PAOKForum

Θέματα ΠΑΟΚ ( Α.Σ - Γήπεδο, Προπονητικό) => Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ => Μήνυμα ξεκίνησε από: teododo στις Απριλίου 04, 2014, 04:39:54 μμ

Τίτλος: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 04, 2014, 04:39:54 μμ
Εδώ και τουλάχιστον τέσσερεις δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο στο βούρκο της σήψης, της δυσωδίας και της ανυποληψίας. Το «προϊόν» υπάρχει πλέον μόνο στη φαντασία αυτών που το θέλουν πλήρως ελεγχόμενο, κατευθυνόμενο και τσιφλίκι τους, αυτών που θέλουν τις τσέπες και τις κοιλιές τους γεμάτες, την ίδια στιγμή που τα γήπεδα αδειάζουνε μέρα τη μέρα.

Οι λογικές του παρελθόντος, οι χαμηλοί τόνοι, η προσπάθεια να μη δυναμιτίσουμε το κλίμα (sic), όπως και η ενδόμυχη ελπίδα ότι, ίσως, κάποια στιγμή η Πολιτεία θα λάβει μέτρα και θα καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία, θα ξεριζώσει τη μπόχα και τη σαπίλα που έχει ριζώσει βαθιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν πέσει στο κενό προ πολλού, καθώς όχι μόνο δεν οδήγησαν πουθενά, αλλά βοήθησαν -ή τουλάχιστον δεν εμπόδισαν ούτε στο ελάχιστο- την κατρακύλα.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, έστω και αργά, αντιλήφθηκε πως η μόνη λύση για να διεκδικήσει τα αυτονόητα σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η μετωπική σύγκρουση και κόντρα με όλα αυτά τα μιάσματα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου, δρώντας ως συμμορία. Τα μέλη αυτής της συμμορίας, που σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου θα ήταν απλά μέλη θεάτρου Σκιών -και μάλιστα κομπάρσοι-, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ έχουν και ονοματεπώνυμο.

Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, πως η κίνηση αυτή του μεγαλομετόχου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συστρατευμένους δίπλα του στον πόλεμο αυτό.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οργανωμένο και μη, όπως έχει πράξει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, να είναι έτοιμος για πλήρη και ολομέτωπο πόλεμο, ιδιαίτερα τώρα, που οι προκλήσεις εναντίον του αγαπημένου μας Συλλόγου δεν θα έχουν προηγούμενο.

Διαφορές υπήρξαν και θα υπάρξουν, λάθη έγιναν και θα γίνουν, διαφωνίες υπήρξαν και θα υπάρξουν, πάντοτε όμως με γνώμονα το πώς θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ. Κι αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει και θα φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που αξίζει, μόνο αν καθαρίσει η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συστράτευση που απαιτείται είναι πλήρης και ολοκληρωτική, σε όλα τα μετερίζια και τις θέσεις της ασπρόμαυρης οικογένειας. Ο καιρός της εσωστρέφειας τελειώνει ανεπιστρεπτί. Στον πόλεμο με τη δυσωδία δεν υπάρχουν κυανόκρανοι κι αυτό ας το καταλάβουν καλά όλοι.

Οι προκλήσεις και τα χτυπήματα στα τέσσερα ιερά γράμματα θα είναι όλο και περισσότερα. Καρούντζοι και Κομίνηδες θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη πιο συχνά, οι πρώτοι για να σαμποτάρουν οποιαδήποτε επενδυτικά σχέδια του ΠΑΟΚ και οι δεύτεροι ευρισκόμενοι σε εντεταλμένη υπηρεσία θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους -ή τη σφυρίχτρα τους- για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι.Τύποι σαν αυτούς που παριστάνουν ότι κυβερνάνε, θα αρνούνται στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησαν οι "μεγαλομέτοχοι" που οι ίδιοι ανέχτηκαν και μας φόρτωσαν, την ίδια στιγμή που περνάνε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τροπολογίες που χαρίζουν εκατομμύρια σε πρόστιμα και προσαυξήσεις σε "ημέτερους" και μη.

Διάφοροι απίθανοι τύποι χτυπάνε και θα χτυπάνε με τρόπο το σύλλογό μας, από τους οπαδούς του, μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση. Θα απειλήσουν, θα συκοφαντήσουν, μέχρι και σε μποϋκοτάζ μαγαζιών θα καλέσουν, θα λασπολογήσουν, θα στήσουν, θα προκαλέσουν. Δεν υπάρχουν πλέον συμπάθειες και αντιπάθειες. Κάθε επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας θα αντιμετωπίζεται από όλους μας σαν επίθεση σε κάθε έναν από εμάς.

Τα ίδια ισχύουν και για μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ της ίδιας της πόλης μας, της πόλης του ΠΑΟΚ. Πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι απίθανοι τύποι, κάτι ντεμέκ παραγωγοί, ξυπνιτζήδες, «ψαγμένοι» και επαγγελματίες φυτιλιαστές του λαού του ΠΑΟΚ, που βγάζουν λεφτά κουτσομπολεύοντας την καψούρα μας, πώς όποιος δεν στρατευτεί με όλα τα μέσα στον αγώνα μας, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλεί, ο ΠΑΟΚ δεν επαιτεί. Ο ΠΑΟΚ πλέον ΑΠΑΙΤΕΙ. Απαιτεί τα αυτονόητα: Δικαιοσύνη και Ισονομία. Και δεν θα σταματήσει να απαιτεί, μέχρι να τα επιτύχει. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι πιθανοί αποδέκτες, που θέλουν να κρατάνε τον ΠΑΟΚ έρμαιο των διαθέσεών τους και ας μην ξεχνάνε πως πλησιάζουν και οι εκλογές. Και αν και δεν πρόκειται ποτέ να υπαγορεύσουμε ψήφους, ξέρουμε πολύ καλά να αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς του ΠΑΟΚ.

Κάναμε υπομονή πολλά χρόνια. Περιμέναμε δεκαετίες ολόκληρες, παλέψαμε με στημένες και κομματικές διοικήσεις, με επενδυτές φαντάσματα, με εχθρούς εντός και εκτός του συλλόγου. Περιμέναμε δεκαετίες, για το ιδανικό. Η στιγμή που ονειρευόμασταν και περιμέναμε ήρθε. Ήρθε η στιγμή που το σύστημα θα ξηλωθεί από τη ρίζα του. Ήρθε η στιγμή που θα κάνουμε ξανά τις Κυριακές μας όπως τις ονειρευόμαστε. Η ενότητα είναι και θα παραμείνει πλέον κάτι το αυτονόητο.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι η αλλαγή δεν θα έρθει από τη μία στιγμή στην άλλη. Ξέρουμε πολύ καλά πως χρειάζεται επιμονή, υπομονή και πείσμα. Ξέρουμε πως ο αγώνας θα διαρκέσει και για αυτό χρειάζεται πίστη και αλληλεγγύη και όχι μιζέρια, εσωστρέφεια, συνωμοσιολογία και καταστροφολογία στην πρώτη αναποδιά. Όλοι μαζί, αδερφός για αδερφό, θα νικήσουμε. Και σε αυτόν τον αγώνα, δεν υπάρχει διάκριση, ούτε μεταξύ συνδεσμιτών και μη συνδεσμιτών, ούτε καμία άλλη. Όλοι μαζί, μια γροθιά για τον κοινό σκοπό. Και θα νικήσουμε.

Εάν πιστεύουν όλα αυτά τα πιόνια του συστήματος και τα αφεντικά τους ότι ο λαός του ΠΑΟΚ θα μείνει απαθής μπροστά στη δράση τους, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η μάχη ξεκίνησε και θα διαρκέσει. Θα διαρκέσει μέχρι την απόλυτη νίκη. Απαιτείται δύναμη, συσπείρωση και συστράτευση από όλους. Να είστε όλοι βέβαιοι πως ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ηττάται ποτέ. Και θα το αποδείξει για ακόμη μια φορά.

Υ.Γ. 1: Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πάντα πριν το ξημέρωμα

Υ.Γ.2: Ήμασταν εδώ και μας τρέματε και τότε που ήμασταν «φτωχοί». Κι είμαστε ακόμη εδώ, έτοιμοι να κατακτήσουμε όλα όσα μας κλέψατε μέχρι τώρα, πιο αποφασισμένοι και επικίνδυνοι από ποτέ.

Υ.Γ.3:Χοντρέ σε περιμένουμε πως και πως στην κόλαση της Τούμπας και αυτή τη φορά μην αγχώνεσαι τον Κυριάκο θα τον πληρώσουμε εμείς.

Υ.Γ.4:Σ' αυτόν τον πόλεμο που μόλις ξεκινήσαμε όποιος κάνει πίσω θα αντιμετωπιστεί σαν εχθρός και για να μην ξεχνιόμαστε για την κλίκα της ΠΑΕ ισχύουν ακριβώς τα ίδια που αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.


http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=76053&newsid=1 (http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=76053&newsid=1)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 13, 2014, 09:57:50 πμ
ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Την Τετάρτη παίζουμε μπάλα εμείς.Το πάρτυ ξεκινάει όμως από την Τρίτη.

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. προσκαλούν όλο τον ετοιμοπόλεμο κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. την Τρίτη 15 Απριλίου από τις 17.00 μέχρι όσο πάει στο προεόρτιο πάρτυ Συνδέσμων στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 (Παλαιών Πατρών Γερμανού 39) για προθέρμανση ενόψει της κερκιδάρας της Τετάρτης.

Υγ: Η φωνή,η προσύλωση στους οργανωτές και ο συντονισμός της κερκίδας είναι τα αυτονόητα.
Υγ: Φοράμε τα χρώματα του συλλόγου μας,το ασπρόμαυρο και ΟΧΙ οτιδήποτε άλλο.
Υγ: Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΜΗΣΟΥ... ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Μετά τιμής,
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.

(http://www.1926.gr/img/859db128fdc0ccd04c0f032af98c4b481798593_694290787304817_787905301_n.jpg)

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=86929&newsid=1
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 16, 2014, 06:10:30 πμ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τον Ιούνιο του 2007 σε υποδεχθήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων να μπεις μπροστά. Να ξεβρωμίσουμε από το τρύπημα δεκαετιών, να πάρουμε στα χέρια μας αυτή τη χειμαρρώδη δύναμη που λέγεται κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., την ακατανίκητη ορμή αντίστασης απέναντι σε κάθε τι στημένο και παρακμιακό που σκοπίμως κρατούσε τον Σύλλογο δέσμιο μικροσυμφερόντων και τον καταδίκαζε στη μετριότητα, φοβούμενος την ε(ξε)γερσή του. Ζητήσαμε ως αντίτιμο μόνο την εντιμότητά σου. Ούτε τα λεφτά σου (;), ούτε τ’ ονομά σου. Σου ζητήσαμε να φερθείς φιλότιμα και αντρίκεια, όπως σου φέρθηκαν αυτοί που σε ξεπροβόδιζαν χοροπηδώντας στη βροχή ένα βροχερό απόγευμα στην Ξάνθη, αυτοί που σε επισκέπτονταν στην Αγγλία και σου φερθήκανε όπως φέρονται σε αδερφό σε γαλαρία, αυτοί που έκαναν «μούχτι» τις βλαχομαγκιές σου με την φανέλα της κούλας 44 μέσα στην Τούμπα ως αντίπαλος.
Η ιστορία διέψευσε την τυφλή πίστη μας ότι αγαπάς άδολα τον Π.Α.Ο.Κ. Τα γεγονότα γνωστά και καταγραπτέα από την Ιστορία. Αποδείχθηκε πόσο τίμησες την επιταγή που σου παραδώσαμε εν λευκώ να καθαρίσεις τον ΠΑΟΚ, όταν σε πιάσανε τα ψυχολογικά σου τον Οκτώβρη του 2009 που παράτησες τον Σύλλογο στα δύσκολα για να γυρίσεις ξανά τον Γενάρη του 2010, λες και ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν μαγαζάκι σκυλάδικης συνάθροισης απελπισμένων αγροτών που επισκέπτεσαι συχνά, όταν αποφάσισες να χαντακώσεις την ομάδα προσλαμβάνοντας με δικά μας λεφτά τον υπάλληλο του Κόκκαλη να σου κάνει τις δουλειές με τα κουμπαράκια στην Κρήτη χρεώνοντας τον Σύλλογο και ανοίγοντας το δρόμο για την σφαγή στο κλεάνθης σκουλικίδης (για την οποία ακόμα περιμένουμε να αντιδράσεις), όταν μαζευτήκαμε 10.000 κόσμος στην Καμάρα και σου ζητήσαμε τα ονόματα αυτών που παρελκυστικά σου υπόσχονται λύση για τα χρέη και ακόμα μας τα δίνεις, όταν όρισες αντιπρόεδρο στο σπίτι μας τον τύπο που του έσπαγες επιταγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεχνώντας επιμελώς ότι ήσουν διορισμένος διαχειριστής και όχι μεγαλομέτοχος για να πράττεις με αποφασίζουμε και διατάζουμε, όταν βούλιαξες την μπουτίκ – παραμάγαζο των ευρύτερων συγγενών σου, όταν …όταν … όταν…η λίστα ανεξάντλητη.

Και αφού τιμωρήθηκες στην ανυπαρξία σου φεύγοντας, περιοριζόμενος σε ρόλο καλησπεράκια στην νέα σου δουλειά (η δουλειά δεν είναι ντροπή), χθες μόλις το βράδυ σφίγγεις το χέρι της γνωστής μαριονέτας, λιμανίσιου χρηματοδοτούμενου (παλαιόθεν-τότε που έριχνε κυβερνήσεις με τις ευλογίες του σωματείου με 2 προέδρους στη φυλακή) που παριστάνει τον πρωθυπουργό του κρατιδίου και αποκαλεί τον ΠΑΟΚ μπαογκ περιπαικτικά σε επίσκεψή του σε ΔΕΘ, του ανεπάγγελτου το κόμμα του οποίου, μεταξύ άλλων μνημονιακών, έχει καταδικάσει χιλιάδες ψυχές να ζούνε στην σκιά της ανέχειας και να εξασφαλίζει σίτιση από τους κάδους των σκουπιδιών, επιδιώκοντας καταφανώς οπαδική ψήφο και επιρροή πολιτικής σκοπιμότητας, παίζοντας για άλλη μια φορά το δουλικό υποτακτικό παιχνίδι των εκάστοτε εντολέων σου.
Σφίγγεις το χέρι του δικομματικού μετώπου που σε χειροτόνησε, όταν αυτό έχει οδηγήσει κατά συναυτουργία 1.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, όταν αυτό έχει δωρίσει 2,6 δισεκατομύρια δραχμές με φωτογραφική διάταξη του Υπουργού των Οικονομικών τον Δεκέμβρη του 1990 στο Τουρκολίμανο, του ίδιου κόμματος που τον Μάρτη του 2009, επί δικιάς σου προεδρίας, τάισε ληγμένα χημικά έξω από τον Ναό χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδων, τρομοκρατώντας και εκδιώκοντας μικρά ΠΑΟΚτσάκια από το σπίτι τους, το κόμμα και τον συνασπισμό κομμάτων που χάρισε εκατομύρια ευρώ με άρθρα 44 και 99, σε δεκάδες ΠΑΕ και αρνείται πεισματικά, όχι να χαρίσει, αλλά να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας που σε ανέδειξε. Αυτό το σκυλολόι προσκύνησες τολμώντας να ζητάς και στήριξη από το λαό.
Άκου λοιπόν (μεταμφιεσμένε) σκύλε που μάλλον εξαρχής ήσουν γατί και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. και οι οπαδοί του αποτάσσουν τους υπαλλήλους των τραπεζιτών που γονάτισαν τούτο τον τόπο, δεν τους ψηφίζουν, αλλά τους καταβαραθρώνουν και τους πολεμούνε μέχρι ενός. Είσαι το ίδιο ανεπιθύμητος σε μας, όσο είναι η λαίλαπα των μνημονίων και αυτών που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούνε ακόμα και σήμερα να μιλάνε για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, είναι εναντίον όλων, ο ΠΑΟΚ δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του και την μετωπική του σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη, ούτε ζητιανεύει παρασκήνια. Δεν μας νοιάζει ποιοι σε στηρίζουν και η μπίζνα κανενός, ούτε τρώμε την παραμύθα των νεόδμητων site της παρακμής και της παραπληροφόρησης που μύρισαν μεδούλι και άρχισαν τον ψεκασμό υποστήριξής σου. Απαγορεύουμε δια ροπάλου να εκμεταλλεύεσαι τα ιερά 4 γράμματα . Σε εγκαταλείπουμε στην (γραφική) μοίρα σου.

ΥΓ 1 Ο αρχι-αληταράς του ανέκδοτου που λέγεται «ελληνικός αθλητισμός», ο κατά δική του ομολογία καθηγητής της αλητείας, ομολόγησε σε απστροφή του λόγου του χτες φόρα παρτίδα και ανερυθρίαστα ότι πάνε να πιάσουν κορόιδα τον κόσμο με βάση την ομάδα που υποστηρίζει: «εγώ εκπροσωπώ τους αρειανούς, πήραμε και αυτόν για να μαζέψει τους ΠΑΟΚτσήδες». Αυτό από μόνο του τα λέει όλα και για τον ρεβολούσιον και για τα κόμματα που τον στηρίζουν, τα ίδια κόμματα που κλείνουν ξαφνικά το μάτι στον Μώραλη και τον Πόλντο για τη δημαρχία Πειραιά. Ο νοών, νοείτω…

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μαυρίσει τον Ζαγοράκη μέχρι τελικής πτώσης ως ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ των προσδοκιών του, ως ΠΡΟΔΟΤΗ των ονείρων του και τώρα και ως ΥΠΗΡΕΤΗ του πιο καταστροφικού, αισχρού και αυταρχικού πολιτικού συνονθυλεύματος που κυβέρνησε την Ελλάδα μεταπολεμικά και την έχει φέρει στην απόλυτη παρακμή και στη διάλυση κάθε έννοιας κοινωνίας.

ΥΓ 2 Εμείς σκύλε που ήσουνα γατί, πολεμάμε για έναν ΠΑΟΚ ψηλά, υπηρετώντας το Σύλλογο με καρδιά και φωτιά. Ο δρόμος αύριο οδηγεί στο σπίτι μας, σε έναν ακόμα από τους χιλιάδες αγώνες ενάντια στην σαπίλα αυτών με τους οποίους διάλεξες να συμπορευτείς. Αύριο θα πάρει την απάντησή της η αγαπημένη ομάδα του πρωθυπουργίσκου υπό επιτήρηση που στηρίζεις. Δεν θα μας αποπροσανατολίσεις, δεν θα ασχοληθούμε ξανά με τα θλιβερά μονοπάτια σου. Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και ο εχθρός είναι ο ίδιος. Καθρέπτης του, το σωματείο των γερμανών πρακτορίσκων, γεννοβολιό ναύσταθμου αεροπλανοφόρων.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΚΑΒΑΛΑΣ,ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ,ΣΕΡΡΩΝ,ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=62227&newsid=2
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 16, 2014, 06:11:02 πμ
Την ώρα που  ο αγαπημένος μας σύλλογος ετοιμάζεται να δώσει ακόμα μία μάχη ενάντια σε αυτούς που αντιπροσωπεύουν χρόνια τώρα το πιο βρώμικο κομμάτι ολόκληρης της κοινωνίας, όπως φαίνεται, κάποιοι ετοιμάζονται να αποτελέσουν για ακόμα μια φορά σύγχρονους δούρειους ίππους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και επειδή  δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε άλλα τρυπήματα στέλνουμε ακόμα μια φορά ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι όποια συναναστροφή, συναλλαγή, συμπόρευση και σύμπραξη με την ομάδα του δημοσίου θα εκλαμβάνεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως εχθρική προς τον σύλλογο ενέργεια.

Καλούνται λοιπόν  όλες οι διοικήσεις περιφερειακών ομάδων της πόλης, να σκεφτούν πολύ σοβαρά με ποιους αποφασίζουν να συνεργαστούν, να δώσουν φιλικούς αγώνες  και να συνάψουν συνεργασίες, διότι οι ενέργειες τους  θα στιγματίσουν τόσο τους ίδιους όσο και την τοπική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ματαίωση κάθε τουρνουά με την συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας, διότι αποτελεί πρόκληση τόσο απέναντι σε εμάς, όσο και απέναντι στην τοπική κοινωνία.

 

Μετά τιμής,

Σ.Φ.ΠΑΟΚ

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=50334&newsid=1
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 22, 2014, 05:15:15 μμ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο.Α.Κ.Α 26 Απριλίου


Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου.Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη.Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π.Τσαλδάρη) στην Ομόνοια.Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY-ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.ΙΚΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.Ωραιοκαστρου σας ενημερωνει οτι ξεκινησαν οι εγγραφες για τον τελικο κυπελου Π.Α.Ο.Κ.- παναθηναικος στις 26/4, πληροφοριες ΜΟΝΟ απο τα γραφεια του συνδεσμου μας Κομνηνων 56 καθημερινά απο τις 20:00Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ Ο Σύνδεσμος θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 12:30 για την ομαλότερη οργάνωση της εκδρομής. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν εγκαίρως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απαραίτητα για τους κατόχους διαρκείας, φωτοτυπία η ταυτότητα και για εγγραφή 30€.ΤΟ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ META ΤΙΣ 17:00Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ διοργανώνει οδική εκδρομή στην Αθηνα, για να τον τελικο κυπελλου (Σάββατο 26/4/2014, ΟΑΚΑ) Πληροφορίες για την συμμετοχή, καθημερινα μετα τις 19:00, στα γραφεία του συνδέσμου και στα τηλ. 6906078900 και 6980081701Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!(ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ 4Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1992 διοργανώνει εκδρομή για τον τελικο.Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 39) μετα της 8 .Προκαταβολή 30 ευρώ μέχρι την ΤΡΙΤΗTO CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ CLUB Παρθενίου Βαρδάκα Α΄Πάροδος..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για τον τελικό του κυπέλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. 90 λεπτά διαδικαστικού χαρακτήρα έμειναν για να σηκώσουμε το τρόπαιο και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να το πανηγυρίσουμε το Γαμημένο μέσα στην Αθήνα. Πληροφορίες και εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου (Π.Π. Γερμανού 39), από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη τις ώρες 17:00 - 22:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΡΕΣ : 19:00 - 22:00Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πανοραματος οργανώνει εκδρομη για τον τελικο.Εγγραφες ΜΟΝΟ απο το συνδεσμο ο οποιος ειναι ανοιχτος καθε μεραΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.PAOK CLUB DRAMA ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΕΝΗΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 17 (ΕΝΑΝΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΤΕ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό της 26ης Απριλίου.Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 21.00.Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να το έχουν απαραίτητα μαζί τους.....ΠΛ.2311.281.490Οι κάτοχοι διαρκείας που επιθυμούν να έρθουν στην εκδρομή,
να φέρουν τα διαρκείας στα γραφεία του Σ.Φ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α Μ Ε Σ Α !!!Ωρες λειτουργείας 20:00-23:00 καθημερινά.
(οσοι δεν εχουν διαρκείας ,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοί)Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας διοργανώνει εκδρομή στην χαβουζα 26/4 για τον τελικό κυπέλλου με τον βαζελο.Εγγραφές καθημερινά ΜΟΝΟ στα γραφεία του συνδέσμου εώς την Τετάρτη.Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό με τον πράσινο λαγό.Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 8 το βράδυΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΠΑΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=90100&newsid=2
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 07, 2014, 10:16:52 πμ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

(http://www.1926.gr/img/95b022156bb6dc23e329af68e789c275EPO_LOGO.jpg)


Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο αύριο στις 17.00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας-εμψύχωσης που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας μετά την πρωτοφανή και εμετική τιμωρία της ομάδας μας, όντας η αρχή των μεγάλων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει,ο σύλλογος βάλλεται από παντού,τα μέτωπα είναι πολλά και μόνο ΟΛΟΙ μαζί,ταγμένοι στις ιδέες που πρεσβεύει το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο,θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα ενάντια στην χώρα της ανυποληψίας,στο πρωτάθλημα υποκρισίας και εκ δούλεψης και στις ελεγχόμενες μαριονέτες,μην υπολογίζοντας κανένα τίμημα.

Μετά τιμής
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=5850&newsid=1
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 08, 2014, 12:05:05 πμ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 17 ΜΑΙΟΥ ΚΑΜΑΡΑ


ΩΣ ΕΔΩ…Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Όταν γράφαμε για το τι μας περιμένει από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κήρυξε –έστω και καθυστερημένα- τον πόλεμο στον Ολυμπιακό και ό,τι τον εκπροσωπεί, κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τα νοσηρά και στημένα μυαλά που υπάρχουν, ούτε μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα γίνουμε μάρτυρες ενός τόσο απροκάλυπτου και ανελέητου στησίματος και τρυπήματος από κάθε κατεύθυνση.
Ας αρχίσουμε λοιπόν με την ΕΠΟ, την Εταιρία Προστασίας Ολυμπιακού, όπως είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι σημαίνουν τα αρχικά της. Οι στημένοι αυτοί τύποι, που «νοιάζονται για το καλό του προϊόντος», θίχτηκαν τόσο πολύ από την ήττα της ομάδας τους ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της Τούμπας, που έβαλαν σκοπό ζωής τους να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ. Την αρχή (ας μην γελιέται κανείς, μόνο αρχή είναι), την είδαμε με την πρωτοφανή τιμωρία της ομάδας μας. Όχι μόνο βάφτισαν εκτεταμένα επεισόδια τους γαύρους στον πάγκο των γαύρων, αλλά αφαίρεσαν και 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Την τιμωρία, φυσικά, την μάθαμε πρώτα από site του ολυμπιακού και μετά επισήμως. Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι οι τύποι είναι στημένοι, αφαίρεσαν τους βαθμούς αυτούς από τα πλέι οφ! Αφαίρεσαν δηλαδή από τον ΠΑΟΚ 15 ολόκληρους βαθμούς που κέρδισε στο χορτάρι. Με αγωνία φυσικά περιμένουμε και τις ποινές του ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου και τη Λεωφόρο. Θα σας προτείνουμε, για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, να αφαιρέσετε άλλους 5 από τα πλέι οφ, και καμιά δεκαριά από το επόμενο πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή, μετά την απόρριψη από τον Αθανάσιο Καρούντζο διορισμένο Περιστεριώτη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του διαγωνισμού για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, ήρθε και νέα απόρριψη από την επιτροπή του άρθρου 152. Εκεί αρνητικά ψήφισαν ο εκπρόσωπος του νομικού συμβουλίου του κράτους (σας) Καζάκος Θωμάς και η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Βελιτζέλου Γεωργία.

Παράλληλα, η ελ.ας., που περηφανεύεται ότι συνέβαλε στη διοργάνωση ενός τελικού κυπέλου με 25.000 οπαδούς εκατέρωθεν, δεν κατάφερε δήθεν να κάνει κουμάντο 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου τους έβαλε στο πέταλο χωρίς αστυνομική παρούσια και χωρίς κανένα κενό από τους φίλους του παναθηναικού και στο τέλος αποφάσισε να επιδείξει και το γνωστό της έργο, επιδιδόμενη στο πολυαγαπημένο της παιχνίδι «συλλήψεις στο σωρό». Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ως πολίτες αυτής της μπανανίας που αποκαλείτε κράτος, έχουμε συνταγματικά δικαιώματα. Και το να κόβει μούτρα η ελ.ας., να λέει «φύγε συ-έλα συ» και να κάνει συλλήψεις αποκλειστικά και μόνο για να δικαιολογήσει την ανικανότητά της δεν προβλέπεται από πουθενά. Εκτός φυσικά αν δεν μιλάμε για ανικανότητα, αλλά για στημένους που απλά δεν θέλουν κανέναν να τους χαλάει τον κυριακάτικο φραπέ τους. Δεν πείθετε κανέναν και το ξέρετε καλά κ.Σαρρή, καθώς είναι στημένο από την αρχή το εργάκι σας, και όλοι ξέρουμε ποιον ωφελεί μια ενδεχόμενη τιμωρία ΠΑΟΚ και παναθηναικου για τη νέα σεζόν. Μαζί με το φετινό, δώστε τους από τώρα το πρωτάθλημα και για του χρόνου γιατί πραγματικά μας έχετε κουράσει. Ούτως η άλλως ΠΑΟΚ δε γίναμε από τους τίτλους.
Τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, ο στενός σύμβουλος του Ιβάν, Ζαγοράκης, είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Ναι, του ίδιου κόμματος που είναι (συν)υπεύθυνο για όλα τα παραπάνω!
Πολιτική ανάλυση δεν θα κάνουμε εμείς. Απλά θα πούμε πως είναι αδιανόητο να στηρίζει ο ΠΑΟΚ τους ίδιους του τους καταστροφείς. Τέτοιες κινήσεις το μόνο που κάνουν είναι να ξεφτιλίζουν τα τέσσερα ιερά γράμματα της ομάδας μας.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, το ξαναφωνάζουμε: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Τα πράγματα είναι πιο προφανή από ποτέ. Ήρθε η ώρα να διαλέξετε θέση και πλευρά όλοι. Ή θα είστε με τους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλες τις εκφάνσεις τους (γαύρος, ΕΠΟ, κράτος, μμε), ή με τον ΠΑΟΚ.
Τα ανθρωπάκια και οι υπάλληλοι του συστήματος αυτού, όπου κι αν βρίσκονται, είναι εχθροί μας. Τα δήθεν αντικειμενικά μμε, που μία ημέρα πριν τον τελικό συνέτρωγαν με τον πρόεδρο της Εταιρίας Προστασίας Ολυμπιακού, να μην ξαναδιανοηθούν να ηθικολογήσουν κατά βούληση. Οι γαύροι στον πάγκο βαφτίστηκαν εκτεταμένα επεισόδια, (αλήθεια, μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ίδιας της επο που ορίζει το πότε τα επεισόδια ΔΕΝ είναι εκταταμένα;), αλλά η βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλα πέρασε στα ψιλά. Πλάι τους κι οι δήθεν αντικειμενικοί και πολιτισμένοι ρεπόρτερ, ακόμη και του ΠΑΟΚ (τρομάρα σας), οι οποίοι καλά θα κάνουν να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό τους πριν διανοηθούν να ξανασερβίρουν σανό στον κόσμο.
Είναι αυτονόητο πως ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να τους μποϊκοτάρει. Ούτε κλικ στις στημένες σελίδες τους, ούτε σεντ για τις χορηγούμενες εφημερίδες τους, ούτε μισό τηλέφωνο στις στημένες εκπομπές τους. Γιατί έτσι γίνεσαι συνένοχος σε έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ. Είναι ακόμη πιο αυτονόητο πως κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα διανοηθεί να δώσει ούτε μισή ψήφο στη συγκυβέρνηση Νέας Δημoκρατίας-ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα που διαλύουν συστηματικά την ομάδα μας. Όποιος το κάνει, γίνεται με την ψήφο του εχθρός του ΠΑΟΚ.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της υποψηφιότητας του Ζαγοράκη, ως ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας και αντίδρασης απέναντι στους στημένους. Απέναντι σε αυτούς που δανείζονται και ξαναδανείζονται, αλλά αρνούνται στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη που οι κομματικά διορισμένοι τους πρόεδροι δημιούργησαν. Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς γιατί δε θα δείτε ούτε μία ψήφο από την ασπρόμαυρη λαοθάλασσα.
Απαιτούμε από τον ΠΑΟΚ να συγκρουστεί ανοιχτά με τη σαπίλα. Ούτε αγκαλιές, ούτε προτάσεις, ούτε εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Οι τύποι είναι στημένοι και ψάχνουν να μας αφανίσουν με κάθε τρόπο, γιατί απλά τολμήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι στο χαϊδεμένο τους παιδί. Καμία εκπροσώπηση στα όργανά τους και άμεση αποχώρηση από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεν θα τους αφήσουμε να βγάζουνε μέχρι και λεφτά στις πλάτες μας, για να συντηρούν τα παραρτήματά τους.
Για τα αγωνιστικά, παρότι έχουμε πολλά να πούμε, ξέρουμε ότι δεν είναι της παρούσης. Θα πούμε μόνο, και θα επανέλθουμε, πως απαιτούμε από την ΠΑΕ να φτιάξει επιτέλους τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε, τον ΠΑΟΚ που αξίζει στο λαό του. Κι αν κάποιος δεν θέλει να φοράει την τιμημένη φανέλα μας, να πάει από εκεί που ήρθε. Κι όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά και διοικητικά, να πάνε σπίτια τους.
Ο λαός του ΠΑΟΚ πιο δυνατός και ενωμένος από ποτέ πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και της τεράστιας ιστορίας του. Ποτέ δεν κάτσαμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε αμέτοχοι την αδικία σε βάρος της ομάδας μας και φυσικά δε θα το κάνουμε ούτε τώρα.

Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης συλλαλητήριο και πορεία από την Καμάρα με κατεύθυνση το Ναό μας στην Τούμπα όπου και θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνες το ματς με τον παναθηναϊκό και έστω και έξω από το γήπεδο με τη φωνή μας θα σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη.

Καλείται όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, οργανωμένος και μη, ανεξαρτήτου ηλικίας να ανταποκριθεί στο μεγάλο κάλεσμα και στο ραντεβού μας απέναντι στην ιστορία. Στο ΟΑΚΑ κατεβήκαμε 25000 μέσα σε 9 μέρες με το Πάσχα ενδιάμεσα, τώρα στο τελευταίο ματς της σεζόν και μια μερα πριν τις δημοτικές εκλογές πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανένας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΕΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΌ ΤΑ PLAY OFF. Το νομικό σκάνδαλο πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, τη στιγμή που δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τους κανόνες που οι ίδιοι θεσπίσατε. Σε μία ώρα καταφέρατε να αφαιρέσετε 15 ολόκληρους βαθμούς καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές, για το γεγονός δηλαδή ότι καταφέρνει να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ με ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ο ΠΑΟΚ παρακαλάει να πληρώσει ΔΙΚΑΙΑ. Αλλά δεν πειράζει, μπορείτε να υπερφορολογήσετε λιγάκι ακόμη τους ήδη γονατισμένους πολίτες αυτής της χώρας, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ παράλληλα εκατομμύρια σε φίλους σας με τροπολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ. Όσοι στέκονται εμπόδιο σε μία επένδυση που θα φέρει εκατομμύρια στον τόπο μας, θέσεις εργασίας, δυνατότητα άθλησης σε παιδιά και αναβάθμισης ενός βοσκότοπου, να ξέρουν καλά πως εγκληματούν όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον τόπο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΥΓ: Όλη η επαρχία κανονικά, εκδρομές με λεωφορεία, αυτοκίνητα, βανάκια και τρένα για το μεγάλο ραντεβού. Οι καντίνες στη θέση τους και η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ.....
YΓ: To νου σας εκεί στην ΕΠΟ για ενδεχόμενη τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από τη νέα σέζον. Γιατί δεύτερο σκάνδαλο δε σας παίρνει.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.


Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=28297&newsid=1
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 08, 2014, 12:18:57 πμ
Εξαιρετική ανακοίνωση που τα λέει ΌΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 20, 2014, 07:02:25 μμ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY - ΠΟΛΙΧΝΗΣ | ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Οι Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY και ΠΟΛΙΧΝΗΣ ανακοινώνουμε οτι συγκεντρώνουμε τρόφιμα και ρούχα για τους πλημμυροπαθείς της ΣΕΡΒΙΑΣ.

Υ.Γ Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια

(http://www.1926.gr/img/5b52706d99c2f109343d23f5c5bab1bc6c56604a8a845ccd74013a57de16aaa9Polichni_06_jpg.jpg)

(http://www.1926.gr/img/5b52706d99c2f109343d23f5c5bab1bc05e134bf22e18e24844ed74efbb576aclarge.jpg)

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=48580&newsid=2
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 22, 2014, 09:58:20 μμ
PAOK FANATICS FACTORY | 3ΗΜΕΡΟ CAMPING


Oι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Καβάλας-Τριανδρίας-Σερρών προσκαλούν όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στο 3ο Camping PAOK FANATICS FACTORY,το 3ήμερο 11-12-13 Ιουλίου στο Camping του Ε.Ο.Τ στην Ασπροβάλτα.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το πλήρες πρόγραμμα.

(http://www.1926.gr/img/f714b067e7a45dde98aad54992b537b4afisa_camping1.jpg)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 22, 2014, 10:55:26 μμ
«Βοήθεια στην Σερβία»


(http://arenafm.gr/wp-content/uploads/2014/05/kilkiscfPAOK-610x400.jpg)


Το κοινωνικό του έργο συνεχίζει για ακόμη μια φορά όπως εδώ και χρόνια, ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς.
Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Συνδέσμου, το προσεχές Σάββατο (24/5) πρόκειται να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για όλους τους ανθρώπους από την Σερβία που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης από τις φυσικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει το Σάββατο (24/5) στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι επιτελείς του συνδέσμου κάνουν προσπάθειες ώστε να βρεθούν και παίκτες στην εκδήλωση, ώστε η προσέλευση του κόσμου να είναι ακόμα μεγαλύτερη αλλά και οι γονείς με τα μικρά τους παιδιά, να μπορέσουν να δουν κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι κύριες ανάγκες των κατοίκων της Σερβίας σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, αφορούν:

Στρώματα
κλινοσκεπάσματα
πτυσσόμενα κρεβάτια
ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά
γαλότσες
κάλτσες, εσώρουχα
πάνες για παιδιά
φακοί
μπαταρίες
είδη προσωπικής υγιεινής
απολυμαντικά προϊόντα

http://arenafm.gr/arenafm/football/greece/01paok-f/2014/05/22/%CF%83-%CF%86-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1.html#.U35IWfl_srg
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 24, 2014, 03:12:17 μμ
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Εκφράζουμε τα θερμάς μας συλληπητήρια στην οικογένεια του Π.Ποικιλίδη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του.Ακόμη ένας μάγκας ΠΑΟΚτσής έφυγε μεγαλώνοντας έτσι τον ασπρόμαυρο ουρανό.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Γίγαντα και Αδερφέ μας.
Καλό ταξίδι

(http://www.1926.gr/img/83f29e98ae8680033f22d63736247bb810291699_559147594202605_4727652676181418715_n.jpg)

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=5958&newsid=1
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαΐου 25, 2014, 11:57:34 πμ
Ο Σ.Φ. Χανίων για Ποικιλίδη


(http://arenafm.gr/wp-content/uploads/2014/05/Kriti-pikilidis-1-610x400.jpg)


Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Χανίων αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον Παναγιώτη Ποικιλίδη:

Αναλυτικά:

“Συγκλονισμένος όλος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., συμπεριλαμβανομένου και του συνδέσμου μας, από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό αυτού του πραγματικά τίμιου γίγαντα, του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ότι και να πει κανείς τέτοιες στιγμές είναι λίγο μπροστά στα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
Σίγουρα η απώλεια κάθε νέου ανθρώπου, καθώς νέος ήταν και ο Παναγιώτης στα 49 του χρόνια, σε θλίβει αλλά το να χαθεί ένας τέτοιος γίγαντας, πάντα χαμογελαστός και καλοπροαίρετος ο οποίος ήταν τόσα χρόνια ο πιο κοντινός μας άνθρωπος στην ΠΑΕ και έτοιμος να ακούσει τους προβληματισμούς μας κάνει την απώλεια αυτή αβάσταχτη.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων θα σε έχει πάντα στην καρδιά του καθώς πάντα τον στήριζες, εκφραζόσουν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και αποτελούσε το σπίτι σου σε κάθε κάθοδο σου στην Κρήτη και είμαστε σίγουροι οτι γνώριζες κι εσύ πως η αγάπη μας για το πρόσωπο σου ήταν αντίστοιχα μεγάλη. Καλό ταξίδι Παναγιώτη μας και όπως λέει και το αγαπημένο μας σύνθημα, τώρα που θα βρεις και τα άλλα αδέλφια μας εκεί ψηλά ξέρετε τι να κάνετε!”

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://arenafm.gr/arenafm/football/2014/05/24/%CE%BF-%CF%83-%CF%86-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7.html#.U4GwJPl_srg
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαΐου 25, 2014, 08:40:34 μμ
Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για τον θάνατο του Ποικιλίδη

«Ο άδικος χαμός του μας έχει στεναχωρέσει πάρα πολύ. Πριν λίγες ημέρες ήταν όταν είχαμε βρεθεί μαζί του και με τον αδερφό του στη Θεσσαλονίκη πριν τον τελικό. Απίστευτο. Πάντοτε τον ευχαριστούμε που κρατούσε επαφή μαζί μας εδώ στην Αμερική.

Ήταν ο συνδετικός μας κρίκος με την ΠΑΕ και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός φίλος! Για εμάς ο Παναγιώτης θα ζει για πάντα στις μνήμες μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει» ανέφερε η σχετική επιστολή.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 05, 2014, 10:51:09 μμ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΑΛΜΑΔΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ ''ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ''-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ως γνωστών ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωμάτιο αλλά ένας οργανισμός, μια μεγάλη οικογένεια με ιστορία, αρχές και αξίες. Η ψυχή του συλλόγου του Π.Α.Ο.Κ. είναι φυσικά ο λαός του, ο οποίος έχεις αφήσει το στίγμα του σε αυτόν τον τόπο από το 1926 έως σήμερα. Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας του και πρεσβευτής των αξιών του. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε κάποια πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψη μας σχετικά με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και έχουν προεκτάσεις σε κοινωνικά ζητήματα.

Όπως όλοι θα γνωρίζετε τις τελευταίες δεκαετίες πραγματοποιείται ένα οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της κάθε είδους ταυτότητας και διαφορετικότητας. Η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση», «νέα εποχή», «νέα τάξη πραγμάτων» κτλ. Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν αυτή έχει ως στόχο την εξάλειψη οποιουδήποτε στοιχείου μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε συνδυασμό με μια πλήρη αποβλάκωση και καθοδήγηση, μέσω των χειραγωγημένων Μ.Μ.Ε., των λαών. Και φυσικά η εξάλειψη των στοιχείων της διαφορετικότητας μας γίνεται για να μπορούν ευκολότερα να μας ελέγχουν.

Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτή η παγκοσμιοποίηση, η νέα τάξη πραγμάτων, χρησιμοποιεί διάφορες οργανώσεις. Είναι γνωστό πως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Μασονία (και τα παρακλάδια της όπως ο Ροταριανός Όμιλος) και άλλα τέτοια «ευαγή ιδρύματα» χρησιμοποιούνται για την προώθηση των σκοπών αυτών. Τα πλοκάμια τους είναι απλωμένα παντού και ελέγχουν πολλά σημαντικά πρόσωπα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής κάθε χώρας. Για παράδειγμα στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουν συμμετάσχει πασίγνωστοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, όπως οι: Γιώργος Αλογοσκούφης, Γεράσιμος Αρσένης, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Παπανδρέου, Αλέξης Παπαχελάς, Γιάννης Στουρνάρας και αρκετοί ακόμα. Εδώ να σημειώσουμε πως για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μπορούμε να μάθουμε, εμείς οι κοινοί θνητοί, ποιος λέει το κάθε τι πίσω από αυτές τις κλειστές πόρτες.

Η παρατήρηση μας έχει να κάνει με αυτό ακριβώς το θέμα. Πέρυσι ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε επιλέξει να αυτοπαρουσιαστεί στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλατάκι το 2012 έχοντας ως φόντο το «Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Αυτές τις μέρες μάθαμε ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. επέλεξε ως το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει η ομάδα στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της το ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, όπου έγινε και η πρώτη συνάντηση της ομώνυμης λέσχης το 1954 και από όπου πήρε και το όνομά της.

Ακόμα θα θέλαμε να επισημάνουμε την ξαφνική αγάπη του Ζαγοράκη με την πολιτική. Ο Θόδωρος που επανέφερε ο Ιβάν στον Π.Α.Ο.Κ., βάζοντας τον σε μια θέση έμμισθου υπαλλήλου της Π.Α.Ε. και με το που έγιναν οι πρώτες εκλογές μετά την άφιξη Σαββίδη ένοιωσε την ανάγκη ( ; ) να πολιτευθεί. Επίσης μια άλλη ξαφνική αγάπη εμφανίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. με την έλευση του Σαββίδη. Αυτή του Κάτσε για τον UCK, για τον οποίο μετά μας έλεγε πως δεν γνωρίζει τίποτα. Το θέμα αυτό βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και εμπλοκή ενός πολιτικού κόμματος στα εσωτερικά του Π.Α.Ο.Κ. με ανακοινώσεις εκατέρωθεν και τη γνωστή κατάληξη.

Μετά από όλα αυτά ίσως κάποιοι να προβληματίζονται και να τους δημιουργούνται σκέψεις που δεν είναι και ιδιαίτερα κολακεύτηκες για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Τελικά ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε με τον Π.Α.Ο.Κ.; Ελπίζουμε πως όλα αυτά είναι μια απλή σύμπτωση. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ.1 Στις 29 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη διεθνή συνάντηση εκπροσώπων της Μασονίας στην Αθήνα. Μήπως θα προσκληθεί και εκεί ο Ιβάν;
Υ.Γ.2 Τα μεγάλα μυστικά φαίνονται σε κοινή θέα.
Υ.Γ.3 Τα μάτια 444 έρχονται χρόνια δύσκολα.

CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΒΑΛΜΑΔΑΣ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ»
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Kat6 στις Ιουνίου 06, 2014, 08:23:32 πμ
 ??? ??? ??? :(
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 06, 2014, 10:15:27 πμ
 ??? ???
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2014, 10:37:53 πμ
Καποια απο αυτα που αναφερονται ειναι αληθεια (για τους πολιτικους δηλ οτι ειναι στην λεσχη κτλ)
Τωρα βεβαια και τα ερωτηματα που θετει η ανακοινωση εχουν και αυτα μια βαση δεν ειναι εντελως ξεκρεμαστα
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 06, 2014, 10:38:44 πμ
Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..... Βεβαια θα ηταν ακομα πιο ωραιο να ρωτουν ποια η σχεση του Ιβαν με το ρωσικο ολιγαρχικο λομπι , πως απεκτησε τα χρηματα και το μονοπωλειο καπνου και ουτω καθεξης ..... :grin1:

Οχι τιποτε αλλο αλλα να ειμαστε 100% "καθαροι"....

Ρε, δεν παμε καλα ....Ολα αχταρμας...Μου θυμιζουν κατι παραθρησκευτικες οργανωσεις που για ολα φταινε οι μασονοι , οι Ροτσιλντ, ο αντιχριστος που ερχεται  και παει λεγοντας ....


Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Ιουνίου 06, 2014, 10:43:44 πμ
Δεν καταλαβα την χρονικη στιγμη.
Μαθαμε δηλ κατι που δεν ξεραμε ρε Τεο?
Δεν θα γινουμε και ντεντεκτιβ τωρα για το αν ο Ζαγορακης πολιτευκηε και ποτε τον επιασε η καουρα αυτη.
Προσωπικα χεστηκα
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιουνίου 06, 2014, 10:46:12 πμ
Ο ζαγορακης , οι μασονοι , η Λεσχη Μπιλντεμπεργκ, ο Σαββιδης , ο Κατσε , ο UCK, ενα ξενοδοχειο και ο ΠΑΟΚ.... facepalm

Το σεναριο ειναι απιστευτο.... :o 
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιουνίου 06, 2014, 11:04:55 πμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν καταλαβα την χρονικη στιγμη.
Μαθαμε δηλ κατι που δεν ξεραμε ρε Τεο?
Δεν θα γινουμε και ντεντεκτιβ τωρα για το αν ο Ζαγορακης πολιτευκηε και ποτε τον επιασε η καουρα αυτη.
Προσωπικα χεστηκα

Το ιδιο και εγω γι αυτον, μην τρελαινεσαι, απλα ειπα οτι οσα αναφερουν ειναι αληθεια για τους πολιτικους.
Τωρα για το ξενοδοχειο, τον Κατσε και τα υπολοιπα συμφωνω
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουνίου 06, 2014, 06:02:28 μμ
Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, ανάθεμα αν κατάλαβα  :-\
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουνίου 06, 2014, 09:43:39 μμ
Δεν ξερω αν αληθεύουν όλα αυτά, αλλά πολλά ονόματα που αναφέρονται ανήκουν σε "στοές¨" (μασόνοι και τα λοιπά) ... Οι μισοί πολιτικοί αρχηγοί σήμερα σίγουρα το ξέρω!!!! Για τα λοιπά επιφυλάσσομαι καθότι μασονία δεν κάνει και τόσο φανερές εκδηλώσει ώστε να το παίρνουμε χαμπάρι και εμείς οι λοιποί θνητοί!!!  ;)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 20, 2014, 06:31:25 μμ
(http://www.1926.gr/img/77ab9ccc0ef7a7bec1710be96733442a8c28abdd34783f54be771d0d9f4d592f6d1d8a1c7851eb5a946d45009cea6d9f14401_front.jpg)

«Στα 88 χρόνια Ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ. δεν του χαρίστηκε τίποτα. Όλοι οι τίτλοι του συλλόγου μας κατακτήθηκαν μέσα στο παρκέ και στο χορτάρι, με την αγωνιστική μας ανωτερότητα και την ηθική μας υπερηφάνεια.

Αντιθέτως, αμέτρητες είναι οι φορές που με ύπουλα και δόλια μέσα, το αθλητικό παρακράτος στέρησε από τον Π.Α.Ο.Κ. τίτλους και διακρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που σε συνθήκες ισονομίας και 50-50 δεν θα τους έχανε ποτέ.

Η απόφαση των διαιτητών να διακοπεί οριστικά το σαββατιάτικο “ντέρμπι” με τον συμπολίτη είναι γελοία και απαράδεκτη. Ειδικά όταν σε αντίστοιχα παιχνίδια των αιωνίων της Αθήνας γίνονται αίσχη και σπάνια οι διαιτητές τολμούν να διακόψουν τον αγώνα. Συνήθως μετά από μερικά “φωνήεντα” εκτός κάμερας, συνεχίζουν τη δουλίτσα τους σαν να μη συνέβη το παραμικρό.

Η διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα και η υπέρ της ομάδας μας κατοχύρωση του, προσβάλλει τις αξίες του συλλόγου μας και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Εμείς τον συμπολίτη θέλουμε και μπορούμε να τον κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Απαιτούμε το ματς να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε και να ολοκληρωθεί κανονικά.

υ.γ. Νίκες στα χαρτιά και ενστάσεις επί ενστάσεων ταιριάζουν σ’ άλλους. Όχι στον Π.Α.Ο.Κ.

Μετα τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.»


ΕΤΣΙ! 8)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Οκτωβρίου 20, 2014, 07:14:54 μμ
Νίκες στα χαρτιά και ενστάσεις επί ενστάσεων ταιριάζουν σ’ άλλους. Όχι στον Π.Α.Ο.Κ.

Αυτο, τιποτε αλλο.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 15, 2014, 11:27:54 μμ
«Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με την θλιβερή σου παρουσία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε και αφού είχες σφίξει το χέρι του πρωθυπουργού Τζεπέτο, οπαδού των οπαδών που στα γήπεδα σε φώναζαν Βούλγαρο, όσο έχυνες τον ιδρώτα σου, κατάφερες να συγκεντρώσεις πάνω απο 100.000 ψήφους και να κάνεις το κομάτι σου ως εκλεγμένο τίποτα, διακοσμητικό εξωτερικού χώρου. Αμέσως μετά ένιωσες την ανάγκη να βγεις μπροστά και να καλοπιάσεις αυτούς που ΝΟΜΙΣΕΣ οτι αποτελούσαν τους ψηφοφόρους σου : Τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., αγνοώντας οτι οι οπαδοί και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. προφανώς και σε μαύρισαν, αντιλαμβανόμενοι την μικροπρέπειά σου, τον καιροσκοπισμό σου και την ανίερη συμμαχία σου με τα τοξικά απόβλητα της πολιτικής σκηνής. Δεδομένο άλλωστε οτι δεξαμενή ψήφων σου αποτέλεσε η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αυτής της κα(η)μένης χώρας, δηλαδή όλα τα πνευματικά lifestyle ανάπηρα, οι οπαδοί της εθνικής ελλάδος και της lady gaga, τα ίδια διανοητικά χαζοχαρούμενα που επί 40 χρόνια επιδοκιμάζουν αυτούς που επιμελώς του κλέβουν την ζωή. Επέλεξες λοιπόν τον γνωστό δρόμο του πολιτικάντικου θα θα θα θα απο το καλοκαίρι κιόλας, τονίζοντας ρητά και κατηγορηματικά οτι επίκειται σύντομα μια δίκαιη οριστική λύση στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ. Δεσμεύτηκες επί τούτου.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, σε αντιδιαστολή με τις πρόσφατες εξελίξεις, σε καλούμε για τελευταία φορά να επιδείξεις ανδρισμό και συναισθηματική ευθιξία και να παραιτηθείς του (ούτως ή άλλως διακοσμητικού) αξιώματός σου. Θα καταφέρεις τουλάχιστον να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γλυτώσεις την διαπόμπευσή σου. Καμιά δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή, παρά μόνο αυτή της γλάστρας. Αρκετά με την κοροιδία.
 
ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
 
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΣΕΡΡΩΝ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.
--PAOK FANATICS FACTORY».Συγχαρητήρια για την ανακοίνωση!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 16, 2014, 12:44:04 μμ
Η ανακοινωση ειναι οντως πολυ καλη, αλλα θα ηθελα απο του Συνδεσμους να κανουν αναφορα κα ισε αλλα θεματα του ΠΑΟΚ.
Λιγος κοσμος στην Τουμπα, καθολυο στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ, ελλιπη οργανωση της κερκιδας κτλ.
Δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στους 3 παραπανω Συνδεσμους αλλα γενικα μιλαω.

Τωρα για τον Ζαγορακη, στα @@ μου, δεν περιμενω τιποτα απο αυτον εδω και χρονια!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 17, 2015, 05:27:36 μμ
«Καλούμε όλον τον μαχόμενο λαό του Π.Α.Ο.Κ. να δώσει βροντερό παρόν στο κυριακάτικο παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. μας απέναντι στους εχθρούς μας.

Οι εχθροί είναι πολλοί και όχι μόνο μια αντίπαλη ομάδα.Τα όπλά μας είναι η παρουσία μας,η φωνή και η συνεχής στήριξη.Δεν χαρίζουμε και διεκδικούμε.Δεν μασάμε και πολεμάμε.Δεν μετράμε απώλειες πλέον,κάνουμε επίθεση εμείς.

Τέρμα η εσωστρέφεια,έχουμε πόλεμο.Η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιανουαρίου 17, 2015, 05:56:55 μμ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Ιανουαρίου 17, 2015, 09:41:51 μμ
Πιστευω πως απαντες εχουν κατανοησει την κρισιμοτητα της στιγμης!
Γι αυτο ειναι οι Συνδεσμοι για να δινουν το συνθημα!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Outsider στις Ιανουαρίου 17, 2015, 11:37:54 μμ
Παραθέτω την πολύ ζουμερή απάντηση ΠΑΟΚτσή οπαδού σε γάβρο με αφορμή τη δημοσίευση αυτής της ανακοίνωσης των συνδέσμων στο gazzetta.gr

"..........εσεις οι γαυροι εχετε ακουσει τπτ για μια οργανωση στο ποδόσφαιρο που οριζει διαιτητες στηνει αγωνες κ καθοδηγει επιτροπες..? κ αν υποθέσουμε οτι το ακουσατε μπορειτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτο αγωνιστικα? αλλα τι λεμε τωρα..ο αλλος κοιταει με νυχια κ δοντια μην χασει τα 25 κ σεις νομιζετε οτι το μονο που τον νοιαζει ειναι να νικαει ο θρυλος που τοσο αγαπαει.σας εχει πεισει ολους πως ολοι οι αλλοι θελουν να παρουν τον ελεγχο του συστηματος προς ωφελος τους..ξερω οτι θα πεσετε απ τα συννεφα αλλα μαθετε οτι υπαρχουν οπαδοι που θελουν να βλεπουν ποδοσφαιρο μονο μεσα στο γηπεδο.εχετε κ σεις τετοιους γι αυτο κ δεν μιλαμε για αλλαγη προσωπων αλλα θεσμων.θαυμαζοντας τον ολυμπιακο των τελευταιων ετων ειναι σαν να θαυμαζεις την διακοσμηση στη βιλα του τσοχατζοπουλου..που συμφωνα με την δικη σας λογικη δεν επρεπε να μπει φυλακη γιατι τωρα τρωνε αλλοι στην θεση του..σταματηστε να θελετε σωνει κ καλα την νικη λες κ ειστε 5 ετων γιατι αυτο δειχνει οτι αν ειχατε την πορεια του ΠΑΟΚ σε τιτλους τα τελευταία 30 χρονια σημερα θα είχατε το μεγεθος του εργοτελη. Οσο αιωρείται το θεμα τοσο καχυποτα θα ειναι ακομη κ τα λαθος πλαγια των διαιτητων.σπρωξτε κ σεις την πολιτεια να βαλει τους ενοχους φυλακη ν αλλάξει τροπους διοικησης του ποδοσφαιρου σε διαφανεια μπας κ δουμε καμμια φορα ΜΠΑΛΑ..
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 18, 2015, 12:44:45 μμ
Ξερεις τι θα ειπε ο γαυρος μολις διαβασε το κειμενο, "αντε ρε γ@μισου που θα μου πεις για τον θρυλο"!! facepalm facepalm
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 14, 2015, 06:59:24 πμ
(http://www.1926.gr/img/77ab9ccc0ef7a7bec1710be96733442a8c28abdd34783f54be771d0d9f4d592f6d1d8a1c7851eb5a946d45009cea6d9f14401_front.jpg)

Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στο Ελληνικό Μπάσκετ λέξεις όπως Νοικοκυριό, αξιοπρέπεια ,συνέπεια ,οργάνωση εκλαμβάνονται από τους διοικούντες της Μπασκετικής Μασωνίας ως αδυναμία….

Αφού ζήσαμε ως οπαδοί αλλά και ως σύλλογος τη λογική του παραλόγου με τις άνευ προηγουμένου σκανδαλώδεις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και των δικαιοδοτικών οργάνων του ΕΣΑΚΕ.       Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα μεθοδευμένη προσπάθεια του Μπασκετικού κατεστημένου της χώρας, να οδηγήσει την ομάδα πρότυπο του Ελληνικού Μπάσκετ σε συνέχεια των προηγούμενων  αποφάσεων τους σε αγωνιστική αλλά κυρίως και οικονομική εξόντωση.

Οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν το πάλαι ποτέ δημοφιλέστερο άθλημα της χώρας  να διεξάγεται σε άδεια γήπεδα μεταξύ συγγενών και φίλων. Επιλέγει την στιγμή που ιστορικές ομάδες όπως  ο αγαπημένος μας Π.Α.Ο.Κ  αναγεννούνται και ο κόσμος αρχίζει με σταθερά  αυξητικούς ρυθμούς να επιστρέφει στα γήπεδα  να του δώσει την χαριστική βολή οδηγώντας το οριστικά στην απαξίωση…

Η κατάργηση κάθε έννοιας δικαίου με την επανάληψη μετά από 3 μήνες του αγώνα με τον συμπολίτη με εντελώς διαφορετικές αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές συνθήκες. Αλλά κυρίως η αναβολή του ημιτελικού κυπέλλου 48 ώρες πρίν τη διεξαγωγή του και η μη γνώση του αντιπάλου μας 10 ημέρες πρίν την επανάληψη αυτού, έχουν δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα  σε όλους τους τομείς στην αγαπημένη μας ομάδα ανατρέποντας όλο τον αγωνιστικό και οικονομικό της σχεδιασμό….

Προφανώς και οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ του συμπολίτη περί συμμαχίας του κυρίου Χαλβατζάκη με τα χαιδεμένα παιδιά της Χαλυβουργικής και τον αιώνια ευνοημένο συμπολίτη  κόντρα στην  ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ δεν ήταν καθόλου τυχαία… Ακόμη και με όλες αυτές τις αποφάσεις που μόνο εκνευρισμό και ένταση δημιούργησαν στον κόσμο μας αυτός σχεδόν γέμισε το παλατάκι και στήριξε την ομάδα με πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο…

Όλα τα παραπάνω επιτέυχθηκαν με την  τεράστια προσπάθεια της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ και των συνδέσμων οι οποίοι εκτός από την ανακοίνωση 15 λεπτά πρίν την έναρξη του αγώνα και τη δημιουργία ομάδων περιφρούρησης κατάφεραν να ξεκινήσει και να τελειώσει ο αγώνας σχεδόν χωρίς κανένα παρατράγουδο

Κάτι που μπορεί να αποδειχθεί και από τις δηλώσεις των αντιπάλων παικτών. Τώρα πως κατάφερε ο παρατηρητής της Δ.Ε.Α.Β  να βαπτίσει το ψάρι κρέας και να μετατρέψει τη ρίψη 5 κροτίδων στον περιβάλλοντα χώρο του  γηπέδου σε επεισόδια είναι άξιο απορίας.

Ως σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε απέναντι σε όποιον μεθοδέυει την αγωνιστική και οικονομική εξόντωση της αγαπημένης μας ομάδας και κόντρα σε θεούς και δαίμονες θα βοηθήσει το ενδοξότερο τμήμα του συλλόγου μας να διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε ένα τελικό 16 χρόνια μετά…         

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ  Σ.Φ Π.Α.ΟΚ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 18, 2015, 08:46:22 πμ
(http://www.1926.gr/img/77ab9ccc0ef7a7bec1710be96733442a8c28abdd34783f54be771d0d9f4d592f6d1d8a1c7851eb5a946d45009cea6d9f14401_front.jpg)

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ που είδε για μια ακόμα φορά τις ελπίδες του για μια πετυχημένη χρονιά να γκρεμίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Παράλληλα όμως απευθύνεται και στον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια κάνει αυτό που σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως δεν θα ανεχτεί ποτέ να γίνει: να πετάει τα χρήματά του σε ένα τρύπιο βαρέλι. Η σύνταξή της συμβαίνει τώρα, πολύ πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν (ενώ η ομάδα μας πηγαίνει από 3αρα σε 4αρα), γιατί ένα ακόμα déjà vu των προηγούμενων αποτυχημένων χρόνων κατά τη σεζόν 2015-2016 δεν θα είναι ανεκτό. Τα ψέμματα τελείωσαν.

Κατά τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει δεκάδες παίκτες αλλά και προπονητές από τον ΠΑΟΚ. Εξ αυτών ελάχιστοι «μας κάνουν». Ο κύριος υπέυθυνος αυτού του «προγραμματισμού» είναι ένας και παραμένει μέχρι και σήμερα ακλόνητος στη θέση του. Είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Ζήσης Βρύζας. Σε αυτήν τη χρονική περίοδο για την οποία μιλάμε έχουν αλλάξει πολλά. Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ προηγουμένως οι παίκτες που αποχωρούσαν από το σύλλογο, ακόμα και εάν τους οφείλονταν λεφτά, εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως σήμερα αν και πληρώνονται καλύτερα και τυπικότερα από έλληνα δημόσιο υπάλληλο στις εποχές της αφθονίας, αποχωρούν απογοητευμένοι.

Κοινώς παραδεκτό είναι πως σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν προοδεύει. Τα τελευταία 3 χρόνια (πρώτη φορά στη ιστορία μας με μεγαλομέτοχο) δεν έχει πάρει υπεραξία από κανέναν ποδοσφαιριστή του. Τα πιο σημαντικά «ονόματα» της ομάδας βάσει αξίας (Αθανασιάδης, Κάτσε, Νομπόα, Κόστα) είτε προυπήρχαν, είτε αποκτήθηκαν με δαπάνη τεράστιων ποσών. Επίσης, το υποτιθέμενο φετινό πλάνο για ομάδα που θα βασίζεται σε αθλητές των ακαδημιών καταρρέει καθώς αυτοί σκορπίζουν δεξιά και αριστερά. Χαρακτηριστική καθυστέρηση υπήρξε ακόμη στην κρίσιμη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Όχι μόνο δεν καλύφθηκαν επαρκώς τα κενά της ομάδας, αλλά επιπλέον δεν εφαρμόστηκε ποτέ κάποιο πλάνο με τα διαθέσιμα χρήματα να ξοδεύονται ευκαιριακά και λανθασμένα.

Φυσικά, αποτυχημένη κρίνεται και η επιλογή για προπονητή, ενός ανθρώπου κυκλοθυμικού που πορεύεται εν έτει 2015 με μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών και στα δύσκολα έχασε κυριολεκτικά τα αυγά και τα πασχάλια. Προφανώς και έχει τεράστιες ευθύνες για την αγωνιστική κατάρρευση αλλά είναι ανήθικο να χτυπάς το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο. Το πρόβλημα είναι προφανές πως δεν είναι τωρινό αλλά διαρκές. Πως γίνεται να είναι ακατάλληλος μόνο ο Αναστασιάδης, ο Δώνης, ο Στέφενς ή ο Μπόλονι ενώ ο Βρύζας να είναι ο μόνος κατάλληλος...

Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον ανεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ.
Είναι απαράδεκτο να πνίγονται κάθε τρεις και λιγο στα χημικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για ψύλλου πήδημα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και ο αρμόδιος να βρίσκεται στην θέση του. Δεν γίνεται οι οργανωμένοι και μη οπαδοί του ΠΑΟΚ να γίνονται σάκος του μποξ για τις αστυνομίες ελλάδας και εξωτερικού (Μπενφίκα, πορεία πριν από το ματς με Ατρόμητο, Ριζούπολη κλπ) και αυτό να μην ενδιαφέρει κανέναν.

Σαν σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απαιτούμε πλάνο από την ΠΑΕ, που θα ανακοινωθεί στην αρχή της περιόδου, θα περαστεί στον κόσμο ώστε να γνωρίζει τι έχει να περιμένει από την ομάδα και θα τηρείται κατά γράμμα. Να προσληφθούν πραγματικοί τεχνοκράτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, θα χρησιμοποιούν με προσοχή τα χρήματα που τους δίνονται, δεν θα επιδιώκουν την προσωπική τους προβολή και παραμονή στο προσκήνιο με κάθε κόστος αλλά την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Είναι άλλωστε πολλά τα πετυχημένα παραδείγματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ομάδων που με λίγα χρήματα αλλά σοβαρές δομές κατάφεραν να στήσουν δίκτυα εξέυρεσης καλών ποδοσφαιριστών. Ζητάμε εν ολίγοις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας «αναγκάσει» να ασχολούμαστε μόνο με αυτά που προστάζει ο ρόλος μας ως οπαδοί.

Οι κύριοι Βρύζας και Γεροντίδης αποτελούν ήδη παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στον κύριο Βρύζα που κάποτε είχε πει πως εάν δεν τον θέλει ο κόσμος θα φύγει από μόνος του, έχουμε να του πούμε πως άργησε ήδη. Θα θέλαμε επίσης να του επισημάνουμε πως μετά την αποπομπή Νταμπίζα στον Παναθηναικό η θέση που κάποτε επιθυμούσε ενδεχομένως να είναι διαθέσιμη. Εάν δεν είναι, μπορεί να ψάξει τους φίλους του Σαχπατζίδη και Φλωρίδη και να κάνουν μπίζνες μαζί. Ελπίζουμε οι εν λόγω κύριοι να υποβάλλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους και να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούμε μαζί τους. Δεν το θέλουμε, και είμαστε βέβαιοι πως δεν το επιθυμούν όυτε και αυτοί.

Μετά τιμής,
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Φεβρουαρίου 18, 2015, 08:54:34 πμ
Υποκλίνομαι βαθιά και προσυπογράφω την παραπάνω ανακοίνωση!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Φεβρουαρίου 18, 2015, 09:32:00 πμ
Δεν θα μπορουσα να διαβασω πιο σοβαρη και ωριμη αποτυπωση της καταστασης στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια!
Respect! pano
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 04, 2015, 01:09:31 μμ
ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

(http://www.1926.gr/img/a529263601ffc8ac8d7ed31a7872e1f24b74d4eac4c3a33d22d34af93569c01117095_10151148981253159_1790368754_n.jpg)


Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. διοργανώνουν χορό αλληλεγγύης μέσα στην ΘΥΡΑ 4 του γηπέδου της Τούμπας το Σάββατο 7/3/2015 και ώρα 20.00 με σκοπό την οικονομική βοήθεια ενός συνοπαδού μας για την αποφυγή της άμεσης φυλάκισης του την ερχόμενη Δευτέρα.Θεωρούμε καθήκον κάθε πραγματικού οπαδού να δώσει το παρόν.

Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ (με μπύρα) και θα διατίθενται από όλους τους Συνδέσμους μέσα στην βδομάδα.

(Σε περίπτωση βροχής,ο χορός θα πραγματοποιηθεί στα επίσημα)

υγ.Η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο μας απέναντι στις εταιρίες και στα κράτη.
υγ1.Τον νέο αντισυνταγματικό,αντιοπαδικό νομό που ψηφίσατε όλες οι παε βάλτε τον εκεί που ξέρετε...

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 02, 2015, 09:12:30 μμ
(http://www.1926.gr/img/a8933e176cdba19fbc610b99a85e20f6oxi.jpg)

"Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς. Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.

 Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους , να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι “άτυχοι της υπόθεσης”, η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα...

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ ,  αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού , τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σ.Φ.   Π.Α.Ο.Κ.  ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ".Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιουλίου 02, 2015, 09:57:54 μμ
Πολύ σοβαρή και καλή ανακοίνωση...
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιουλίου 02, 2015, 11:58:44 μμ
Ειδικά η τελευταία παράγραφος είναι για πολλά +++++
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιουλίου 03, 2015, 12:18:30 πμ
Ετσι!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιουλίου 03, 2015, 04:58:58 μμ
Μια πολυ ωριμη ανακοινωση που με βρισκει συμφωνο 100%.
Μπραβο!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 19, 2015, 08:23:50 μμ
"Ηχητική παράνοια..."


(http://www.1926.gr/img/05a82a7df05ae83b84fe951df572c396paok-+serres+kerkida+4.jpg)

"Ακόμα μια καλοκαιρινή κερκιδάρα μας περιμένει την Πέμπτη στον Ναό της Τούμπας απέναντι στους δανούς. Ακόμα μια ομαδική παράσταση, ημίγυμνοι και τρελαμένοι παρασύροντας όλες τις κερκίδες του γηπέδου σε μια ηχητική παράνοια. Δίνουμε δυναμικό παρόν βοηθώντας για την πρόκριση όλη την ομάδα.

Υ.Γ.:Ντυνόμαστε με τα ασπρόμαυρα χρώματά μας και αφήνουμε στο σπίτι τα χρώματα της… παραλίας.

Μετά τιμής, Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.".
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Αυγούστου 19, 2015, 09:37:42 μμ
 flag paokflag
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 20, 2015, 12:01:04 πμ
Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. μετά από στενή παρακολούθηση των τελευταίων γεγονότων και των εξελίξεων σε σχέση με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά τους οπαδούς, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και τη συνεχιζόμενη απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων, επιλέγουμε να τοποθετηθούμε δημοσίως για να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας.

Εκεί που περιμέναμε μερικές κινήσεις αξιοκρατίας και ένα συνολικό ρυθμιστικό πλαίσιο για τη στέγαση και τη λειτουργία των συνδέσμων, είδαμε τις πατροπαράδοτες αόριστες πολιτικές εξαγγελίες/αρλουμπολογίες και τα συνηθισμένα μέτρα καταστολής. Μέσα σε 2-3 μέρες, αρκετοί σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ,  αλλά και άλλων ομάδων, που στεγάζονται στην επαρχία δέχτηκαν “φιλικές” επισκέψεις από την αστυνομία και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας τους. Οι σύνδεσμοι που εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αλλά βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας.   

Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να έρθει ένα περιπολικό που θα ζητήσει 1-2 χαρτιά και όταν διαπιστωθεί η έλλειψη τους τότε θα σφραγιστούν σύνδεσμοι με νόμιμα καταστατικά, ιστορία και χιλιάδες μέλη. Χαρτιά που η έκδοση τους απαιτεί χρόνο, συνεργασία με την ΠΑΕ, δικηγόρους και πάνω από όλα μία καθαρή εξήγηση για την όποια χρησιμότητα τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βρεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν σε δύσκολη θέση, απλά τώρα έχουμε να κάνουμε με μία αδίστακτη κυβέρνηση που μεθυσμένη από την διπλή εκλογική επιτυχία της νιώθει έτοιμη να ξεμπερδέψει μία και καλή με τους συνδέσμους αφού η συντριπτική πλειοψηφία της φοβισμένης κοινωνίας μοιάζει έτοιμη να δεχτεί τα πάντα.

  Κάπως έτσι, είδαμε διθυράμβους από το σύνολο των ΜΜΕ σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, το επίσημο φακέλωμα των οπαδών και τις προτροπές να τσακίσουν όσους διαφωνούν. Λες και σήμερα τα ελληνικά γήπεδα και τα εκδοτήρια εισιτηρίων έχουν την τεχνολογική υποδομή να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, λες και υπάρχει λόγος να δίνεις τον ΑΜΚΑ ή το Ε9 ή το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σου για να αγοράσεις ένα εισιτήριο, λες και δεν αρκεί το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ. Σας το λέμε από τώρα για να το ξέρετε: Εμείς πειραματόζωα, βολικοί συνεργάτες και ρουφιάνοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.

 Όσο για το αστείο μόνιμο επιχείρημα “αφού δεν κάνεις τίποτα παράνομο δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς” είναι προφανές ότι απευθύνεται σε άτομα με μειωμένη αντίληψη που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν κάμερες μέσα στα σπίτια τους και στα αμάξια τους και για κάποιους άγνωστους λόγους θέλουν να ελέγχονται 24 ώρες το 24ωρο. Αν είναι έτσι να βγάλουμε και κάρτα ταβερνόβιου, μπαρόβιου, θεατρόφιλου, μουσικόφιλου και καπνιστή. Ακόμα και αν εξετάσουμε το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία η χρησιμότητα του μέτρου δεν προκύπτει από πουθενά.

Υπόθεση: Μπαίνει το σωτήριο έτος 2016 και έχουμε όλοι κάρτα φιλάθλου με πλήρη στοιχεία, ακτινογραφίες θώρακα, φάκελο με τα σφραγίσματα στα δόντια μας κτλ. Θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. εντός της ελληνικής επικράτειας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (στο σημείο αυτό ας προσέξει ιδιαίτερα η αριστερή κυβέρνηση γιατί όπως έδειξε στο πρόσφατο δημοψήφισμα δυσκολεύεται να κατανοήσει τη σημασία αυτών των 2 λέξεων) Δηλαδή, για ποιο λόγο να εμπλακούμε σε μία τέτοια διαδικασία όταν παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων, ακόμα και όταν μιλάμε για το διπλανό Καυτατζόγλειο; Δεν έχει μάθει ο κύριος Κοντονής ότι σε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας; Αν θέλουν να ισχύσουν οι κανόνες της Ευρώπης τότε ας ισχύσουν σε όλα τα θέματα και όχι μόνο σε όσα τους βολεύουν. 

Αντίπαλος μας στην υπεράσπιση του αυτονόητου δεν είναι μόνο η πολιτεία. Είναι και τα φερέφωνα της, δηλαδή τα αθλητικά ΜΜΕ που πουλάνε εκδούλευση σε τιμές ευκαιρίας και κυρίως τα μέσα που έχουν έδρα το χωριό της Θεσσαλονίκης. Είναι όσοι ανέδειξαν σε τεράστιο θέμα μία κροτίδα που έπεσε στην Τούμπα, μία κίνηση εντελώς ηλίθια και χωρίς κανένα νόημα, στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ για μία ίδια κροτίδα στο ματς Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. δεν ακούστηκε τίποτα στην πόλη της Αθήνας. Είναι όσοι ζουν και επιβιώνουν από τον Π.Α.Ο.Κ. ενώ επιμένουν να τον συσχετίζουν με ομάδες που βολοδέρνουν σε Β, Γ και Δ εθνική. Είναι οι θιασώτες του κωμικού 33-33-33. Είναι όσοι θέλουν να κρατήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στη μετριότητα και να τον έχουν μικρό για να χωράει στην τσέπη τους.

 Αντίπαλος μας είναι και η δικαιοσύνη, αυτή που προφυλάκιζε με τρομερή ευκολία οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. με βασικό στοιχείο κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες που αναφερόταν σε περιστατικά που ποτέ δεν έγιναν, ενώ στην περίπτωση χοντρού εφοπλιστή-μεγαλοεπενδυτή δεν υπήρξε καμία προφυλάκιση, παρόλο που εκεί είχαμε τηλεφωνικές συνομιλίες και διαλόγους που μετατράπηκαν σε πράξεις. Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να είναι σε εγρήγορση και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 20, 2015, 11:07:54 πμ
RESPECT
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Οκτωβρίου 20, 2015, 05:15:20 μμ
Οταν οι Συνδεσμοι αποφασιζουν να μιλησουν την γλωσσα της αληθειας, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να αντιμετωπισει τον λογο τους οπως η παραπανω ανακοινωση που λεει 100% τα πραγματα ως εχουν!


 pano
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 21, 2015, 12:23:37 πμ
«Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης που αφορούσε την εναντίωση μας στην κάρτα φιλάθλου και τον βιασμό της οπαδικής μας συνείδησης οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. προχωράμε σε μια σειρά κινητοποιήσεων αρχής γενομένης με την πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 15.00 στον Λευκό Πύργο προς το Γήπεδο της Τούμπας. Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένο και μη, Θεσσαλονικιό και Επαρχιώτη, μα πάνω απ’ όλα συνειδητοποιημένο οπαδό και άνθρωπο να παραβρεθεί μαζικά.

Διαδηλώνουμε ειρηνικά, ενάντια στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και στο ανθρώπινο-οπαδικό φακέλωμα. Στον κυριακάτικο αγώνα δεν θα κρεμαστούν πανιά Συνδέσμων παρά μόνο πανιά διαμαρτυρίας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΑΥΡΙΟ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.».


Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Οκτωβρίου 21, 2015, 10:18:34 πμ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 06, 2015, 02:40:17 μμ
(http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/26d73d36600f7e473097949872ade76a_L.jpg)

«Οι κινητοποιήσεις μας ενάντια στον νόμο Κοντονή δεν σταματούν.Σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεών μας,οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. παίρνουμε μια γενναία και ταυτόχρονα επώδυνη απόφαση ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.Κανένας οργανωμένος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα εισέλθει στο πέταλο της Θύρας 4 και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα μείνουμε 90 λεπτά έξω από αυτό τραγουδώντας για την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι μάχες κερδίζονται με θυσίες.

ΟΧΙ στην κάρτα φιλάθλου και στο φακέλωμα των οπαδών.

Το ποδόσφαιρο ανήκει στον κόσμο του και ο Π.Α.Ο.Κ. στον λαό του.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ»
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 06, 2015, 09:01:18 μμ
Επωδυνη οντως, δεν βοηθαει αυτη η αποφαση αλλα δεν γινεται και αλλιως!
Καποιος πρεπει να αντιδρασει και αυτοι θα ειμαστε παλι εμεις. pano
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 06, 2015, 10:55:51 μμ
Προς ενημέρωση του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου και μη προχωράμε σε μια σειρά διευκρινήσεων σχετικά με την απόφαση μας να διαμαρτυρηθούμε στον αγώνα της Κυριακής παραμένοντας έξω από την ΘΥΡΑ 4.

 
1)Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο οργανωμένο να μας βοηθήσει στην στάση διαμαρτυρίας την Κυριακή.Τους καλούμε να μείνουν έξω μαζί μας να βροντοφωνάξουμε κατά της κάρτας φιλάθλου και ενάντια στον διαπλεκόμενο υφυπουργό αθλητισμού.
 
2)Μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι που θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας εναντίον της κάρτας φιλάθλου αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι εναντίον του Πανθρακικού μπορούν να εισέλθουν με το εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα της ΘΥΡΑΣ 4 κανονικά απο την ΘΥΡΑ 8.
 
3)Όσοι δεν επιθυμούν να στηρίξουν τον αγώνα μας και την στάση διαμαρτυρίας μπορούν να εισέλθουν κανονικά στην ΘΥΡΑ 4 με τα εισιτήρια τους.
 
4)Έξω από το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 θα πραγματοποιηθεί κανονικά κερκίδα ενισχύοντας την αγαπημένη μας ομάδα.
 
Σαν Σύνδεσμοι δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να επιβληθούμε για να δικαιωθούμε.Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου ενάντια στον αντισυνταγματικό νόμο Κοντονή και την ταφόπλακα κάρτα οπαδού-ποδοσφαίρου.
 
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Νοεμβρίου 13, 2015, 08:49:58 πμ
«Oύτε ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος δεν μπορεί να δεχθεί τον Κάκο»

(https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-0/p206x206/11243471_943829609017599_8135530991246322903_n.jpg?oh=c0c1ff004364e21589d0857d7d5b7bf9&oe=56C6C45A&__gda__=1455720495_2409876b8476fb1cb141ea1673b3d18d)


Μακροσκελή ανακοίνωση έβγαλε το Kavala Club PAOK με αφορμή την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει ρόλο στον Τάσο Κάκο.

Δεν θα σταθουμε στο οτι δεν πηρες θεση για το κλεισιμο των Συνδεσμων, ουτε και θα σταθουμε στο οτι δεν πηρες θεση στο φακελωμα των οπαδων. Εξαλλου ειναι μια διαδικασια σε εξελιξη και αναμενουμε το αποτελεσμα, αλλα θα επανερθουμε οταν και οπως πρεπει. Ουτε θα σταθουμε στο προσφατο πανηγυρι που στηθηκε στο Κρασνονταρ, ενα πανηγυρι εντελως ξενο προς την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚ και των οπαδων του, ενα πανηγυρι που ξεχειλισε απο γραφικοτητα και αγγιξε τα ορια του καρναβαλιου. Γουσταρουμε που η ομαδα μας εχει οπαδους απο αλλες χωρες, αλλα πρεπει και αυτοι να συμβαδιζουν με τη γενικη εικονα της κερκιδας ΜΑΣ και οχι με αυτην της εθνικης.

Θα σταθουμε ομως στο γεγονος οτι πλεον η αγνοια αρχιζει και γινεται επικινδυνη σε μεγαλο βαθμο. Οπου σταθεις και βρεθεις μιλας για την ιστορια του Ελληνισμου και του Ποντου αλλα απο οτι φαινεται την ιστορια του ΠΑΟΚ μας δεν την ξερεις καθολου. Γιατι αν την ηξερες, αν φροντιζες να τη μαθεις, θα γνωριζες πως ο ΠΑΟΚ σχεδον παντα περιβαλλονταν απο ανθρωπους της διοικησης που ειτε απο ανικανοτητα ειτε απο δολο εκαναν το μεγιστο κακο στην ομαδα και στον συλλογο. Παντα υπηρχαν ανθρωποι εκτος διοικησης που ειτε απο κομπλεξ ειτε ακομη χειροτερα λειτουργωντας σαν δουλοι αλλων, καθε μερα προσπαθουσαν να βαλλουν εμποδια στην πορεια της ομαδας. Και παντα αρκετοι απο αυτους χρησιμοποιωντας ενα στραγαλι εκτελουσαν τις εντολες των αφεντικων τους με τον χειροτερο τροπο σε βαρος του ΠΑΟΚ μας. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις για ποιους μιλαμε, ολοι εχουν ονομα και επιθετο, ολοι εχουν βρεθει απεναντι απο την ομαδα μας πολλες φορες αρκει να ψαξεις στην ιστορια (και μαλιστα οχι σε βαθος), αρκετοι απο αυτους πρωταγωνιστησαν στις γνωστες κασσετες με συνομιλιες παραγοντων του "ποδοσφαιρου".

Φετος ξεκινησες μια προσπαθεια που μας βρηκε απολυτα συντεταγμενους μαζι σου. Ξεκινησες μια προσπαθεια που εδειχνε καποια σημαδια οργανωσης αλλα κυριως καποια σημαδια καθαρσης απο το πονηρο και σκοτεινο παρελθον της. Λογω αυτης της προσπαθειας δεν αργησαν τα γνωστα πεινασμενα για αναγνωρισιμοτητα και λιγα ευρο μεσα μαζικου αποπροσανατολισμου τα χτυπηματα προς τους παικτες και κυριως τον προπονητη και το σχεδιασμο της ομαδας, ξεχνωντας εντεχνως το σημειο που βρισκονταν η ομαδα το καλοκαιρι, τον τροπο που τελειωσε η περσινη χρονια και πως στο ποδοσφαιρο ακομα και ομαδες παγκοσμιας κλασσης δεν χτιζονται απο τη μια μερα στην αλλη.

Και αντι να βγεις μπροστα και να προστατεψεις, οπως οφειλεις, την προσπαθεια που ο ιδιος κανεις και ξερεις καλυτερα απο ολους ποσο δυσκολη ειναι οικονομικα και ψυχολογικα, αντι να στηριξεις τους ανθρωπους που εμπιστευτηκες μολις λιγους μηνες πριν, κανεις μια κινηση που μονο ντροπη γεμιζει το κοινο του ΠΑΟΚ. Μια κινηση που δεν δικαιολογειται ουτε και απο τον πιο καλοπροαιρετο φιλαθλο. Μια κινηση που προσβαλλει ολα αυτα που πρεσβευει ο συλλογος και ο κοσμος της ομαδας. Φερνεις εναν ανθρωπο ο οποιος εχει προκαλεσει στο παρελθον το μενος και την αντιδραση του κοσμου και μαλιστα οχι μια φορα. Εναν ανθρωπο που με τις αποφασεις του (οπως ο ιδιος εχει παραδεχθει) εκανε κακο στην ομαδα και αλλοιωσε σε βαρος της αποτελεσματα αγωνων με συνεπεια να πανε χαμενοι κοποι μιας ολοκληρης χρονιας. Δεν γινεται αυτος ο ανθρωπος να ειναι αναμεσα μας. Δεν μπορει να το χωνεψει ουτε και ο πιο αρωστημενος εγκεφαλος. Δεν ειμαστε αυτοι που θα σου υποδειξουμε ποιους θα εχεις διπλα σου, ποιους θα χρυσοπληρωνεις και με ποιους θα συναναστρεφεσαι αλλα ειμαστε αυτοι που θα μπουν στην πρωτη γραμμη απεναντι σε οσους κανουν η εχουν κανει το παραμικρο κακο στο συλλογο. Και αυτος ο κυριος ειναι ενας απο αυτους και ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην Τουμπα μας, στον Ναο μας. Αυτος και καποιοι πρωην που κοροιδεψαν τον κοσμο του ΠΑΟΚ δινοντας υποσχεσεις για τη λυση του προβληματος με τα χρεη και τωρα καλοπερνανε "στας ευρωπας"

Αν αποσκοπεις να γινεις σαν αυτους που σιχαινομαστε, αν θες να κερδισεις εκτος των τεσσαρων γραμμων (γιατι νομιζεις πως θα σου βγει πιο οικονομικο η επειδη κρινεις ανικανους τους υπευθυνους σχεδιασμου του αγωνιστικου), σκεψου τι εχουν κερδισει αλλες ομαδες που εχουν στη διοικηση τους πρωην διαιτητικα μπουμπουκια. Το απολυτο μηδεν.

Και στην τελικη δες το θεμα και απο την εμπορικη του πλευρα. Οταν ενα μαγαζι εχει προσωπικο που δεν ειναι αγαπητο απο τους πελατες, αργα η γρηγορα θα αδειασει... Σκεψου τα κερδη και τις ζημειες απο την προσληψη του συγκεκριμενου κυριου και πραξε αναλογα. Αλλα να εισαι ετοιμος και για τις συνεπειες...
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Νοεμβρίου 13, 2015, 04:52:07 μμ
Μπραβο για την ανακοινωση.
Καλυτερα δεν θα μπορουσα να διαβασω.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 16, 2015, 11:43:15 μμ
«Εδώ και 90 χρόνια ένδοξης μα και περήφανης ιστορίας του συλλόγου μας,το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚτσή οπαδού εκτός από την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη μέσα στο δύσκολο πέρασμα των χρόνων ήταν,είναι και θα είναι το δικαίωμα που έχουμε αποκτήσει να δηλώνουμε πως είμαστε ΠΑΟΚτσήδες με τρόπο…ΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.

Κύριε Ιβάν Σάββιδη έχεις αποδείξει πως στην ζωή εκτός από τα λεφτά και το έργο που έχεις ήδη προσφέρει,μετράνε και η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η αλλοίωση αυτών είναι κάτι που δεν θα ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.

Ενδεχόμενη πρόσληψη του Τ.Κάκου σε οποιοδήποτε πόστο,σε οποιοδήποτε τμήμα με οποιαδήποτε σχέση που μπορεί να έχει με τον σύλλογο, μας θίγει, μας ντροπιάζει και θα μας βρει απέναντι σας.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.».
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Νοεμβρίου 23, 2015, 04:28:30 μμ
(http://www.1926.gr/img/52faa0deef2436b7e80cf70891347e70unnamed.jpg)


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι μέσα στο Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες δράσεις εναντίον του ρατσισμού.

Αναλυτικά:

 -) Στις 23/11, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00, θα διεξαχθεί ημερίδα εναντίον του ρατσισμού στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας με ομιλητές τον Δημήτρη Τσιάρα από την Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπο του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσ/νίκης, τον Παπα Χρήστο και τον Πάμπλο Γκαρσία.

 -) Στις 26/11, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 – 21:00, θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Καλούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν αφού με την προσφορά αίματος δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.   

 -) Στις 28/11, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, συγκεντρώνουμε στο ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας ότι έχει μαζευτεί την προηγούμενη χρονική περίοδο από τρόφιμα, ρούχα και κουβέρτες και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Ειδομένη του Κιλκίς όπου θα τα μοιράσουμε στους πρόσφυγες σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 07, 2016, 03:23:23 μμ
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/1382048_204298796419502_1235876722_n.jpg?oh=060f73156ace198e92ff4c0794faa6fd&oe=570D0847)

«Αξιολάτρευτα και ακριβοπληρωμένα παλικάρια μας παίκτες του Πανθεσσαλονικιού Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών. Μάλλον δεν καταλάβατε σε ποια ομάδα παίζετε. Έχετε καταφέρει να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν άπαντες στο πανελλήνιο.

Όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα αυτή έχει μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία. Αν δεν μπορείτε βγάλτε την Ιερή φανέλα της και αφήστε κάποιους άλλους να το κάνουν, αυτό που βλέπουμε από εσάς στα τελευταία παιχνίδια το μπορούμε και μόνοι μας, διότι είναι πολύ εύκολο να πας και να γίνεσαι ξεφτίλα σε κάθε επαρχιακό χωράφι.

Όσον αφορά τους γηγενής και αυτόχθονες παικταράδες μας, ξυπνήστε γιατί θα το αναλάβουμε εμείς και τέτοιο ξύπνημα δεν θα σας αρέσει.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ φέτος ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια του, λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ αν αυτό είναι αλήθεια, αν γνωρίζετε την ιστορία αποδείξετε το.

«Ή Νεκροί ή Νικητές» αυτό ήταν το σύνθημα τον προγόνων μας τότε στην ανταλλαγή.

Αυτό που θα γράψουμε μην το ξεχάσετε ποτέ, την φανέλα που εσείς με μεγάλη άνεση ξευτιλίζετε την έφεραν από το μακρινό Πέρα της Κωνσταντινούπολης οι παππούδες μας και όλοι εμείς οι απόγονοι τους έχουμε την Ιερή υποχρέωση να την προστατεύσουμε και να την αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές δίχως να έχει χάσει ίχνος από την λάμψη της.

Εμείς οι άρρωστοι μαχητές της κερκίδας έχουμε δώσει όρκο τιμής και θα το κάνουμε αν δεν βοηθήσετε θα αναγκαστούμε να το κάνουμε μόνοι μας και πάλι, δεν θα σας αρέσει.

Μεγαλομέτοχε πάρε σκούπα! Klaus βάλε το ξυπνητήρι να τους ξυπνήσει! Σουκρού Σαράτζογλου... έτσι πολεμάνε τα παλικάρια!».
RESPECT!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιανουαρίου 07, 2016, 06:42:50 μμ
Καλο θα ηταν η προτροπη περι σκουπας να συμπεριλαβει και ολο αυτο τον συρφετο με ασχετους μαιντανους που εχουν μαζευτει στα γραφεια της ΠΑΕ....

Και ακομα καλυτερα θα ηταν να εκφρασουν την στηριξη τους στον προπονητη και στον Φρανκ....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Ιανουαρίου 07, 2016, 10:43:20 μμ
ΑΨΟΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(http://freesmileyface.net/smiley/respect/respect-046.gif) (http://freesmileyface.net/free-respect-smileys.html)(http://freesmileyface.net/smiley/respect/respect-046.gif) (http://freesmileyface.net/free-respect-smileys.html)(http://freesmileyface.net/smiley/respect/respect-046.gif) (http://freesmileyface.net/free-respect-smileys.html)(http://freesmileyface.net/smiley/respect/respect-046.gif) (http://freesmileyface.net/free-respect-smileys.html)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιανουαρίου 07, 2016, 11:09:24 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Καλο θα ηταν η προτροπη περι σκουπας να συμπεριλαβει και ολο αυτο τον συρφετο με ασχετους μαιντανους που εχουν μαζευτει στα γραφεια της ΠΑΕ....

Και ακομα καλυτερα θα ηταν να εκφρασουν την στηριξη τους στον προπονητη και στον Φρανκ....

Εννοια σου και οι Συνδεσμοι μονο αμετοχοι δεν θα μεινουν σε οσα γινονται. Απλα τηρουν σταση αναμονης!

RESPECT για την ανακοινωση.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Ιανουαρίου 08, 2016, 10:28:07 πμ
Μακαρι ρε Μπιλυ...Φανταζομαι οτι και αυτοι αντιλαμβανονται οτι δεν ειναι δυνατον καθε χρονια να βγαζουμε ολους τους προπονητες αχρηστους...Και μαλιστα οχι προπονητες τυπου Μπαμπη Τεννε αλλα Στεφενς κλπ....

Y.Γ. Ρε παιδια, "δυο-τρια "λογακια ( και εννοω πραγματικα λογια ) στους καραγκιοζηδες τους δημοσιογραφους θα ρυθμιζε την κατασταση.... Καντε και μια συναντηση με τον Ιβαν και ζητηστε του να απομακρυνει τους ντενεκεδες ξερολες που εχει μαζεψει διπλα του....

Παλι ο κ@λκας και τα γιουσουφακια τους θα κανουν κουμαντο ?
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 23, 2016, 10:21:25 πμ
90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ

(http://www.1926.gr/img/c0a78a85506bb69af85d130e702ec3bcpaok%20dafnes.jpg)


«20 Απριλίου 2016 κάποιοι πέρασαν μαγεία τραγουδώντας για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας στους δρόμους και από την άλλη ένα συνονθύλευμα κουστουμαρισμένων μισαλλόδοξων αποτελούμενο δυστυχώς και από πολύ σημαντικά για την ιστορία μας πρόσωπα, πνίγηκαν από τον εμετό του lifestyle.

Αντί να παρεξηγείται ακούγοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχ.. καλά θα κάνει να κοιταχθεί στον καθρέφτη για να δει τον υπεύθυνο της διοικητικής και αγωνιστικής τραγωδίας των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Από το ξελάσπωμα του revolution που μας φόρτωσε καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια ευρώ χρέη, την αναβάθμιση και πρόσληψη άβουλων υποτελών και υποτακτικών δούλων σε καίρια και διοικητικά πόστα, από τα ηθελημένα στραβά μάτια σε παρεμβάσεις μάνατζερ, από την συμπεριφορά εξωαγωνιστική και εσωαγωνιστική ποδοσφαιριστών και προπονητών, από τους παραφουσκωμένους ισολογισμούς και τις απανωτές ΑΜΚ οδηγηθήκαμε στην πιο περίεργη, ντροπιαστική και μπερδεμένη φάση της ιστορίας μας.

Δυστυχώς όμως πάνω από όλα κουραστήκαμε.

Η μπόχα των ΜΜΕ και η διάθεση αυτών να ωραιοποιήσουν την ανυπαρξία και την παρακμή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα χαμηλώνοντας τις προσδοκίες και αλλάζοντας το dna του ΠΑΟΚτσή μας προκαλεί αναγούλα.

Το σύστημα ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά την δουλειά του, δουλοπρεπή ανθρωπάκια αποτελούν την αυλή του μεγαλομετόχου σιωπούν και δεν έχουν το σθένος να του πουν έστω και μια φορά όχι, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε άρνηση σε αυτόν θα τους απεξαρτήσει από το μεροκάματο του σάλιου. Από την άλλη ο ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει ότι είναι ο θεός δεν δέχεται κουβέντα και το αποτέλεσμα όλων αυτών... η ομάδα για την οποία είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε και για την οποία κάποιοι πέθαναν στον δρόμο, κάνει αλλαγή στο 90 για να μην χάσει από τον Πλατανιά (τα κόκκαλα του Τσαρπανά τρίζουν).

Η απάντηση σε όλο αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αποστροφή μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δυστυχώς η ευτυχώς Σαββίδη σε αυτήν την πόλη υπάρχουν και κάποιοι που δεν περιμένουν στην σειρά μήπως και σου πατήσουν τα δάχτυλα για να τους προσέξεις. Η συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα κατέβει ή όχι στο Καραϊσκάκη αποτελεί από μόνη της ντροπή για τον σύλλογο και για εσένα μετά από όσα δήλωσες μετά το παιχνίδι του κυπέλλου εκείνη την ιστορική μέρα-ορόσημο για την οπαδική μας κουλτούρα.

Σαββίδη ο λαός σου έδειξε τον δρόμο, αναγκάσαμε τους πάντες για πρώτη φορά στην ιστορία να αποδεχθούν πως ότι έγινε, έγινε με ηθική αυτουργία της εγκληματικής οργάνωσης.

Φρόντισε έστω και την ύστατη στιγμή να αποδείξεις ότι δεν ξοδεύεις γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί θέλεις πραγματικά να σε αγαπήσουμε γι αυτό που είσαι και λες ότι πρεσβεύεις.

ΥΓ. Δύναμή σου μονάχα οι οπαδοί σου!

ΥΓ1.Χρόνια πολλά Δικέφαλε!

Σύνδεσμοι Νεάπολης, Τούμπας, Επταλόφου, Ηλιούπολης, Κατερίνης, Ευόσμου, Μακεδόνες»
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 23, 2016, 10:28:51 πμ
Χώσιμο χοντρό αλλά όχι και αδικαιολόγητο κατ εμέ....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Kat6 στις Απριλίου 23, 2016, 12:19:55 μμ
Συμφωνω.


ΥΓ Τι θα γινει ρε φιλε θα διαφωνησουμε πουθενα?Καταντα εκνευριστικο.Λιγο χουλιαμας να γινεται.Λες και περνουμε ολοι ζαναξ και ζουμε τη νιρβανα.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 23, 2016, 03:55:36 μμ
Παρατηρω πολλους στα περιξ, τους πειραξε το "ξεροκεφαλος"!!!
Λες και δεν ειναι τετοιος!
Δηλαδη αν εγραφαν " εισαι πεισματαρης που δεν ακους κανεναν" θα ηταν πιο ευηχο ε? facepalm
Η ουσια ειναι οτι το χωσιμο που λεει ο Μοικανος εχει ουσια!
Ειπε οτι η ομαδα ΔΕΝ κατεβαινει και αναλαμβανω το κοστος!
Τωρα επειδη ακουσε 5-10....... κανει κ#λοτουμπα! >:(
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: BW Dragon son στις Απριλίου 23, 2016, 05:53:33 μμ
Έχει χάσει ο Ιβάν την μπάλα, δεν λέω, χάσανε όμως κι οι Σύνδεσμοι τον δρόμο τους!!!

Να δούμε που στον δήμαρχο του Βόλου θα μας βγάλει αυτή η τάνα η εσωστρέφεια ρε παιδιά!!!

Αν δεν μαζευτούμε όλοι για να τραβήξουμε μια γραμμή, η οποία θα είναι παράλληλα τερματισμού πολλών ανούσιων εσωτερικών διαμαχών και αφετηρίας μιας νέας αρχής με μοναδικό της στόχο το καλό του Π.Α.Ο.Κ., με όποιες θυσίες γι αυτό από όλους μας, τότε θα βολοδέρνουμε συνέχεια όπως κάνουμε πολλά χρόνια τώρα και θα ψάχνουμε δήθεν το τι ακριβώς φταίει!!!  :paokeisai:
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 23, 2016, 05:59:11 μμ
Εχεις δικιο ΔΡΑΚΟΥΙΕ δυστυχως!
Ακομα κραζουμε για την εκδηλωση λες και ο ΠΑΟΚ απαγορευεται να εχει γραβατωμενους!
Αυτα ειναι μ@λ@κιες!
Το οτι επρεπε να ειναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, σε αυτο ναι συμφωνω!

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!!
Αλλα οταν κ.Σαββιδη βγαινεις ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ σε οσα δηλωσες θα τα ακουσεις οσο λογικο η παραλογο και αν ειναι (που για εμενα ειναι λογικο)

Αλλα αυτη η κοντρα που υπαρχει χωρις να βγαινει πανω πανω, πρεπει να σταματησει!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: BW Dragon son στις Απριλίου 24, 2016, 06:58:43 μμ
Τώρα πλέον βγήκε επάνω η κόντρα μ αυτήν την ανακοίνωση, η οποία μεν περιέχει ολίγα σωστά points, αλλά πολύ λάσπη και πολύ μεγάλη εχθρότητα για τον Ιβάν!!! Πόσο πιο πάνω δηλαδή να βγει; Τα μαχαίρια γυαλίζουν στο φως της πανσελήνου!!!

Δηλαδή αν ανακοίνωναν κάτι για τον πρεζέμπ@ρα, τι παραπάνω θα έγραφαν;;;

Είναι πολύ λυπηρό ότι το Συνδεσμιακό κίνημα άγεται και φέρεται πλέον από τουλάχιστον...άσκεφτους "ηγέτες"!!!  :'(

Που σαι ρε Μανάβη να δεις τα έργα τους!!!  :-[
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Απριλίου 24, 2016, 07:34:39 μμ
...."Στο ίδιο έργο θεατές...." ??? ??? ??? :-[ :-[ :-[ :-[ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Απριλίου 24, 2016, 11:00:46 μμ
Με σκληρη αλλα αληθινη γλωσσα ισως κατι γινει στο μελλον!
Θα δειξει.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Απριλίου 26, 2016, 11:27:08 πμ
Ασχετως των λεκτικων ηλιθιοτητων τυπου "κουστουμαρισμενοι μισαλλοδοξοι" - που αναθεμα και αν γνωριζει αυτος που το εγραψε τι σημαινει η λεξη μισαλλοδοξια- νομιζω οτι το κειμενο βριθει ασυναρτησιων....

Και πρωτα -πρωτα γραφει για "διοικητικη τραγωδια "...Εχουν αντιληφθει αυτοι που το εγραψαν οτι "διοικητικη τραγωδια" συνιστα να ξεπουλας παικτες γιατι δεν εχεις να πληρωσεις , να παρακαλας να ανοιξουν οι τραπεζες κυριακατικα για να παρεις τραπεζικη εγγυηση, να παιρνεις δανεια και να φορτωνεις την ΠΑΕ, να παρακαλας για να παρεις φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα, να σου κανουν προσφυγες μεχρι και οι καθαριστριες για δεδουλευμενα , να σου βγαινει η ψυχη για να παρεις πιστοποιητικο συμμετοχης στο επομενο πρωταθλημα , να φιλας κατουρημενες  ποδιες για να σου επιτρεψει η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ να κανεις μεταγραφες , να εχεις διοικηση πρωτοδικειου για 4-5 χρονια , να μην εχεις να πληρωσεις τις βασικες αναγκες (φως , νερο ,  τηλεφωνο , υπαλληλους στην ΠΑΕ ) και τοσα αλλα ?

Μιλανε για "παρακμη της ομαδας σε ολα τα επιπεδα " ?

Οποιος θελει να δει πραγματικη "διοικητικη παρακμη και τραγωδια " ας κοιταξει κατα αεκ μερια...Εκει που οι "παθιασμενοι με το δικεφαλο διοικητικοι παραγοντες" αποφασισαν να περασει η "ομαδα της καρδιας" τους 3 αγονα χρονια σε κατηγοριες με αντιπαλους τον Εθνικο Γαζωρου και την Ηλιουπολη.... 

Να δεχτω οτι ο Σαββιδης ειναι ανυπομονος και ξεροκεφαλος σε αγωνιστικα θεματα...Οτι το καλοκαιρι εκπονει 3τες πλανο με σχεδιο και τα συναφη και μετα απο 9 μηνες διωχνει τους παντες και αναθεωρει μεσα σε χρονο μηδεν το δικο του πλανο...Να δεχτω οτι λογω της αμπαλιασης που τον δερνει εχει καταφερει να απαξιωσει μεγαλα ονοματα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου με μονη καραμελα-δικαιολογια το περιβοητο "ασπρομαυρο Dna"....

Σε αυτα ουδεις μπορει να διαφωνησει...Αλλα "διοικητικη ανυπαρξια και παρακμη" οταν εχει πληρωσει με επιταγη 10 εκ τα χρεη της ΠΑΕ  - που μονο δικα τους δεν ηταν στο κατω-κατω της γραφης- , οταν σου εχει φερει προπονητες, τεχνικους διευθυντες , παικτες , πληρωνει τα παντα και τους παντες στην ωρα τους , δεν χρωστας πουθενα , δεν το λες....

Αλλα δεν ειδα και κανεναν να στεκεται ασπιδα τοσα χρονια σε εναν προπονητη....Ολα εξαντληθηκαν στο " NO GARCIA, NO PARTY" και στα συνθηματα για το "ποτε θα φυγει ο κοντος".... 

Ας κοιταχτουνε λοιπον και οι ιδιοι στον καθρεπτη.... Για να τα λεμε ολα....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Απριλίου 26, 2016, 12:21:36 μμ
Καίρια τοποθέτηση Τέλη για άλλη μια φορά!  ;)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: BW Dragon son στις Απριλίου 26, 2016, 01:49:36 μμ
Συμφωνώ απόλυτα με τα points του Τέλη και συμπληρώνω:

Εξ ίσου αχρείαστη, απρόσεκτη και επιθετική ανακοίνωση των συνδέσμων στις 16-11-2015 για το θέμα Κάκου...1-0

Κράξιμο "ο Π.Α.Ο.Κ. έχει λαό παλίκαρο-λεβέντη αλλά μ@λ@κ@ Πρόεδρο" στον επαναληπτικό Κυπέλλου με Νιώνιο...2-0

Η τελευταία ξανά αχρείαστη και χαρακτηριστικά επιθετική ανακοίνωση με λάσπη για "περίεργες" Α.Μ.Κ., κ.τ.λ....3-0

Κύριοι, στο βόλεϋ όποιος χάνει 3-0 αποκλείεται, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΟΥ!!!

Συνέλθετε, ενωθείτε μαζί του και βοηθήστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. να πάει ψηλά!!!Τον Π.Α.Ο.Κ. μονάχα και κανενός τον μικροεγωισμό!!!
:paokeisai:
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Απριλίου 26, 2016, 11:01:17 μμ
Η ανακοινωση ειχε σκοπο να επικεντρωθει στην διαφαινομενη κ@λοτουμπα για τον επαναληπτικο του Κυπελλου εξου και το υφος της.
Οχι οτι σε μερικα σημεια δεν ειναι υπερβολικη οπως το κομματι με την διοικητικη τραγωδια.
Στο αγωνιστικο ναι να το δεχτω, οχι ομως στα υπολοιπα.
Εγω παντως κρατησα το κομματι να μην κατεβει η ομαδα οπως ειχε δηλωσει τοτε ο ιδιος.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 22, 2016, 07:24:09 μμ
«Περιμέναμε με την ανάληψη καθηκόντων Πρόεδρου από τον κ. Σαββίδη να δούμε άλλα πράγματα αλλά δυστυχώς πέσαμε από τα σύννεφα απότομα.

Σε καμιά περίπτωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους η συγκεκριμένη χορηγία της superλιγδας.

5 εκατομμύρια για 2 χρόνια; Για να γίνει η εταιρία του πρόεδρου χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος;

Γιατί να χορηγείς σε ένα πρωτάθλημα που όπως έλεγε και ο ίδιος ούτε η Barcelona δεν θα έβγαινε πρώτη…

Βλέπει κάποια αλλαγή προς το καλύτερο;

Δεν φτάνει που μας κατακλέβουν τόσα χρόνια , τώρα θα τους πληρώνουμε και από επάνω.

Αυτά στον ΠΑΟΚ εν έτη 2016.

Υ.Γ 1) Θέλουμε ομάδα πού να κερδίζει το σύστημα και όχι Να γίνουμε εμείς το σύστημα.

Υ.Γ 2) Κουμάντο στα λεφτά του ΣΑΒΒΙΔΗ φυσικά και δεν θα κάνουμε εμείς, το μόνο που λέμε είναι η άποψη μας.

Υ.Γ 3) Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ για το Σαββατοκύριακο.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Περηφάνια. Αντίσταση. Όνειρο. Κατάκτηση
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: BW Dragon son στις Οκτωβρίου 22, 2016, 10:23:28 μμ
Πολύ λάθος timing...Πολύ άκαιρες και κοντόφθαλμες κριτικές και εντελώς αχρείαστες, ειδικότερα δε για σήμερα!!!!

Ντρέπομαι και λυπάμαι για τον ιστορικό Lemmy Ευόσμου...Αληθινά λυπάμαι πολύ για την κατάντια του!!!!  :-[ &  :'(
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Οκτωβρίου 22, 2016, 10:37:37 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Πολύ λάθος timing...Πολύ άκαιρες και κοντόφθαλμες κριτικές και εντελώς αχρείαστες, ειδικότερα δε για σήμερα!!!!

Ντρέπομαι και λυπάμαι για τον ιστορικό Lemmy Ευόσμου...Αληθινά λυπάμαι πολύ για την κατάντια του!!!!  :-[ &  :'(
Δυστυχώς θα συμφωνήσω Γιε του Δράκου.... :(
Η χορηγία είναι στρατηγική κίνηση Ματ και δεν πρέπει κανείς να την βλέπει κοντόφθαλμα! ;)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Οκτωβρίου 22, 2016, 10:54:37 μμ
Δεν μπορω να καταλαβω πως το να δωσει η εταιρεια του Σαββιδη 5 μυρια για την κεντρικη χορηγια θα γινουμε εμεις το....συστημα? :-\ ::) ??? :-\

Μαλλον ατυχη στιγμη η ανακοινωση.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 06:08:11 πμ
ΠΑΟΚ έως την αιωνιότητα.......με μια στάση στο σήμερα ψάχνωντας ίσως και άδικα το τι φταίει στην άλλοτε λαϊκή και προσφυγική ομάδα που την νιώθαμε δικιά μας.......άλλωστε αυτό την έκανε να ξεχωρίζει για μας......μία ομάδα που πλέον δεν ανήκει στον λαό της γιατί έτσι συμφέρει κάποιους και γιατί τελικά έτσι είναι το πρέπον και το σωστό(???)

Η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ χορτασμένη από λεφτά μας προσφέρει όλα αυτά που δεν μας γεμίζουν και ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ από τα πλούσια συναισθήματα που ζούσαμε σαν φτωχοί αλλά δυστυχώς ζηλεύαμε.....και να λοιπόν που γίναμε νεόπλουτοι με παίκτες που μπορεί να είναι ικανοί για τα πάντα εκτός φυσικά από το να φοράνε την φανέλα αυτής της ομάδας που βαριά είναι μόνο για ΜΑΣ......ο ΠΑΟΚ του σήμερα με έναν μαθητευόμενο πρόεδρο που του δόθηκε ένα παιχνίδι να παίζει όπως άλλοτε δόθηκε και σε έναν άλλο γιατί έπρεπε να του βρουν κάτι να ασχολείται μιας και δεν τα κατάφερνε με άλλα και όλως τυχαίως είχε σχέση με την τρομερή ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα γιατί μόνο έτσι εξηγήται ότι δεν κάναμε ως συνήθως τίποτα σαν ομάδα παρά έξοδα για να πάμε στην Αθήνα αλλά τι μας νοιάζει λεφτά έχουμε.....

έχουμε αποδεχτεί και τις πάντα λογικές εξηγήσεις του εκάστοτε προπονητή ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και αδικούμαστε από τον καιρό οπότε στο επόμενο ματς θα είμαστε πιο τυχεροί και ουσιώδεις ασχέτως αν η διαφορά από τους τελευταίους πλέον μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού αλλά τελικά τι μας νοιάζει λεφτά έχουμε......και θα έχουμε(???) και γιατί άλλωστε να μην έχουμε οι ηθικοί δημοσιογράφοι αυτής της πόλης η μόνη δηλαδή πραγματική εξουσία στην Α.Ε με το όνομα ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φροντίσουν γι'αυτό άλλωστε είναι πανέξυπνοι στην διαχείριση κρίσεων και στην διαχείριση των ΖΩΩΝ δηλαδή ημών και καθόλου χαζοί στο να κάνουν ωφέλιμη κριτική τώρα που είναι η εποχή των βαρέων βαρών αγελάδων και γεμίζουν εύκολα οι τσέπες μιας και υπάρχει και διαθέσιμο μπάτζετ γι'αυτό το λόγο...

αυτοί που ξεκίνησαν από τα τσιμέντα της Τούμπας οι περισσότεροι και το διαφημίζουν κιόλας μιας και όταν αυτοί ήταν(γνώριμο σλόγκαν)οι υπόλοιποι ζούσαμε στα βουνά προφανώς και δεν γνωρίζαμε και άλλωστε για να το κάνεις αυτό πρέπει να φοράς ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ από αυτά που το φερμουάρ το έχουν μπροστά γιατί έχει και εκείνα τα άλλα με το φερμουάρ πίσω τα μοδάτα των νεόπλουτων....φυσικά δεν ξεχνάμε και δεν προσπερνάμε και δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε την παραδοχή ότι και πολλοί φίλαθλοι-οπαδοί και διάφοροι άλλοι τα έχουν βρει με την ιδέα του αφού και άλλοι γιατί όχι και εμείς και έχουν γίνει φαν του βάδην κόβωντας αμέτρητα χιλιόμετρα ημερησίως αναφέροντας συνεχώς τα προτερήματα τους και την διάθεσή τους για συνεισφορά με το αζημίωτο βέβαια και το διατυμπανίζουν στον αέρα προσμένωντας να φτάσει στα από πάντα θεληματικά όσον αφορά τέτοια ζητήματα αυτιά του τσάρου με οποιοδήποτε τρόπο αναφωνόντας μη σκεπτόμενοι ως από συνήθεια.......

ας κάνει και ο ΠΑΟΚ κάτι για μας γιατί να μην ειναι ανταποδοτικός ως προς εμάς λες και έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ανταποδοτικότητας με το σωματείο για την υποτιθέμενη μάλλον ανιδιοτελή μας αγάπη κινούμενοι τελικά από το ευκαιριακό που μας εχουν ποτίσει διάφοροι παντοτινοί παράγοντες που ασχέτως διοίκησης πάντα είναι εκεί με μόνο σκοπό το προσωπικό τους όφελος......

παράγοντες που βρήκαν την ευκαιρία προσφάτως να διατυμπανίσουν το πόσο ΠΑΟΚ είναι ασκώντας κριτική μη σεβόμενοι κατ'εξακολούθηση το θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ(βρήκαν μάλλον λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους με τους παλαιμάχους του σωματείου που υπηρέτησαν και προσκύνησαν)....τελικά γράφωντας όλα αυτά φτάνουμε σε ένα σημείο κατανοώντας ότι τελικά το μεγάλο πρόβλημα του σωματείου είμαστε εμείς οι ίδιοι....οι ίδιοι οι οπαδοί του που παραδώσαμε την ιδεολογία και αφήσαμε ελεύθερο το πεδίο στον οποιοδήποτε το επιδιώκει να αλλάζει το DNA του σωματείου..θαμπωθήκαμε από τον νεοπλουτισμό γιατί ήταν κάτι που νομίζαμε ότι μας έλειπε για να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα και να μην μας αδικούν...αφήσαμε τις διχόνοιες να μπουν ανάμεσά μας και τους άλλους να τις πολλαπλασιάζουν λες και θα είχαμε κάποιο όφελος....

ξεχάσαμε ότι ο λαός και οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι ένα πανίσχυρο κίνημα που δεν δέχεται εκβιασμούς δωροδοκίες και πάσα τρύπημα από πουθενά και επιλέξαμε να το βάλουμε σε λήθαργο....

αφήσαμε να μας ποτίσουν το μυαλό με ότι θεωρούσαν πρέπον ώστε να ξεχάσουμε την ιδεολογια πού πρεσβεύει το σωματείο και την αγάπη μας γι'αυτό και να κατανοήσουμε το σωστό γι'αυτούς οτι είναι πλέον μια Α.Ε με ιδιοκτήτη ότι άλλαξαν οι εποχές πρέπει να εξελιχθείτε και εσείς κτλ κτλ...

λοιπόν κύριοι θα αλλάξουμε την ιδεολογία μας όταν εσείς θα πατήσετε μαύρο χιόνι μέχρι τότε σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε μαζί και με τους υπόλοιπους διατεθημένους πρεσβευτές του μπορεί ουτοπικού μας σκεπτικού για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για ΜΑΣ την προσπάθεια να αφυπνίσουμε το κίνημα του λαού του ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε κόστος μπορεί να έχει αυτό γιατί μόνο αυτό μπορεί και πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας των ιδεωδών του ΠΑΟΚ........

άλλωστε πόσο χειρότερο είναι αυτό το σενάριο από το να έχεις έναν πρόεδρο που ντρέπεται να έρθει στην Τούμπα,έναν μαθητευόμενο πρόεδρο να κουνάει πιόνια ποζάρωντας, έναν προπονητή να συμβιβάζεται με καλές εμφανίσεις που μόνο αυτός βλέπει,με παίκτες που δεν έχουν φιλότιμο για να αποφασίσουν να μην φοράνε οι ίδιοι τις φανέλες αυτές, δημοσιογράφους που πέτυχαν το Τζόκερ και ανακάλυψαν τη γη της επαγγελίας και περιβάλλον αρρωστημένο από την σαπίλα και τον νεοπλουτισμό που αποδέχεται τον ΠΑΟΚ να χάνει σε οποιοδήποτε αγώνα.Όλο αυτό είναι κάτι που αντιπροσωπεύει εσάς και ουδεμία σχέση έχει με μας γιατί άλλωστε η μεγαλύτερη μας διαφορά τελικά με όλους εσάς είναι ότι ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ CLUB PAOK SIKIES "ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ"
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 11:16:23 πμ
Αλλη μια ανευ ουσιας ανακοινωση που αναπολει τα χρονια της "λατερνας , φτωχειας και φιλοτιμου"....Πασπαλισμενη με μπολικο ασπρομαυρο DNA, τσιμεντα , προσφυγια , λαΪκα παιδιά  και "ιδεολογια" που παραδωσαμε σε νεοπλουτους ενω φυσικα δεν παραλειπεται και η συνηθης αναφορα στο περιβοητο "οπαδικο κινημα"....

Που αν δεν ηταν ο "νεοπλουτος" θα καμαρωναμε τα πρωταθληματα και τα ντερμπυ με Χαραυγιακο , Αιγινα και Αλμωπο Αριδαιας στην Γ' και στην Β' εθνικη like koula....

Βεβαια οταν ηρθε ο Μπερμπατοφ στριμωχτηκαν ολοι - ή σχεδον ολοι- στην Τουμπα για να τον αποθεωσουν ....Αλλα αυτη ειναι μια αλλη ιστορια....

Να βγουν μαζικα να στηριξουν εναν προπονητη μπας και φτιαχτει καποτε ομαδα δεν ξερουν....Το οτι εχουμε καταντησει -ειδικα σε αυτο το θεμα- πιο γραφικοι και απο τα Ζαγοροχωρια δεν τους απασχολει...

Υ.Γ. Αυτη τη καραμελα με το λεγομενο "οπαδικο κινημα" δεν την καταλαβα ποτε...Η ερωτηση - που εχω κανει και δυστυχως δεν μου απανταει κανεις απο τα υποτιθεμενα μελη του κινηματος - ειναι η εξης:

Η καθε ομαδα εχει δικο της οπαδικο κινημα ή ειμαστε μαζι με τους αλλους π.χ γαυρους, βαζελους, αεκτζηδες κλπ ?  :)) :)) :))
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Δεκεμβρίου 06, 2016, 04:08:00 μμ
Τι να στηριξουν ρε Τελη, εδω και για τον Ιβιτς υπονοουμενα αφηνουν!


Παράθεση
έναν προπονητή να συμβιβάζεται με καλές εμφανίσεις που μόνο αυτός βλέπει,


ΥΓ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! facepalm

Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2017, 12:06:54 πμ
(https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17457557_1752070361502122_4615364988460674768_n.jpg?oh=ced5c58133d45cf1af44368394ebb276&oe=596A860F)

Βασική αρχή των Συνδέσμων μας από την ίδρυση τους μέχρι και σήμερα αποτελεί η συνεχής στήριξη όλων των τμημάτων του συλλόγου, ανεξάρτητα από την βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
 
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε την ευτυχία να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα τρόπαιο το οποίο μας χάρισε ένα τμήμα που έχει μάθει να αγωνίζεται, να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους. Θα θέλαμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς για τις στιγμές που μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα αλλά και για αυτές που θα μας χαρίσουν στο μέλλον. Τους υπενθυμίζουμε πως πρώτα μας γεμίζει με υπερηφάνεια ο τρόπος που αγωνίζονται και μετά οι τίτλοι που κατακτάνε.
 
Θα θέλαμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε και αυτούς που ηγούνται του τμήματος, παρά τις όποιες διαφορές και διαφωνίες είχαμε κατά το παρελθόν, έχουμε κατά το παρών και θα έχουμε και στο μέλλον, γιατί δείχνουν να έχουν αντιληφθεί και να έχουν υιοθετήσει την αρχή ότι σε κάθε παιχνίδι το τμήμα θα πρέπει να αγωνίζεται μαζί με τον κόσμο του. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι που θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας.
 
Δυστυχώς, αυτή η αρχή δεν έχει υιοθετηθεί από το σύνολο των ανθρώπων που αποτελούν την διοίκηση των τμημάτων του ερασιτέχνη. Μια εβδομάδα μετά το φιάσκο του παλέ και το πούλημα που δέχθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τους ίδιους τους διοικούντες του τμήματος βόλεϊ, ακόμα περιμένουμε να δούμε κάποιον να αναλαμβάνει την ευθύνη. Αντ’ αυτού μαθαίνουμε πως απολύεται ο προπονητής, αυτός που μας παραδίδει τον ΠΑΟΚ δύο φορές πρωταθλητή, και παραμένουν αυτοί που μας πούλησαν δυο φορές σε Αλεξάνδρειο και Γλυφάδα. Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι αποφασίζει ο ολυμπιακός και η διοίκηση της ομοσπονδίας που του ανήκει. Αυτοί που αποδέχτηκαν να παίξουν τελικό (ας είναι και το league cup) στου ρέντη και μετατρέψανε με την συμπεριφορά τους τον πρωταθλητή σε κομπάρσο χωρίς βούληση που απλά θα συμμετέχει σε διοργανώσεις για να προσφέρει χαρά στους άλλους.
 
Τσαλόπουλε, δεν είσαι απλά ανακόλουθος, είσαι ψεύτης και υποκριτής. Ήσουν υποκριτής, όταν παραιτήθηκες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με το γαύρο, χωρίς ουσιαστικό λόγο, είσαι δούρειος ίππος που παραμένεις μέχρι και σήμερα. Πλήρωσε τις υποχρεώσεις σου και φύγε, παίρνοντας μαζί σου και αυτούς που η ενασχόλησή τους με τα κοινά του συλλόγου αποτελεί ευκαιρία για να το παίζουν παράγοντες, να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να εξυπηρετούν προσωπικά τους συμφέροντα. Όσοι έχουν παραγοντικό πόστο στον σύλλογο θα πρέπει πάνω απ’ όλα να αισθάνονται ΠΑΟΚτσήδες και να είναι διατεθειμένοι να βάλουν το καλό του συλλόγου πάνω από την προσωπική τους εξέλιξη.
Θανάση Κατσαρή, Πρόεδρε του συλλόγου. Έχεις την ευθύνη για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Είσαι ένας από τους βασικούς λόγους, που ο σύλλογος έχει μεγαλώσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η χθεσινή κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου αποτελεί και δική σου δικαίωση, αφού συνέχισες να στηρίζεις το τμήμα, παρά τις διάφορες φωνές ανθρώπων του ερασιτέχνη που κατά καιρούς ζητούσαν την διάλυσή του. Μερικοί από αυτούς βέβαια έτρεχαν προχθές να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο.
 
Πρόεδρε, για ακόμα μια φορά, για ακόμα μια διοργάνωση ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε με την στάση του, ότι όχι απλά στηρίζει τα τμήματα αλλά σεβόμενος τα χρήματα τα οποία επενδύονται, προστατεύει την ομάδα και δεν δίνει δικαιώματα σε καλοθελητές και στημένους που περιμένουν στην γωνία για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτό έγινε στην Κοζάνη, αυτό έγινε και το προηγούμενο σαββατοκύριακο.
 
Πρόεδρε, η ντροπή που αισθανθήκαμε το προηγούμενο Σάββατο δεν έχει προηγούμενο. Με την στάση του ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας απέδειξε ότι μας θεωρεί απέναντι και όχι δίπλα του. Το να έχουμε απέναντι την διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία είναι κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, είναι κάτι που δεν μας φοβίζει. Το να έχουμε απέναντι τον ίδιο τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που μας εξοργίζει. Η όλη στάση σας, μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και μας φέρνει στο μυαλό καταστάσεις που πιστεύουμε πως ούτε εμείς αλλά ούτε κι εσύ θέλεις να ξαναζήσουμε.
 
Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να πορευτεί με αυτούς που οραματίζονται έναν ΠΑΟΚ μεγάλο, ενιαίο, δυνατό και όχι με αυτούς που αρκούνται στην μετριότητα. Διώξε από δίπλα σου όλους αυτούς που μοναδικός τους στόχος είναι να κάνουν δημόσιες σχέσεις, να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις, και τελικά να λειτουργούν ως γλύφτες αλλά και ως δούρειοι ίπποι δίπλα σου. Το παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ και ο ερασιτέχνης είχε πολλούς σαν κι αυτούς. Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε κι άλλους.
 
Υ.Γ. Η ντροπή του παλέ δεν θα ξεχαστεί και όλοι όσοι πρέπει να λογοδοτήσουν, θα λογοδοτήσουν.
 
Υ.Γ.1 Βαγγέλη Γαλατσόπουλε, με το καλό νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ. Ελπίζουμε να μην γίνεις και νέος Βασίλης Οικονομίδης.
 
Μετά τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Β.Ε.Μ., ΘΥΡΑ 4, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΠΕΡΑΙΑ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΕΠΑΝΟΜΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΕΔΕΣΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΑ , ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ , ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Μαρτίου 29, 2017, 11:10:31 πμ
Μια εβδομάδα μετά το φιάσκο του παλέ και το πούλημα που δέχθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τους ίδιους τους διοικούντες του τμήματος βόλεϊ, ακόμα περιμένουμε να δούμε κάποιον να αναλαμβάνει την ευθύνη. Αντ’ αυτού μαθαίνουμε πως απολύεται ο προπονητής, αυτός που μας παραδίδει τον ΠΑΟΚ δύο φορές πρωταθλητή, και παραμένουν αυτοί που μας πούλησαν δυο φορές σε Αλεξάνδρειο και Γλυφάδα. Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι αποφασίζει ο ολυμπιακός και η διοίκηση της ομοσπονδίας που του ανήκει. Αυτοί που αποδέχτηκαν να παίξουν τελικό (ας είναι και το league cup) στου ρέντη και μετατρέψανε με την συμπεριφορά τους τον πρωταθλητή σε κομπάρσο χωρίς βούληση που απλά θα συμμετέχει σε διοργανώσεις για να προσφέρει χαρά στους άλλους. 


Συγγνωμη αλλα δεν συμμεριζομαι τετοιου ειδους ανακοινωσεις.....Το "φιασκο στο Παλε" και το "πουλημα δις σε Αλεξάνδρειο και Γλυφάδα" συνεβη απο τους παικτες και τον προπονητη της ομαδας....Απο κανενα αλλο....

Το οτι δεν "επιασαν" οι φετινες μετεγγραφες και ειναι κατωτερες του αναμενομενου δεν μας φταιει κανενας απο τη διοικηση...Το οτι ο Κουβανος συνεληφθη για τις π@ρτουζες στη Σουηδια δεν μας φταιει κανεις....Επιλογες του Καλμαζιδη ηταν ολες....Αυτοι λοιπον επαιξαν Βολλει με προπονητη στον παγκο τον συγκεκριμενο.... Τον οποιο φυσικα και δεν θα ηθελα να φυγει....Για τον απλο λογο οτι ο προπονητης πρεπει να στηριζεται και στα ωραια και στα ασχημα... Φυσικα αυτο ισχυει για οσους δεν ειναι πανηγυρτζηδες....

Τωρα το τελευταιο οτι "αποδεχτηκαν να παιξουν τελικο στο Ρεντη " το θεωρω ανοησια , τη στιγμη που αποδεχτηκαν να παιξουν τελικο κυπελλου στο Παλε !!!!!!!!!  facepalm

Και στο κατω -κατω της γραφης "ποιοι να λογοδοτησουν" ? Η αληθεια ειναι οτι ο γαυρος εχει για φετος καλυτερη ομαδα...Τελεια και παυλα...Το ματς εχει 3 σετ....Οσο και να επικαλεστει καποιος τη διαιτησια και τα λαθη της , το αθλημα ειναι τετοιο που τις δυο ομαδες τις  χωριζει ενα φιλε....Οταν λοιπον εχουμε κανει τα απειρα λαθη και ο αντιπαλος απεναντι παιζει καλυτερα ειναι μοιραιο οτι θα χασουμε.....Και αν καταφερουμε και φτασουμε στους τελικους απο εκει και περα "ολα παιζονται".... Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε και οι γνωστες ανουσιες ανακοινωσεις...Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2017, 11:36:04 πμ
Ασχετα απο ολα τα υπολοιπα, το κραξιμο για τον Καλμαζιδη ειναι σωστο.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Μαρτίου 29, 2017, 11:47:40 πμ
Ενα πολυ απλο θα παραθεσω....

Ας συγκρινει καποιος την αποδοση του Αγκαμεζ στον γαυρο με την αποδοση του Νταντε...  :(

Καπως ετσι ειναι και στους υπολοιπους παικτες...

Το "ασπρο να το κανουμε μαυρο " δεν ωφελει σε τιποτα....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 29, 2017, 01:05:44 μμ
Ο Αγκαμεζ ειναι οτι ηταν ο Σεπεδα σε εμας.
Απλα εμεις ειχαμε και την ατυχια με τον Γκομεζ.
Τεσπα, αυριο ξεκινουν τα play offs και θα δειξει.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Μαρτίου 29, 2017, 03:06:00 μμ
Ενταξει ο Τσαλοπουλος ειναι γνωστο οτι ειναι "μπροστινος"  ::)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Μαρτίου 29, 2017, 08:46:54 μμ
Αφορμη ηταν η απολυση Καλμαζιδη μου φαινεται για να ειπωθουν καποια πραγματα που θελαμε οι Συνδεσμοι.
Περιμενω νεα ανακοινωση αν χαθει το πρωταθλημα.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Μαρτίου 29, 2017, 08:57:04 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
Ενταξει ο Τσαλοπουλος ειναι γνωστο οτι ειναι "μπροστινος"  ::)


Δεν είδα αντίδραση όμως όταν "ανέλαβε"....
Με τι ασχολείται δεν ξέρω, όπως δεν έμαθα με τι ασχολείται και ο Ανδρέου, ο πρώην πρόεδρος.... ::)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Μαρτίου 30, 2017, 09:41:03 πμ
Μην το ψαχνουμε πολυ.... Οταν σηκωσαμε δυο φορες το πρωταθλημα ολοι πανηγυριζαν και ουδεις εψαχνε τι ειναι ο Ανδρεου, ποιος ειναι ο Τσαλοπουλος κ.ο.κ.

Και τωρα αν γινει και παρουμε τον τιτλο "ουτε γατα, ουτε ζημια"....

Κλασσικοι πανηγυρτζηδες....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 30, 2017, 12:19:12 μμ
Οπως και να το κανουμε αυτη ειναι η αληθεια!
Τεσπα.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 24, 2018, 04:26:56 πμ


Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλακυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε. Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ).

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοι που θα προσπαθησουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Φεβρουαρίου 28, 2018, 07:07:08 μμ
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/28337345_2207909355918218_1691987267352146439_o.jpg?oh=826e00b7f114d0bff4d279acfd71dabf&oe=5B168BF6)

Με αφορμή τα όσα έγιναν, και κυρίως τα όσα δεν έγιναν, την Κυριακή 25/2/2018 στο γήπεδο της Τούμπας αποφασίσαμε να πάρουμε θέση και να υπερασπιστούμε το αυτονόητο απέναντι στο θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί από τα καρκινώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ανοχή του ελληνικού κράτους. Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο δίλημμα που έχουμε είναι το εξής: Από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις;

Να σταθείς στην ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, την ομάδα που οι πρώην παίκτες της ομολόγησαν ότι κλέβουν ακόμη και το παιδί τους για ένα πρωτάθλημα; Την ομάδα που μας έμαθε το σύγχρονο fair play με την ατάκα “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να γ.........”, την ομάδα του Παπαπέτρου, του Καλαθενού, του Καζναφέρη, του Σπάθα και του Παππά, την ομάδα που έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη για την παράγκα και τα θρυλικά κατορθώματά της; Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που παρακολούθησε τα γεγονότα και έχει κρίση αντιλαμβάνεται ότι οι κόκκινοι κατέβηκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να μην γίνει το παιχνίδι. Το γιατί το ξέρουν όλοι.

Ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού που παριστάνει τον προπονητή έκανε τον ετοιμοθάνατο από ένα ανοιχτό ρολό χαρτιού που ζυγίζει λιγότερο από εκατό γραμμάρια. Αρχικά ξεκίνησε να πονάει στο μάτι, μετά στο μάγουλο, μετά στο άνω χείλος και τελικά βρέθηκε με κολάρο. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι παρά το θανάσιμο τραυματισμό του δεν δέχτηκε να εξεταστεί άμεσα από τον αρμόδιο γιατρό του παιχνιδιού βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Η γενναία ομάδα του λιμανιού έφυγε από το γήπεδο εφαρμόζοντας δικούς της κανονισμούς, ο υπάλληλος που παριστάνει τον προπονητή κατέληξε σε ιδιωτική κλινική, και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, που όλως τυχαίως ανήκει σε όμιλο που είναι χορηγός του Ολυμπιακού και ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Δεν θέλουμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά, παρά το ελεεινό και προκλητικό θέατρο που θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα πιο κακοπαιγμένα έργα όλων των εποχών. Απαιτούμε να γίνει ο αγώνας κανονικά και να τους προσφέρουμε, έστω και με καθυστέρηση, αυτό που τους αξίζει. Η φιλοσοφία μας σαν οπαδοί είναι τέτοια που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε κάτι άλλο. Αντίθετα με τους άλλους, εμείς είμαστε περήφανοι που παραμένουμε στις κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας. Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε αντιπρόεδροι στην ΠΑΕ ή πρόεδροι στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, δε νιώθουμε περήφανοι όταν κελαηδάμε πίσω από εκατοντάδες μπάτσους και μπράβους, δεν έχουμε βλέψεις να γίνουμε ζάπλουτοι μόνο και μόνο επειδή είμαστε άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας την αναβίωση του τέως Π.Ο.Κ και νιώθουμε περήφανοι γιατί νιώθουμε ότι κάτι κάνουμε σωστά. Οι αιώνιοι εχθροί γίνονται σύμμαχοι μέσα σε λίγες ώρες ενώ τα πράσινα και κίτρινα ΜΜΕ μετακινούνται συνεχώς προς το κόκκινο. Επιπλέον, οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι επιλέγουν την ανθρωποφαγία με θύμα τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πάνε να του φορτώσουν μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντι. Το κερασάκι στην τούρτα της ξεφτίλας έρχεται από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: Δεν διστάζει να μετατραπεί σε δικαστή προεξοφλώντας μία τιμωρητική απόφαση που αν παρθεί θα αποτελέσει ένα σκάνδαλο μεγατόνων και χαρακτηρίζει “ηλίθιο” ένα άτομο (με λευκό ποινικό μητρώο) που συνελήφθη επειδή πέταξε ένα χαρτί και αν κριθεί ένοχος τότε αυτομάτως θα ενοχοποιήσει και άλλες τριάντα χιλιάδες κόσμου.

Παρόλα αυτά, δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στη μαγική ελληνική επικράτεια. Μπορεί, για παράδειγμα, να βρεθεί κάποιο πλοίο με 2,1 τόνους ηρωίνης και η δικαιοσύνη να αποφανθεί ότι η ηρωίνη ήταν ασυνόδευτη. Μπορεί να βρεθεί κάποιος γιατρός-καμικάζι που θα δηλώσει ότι ένα ρολό χαρτιού σε συνδυασμό με το φύσημα του Βαρδάρη είναι ικανό να σε στείλει διασωληνωμένο στην εντατική για ένα χρόνο. Μπορεί να συμμαχήσει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης με την εισαγγελία του Πειραιά και να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το φετινό, το επόμενο και το μεθεπόμενο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά είναι πιθανά, αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Μετά από δεκαετίες η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σαν ρεαλιστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό η ενότητα και η συσπείρωση του ασπρόμαυρου λαού αγγίζουν το 100%. Εννοείται πως δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, αλλά προειδοποιούμε τους πάντες ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας στερήσει οτιδήποτε δικαιούμαστε. Όπως λένε και οι στίχοι ενός γνωστού τραγουδιού “Έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις”. Ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ που έχει πάει στο γήπεδο έστω και μια φορά στη ζωή του, οι αόρατοι μέχρι στιγμής βετεράνοι του συλλόγου, μέλη και διοικήσεις σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ, άντρες, γυναίκες, παιδιά και γενικότερα όσοι δηλώνουν ΠΑΟΚ οφείλουν να γίνουν η ασπίδα του συλλόγου.

Εμείς, ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή σε κάθε μάχη που θα χρειαστεί να δώσουμε και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά. Ο ΠΑΟΚτσής έχει βιώσει στο πετσί του ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί σε αυτή τη ζωή και πως όλα έρχονται μέσα από αγώνες, όπως διδάσκει το πρόσφατο αλλά και μακρινό παρελθόν. Οι ιδρυτές του συλλόγου ήταν πρόσφυγες που έχτισαν τη ζωή τους από την αρχή κυνηγημένοι από τους εκεί μουσουλμάνους και χλευασμένοι από τους εδώ χριστιανούς. Το γήπεδο της Τούμπας έγινε από προσωπική εργασία του ανώνυμου ΠΑΟΚτσή. Τα μεγαλύτερα αθλητικά συλλαλητήρια (στις 4/11/1998 με αφορμή τη σφαγή Παπαπέτρου & στις 25/11/2007 με απαίτηση τη ρύθμιση χρεών), οι δεκάδες πορείες που σημάδεψαν την πόλη της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2006 με αποκορύφωμα τα μεγαλειώδη εγκαίνια της ΔΕΘ, η μεγαλύτερη μηχανοκίνητη πορεία σε ελληνικές φυλακές (8/4/2009 με αφορμή το νόμο Ορφανού) και πολλά άλλα έχουν ένα κοινό: Σφραγίδα ΠΑΟΚ.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, 2/3/2018, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας/Θράκης στις 5 το απόγευμα. Συγκεντρωνόμαστε εκεί, την ίδια ώρα που εκδικάζεται η υπόθεση για το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα της ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης. 'Όλοι εκεί, δεν περισσεύει κανείς.

ΥΓ :Απαιτούμε από όλους τους ανύπαρκτους βουλευτές Βορείου Ελλάδος να τοποθετηθούν άμεσα.

ΥΓ2:Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το Λευκό.

ΥΓ3: Αύριο Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ όλοι οι σύνδεσμοι Θεσσαλονίκης και επαρχίας στο Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας

ΥΓ4:Άπαντες έτοιμοι. Ο κύβος ερρίφθη

Ο αγώνας συνεχίζεται....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Μαρτίου 13, 2018, 03:32:19 μμ
"Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος και έχοντας την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δυστυχώς αναγκαζόμαστε μία ακόμη φορά να βιώσουμε τον ΠΑΟΚ μέσα μας, όπως ξέρουμε πολύ καλά και μάθαμε από παιδιά. Εσωστρέφεια ,αδικία, διχόνοια, αυτοκαταστροφή.

Αυτή τη φορά όμως έγινε πράξη κάτι που πριν λίγα χρόνια ήταν απλά ένα σύνθημα για τον πρόεδρο και τα κοχόνες που δεν είχε. Κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυστηρή κρητική σε όλους , στους εαυτούς μας, αλλά το κυριότερο σε αυτόν που ηγείται του καραβιού, όποιος και αν είναι αυτός όσα χρήματα και να έχει γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είναι κανείς επάνω από την ομάδα που λατρεύουμε.

Είναι μέλος της οικογένειας με τα στραβά του, έτσι τον αποδεχόμαστε , έτσι τον στηρίζουμε και έτσι συμπορευόμαστε μαζί του στις αποφάσεις του πάντα με στόχο τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρευτήκαμε, όπως ακριβώς ζήτησε και αυτός την πρώτη μέρα του στο σύλλογο "Ευχή μου είναι σε λίγα χρόνια να με αγαπήσετε για το χαρακτήρα μου και όχι για τα χρήματά μου "

Πραγματικά θυμώνουμε που αμέσως μετά το τέλος της προχθεσινής φαρσοκωμωδίας Α.Σ ΠΑΟΚ , ΚΑΕ ΠΑΟΚ , Σύλλογος Παλαιμάχων δεν πήραν θέση έστω και με μία απλή επίσημη αναφορά. Είμαστε σίγουροι πως αν έπρεπε να καλύψουν κάποια "τρύπα" θα συνωστιζόντουσαν στους διαδρόμους του Μακεδονία Παλλάς.

Λοιποί κλακαδόροι , οσφυοκάμπτες , γλύφτες πολιτικοί και συστημικοί δεν περιμένουμε κάτι άλλο εκτός από την επόμενη ευκαιρία σας να απλώσετε το χέρι.

Αφήσαμε τελευταίους τους πολλούς , τη μεγάλη μάζα, τον απλό κόσμο του συλλόγου, οι επαναστάσεις δεν γίνονται από το φεισμπουκ, δεν γίνονται από τους καναπέδες και φυσικά δεν γίνονται σε τηλεφωνικές γραμμές πουλημένων δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών.

ΥΓ. Για τους ιδρυθέντες το 2014 και το θίασο του Αλαφούζου με τους δανεικούς μας θα επανέλθουμε γιατί θέλουμε κάνα 2 μέρες για να γράψουμε τα μισά από τα <<κατορθώματα>> τους.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ Νεάπολης, Β.Ε.Μ , Πανόραματος
"
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 09, 2018, 08:40:53 μμ
Αρκετές μέρες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν το μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούμε πλέον να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για να ερμηνεύσουμε το παρελθόν, να δράσουμε στο παρόν και να δούμε πως θα κινηθούμε στο μέλλον.

Γνωρίζουμε το αστείο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, του πιο βρώμικου πρωταθλήματος του σύμπαντος, καλώς ή κακώς σε αυτό συμμετέχει και ο Π.Α.Ο.Κ, αλλά ομολογούμε ότι φέτος κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ας κάνουμε μία σύνοψη για να θυμηθούμε λίγο τα περιστατικά και την «κανονικότητα» που μας έχουν επιβάλλει:

-) Ομάδες της επαρχίας και της Αθήνας δεν εκδίδουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους, κλείνουν ολόκληρες κερκίδες και οι αστυνομικές αρχές κυνηγάνε όσους κάνουν το έγκλημα να μετακινηθούν εντός ελληνικής επικράτειας για να παρακολουθήσουν ένα ματς.

-) Όλοι περιμένουν τους κρίσιμους αγώνες της Τούμπας που θα δείξουν ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Τελικά το ματς με τους κόκκινους δεν ξεκινάει ποτέ και το ματς με τους κίτρινους δεν τελειώνει ποτέ.

-) Διαιτητές παθαίνουν αμνησία, ξεφτιλίζουν τους κανόνες του αθλήματος και ξεχνάνε τι έχουν σφυρίξει κοροϊδεύοντας προκλητικά όσους διαθέτουν κάποια στοιχειώδη νοημοσύνη. Κανονικά γκολ ακυρώνονται, αλλά όχι από τον διαιτητή και τους βοηθούς του, και τελικά ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στα δικαστήρια και στα εφετεία.

Κάπως έτσι, ξεβρακώνονται απότομα και οριστικά οι ρομαντικοί που υποτίθεται ότι θέλουν να είναι πρωταθλητές στα γήπεδα αλλά ταυτόχρονα χτίζουν γήπεδα με λεφτά του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού εν καιρώ μνημονίων. H ΑΕΚ του άρθρου 44 δηλαδή που κινήθηκε υπόγεια και επωφελείται από την δικαστική εξόντωση του πρωτοπόρου στα γήπεδα Π.Α.Ο.Κ με σκοπό να του κλέψει το πρωτάθλημα, ίσως για να το βάλει δίπλα στα κύπελλα που σήκωσε άνευ αγώνα. Οι οπαδοί της, αφού συνεννοήθηκαν πριν μερικά χρόνια με το τωρινό τους αφεντικό για να ρίξουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική φεσώνοντας το δημόσιο (εμάς τους μαλάκες δηλαδή) έχουν πλήρως αποποιηθεί τις προσφυγικές τους αρχές και κατάντησαν χαμαιλέοντες. Η αλήθεια είναι μία: Οι αντίπαλοι του Π.Α.Ο.Κ, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν μπάλα, είτε δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, είτε αποσύρθηκαν από το γήπεδο επειδή θα μετρούσε ένα καθαρό γκολ. Έχουμε δηλώσει άπειρες φορές ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. Το ίδιο λέμε και τώρα. Ένας περισσότερος τίτλος είναι αιτία χαράς μόνο για τους τυχαίους και τους περαστικούς που νομίζουν ότι γίνεσαι ανώτερος σαν οπαδός από τα τρόπαια της ομάδας σου.

Εμείς εμπειρία σε τέτοιες «ομορφιές» δεν έχουμε και ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε. Επίσης, δεν θέλουμε να αποκτήσουμε χάρτινα τρόπαια και τίτλους μέσω δικαστηρίων. Ο λόγος που αντιδρούμε και καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει είναι επειδή δεν δεχόμαστε εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας και αυτά είναι τα ιδανικά μας. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά. Δεν θα κάνουμε τους παθητικούς τύπους , ούτε θα συναινέσουμε στο βιασμό της λογικής. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα φρένο στην αδικία μόνο και μόνο για να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Άλλωστε, όπως δε νοείται ΠΑΟΚ δίχως τον κόσμο του, δε νοείται να υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που δεν αντιστέκεται.

Οι μεγαλύτεροι ζήσαν τις μεγάλες σφαγές της δεκαετίας του '70 και του '80 που κλέβανε από τον Π.Α.Ο.Κ πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά να είστε σίγουροι πως το φετινό κατόρθωμα του ΠΟΚ εν έτει 2018 δεν έχει προηγούμενο. Με την ομάδα να παίζει με διαφορά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα ενώ 7 αγωνιστικές έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, ένα ματς που έχασε στα χαρτιά ενώ όλοι ήξεραν οτι ο γαύρος δε θα έφευγε με λιγότερα από 3-4 γκολ στην ΤΟΥΜΠΑ και τώρα πάνε να κάνουν και το αδιανόητο, να μας τιμωρήσουν επειδή ήρθαν να μας βιάσουν μέσα στο σπίτι μας ακυρώνοντας μας γκολ τίτλου στο 90'. Τιμωρία που σύμφωνα με την αστεία πρωτόδικη απόφαση η οποία είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει ο Π.Α.Ο.Κ τιμωρείται με -3 φέτος -2 του χρόνου και ποινή αποκλεισμού από το γήπεδο τριών ετών για τον Ιβάν Σαββίδη. Αν δεν έμπαινε ο Σαββίδης θα έμπαινε ο κόσμος λόγω της αγανάκτησής του και αυτή τη στιγμή δεκάδες ΠΑΟΚτσήδες θα γίνονταν έρμαια του ελληνικού κράτους. Αν από την άλλη δεν έμπαινε ούτε ο κόσμος πολύ απλά δε θα μετρούσε η γκολάρα του Βαρέλα. Αυτά τα όμορφα γίνονται στον ελληνικό αθλητισμό που προφανώς και είναι προέκταση της σάπιας ελληνικής κοινωνίας.

Αδερφέ ΠΑΟΚτσή. Απευθυνόμαστε σε εσένα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου μαζί με χιλιάδες άλλους ΠΑΟΚτσήδες το Σάββατο 14/04, για να φωνάξουμε ΩΣ ΕΔΩ. Απευθυνόμαστε σε εσένα, γιατί η εποχή που οι κάτοικοι του Βορρά αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας πρέπει να τελειώνει. Οι υπόλοιποι ας βάλουν το κάλπικο πρωτάθλημα εκεί που ξέρουν και ας κάνουν το γύρο του θριάμβου μαζί με διαιτητές, δικαστές και τα κόκκινα και πράσινα αδέρφια τους.

Ξέρουμε ότι στην ελληνική καθημερινότητα δεν είναι μόνο ο αθλητισμός σάπιος. Βλέπουμε κόμματα που υποστηρίζουν επιχειρηματίες που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών, δικαστές που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια δικαιοσύνης, δημοσιογράφους που για 5 ευρώ κάνουν το άσπρο μαύρο και τεράστιες πλειοψηφίες να παριστάνουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε σε όλους αυτούς πως δεν θα υπάρξει καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.

Το Σάββατο, ο εβδομηντάρης παππούς, που το Μάη του ‘76 πανηγύρισε το γκολ του Γκουερίνο που μας έδωσε το πρωτάθλημα, και η φωνή του ακούστηκε μέχρι την Κατερίνη, θα πάρει τον εγγονό του από το χέρι, θα φορέσουν το ΠΑΟΚτσήδικο κασκόλ τους και με το κεφάλι ψηλά σαν πραγματικοί πρωταθλητές θα κατέβουν και θα ενώσουν τις φωνές τους με όλους εμάς. Με εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Με σένα που έπαιζες Παρασίδη στην διαπασών όλη την εβδομάδα πριν το συλλαλητήριο του 1998, τον αδερφό σου που τρελάθηκε με τα 5 δευτερόλεπτα στον Σάβιτς το ’94, τα φιλαράκια σου που μπήκατε μαζί στο πούλμαν για την Τουρκία. Με όλους εμάς που κουραστήκαμε ο κάθε Μοναστηριώτης, Πούλιος, Λίτσας, Παπαπέτρου, Κασναφέρης, Σπάθας, Αρετόπουλος, Κομίνης, Μαρινάκης, Μητρόπουλος, Μελισσανίδης, Μητσοτάκης και Τσίπρας να κλέβει τα όνειρά μας. Αδερφέ ΠΑΟΚτσή, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αντιθέτως, όλα τώρα αρχίζουν. Θα σε δούμε στο δρόμο.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ από Θεσσαλονίκη επαρχία αλλά και κάθε γωνιά της γης, τα τμήματα υποδομής που είναι το μέλλον του συλλόγου,την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ και τον ερασιτέχνη στο τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 14/4/2018 στην Καμάρα στις 15:00. Θα υπάρχει σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους όλης της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. Στο τέλος θα ακολουθήσει πορεία στο γήπεδο της Τούμπας όπου όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε το ματς με τον Πανιώνιο σε γιγαντοοθόνη προκειμένου να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στους πραγματικούς πρωταθλητές.

Υ.Γ: Tσίπρα, Μητσοτάκη βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα είστε ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσετε το πόδι σας.

Ο αγώνας συνεχίζεται....

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 09, 2018, 09:21:38 μμ
+1926
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Δεκεμβρίου 10, 2018, 04:28:55 μμ
«Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ιδέα στις τάξεις των συνοπαδών μας (έτσι τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζονται) σχετικά με τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, «αδέρφια να μην πάει εκεί κανείς, γιατί ξέρω ‘γω προβοκάτσια», «αλάνια εκεί θα μας περιμένουν τα ελοχίμ και οι ντισέπτικονς γι’ αυτό καλό είναι να μην πάμε γιατί ξέρω ‘γω προβοκάτσια», «τσακάλια για το καλό της ομάδας μας να κλειδωθούμε όλοι σπίτια μας γιατί παντού υπάρχει θέμα προβοκάτσιας» κλπ.

Εμείς έχουμε μια καλύτερη ιδέα «αδέρφια», «αλάνια», «τσακάλια», «μπρατάνια» κλπ, γιατί δεν λέμε τον «Ιβάναρο» να κλείσει την Τούμπα για όλη την υπόλοιπη χρονιά; Όπως είδαμε και την περσινή χρονιά, η ομάδα μπορεί να κάνει το απόλυτο εντός έδρας και χωρίς την παρουσία μας.

Και αν το καλοσκεφτούμε δεν χρειάζεται να γίνει και νέο γήπεδο. Ας μείνει η Τούμπα άδεια και τα λεφτά του νέου γηπέδου ας πάνε σε μεταγραφές. Έτσι και το απόλυτο θα έχουμε και υπερομάδα……

Ή ακόμα καλύτερα «αδέρφια», «αλάνια», «τσακάλια», «μπρατάνια» κλπ, να μαζευτούμε όλοι μαζί, οργανωμένοι και ανοργάνωτοι, άντρες γυναίκες παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι και να στείλουμε υπογεγραμμένες επιστολές στον Α.Σ. δηλώνοντας ότι από σήμερα δεν υποστηρίζουμε πλέον κανένα τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. για κανένα άθλημα. Έτσι οτιδήποτε και να γίνει σε αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι 100% προβοκάτσια!!!!…γ@μώ? Ιδεάρα? «Χαμόγελο» αν σας αρέσει, «Like» αν σας αρέσει πάρα πολύ, «Καρδούλα» αν υγρανθήκατε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!111!!!!…

Τί λέτε ρε λάχανα; Τί λέτε ρε φελλοί; Ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε που να πάμε και που να μην πάμε; Ποιοι είστε εσείς που θα πείτε στον οποιονδήποτε τί να κάνει και τί να μην κάνει; Ποιος σας διόρισε δερβέναγα στις ζωές μας; Τί είναι αυτά που βλέπουμε και δεν φεύγουμε πριν την ώρα μας; Είναι δυνατόν να ζείτε ανάμεσά μας, να «υποστηρίζετε» την ίδια ομάδα με εμάς και να μην έχετε ιδέα από τη νοοτροπία που κάνει τον ΠΑΟΚτσή να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους που ατυχώς συζούν στην ίδια χώρα μαζί μας; Τί διαφορά έχετε από τους διάφορους ρουφιάνους που πέρσι έτρεχαν με φωτογραφίες μας από εκτός έδρας αγώνες, στα «αρμόδια όργανα» ζητώντας την τιμωρία της ομάδας μας γιατί κάναμε ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει εξ ορισμού να κάνει ο κάθε οπαδός σε αυτόν τον πλανήτη; Να υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Για να τελειώνει το παραμύθι όσο είναι νωρίς. Φέτος όπως φαίνεται (και λέμε φαίνεται γιατί στη μαγική μας χώρα όλα είναι πιθανά) θα είναι ίσως η πιο ξεχωριστή χρονιά στη σύγχρονη ιστορία μας και δεν έχουμε σκοπό να τη ζήσουμε από τον καναπέ. Η ομάδα δείχνει να έχει αλλάξει νοοτροπία και να μην μασάει από τις διάφορες «στιεςπου» που της στήνουν γνωστοί άνθρωποι (έμποροι, γενικά…) που βλέπουν πως χάνεται το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους. Φέτος η ομάδα, μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά δίπλα της και δεν θα μας εμποδίσουν τρομοκρατημένα μυαλά και συνομοσιολόγοι των social media και των μμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από τον καθένα.

Κατά τ’ άλλα ρε φουκαράδες τα «…σ’ όποιο γήπεδο κι αν παίζεις, πάντα θα σ’ ακολουθώ…», «…οι εκδρομές δεν σταματάνε…», «…όπου και να παίζεις, πάντα θα σ’ ακολουθώ…», «…χιλιόμετρα κάναμε πάλι…», «…σε κάθε γήπεδο, σ’ όλη τη γη…» είναι μόνο για «selfie» και «share»;

Σαν να χαθήκατε κάπου στην πορεία… Για σκεφτείτε λίγο (όσο μπορεί ο καθένας) πότε είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι «παράξενο»; Όταν δεν υπάρχει κόσμος πουθενά και όλα είναι ανοικτά και έρημα ή όταν υπάρχει μαζική και οργανωμένη παρουσία κόσμου με τα μάτια του ανοικτά γνωρίζοντας λίγο-πολύ ο καθένας τον διπλανό του;

Και κοντά σε εσάς και η πολυαγαπημένη μας π.α.ε.. Αυτό πάλι…καημό έχουμε να δούμε μια φορά αυτήν την π.α.ε. να ταυτίζεται με τον κόσμο της. Αυτήν την π.α.ε.. να νοιώθει τον παλμό του Λαού και να είναι μαζί του, μια γροθιά. Πρέπει να είναι η μοναδική π.α.ε. στον κόσμο που ζητάει από τους φίλους της ομάδας να μην την ακολουθάνε, αλλά όταν ο κόσμος την γράφει στα @@ του να είναι περήφανη για αυτόν…άβυσσος στη Μικράς Ασίας 1…

Μας έχουν μείνει 9 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα και κάποιοι, ίσως 5, για το κύπελλο. Ζητάμε με κάθε επισημότητα από την π.α.ε. Π.Α.Ο.Κ. εισιτήρια για όλους ανεξαιρέτως τους εκτός έδρας αγώνες αυτής της ιδιαίτερης όπως εξελίσσεται χρονιάς.

Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας και αυτοκάθαρσης για κάθε παράξενο, περίεργο, μπερδεμένο ή και στημένο που θα θελήσει να κάνει το κομμάτι του.

Μια άτυχη στιγμή όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη, δεν θα μας κρατήσει μακριά από την ομάδα μας ειδικά φέτος, δεν πρέπει να μας κρατήσει μακριά.

Και κάτι ακόμα. Είναι δεδομένο πως αυτοί που φέτος χάνουν τον ύπνο τους (και δεν το έχουν πάρει απόφαση πως έτσι θα είναι και για τα επόμενα χρόνια) έχουν βαλθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να σπιλώσουν την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει αυτό που της ανήκει από την περσινή χρονιά. Παρατηρούμε έναν καλά οργανωμένο «πόλεμο» εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. να εξελίσσεται μέσα από δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού, με ειρωνείες, υπονοούμενα, χλευασμούς για τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή της…από δημόσια και ιδιωτικά μέσα…δημόσια…ΔΗΜΟΣΙΑ.

Δηλαδή, μέσα τα οποία συντηρούνται (και) από εμάς. Και τι κάνει η π.α.ε. για αυτό; Αδιαφορία, σπασμένα γελάκια, μαλλιά και μούσια…τρίχες δηλαδή, τίποτα. Ξυπνάτε ρε επιτέλους!!! Μιλάμε για δημόσια μέσα, ΔΗ-ΜΟ-ΣΙΑ. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αρνηθεί τον αντίλογο ζωντανά την ώρα που εξελίσσεται η προπαγάνδα τους.

Σε καμία περίπτωση δεν ζητάμε την «μαϊντανοποίηση» του Π.Α.Ο.Κ. μας, αλλά το να μιλάνε διάφοροι δούλοι απαξιωτικά για τα «περιουσιακά στοιχεία της ομάδας» (να μιλήσουμε με τους όρους που ίσως καταλαβαίνετε, γιατί αν πούμε για φανέλες, ιστορία κλπ…μαύρα μεσάνυχτα) και να μην υπάρχει η στοιχειώδη προστασία τους, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό. Πάρτε μέτρα όσο είναι νωρίς. Δεν θα ανεχτούμε την επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Επιτέλους γεμίστε τα γήπεδα με κόσμο. Δώστε αξία σε αυτό το άθλημα, σε όλα τα αθλήματα. Δεν γίνεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να αυξάνονται οι χωρητικότητες των γηπέδων και στη χώρα μας να τριπλο-κλειδώνουμε τις κερκίδες. ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ…..


Συνυπογράφουν οι παρακάτω Σύνδεσμοι :

ΝΕΑΠΟΛΗ, Β.Ε.Μ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΕΥΟΣΜΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΥΜΙΝΑ, ΜΑΛΓΑΡΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ»
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Δεκεμβρίου 10, 2018, 08:01:25 μμ
ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Δεκεμβρίου 10, 2018, 08:29:21 μμ
Μια άτυχη στιγμή όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη, δεν θα μας κρατήσει μακριά από την ομάδα μας ειδικά φέτος, δεν πρέπει να μας κρατήσει μακριά.

Θα ξεκινησω απο αυτο....Συγγνωμη μαγκες αλλα δεν ηταν ¨ατυχη" στιγμη....Ατυχη στιγμη θα ηταν να γκρεμιστει η κερκιδα, να υποχωρησει το διαζωμα, να γινει σεισμος και να εχουμε θυματα....

Ηταν μια στιγμη που ενας Μ@λακας πεταξε τη φωτοβολιδα....Και αν δεν τιμωρηθηκαμε , το χρωσταμε στο νομικο επιτελειο της ΠΑΕ και στο δεδικασμενο που υπηρχε απο περυσι σε ματς των γαυρων...

Και επειδη ρε μαγκες γραφετε οτι "απο παντου μας την εχουν στημενη" , συγγνωμη αλλα ακομα δεν υπαρχει η απαραιτητη ωριμοτητα στις ταξεις των οπαδων , με το που θα δουν τον διπλανο τους να βγαζει την φωτοβολιδα να τον σταματησουν και τον σπασουν στο ξυλο...

Αλλα καθε φορα αρχιζει το χιλιοειπωμενο " ο αδερφος που δεν ειναι θολωμενος" και "μην μας τσουβαλιαζεται ολους" και παει λεγοντας....

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν επιτρεπονται οι εκδρομες των ΠΑΟΚτσηδων αλλα ολων των οπαδων γενικα...

Απο εκει και περα το να διαφυλαχθει το ονομα της ομαδας απο ολα τα ΜΜΕ και ειδικα τα δημοσια ( κατ' εμε κρατικα) ειναι αναγκαιο....

Τα υπολοιπα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε"....


Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 28, 2019, 12:24:48 μμ
«Ο σύλλογος δεν εκβιάζεται»


(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69297284_3353269234715552_875559581852368896_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQnHmIMC_SxWw8HbTM-KhVw61fUq9Xc82B5xI9Dw2gG--xl1chGSgz1MkIUojVWUjr4&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=ddd6fdacb66faccf6196c75fc840c1f8&oe=5DD91DDE)

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες μίας καλά σκηνοθετημένης και απόλυτα κατευθυνόμενης επίθεσης από το συνδρομητικό κανάλι προς το σύλλογο, λόγω της απόφασης του να μην υποκύψει στις προσπάθειες εκβιασμού με φόντο τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων μας. Η τελευταία τοποθέτηση μάλιστα της Nova μας κάνει πραγματικά να αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο τόσο απροκάλυπτα αποδεικνύεται, πως η προσπάθεια ανατροπής του αήττητου Πρωταθλητή περιλαμβάνει εκτός από αγωνιστικά κριτήρια, εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι εξ’ ορισμού θα έπρεπε να διακρίνονται για την αντικειμενικότητά τους. Μια επίθεση που είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από το σύνολο σχεδόν του τύπου, που με αφορμή την αρχική πρόταση της ΕΡΤ, την οποία χαρακτήρισε ως σκανδαλώδης, θυμήθηκε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και πως αυτά κατασπαταλούνται. Μάθαμε ξαφνικά λοιπόν, πως τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου δεν κατασπαταλούνται όταν ο ολυμπιακός έπαιρνε αντίστοιχα και υψηλότερα ποσά στο παρελθόν, δεν κατασπαταλούνται όταν χρησιμοποιούνται για την ανέγερση του γηπέδου της αεκ, δεν κατασπαταλούνται όταν επί δεκαετίες ολόκληρες ο ΟΤΕ ήταν ο κύριος χορηγός του παναθηναϊκού, δεν κατασπαταλούνται όταν υπερχρεωμένες παε αρνούνται να πληρώσουν τα χρέη τους και επιλέγουν ως λύση την πτώχευση και την αλλαγή ΑΦΜ.

Σε αυτή την επίθεση βέβαια, συμμέτοχη είναι η νέα κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο νυν υφυπουργός αθλητισμού Αυγενάκης, εγκάρδιος φίλος του υπόδικου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που ίσως τελικά να είναι συμμορία, και μη προφυλακιστέου ιδιοκτήτη ακυβέρνητου πλοίου με 2 τόνους πρέζα. Μια κυβέρνηση η οποία κατακρεούργησε στο παρελθόν τη χώρα και τους κατοίκους της, ανάγκασε τους μισούς σχεδόν νέους να φύγουν στο εξωτερικό, πτώχευσε τους πάντες και τα πάντα και έχει σαν κουμάντο και βασικό χρηματοδότη του τον δροσερό Έλληνα Pablo Escobar. Είμαστε σίγουροι πως τα νέα πλοία όχι απλά θα έρχονται ακυβέρνητα και με αυτόματο πιλότο από τη Λατινική Αμερική αλλά θα τυγχάνουν και υποδοχή αρχηγού κράτους στο λιμάνι του Πειραιά. Αυτούς αξίζει ο Έλληνας και αυτούς έχει.

Και ενώ όλα τα παραπάνω ήταν για όλους μας λίγο πολύ αναμενόμενα, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε επιτέλους την χρήση VAR στο εγχώριο πρωτάθλημα. Και η αλήθεια είναι πως στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του γαύρου με την τρίπολη, τα όσα τελικά συνέβησαν ξεπέρασαν ακόμα και τις υψηλές, η αλήθεια είναι, προσδοκίες μας. Μετά το πλάνο από το φεγγάρι, και όλα τα ωραία που διαδραματίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο ως συνήθως, ακούσαμε ξανά για ανθρώπινα λάθη, για δοκιμαστική περίοδο χρήσης του συστήματος και άλλες πολλές αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν άνθρωποι με μηδενική αξία και αξιοπρέπεια, ώστε να δικαιολογήσουν αυτά τα οποία είναι ξεκάθαρα σε όλους.

Το ξεκίνημα της χρονιάς ωστόσο, μας στέλνει ισχυρό μήνυμα από τα υψηλά κλιμάκια της uefa και από τον, όπως ακούγεται γιατί σίγουροι δεν είμαστε, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όλα όσα έγιναν σε αυτά, μας αποδεικνύουν περίτρανα πως τα εδώ και δεκαετίες καλομαθημένα παιδιά του Πειραιά παίζουν φέτος τα ρέστα τους.

Πραγματικά τους ευχαριστούμε, για το γέλιο και την ικανοποίηση που μας προσφέρουν, νομίζοντας πως μπορούν να μας κάνουν έστω και λίγο, να κάνουμε πίσω από όλα έχουμε θυσιάσει, ομάδα και κόσμος, δεκαετίες τώρα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. μας από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, δεν υπέκυψε ποτέ, δεν λιγοψύχησε ποτέ και δεν συμβιβάστηκε ποτέ. Η απεριόριστη αγάπη μας για τον σύλλογο, τον κράτησε ζωντανό σε χρόνια δύσκολα. Δεν πρόκειται να τον αφήσει ούτε τώρα απροστάτευτο. Την Πέμπτη, στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σλόβαν, η ομάδα μας χρειάζεται. Και είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να της δώσουμε την ώθηση για την είσοδο της στους ομίλους του Europa League. Το Champions League, δυστυχώς για αυτούς, θα πρέπει να μας περιμένει ακόμα έναν χρόνο.

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της ΠΑΕ, για την μετάδοση των αγώνων μέσω του PAOKtv και καλούμε τους απανταχού ΠΑΟΚτσηδες να στηρίξουν αυτήν την πρωτοφανή προσπάθεια στα παγκόσμια δεδομένα. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν εκβιάζεται και δεν έχει την ανάγκη κανενός. Τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη μπορούν να συνεχίζουν να τα κατασπαταλούν άλλοι. Εμείς ούτε το κάναμε ποτέ, ούτε έχουμε διάθεση να το κάνουμε στο μέλλον.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου έχουν ήδη αρχίσει και ο κόσμος μπορεί να απευθύνεται στους κατά τόπους συνδέσμους. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει μαζικά το τμήμα, σε μια χρονιά που πραγματικά μας έχει ανάγκη. Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε θέση για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και για το ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτή την στιγμή ωστόσο προέχει η ενεργοποίηση και η έμπρακτη στήριξη όλων μας.ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ. pano
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Αυγούστου 28, 2019, 07:38:43 μμ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Telis Stallone στις Αυγούστου 29, 2019, 12:29:51 μμ
Συγγνωμη αλλα θα σας ξενερωσω λιγο....Καλη η ανακοινωση αλλα τα παιδια που την εγραψαν πρεπει να "βγαλουν τις τσιμπλες απο το ματι"....

Και εξηγουμαι....

1. Τον ναρκεμπορο τον εχουν εξω και η υποθεση του Noor 1 εχει παει στο αρχειο , οπως και των στημενων αγωνων τα τελευταια 4,5 χρονια που στην εξουσια ηταν οι "επαναστατες της αριστερας και οι πατριωτες του Καμμενου"....

Επισης στα 4, 5 αυτα χρονια οπως εχω ξαναγραψει , ο θρυλος πηρε 3 πρωταθληματα και εμεις 1 και ενα χασαμε στα χαρτια...

 2. Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος ηταν και περυσι τα 16 εκ. για να βλέπουμε Λαμια, ρουλη, Παναιτωλικο, Λεβαδειακο και οποιον αλλον τυχαρπαστο δεν ειχε μαντηλι να κλαψει....Και βεβαια, το γεγονος οτι καλουμαστε ολοι να πληρωσουμε για την παρασιτικη ΕΡΤ που πληρωσε 16 εκατοιμμυρια για το ελληνικο πρωταθλημα αλλα δεν πηρε ουτε ενα αγωνα του ΤΣ.Λ ή του Europa , με ενοχλει...Και μεταξυ μας αν κατι γινοταν στο παρελθον δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συνεχιζεται να γινεται και τωρα....

3. Οταν ο ΟΤΕ αρχισει να μπαινει ως χορηγος στην φανελα του βαζελου, ειχε ηδη περασει στα χερια των γερμανων και της DEUTSCHE TELECOM...  Ως εκ τουτου, καλα εκανε και εδωσε εκει τα φραγκα του...

4. Υπαρχει δυστυχως μια ειδοποιος διαφορα....Ο γαυρος εχει καλυτερη ειδικη βαθμολογια στην ΟΥΕΦΑ.....Γι' αυτο και επαιξε με αστειες ομαδες στα προκριματικα....Εμεις για να μπουμε στους ισχυρους, περιμεναμε τα αποτελεσματα 3 αγωνων - να ερθουν οπως θελαμε- για να μπουμε στο κλαμπ των ισχυρων και να μην αντιμετωπισουμε ομαδες οπως ο Αγιαξ....Οταν ο γαυρος κερδιζε και πεταγε εξω την Μιλαν και εμεις καναμε κλαρινο απο κατι τυχαρπαστους, αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να ειναι διαφορετικη η βαθμολογια του γαυρου στην Ευρωπη και διαφορετικη η δικη μας....Σας εφερα ενα απλο παραδειγμα...Ασχετως της θεσεως που εχει η χωρα στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ , μετραει και η ειδικη βαθμολογια-θεση που καταλαμβανει η καθε ομαδα στην Ευρωπη....

Θελετε και αλλο παραδειγμα ? Ο γαυρος ειναι στο 3ο γκρουπ δυναμικοτητας και η Αταλαντα (που μπηκε κατευθειαν στους ομιλους) ειναι στο 4ο γκρουπ...Γιατι αφου η Ιταλια ειναι πιο πανω απο την Ελλαδα ? Γιατι, αλλη η ειδικη βαθμολογια του γαυρου (44.000)  και αλλη της Αταλαντα (14.945)....

5. Δυστυχως , το brand name του Αγιαξ ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μας.....Ειτε μας αρσει ειτε οχι...Δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορει να υπαρξει ΤΣ.Λ. με ΠΑΟΚ , Σλαβια Πραγας, Αποελ και Κρασνονταρ....Οπως δεν μπορει να υπαρξει ελληνικο πρωταθλημα χωρις βαζελο, γαυρο, ΠΑΟΚ και κουλα....Αλλο το brand name του βαζελου ( που τον κρατησαν στην κατηγορια) και αλλο του ηρακλη που ψαχνει να βρει ΑΦΜ απο τον Αλμωπο Αριδαιας ...Που και που υπαρχει και καποια "Σταχτοπουτα" αλλα ως εκει....

Και ενα τελευταιο.....Τα πλει-οφ ( που ειναι οτι χειροτερο) για την αναδειξη πρωταθλητη , τα θεσπισε η κυβερνηση της ΠΦΑ....Αν θα χαθει το πρωταθλημα απο τον γαυρο , θα γινει λογω κουρασης και συνεχομενων αγωνων με την διαδικασια των πλει-οφ...

Ως εκ τουτου, καλη η ανακοινωση αλλα θα ηταν ακομα καλυτερη αν εβγαζε και τις κομματικες παρωπιδες....


Y.Γ. Εξαιρετικη κινηση (απο επιχειρηματικη σκοπια) του Ιβαν....Μεσα σε 6 (το πολυ) μηνες  θα εχει βγαλει χαλαρα τα 8 εκατομμυρια της NOVA.... Και το ακομα πιο ωραιο , ειναι στα ντερμπι....Να βλεπω γαυρους να αγοραζουν το πακετο του Ιβαν με το λογοτυπο του ΠΑΟΚ για να δουν τις ψ@λες της ομαδας τους....

 
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Αυγούστου 29, 2019, 02:16:26 μμ
Στα του πολιτικου τοπιου, συμφωνω, ολα εγιναν με τους προηγουμενους.
Απλα με τους τωρινους, δεν θα γινει τιποτα οπως και πριν δηλαδη.
Ως προς την κατασπαταληση, η πραγματικοτητα ειναι οτι τα πηραν τα λεφτα και τωρα που πηγε να τα παρει και ο ΠΑΟΚ .....ξεσηκωθηκαν!
ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 19, 2019, 09:58:54 μμ
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/70955370_3416572645051877_6441496267259379712_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeECQvtuareZC7YiOXdViHQAIqMCFHrHboNW_pEWYrX5gcgRjPr7uZ43XnKjt7yFDatxnTZlDkejO0WMGHiEfnNpqQZyzyrHTbnxIx5pbmAF-A&_nc_oc=AQl1SpGVW-DxAPgtdXwFpCIcvcZKYd9h-i62n-1RX3bpoBcvitYh8U00Ot198H8-xK4&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=afba59ee7a2ac460b2386c3fc2e3839d&oe=5E086A55)

PAOK FANS NIGHT vol. 2

Την Κυριακή στην Τούμπα αντιμετωπίζουμε το παράρτημα του Πειραιά το οποίο εδρεύει στην πόλη μας. Μιας πόλης ασπρόμαυρης απ' άκρη σ' άκρη. Σε αυτήν εδώ την πόλη λοιπόν να υπενθυμίσουμε σε τυχόν ενδιαφερόμενους πως η πρέζα του χοντρού πρωθυπουργού της χώρας δεν περνάει. Εδώ κουμάντο κάνει ο αήττητος και νταμπλούχος πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ
Aυτή είναι η κανονικότητα χοντρούλη και κοίταξε να τη συνηθίσεις ακόμη και τώρα που πρωθυπουργός είναι αυτός ο τύπος εύπορης οικογένειας και εγκάρδιος φίλος σου που χαιρετάει τις κούκλες στην Τσιμισκή. Τα φιλαράκια σου εδώ που παίζανε φιλικό με τα Ες Ες στην κατοχή και ξαφνικά "ψηλώσανε" επειδή κέρδισαν τον διαλυμένο βάζελο θα έρθουν στην Τούμπα να τους κεράσουμε απεριτίφ. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τους επιτυχία μετά την άνοδο στην Α εθνική είναι το περσινό Χ στην Τούμπα, ζουν και αναπνέουν όλο το χρόνο για τα 2 ματς με εμάς. Από την άλλη για τον Πρωταθλητή είναι ένα ματς της σειράς όπως όλα τα άλλα και απαιτούμε από την ομάδα να δείξει την πρέπουσα προσοχή και να διαλύσει την ομάδα ασανσέρ της πόλης που της κλέβουν "άγνωστοι" τις εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων της.

Πριν την Κυριακή όμως είναι το Σάββατο όπου και έχουμε μεγάλο pregame party στα πανεπιστήμια με μουσικές και ξυδιά για όλο τον ασπρόμαυρο λαό οργανωμένο και μη. Το ΣΚ πλησιάζει και είμαστε καυλωμένοι για να συνεχιστεί το ασπρόμαυρο αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΘ
ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Σεπτεμβρίου 19, 2019, 09:59:36 μμ
RESPECT!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Σεπτεμβρίου 19, 2019, 10:10:35 μμ
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Σεπτεμβρίου 20, 2019, 03:23:48 μμ
+1926
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Σεπτεμβρίου 20, 2019, 08:44:51 μμ
ΑΨΟΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! pano
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 03, 2019, 07:52:37 πμ
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71252186_3454606104581864_2740823492927684608_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_oc=AQnknk1xNsbzLpNHsXJ3w2dv0Wg7YDSps_qVK7ykMYoQry0eebRIhrhDE0fzjm2s1ZfNJxYcSA7cyhL9lBw1FuJZ&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=b5dc7d1d63f3a996322a0bf2b57f8ee2&oe=5E20B7FF)

Το ερχόμενο Σάββατο 5/10/2019 στις 15:45, το Παλατάκι ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου για την φετινή αγωνιστική περίοδο, κόντρα στην Λάρισα.
Δυστυχώς, για ακόμα μια χρονιά, το τμήμα θα κληθεί να δώσει έναν αγώνα επιβίωσης, κυνηγώντας στόχους που απέχουν πολύ από τους στόχους που θα έπρεπε εξορισμού να διεκδικεί.

Σε αυτόν τον αγώνα ωστόσο, οφείλουμε όλοι μας ανεξαιρέτως, να σταθούμε δίπλα του. Θα πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι θα οδηγήσουμε το τμήμα αρχικά στην οικονομική σταθερότητα και εν συνεχεία στην αγωνιστική καταξίωση.
Η νέα διοίκηση που έχει αναλάβει τις τύχες του τμήματος, θα πρέπει να καταλάβει πως αναλαμβάνει την υποχρέωση όχι απλά να βελτιώσει το έργο της απερχόμενης διοίκησης, αλλά κυρίως, να διορθώσει τα όποια λάθη της, συσπειρώνοντας γύρω της, όλες τις ενεργές δυνάμεις του συλλόγου. Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε, πως σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση, ανήκουν σε πολλούς. Από την διοίκηση και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, από τα μέλη των διοικήσεων πρωτοδικείου, μέχρι και σε εμάς (οργανωμένους και μη) που δεν αντιδράσαμε ή δεν ενεργοποιηθήκαμε νωρίτερα.   

Η σημερινή κατάσταση του τμήματος ωστόσο, επιβάλλει την ενεργή συμμετοχή μας και την στήριξη τόσο σε αυτούς που παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο, όσο και σε αυτούς που θα κληθούν να δώσουν την δική τους μάχη σε διοικητικό επίπεδο. Από την πλευρά μας, θα είμαστε δίπλα τους. Για να επικροτούμε τις προσπάθειες που θα οδηγούν το τμήμα σε ένα καλύτερο αύριο, και για να διασφαλίζουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, πως τα λάθη που το οδήγησαν εδώ δεν θα επαναληφθούν. Είναι χρέος της σημερινής διοίκησης, να αντιληφθεί πως ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η ειλικρίνεια, η αλήθεια και η αυταπάρνηση. Με οδηγό την αγάπη για τον σύλλογο, ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα ξαναζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές που ζήσαμε την δεκαετία του 90, όσο μακρινό κι αν αυτό ακούγεται.

Είναι χρέος της διοίκησης του ερασιτέχνη και του τμήματος, να συνεχίσει τις προσπάθειες ανεύρεσης επενδυτή και χορηγών. Η εδώ και χρόνια αδιάφορη στάση τους σε αυτό το θέμα, αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες που το συγκεκριμένο τμήμα βρέθηκε στα όρια της απαξίωσης. Οι μέρες αυτές έχουν τελειώσει, και το τμήμα θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί.   

Καλούμε παράλληλα, όλους εκείνους τους επιφανείς οπαδούς του συλλόγου, να ενισχύσουν οικονομικά (μέσω χορηγιών ή αγοράς διαρκείας) την νέα προσπάθεια, και να  ενισχύσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, την προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος. Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να σταθεί δίπλα σε αυτούς που αγαπάνε και ενισχύουν τον σύλλογο, και απέναντι σε αυτούς που επιλέγουν να παραμένουν μακριά του.

Βασικό απαιτούμενο για να πετύχει η νέα προσπάθεια είναι η ενότητα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς λοιπόν, μας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια η προσπάθεια ορισμένων να την διαταράξουν. Θα θέλαμε λοιπόν, να στείλουμε μήνυμα σε όλους αυτούς, πως το τμήμα θα προχωρήσει με κάθε κόστος. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένος να βρει τον δρόμο του και να είναι όλοι σίγουροι πως θα τον βρει. Καλό θα ήταν λοιπόν, κάποιοι δημοσιογράφοι της πόλης, να αντιληφθούν έγκαιρα πως όταν θα χρειαστεί να κάνουμε ταμείο, θα μετρήσουμε τα πάντα. Και αυτούς που βοήθησαν, και αυτούς που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια. Το τμήμα χρειάζεται την στήριξη όλων. Όσοι δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν να μην του κάνουν κακό. Οι φήμες, οι ψευδείς ειδήσεις και τα κουτσομπολιά δεν βοηθούν και αποπροσανατολίζουν. Τους καλούμε λοιπόν, να αναθεωρήσουν τον τρόπο λειτουργίας τους, γιατί την επόμενη φορά είτε θα μιλήσουμε με ονόματα, είτε θα μιλήσουμε από κοντά μαζί τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε, στους εδώ και δεκαετίες ολόκληρες, πιανόλες Έλληνες διαιτητές. Την προηγούμενη Κυριακή, είδαμε για ακόμα μια φορά, κάποιους κομπλεξικούς να στερούν από την ομάδα μας, την δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης. Διανύουμε μια περίοδο που ο σύλλογος γιγαντώνεται, αλλά και βάλλεται από παντού.  Αναμένουμε λοιπόν, πως το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, όντας πιο αδύναμο από τα άλλα, θα αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και στο μέλλον, σε μια προσπάθεια απαξίωσης του Συλλόγου, γενικότερα.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. με την ενεργή συμμετοχή και συμπαράστασή του, να αποτελέσει την ασπίδα του τμήματος και του Συλλόγου, ώστε όλοι να αντιληφθούν πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε, πως τα χρόνια που τα κοράκια αντιμετώπιζαν με ασέβεια τον Π.Α.Ο.Κ. τελείωσαν. Να είναι σίγουροι πως το Παλατάκι μόνο φιλόξενο δεν θα είναι από εδώ και εμπρός για αυτούς.

Υγ: Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Μνημείο των Τεμπών, και στις 15:45 στο Παλατάκι για το παιχνίδι με την Λάρισα όπου δεν θα κρεμαστούν πανιά, όπως και στο Κυριακάτικο ματς στην Τρίπολη

Υγ2: Οι υπεύθυνοι των Συνδέσμων να συνεχίσουν να συμπληρώνουν τις λίστες για την προσπάθεια μαζικής εγγραφής στον ερασιτέχνη και να αρχίσουν να τακτοποιούν το οικονομικό κομμάτι της εγγραφής και συνδρομής του 1ου έτους (50€)

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !!!
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Οκτωβρίου 03, 2019, 07:30:41 μμ
Για να ειμαστε ειλικρινεις, η κατασταση στο μπασκετ δεν ειναι τωρινη, ειναι εδω και χρονια.
Και στηριξη πριον ουσιαστικη δεν υπηρχε.
Δεν εγινε αυτο που εγινε φετος.
Τεσπα, κοιταμε μπροστα και προχωραμε.
Η ανακοινωση ειναι πολυ καλη.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 19, 2019, 06:37:39 μμ
(https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/74536398_3507368165972324_1677156081656135680_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_oc=AQlgUAppVL6kxM9vY7XFH_Xl8MN6bU1O_gn2iEeTaJp4qcbbmQdRL9DgB78Jyw2D6IaLc7YJbm0kGP3LSa139gG-&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=42b6fc6799fff37d37b05e2522a7764c&oe=5E600D45)ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΠΟΥΤΙΚ '26

Αύριο Κυριακή 20/10 στο ματς με την Λαμία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πρώτης επίσημης Οπαδικής μπουτίκ των Οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.
Θα βρίσκεται μόνιμα ανάμεσα στον ΣΦ Τούμπας και τα τουρνικέ του Πετάλου και αρχικά θα είναι ανοιχτή σε όλα τα εντός έδρας ματς του Δικεφάλου.
Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα των υλικών και δεσμευόμαστε για την έναρξη τμήματος αποστολών εν καιρώ, όπως και επίσης για τον συνεχή εμπλουτισμό της με νέα υλικά.

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ - ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ

PAOK FANS 1926
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Οκτωβρίου 19, 2019, 06:38:53 μμ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Ιανουαρίου 20, 2020, 08:33:14 μμ
Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα και όσα ακολούθησαν, επιβάλλεται να τοποθετηθούμε και εμείς για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας: Καταρχήν, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Τόσκο Μποτζατζίτσκι, τους οπαδούς της Μπότεφ και τον κόσμο του Άρη. Η απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής είναι ένα τραγικό περιστατικό που κανένας δεν θέλει να συμβεί ξανά. Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και τα δυσάρεστα αποτελέσματά τους είναι ευθύνη των οπαδών που συμμετέχουν σε αυτές και εδώ δεν φταίει καμία πολιτεία, κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία κλιμάκωση της οπαδικής βίας που, κατά την άποψή μας, έχει τις ρίζες της στην απαγόρευση των μετακινήσεων στα εκτός έδρας ματς. Μία απαγόρευση που ισχύει εδώ και πάνω από 15 χρόνια και κατά τη διάρκειά της δεν είδαμε καμία πρόοδο.

Δεν υποστηρίζουμε ότι αν αύριο επιτρεπόταν ξανά οι μετακινήσεις στα εκτός έδρας ματς τότε η γηπεδική βία θα εξαφανιζόταν δια μαγείας. Απέχουμε πολύ από κάτι τέτοιο. Αυτό που λέμε είναι το εξής: Από εκεί που υπήρχε ο παραδοσιακός και σχετικά ελεγχόμενος χαβαλές, η ανταλλαγή συνθημάτων και κάποια αντικείμενα που εκτόξευε ο ένας στον άλλο, κάτι που γίνεται σε πολλές χώρες του κόσμου ακόμη και σήμερα, επομένως δεν χρειάζεται να ηθικολογούμε αλλά να κοιτάξουμε την πραγματικότητα όπως είναι, περάσαμε σε μία μορφή βίας που διαχέεται καθημερινά στην κοινωνία με επικίνδυνη μορφή. Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε μία παρανοϊκή κατάσταση. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει πάει οδικώς μέχρι τη Νορβηγία, την Πορτογαλία και τη Ρωσία για να δει την ομάδα του δεν μπορεί να πάει στο Καραΐσκάκη, ούτε καν στο Χαριλάου ακόμη και αν μένει δίπλα από το γήπεδο! Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων.


Στο υποσυνείδητο του νεαρού οπαδού, αυτός που υποστηρίζει μία διαφορετική ομάδα είναι ένα πρόσωπο που δεν προέρχεται από αυτόν τον πλανήτη, μία ξένη και περίεργη φιγούρα που δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στο γήπεδό μας και δεν του αξίζει κανένας σεβασμός. Την ίδια ώρα, απαγορεύεται με χουντικές αποφάσεις κάθε τυχάρπαστου υπουργού η ελεύθερη μετακίνηση στην ελληνική επικράτεια και ένα ταξίδι με αμάξι από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λαμία για να δεις την ομάδα σου χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία από μία ληστεία σε τράπεζα. Ας είμαστε ειλικρινείς: Η απαγόρευση των μετακινήσεων δεν βοήθησε στη μείωση της βίας αλλά στη διατήρηση ενός “καθαρού” ποδοσφαιρικού προϊόντος που μπορεί να προβληθεί άνετα από το εκάστοτε τηλεοπτικό κανάλι. Αν θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό, τότε η μόνη λύση είναι να καθιερωθεί και πάλι η μετακίνηση των οπαδών και, σταδιακά, να γίνει συνείδηση σε όλους ότι για να μπορούμε να πάμε “εμείς” θα πρέπει να δεχτούμε ότι θα έρθουν και οι “άλλοι”.

Για την οπαδική βία αναλαμβάνουμε τις όποιες ευθύνες μας. Από εκεί και πέρα όμως, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει κλιμακωθεί εναντίον του ΠΑΟΚ, ρίχνει λάδι στη φωτιά και προέρχεται από τα δεκάδες μέσα που ελέγχει ο γνωστός Έλληνας Μπερλουσκόνι που θέλει να επαναφέρει την Ελλάδα στην κανονικότητα της σαπίλας. Οι πιο πιστές μαριονέτες του, πήραν τη δικογραφία από το περιστατικό με τον Βούλγαρο οπαδό στα χέρια τους και έχουν ξεσαλώσει: Γράφουν ότι τους καπνίσει, σπιλώνουν πρόσωπα, ζευγάρια και οικογένειες χωρίς στοιχεία, δημιουργούν εντυπώσεις και χτίζουν ένα άθλιο επικοινωνιακό κλίμα ότι για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ. Ο πρωταγωνιστής αυτής της επιχείρησης μαζικής συκοφαντίας είναι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ο άνθρωπος που έδωσε άλλο νόημα στη λέξη ξεφτίλας. Μιλάμε για το ίδιο άτομο που στο τεύχος 13 του περιοδικού Unfollow, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013, στις σελίδες 126-127 έγραφε αυτά τα ρομαντικά:

“Οι Αλ Καπόνε του 21ου αιώνα έχουν αλώσει τα πάντα και κυρίως τις συνειδήσεις της κοινωνίας με τη βοήθεια των ΜΜΕ που έγιναν αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής μαφίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όποιος ήθελε να δικαιολογήσει την ξαφνική γιγάντωσή του και την εμφάνισή του στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής, το έπραττε αγοράζοντας και μερικά μέσα ενημέρωσης. Από τον Βαρδινογιάννη με τη Μεσημβρινή, το Mega και το Star, τον Κοσκωτά με τις 24 ώρες, τον Κόκκαλη με τον Flash και το TV Magic, τον Αλαφούζο με τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, ως τον Μαρινάκη και τον Λαυρεντιάδη”. Για μία χούφτα ευρώ, ένας εκ των Αλ Καπόνε, κατά τον Χαραλαμπόπουλο, μετατράπηκε ξαφνικά σε Μητέρα Τερέζα και οι πολυάριθμες ορντινάντσες του προσπαθούν να σώσουν τη χώρα και ταυτόχρονα να λυτρώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περίεργο είναι ότι όλοι αυτοί οι τίμιοι και ηθικολόγοι σωτήρες εμφανίστηκαν τώρα ή τα τελευταία 3 χρόνια. Μάλλον γιατί τα προηγούμενα είκοσι (20) χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν κάτι φανταστικό.

Τα χρόνια που ο μπαμπάς Σπάθας έλεγε ότι “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, όλοι οι άλλοι να πάνε να γα...”, τα χρόνια που ο Παπαπέτρου, ο Ψυχομάνης, ο Καζαναφέρης, ο Ζαχαριάδης, ο Παπουτσέλης, ο Βαλιάνος, ο Νίκου, ο Παπαδάκος, ο Δημητρόπουλος και ο Ηλιάδης ξεφτίλιζαν κάθε έννοια ισονομίας σε όλη την ελληνική επικράτεια, τα χρόνια που ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Σεπτέμβριο, τα χρόνια που βασίλευε η παράγκα, τα χρόνια που καθιερώθηκαν οι μαζικοί δανεισμοί παικτών και τα παραρτήματα που ανεβοκατέβαιναν κατηγορία ανάλογα με τις προσταγές του μονάρχη. Η αρρωστημένη νοοτροπία τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που προσπαθούν να σπιλώσουν μέχρι και τα δύο καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες: Τους ξένους διαιτητές και το VAR. Όλοι αυτοί οι λαλίστατοι κύριοι, δηλαδή οι κρυφοί και φανεροί τσάτσοι του παραπρωθυπουργού, έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα: Αδυνατούν να απαντήσουν στο παρακάτω απλό ερώτημα.

Ποιών η δικαιοσύνη το δίκιο θα δικάσει; Η δικαιοσύνη του λευκού Polo, η δικαιοσύνη των καμμένων φούρνων, η δικαιοσύνη του Noor One που μετέφερε 2 τόνους πρέζα και στο τέλος δεν θα βρίσκεται άνθρωπος που θα δηλώνει επωνύμως ότι αυτό το πλοίο υπήρχε και ήταν αληθινό; Η δικαιοσύνη αυτών που στοιχημάτισαν 13 εκατομμύρια δολάρια στις εταιρίες της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης στο περιβόητο ματς κυπέλλου που έγινε στην Τούμπα στις 2/3/2016; Η δικαιοσύνη αυτών που θέλουν τον ιδιοκτήτη μιας ομάδας να είναι και ιδιοκτήτης του συνδρομητικού καναλιού που χρηματοδοτεί, αυτή τη στιγμή, τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΟΦΗ;

Δεν πείθουν κανένα και δεν γίνεται να τους πάρει κανείς στα σοβαρά. Οι μόνοι που πρέπει να σοβαρευτούν και μάλιστα γρήγορα είναι η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που λειτουργεί σαν προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του ΟΣΦΠ. Έχουν μαζευτεί πολλές παρεμβάσεις του Αυγενάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλες είναι υπέρ του μεγάλου αφεντικού. Και επειδή εμείς δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις, ας σταματήσουν να γελοιοποιούνται. Φυσικά και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να γυρίσουμε στα χρόνια του Μεσαίωνα. Το τελευταίο δεν είναι απειλή, αλλά σίγουρα είναι δέσμευση..

Μετά τιμής

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ

RESPECT ΑΛΑΝΙΑ
! paokara
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 21, 2020, 10:22:06 πμ
Καλη η ανακοινωση και σε περιεχομενο και σε υφος.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Ιανουαρίου 24, 2020, 10:13:00 πμ
Δε θα αναφερθούμε σε κανένα σημείο στα όσα φαιδρά γράφει η Μαρινάκειος ανακοίνωση της no politica βλακείας του Ολυμπιακού. Όσο αυτοί που την ενστερνίζονται συνεχίζουν να τρέφονται με σανό, καλά κάνουν και τις βγάζουν.
Αποκαλεί η ΕΟ τον Ιβάν Σαββίδη για ακόμα μια φορά " Ρώσο ".
Ο Ολυμπιακός είναι άξιος συνεχιστής της ελλαδικής φασιστικής και ρατσιστικής νοοτροπίας των "αρχόντων" της εποχής της μεγάλης καταστροφής, που αποκαλούσαν τους παππούδες μας τουρκόσπορους, πρόστυχες, τις γιαγιάδες μας παστρικιές. Είναι άξιοι συνεχιστές του Βλάχου που αποκαλούσε τους κατατρεγμένους πρόσφυγες "αγέλες εγκληματιών".
Είναι άξιοι συνεχιστές των κρατικών υπηρεσιών που έστελναν τους προγόνους μας στα απολυμαντήρια. Είναι άξιοι συνεχιστές όλων αυτών που καταχράστηκαν τα χρήματα που έστειλε η κοινωνία των εθνών ως βοήθεια για τους πρόσφυγες, καταδικάζοντας έναν ολόκληρο λαό, στην πείνα, την ανέχεια και τον αργό θάνατο.

Ο "Ρώσος" αυτός, φασίστες του Πειραιά, είναι από εκείνους τους τραντέλληνες που παρά τις σφαγές από τους Τούρκους, τους διωγμούς από τις Σταλινικές ορδές, παρά το αδυσωπητο κυνήγι, κατάφεραν και διέσωσαν την ελληνική Δωρική διάλεκτο, τους πυρίχειους, την παράδοση και όλα τα όμορφα τους.
Να θυμίσουμε οτι ο "Ρώσος" αυτός έχει δώσει μέχρι στιγμής μόνο από τη Dimera 620 εκατομμύρια σε φόρους στο Ελληνικό κράτος. Ας μας πει ο γνήσιος Έλληνας ευτραφής έμπορος πόσα έχει δώσει αυτός.

Ε λοιπόν όλοι εμείς οι πρόσφυγες σαν το "Ρώσο", δηλώνουμε και εμείς "Ρώσοι". Και σας παρακαλούμε εσείς και οι κολοφυλλάδες σας να μην μας ξανααποκαλέσετε Έλληνες.
Μπορείτε να μας αποκαλείτε όπως γουστάρετε. Μπορείτε να μας αποκαλείτε Βούλγαρους, Τούρκους, Φιλοξενούμενους, γύφτους, γιατί τίποτε από όλα αυτά δεν είναι ντροπή. Άλλωστε χωράνε πολλά στα τεράστια προσφυγικά μας καλαμπαλίκια.
Αλήθεια, πως αισθάνονται οι πρόσφυγες φίλοι του "εντιμωτατου" ?

Το ΔΣ της
ΘΥΡΑΣ 4 ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Ιανουαρίου 28, 2020, 08:17:14 μμ
Η κατάσταση των τελευταίων 2 εικοσιτετραώρων ξεφεύγει τελείως από την ανθρώπινη λογική. Έχουμε μια εισήγηση από χθες χωρίς νομικό πλαίσιο, χωρίς σκεπτικό και αιτιολόγηση. Λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τα πολιτικά παιχνιδάκια στη μεγαλύτερη ομάδα στη βόρεια Ελλάδα και του κόσμου της είναι τόσο αστεία όσο και τα "ατυχήματα" των μαρτύρων που εξαφανίζονται. Το κράτος είναι ο Ολυμπιακός, βρώμικο και σιχαμερό. Ζούμε ένα dejavu όπως το 2018 κλέβοντας μας το τίτλο για μια κορδέλα. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. Μας πλασάρανε την πτώση του Π.Α.Ο.Κ ως αποτέλεσμα της αγοράς ενός ξενοδοχείου από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη της θείας του ανηψιού του Σαββίδη. Νομικά το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του μέχρι και την ΠΑΕ Ξάνθη. Εσείς που μας το παίζετε κυβερνητικοί σωτήρες της Ν.Δ είναι πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αδαή φίλαθλο αυτού του τόπου το τι θέλετε να κάνετε. Η ερώτηση είναι μία: Πείτε μας πόσους βαθμούς χρειάζεται ο "θρύλος" για να το πάρει.

Η ιστορία του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου είναι μια και δε θα αλλάξει ποτέ. Να είναι πάντα στις επάλξεις. Η βόρεια Ελλάδα βράζει και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος να σας αντιμετωπίσει άλλη μια φορά, πιο ενωμένος και δυνατός από ποτέ. Πέμπτη στις 18:00 καλούμε όλη την ΠΑΟΚτσηδικη οικογένεια σε μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα. Μάκη Βορίδη σε περιμένουμε στη φιλόξενη ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Agrotica 2020.

Υ.Γ: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.

Υ.Γ2: ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του εντολοδόχου Λευτέρη Αυγενάκη.

ΥΓ3: Κούλη πες αλεύρι....

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Ιανουαρίου 28, 2020, 09:26:01 μμ
Ειρηνικες διαμαρτυριες χωρις εκτροπα.
Μην δωσουμε δικαιωμα και πατημα οση οργη και αν υπαρχει.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 16, 2020, 06:05:12 μμ
Μετά και την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που αποφάσισε να μην λάβει απόφαση, να μην εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, αλλά να αποδεχτεί το πόρισμα της στημένης επιτροπής των Αυγενάκη, Μητσοτάκη, και του πρωθυπουργού της χώρας Μαρινάκη, και παρά το γεγονός πως βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, είμαστε έτοιμοι και δηλώνουμε την πρόθεση μας να υποδεχτούμε μετά βαΐων και κλάδων την ομάδα του Έλληνα Εσκομπάρ, την πρώτη αγωνιστική των φετινών play off.

Αδιαφορούμε πλήρως για το αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο ή χωρίς, αδιαφορούμε πλήρως για τις προτροπές μιας απόλυτα εξαρτημένης κυβέρνησης, αδιαφορούμε πλήρως για τα διαγγέλματα του εντολοδόχου πρωθυπουργού και των όμοιων του.

Η ζωή μας είναι ταγμένη στα τέσσερα γράμματα, και καμιά πανδημία δεν είναι ικανή να μας αποτρέψει από την υπεράσπισή τους.

Απαιτούμε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να υποδεχτούμε τις πουτάνες του πειραιά, όπως τους αρμόζει.

Την φετινή απονομή, θα την κάνουμε εμείς…
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 16, 2020, 11:39:41 μμ
ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 17, 2020, 07:11:27 μμ
Δεν υιοθετουμε τετοιες αποψεις Τζιμακο σε καμια περιπτωση.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Απριλίου 17, 2020, 11:06:21 μμ
You are not allowed to view links. Register or Login
ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.Ναι ρε Τζιμακο, δεν τις υιοθετουμε.
Ντροπη δηλαδη, τι ειμαστε?
Η ανακοινωση το λεει ξεκαθαρα


Την φετινή απονομή, θα την κάνουμε εμείς…
8)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 18, 2020, 10:30:20 μμ
Παρεξηγηση.
Οταν εννουσα "ξυλο" εννοουσα απο το Αγ.Ορος.
Τιμιο ξυλο. 8)
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 19, 2020, 05:45:55 μμ
Ναι να το προσεξεις Τζιμ, γιατι Μ@ΛΑΚΕΣ υπαρχουν μπολικοι αναμεσα μας και πρεξηγουνται ευκολα καποια πραγματα.
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.


Κ Α Ν! >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Παράθεση
Αντιφασίστες οπαδοί/ φίλαθλοι ΠΑΟΚ - Antifa Fans of PAOK

Ο οπαδός ενός Συλλόγου, που ιδρύθηκε από ανθρώπους κατατρεγμένους και βασανισμένους από τις φασιστικές πρακτικές μιας ντόπιας και ξένης γενικευμένης μισανθρωπιάς, δεν μπορεί να μοιράζεται την ίδια θέση σε καμιά κερκίδα, σε κανένα πέταλο με υπανθρώπους και φασισταριά.

Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι, πρέπει να καταλάβετε πως
ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών
τιμώντας τις 94χρονες προσφυγικές καταβολές του,
είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται την αντιρατσιστική και αντιφασιστική νομοτελειακή ταυτότητά του.

Αντιληφθείτε, πως το να ορίζεται ο ΠΑΟΚτσής, ως αντιφασίστας, δεν αποτελεί ούτε κομματική ιδιότητα, ούτε υστερόβουλη εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων.
Αποτελεί απόδειξη ανθρωπισμού.

Περίμενουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τιμώντας το παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου, όπως και την αξιοπρέπεια του κόσμου που υπηρετεί, να πράξει το αυτονόητο.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 20, 2020, 03:09:15 μμ
Στην συγκεκριμενη περιπτωση η λεξη Μ@ΛΑΚΑΣ ειναι πολυ λιγη για τα χαρακτηρισει τον συγκεκριμενο.
Τι κρυβει τελικα ο καθενας μεσα του ειναι ενα μεγαλο μυστηριο.
Τι να πεις, ΝΤΡΟΠΗ.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: m01can4 στις Απριλίου 21, 2020, 03:58:01 μμ
Προκαταρκτική εξέταση για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που υποχρέωσε μετανάστη να κάνει τον σταυρό τουΤίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Απριλίου 21, 2020, 08:11:54 μμ
Μια ανακοίνωση από ΣΦ χρειαζότανε πάντως ....
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 21, 2020, 08:49:28 μμ
Αναμενομενο ηταν να παρεμβει.
Τι περιμενε δηλαδη?
Οσο για τους Συνδεσμους δεν περιμενα να βγαλουν.
Ισως γιατι δεν υπαρχει λογος να απολογηθουν για την μ@λακια του αλλου.
Αλλα και παλι δεν ειναι τυχαιος.
Τεσπα.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: Billysm-4 στις Απριλίου 21, 2020, 08:56:12 μμ
Δεν εινα θεμα των Συνδεσμων, αλλα και παλι κανεις δεν ξερει αν θα παρεμβουν.
Δεν ειναι μαιντανοι σαν καποιους αλλους π.χ
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 21, 2020, 09:47:40 μμ
Βλεπω στο τουιτερ συνομιλιες του Δουκα με συνοπαδους.
Δεν εχω λογο να εμπλακω,κατανοω οτι στην Ελλαδα ειμαστε πολυ μακρια στο καποια ΠΑΕ, να απαγορευσει σε οπαδο της το οτιδηποτε.
Αυτα μονο Αγγλια.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: nikolasf4 στις Απριλίου 22, 2020, 10:37:23 πμ
Έχασα πάσα ιδέα για την ΠΑΕ και τον Δούκα. Το πιο απλό θα ήταν να είχαν αρχικά καταδικάσει. Αυτό αν γινότανε από την αρχή θα αρκούσε. Τώρα το περιπλεξανε. Δεν αρκεί μια δήλωση πια, ειδικά με τις απαράδεκτες για εμένα δηλώσεις του Δούκα, πως ενδιαφέρει μόνο η εντος γηπέδου συμπεριφορά του φιλάθλου. Φάουλ μεγα φάουλ
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: teododo στις Απριλίου 22, 2020, 09:48:01 μμ
Δεν γινεται Νικολα να πουν κατι, θα τα βαλουν μαζι τους οι οργανωμενοι και μη, οποτε θα ανοιχτει μετωπο.
Τωρα του Δουκα ειναι καθαρα δικαιολογιες της π@τσας.
Ειδικα οταν εχει παρεμβει ο εισαγγελεας.
Τεσπα, θα ερθει η ωρα αργα η συντομα που ο ιδιος ο κοσμος θα δωσει απαντηση.
Τίτλος: Απ: Ανακοινώσεις Συνδέσμων
Αποστολή από: jim στις Απριλίου 23, 2020, 10:09:06 μμ
Τι να σχολιασεις και τι να πεις.
Μιλαμε για ξεφτιλα.