είναι γνωστό, ήδη, με την από 27/07/2011 και με αριθμ. Εμπ. Πρωτ. ΕΠ 1027 διάταξη του Αθλητικού Εισαγγελέα κου Αριστείδη Κορέα έχω τεθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, διότι υπήρξα το μόνο φυσικό πρόσωπο, που κατέθεσα επωνύμως και ενόρκως ενώπιόν Σας και ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, κας Πόπης Παπανδρέου, αναφορικά με την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, που λυμαίνεται το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκαθορίζοντας με παράνομο τρόπο τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων τωνελληνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου προς αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

​ Όπως Σας είναι γνωστό, τα πρόσωπα, τα οποία κατονόμασα σε αυτήν τη δικογραφία, συνελήφθησαν, παραπέμφθηκαν και κρατήθηκαν στις φυλακές αλλά ήδη κυκλοφορούν ελεύθερα.
​Όπως Σας είναι επίσης γνωστό, μετά από εκείνη τη συμμετοχή μου ως μάρτυρος στην ως άνω δικογραφία συνοδεύομαι καθημερινώς από αστυνομικό μόνο κατά την αναχώρησή μου από το σπίτι μου κάθε πρωί, περιοριζομένης της φυλάξεώς μου μόνο σε αυτήν την κοινωνική μου δραστηριότητα.

​Πριν από λίγους μήνες κλήθηκα και εξετάστηκα ως μάρτυρας από τον αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορέα, αλλά και από τον Προϊστάμενο της Αθλητικής Εισαγγελίας Αθηνών κ. Λακαφώση σε άλλες δύο υποθέσεις, στις οποίες διερευνώνται κακουργηματικές πράξεις από την εγκληματική οργάνωση που διαπράττει διάφορα κακουργήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

​Όπως Σας είναι γνωστό, κατά το χρόνο της εξετάσεώς μου ως μάρτυρας υπέβαλα μήνυση εις βάρος πολύ επικίνδυνων προσωπικοτήτων, όπως είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Πειραιώς Βαγγέλης Μαρινάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Πειραιώς, κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΕΠΟ αλλά και κακοποιοί διαιτητές.

Εχθές με κατάπληξή μου πληροφορήθηκα ότι σε έρευνα που διεξάγει ο αθλητικός Εισαγγελέας κ. Κορέας για ακραίες κακουργηματικές συμπεριφορές των ιδίων προσώπων συμπεριλαμβάνονται στο προανακριτικό υλικό ιδιαίτερα αποκαλυπτικές νόμιμα υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες, από τις οποίες προκύπτει άνευ ουδενόςενδοιασμού η διάπραξις διαφόρων κακουργημάτων εις βάρος μου και εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, της οποίας είμαι ιδιοκτήτης, αλλά το κυριότερο προέκυψε ότι οι επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης προγραμματίζουν αφενός μεν την οικονομική μου εξόντωση, ενεργοποιώντας κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ, ονόματι Γιάννης (κατά σύμπτωση Γραμματέας του ΣΔΟΕ εκείνο το διάστημα είναι ο πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης), αφετέρου δε τη φυσική μου εξόντωση, αφού από συνομιλία του Μαρινάκη με τον στενό του συνεργάτη Καραπαπά (πρώην δημοσιογράφο) αναφέρεται η φράση «Ήρθε η ώρα να τον τουμπανιάσουμε», φράσις, η οποία στην αργκό σημαίνει να τον σκοτώσουμε, αφού ως γνωστόν «τουμπανιασμένα» είναι τα πτώματα, τα οποία ανασύρονται από τη θάλασσα στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας.

​Επειδή εν όψει των ως άνω είναι πασιφανές ότι από το Μάρτιο του 2011, όπου υπάρχει συνομιλία μεταξύ του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Πιλάβιου και γνωστού κακοποιού, ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε εκείνη τη δικογραφία, όπου συμφωνούν να μου ρίξουν «πέντε σκαμπίλια στα πόδια», που στην αργκό της μαφίας σημαίνει πέντε πυροβολισμούς.
​Επειδή από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες έχει αποδειχθεί ότι ο Μαρινάκης με εγκληματίες συνεργάτες του έχουν ήδη ανατινάξει επιχειρήσεις αντιπάλων τους και έχουν τραυματίσει με επικίνδυνες πράξεις αντιπάλους τους.
      
  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΑΙΤΟΥΜΑΙ


​Όπως με διάταξή Σας και σε συνεργασία με το αρμόδιο Τμήμα προστασίας μαρτύρων της ΕΛΑΣ ληφθούν πρόσθετα μέτρα προστασίας μου, τα οποία να περιλαμβάνουν την καθημερινή μου συνοδεία από ένανμοτοσικλετιστή εκπαιδευμένο αστυνομικό από την ώρα της αναχωρήσεώς μου από το σπίτι μου μέχρι και την επιστροφή μου αλλά και τη φύλαξη της κατοικίας μου, του δικηγορικού μου γραφείου, αλλά και της κατοικίας των παιδιών μου, αφού η εγκληματική οργάνωση προσφεύγει σε τέτοιες ανθρωποκτόνες μεθόδους για να εξαφανίσει όλους όσους αντιδρούν στην εγκληματική της δραστηριότητα.

Αθήνα, 11/07/2014

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
Ο ΑΙΤΩΝ

dikisports.blogspot.gr


Κακοηθιες  >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 11, 2014, 06:54:24 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

 • Platinum member
 • ******
 • Ηλικία: 48
 • 3911
  Μηνύματα
 • Λάτρης του μεγάλου λευκού καρχαρία...
  • Προφίλ
Αυτο με τις δηθεν συλληψεις για οσους εμπλεκονται στην υποθεση των στημενων αγωνων στην Ελλαδα ειναι πλεον ανεκδοτο... Οσο εγινα συλληψεις την πρωτη περιοδο των αποκαλυψεων απο τον Ζουγκλα "ο ολυ..κος και το αιγαλεω να κερδαει και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουνε" , αλλο τοσο θα γινουν και τωρα....

Να υπενθυμισω οτι με το 1/10 των αποκαλυψεων που εγιναν εδω, στην  γειτονικη Ιταλια αφαιρεθηκε πρωταθλημα , η Μιλαν του πρωθυπουργου ξεκινησε με -15 βαθμους , η Γιουβε επεσε Β' Εθνικη και κατι αλλες "σχετικα γνωστες ομαδουλες " τυπου Λατσιο , Παρμα ,  Φιορεντινα ξεκινησαν με -10 , -6 και παει λεγοντας....

Στη δε Γιουβε απαγορευτηκε να κανει μεταγραφες πανω απο τη Β' Εθνικη με αποτελσμα παικτες τυπου Καναβαρο να την κοπανησουν ....

Εδω "νομος ειναι το δικιο του γαυρου και του αμαρτωλου συστηματος"...Τι δεν εχετε καταλαβει.....

Πιο πιθανο θεωρω να κλειστει η Δημητρα Αλεξανδρακη σε μοναστηρι παρα να υπαρξουν συλληψεις ....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 11, 2014, 07:46:58 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος teododo

 • Big BOSS
 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 45
  Τοποθεσία: Θεσ/νικη
 • 21842
  Μηνύματα
 • I Don't παλελεύω it...
  • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αφού μίλησε και ο Βίκτωρας , περιμένω να μιλήσει ο Κούγιας και ο Μπέος πλέον... facepalm


 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

«Δεν 'ξηγιέται έτσι ο Μαρινάκης»Ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τις συνομιλίες που «βγήκαν» στη φόρα, για την αντίδραση που θα έπρεπε να είχαν οι ομάδες που φέρεται να αδικούνται, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για το «Μονακό» που θέλει να κάνει τον Βόλο:«Προσπάθεια θα κάνουμε. Δεν θα περισσεύει κανείς και οι πολίτες του Βόλου θα συνδράμουν και θα συμβάλλουν να αλλάξουμε την εικόνα του Βόλου. Είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείς αυτό το ποτάμι με θάλασσα. Θα κάνουμε μια προσπάθεια και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια. Κάθε πόλη έχει τις δικές της ομορφιές. Η Θεσσαλονίκη είναι από τις αγάπες της ζωής μου και για αυτό έχω εκεί φίλους και έχω δεθεί επιχειρηματικά. Τακτικά βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη γιατί είναι μια πόλη που μου αρέσει».

-Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στον Arena FM:
«Δεν θα σταθώ σε αυτά που είπε ο κ. Αλαφούζος. Καλό θα είναι με στοιχεία και αποδείξεις να τα δείξει. Το τι υπολογίζουμε και το τι συμβαίνει έχει μεγάλη απόσταση. Πραγματικά μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα που δεν αρμόζουν στο ευ αγωνίζεσθε η στο πρωτάθλημα που θέλει να δει ο κόσμος. Αυτό δεν σημαίνει πως το ποδόσφαιρο δεν έχει κάνει βήματα και πως συμβαίνουν πράγματα που δεν συμβαίνουν σε άλλη χώρα. Αυτά οφείλουν να αποδειχτούν».
-Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:«Θα μιλήσω για τον άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τι του καταμαρτυρούν θα το κρίνουν οι δικαστές, όχι εγώ και οι δημοσιογράφοι. Βρήκαμε τις κασέτες η οτιδήποτε. Αν δώσουν εντολή να καταγράψουν τις συνομιλίες των δικαστών η των πολιτικών δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μπει φυλακή. Ας κάνουν μια αναλογία και εκεί. Ένας παράγοντας όταν μιλήσει με έναν άλλο παράγοντα θα μιλήσει και για θέματα ποδόσφαιρου και θα κάνει καφενειακή συζήτηση. Αν αποδειχθεί ένοχος θα τιμωρηθεί με αυτό που προβλέπει ο νόμος. Άλλο να μιλάμε για επιθέσεις κα εκβιασμούς σε ζωές. Τον ξέρω τον Μαρινάκη δεν ξηγείται έτσι και δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχει και οικογένεια και παιδιά. Υπάρχει παράγοντας που δεν θέλει να βοηθήσει την ομάδα του; Αν αποδειχθεί ότι ελέγχει την ΕΠΟ και έχει επηρεάσει δικαστές τότε δεν ξέρω πιο είναι το προβλεπόμενο της ποινής. Είναι ντροπή να λέμε για έναν άνθρωπο ότι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και όλα αυτά. Έχει παιδιά και οικογένεια και εγώ ξέρω πως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ας κάνει η δικαιοσύνη την δουλειά της γιατί το πώς βγήκανε τα βουλεύματα και οι συνομιλίες; Πως δεν σέβεσαι τα δικαιώματα του άλλου και το τεκμήριο της αθωότητας; Οι δημοσιογράφοι είναι υπεράνω όλων; Αν το ζήτησε ο εισαγγελέας να δημοσιευτούν είναι αλλιώς, αλλά πάνω του νόμου δεν είναι κανένας εισαγγελέας. Το σύνταγμα μιλάει για τεκμήριο αθωότητας και προσωπικά δεδομένα».

-Για τα Πακιστανικά τηλέφωνα:«Αυτά τα τηλέφωνα είναι σίγουρα ένα θέμα. Ας αφήσουμε όμως από την στιγμή που η υπόθεση αυτή είναι υπό δικαστική διερεύνηση και δεν έχουν καταθέσει όλοι, να κάνουν οι δικαστές την δουλειά τους ανεπηρέαστη. Βγαίνουν 10-20 δημοσιογράφοι και προσπαθούν με τον τρόπο τους, άμεσα να επηρεάσουν συνειδήσεις. Είναι άνθρωποι οι δικαστές και θεωρώ απαράδεκτο ν κάνει ένα μπλογκ, η μια εκπομπή πόλεμο. Ο δικαστής είναι άνθρωπος και επηρεάζεται. Είναι ανεπίτρεπτό σε μια υπόθεση που είναι ανοικτή. Πρέπει η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της".

-Για τα όσα βίωσε:«
Αυτό που βίωσα εγώ δεν θέλω να το βιώσει ούτε ο εχθρός μου. Για αυτό λέω πως δεν έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Μέχρι να τα βιώσω δεν τα πίστευα. Ήρθε η κ. Κοτζαμάνη, αξιότιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγκου και λέει πως αυτά που βίωσε ο κ. Μπέος και ο Άγγελος ο Φιλιππίδης πρόσφατα και απαγορεύονται να γίνονται συλλήψεις και προφυλακίσεις πριν καταθέσει ο κατηγορούμενος. Θα συλλάβεις κάποιον χωρίς να έχει απολογηθεί και να του έχει πάρει κατάθεση; Υπάρχει Έλληνας στην Ελλάδα που δεν έχει καταλάβει πως αυτό που έγινε το 2011 δεν ήταν με πολιτική παρέμβαση και ένα σόου για επικοινωνιακά παιχνίδια; Ακόμα και οι εχθροί μου το έχουν καταλάβει. Δίκη δεν έχει γίνει. Για αυτό και αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η δικαιοσύνη δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη. Οι δικαστές μέχρι ένα σημείο μπορεί να παρανομήσουν και να μην λάβουν υπόψη τους νόμους. Στην δική μας υπόθεση από τις 100 διατάξεις είχαν παρανομήσει και στις εκατό. Πλέον, πρέπει να ακολουθήσουν τώρα το γράμμα του νόμου και να μην παρανομήσουν. Καλούνται οι κατηγορούμενοι να καταθέσουν, να αξιολογηθούν οι απομαγνητοφωνήσεις και να βγει στο τέλος απόφαση από τον δικαστή και τον εισαγγελέα. Έτσι είναι τα πράγματα. Στην δικιά μου περίπτωση υπήρχε μια απομαγνητοφώνηση σε ένα λευκό χαρτί. Τώρα οι απομαγνητοφωνήσεις που υπάρχουν είναι σε επίσημο έγγραφο από την υπηρεσία, με δικαστική συνδρομή, υπογραφή φυσικού προσώπου, παράδοση και παραλαβή. Σε εμάς ήταν μια προχειρότητα. Για να καλύψουν αυτή την προχειρότητα έχουν κάνει 10αδες παρανομίες. Θα δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση. Θα περιμένουμε την εισαγγελική πρόταση, την πρόταση συμβουλίου εφετών και θα δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι και ελπίζω ο κ. Πούλιος και το δικαστικό συμβούλιο να είναι έντιμοι δικαστές, να κρίνουν με δικαστική συνείδηση και όχι να επηρεαστούν από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους. Η φυλακή ανήκει στο παρελθόν. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και μπόρεσα να γίνω υποψήφιος, να βγω δήμαρχος του Βόλου και έδωσε ο κόσμος μια απάντηση σε όλο αυτό το σάπιο, αρρωστημένο πολιτικό σύστημα. Μια πόλη με 140.000 χιλιάδες κόσμο δεν μπορεί το 60% της να κάνει λάθος απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσφέρει στην πόλη του. Ταλαιπωρήθηκα, βίωσα κάτι που δεν θέλω να βιώσει κανείς. Ο κ. Ψωμιάδης δεν βρίσκεται στην φυλακή για την υπόθεση των στημένων αλλά για άλλα θέματα. Την αδικία που βίωσα δεν θέλω να την βιώσει κανείς. Πραγματικά όποιος δεν κοιτάει το δάσος και κοιτάει το δέντρο ευθύνεται για όσα βιώνουμε σαν κοινωνία. Πριν αποφασίσει η ποινική δικαιοσύνη το 2011 είχε ασκηθεί μέσα σε δύο μέρες δίωξη από τον εισαγγελέα, κ. Μπάκο και οι ομάδες καθίσανε στο σκαμνί. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Στις τότε απομαγνητοφωνήσεις ας μου φέρει κάποιος μια συζήτηση που αναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε οποιαδήποτε συζήτηση, είτε του Πατέρα, είτε του Ψωμιάδη, είτε του Μαρινάκη, είτε δική μου είτε οποιαδήποτε. Όμως διέλυσαν μια πόλη και μια ομάδα. Τώρα υπάρχει κάτι παρεμφερές. Τώρα όμως ο ίδιος ο εισαγγελέας έδωσε την άδεια να δημοσιευτούνε. Το 2011 είχα βγει τα βουλεύματα παρανόμως.

 Το τεκμήριο της αθωότητας δεν μπορεί κανείς να το παραβεί. Τώρα είναι νόμιμα όλα και υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει εμπλοκή. Βέβαια εγώ δεν λέω πως είναι κανείς ένοχος, μακριά από εμένα. Που είστε κύριοι εισαγγελείς και που βρίσκεστε; Αφού απέχετε που είσαι ρε ΠΑΟΚ που φώναζες ότι σε αδικούνε; Του δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία στα χρονικά όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια σου αλλά να αντιδράσεις με κάποια πράγματα που επί σειρά ετών φώναζε. Ποια είναι η επίσημη αντίδραση του ΠΑΟΚ; Προς Θεού μακριά από εμένα, δεν θεωρώ κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους ένοχο. Πήρα και θέση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα το έκανε ποτέ. Από εκεί και πέρα το τι έκανε ο κάθε άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα του και αν αυτό είναι ποινικά κολάσιμο θα το κρίνει η δικαιοσύνη.
Αυτή την στιγμή απορώ και με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Πώς δεν έχουν αντιδράσει; Εάν ήμουν πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχα κλείσει τον Βόλο και δεν μιλάει ο καθένας. Δεν ξέρω τι έχουν οι άνθρωποι πως λειτουργούν και πως σκέπτονται. Φοβούνται που με την νέα τάξη πραγμάτων αν μιλάς μπορεί να πας φυλακή; Δεν έχουν αυτή την δυναμική; Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Ο κύκλος μου στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει κλείσει και θέλω να προσφέρω στην πόλη μου και να γράψω ιστορία όπως έγραψα και στο ποδόσφαιρο".

-Για το γεγονός πως αναφέρθηκε ο υποβιβασμός του Ηρακλή στις συνομιλίες: "Πρέπει να πούμε και το άλλο. Δεν το έχω διαβάσει για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μου είπαν πως σε κάποια ομιλία μιλάνε για τον Ηρακλή και λέει κάποιος "άστο αυτό το έχει κανονίσει ο Ιωαννίδης". Έτσι μου είπαν. Για το θέμα του Ηρακλή ένας συνομιλητής λέει "άστο το έχει κανονίσει ο υπουργός". Προτιμώ να ασχολούνται 100 παράγοντες λαμόγια παρά τρεις πολιτικοί. Γιατί είναι μεγαλύτερα λαμόγια. Ότι κάνουν είναι για ιδιοτελής σκοπούς. Βέβαια, για αυτό που είπα κρατώ κάποιες επιφυλάξεις. Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είναι κακό να μιλάμε παράγοντες για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας;

Το στήσιμο των παιχνιδιών είναι άλλο κομμάτι. Το στήσιμο των παιχνιδιών είναι συγκεκριμένο. Στις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι έγιναν κάποια αποτελέσματα που και ο γιος μου το καταλαβαίνει. Ήταν στημένα αυτά; Το στημένο είναι άλλο. Το να γίνει ένα αποτέλεσμα που να ευνοεί και τις δύο ομάδες δεν είναι στημένο. Αυτό γίνεται σε όλες τις γωνίες του κόσμου. Το κάνουν οι παίκτες μόνοι τους. Το συμφέρον τους δεν κοιτάνε και το συμβόλαιο τους; Ακόμα και ο παράγοντας να το κάνει, αν κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του που είναι το κακό; Κακό είναι να το στήσω για οικονομικούς λόγους. Τότε ισόβια όλοι μαζί. Το να βολεύει μια ομάδα το αποτέλεσμα και συμφέροντα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τότε δεν είναι κακό. Ρωτήστε τον κ. Αναστασιάδη στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης αν συμμετείχε. Μόνοι τους οι παίκτες τους βόλευε το 0-0. Ποιόν να ρωτήσουν. Δεν λέω πως πήγαν οι παίκτες αλλά η λογική αυτό λέει. Βλέπουμε στην Ιταλία να δίνει το στοίχημα την ισοπαλία 1.30. Το ξέρουν και οι εταιρείες".

-Για το αν θα έχει συνέχεια η υπόθεση με τα στημένα:
"Ακούω και ενημερώνομαι. Χθες είχα κατέβει στην Αθήνα για θέματα του Δήμου και ενημερώθηκα για πολλά θέματα από ανθρώπους μέσα στα πράγματα. Υπάρχουν κάποια θέματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν άρα και να τα κουκουλώσουν. Να περιμένουμε εξελίξεις. Ποινικές εξελίξεις με τους ρυθμούς στην Ελλάδα είναι χρονοβόρες. Έτσι είναι το ποινικό δίκαιο και πρέπει να το σεβαστούμε. Η αθλητική δικαιοσύνη, υπάρχει ένα δεδικασμένο και θα έπρεπε να πάρουν θέση. Αυτή που κάνουν τους κομπάρσου θεωρώ πως έχουν συμφέροντα ή τους βολεύει. Θα ήμουν στον ΠΑΟΚ η τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θα είχα ξεσηκώσει όλη την κοινωνία";

Για το αν πρέπει να παραιτηθούν οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης από την ΕΠΟ:
"Αυτό είναι στην συνείδηση του καθενός. Ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο".

Για τον όμιλο όπου θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου:
"Θεωρώ βάση της γεωγραφικής του τοποθεσίας πως δεν μπορεί να μην πάει στον Βορρά. Την άλλη φορά ήταν δύο ομάδες από τον Βόλο, ήταν 13 από την μία και 15 από την άλλη. Γεωγραφικά έλειπε και η Λάρισα".

-Για την Λάρισα:" Η Λάρισα δεν κατεβαίνει, είναι οριστικό αυτό. Μόνο με κυβερνητική παρέμβαση. Στην ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση όπου δουλεύουν 20 άτομα, λογιστές και δικηγόροι και έχουν και τον Μελισσανίδη από πίσω. Η Λάρισα δεν έχει ξεκινήσει καν ακόμα. Εγώ το υπογράφω. Εκτός και αν αναβιώσουν τα χρέη του παρελθόντος. Για να εκδώσει το Υπουργείο Οικονομικών καινούριο ΑΦΜ πρέπει να έχει γίνει εκκαθάριση της παλιάς εταιρείας. Αυτοί δεν έχουν ξεκινήσει καν. Τσακώνονταν όλο τον χειμώνα και η Λάρισα έκανε πρωταθλητισμό. Δεν πρόκειται να βγει η Λάρισα είναι το μόνο σίγουρο".

-Για τον Άρη:"Ο Άρης στην μέση της περιόδου θα αδυνατίσει να συνεχίσει αν πάει στην Β' εθνική. Είναι μεγάλο έγκλημα αυτό που κάνουν οι παράγοντες του Άρη. Το δηλώνω με το χέρι στην καρδιά, το αίσθημα ευθύνης και τις γνώσεις ποδοσφαίρου που έχω. Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία που τους δίνεται να βγάλουν τον Άρη από την εντατική για πάντα, να τον καθαρίσουν και να δώσουν την δυνατότητα σε έναν μεγάλο επιχειρηματία σε ένα - δύο χρόνια να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχει πόσα εκατομμύρια ευρώ χρέη στο δημόσιο αλλά και στους παίκτες. Οι παίκτες ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενεργοποιήσουν την απόφαση για αφαίρεση βαθμών. Θα πηγαίνει λοιπόν αν είναι πρόεδρος ο Στεφανίδης, θα πιάνει τον δικηγόρο ας πούμε τον Καπετάνο και θα του λέει "μην ενεργοποιήσεις την απόφαση, πάρε 5000 ευρώ". Τέτοιοι δικηγόροι υπάρχουν 10αδες. Κάποια στιγμή θα μπουκώσουν και τα χρέη θα μείνουν. Είναι τεράστιο το πρόβλημα. Ακόμα και αν το ξεπεράσουν, πως θα κάνουν μεταγραφές; Δεν έχουν καταθέσει φάκελο. Κάνουν έγκλημα. Εγώ κανένα συμφέρον δεν έχω όμως ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου θεωρώ και είναι άδικο ο Άρης να έχει τέτοια ταλαιπωρία.
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη, τον Ηρακλή, την Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ομάδες μεγάλες με κόσμο. Σε διαφορετική περίπτωση ο κάθε Ολυμπιακός θα παίρνει πρωτάθλημα με 30 πόντους και θα γελάει ο κόσμος. Η Γ' εθνική και τα τρία χρόνια παραμονής δεν ισχύουν. Θα τεθεί σε λειτουργία από του χρόνου. Θα είναι καταστροφικό για μια ομάδα. Θα γίνει ούτως η άλλως για ομάδες όπως ο Άρης. Εδώ ολόκληρος Μελισσανίδης ακολούθησε αυτή την λύση. Αυτή η δυνατότητα δίνεται και στον Άρη. Εδώ υπάρχει ένα περίεργο πράγμα με επιχειρηματίες που διατελέσαν παράγοντες τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις γιατί κινδυνεύει ο προσωπικός τους λογαριασμός. Όμως μιλάμε για μια ιδέα τώρα και πρέπει αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις να σκεφτούν το καλό του Άρη. Οι άνθρωποι που ήταν στην αίθουσα και ψήφισαν είναι συγγενείς και φίλοι αυτών που κινδυνεύουν να πάνε φυλακή. Δεν ψήφισαν με γνώμονα το καλό του Άρη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Έβλεπα στις εφημερίδες που ήταν 800-1000 άτομα για τις αποφάσεις. Τώρα θα έπρεπε να είναι 2000. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Πήγαν όμως λίγοι επειδή μπορούν να ελεγχτούν. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εγώ έχω φύγει από το ποδόσφαιρο και η δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη αυτή την στιγμή είναι η μέρα με την νύχτα. Μιλάω φυσικά αγωνιστικά όχι για ιστορία και κόσμο .Αν είχε την δύναμη ο Άρης ας κρατούσε τον Μανιά τον Κύργια και τον Τάτο που θα μπορούσαν να τον ανεβάσουν".
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 11, 2014, 07:49:30 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος m01can4

 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 41
  Τοποθεσία: Aruba
 • 21082
  Μηνύματα
  • Προφίλ
Ε, άμα τον ξέρει τον χοντρό, τότε πάσο τι να πούμε εμείς...

Ρε δεν πάτε στο δι@ολο όλοι σας, καθίκια....

ΥΓ. Όταν πιάνεις στο στόμα σου τον ΠΑΟΚ να ξεπλένεις το στόμα σου, μπούλη 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 11, 2014, 07:52:18 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

 • Platinum member
 • ******
 • Ηλικία: 48
 • 3911
  Μηνύματα
 • Λάτρης του μεγάλου λευκού καρχαρία...
  • Προφίλ
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 19, 2014, 06:22:28 μμ »
 

Αποσυνδεδεμένος teododo

 • Big BOSS
 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 45
  Τοποθεσία: Θεσ/νικη
 • 21842
  Μηνύματα
 • I Don't παλελεύω it...
  • Προφίλ
Στην εβδομαδιαία έκθεση της INTERPOL συμπεριλήφθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που είδε το φως της δημοσιότητας στις 8 Ιουλίου για περιπτώσεις διαφθοράς και χειραγώγησης αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο σχετικό κείμενο, στην έκθεση της INTERPOLΣύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "soccerplus.gr" η έκθεση περιλαμβάνει γεγονότα που έλαβαν χώρα από τις 7-13 Ιουλίου 2014 και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην αίτηση του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κορέα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την χρησιμοποίηση των ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών, που δείχνουν συμμετοχή στελεχών επαγγελματικής ομάδας σε πράξεις που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "soccerplus.gr":

"Στο σχετικό κείμενο, στην έκθεση της INTERPOL, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον εισαγγελέα υπάρχουν ενδείξεις ότι οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε δωροδοκία και επηρεάζουν τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια γίνετια μνεία σε 15 καταθέσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν δύο καταθέσεις ιδιοκτητών ποδοσφαιρικών ομάδων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη χειραγώγηση αγώνων.

Tέλος, υπάρχει αναφορά στις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτής προέδρου της ΚΕΔ-ΕΠΟ, Χρήστου Σάββα, για τον τρόπο που καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτητών της περιόδου 2012-13 και σε κατάθεση διαιτητή της Super League που τονίζει ότι υπάλληλοι της ΕΠΟ του ζήτησαν να μεροληπτήσει υπέρ συγκεκριμένης ομάδας στο τελευταίο του ματς.

Επίσης, σtην έκθεση της IΝTERPOL για την Ελλάδα αναφέρεται ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέκλεισε την πρόσβαση σε 23 παράνομες στοιχηματικές εταιρίες κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς παραβίαζαν την νομοθεσία που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα, οι διακομιστές των συγκεκριμένων ιστοσελίδων ήταν εκτός Ελλάδος (Μεγάλη Βρετανία, Μπελίζ, Αυστρία, Μάλτα, Παναμάς, Ρωσία, Ισραήλ).

Tρεις ύποπτοι στην Κύπρο

Για την Κύπρο, αναφέρεται ότι τρία άτομα είναι ύποπτα για συμμετοχή σε κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων, στοιχηματίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά σε παράνομες εταιρίες για αγώνες της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος.

Χειραγωγημένο παιχνίδι στο Europa League

Στην ίδια έκθεση «στημένος» χαρακτηρίζεται από την UEFA o αγώνας της Ντάουγκαβα Ρίγα με την Αμπερντίν στην Λετονία για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League (νίκησαν 3-0 οι Σκωτσέζοι), ενώ έρευνα γίνεται και για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, όπου οι «κόκκινοι» επικράτησαν 5-0.

Αυξήθηκε η χειραγώγηση αθλητικών γεγονότων

Τέλος, στην εβδομαδιαία έκθεση επισημαίνεται ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε την καταπολέμηση οποιαδήποτε χειραγώγηση στον χώρο του αθλητισμού, έχοντας σαν σκοπό τη πρόληψη, τον εντοπισμό και την τιμωρία τέτοιων ενεργειών. Χαρακτηριστικό είναι ότι έρευνα αναφέρει ότι η χειραγώγηση αθλητικών γεγονότων αυξήθηκε με την νέα χιλιετία, κάτι που οφείλεται στην τεχνολογική ανάπτυξη και τα τεράστια χρηματικά ποσά που κινούνται στον επαγγελματικό αθλητισμό".
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 31, 2014, 11:21:55 πμ »
 

Αποσυνδεδεμένος teododo

 • Big BOSS
 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 45
  Τοποθεσία: Θεσ/νικη
 • 21842
  Μηνύματα
 • I Don't παλελεύω it...
  • Προφίλ
Παραιτήθηκε... λόγω πίεσης ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τα στημένα!

Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου ακεραιότητα της ΕΠΟ υπέβαλε ο Γιάννης Ντζούφρας σύμφωνα με όσα είπε στο ΔΣ της 30/7 ο Γ. Σαρρής,

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus o πρόεδρος της ΕΠΟ ο οποίος δεν παρουσίασε στους συμβούλους επιστολή παραίτησης, είπε ότι ο κ. Ντζούφρας αποχωρεί λόγω πιέσεων οι οποίες δεν διευκρινίστηκε ούτε από πού προέρχονται ούτε ποια μορφή έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντζούφρας είχε χρηστεί υπεύθυνος ακεραιότητας από το 2009. Η ιδιότητά του και τα καθήκοντά που από αυτήν απορρέουν κρατούνταν κρυφά από την ΕΠΟ έως ότου αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο μέσα από δημοσιεύματα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά κ. Ντζούφρας έπρεπε να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της UEFA, της ΕΠΟ και των κρατικών αρχών για θέματα παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων, καθήκον που ασκούσε πλημμελώς.

Επίσης έπρεπε να διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης για το παράνομο στοίχημα και τη χειραγώγηση αγώνων κάτι που δεν προκύπτει ότι έκανε.

Τέλος έπρεπε να επιβλέπει τις πειθαρχικές διαδικασίες για τα ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια κάτι που δεν συνέβαινε αφού η ΕΠΟ όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Γ. Σαρρής, αρνούταν να κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες.

Τα παραπάνω προκάλεσαν την παρέμβαση της Αντεισαγγελέως Εφετών, Βιργινίας Σακελλαρόπουλου η οποία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει έχει καλέσει για κατάθεση τόσο τον κ. Σαρρή όσο και τον κ. Ντζούφρα.

Η ΕΠΟ λόγω της αποκάλυψης της αδράνειας πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης του φαινομένου των χειραγωγημένων αγώνων «επανεπιβεβαίωσε» την παρουσία του κ. Ντζούφρα ως υπεύθυνου ακεραιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τελικά ο Γ. Σαρρής ανακοίνωσε στα μέλη του ΔΣ την παραίτηση Ντζούφρα ζητώντας και παίρνοντας εξουσιοδότηση για να επιλέξει τον επόμενο υπεύθυνο ακεραιότητας τον οποίον όπως φαίρεται να είπε δεν θα γνωστοποίησει.

Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο Dr. Γιάννης Οικονομίδης ο οποίος εξέφρασε την απορία για το πώς είναι δυνατόν ένας υπάλληλος να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα που του ανατείθονται…

soccerplus.gr

Τι εγκληματικη οργανωση μου λες, εδω γινεται της π@τανας!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 21, 2014, 07:57:57 πμ »
 

Αποσυνδεδεμένος teododo

 • Big BOSS
 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 45
  Τοποθεσία: Θεσ/νικη
 • 21842
  Μηνύματα
 • I Don't παλελεύω it...
  • Προφίλ
 C:-)

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!
 

Απ: Υπόθεση "στημένα"-"εγκληματική οργάνωση"
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 26, 2014, 11:52:49 πμ »
 

Αποσυνδεδεμένος m01can4

 • Administrator
 • *******
 • Ηλικία: 41
  Τοποθεσία: Aruba
 • 21082
  Μηνύματα
  • Προφίλ
Έλα ρε γίνονται αυτά....?
Σιγά σιγά θα φτάσουμε στο "μεγάλο" κεφάλι... 8)

"Να ερευνηθούν Κουρίδης, Σταθόπουλος για τις πλαστές ενημερότητεςΜιλώντας στη "ΔΙΚΗ" ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, που είναι μάρτυρας-κλειδί για την εισαγγελική έρευνα περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, τόνισε οτι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων, όπου εμπλέκονται οι κύριοι Κουρίδης και Σταθόπουλος, που ήταν οι δυο παράγοντες που τον πλησίασαν πριν τον αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού και του ζήτησαν, όπως υποστήριξε, να νικήσει η ομάδα του Πειραιά, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι όσοι είναι "κατεργάρηδες να τους βάλουν φυλακή"

Αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στο αρτοποιείο του είπε "αν θέλουν να με ξαναχτυπήσουν ασ έρθουν να το κάνουν. Την ψυχή μου όπως δεν θα την πάρουν"


Παράλληλα η τηλεοπτική "Δίκη" παρουσίασε και την κατάθεση Κωνσταντινέα, όπου καταγγέλει την προσπάθεια επηρεασμού του πριν το ματς Ξάνθης-ολυμπιακού. Η κατάθεση  έχει ως εξής: "Παραμονές του αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Superleague 2011-12 o πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης επισκέφθηκε με τη συνοδό του τον φούρνο που διατηρώ στην Καλαμάτα, λέγοντας μου τα εξής: "Πρόσεχε το παιχνίδι εκεί πάνω που πας γιατί είναι δύσκολα για τον πρόεδρο σου και για όλους μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μην φοβάσαι τον Βασάρα. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη φεύγει. Δεν γνωρίζει ο Σταθόπουλος ότι έχω έρθει". Του απάντησα: "Εγώ θα παίξω όπως πάντα. Δεν χρωστάω σε κανέναν". Την ίδια ημέρα συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο στην κεντρική πλατεία της πόλης μετά από αίτημα του τελευταίου. Ο Σταθόπουλος έδειξε να μην γνωρίζει τη συνάντησή μου με τον Κουρίδη και όταν τον ενημέρωσα μου είπε: "Α, ήρθε ο Θόδωρος...Δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης στην περιοχή και δεν δώσεις πέναλτι. Όλοι οι συνεργάτες σου είναι εντάξει και μην φοβάσαι τον παρατηρητή διαιτησίας. Πρέπει για το καλό σου και για το καλό όλων μας να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Του απάντησα: "Εγώ θσ πσίξω αυτό που βλέπω και ας κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός". Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες. Στη συνέχεια ο Σταθόπουλος με συνάντησε και ζήτησε την έγγραφη παραίτηση μου. Με προέτρεψε να ζητήσω συγγνώμη για τη διαιτησία μου και το βράδυ της ίδιας ημέρας με γραπτή ανακοίνωσή του ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία μου πριν μάλιστα συνταχθεί η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας.Λίγες ημέρες αργότερα άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τη τζαμαρία του αρτοποιείου μου, ενώ στις 22/2/2012 τοποθετήθηκε από άγνωστους δράστες εκρηκτικός μηχανισμός από την έκρηξη του οποίου προκλήθηκαν ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημίες"

Η εκπομπή αποκάλυψε άλλες δύο ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις για την εγκληματική οργάνωση που ερευνά ο εισαγγελέας.

Η πρώτη ήταν του Ηλία Χατζή, πρώην παρατηρητή διαιτησίας: "Οι πίνακες διαιτησίας δεν περιλαμβάνουν τους καλύτερους διαιτητές και παρατηρητές.Οι ικανοί δεν επιλέγονται γιατί δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ΕΠΟ.Η επιλογή τους γίνεται με βάση τις ορέξεις των παραγόντων και τον προέδρων.Εξαιτίας τού ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ψηφίζεται από τους προέδρους των τοπικών ενώσεων,επιλέγονται ανίκανοι διατητές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των προέδρων.Ο Σπάθας έπαυσε να ορίζεται επι 8 συνεχόμενες αγωνιστικές γιατί καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα".
H δεύτερη κατάθεση ήταν του πρώην διαιτητή Δημήτρη Κύρκου: "Μετά το τέλος του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού που έγινε στην περίοδο 2011-12 του πρωταθλήματος και έληξε με νίκη των γηπεδούχων,δέχτηκα φραστική επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη,ο οποίος αφού εισήλθε -κατά παράβαση του ΚΑΠ- στα αποδυτήρια των διαιτητών μου είπε:"...Πρέπει να ντρέπεσαι για την σημερινή σου διαιτησία...να προσέχεις απο 'δω και πέρα,να παίζεις καλύτερα τον Ολυμπιακό...".Μετά από αυτό το περιστατικό σφύριξα μόνο σε έναν αγώνα της FL και δεν συμπεριλήφθηκα στους πίνακες διαιτησίας 2012-13.Άγνωστοι μου έστησαν ενέδρα στα Γιάννενα, όπου κατοικώ,η οποία απετράπη μετά απο ενέργειες αστυνομικών".

skai.gr